Nooit meer Groen Links

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 27, 2014 10:50 am

Van Ojik wist van lek

GroenLinks-leider Van Ojik heeft verzuimd in te grijpen in zijn eigen fractie naar aanleiding van het lek rond de benoeming van de Nationale Ombudsman. Hij blijkt al langer te weten dat binnen zijn fractie uit de school was geklapt over vertrouwelijke informatie, maar ondernam geen actie totdat deze krant erover publiceerde.

De Telegraaf meldde gisteren dat er een verdenking was gerezen richting GroenLinks, nadat de namen van de sollicitanten voor de functie van ombudsman op straat waren komen te liggen. In het bijzonder werd gewezen naar Voortman, die het verzet tegen de benoeming van Guido van Woerkom leidde. Zij had ook inzage gehad in de geheime lijst.

„Ik heb het volste vertrouwen in een goede afloop van het onderzoek voor mijn eigen Kamerleden”, beweerde Van Ojik toen nog, acterend dat geruchten over een lek bij GroenLinks hem verbaasden. Enkele uren later schorste hij Voortman voor een maand, waarin ze overigens wel gewoon wordt doorbetaald.

In een verklaring geeft Van Ojik nu toe dat Kamervoorzitter Van Miltenburg eerder al met hem heeft gesproken over een mogelijk lek bij GroenLinks. Volgens een bron is Van Ojik de voorbije dagen zelfs de kans geboden om het voortouw te nemen en Voortman te schorsen, nadat in kleine kring duidelijk was geworden dat zij de schuldige is. Van Ojik besloot echter niets te doen. Daarop nam het presidium, het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer, woensdag het besluit om de Rijksrecherche in te schakelen.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 27, 2014 11:07 am

Geschorst. Dat wil zeggen dat ze geen geheime en vertrouwelijke bijeenkomsten mag bijwonen en fgevoeleige dossiers mag inzien. Dat helpt want wat je niet weet kan je niet doorkleppen.
En die schorsing kwam pas toen bekend werd dat er een rijksonderzoek komt.
Tegen de kamervoorzitter die er eerder naar gevraagd had was het 'wij weten van niets' terwijl de hele fractie het wist. Wat nu natuurlijk heerlijk gebruikt kan worden om veel mist te maken. Hoe meer verdachten hoe beter.
De vier van de fractie wisten het en ongetwijfeld ook diverse medewerkers.
Gokje wagen? Dat het onderzoek tot niets leidt en indien wel dat er dan niemand voor in het gevang zal komen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 05, 2014 1:54 am

Meten met twee maten: uitspraken van Guido van Woerkom en van Ivo Opstelten

Geplaatst op 4 juli 2014

In juni 2014 werd Van Woerkom voorgedragen als Nationale ombudsman als opvolger van Alex Brenninkmeijer. Op 5 juni stemde de Tweede Kamer in met zijn benoeming. Zijn benoeming ging niet zonder slag of stoot vanwege een negatieve opmerking die hij vier jaar daarvoor over Marokkaanse taxichauffeurs had gemaakt (en waarvoor hij zich vervolgens destijds had verontschuldigd), waardoor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland alsook verscheidene politici bezwaar maakten tegen zijn benoeming.

[Citaat uit Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Guido_van_Woerkom]

Kortom: over deze oude uitspraak van Guido ontstond een grote rel, uiteraard voorgekookt en geregisseerd door dezelfde bronnen die enkele jaren geleden het schertsproces tegen Geert Wilders voerden. Zoals gebruikelijk werd dat proces vanuit het linkse kamp van begin tot einde gevoerd op rekening van de belastingbetaler.

Op 26 juni 2014 werd Groen Links 2e Kamerlid Linda Voortman zelfs door haar fractievoorzitter Bram van Ojik voor een maand geschorst wegens lekken over de kandidatuur van Guido en andere gegadigden voor de functie van Nationale Ombudsman. Vanzelfsprekend krijgt Linda die maand wél doorbetaald, wat dus in feite neerkomt op een maand extra vakantie op kosten van de belastingbetaler. Uiteindelijk zijn we links nietwaar, dus dan mag dat.

Ook de linkse pers haakte massaal in op de hetze tegen Guido, die naar verluidt al jaren op de VVD stemt.

Hoewel Guido zélf nog in de ANWB-Kampioen van juli 2014 juli met grote stelligheid verklaarde dat hij Nationale Ombudsman zou worden, besloot hij uiteindelijk de eer aan zichzelf te houden.

Bron: ANWB Kampioen juli 2014 pag. 53

Wie/wat schetst onze verbazing, nu achteraf blijkt dat de voormalige burgemeester van Rotterdam begin 2002 een veel zwaardere beschuldiging uitte aan diezelfde bevolkingsgroep: maar liefst 99% van de straatrovers zou van Marokkaanse huize zijn! (zie hieronder de Telegraaf-column van Prof. Dr. B. Smalhout)

De exacte publicatiedatum van de column is niet bekend, maar valt wel te reconstrueren op basis van tekstbrokjes:

1) Euro: kennelijk al ingevoerd; invoering: 1 januari 2002

2) Pim Fortuyn: kennelijk nog in leven; moord door Volkert: 6 mei 2002

3) Kamerverkiezingen: 15 mei 2002; 2 maanden daarvoor: ± 15 maart 2002

Vaststaand uitgangspunt: Deze columns verschenen altijd in de papieren zaterdagkrant. Conclusie: vermoedelijke publicatiedatum 16 maart 2002.

Nu is dat wel ruim 12 jaar geleden, dus rijst de vraag of die toenmalige burgemeester van Rotterdam nog wel aangesproken kan worden op zijn sterke woorden van destijds. En wat blijkt? De naam van die vroegere burgemeester is: IVO OPSTELTEN. Nou, dan wordt het inderdaad de hoogste tijd om de zaak OP STELTEN te zetten, want diezelfde Ivo is inmiddels al een aantal jaren Minister van Justitie!

Afbeelding

Afbeelding

Door: Tistochwat

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/04/ ... more-65318
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 23, 2014 12:07 pm

Even over Grien Pies. De per vliegtuig forensende Pascal Husting is niet meer zo getapt bij het personeel.
Stafleden eisen vertrek Greenpeace-bazen
Zijn baas, internationaal Greenpeace-directeur Kumi Naidoo, moet zich 'op zijn positie beraden'. Dat schrijven de Nederlandse stafleden in een harde brief aan Husting en Naidoo persoonlijk. De twee zouden de milieuorganisatie zulke ernstige schade hebben toegebracht, dat alleen hun vertrek of terugtreden dat kan compenseren.

De brief is niet gepubliceerd, maar wel intern verspreid onder medewerkers. Ze is ondertekend door bijna alle belangrijke Nederlandse campagneleiders en stafleden. De handtekening van de Nederlandse directeur Sylvia Borren ontbreekt. Zij vergelijkt de actie van haar personeel met een 'volksgerecht' en vindt opstappen onnodig.

Over Husting:
Zijn argument dat 'een organisatie als Greenpeace niet altijd kan opereren in overeenstemming met de eigen ideeën', wordt gezien als een belediging. 'Dat is extreem schadelijk voor onze campagnes en een klap in het gezicht van degenen die zich wel aan de interne gedragslijnen houden', schrijven de stafleden in de brief.

Dat Husting zich ook nog verdedigde met de opmerking dat zijn levensstijl niet luxueus is en zijn salaris van 6.075 euro per maand niet erg veel, deed de deur dicht. 'Dat bedrag is een veelvoud van het gemiddelde inkomen en heel veel geld voor het merendeel van onze supporters.'

Vuistregel: een manager krijgt twee keer meer dan de mensen onder hem.
Afwachten maar hoe het afloopt. Ik denk: de twee blijven gewoon op het pluche zitten, net zoals bij normale bedrijven meestal het geval is als de vakbond zich er niet me bemoeit.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Wo Jul 23, 2014 12:47 pm

Dat zal de bedrijfscultuur er niet werkbaarder op maken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jul 27, 2014 8:24 pm

Er komen provinciale verkiezingen, en men loopt zich al warm. lees maar;
FemNet doet samen met RozeLinks en Kleurrijk Platform oproep voor meer diversiteit
Diversiteit binnen de politiek draagt bij aan het succes en het draagvlak van de beslissingen. Een diverse lijst zorgt bij veel groepen in de samenleving voor herkenning in onze partij en daardoor – bewezen – voor meer stemmen. Ook op de lagere plaatsen, het telt allemaal op! Diversiteit op de lijst laat zien dat we als partij onze eigen idealen ook in onze eigen organisatie toepassen. Met als bijkomend voordeel: we stralen openheid uit.

Wat een kleuterig taalgebruik zeg.
En ik zie al de diversiteit van hun kandidatenlijst voor Friesland:
1. een vrijwillig gehoofddoekte lesbische Moslima met maar 1 been.
2. de zoon van een boer uit het Rif-gebergte
3. een akkerbouwer uit Eritrea
4. een geitenhoeder uit Anatolië
5. een erkende homo.
6. een dyslectische vrouw in een rolstoel
Allemaal kandidaten waarin de kiezers zich herkennen.
[url]http://femnet.groenlinks.nl/node/112491[url]
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 29, 2014 10:42 pm

De multinational Green Peace heeft problemen met het personeel. En met de inkomsten. Om met dit laatste te beginnen:

Vorig jaar kreeg Greenpeace ongeveer 22,5 miljoen euro binnen, in 2010 nog ruim 25 miljoen euro. De uitgaven stegen juist van 23,7 naar ruim 29 miljoen in dezelfde tijd, waardoor er van de reserves van de organisatie nog maar 10 miljoen over is.
Ook stegen de wervingskosten naar 4,5 miljoen euro in 2012, tegen 3,5 miljoen in 2010. Oftewel: in 2012 werd 23,6 procent van de inkomsten besteed aan fondsenwerving. Daarmee zit Greenpeace net onder de norm van 25 procent, de zogenoemde strijkstoknorm.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3507926/2013/09/11/Uitgaven-Greenpeace-hoger-dan-inkomsten.dhtml

De actie van het personeel is inmiddels internationaal geworden en niet alleen beperkt tot Nederland
Pascal Husting werd door de directeer Kumi Naidoo in beste CEO manier in bescherming genomen. Waardoor nu ook Kumi voor ontslag in aanmerking zou moeten komen.
‘Meer Greenpeace-stafleden eisen vertrek directeur’
De stafmedewerkers willen niet alleen dat Naidoo opstapt maar eisen ook dat het roer binnen de organisatie drastisch wordt omgegooid. Zo moet er een betere interne klachtenprocedure komen, strakker toezicht op het uitbetalen van dubieuze declaraties en zouden vrijwilligers van de raad van toezicht niet meer betaald moeten krijgen.
http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/29/meer-greenpeace-stafleden-eisen-vertrek-directeur/
De brief is hier:
http://static2.volkskrant.nl/static/asset/2014/GPI_2014Juli2_StaffSolutionsforChange_5761.pdf
"No further exceptions, “sweetheart deals” or nepotism should be tolerated."
"Training should be compulsory for all managers before they assume management duties."
"A clear and enforceable system of checks and balances is required to help us avoid over consolidation of power in individuals,.."
"It is crucial for line managers to have strong management skills. "
"...An anti - harassment policy"

http://www.greenpeace.nl/getinvolved/kom-werken-bij-greenpeace/
Kom werken bij Greenpeace
Doen waar je hart ligt samen met een enthousiast, professioneel team. Dat is de kern van werken bij Greenpeace. Ben jij onze nieuwe collega?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Van de pot gerukt: Tegeltax voor inwoners Nieuwegein

Berichtdoor King George » Vr Aug 01, 2014 2:56 pm

Tegeltax voor inwoners van Nieuwegein

Als het aan de gedoogpartij GroenLinks ligt krijgen de inwoners van Nieuwegein binnenkort te maken met een heuse ‘tegeltax.’ Dit is een belasting voor betegelde tuinen.


Fractievoorzitter Erna Kotkamp uitte haar waardering voor dit idee gisteren via Twitter. Als het aan GroenLinks ligt zullen mensen die hun tuin betegelen te maken krijgen met hogere rioolheffing.

Onduidelijk is of mensen die hun tuin weinig tot niet hebben betegeld minder rioolheffing moeten betalen.

Het idee voor een ‘tegeltax’ is niet nieuw. In 2010 deed de Partij voor de Planten (PvdP) een gooi naar Kamerzetels. Een van de programmapunten was de invoering van een ‘tegeltax’, ter compensatie van het feit dat tuinen steeds meer worden betegeld. ‘Met de tegeltaks willen we het gemeenten mogelijk maken om aan iedere bewoner gratis twee bomen beschikbaar te stellen’, zo verklaarde Rolf Roos, lijsttrekker van de PvdP toen over het doel van de tax.

Raadslid Roelof Jan de Wild van het CDA in Nieuwegein is de linkse coalitie helemaal beu. In zijn reactie op het Twitterbericht laat hij weten: 'Knetterlinkse coalitie doet waar ze goed in is: lastenverhogen. Is het geen OZB dan je tuintegel.' Als GroenLinks haar zin krijgt zal Nieuwegein de eerste gemeente in Nederland zijn die deze belasting gaat heffen.


http://www.pen.nl/artikel/tegeltax-voor-inwoners-van-nieuwegein
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 01, 2014 3:58 pm

Het zal zonder twijfel de omgeving groener gaan maken want ik kan mij niet indenken dat als je geen extra regenwater op het riool loost, dat je dan niet hoeft te betalen.
De oplossing: Grasbetontegels die bestaan in vele varianten.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 04, 2014 11:57 pm

Judith Bokhove is de Rotterdamse fractievoorzitter van GroenLinks.
Ze heeft een slechte keus van minnaars. Neem nu de huidige, Michiel Rexwinkel, die zijn zakken vult met groene bedoeningen zoals Greenchoice.
Daarbij is vastgesteld dat er wanbeleid gevoerd is ten koste van de klanten.
http://imgur.com/YjM8zl2
Naast het vast stellen van het wanbeleid wordt er inmiddels ook, op last van het Hof, onderzoek gedaan naar het beleid bij Energie Concurrent[...]
Uit Energie Concurrent zouden miljoenen zijn overgemaakt naar Rexwinkel en Appeldoorn, in strijd met de belangen van kleinere aandeelhouders van Energie Concurrent. Precies die geldstromen vanuit Energie Concurrent, waar Judith OpBokhove als stroman dus op papier de baas was, zijn onderwerp van speciale aandacht bij het gelaste onderzoek.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/oeps_judith_bokhove_groenlinks.html
En ik krijg bij een Google Zoek naar Judith voor het eerst de melding:

    Sommige resultaten zijn mogelijk verwijderd op grond van Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Meer informatie.
Wat wil zij verbergen?Misschien deze (via Bing zoek)
Directeur Greenchoice schaadde aanzien raadslidmaatschap datum: 27 sept 2012
Gemeenteraadslid Bokhove volgde haar partner Michiel Rexwinkel op als bestuurder van Greenchoice. Hij moest opstappen nadat de Nederlandse Mededingingsautoriteit het bedrijf had beboet vanwege stelselmatige malversaties.

Dus toen ook al zwendel waar ze bij zat.
http://www.nu.nl/economie/2919878/directeur-greenchoice-schaadde-aanzien-raadslidmaatschap.html
Ik voorspelde al: Wie zullen haantje de voorste zijn bij het aanvragen van verwijdering? Oplichters, boeven, ander tuig en politici.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Wo Aug 06, 2014 12:14 pm

Bram van Ojik is leden en stemmen aan het vissen in de Allah vijver, vandaar dat hij vandaag met het volgende statement komt...

Nederland moet zich anders gaan opstellen in het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Het kabinet moet erkennen dat het Israëlische geweld de afgelopen weken buitensporig was en daar in de betrekkingen met de strijdende partijen meer van uitgaan. Ook moet het wapenembargo weer op de agenda.


Dat stelt GroenLinks-partijleider Bram van Ojik woensdag in een reactie op het opiniestuk van minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken dinsdag in NRC. Van Ojik vindt de evenwichtige benadering die Nederland kiest niet meer houdbaar, want in de praktijk van het conflict is volgens hem ook geen sprake van evenwicht.

Wat een ezel is die man Afbeelding Hij is niet meer te redden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Van de pot gerukt: Tegeltax voor inwoners Nieuwegein

Berichtdoor Schepsel! » Wo Aug 06, 2014 12:36 pm

King George schreef:Tegeltax voor inwoners van Nieuwegein

Als het aan de gedoogpartij GroenLinks ligt krijgen de inwoners van Nieuwegein binnenkort te maken met een heuse ‘tegeltax.’ Dit is een belasting voor betegelde tuinen.


Fractievoorzitter Erna Kotkamp uitte haar waardering voor dit idee gisteren via Twitter. Als het aan GroenLinks ligt zullen mensen die hun tuin betegelen te maken krijgen met hogere rioolheffing.

Onduidelijk is of mensen die hun tuin weinig tot niet hebben betegeld minder rioolheffing moeten betalen.

Het idee voor een ‘tegeltax’ is niet nieuw. In 2010 deed de Partij voor de Planten (PvdP) een gooi naar Kamerzetels. Een van de programmapunten was de invoering van een ‘tegeltax’, ter compensatie van het feit dat tuinen steeds meer worden betegeld. ‘Met de tegeltaks willen we het gemeenten mogelijk maken om aan iedere bewoner gratis twee bomen beschikbaar te stellen’, zo verklaarde Rolf Roos, lijsttrekker van de PvdP toen over het doel van de tax.

Raadslid Roelof Jan de Wild van het CDA in Nieuwegein is de linkse coalitie helemaal beu. In zijn reactie op het Twitterbericht laat hij weten: 'Knetterlinkse coalitie doet waar ze goed in is: lastenverhogen. Is het geen OZB dan je tuintegel.' Als GroenLinks haar zin krijgt zal Nieuwegein de eerste gemeente in Nederland zijn die deze belasting gaat heffen.


http://www.pen.nl/artikel/tegeltax-voor-inwoners-van-nieuwegein

Is dit een grapje?

Moet er iig wel om lachen :roll: [icon_lol.gif]
(^v^)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor H.Numan » Do Aug 07, 2014 2:11 am

Dat zal je snel genoeg vergaan.

Je weet dat de overheid met een gigantische bezuinigingsoperatie bezig is? Alles wat sociaal is wordt overgedragen aan gemeentes. Het enige wat ze niet overdragen zijn de bijbehorende budgetten. De gemeentes missen de expertise en vooral het geld. Dus die gaan heel creatief worden in het uitpersen van hun inwoners.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Do Aug 07, 2014 1:42 pm

Wat voor grap hierover zouden wij hiervan op een tegeltje kunnen zetten om het met humor te zeggen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 28, 2014 11:30 pm

Ook in Duitsland heb je groen links. Dat heet daar "Die Grünen" en ze zijn net zo rood als bij ons.
De Turk Duitser Cem Özdemir is de voorzitter.

Op dit moment zie je veel mensen op video's terwijl ze koud water over zich heen gieten. Dat schijnt erg goed te zijn voor iets. Alle Gutmenschen doe eraan mee.
Hier zie je hem dat doen.Maar dat plantje? Wat is dat? Het zal toch niet...?
Jawel ! Het is een politieke statement van Die Grünen. In Duitsland is wiet heel erg verboden. Vandaar onze enorme export van nederwiet.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 04, 2014 4:15 pm

Even een tussentijds berichtje. De schade aan het bootje van Grien Pies wordt geschat op 400.000 euro. En door de kou waren waterleidingen gesprongen.
En de Russen moeten dat gaan betalen. Poeh !
http://www.leidschdagblad.nl/algemeen/binnenland/article27167030.ece/Ongeveer-4-ton-schade-aan-Arctic-Sunrise?lref=R1
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 03, 2014 3:40 pm

Er werd in de 2-de Kamer gestemd over bommen op ISIS in Irak en geen bommen op ISIS in Syrië.
En wie is er tegen militair ingrijpen? iemand die altijd overal tegen militair ingrijpen is en gelooft dat met praten alles te lijmen is. De Groen Linkse praatjesmaker, antropoloog, publicist en ex-docent aan de Vrije Universiteit Hans Feddema .
Feddema vindt dat politici zouden moeten inzien dat IS in essentie jonge idealisten zijn, gericht op bevrijding van (seculiere) autocratische heersers, die de laatste vijftig jaar in Arabische landen de dienst uitmaken. 'Hoe provocerend ook qua methoden, IS is een beweging gericht op bevrijding van hun politieke overheersers. Ze zijn met haar in onze ogen vreemde poging een islamitische staat in het leven te roepen, niettemin dus onderdeel van een verlate Democratische Revolutie onder de naam Arabische Lente, een lente, die zoals eerst ook de Revolutie van Parijs na 1789, verre van vlekkeloos verloopt en alleen in Tunesië nu beklijft.
http://www.volkskrant.nl/opinie/ben-ik-dan-de-laatst-overgebleven-pacifist-van-nederland~a3760688/
Gr. Links is weer vol oprispingen uit vroeger tijd. Een PSP-groep, een Bevrijdingstheologie groep, een bende diverse marxisten, de feminsten versie 1 en versie 2, een groep met het juiste geweten.
Jan van Biljouw:
'Immers, er valt pas met de geweldplegers van IS te praten als we ons conformeren aan hun interpretatie van de islam (vrouwen verplichten zich te kleden in een nikab, ze verbieden te werken, als ze ziek worden ze verbieden zich te laten onderzoeken door een dokter (want mannelijk), mannen verplichten geen open gezicht meer te tonen maar hun gezicht te verbergen achter een baard, het invoeren van het strafrecht volgens de sharia, geen vrijheid van meningsuiting). Dat willen rationele mensen toch niet?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Okt 09, 2014 12:23 pm

De zeloten van Grien Pies hebben succes met het verbeteren (=politiek correct zijn) van kinderspeelgoed.
Lego zwicht voor terreur milieuclub
Lego stopt met de productie van door Shell gesponsorde speelgoedtankstations en -raceauto's. De Deense fabrikant is gezwicht voor de druk van milieuclub Greenpeace, dat een groot pr-offensief was gestart tegen de speciale Shell-collectie. Daarmee komt er een einde aan ruim een halve eeuw succesvolle samenwerking tussen de Deense speelgoedgigant en de Nederlandse oliemaatschappij.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23179488/__Lego_zwicht_voor_terreur_milieuclub__.html
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Do Okt 09, 2014 12:41 pm

Het is triest dat een kleine groep mensen zoveel invloed op de politiek en bedrijven kan hebben. Waarom lukt dat ons niet? Wat doe wij verkeerd als men wel luistert naar licht en donker gekleurde halve Gario's en naar linkse Grien Pies lieden en niet naar ons, het grootste gros mensen in Nederland. .

:nietverstaan:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Zo Okt 12, 2014 1:17 pm

Jankdramdwang verkoopt kennelijk goed.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Zo Okt 12, 2014 1:48 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Wo Okt 15, 2014 10:20 am

woe. 15 okt 2014

Op vakantie van zorggeld

De Rotterdamse oud-wethouder Orhan Kaya heeft volgens ingewijden Turkse Nederlanders met geld van zorgverzekeraars op vakantie gestuurd. De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld. In de praktijk gingen de ’patiënten’ gewoon op reis.


Afbeelding
Orhan Kaya

Zorgverzekeraars zouden hier achter zijn gekomen en zijn direct gestopt met het betalen van de declaraties. Door het frauduleuze handelen zou Stichting Renk Zorg, waar Kaya directeur was, mogelijk zelfs failliet zijn gegaan. Overigens wordt de voorganger van Kaya’s instelling, Stichting Parkzorg, eveneens in verband gebracht met oplichting. Parkzorg was van de veroordeelde Turkse psychiater
Sinan G.

De curator, mr. L. Boender van DVDW Advocaten die het faillissement afhandelt, doet onderzoek naar de aantijgingen. Kaya zelf, die ook arts is, en zijn medebestuurders stellen echter dat de stichting op de fles is gegaan door ’een onoverbrugbaar lange periode tussen uitbetaling van de declaraties door de zorgverzekeraars’. De bestuurders hebben zelf het faillissement aangevraagd.

Volgens de verzekeraars waren de ingediende declaraties excessief en was er sprake van frauduleus handelen, zo stelt de curator in een tussentijds verslag.

Overigens zijn niet alle zorginstanties in de mogelijk malafide praktijken van Renk Zorg getrapt. Zo stelt Achmea nog nooit een nota van het bedrijf van Kaya te hebben uitbetaald. Dit omdat hun ter ore was gekomen dat Renk Zorg niet altijd rechtmatig zou declareren. Wel zijn er facturen van ruim 8000 euro gedeclareerd, echter die zijn na onderzoek niet betaald.

Ook CZ is niet in de praktijken getuind. Wel probeerde de instelling volgens de verzekeraar ’behoorlijke rekeningen’ te declareren. Overigens ging het hierbij alleen om behandelingen in Nederland. Renk Zorg bood volgens de eigen website passende zorg aan mensen met onder meer een multiculturele achtergrond of religie, in de praktijk volgens ingewijden in de zorgwereld vaak Turken. Zij konden zich laten behandelen voor onder meer depressies, verslavingen, psychotische of persoonlijkheidsstoornissen. De zorgverlener beloofde dat de behandelingen werden vergoed.

Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurders ook de boekhouding niet op orde hadden. Zo was de administratie die is ingeleverd, niet volledig. De curator verwijt hun daarom onbehoorlijk bestuur. Kaya krijgt nog de mogelijkheid om hierover zijn kant van het verhaal te vertellen. Renk Zorg liet na het anderhalfjarige bestaan een enorme schuld achter van ruim 167.000 euro.

Ook de gemeente heeft geld van de stichting te goed. Het bedrijfspand waarin de ’transculturele hulpverlener’ was gevestigd, is van de gemeente. Er is een huurachterstand van ruim 8600 euro. Saillant detail is dat na het faillissement alles van waarde in het pand bij een inbraak werd gestolen.

Kaya is oud-wethouder. Hij was van 2006 tot 2008 voor GroenLinks bestuurder Participatie en Cultuur. Kaya was niet bereikbaar voor commentaar.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71533
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Wo Okt 15, 2014 1:34 pm

Kaya is oud-wethouder. Hij was van 2006 tot 2008 voor GroenLinks bestuurder Participatie en Cultuur. Kaya was niet bereikbaar voor commentaar.


Uiteraard is dit mohammedaanse Turkse maffia figuur niet bereikbaar voor commentaar. Stelen van de kafir is een normale bezigheid van dit soort moslims. En in the end zal dit akkefietje weer met de linksgroene mantel der liefde bedekt worden. No worries.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Groen Links is zelfs erger dan kiespijn

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Okt 15, 2014 2:22 pm

Het zou helemaal niet zo'n verkeerd idee zijn om al bij voorbaat wantrouwend te staan tegenover Turken en Marokkanen. Ik durf dit te zeggen omdat ik zelf een goede vriend heb die Seskin Kaya heet. Hij heeft een baan als computer ingenieur bij een grote internationale reisorganisatie. Prima vent waarmee ik vroeger nog gevoetbald heb. Leuke buitenspeler met een geweldige passeer techniek. Een genot om hem destijds aan het werk te zien. Een speler zonder overtredingen. Zolang Turken en Marokkanen over dubbele paspoorten beschikken dient de overheid waakzaam te zijn en op zijn hoede. In ieder geval wakker blijven en niet de kop in het zand steken of een bord voor het hoofd houden waardoor het zicht op de werkelijkheid belemmerd wordt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Ma Okt 20, 2014 7:26 pm

Groen Links: schaf werken af.
Werken is kut. Daarom moeten we die onzin zo snel mogelijk afschaffen. Daarvoor pleit Bram van Ojik, fractievoorzitter van GroenLinks.
Van Ojik deelt deze mening vandaag met Nederland middels een ellenlang opinie-artikel dat te bewonderen is in de Volkskrant.
Volgens de ouwe hippie is het toch een kwestie van tijd tot we allemaal werkloos worden gemaakt door robots en kunnen we daarom maar beter het onvermijdelijke omarmen. Volgens Van Ojik draaien onze economie en sociaal stelsel nu te veel om betaalde arbeid. Hij "pleit voor herbezinning op dat centraal stellen van werk".
"Ik vraag me af waarom het eigenlijk zo erg is dat geestdodend, zwaar en slecht betaald werk aan de onderkant van de arbeidsmarkt zal verdwijnen", schrijft Bram. "We werken minder en krijgen meer vrije tijd. Hoe erg is dat?"

Om het werkloos paradijs nader tot u te brengen wil Van Ojik eerst overal de vierdaagse werkweek invoeren en de sollicitatieplicht afzwakken. Verder moet de sociale zekerheid uit de algemene middelen betaald worden. Werknemers en werkgevers hoeven dus geen sociale premies meer op te hoesten.
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/10/groenlinks_schaf_werken_af.html
Die 4-daagse werkweek moet natuurlijk ingevoerd worden met behoud van loon. Anders zouden de belastinginkomsten teveel dalen om de werkvrijen nog van gratis geld te kunnen voorzien.
Hij haakt in op:
Op het jaarlijkse congres van zijn ministerie deed minister Asscher daar pas een voorzet voor. In zijn verhaal borduurde hij losjes voort op publicaties van Amerikaanse onderzoekers waaruit blijkt dat robots en computers in hoog tempo banen van mensen overnemen. Zo zeer zelfs dat 'technologische werkloosheid' dreigt. Asscher schetst het beeld dat ook in Nederland het werk van laagopgeleiden en de middenklasse in de nabije toekomst zou kunnen verdwijnen zonder dat daar voldoende nieuwe werkgelegenheid voor terugkomt. Het schrikbeeld dat volgens hem rest is extreme ongelijkheid tussen hen die de robots bezitten en maken en de rest van de samenleving. Geen vrolijk beeld.

Groen Links heeft altijd heel weinig respect gehad voor de arbeidende mens. Dat zijn domme sukkels. Maar oh wee als hun riool verstopt is! Dan is de nederige werkman wel erg welkom. Ik bedoel maar; er is heel veel laaggeschoolde arbeid die niet door robots vervangen kan worden. De 24-uurs poepluier van een bejaarde verschonen is ook zo'n voorbeeld.
De remedie voor de langdurige werkeloosheid vanwege automatisering is: minder mensen in het land. Maar we krijgen er steeds meer.
En in het Groen Linkse Utopia, wat moeten met die vrije tijd doen? Ons sociaal gedragen voor de medemens.
In die vrije tijd kunnen we eindelijk ontspannen al die andere dingen doen, die werkenden er nu altijd gestrest tussen moeten proppen. Daar horen sociaal nuttige taken bij - buurtactiviteiten, meedoen op de school van onze kinderen, mantelzorg - maar ook individuele genoegens: wandelen, lezen, tijd voor vriendschap en familie.

Nee, niet gewoon flierenfluiten: je moet wel sociaal nuttige taken verrichten.
En natuurlijk moet het verschil tussen 'haves' en de "have not's " verdwijnen door radicale herverdeling. primitief gezegd: legaal stelen van de rijken (na commissie afdracht voor het goede werk) en het restant geven aan de armen.

En dan de zorg die op marxistische leest geschoeid dient te zijn.
In een samenleving waar steeds minder mensen werken moet de koppeling tussen die zekerheid en de afdracht van premies op arbeid worden losgelaten. Er zijn dan immers niet genoeg mensen die premie betalen om de sociale zekerheid van te betalen.

Het ontbrekende geld daarvoor groeit aan de boom.
En dan de wereldvreemdheid:
Dan zijn ouders niet langer veroordeeld tot te dure en kwalitatief ondermaatse opvang. Stel je eens voor hoe fijn het kan zijn als je de tijd hebt om voor een naaste te zorgen zonder dat het de stress geeft die je nu ondervindt als het naast betaald werk moet.

Mijn zus is gepensioneerd en zorgt voor mijn oude moeder. Oh wat is dat fijn dat ze alle tijd van de wereld heeft om te zorgen, dag en nacht. En stress? Bakken vol !
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten