PVV'er bedreigd na ongepaste tweet over Noorwegen

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77356
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

PVV'er bedreigd na ongepaste tweet over Noorwegen

Bericht door Ariel »

De site Joop viert nog steeds heel hypocriet over de lijken van de Noorse slachtoffers hun feestje. Het gaat hun er niet om hoeveel mensen er vermoord zijn, maar het gaat ze om "Hoe kunnen we de rechtse PVV een loer leggen.
Dit gezegd hebbende... Arnoud van Doorn had beter deze tweet niet kunnen versturen.
PVV'er bedreigd na ongepaste tweet over Noorwegen

dinsdag 26 juli 2011

Het Haagse PVV-raadslid Arnoud van Doorn is de afgelopen dagen naar eigen zeggen ernstig bedreigd via Twitter. Hij twitterde zondag, twee dagen na de aanslag in Noorwegen, dat de 'Noorse PvdA Israël wil bombarderen'.

Anders Breivik schoot vrijdag 68 bezoekers van een jeugdkamp van de sociaal-democratische partij in Noorwegen dood.

Bedreiging
De tweet van Van Doorn werd opgepikt door de redactie van Vara-website Joop. Vervolgens is de PVV’er veelvuldig op Twitter bedreigd. De politie doet onderzoek naar vier serieuze dreigtweets, meldt de Volkskrant.

Zo schreef iemand dat Van Doorn ‘de volgende zal zijn die met een stuk ijzer door z’n hoofd het asfalt zal kussen’. Dezelfde persoon schrijft te hopen dat de PVV’er en zijn kinderen overreden worden. De twitteraar bood later excuses aan.

Van Doorn heeft zijn twitteraccount inmiddels opgeheven. ‘Inhoudelijk klopte mijn bericht niet en de timing was nogal onhandig.’ Ook vindt hij dat de sfeer op Twitter ‘de laatste tijd nogal verhardt.’

Symboliek
Op joop.nl werd de link gelegd tussen Breivik en Van Doorn, omdat Van Doorn een tekening van een Jeruzalem Kruis bij zijn twitteraccount zette. Breivik gebruikte ook de symboliek van de Middeleeuwse tempeliers die tegen moslims streden.

‘Een schandelijke insinuatie,’ vindt Van Doorn. ‘Ik verafschuw geweld. In de politiek discussieer je met woorden.’

PVV-leider Geert Wilders gaf dinsdag een uitgebreide verklaring uit waarin hij aangeeft geweld te veroordelen en het walgelijk te vinden dat Breivik naar hem verwijst. Daarnaast moet de ‘strijd tegen islamisering’ wel doorgaan, schrijft Wilders.

Door Marlou Visser

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... rwegen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: do sep 02, 2010 8:52 pm

Re: PVV'er bedreigd na ongepaste tweet over Noorwegen

Bericht door Rechtsliberaal »

Sites als Joop.nl, maar ook de PvdA, de VPRO, de Volkskrant, Trouw, de VARA, enz. mogen blij zijn dat hun niet is overkomen wat in Noorwegen gebeurt, er zijn meerdere maniakken in staat die Tristan, Karst en die Noor willen nadoen en linkse indoctrinatie willen wreken. Ze weten dat ze veel publiciteit krijgen en dat het andere gebeurtenissen (dood Amy Winehouse en Johnney Hoes, Australische wielrenner Cadel Evans wint Tour de France, arrestatie Goran Hadžić, treinongeluk hogesnelheidstreinen China) in de schaduw stelt.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: PVV'er bedreigd na ongepaste tweet over Noorwegen

Bericht door mercator »

Rechtsliberaal schreef:Sites als Joop.nl, maar ook de PvdA, de VPRO, de Volkskrant, Trouw, de VARA, enz. mogen blij zijn dat hun niet is overkomen wat in Noorwegen gebeurt, er zijn meerdere maniakken in staat die Tristan, Karst en die Noor willen nadoen en linkse indoctrinatie willen wreken. Ze weten dat ze veel publiciteit krijgen en dat het andere gebeurtenissen (dood Amy Winehouse en Johnney Hoes, Australische wielrenner Cadel Evans wint Tour de France, arrestatie Goran Hadžić, treinongeluk hogesnelheidstreinen China) in de schaduw stelt.
Ik herinner me dat de bomaanslag in Bali met veel meer slachtoffers na een dagje uit het nieuws verdwenen was.
LInks danst op zijn eigen lijken nu.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie