Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76273
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Ariel »

Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

donderdag 2 februari 2012

Het gedachtegoed van PVV-leider Geert Wilders wordt door de Duitse regering gezien als voedingsbodem voor neonazi's. Het Duitse ministerie van Justitie betaalde een folder over de gevaren van extreemrechts waarin Wilders en zijn islamkritische Duitse zusterpartij Die Freiheit worden genoemd

Voedingsbodem moorden
Minister van Justitie Sabine Leutheusser-Schnarrenberger stelt dat een op de tien Duitsers rechts-populistische of rechts-radicale opvattingen heeft. 'Die ontwikkeling is de voedingsbodem voor neonazicel NSU uit Zwickau en hun willekeurige moorden.'

De NSU vermoordde negen buitenlanders en een agente.

Wilders en Breivik
De Duitse regering waarschuwt met de folder scholieren, ouders en leraren voor antidemocratische gevaren in sociale netwerken als Facebook. Onder het kopje 'islamhaters' gaat het om de de Duitse partij Die Freiheit waarbij een foto van Geert Wilders staat afgebeeld.

Ook de Noorse massamoordenaar Anders Breivik wordt in dezelfde brochure genoemd als voorbeeld van rechtsextremisme.

Wilders is woedend over het bericht. 'NL-se regering moet Duitse ambassadeur ontbieden en met kracht de oren wassen over schandalige suggestie over PVV gedachtengoed,' twittert de PVV-leider.

Door Arne Hankel


http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... ilders.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De gure wind uit het oosten die op dit moment over Nederland waait, neemt wat guur gedachtengoed uit Duitsland mee. Wat schunnig. De Duitse regering zou zich eens meer in de geschiedenis moeten duiken, en eens kijken naar de Islamitische invloed in de oorlog. Laten ze zich druk maken over mohammedaanse neonazi's. Die zijn er meer dan dat ze vermoeden. Schunnig, schunnig, schunnig....

Maar ja, wat verwacht je eigenlijk van Sabine Leutheusser-Schnarrenberger . Het is een Duitse D666-er
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76273
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren van Geert Wilders.

Bericht door Ariel »

:laugh1:
Wilders veroorzaakte de Tweede Wereldoorlog

In Duitsland is een folder gemaakt die waarschuwt voor de gevaren van extreemrechts [PDF:]. Daar hebben ze in Duitsland namelijk weer veel last van. Neonazi's als de NSU uit Zwickau, die daadwerkelijk ook getinte medemensen vermoorden, worden vanaf nu bestreden met een brochure. Dat zullen ze voelen. In die brochure wordt ook Geert Wilders genoemd.

Dat neonazi's zijn logo overnemen, bijvoorbeeld, want inspiratie. Dat is tegenwoordig verplicht in elke discussie over nazi's, ook in Duitsland. Islamkritiek is ook in Mofrika gelijkgesteld aan extreemrechts gedachtegoed, net als rechts-populisme. Lekker makkelijk in de discussie. Kijk, dat de NSU al in 1999 onderdook en hun moorden plaatsvonden tussen 2000 en 2006, terwijl de PVV pas in 2005 werd opgericht, dat maakt even niet uit. Wilders is schuldig vanwege zijn populisme, zijn gedachtegoed en het leveren van een voedingsbodem. Met terugwerkende kracht.

Zo inspireerde onze Geert ook Hitler, die op aanraden van het CIDI de woorden 'moslims' verving door 'joden'. Daarom is Wilders ook schuldig aan de Tweede Wereldoorlog. En aan de holocaust. Geert Wilders en Hero Brinkman hebben hoogstpersoonlijk zelf nog blikken Zyklon B staan openschroeven, in weze. Natuurlijk kan Geert Wilders ook gekoppeld worden aan de kruistochten en gaf hij Ferdinand II van Aragón het laatste duwtje in de rug voor de Reconquista. Het woord 'pogrom' begint niet voor niks met de P van PVV. Met dat voedingsbodemende gedachtegoed. En racistische onderknuppels.

De vraag is nu natuurlijk: wie stopt Wilders, voor er nog meer nazi-doden vallen? Althans, niet letterlijk, maar die kant gaat het, mede door dit soort folders, wel steeds meer op. Qua beeldvorming. Zodat wij dan allemaal in ieder geval met een schuldvrij hart kunnen zeggen: tja, hij vroeg er zelf ook om, met zijn extreemrechtsisme. Afijn, goed initiatief, die folder. Onderwijs het volk over de gevaren van randdebiele stromingen. We zijn benieuwd wanneer de editie over extreemlinks, extreemreligieus en extreemmoralistisch uitkomt.

Johnny Quid

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... weede.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20951
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door King George »

ancarlo schreef:Tjonge zeg, heeft die kerel al eens de Koran en de Hadiths vergeleken met Mein Kampf? Ik zou mij daar meer druk om maken als ik die mof was!

Toch altijd wel erg apart te noemen dat degene die zoveel overeenkomsten hebben in hun boek met het nazitijdperk, dat degene die mein kampf als 2 na best verkochte boek in het MO hebben na de Koran, dat zij die NET als de neo nazi's de nazigroet brengen, dat men die niet durft aan te pakken/aan te spreken/hen daarop wijst, maar wel een ander die hierop wijst met de grond gelijk maakt en hem voor neo nazi uitmaakt! Werkelijk de omgekeerde wereld dit!
Later zegt die mof wederom, das hab ich nicht gewusst!

ancarlo
http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic ... C_ID=80587" onclick="window.open(this.href);return false;


Als haatepistel doet de Koran niet onder voor Mein Kampf. Verschoond van haatdragende passages blijft er niet meer dan een Donald Duck over.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41749
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Mahalingam »

Voor belangstellenden die het Duits een beetje machtig zijn (het komt voor dat Nederlanders de taal van hun oosterburen kennen) hier het epistel (pdf):
http://www.netz-gegen-nazis.de/files/Ne ... ternet.pdf

Even de twee passages waar Wilders met naam genoemd wordt:
  • Islamfeind/innen nutzen in den Sozialen Netzwerke gerne Buttons auf ihren Profi lbildern, um ihre Überzeugungen auf den ersten Blick mit aller Welt zu teilen. So sind Buttons mit dem – unter anderem von Geert Wilders verwendeten – Logo einer durchgestrichenen Moschee verbreitet. Slogans wie »Multi-Kulti? Nein danke!«, »No Sharia« und »Alle wissen: Sarrazin hat Recht« sind beliebt. Einige dieser Nutzer/innen bekennen sich zur NPD oder zu den »Autonomen Nationalist/innen«, andere zu rechtspopulistischen Parteien wie »Pro Deutschland« oder »Die Freiheit«.
Afbeelding
  • So kündigte »Pro Deutschland« auf Facebook ihren sogenannten »Internationalen Islamisierungskongress « in Berlin an und »Die Freiheit« bewarb eine Veranstaltung mit Geert Wilders – für die sie (horrende) Eintrittspreise forderte. Da sich aber schon im Vorfeld der Veranstaltung abzeichnete, dass die Nachfrage recht gering sein würde, sah sich die Partei gezwungen, die Eintrittspreise drastisch zu senken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 196
Lid geworden op: ma jan 16, 2012 7:23 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Leader »

Iedereen doet kennelijk z'n best om het werkelijke probleem, de islam, onder te laten doen sneeuwen, totdat het ondergesneeuwde probleem met al z'n kwaad tevoorschijn komt. Wilders zal hard moeten knokken om het vege lijf te redden en de PVV groot te houden. Ik zal altijd achter hem blijven staan wát er ook gebeurt.

Afbeelding
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76273
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Voor belangstellenden die het Duits een beetje machtig zijn
Even de twee passages waar Wilders met naam genoemd wordt:
  • Islamfeind/innen nutzen in den Sozialen Netzwerke gerne Buttons auf ihren Profi lbildern, um ihre Überzeugungen auf den ersten Blick mit aller Welt zu teilen. So sind Buttons mit dem – []
Hier in het Nederlands.
In de 32 pagina's tellende brochure, die waarschuwt voor de tactieken van neonazi's op sociale netwerken, wordt drie keer aan PVV-leider Geert Wilders gerefereerd. Tweemaal wordt hij genoemd, één keer staat zijn foto afgedrukt. Zo staat er in de folder te lezen dat internetters op hun profielfoto een logo plaatsen van een moskee met een kruis erdoor, een logo 'dat onder andere door Geert Wilders wordt gebruikt'. Ook wordt er in de tekst melding gemaakt van de bijeenkomsten van de islamkritische Duitse partij 'Die Freiheit', waar Wilders enkele malen te gast was. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Pol ... hure.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Duitse anti-neonazi-folder komt niet uit de lucht vallen
Michiel van der Geest

De folder die de Amadeu Antonio Stiftung heeft uitgebracht en waar Geert Wilders zo boos over is, komt niet uit de lucht vallen. Sinds november is de Duitse overheid extra bedacht op extreem-rechts geweld en is er in de media veel meer aandacht gekomen voor de gevaren van de neonazi's.
In november kwamen de zogeheten Döner-moorden aan het licht, al mogen ze in Duitsland niet meer zo worden genoemd. Gesproken wordt nu over de Zwickau-terreurgroep; twee extremisten en één helper die tussen 1999 en 2011 negen buitenlanders (van wie een aantal met een Döner kebab-restaurant) en een politieagente om het leven brachten. Er kwam toen grote kritiek op de de Duitse overheid, die volgens critici te lang 'blind aan het rechteroog' zou zijn geweest.

Dreiging
De aandacht in Duitsland was meer gericht op dreiging uit extreemlinkse hoek; er zijn bij de oosterburen meerdere extreemlinkse groeperingen. De afgelopen jaren steeg het aantal misdaden uit deze linkse hoek, al zijn ze wel veel minder gewelddadig dan de Rote Armee Fraktion (RAF)., die in de jaren zeventig en tachtig ruim 30 mensen vermoordde. Duidelijk is nu dat het aantal Duitse rechts-extremisten weliswaar niet in aantal gegroeid is, maar wel radicaler is geworden.

De Amadeu Antonio Stiftung, vernoemd naar een jongen die werd vermoord door neonazi's, is in Duitsland een bekende stichting, die vraagt om meer aandacht voor geweld uit de extreem-rechtse hoek. De stichting heeft berekend dat er sinds 1990 niet 45 mensen, zoals de officiële cijfers van de Duitse overheid luidden, maar rond de 180 mensen zijn omgekomen door extreem-rechts geweld. ( waar halen ze die cijfers weg :? ) Over die cijfers zijn de experts het niet eens, maar de discussie die erover losbarstte is exemplarisch voor de extra aandacht voor de gewelddadige kant van de extremisten, sinds de ontmaskering van de Zwickau-terreurgroep.

Schandelijk
In de laatste folder van de stichting wordt aandacht gevraagd voor het gevaar van de aanwezigheid van extreem-rechtse groeperingen op de sociale media. Geert Wilders is woedend over de folder, omdat hij er drie keer in figureert. Hij vindt dat schandelijk, omdat volgens hem de suggestie wordt gewekt dat het gedachtegoed van de PVV medeverantwoordelijk is voor het geweld van Duitse neonazi's. De PVV heeft Kamervragen gesteld en wil dat de Duitse ambassadeur wordt ontboden.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Pol ... llen.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: do sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Rechtsliberaal »

Die Duitsers zijn zeker vergeten wat de grootste bestseller in de Arabische wereld?
Afbeelding
Juist ja

Peter Louter
Berichten: 934
Lid geworden op: zo feb 26, 2006 2:21 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Peter Louter »

Iedere strijd zoekt een vijand, maar niet zelden de verkeerde.
Uit naam van de Verlichting: Red moslims van de orthodoxe islam!
"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful" - Seneca (5 BC - 65 AD)

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5303
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Scarlatti »

De Elsevier doet dus ook mee aan het 'monddood' maken.... onwelgevallige reacties worden gewoon verwijderd!
dit was mijn 1e... zelfs een onvolkomen zin in mijn woede zag ik... zou dàt de reden van verwijdering zijn geweest??

