Monsterverbond in de strijd tegen Geert Wilders

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73263
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Monsterverbond in de strijd tegen Geert Wilders

Berichtdoor Ariel » Zo Jun 12, 2011 4:32 pm

Monsterverbond in de strijd tegen Geert Wilders

zondag 12 juni 2011

Drie nieuwe musketiers hebben zich gemeld in de voortdurende strijd tegen Geert Wilders. Wouter Bos heeft zichzelf weer eens in het harnas gehesen, nu hij ziet dat zijn opvolger Cohen niets klaarmaakt, voortdurend van zijn paard valt en in het stof bijt.

Afgaan
Maar de eens zo behendige Wouter, zij het vooral met de mond, komt nogal stroef uit de hoek en slecht uit de verf. Hij is wat roestig geworden, nu hij nog vooral te zien is om mee te praten over voetbal bij lieden als Derksen, Genee en Van der Gijp. En is nu misschien wel even lachwekkend geworden als Reneetje.

Zijn poging: ‘Wilders houdt kiezers dom’, gaat immers ver naast. Want dat is precies wat Bos zelf heeft gedaan in zijn eigen partij, de PvdA. De verheffing van het volk is bijvoorbeeld niet consequent toegepast. En soms zelfs consequent niét. Zei men daar vroeger dat religie mensen dom hield, dat punt is bewust niet aan de islamitische en soms zelfs islamistische achterban verteld. Deze ridder gaat af.

De tweede koene ridder bestijgt het paard. Hij ziet nu opeens toe op Wilders en waarschuwt, terwijl hij in het verleden als toezichthouder juist nooit ergens voor heeft gewaarschuwd. Veel kindertjes in het zwembad zijn onder badmeester Wellink kopje onder gegaan. Hij was even een broodje eten. Deze ridder gaat ook jammerlijk af, want het is lastig door je vizier kijken met een vuistdikke plaat voor je hoofd.

Erdogan
Tijd voor zwaar geschut nu, de international Tayyip uit Turkije. Erdogan is ‘bezorgd om een radicaal Nederland’. Dat is vreemd. Hij is zelf begonnen als radicale islamist, zoekt toenadering tot Iran en in het verleden Syrië, ziet tientallen journalisten in eigen land gevangengezet, maar toont zich bezorgd om Nederland. Alsof hier journalisten en intellectuelen in het gevang zitten en christenen naar het leven worden gestaan.

Dat klinkt alles wat hol uit de mond die eens sprak over minaretten als wapens en moskeen als barakken. Hij zal er mee moeten leren leven dat hij weerwoord krijgt, tenminste als hij over de landsgrenzen komt. Get smart!

Paul Lieben

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Oh-oh ... ilders.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Monsterverbond in de verloren strijd tegen Geert Wilders

Berichtdoor hans van de mortel » Ma Jun 13, 2011 12:38 am

Ik raak er steeds heftiger van overtuigd dat mohammedanen domme en vooral huichelachtige personen zijn. Daarnaast zijn zij meestal ook nog eens onbeschaafd, vanwege hun typisch kenmerkende agressieve onaangepaste karakter. (zie binnenkort op topic 'Is voetbal haram?') En wie gaan steeds meer en meer op die huichelachtige mensen met die weerzinwekkende religie lijken? Juist ja, de PvdA-mensen! Ik weet niet hoe dat komt, maar het is wel zo. Ik ben toch niet gek?
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten