Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73835
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor Ariel » Di Feb 08, 2011 1:57 pm

:shock: Daar zijn we klaar mee. De kennis en het geld verdwijnt uit Nederland, en dagelijks krijgen we er een lading analfabeten voor terug.


Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

HOUTEN - Dagelijks verhuizen 305 Nederlanders naar het buitenland. Emigranten storen zich in steeds hogere mate aan bevolkingsdichtheid, files, kosten voor levensonderhoud, criminaliteit en de maatschappelijke problemen rondom de multiculturele samenleving. Belangstelling om te emigreren neemt ieder jaar weer toe. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
De verwachting is dat het cijfer van 305 in de toekomst toeneemt tot 357 per dag. Onderzoek van het NIDI (Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut) toont aan dat avontuur, rust, ruimte, natuur en veiligheid als belangrijke redenen om te emigreren worden genoemd.

Beurs
Voor mensen die belangstelling hebben in wonen, werken, scholing/stage en ondernemen in het buitenland is de EmigratieBeurs die komend weekeinde in Houten wordt gehouden hét startpunt. De organisaoren van de tweedaagse beurs weten zich nu al verzekerd van een absoluut bezoekersrecord. Tot nu toe werd via internetverkoop al vijftien procent meer tickets verkocht dan het totaal aantal bezoekers van vorig jaar. Er worden nu meer dan 11.000 bezoekers verwacht.

Op de beurs worden voordelen van emigratie inzichtelijk gemaakt. Dat gebeurt met ondersteuning van ruim driehonderd bedrijven, buitenlandse regio's en organisaties en presentaties.

Vacatures
In totaal worden bijna 1 miljoen vacatures op de beurs aangeboden. Ook de meer gespecialiseerde beroepsgroepen vinden steeds meer hun weg naar het buitenland via de EmigratieBeurs.

Zo geven Zweedse regio's presentaties aan huisartsen, dierenartsen en IT personeel. Franse regio's als de Bourgogne en de Auvergne, maar ook landen als Australië en Nieuw Zeeland zijn op zoek naar medisch personeel. Agrariërs kunnen zich oriënteren op het agrarische plein voor bijvoorbeeld Canada. (AK)

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/ ... heid.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

SoulShine
Berichten: 51
Lid geworden op: Ma Jan 24, 2011 7:28 pm

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor SoulShine » Di Feb 08, 2011 8:31 pm

Ja dat ga je nu krijgen, volk word niet gehoord over de afgelopen jaren... Dus gaan er mensen vertrekken.

De regering/koningshuis heeft heeft nagelaten om goed voor zijn eigen volk te zorgen. Hier en daar steeds mensen wat uitknijpen.
Welke Nederlander heeft nu nog een goede kans of keuze om uberhaupt voor een gezin te kiezen?
Word steeds minder aantrekkelijk voor mensen om een gezin te beginnen. Ze moeten zich eerst uit de naad werken om een beetje zeker te kunnen zijn dat ze een gezin ook kunnen onderhouden. Plus voor degene met kinderen worden beide ouders zo'n beetje gedwongen om te werken en is het kinderdagverblijf verantwoordelijk voor de kleintjes... Niet te vergeten dat ouders daar ook een bult geld voor neer moeten tellen.

En maar zeuren over vergrijzing... Gek heh?

Word nog veel erger als ze dan ook nog eens nederland gaan verlaten.

Maar ja waarom moeten ze zich daar druk om maken? Marrokanen, Afghanen en meer van dat volk zorgt wel voor meer kindertjes in Nederland. Zij hebben tijd genoeg, grootste gedeelte werkt niet. En ondertussen kunnen die kinderen een nederlands meisje aftuigen, omdat ze zich vervelen. Of homoseksuelen, joodse mensen, andere vrouwen, oude mensen uitjouwen, beledigen mishandelen.

Ik zou zeggen oogkleppen eens afzetten... Die zijn voor paarden om de kar te trekken zodat ze niet schrikken van wat er vlakbij gebeurt.


Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73835
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor Ariel » Di Feb 08, 2011 10:50 pm

peter calluy schreef:Heb ook al vaak aan vertrekken gedacht :knorrie:

Peter


Waar moet je naar toe Peter. De Moslims zitten over de gehele wereld. Hier laat je wat, en daar vind je wat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor H.Numan » Wo Feb 09, 2011 2:58 am

Hoewel niet hoog opgeleid heb ik die keuze 16 jaar geleden al gemaakt.
Ik kan me redelijk indenken dat wel hoog opgeleide mensen de kuierlatten pakken. Het ordinaire beroven van eerzame burgers ten faveure van armoedzaaiers die spugen op alles waar Nederland voor staat is niet iets om vrolijk van te worden.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73835
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor Ariel » Wo Feb 09, 2011 12:59 pm

CBS: Recordaantal immigranten naar Nederland.
woensdag 9 februari 2011

Het aantal mensen dat vorig jaar naar Nederland kwam, is opnieuw op een record uitgekomen. In 2010 kwamen 150.000 immigranten naar Nederland.

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) die woensdag werden gepubliceerd.

EU-lidstaten
Het aantal immigranten kwam uit op 150.000, drieduizend meer dan een jaar eerder. Daarmee zet de toename, die in 2006 inzette, zich in lichte mate voort, aldus het CBS.

Vooral mensen uit nieuwe en oude lidstaten van de Europese Unie, zoals Polen, Bulgarije en Roemenië, kwamen in 2010 naar Nederland.

Emigranten
Verder vertrokken er vorig jaar meer mensen uit Nederland dan een jaar eerder, voor het eerst na drie jaren van daling. Het CBS registreerde 118.000 emigranten, een stijging van zesduizend.

De vertrekkers bestaan vooral uit Nederlanders of mensen geboren in andere landen van de Europese Unie.

Op 1 januari telde Nederland 16,7 miljoen inwoners, 80.000 meer dan in 2009.

Door Robin van der Kloor
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... land-1.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Okt 05, 2010 12:10 am

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor peter calluy » Do Feb 10, 2011 2:18 pm

Costa-Rica, In drie weken geen moslim gezien, geen islam gehoord. Als Atheïst nheb ik in dit erg Katholieke land moeten vaststellen dat de vrouwen en meisjes er bijzonder ongedwongen zomerse kledij dragen, niks preuts, alle stijlen. De vrouw is DAAR dus VRIJER en ONBEZORGDER dan de vrouw hier in de stadswijken en kutplaatsjes dan Boom. :mad: :nono: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :angry: :angry: :angry: :boxing: :boxing: :boxing: :prop:

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor Schepsel » Do Feb 10, 2011 2:42 pm

peter calluy schreef:Costa-Rica, In drie weken geen moslim gezien, geen islam gehoord. Als Atheïst nheb ik in dit erg Katholieke land moeten vaststellen dat de vrouwen en meisjes er bijzonder ongedwongen zomerse kledij dragen, niks preuts, alle stijlen. De vrouw is DAAR dus VRIJER en ONBEZORGDER dan de vrouw hier in de stadswijken en kutplaatsjes dan Boom. :mad: :nono: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :angry: :angry: :angry: :boxing: :boxing: :boxing: :prop:


Ze hebben daar een zekere mate van beschaving bereikt. Dan verlies je ook een beetje van die oversekste gedachtengangen en ideeën. Met oversekst bedoel ik nu alles koppelen aan seks, zoals van die Somaliërs die kleine meisjes van 3 inpakken in niqaab-achtige dingen. Dan ben je m.i. zwaar ziek aan het denken. Als je constant gericht bent op preutsheid en kuisheid en dan zegt dat je niet zo hysterisch oversekst bent als westerlingen zouden zijn, heb je het helemaal mis. Juist de constante krampachtige dwangmatige manier van doen is ongezond, en iets dat stukje bij beetje verdwijnt zodra men iets meer redelijkheid krijgt. Al waren er in Frankrijk wel veel kerken de laatste vakantie waar je gevraagd werd de benen en armen te bedekken. Kennelijk is de kracht van de Heere Jezus niet groot genoeg om de heren af te leiden van een stel volstrekt saaie armen.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Okt 05, 2010 12:10 am

Re: Steeds meer mensen verlaten Nederland uit ontevredenheid

Berichtdoor peter calluy » Do Feb 10, 2011 3:54 pm

Inderdaad, en dat heb je in Italië ook he aan de kerken/monumenten.

Zijn laatst nog in een synagoge geweest in Carpentras Fr. http://www.maidenheadsynagogue.org.uk/i ... &Itemid=42

Ik moest een keppeltje op, ok het is hun clubhuis-respect.

MAAR OP STRAAT, de publieke ruimtes dat is andere koek .

Costa Rica is trouwens een aanrader voor de natuur en stap liefhebber. Bijzonder warme mensen ( en ik ontmoet overal veel mensen en debateer met hen :evil: )

Ook de politie, veel mee gesproken, ze willen je helpen met rugzak ed en wijzen je op de mogelijke gevaren voor diefstal ed..... supergasten en vrouwen.

[img][img][/img][/img]


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten