Nieuws uit Amsterdam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 01, 2014 8:52 pm

Als het aan de gemeente Amsterdam ligt, komt er geen ISIS school.
De gemeente geeft geen huisvestingsverklaring af aan de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO). Dat heeft verantwoordelijk wethouder Simone Kukenheim (Onderwijs) vrijdag geantwoord op vragen vanuit de gemeenteraad.

De SIO kwam in juni in opspraak na uitspraken van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani, die ook in het bestuur zit van de stichting. Op zijn Facebook-pagina had Khoulani zijn steun betuigd aan de radicaalislamitische terreurorganisatie IS, die actief is in Syrië en Irak.

Geen verantwoordelijkheid dragen
"Een bestuurder die dergelijke uitspraken doet, en een bestuur dat zich daarvan niet uitdrukkelijk distantieert, kan volgens het college geen verantwoordelijkheid dragen voor de leerlingen in onze stad'', schrijft Kukenheim.

Daarnaast zijn er nog tal van vaagheden, stelt het college. Zo is er onduidelijkheid over de samenstelling van het bestuur en het bevoegde gezag. Verder ontbreken relevante stukken bij het verzoek en is het de gemeente niet helder met hoeveel leerlingen de school wil beginnen. De hoofdstad wil benadrukken niet tegen islamitisch onderwijs te zijn. "Wel is het college tegen kwalitatief ondermaats onderwijs.''(ANP)
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/08/020_geen_omstreden_islamitisch.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor H.Numan » Za Aug 02, 2014 2:20 am

Als het aan de mohammedanen ligt wel. Wie denk je dat het gaat winnen? Een natte politiek correcte krant of een zwaard betaald (door ons) met olie? Ongetwijfeld zal het wel een polder compromis worden:
Nee, ze mogen geen Isis haat madrassa beginnen.
Ja, ze mogen de Ali Baba haat madrassa starten.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor King George » Ma Aug 04, 2014 2:22 pm

Amsterdam tegen komst islamitische school

De groep radicale moslims die een school wil oprichten in Amsterdam krijgt nul op het rekest. De Stichting Islamitisch Onderwijs had een aanvraag ingediend om per 2015 een school te mogen openen, maar daar steekt het Amsterdamse stadsbestuur een stokje voor.


Dat schrijft de gemeente in reactie op vragen van de PvdA. Die maakt zich zorgen nadat bekend werd dat een groep islamisten rondom het Haagse raadslid Abdoe Kkhoulani een huisvestingsaanvraag had ingediend om in de hoofdstad een middelbare school te mogen beginnen.

Khoulani is secretaris van SIO, en raakte bekend toen hij op zijn Facebook pagina bekend maakte de terroristische organisatie ISIS te steunen. „Deze uitspraak, en het gedachtegoed van ISIS waar zij voor staat, vinden wij verwerpelijk. Een bestuur dat zich hiervan niet distantieert kan volgens ons geen verantwoordelijkheid dragen voor de leerlingen in onze stad”, aldus het stadsbestuur.

Daarnaast wijst het college de aanvraag af omdat er nog allerlei benodigde documenten niet zijn ingeleverd. SIO zei in juni dat „de papieren rond zijn”, maar dat klopt volgens het stadsbestuur niet.

Amsterdam heeft slechte ervaringen met Islamitisch middelbaar onderwijs. Het vorige Islamitisch College Amsterdam ging in 2012 ten onder, nadat in 2006 bleek dat het de allerslechtst scorende middelbare school van Nederland was.

De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor King George » Ma Aug 04, 2014 2:26 pm

Stichting wil rechtszaak om komst Islamitische School

De Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam en Omstreken (SIO) hoopt via een gang naar de rechter alsnog de komst van een islamitische school in Amsterdam af te kunnen dwingen.


Dit laat de SIO weten nadat de gemeente afgelopen vrijdag bekendmaakte tegen de komst van een nieuwe islamitische scholengemeenschap te zijn.

De gemeente gaf vorige week te kennen geen huisvestingsverklaring aan de stichting te geven. De SIO kwam in juni in opspraak na uitspraken van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani, die ook in het bestuur zit van de stichting. Op zijn Facebook-pagina had Khoulani zijn steun betuigd aan de radicaalislamitische terreurorganisatie IS, die actief is in Syrië en Irak.