Scarlatti op donderdag 2 februari 2012 12:44
Ik vind dat de Duitse ambassadeur onmiddellijk op het matje geroepen dient te worden en zijn EXCUSES aanbiedt.Tegelijkertijd moet openlijk worden toegegeven dat dit een haat oproep is die het leven van de HEER Wilders NOG meer in gevaar brengt dan het al is,puur omdat HIJ durft te zeggen wat ieder zinnig mens ziet en weet!Ik vind dat Frau Merkel onmiddellijk persoonlijk en plein publique haar verontschuldigingen aan de HEER Wilders aanbiedt en toegeeft dat hij gewoon GELIJK heeft!Hieruit blijkt weer dat een mensenleven van geen belang is voor de eu stokpaardjes en de olie in ruil voor islamisering.Het zijn volks- en landverraders die voor de krijgsraad gedaagd dienen te worden.De islamieten zèlf roepen luid en duidelijk dat zij in OORLOG zijn met èlk niet islamitisch land,dat is op foto's en You Tubes en in artikelen overduidelijk terug te vinden. Schandàlig!Ik houd al die landverraders verantwoordelijk mocht er onverhoopt iets gruwelijks met de HEER Wilders gebeuren!

mijn 2e reactie... heeft iiiietsjes langer kunnen staan en hop!! oook ineens verwijderd...

iets aangepast, islamieten vervangen door moslims, een woordje schandalig minder... maar het heeft niet mogen baten... weggejorist...

Scarlatti op donderdag 2 februari 2012 13:01

Waarom is mijn reactie van donderdag 2 februari 2012 12:44 verwijderd?Ik vind dat de Duitse ambassadeur onmiddellijk op het matje geroepen dient te worden en zijn EXCUSES aanbiedt.Dit is een haat oproep die het leven van de HEER Wilders NOG meer in gevaar brengt dan het al is,puur omdat HIJ durft te zeggen wat ieder zinnig mens ziet en weet!Frau Merkel moet onmiddellijk persoonlijk en plein publique haar verontschuldigingen aan de HEER Wilders aanbieden en toegeven dat hij gewoon gelijk heeft!Hieruit blijkt weer dat een mensenleven van geen belang is voor de eu stokpaardjes en de olie in ruil voor islamisering.Het zijn volks- en landverraders die voor de krijgsraad gedaagd dienen te worden.De moslims zelf roepen luid en duidelijk dat zij in OORLOG zijn met èlk niet islamitisch land,dat is op foto's en You Tubes en in artikelen overduidelijk terug te vinden.Ik houd al die landverraders verantwoordelijk mocht er onverhoopt iets gruwelijks met de HEER Wilders gebeuren.

Beoordeel deze reactie
Bedankt voor uw beoordeling
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76273
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Ariel »

De rotmoffen moeten met hun rotpoten van onze rot-PVV’ers afblijven
Door: Filantroop

Langzamerhand zien we naast dat links en de christendemocratie de kant van de islam kiezen, ook de liberalen die zwenking maken. Wat de vraag oproept hoe liberaal het liberalisme nog wel is. Want hoe kun je als rasechte liberaal islamcritici nazificeren, terwijl juist de islam veel elementen van het nazisme herbergt, tot en met het totalitarisme en de megalomane waan van de eigen superioriteit. Een nieuw staaltje van liberale collaboratie met de islam kunnen we aanschouwen in de ideologische oorlog die de Duitse regering via de FDP-minister Sabine Leutheusser-Schnarrenberger tegen islamkritische “elementen” aangevangen is. Ze blijkt hierin een volleerde kompaan te zijn van liberalen als Cecilia Malmström, EU-masochist met de Hitlerlok Guy Verhofstadt en onze eigen broekenman Alexander Pechtold.

In een poging tot overheidsindoctrinatie zoals we die ons nog van het Derde Rijk en de DDR herinneren, heeft het Duitse ministerie van Justitie onder Sabine Leutheusser-Schnarrenberger een folder doen uitgaan waarin de suggestie gedaan wordt dat de PVV de voedingsbodem van het neo-nazisme is. Op zich zeer opmerkelijk, want het neo-nazisme is een verschijnsel dat zich ver voordat de eerste moslimmigrant een voetdruk op Duitse en Nederlandse bodem zette al manifest aanwezig was.

Dat nu juist Duitsland het voortouw neemt in de ideologische oorlog tegen de islamcritici mag je als hoogst merkwaardig kwalificeren. Als volger van het opkomende neonazisme richtte ik me al in de jaren zestig van de vorige eeuw op het verschijnsel dat uitgerekend in de toenmalige
Bondsrepubliek de epigonen van de NSDAP zo gemakkelijk aan het politieke toneel konden verschijnen. Een luxe die zich echter niet alleen beperkte tot de partijvorming. Zo waren er organisaties die de belangen van oorlogsmisdadigers en oud-SS’ers ruimhartig behartigden, zoals de Hilfsgemeinschaft auf Gegenseitigkeit der Angehörigen der ehemaligen Waffen-SS (HIAG). Oorlogsmisdadigers kregen een vriendelijk duwtje in de rug van Die Stille Hilfe für Kriegsgefangene und Internierte. En ze konden zich van staatswege ongehinderd aan deze praktijken wijden.

Het neonazisme is vooral een Duits probleem. In geen ander land is het neonazisme zo moorddadig als in dat land. Voor een land waarin het nationaalsocialisme tot wasdom kwam en dat de grootse genocide ooit liet plegen, alleszins reden om het neonazisme aan banden te leggen. Maar wat dat met islamcritici te maken heeft is een groot mysterie. Juist binnen de islam wordt het Derde Rijk bejubeld en mag de nazi-bijbel Mein Kampf zich op grote aftrek verheugen. Curieus is bovendien dat Duitsland ooit de grootmoefti Haj Amin al-Hoesseini voor de Berlijnse radio de Shoah liet propageren.

Kort na de stichting van Israël was het Duitsland dat de eigen nazi-technici richting Egypte liet afreizen om de jonge Joodse staat naar het leven te staan. Het Duitse weekblad Der Spiegel maakte er gewag van dat de Duitse politicus met een nazi-luchtje en voorvechter van het naoorlogse Groot-Europa, Walter Hallstein, als departementaal topambtenaar betrokken was bij de uitzending van de gewezen SS’er Dr. Wilhelm Voss. En er werd nog fijntjes bijgezegd dat het van belang was voor de Duitse Economie. Wat er voor Duitsland economisch zo belangrijk was dat de eigen oorlogstechnici Egypte een handje hielpen met het vernietigen van de staat Israël, is hier onduidelijk. Tenzij het misschien de Duitse Wiedergutmachung aan de in Israël woonachtige overlevenden van de Shoah ermee had kunnen verijdelen. Ironisch genoeg was Walter Hallstein later als staatssecretaris van Buitenlandse Zaken betrokken bij de onderhandelingen over de deze Wiedergutmachung aan Israël.

In het uitleveren van nazibeulen was Duitsland ook bepaald niet gretig. Nederlandse SS’ers verkregen er net zo makkelijk de Duitse nationaliteit als dat ze bescherming genoten tegen justitiële vervolging door Nederland. Het heeft oneindig lang geduurd eer dat Duitsland zelf serieus iets aan de vervolging van nazi-beulen deed.

Nog lang na de Tweede Wereldoorlog stonden politici met een nazi-verleden op de podia van de macht te trappelen van plezier dat ze het ondanks hun verleden nog zover gebracht hadden. Zo kon gewezen NSDAP’er en willige medewerker van het Derde Rijk Kurt Georg Kiesinger bondskanselier worden. Het was de nazi-bestrijder Beate Klarsfeld die de wereld eraan herinnerde dat een voormalige propagandist van het nationaalsocialisme het Duitse Rijk weer richting wereldtop voerde. En dat Terwijl de pijn van de slachtoffers van het Derde Rijk nog lang niet geheeld was. Het was het Duitsland dat nazi-generaals met bloed aan de tengels in de militaire top van de NAVO toestond het vrije westen te verdedigen.

En herinneren we ons niet de vele Duitse industrieën die het naziregime gewillig van materieel voorzagen en kort na de oorlog alweer een hoog deuntje bliezen? Wie zich in zo’n pompeus Hugo Boss-kostuum hijst moet zich realiseren dat de fabrikant ook de SA, SS en de Hitlerjugend van een uitmonstering voorzag. Wie zich in zo’n krijtstreep achter het stuur van een VW-Touareg bevindt moet zich ongeveer in het Himmelreich van Hitler wanen. Nou ja, de vleesgeworden EU-führer José Manuel Barroso rijdt in zo’n woestijnbak graag de sterren van de hemel.

Je zou denken dat Duitsland zich helemaal geen kieskeurigheid permitteren kan als het over het neo-nazisme gaat. Immers, waarom konden de eigen neonazi’s net zo lang doorgaan tot het tot moorden kwam? En waarom hebben de Nederlandse neonazi’s het in hun kopieerdrift zo op met hun Duitse collega’s en wandelen ze graag samen op? Nog afgezien van de vraag waarom Duitsland zich bemoeit met de binnenlandse politiek van Nederland, doet het land ermee voorkomen alsof het huidige kabinet geïnfecteerd is door neonazisme.

In tegenstelling tot Duitsland heeft het neonazisme in Nederland nooit voet aan de grond gekregen. En in de partijvorming waren de Nederlandse neonazi’s heel wat minder succesvol dan hun Duitse collega’s. Je zou dus denken: kijk liever naar jezelf. Kijk naar hoe je je eigen volk laat martelen door kolonies aanhangers van de vroegmiddeleeuwse woestijnideologie die in Joden- en homohaat niet onderdoen voor het Derde Rijk.
Ook in dat rijk werden critici in overheidspublicaties gecriminaliseerd tot ze er uiteindelijk aangingen. En dat laatste blijkt in het geheel geen overdreven suggestie, want juist in Nederland kregen twee islamcritici een standrechtelijke executie te verduren.

Dus schaam je Duitsland. Schaam je liberalen. Schaam je dat je de islam een vrijbrief geeft zich op te peppen tot een nog gewelddadiger ideologie dan die nu al is.

http://www.amsterdampost.nl/de-rotmoffe ... ze-rot-pvv" onclick="window.open(this.href);return false;’ers-afblijven/
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76273
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Ariel »

Kabinet negeert Wilders: Duitse ambassadeur niet ontboden

donderdag 2 februari 2012

Minister Uri Rosenthal (VVD, Buitenlandse Zaken) gaat geen opheldering vragen bij de ambassadeur van Duitsland over een folder van de Duitse regering. Daarin wordt gewaarschuwd tegen het gedachtegoed van PVV-leider Geert Wilders.

Wel heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie contact opgenomen met de Duitse justitie, meldt de NOS.

Neonazi’s
Het Duitse ministerie van Justitie betaalde een folder over de gevaren van extreemrechts. Wilders, maar ook de Duitse islamkritische partij Die Freiheit, vormen volgens de brochure een voedingsbodem voor neonazi's.

Ook de Noorse massamoordenaar Anders Breivik wordt in dezelfde brochure genoemd als voorbeeld van rechtsextremisme.

Rechtsstaat
Minister Rosenthal vindt dat de verwijzingen de indruk wekken dat Wilders buiten de rechtsstaat opereert. 'Een dergelijke interpretatie is onjuist en ongepast en ik neem daar afstand van.''

Door Jeroen Langelaar

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... tboden.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door Schepsel »

Ik kan het wel begrijpen dat Duitsers als de dood zijn voor nazi-associaties, kijkende naar hun verleden. Het ontgaat me wel wat de ambassadeur hiermee te maken heeft. Maar die folder is hoe dan ook belachelijk, en misschien wel goed, aangezien ik ooit had begrepen dat er een groeiende anti-islam-en immigratieaanhang is, dat veel gewone Duitsers, die dus wél tussen de Turken en wat niet al moeten leven, nu toch echt toe moeten geven dat, ondanks het naziverleden, de situatie niet houdbaar is! Of er vroeger nou nazi's waren of niet. Misschien dat het protest aanwakkert.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door H.Numan »

Een ambassadeur is de hoogste officiële vertegenwoordiger van een land. Als 'men' ontstemt is over bepaalde zaken, is de gebruikelijke procedure hem de oren te wassen en verzoeken de boodschap door te geven aan zijn superieuren. Dat hoeft niet per se over overheids optreden te gaan. Als een bedrijf, partij of instantie dingen doet die niet door de beugel kunnen heeft hij even goed uitleg te geven en de boodschap door te geven aan de grote Merkel leider.

In dit geval vraagt Wilders zeer terecht om de Duitse ambassadeur te knippen en te scheren. De gewraakte brochure is door de Duitse overheid betaald en dientengevolge dragen zijn op z'n minst gedeeltelijke verantwoording. Dat onze minister er 'afstand van neemt' is leuk, maar doet totaal niet ter zake. Nederland en Duitsland zijn nogal dicht verbonden. Het geeft geen pas om dit soort vulles te publiceren.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20951
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Duitse regering waarschuwt tegen gedachtegoed Wilders

Bericht door King George »

Rozenthal is dus zo'n lafbek die middels zijn weigeren de Duitse ambassadeur hierop aan te spreken lekker meebekt tegen de PVV en alzo ons land een trap na geeft.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Plaats reactie