'Drogredenen'
Maar volgens de SIO moet de gemeente meewerken aan het stichten van een school en heeft de SIO zich 'nadrukkelijk en openlijk gedistantieerd van elke vorm van extremisme of terrorisme'. De uitspraak van de gemeente is volgens de SIO 'volledig gebaseerd op drogredenen, onwaarheden en non-argumenten (...) Dit is voor de SIO onverteerbaar en we zullen daarom nieuwe gerechtelijke stappen ondernemen'.


AT5
Laatst gewijzigd door King George op Za Aug 09, 2014 11:27 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Di Aug 05, 2014 5:31 pm

Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch heeft onmin met Mouna Jabrane, een Amsterdamse welzijnswerker en oud-duoraadslid van de Groenen.
Jabrane zou Marcouch 'afval' hebben genoemd in een bericht op haar Facebook-pagina. Dit omdat hij een groot supporter is van de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride van afgelopen zaterdag. Volgens Marcouch bewijst de opmerking eens te meer hoe diepgeworteld de homohaat nog altijd is.[...]
Jabrane zou inmiddels in een reactie hebben gezegd dat ze niets tegen homo's heeft. Wel heeft ze er moeite mee dat de Marokkaanse homo's en lesbiennes op de boot zaterdag traditionele Marokkaanse kledij droegen en de profeet zouden hebben toegezongen.
http://www.at5.nl/artikelen/132551/marcouch-boos-om-haatzaaiende-opmerking-en-doet-aangifte

Als ik de gedachtegang volg dan is het fout als Marokkanen met een Nederlands paspoort hun homo-zijn publiekelijk uitdragen terwijl ze daarbij duidelijk maken Marokkanen te zijn.

Marcouch heeft inmiddels een klacht ingediend tegen haar vanwege haatzaaien.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Veel gebruikte Arabisch term: haat zaaien

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Aug 06, 2014 12:20 am

Mahalingam schreef:Marcouch heeft inmiddels een klacht ingediend tegen haar vanwege haatzaaien.

Wat is dat toch met dat 'haat zaaien'? Het brengt mij wel op een lumineus idee.

Bij de eerste de beste gelegenheid dat ik aangehouden word door de politie, zal ik een aanklacht indienen wegens uitlokking tot haat zaaien. :sly7:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 06, 2014 12:26 am

Het is nu de zomer van de aangiften. Ieder jaar is er iets nieuws. Volgend jaar misschien de hoela-hoep?

Tijd voor wat damage-control uit Marokkaanse hoek.
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) komt stroop smeren namens alle Marokkanen in Nederland of zo.
"Ons bereiken verontrustende signalen van beledigingen en haatdragende uitingen richting de initiatiefnemers en sympathisanten van de Marokkaanse boot tijdens de Canal Pride in Amsterdam. Dat vinden wij een kwalijke zaak'', aldus de SMN.

Wat moet ik zeggen? Kennelijk zijn er velen die de Marokkaanse boot tijdens de Canal Pride in Amsterdam een kwalijke zaak vinden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Ariel » Za Aug 09, 2014 10:13 am

Marokkaanse jeugd leert hoe ze agenten kunnen dwarszitten

Sarren met subsidie

Stichting Aknarij West wapent Marokkaanse jongeren tegen de politie. Ze krijgen tijdens de cursus ’Straatrecht’ tips en trucs hoe ze agenten kunnen dwarszitten, concludeert de VVD na onderzoek naar subsidies aan welzijnsorganisaties.

Gemeenteraadslid Rik Torn dient vandaag schriftelijke vragen in over de kwestie.

In juni 2014 organiseerde Aknarij West een Straatrechttraining. Op de website van Aknarij staat: ’Straatrecht is een training voor jongeren die vaak met de politie in aanraking komen – of dat nu terecht of onterecht is. Moet je altijd een identiteitsbewijs tonen als je daarom wordt gevraagd? Mag een agent je fouilleren? Wat kan je aan een agent vragen?’

„Als de training daadwerkelijk de omgang tussen jongeren en de politie zou bevorderen zou het wellicht een positieve bijdrage aan de stad kunnen leveren, maar de Facebookpagina van Straatrecht geeft de indruk dat met de training een groep al dan niet probleemjongeren extra munitie wordt geboden om het werk van de politie moeilijker te maken, bijvoorbeeld met ’tips’ om de politie te filmen tijdens haar werk of het advies om nooit iets tegen de politie te zeggen als je wordt aangehouden. De politie lijkt daarmee door Aknarij niet als vriend maar als vijand te worden neergezet”, aldus Torn.

Tevens haalt Torn een actie uit 2013 aan waarin de achterban van Aknarij wordt opgeroepen bezwaar te maken tegen het beleid van minister Asscher om uitkeringen die in het buitenland worden uitgekeerd aan te passen aan de kosten van levensonderhoud van dat betreffende land. Voor Marokko zou dat neerkomen op een korting van 40%.

Stichting Aknarij richt zich op inwoners van Amsterdam met een Marokkaanse achtergrond. In 2013 en 2014 kreeg de club €37.976 subsidie. „Wij werken samen met stichting Doetank/Straatrecht en wij streven er juist naar om jongeren niet mondiger te maken. Door het volgen van deze training zal duidelijker zijn wat hun rechten en plichten zijn. Voor deze training zal geen subsidiegeld van Aknarij gebruikt worden. Subsidiegeld van Aknarij zal uitsluitend gebruikt worden voor activiteiten die zijn overeengekomen met de Gemeente Amsterdam”, reageert Aknarij.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor King George » Za Aug 09, 2014 11:32 am

Hoe gek zijn en blijven wij eigenlijk dat we maar toe blijven laten dat ons belastinggeld aan dit soort gekkigheid wordt uitgegeven? Gek genoeg, vrees ik, want er wordt nog steeds teveel PvdA, D'66, CDA, VVD en Groen Links gestemd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 09, 2014 1:53 pm

In schuren en loodsen in Brabant, ja daar heb je die, de wietplantages. Of in verrijkte wijken.
Maar de P.C. Hoofdstraat?
Hennepplantage op P.C. Hooftstraat 3 hoog
Een openstaande kraan heeft de politie op vrijdag 8 augustus 2014 bij een hennepplantage in een pand in het winkelgedeelte van de Pieter Cornelis Hooftstraat gebracht. In totaal zijn er 775 hennepplanten in beslag genomen. Naast de hennepplantage constateerde de politie dat er illegaal stroom was afgetapt. De 38-jarige bewoner van het pand op 3 hoog is aangehouden.
http://www.politie.nl/nieuws/2014/augustus/8/05-hennepplantage-pc-hooftstraat.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 13, 2014 12:20 pm

Volgens ingewijden is het een chaos bij Middelen en Control. Deze dienst moet toezicht houden op de financiële bedrijfsvoering, maar dat gebeurt 'onvoldoende en functioneert niet naar behoren', schreef de rekeningcommissie van de vorige gemeenteraad in een concept­analyse over de verkeerde overboeking van 188 miljoen euro aan woonkostenbijdragen, eind december.

En dan nu doet een D666-er wat een PvdA-er niet kon:
Wethouder Financiën zet topambtenaar uit functie
Topambtenaar Vincent van Woerkom is uit zijn functie gezet als directeur van de gemeentelijke Directie Middelen en Control. Hij gaat andere projecten voor de gemeente uitvoeren.
http://www.parool.nl/parool/nl/5/POLITIEK/article/detail/3717692/2014/08/13/Wethouder-Financien-zet-topambtenaar-uit-functie.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 27, 2014 10:39 pm

Het nieuwe Amsterdam geheten IJburg is bereikbaar via twee bruggen. Helaas zijn het geen ophaalbruggen. Dat wordt barricaderen in het geval dat het uit de klauw loopt. Maar er is al een 5-de colonne aan het binnensluipen. Hun hoofdkwartier is de (zelf) dicht getimmerde Al Fourkane moskee (voor een vriendenprijsje van De Alliantie, gehuurd).

Wat namen van vriendjes van die moskee: Abdou Khoulani, Aissa Zanzen, Mohamed Azahaf, Martijn de Koning, Okay Pala, Abou Hafs, Abdul Jabbar van de Ven, Appa, Nourdeen Wildeman en Yahia Bouyafa.

Bij de moskee aan het Ed Pelsterpark lijk het steeds meer op Allahstan, compleet met luidruchtige intimiderende opdringerige hangjongeren.
De huizenprijzen hier zijn al aan het dalen. Bewoners gaan klagen.
http://xandralammers.nl/353-Vreemde-tekens-in-IJburg.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Manon » Zo Sep 07, 2014 11:40 am

De kritische massa van 10% moslims is bijna bereikt.
De nodige pionnen zijn tot op het hoogste niveau geinfiltreerd over heel het land, in alle organizaties.

Dan wordt het nu tijd voor stappenplan numero twee (zoals aangegeven in koran en ahadith), de langzame overname.

Marcouch wil 'moslim stadsdeel' Amsterdam

Politicus Ahmed Marcouch heeft plannen om een 'stad op zich' buiten de ring van Amsterdam op te richten. In dat stadsdeel zou een 'bloeiende moslimgemeenschap' moeten ontstaan.

De Amsterdamse stadsdeelvoorzitter schrijft dat in een interne brief aan andere stadsdeelvoorzitters in Amsterdam-West. De PvdA-bestuurder haakt in op de actuele discussie om het aantal stadsdelen in Amsterdam te verkleinen, meldt De Pers.
Marcouch zou in plaats van die stadsdelen een 'super-stadsdeel' willen zien, een stad op zich: Nieuw West. ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt. Er is een wezenlijk verschil tussen west binnen de ring en west buiten de ring’, schrijft Marcouch.

Tegenstanders
Lang niet iedereen is blij met het plan van Marcouch. ‘Als hij bedoelt te zeggen dat hij de moslimgemeenschap wil versterken, of dat hij een specifieke moslimwijk in Amsterdam wil creëren, zou ik dat heel ongelukkig vinden. In een seculiere samenleving moeten bestuurders zich niet laten leiden door hun geloof’, vindt VVD-Kamerlid en integratiewoordvoerder Paul de Krom.

Zijn PvdA-collega Jeroen Dijsselbloem zegt niet te begrijpen wat Marcouch bedoelt. 'Moslimgemeenschappen vormen zich om moskeeën en niet rond stadsdeelgrenzen.’

Ook Clyde Moerlie, oud PvdA-lid, is verontwaardigd over de brief. ‘Een heel merkwaardige uitspraak. Maar het past wel binnen zijn denken. Ik zie weinig in het eenzijdige walhalla dat Marcouch wenst neer te zetten. Waarschijnlijk een stadsdeel waar ambtenaren vrouwen geen hand hoeven te geven, met islamlessen op openbare scholen. Wij dachten dat we bij de PvdA lid waren van een seculiere partij, maar Marcouch ziet het vooral als zijn plicht om als goed moslim de islam te verspreiden.’
Kamervragen
PVV-leider Geert Wilders heeft aangekondigd Kamervragen over de kwestie te stellen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2085 ... dam__.html

Zelfs als dit NU wordt afgeschoten, blijft dit een punt dat op de agenda zal blijven staan. Weze het een moslim dorp in Amsterdam, weze het een Turks dorp in Rotterdam.... zo zullen ze in heel Nederland/Belgique hun eigen aparte enclaves creëren, waarna ze de boel overnemen.

Andalus werd ook niet in één keer ingenomen. Dat begon dus ook met Moorse boeren die de Middellandse zee overstaken en in eerste instantie mee bij de Spaanse boeren op het veld kwamen werken als heu... gastarbeiders.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor mercator » Zo Sep 07, 2014 12:17 pm

Ik heb liever dat de moslims in hun eigen getto's bij elkaar hokken dan dat ze overal verspreid zijn. Dat is the next best thing na de massale deportatie van moslims. Géén integratie aub!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 07, 2014 1:31 pm

mercator schreef:Ik heb liever dat de moslims in hun eigen getto's bij elkaar hokken dan dat ze overal verspreid zijn. Dat is the next best thing na de massale deportatie van moslims. Géén integratie aub!


Dat is waar. Dan kan je daar later, als er veel problemen zijn een muur om zetten.
Maar we horen niets meer over het plan van Marcouch om een 'moslim stadsdeel' op te richten. Het is toen flink afgebrand. Dit is een plan uit 2009. Maar ja, je weet het nooit. Het kan maar zomaar dat er in het geheim aan wordt gewerkt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 22, 2014 10:42 am

Van der Laan zal het vast en zeker goed bedoelen, maar dit klinkt wel heel erg "never mind". 'Moslims hoeven ISIS niet af te wijzen' roeptoeperde hij gisteren. Met dit soort burgemeesters kunnen en zullen we de oorlog winnen. :victory:

Volgens mij behoort elk weldenkend mens dus....IEDEREEN ISIS af te wijzen. Van der Laan behandeld moslims weer als kleuters....


Het is niet goed om van Nederlandse moslims te eisen dat ze afstand nemen van de praktijken van de islamitische terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS). Daarmee plaatsen we hen in een hokje en scheren we hen over één kam met extreme anderen.

„Dat wil niemand”, zei burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam zondag in zijn 25e Abel Herzberglezing, een initiatief van Trouw en debatcentrum De Rode Hoed.

Volgens Trouw kiest Van der Laan daarmee een andere benadering dan zijn Rotterdamse collega Ahmed Aboutaleb. Die eiste 2 weken geleden juist van moslims die niet achter IS staan dat zij „vaker van zich laten horen”. „Juist zij zouden een megafoon in de hand moeten nemen”, schreef Aboutaleb toen.

In zijn lezing blikte Van der Laan terug op de afgelopen zomer, waarin de oorlog in Gaza en het oprukken van ISIS zorgde voor onrust in de hoofdstad.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor King George » Ma Sep 22, 2014 10:43 am

Moslims worden dus tot de niet weldenkenden geschaard. Weten we dat ook weer. Ze geven hier overigens zelf ook alle aanleiding toe.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor King George » Ma Sep 22, 2014 11:37 am

Overigens ben ik het met Van der Laan eens dat de Moslims IS niet af hoeven te keuren. Als ze ophoepelen, is het ook goed. Graag zelfs.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Schepsel! » Ma Sep 22, 2014 1:40 pm

Wat kan zo'n verklaring of afkeuring nou betekenen. Je kan best ergens een krabbeltje zetten tussen je werkzaamheden aan de bom in je kelder door.
(^v^)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4928
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor sjun » Ma Sep 22, 2014 2:01 pm

Afbeelding

Taqiyya ligt in de rede met zulke afgedwongen verklaringen.
Voor wie daar graag wat achtergrondinformatie over heeft:

Taqiyah or Islamic Subterfuge

Meer kritisch audiocollege islam
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 22, 2014 3:40 pm

Ai. ai. ai.... : nono3: De gemeente Amsterdam heeft een islamitische vrouwenorganisatie haar subsidie afgepakt na een waarschuwing van de geheime dienst. Het gaat om de stichting Oogappel, en dan met name om één van de vrouwelijke cursusleiders die bewust en uit alle macht de integratie van moslima's in Amsterdam probeert tegen te werken.

Het doel van de stichting....

Stichting Oogappel heeft ten doel het bevorderen van de integratie en maatschappelijke ontwikkeling en betrokkenheid van vrouwen met een etnische achtergrond, alles in de ruimste zin des woord. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door: Het organiseren van culturele, educatieve en sociale activiteiten voor alle vrouwen ongeacht hun achtergrond en daar aan gerelateerde activiteiten voor kinderen.
Parool


Eén van de gerelateerde activiteiten voor kinderen is arabische les voor kinderen vanaf 3 jaar.
Bestuurders van Oogappel zijn niet bereikbaar voor een reactie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor King George » Zo Sep 28, 2014 1:50 pm

Zwembad Amsterdam. Slegs vir Hassan en Ali

Afbeelding Is dat even klote voor de Asha's, Quinsy's, Kustawwen en Ebru's van Amsterdam. Ze komen er op 8 oktober aanstaande niet langs in het Sportplaza Mercator aan de Jan van Galenstraat. Nope. In *kuch* tolerante smeltkroes 020 telt opeens je afkomst en niet je toekomst, en mag je als Antilliaan, Chinees, Pool, Israëliër en/of Vrouw danwel Nederlander het zwembad niet in zonder racismekaartje. Mooi is dat. Enfin, zij die gaan zwemmen in "Sportfondsenbad Artikel 1" groeten u. (NB: LOL @ 'KKK' in Marokkkanen & 19:45 uur. Stinkt naar hoax, maar dit topic gaan wij mooi niet stukbellen.)


GeenStijl
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 01, 2014 10:12 pm

Raadsvragen om racistisch haatzwembad in 020
Score. De VVD in Amsterdam heeft B&W om opheldering gevraagd naar aanleiding van dit GeenStijl FOTOOTOPIC van afgelopen weekend over een zwembad in Amsterdam-West dat op grove wijze mensen uitsluit. Wie geen Turkse of Marokkaanse man is, komt er NIET in bij het schandalig discriminerende haatzwembad SportPlazaMercator. "Iets waar het stadsbestuur zo snel mogelijk een einde aan moet maken." aldus VVD-raadslid Rik Torn tegen De TeleMokum. Drie keer raden waarom die Turken (m) en Marokkanen (m) trouwens zo goedkoop (2 pleuro per keer) kunnen zwemmen en minder minder minder betalen alsdan bijvoorbeeld deze hardwerkende Nederlandse Vrouw die €4,90 moet ophoesten voor een nat pak? Juist. De club die de racistische, discriminerende, op afkomst selecterende apartheidszwemuurtjes voor Turkse en Marokkaanse mannen regelt, krijgt 50.000 euro subsidie per jaar om haat en tweespalt te zaaien in die schitterende Amsterdamse smeltkroes. Het is om te projectielkotsen zo walgelijk er met ons gemeenschapsgeld wordt omgesprongen. Bah. Met "B&W" bedoelt Rik Torn uiteraard ook Eberhard van der Laan, de burgemeester van alle Amsterdammers die in 2010 nog op een PvdA-poster figureerde met de slogan "Niet je afkomst, maar je toekomst telt". Pwnt.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/zuidafrikaanse_toestanden.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Ariel » Do Okt 02, 2014 8:18 pm

Moslims grootste groep gelovigen in Amsterdam

Uit cijfers van het CBS blijkt dat 11,3 procent van de Amsterdammers moslim is. Moslims zijn daarmee de grootste religieuze groep in de stad.

De groep Amsterdammers die het katholieke geloof aanhangt is overigens bijna net zo groot (11,1 procent). Naast Amsterdam is alleen in Den Haag de islam het grootste geloof. In zo'n negen gemeenten in Nederland, waaronder bijvoorbeeld in Rotterdam en Utrecht, woont een vergelijkbare (meer dan 10 procent) concentratie moslims.

Van alle Amsterdammers geeft 36,9 procent aan een religie of levensbeschouwelijke groepering aan te hangen en 11,9 procent bezoekt regelmatig een religieuze dienst.

http://www.at5.nl/artikelen/135333/mosl ... -amsterdam


Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Nieuws uit Amsterdam

Berichtdoor Zwartmeer » Vr Okt 03, 2014 12:31 am

Naast Amsterdam is alleen in Den Haag de islam het grootste geloof. In zo'n negen gemeenten in Nederland, waaronder bijvoorbeeld in Rotterdam en Utrecht, woont een vergelijkbare (meer dan 10 procent) concentratie moslims.

Zou dat volgend jaar, of over tien jaar, nog zo zijn?

Een paar jaar geleden heb ik hier ergens statistieken van het CBS geplaatst waarin de prognose voor het jaar 2050 was dat als alles mee zou zitten 25% van alle Nederlanders tot het islamitische geloof zou behoren. Ik ben dan 89 jaar als ik dat heugelijke feit mee mag maken. Ongetwijfeld zal een percentage van 25% behoorlijke veranderingen t.b.v. de islam te weeg hebben gebracht. Je mag ervan uitgaan dat 25% moslims een andere taal spreken en meer eisen dan de 10% van nu. Maar ik ben dan 89 jaar en als democraat zal ik mij dan verheugen dat er in een democratie gebeurt wat het volk wil. Het zal me verder mun reet roesten hoe het dan gaat. Het is alleen wel jammer voor de mensen die dan leven en niet om het vredesgeloof gevraagd hebben, of er zelfs problemen mee hebben. Er is een geluk, ook de Pechtolds Samsons en Vogelaars, hebben dan kleinkinderen, en daar zal heus wel politiektalent tussen zitten die de problemen van dan in goede banen leiden, net zoals hun bekwame grootouders nu.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten