Nooit meer Groen Links

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 14, 2017 12:16 pm

Als de Socialistische Volksrepubliek Amsterdam het over tien jaar voor elkaar krijgt om auto's te verbieden dan kunnen we de brandweer zo zien uitrukken als in 1926:

Afbeelding

Honderd jaar socialistische vooruitgang in Amsterdam.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 14, 2017 9:28 pm

"Fractievoorzitter Rutger Groot Wassink, die graag wethouder wil worden en er in de Stopera bekend om staat fan te zijn van communist Karl Marx, ..."

Hoe zou iemand er uitzien die auto's wil verbieden en marxist is? Mijn vermoeden: als een kabouter en/of als Marx. Dit is zijn porum (Amsterdams woord voor gezicht ):

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 16, 2017 5:23 pm

Zo rolt GroenLinks: blijf met je rotpoten van onze lieve jihadisten af

Arthur van Amerongen, 15 september 2017

Afbeelding

Ik heb de afgelopen dagen honderden foto’s bekeken van de landdagen van GroenLinks en zag geen ene Afro-Hollander, mohammedaan of Aziaat in het publiek. Alleen maar roomblanke papkinderen die een slakkenspoor achterlieten in het kielzog van de jukbeenderen-uitgedaagde fopmessias. Een feestje van GroenLinks is blanker, witter en rozer dan de jaarlijkse braai van de Afrikaner Weerstandsbeweging, ooit opgericht door de notoire gendertwijfelaar Eugène Terre’Blanche die zo smadelijk aan zijn einde kwam. Volgens officiële bronnen betrof het een roofmoord door een piepjonge Afro-Afrikaan maar boze tongen beweren dat het een crime passionel was.

Men kan veel zeggen over die BBQ’s van de AWB maar niet dat het bier er niet rijkelijk schuimde en dat er niet voldoende boerewors, sosatie, mielies, biefstuk, kip, varkenskarbonades, schapenvlees, lamskoteletten en biltong te kanen was. Nee, dan een braai van GroenLinks. Dat is een orgie van aangeprate, geveinsde allergieën met het ketogeendieet als de nieuwe dope, naast de halalle sojafrikandellen van de vleesloze slager.

GroenLinks is de partij die de roomblanke achterban geen zalig Kerstmis, Pasen en Pinksteren meer wenst maar wel een bijzonder gelukkig Slachtfeest. Heel Nederland moet veganistisch worden, behalve de muzelmannen en -vrouwen natuurlijk.

Gisteren las ik met stijgende hilariteit het nieuwe partijprogram van het politbureau: geen auto’s meer in Amsterdam, een keihard landelijk Zwarte Pieten-Sperrverbot, een algeheel vuurwerkverbod (behalve wanneer er een Turkse voetbalclub de achtste finale van de Turkse beker heeft gehaald) en in plaats van de Koningsdag komt Keti Koti, de dag waarop de afschaffing van de slavernij gevierd wordt, met gratis moksi meti en groene Fernandes voor gans de Bijlmer. Uiteraard moet het asielbeleid in de hoofdstad barmhartiger en natuurlijk moeten bijstandsuitkeringen worden vergeven zonder tegenprestatie.

Ik denk dan: wie zal dat betalen, zoete lieve Gerritje zeker!

Als ik zo naar de bleke, zuinige smoeltjes van Wijnand ‘RaRa’ Duyvendak, zijn bevallige eega Mirjam de Rijk, de Mokumse partijbobo Maarten Poelgeest en zijn ongetemde feeks Kathalijne Buitenweg kijk, denk ik dat die historische leiders (en de bespelers van hun marionet Jesse Klaver) de handjes flink op de knip houden en geen rooie rotcent spenderen aan het lompenproletariaat, laat staan dat ze een ‘vluchteling’ in hun villa’s laten onderduiken.

De roomblankste en spierwitste partij van Nederland doet qua bevoogding en het beleren van onze etnische minderheden niet onder voor de beroemde Witte Corneliszoon de With (bijgenaamd Dubbelwit).

Van de week werd bekend dat brulkikker Judith Sargentini zich gaat bemoeien met de instroom van islamitische moslimterroristen uit Syrië. In de praktijk betekent dat dat ze met een doos baklava bij de douane gaat staan, in een shirt met de tekst ‘Ik ben een Marokkaan’, en rijst over onze dappere jihadhuurlingen strooit en ze met rozenwater (immers het lievelingsgeurtje van de geliefde Profeet) besprenkelt. Je kan nog beter Bessie en Billie Turf als nachtwakers van de Jamin aanstellen.

Ik heb nooit zo goed begrepen waar die abjecte liefde van GroenLinks voor de islam vandaan komt. Geen mohammedaan stemt namelijk op de partij. Eerlijk gezegd denk ik dat de stuitende flirt van GroenLinks met het islamofascisme vooral wordt ingegeven door weerzin tegen Israël en tegen de Wijzen van Zion die zoals iedereen weet de wereld in hun macht hebben.

Van de week moest ik even flink in een papieren zak blazen toen ik las hoe Kathalijne Buitenweg-Poelgeest schuimbekkend reageerde op het vrolijke doei van Lodewijk Asscher tegen de geëxcommuniceerde islamitische moslimterroristen in Syrië. Wat beweegt zo iemand toch om het op te nemen voor de verkrachtende en moordende huurlingen die niet onderdoen voor de Nederlanders die vrijwillig met de SS aan het Oostfront gingen vechten. Waar komt die onverklaarbare moslimknuffelarij toch vandaan?

Destijds probeerde het sneue vogeltje Ina Brouwer met huis-Marokkaan Mohammed Rabbae (van wiens erbarmelijke gebrabbel en Koeterwaals niemand ook maar één woord begrepen heeft terwijl de beste man al veertig jaar in Nederland woont) het stemvee te lokken maar dat liep desastreus af omdat komisch duo Peppie en Kokkie bij GroenLinks-houseparty’s gratis drugstesten wilde regelen voor de dartele jonge, roomblanke snotneuzen (potentieel stemvee dus). Ik moet nog steeds roflollen als ik aan dat drama terugdenk.

Lees dit schitterende verhaal van Ravage-sterverslaggever Rob Tuinstra, getiteld Kaalkoppen En Voetbalmatjes Op Apocalyptische GroenLinks-Houseparty, over dat bespottelijke experiment dat GroenLinks flink wat zetels heeft gekost. Hij schrijft:

“Af en toe lijkt het alsof ik op een districtsbijeenkomst van de CP ‘86 ben. Groepen jongens met kaalgeschoren hoofden, glimmende trainingspakken met het ‘juiste’ merk sportschoenen kijken me met ogen zo groot als schoteltjes glazig en verwilderd aan. Eén van hem vraagt me, nadat hij een half glas bier over me heen gooit, verhit om een vuurtje. Na mijn ontkennende antwoord schreeuwt hij me toe: ‘Mafkees!’”

“Zwolle, de nacht van zaterdag op zondag. In de IJsselhallen heeft het bureau ISP/Cosmos Government in opdracht van GroenLinks een gigantische houseparty georganiseerd. Volgens Maarten van Poelgeest, campagnemedewerker van de partij, is het feest niet bedoeld om stemmen te trekken. Enige dagen voor het feest, telefonisch: “We willen de jongeren laten zien dat we hen serieus nemen. Veel jongeren hebben het gevoel dat de politiek hen links laat liggen. Ze stemmen niet eens meer. Omdat houseparty’s heel populair zijn binnen de jongerencultuur leek het ons goed om er eentje te laten organiseren.” Op de vraag of GL niet bang is dat eventueel druggebruik negatieve gevolgen voor de partij zal opleveren, antwoordt de campaigner ontkennend: “Dit bureau waarmee wij in zee gaan heeft al eerder party’s georganiseerd. Die zijn probleemloos verlopen. Wij willen met deze houseparty juist tegen dat negatieve imago ingaan. Wij willen laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om zo’n feest te organiseren binnen de grenzen van wat maatschappelijk aanvaardbaar is. Er zal aan de deur strikt op drugs gecontroleerd worden. Bovendien kan men, eventuele meegesmokkelde pillen van laten testen.”


In de geest van deze flater zal het mij niets verbazen als de volgende landdag van GroenLinks geheel alcoholvrij zal zijn, uit respect voor de mohammedanen die nooit maar dan ook nooit op dit enge, roomblanke elitaire alt-left-partijtje zullen stemmen. Die weten wel beter.

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-15/zo-rolt-groenlinks/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71959
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 01, 2017 5:11 pm

Halsema wil niet praten over burgemeesterschap

Femke Halsema wil niet praten over een eventuele gooi naar het burgemeesterschap van Amsterdam. De gewezen GroenLinks-leider vindt het „heel erg ongemakkelijk” dat haar die vraag wordt gesteld nu de doodzieke burgemeester Eberhard van der Laan zijn taken heeft neergelegd.

„Het is echt niet aan de orde”, zei Halsema zondag in het tv-programma Buitenhof. „Er is geen vacature. We hebben een zieke burgemeester. Dat is al verdrietig genoeg.” Ze noemde de vragen „echt heel onplezierig.”

De opvolger van Van der Laan zou weleens uit de hoek van D66 of GroenLinks kunnen komen, klinkt het de laatste tijd in Amsterdam. Halsema zou dan kanshebber zijn. Sinds de ex-politica, die zeven jaar geleden uit de politiek stapte, voor dat ambt wordt genoemd, halen tegenstanders onder meer handtekeningen op tegen haar komst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Okt 05, 2017 8:33 pm

De zeikers van gr. Links in Amsterdam:
Groenlinks loopt raadszaal uit om pro-Israëlactivisten
De fractie van GroenLinks is donderdagmiddag uit protest de raadszaal uitgelopen tijdens een inspraakbeurt van pro-Israëlactivisten.
Onder hen was de controversiële activist Michiel Jacobs, die regelmatig door de politie is aangehouden, onder meer voor het verstoren van de alternatieve Kristallnachtherdenking.
GroenLinks-fractievoorzitter Rutger Groot Wassink liep weg toen Jacobs het woord kreeg.

"Ik stoor me aan de eenzijdigheid van het verhaal van deze man. Ik ben niet verplicht te luisteren, en ging dus maar even naar de wc." Raadslid Jorrit Nuijens volgde zijn voorbeeld.

Harder optreden
Jacobs pleitte voor het harder gemeentelijk optreden tegen zijn tegenstanders, de activisten die vooral de Palestijnse zaak bepleiten. Die zouden met verboden vlaggen hebben gezwaaid, en banden hebben met vermeende terroristische organisaties.

Het staat elke burger vrij om voorafgaand aan een raads- of commissievergadering de gemeenteraad toe te spreken, voor maximaal drie minuten, over elk denkbeeldig onderwerp.

De irritaties tussen de activisten onderling is niet nieuw. Pro-Israel en pro-Palestina demonstranten worden sinds deze zomer zelfs van elkaar gescheiden als ze willen demonstreren op de Dam.

De rivaliserende groepen, die wekelijks demonstreren, vlogen elkaar daar steeds vaker in de haren en deden beurtelings aangifte tegen elkaar, waarop burgemeester Eberhard van der Laan ingreep.

Nu mogen de groepjes activisten alleen om en om op de Dam staan en moeten zij minimaal 50 meter afstand van elkaar bewaren.
https://www.parool.nl/amsterdam/groenlinks-loopt-raadszaal-uit-om-pro-israelactivisten~a4520262/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4984
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor sjun » Vr Okt 06, 2017 12:34 am

Zonder de import die vanaf eind jarenzestig plaatsvond en de gezinshvereniging die daar achteraankwam was dit probleem niet aanwezig geweest, Wellicht valt er iets aan oorzaak en gevolg te adresseren nu van der Laan dat niet langer tegengaat omdat hem dit ideologisch slecht uitkomt.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Ma Okt 16, 2017 8:09 pm

Gr. Links in Amsterdam maakt zich klaar voor de verkiezingen.
Als je op ze stemt dan zullen ze de volgende dingen proberen te verwezenlijken:
GroenLinks wil auto, steenkool en Zwarte Piet de stad uit
Tegelijk is het verkiezingsprogramma weinig concreet, om de vorming van een nieuw stadsbestuur niet te bemoeilijken.

Vooral op het gebied van verkeer stelt lijsttrekker Rutger Groot Wassink grote veranderingen voor. De binnenstad moet autovrij, parkeren wordt veel duurder, en grote doorgaande wegen als de Stadhouderskade worden het domein van fietsers en voetgangers.

Daarnaast wil GroenLinks de stad gebruiken om grote internationale problemen zoals de klimaatverandering en racisme te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door een einde te maken aan de positie van de Amsterdamse haven als wereldmarktleider op het gebied van benzine- en kolenoverslag.

Of door schoolboeken hier te 'dekoloniseren' en Zwarte Piet de toegang tot de stad te ontzeggen. De problemen verdwijnen er niet mee, maar Amsterdam geeft het goede voorbeeld.

En wat voor maatregelen kunnen we verwachten om Amsterdam tot een Marxistische Republiek te maken?
Door winkeliers te verplichten hun leveringen gezamenlijk te laten bezorgen, kan het vrachtverkeer in de stad gehalveerd worden, denkt GroenLinks. Vervoersbedrijven die hier niet aan meedoen zouden niet meer op de laad- en losplekken mogen komen.

Ook automobilisten worden niet langer ontzien. De hele binnenstad wordt autovrij, parkeertarieven gaan omhoog, 10.000 parkeervakken worden geschrapt. En langs de gehele Singelgracht moet hoofdweg S100 wijken voor een groene fiets- en wandelboulevard.

AfbeeldingAfbeelding
https://www.parool.nl/amsterdam/groenlinks-wil-auto-steenkool-en-zwarte-piet-de-stad-uit~a4516556/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 17, 2017 11:38 pm

GroenLinks Amsterdam wil ‘schoolboeken dekoloniseren’

Bert Brussen, 16-10-2017

Afbeelding

Pretpark Disneyland Amsterdam, met bicultureel GroenLinks en Nieuwspraakschoolboeken

“GroenLinks lijkt te hebben ingezet op diversiteit: naast het feit dat er meer vrouwen dan mannen op de lijst staan, hebben veel kandidaten een biculturele achtergrond.

GroenLinks zet in haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen onder meer in op een autovrije binnenstad, verdere verduurzaming en de ‘dekolonisatie’ van schoolboeken.”

Ziet uw wel: staat er echt, Parool schrijft het, die zouden écht niet liegen als het om GroenLinks gaat. ‘Dekolonisatie van schoolboeken’. Dus.

Wij hebben verder geen vragen meer.

Doet u straks het licht uit?

http://politiek.tpo.nl/2017/10/16/groen ... loniseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71959
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Wo Okt 18, 2017 12:33 am

Kan hier een knappe kop mij vertellen wat "Dekolonisatie van schoolboeken" werkelijk betekent? Wie of wat wordt er uit de schoolboeken geschrapt? Michiel de Ruyter misschien? Of die nare man en moordenaar Jan Pieterszoon Coen ?

Zwarte piet misschien? Sinterklaas?

Please help me... :nietverstaan: I am lost.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 18, 2017 12:58 pm

Er staat een heleboel in de geschiedenisboeken waarvoor een deugdzaam mens spijt moet betuigen.
Al die zaken worden nu verwijderd zodat links kan verder leven zonder excuses over het verleden te hoeven maken. Dat verminder hun schuldgevoel. Wat niet weet dat niet deert.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6197
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ali Yas » Wo Okt 18, 2017 8:47 pm

Mahalingam schreef:Er staat een heleboel in de geschiedenisboeken waarvoor een deugdzaam mens spijt moet betuigen.
Al die zaken worden nu verwijderd zodat links kan verder leven zonder excuses over het verleden te hoeven maken. Dat verminder hun schuldgevoel. Wat niet weet dat niet deert.

Dat mocht je willen! Wat er eerder zal gebeuren, nmbm, is dat alle kolonisatie zal worden gereframed als kwaadaardig.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71959
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Za Okt 21, 2017 12:15 pm

Femke Halsema heeft een ballonnetje opgelaten. Ze zegt : geef vluchtelingen hun eigen steden. En de opvang van vluchtelingen moet radicaal anders, Je moet in hen investeren, er is geen alternatief.

In de imaginaire wereld van Femke Halsema bestaat een stad, Zatopia, waar vluchtelingen in relatieve harmonie leven, in eigen huizen. De vluchteling heeft een burgerstatus, hij werkt, heeft medische voorzieningen en is in hoge mate zelfvoorzienend. Onlangs verscheen van haar hand Nergensland, een 'utopisch vergezicht'. Armoedige tentenkampen aan de desolate grenzen van conflictgebieden veranderen bij Halsema in steden tussen staten in, waar gestudeerd kan worden en waar vluchtelingen stemrecht hebben en hun eigen bestuur kiezen, weliswaar onder toezicht van de Verenigde Naties.

Haar verhaal is te lezen in de volkskrant. Achter de betaalmuur. Ik kom er niet in, misschien iemand anders ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 22, 2017 12:10 am

Halsema wil steden bouwen voor vluchtelingen: ‘Projectplan geschreven’

21 oktober 2017

Afbeelding

In de ideale wereld bestaat er volgens Femke Halsema een stad met de naam Zatopia. In die stad wonen, werken en leven vluchtelingen in harmonie samen. Ze wil de opvang van vluchtelingen in de regio anders aanpakken, zo is te lezen in de Volkskrant.

Als het aan de oud lijsttrekker van GroenLinks ligt wordt de grond waar nu de mega-tentenkampen staan verpacht. De kopers? Staten, bedrijven en de internationale samenleving.

Ze denkt dat die ideale wereld ook gerealiseerd kan worden. “Mijn vergezicht ga ik in de praktijk brengen”, aldus Halsema. “Ik heb een projectplan geschreven, de begroting is rond en ik ben bezig organisaties te verzamelen die willen steunen.” Een van de eerste dingen de ze wil realiseren is een virtuele universiteit. De oud-politica denkt dat afstuderen volledig virtueel kan.

‘Boevenstaat Turkije’
Halsema is vooral bekend als pleitbezorger van een ruimhartiger toelatingsbeleid. Zij vindt haar nieuwe idee daar niet mee in strijd. “Ik ben ook voor opvang in de regio, maar opvang in de regio wordt nu vooral gebruikt als schaamlap voor gebrekkige gastvrijheid.” Volgens Halsema kan je de druk op Europa op meerdere manieren verminderen. “Dat kun je doen door deals met boevenstaten als Turkije te sluiten. Maar je kunt ook nadenken over het bouwen van steden waar vluchtelingen rechten hebben.”

De Turkije-deal noemt Halsema een dieptepunt. “Je maakt een regime dat zich niks gelegen laat liggen aan mensenrechten verantwoordelijk voor mensen uit Syrië die de hel op aarde hebben gezien.”

Door: Thijs Kroezen

https://wnl.tv/2017/10/21/halsema-wil-s ... eschreven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Zo Okt 22, 2017 10:23 am

Ik moet bij bovenstaande denken aan de "Walden" commune van Frederik van Eden.
En aan Sbrenica waar ook zo'n stad voor vluchtelingen was gemaakt. Die bewaakt werd door de VN.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 22, 2017 6:09 pm

Koningin Utopia...

Afbeelding

Door: “Pineut
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 25, 2017 6:15 pm

Erdal Balci helpt Femke Halsema uit haar droom: 'In Zatopia zullen homo's door hun broers omgebracht worden'

Door: Erdal Balci, 24 oktober 2017

Afbeelding

Ik las het boek Nergensland van Femke Halsema in recordtijd uit omdat ik haast had. Het was aangenaam warm in de boekwinkel, het geroezemoes van de mensen en de regendruppels buiten waren als een miljoen toezeggingen voor de eeuwige vrede. Bij de laatste pagina's van het dunne boek was ik beland toen een harteloze verkoper mij abrupt uit de sferen van 'Zatopia' trok.

'Het is niet de bedoeling dat u hier boeken van kaft tot kaft leest zonder ervoor te betalen, meneer.'

'U gedraagt zich meer dan onfatsoenlijk. Ik wilde dit boek echt aanschaffen, maar door uw botte gedrag leg ik hem nu terug.'

Na deze kleine aanvaring begaf ik me met een blij hart in de natte straten van de stad. Nog steeds in de ban van vluchtelingenstad Zatopia, die alleen in het brein van Halsema en in die van de lezers van haar boek Nergensland bestaat. Een imaginaire stad, die, als het aan Halsema ligt, met gelden van de rijke, westerse landen snel werkelijkheid moet worden.

Want Zatopia wordt de stad waar vluchtelingen over een prima infrastructuur beschikken, waar kinderen naar goede scholen gaan, waar jongeren aan goede universiteiten afstuderen. Daar is het water schoon en is het eten niet schaars.

Halsema twijfelt er niet aan dat na een eerste pilotproject andere Zatopia's snel uit de grond zullen verrijzen. Dankzij haar ingeving zullen vluchtelingen zo gelukkig zijn in hun nieuwe steden dat ze niet meer hun leven zullen riskeren voor een oversteek naar Europa.

Koffie drinken is de beste manier om uit de invloedssfeer van zoete woorden te geraken. Die bestelde ik bij een beminnelijke jongedame. Ik keek naar haar ogen en zag daarin de junizon van een ver land.

Op dat moment besefte ik dat niet alleen ex-politici kunnen wegdromen, maar ook mannen bij wie het oktober is. Het boek van Halsema had ik gratis weten te lezen, het meisje dat koffie schonk betaalde ik daarentegen wel, eerder voor de metafoor dan voor de koffie.

Al slurpend aan de koffie ordende ik mijn gedachten en ging nog een keer over Zatopia nadenken. Halsema had waarschijnlijk met alle goede bedoelingen van de wereld nachtenlang zitten graven naar de ingeving die een einde moest maken aan de erbarmelijke omstandigheden waarin miljoenen medemensen verkeren. Die denkt ze nu te hebben en ze is al begonnen met het lobbyen voor politieke steun en geld voor haar fantastische Zatopia.

Ik ben maar een pennelikker met weinig lust voor initiatieven en heb juist om die reden grote bewondering voor mensen als Femke Halsema, die met veel doorzettingsvermogen de tanden ergens in kunnen zetten.

Maar er is een probleem en daar moet ik in alle bescheidenheid wel even op wijzen: in Zatopia zullen de vluchtelingen weer onder elkaar zijn. En daar wringt de verdomde schoen altijd. De vluchteling ontvlucht namelijk een beetje de oorlog, vaker de armoede, maar vooral de eigen soort. Hij gaat weg van de cultuur die hem gevangen houdt en heeft geen keuze.

Het lijkt een wonder dat grote denkers van de Verlichting zo'n stempel hebben kunnen drukken op de Europese volkeren, terwijl we weten dat bijna niemand die moeilijke boeken las.

Het antwoord daarop is dat nieuwe ideeën in de lucht kunnen hangen en dat gewone mensen op een raadselachtige wijze vroeg of laat die ideeën oppikken en er soms zelfs voor willen sterven. De mensen die nu hun levens wagen voor de overstap naar Europa, zullen hun trekdrang misschien voor zichzelf niet eens kunnen duiden, maar de drift komt voort uit het verlangen naar het mooiste idee dat in de lucht hangt: vrijheid.

In Zatopia zullen homo's door hun eigen broers omgebracht worden. Alleen meiden met een kuise vagina zullen er recht hebben op de voortzetting van het leven. Talent zal er moeten buigen voor religie en dogma. Ratio zal er tegen gevoelens van eer en trots het onderspit delven. De voorhuid van kleine piemels zullen kennismaken met mes en bloed. Vrouwen zullen er onderdrukt worden en mannen zullen ongelukkig zijn.

We koesteren onze illusies, Femke Halsema. Het maakt niet uit dat de maand oktober niet opgewarmd wordt door de junizon van een ander land. En dat de vrijheid die in de verte lonkt voor de vertrapte ziel van de vluchteling niets anders is dan brand in de veengrond. Voor ons de illusies, voor Femke de romantiek.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 09, 2017 2:58 am

Jesse in Neverland

Geplaatst op 8 november 2017

Afbeelding

(Over de idealen en ambities van GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver, gebouwd op de door hemzelf geschapen droomwereld “achter de sterren”)

De beste manier om inspiratie op te doen, is soms de eenvoudigste: bijvoorbeeld een kleine, concrete aanwijzing van deze of gene dat er behoefte bestaat aan een bepaald onderwerp. Op het topic van mijn vertaling van het Mannheimer-artikel over de Duits-Turkse journalistieke etter Deniz Yücel, geplaatst op 1 november jl., informeerde mede-reageerder ‘Renekampers’, naar eigen zeggen omdat hij op E. J. Bron de humor miste, of er niet eens een artikeltje mogelijk was over GL-coryfee Jesse Klaver. Geheel impulsief reageerde ik dat ik er wel eens over wilde denken, op het oog een geheel vrijblijvende reactie... Behalve voor mijzelf, die vanaf haar prilste jeugd is grootgebracht met het welhaast dwangmatig aangekweekte principe “belofte maakt schuld.” Dus gíng ik er over nadenken.


Tja, wat weten wij, preciezer gezegd: wat is er in de media te vinden over “mooiboy” (smaken verschillen) Jesse Klaver, de jongehonden-achtige fractievoorzitter van GroenLinks? Is hij zo briljant, charismatisch of zelfs maar opmerkelijk? Zelf vind ik eerlijk gezegd van niet: Qua type is er nauwelijks iets anders denkbaar als ‘gezicht’ van het rariteitenkabinet GroenLinks, al ontdek je dat als buitenstaander pas als je er bij stilstaat: Wie kijkt naar Klaver’s voorgangers – het revolutionaire arbeider spelende rijkeluiszoontje Rosenmöller, het elfje met de Alice-in-Wonderland-oogopslag Halsema, het mentaal nooit de puberteit ontgroeide klungeltje Sap – kan het patroon onmogelijk ontkennen. Hekkensluiter Bram van Ojik kon dan, wat dat betrof, min of meer een uitzondering genoemd worden, al had dat weer als keerzijde dat z i j n type van binnen zowel als van buiten zó “aards” te noemen was dat hij deed denken aan een uit de klei getrokken pieper. Maar goed, laten wij de verleiding weerstaan om te gaan oordelen op zoiets banaals als iemands uiterlijk, hoe moeilijk dat in de praktijk ook telkens weer is. En dan zou ik trouwens bijna Tofik Dibi nog vergeten, de heuse, Marokkaanse relnicht-mascotte van het Rariteitenkabinet: Wel geen èchte voorganger van Jesse – had-ie wel gewild en heeft-ie ook agressief genoeg geprobéérd, maar hij verloor de strijd met een neuslengte van het puberale kneusje Sap – maar in zijn soort een té karakteristiek GL- exemplaar om in deze opsomming onvermeld te laten. (“Mascótte”, ja, wat U zegt...).

Afbeelding

Jesse is, strikt genomen, geen Marokkaan. Of in ieder geval niet noemenswaard. Weliswaar is het bekend dat zijn biologische vader Marokkaanse roots heeft, maar die man verwekte zijn zoon dan ook, naar goed islamitisch gebruik, bij een niet-moslima, een Nederlands-Indische “Kaffir” tijdens een one-night-stand, om vervolgens schielijk uit het beeld te verdwijnen, mogelijk in afwachting van zijn huwelijk met de kuise, onderworpen islamitische bruid, die zijn familie wel eens voor hem zou arrangeren. Gelukkig dus maar dat het volgens de Indonesische traditie van de familie van moederskant tóch al gebruikelijk was dat de grootouders zich meer dan intensief met de opvoeding van de kleinkinderen bemoeiden, want nu konden die mensen gewoon doorgaan met datgene waarvoor ze in hun belevingswereld reeds bestemd waren. Zo kan het jongetje Jesse blijkbaar terugblikken op een redelijk ongecompliceerde jeugd, al schijnt hij nog wel pogingen ondernomen te hebben om, in zijn biografie, bepaalde herinneringen dramatischer te maken dan ze in feite geweest zijn. Ach ja, je moet íets doen om althans dóór te kunnen gaan voor een door het leven getekende politieke strijder. Al is het maar quasi-achteloos je biologische Marokkaanse afkomst blijven benadrukken, zonder dat die bij jouw omstandigheden een rol van betekenis gespeeld heeft. Maar politiek verkóópt het natuurlijk: Om je, geheel in lijn met de uitgangspunten van het rariteitenkabinet GL, behalve voor het milieu in te zetten voor de “verworpenen der Aarde” is het nu eenmaal een Gódsgeschenk om je te kunnen presenteren als “één van hèn”, daarover zal iedereen, vriend en vijand, het roerend eens zijn!

Een waar zóndagskind, dat jongetje Jesse: Onderwijs genoot hij – zoals trouwens veel GroenLinksers – van jongs af aan aan de “Vrije School”, waarvan het maar goed is dat die voorziet in een doorlopend lesprogramma tot en met het voortgezet onderwijs, want de parate kennis die men in dat Vrije onderwijs opdoet, wil nog wel eens verzúipen in de creatieve vakken en de elfjes, sterren en planeten. Maar op déze manier slaagde hij er tenminste nog in het VMBO af te ronden. Meer schijnt er aldus, ondanks het creatieve, kind- en jongerenvriendelijke lesprogramma van Rudolf Steiner, voor hem niet ingezeten te hebben. Maar ach, gezien zijn huidige positie is ook voor hem datgene opgegaan, wat Michael Mannheimer met betrekking tot diverse – fatale – Duitse politici reeds vaststelde: “Ik ben trots op mezelf: Heb niets geleerd, had beroepsmatig geen succes – maar politiek bedrijven kán ik!”

Afbeelding

Toegegeven, in 2008 zou hij nog een opleiding Social Work weten af te ronden aan Avans Hogeschool (die in 2005 nog betrokken was geweest bij hogeschool-fraude), maar bij een schakelprogramma om toegelaten te worden tot de master politicologie aan de Universiteit van Amsterdam haakte hij na een jaar weer af. Ach, de jongeling nam ook al zoveel hooi op de vork: Secretaris -later voorzitter- van DWARS, de meest radicale jongeren-afdeling van GL, vervolgens voorzitter van CNV-jongeren (waarbij hij zich onder meer beijverde om het christelijk karakter van het CNV naar de achtergrond te schuiven: Je bent radicaal of je bent het niet, hoewel vervolgens de vraag dan rijst waarom hij in dat geval voor het CNV koos. Enfin... ) Voorts dan nog, vanaf 2009, jongste lid van de SER, en daarnaast lid van diverse commissies... Nee, dat hij op zijn manier niet aan de weg timmerde, kan hem niet worden verweten. Het zal dan ook mede daaraan te danken geweest zijn dat hij in 2010 zijn doel wist te bereiken: Het Kamerlidmaatschap van GroenLinks. Mogen vele van zijn voorgaande functies dan vaak van korte duur zijn geweest, Kámerlid zou hij blijven. EN in 2015 van Ojik opvolgen als fractievoorzitter. (“...maar politiek bedrijven kán ik.”)

En zo moeten we het sinds die tijd in het Nederlands parlement zien te rooien met een soort Peter Pan als aanvoerder van het rariteitenkabinet GroenLinks. Niet nieuw met zo’n samenraapsel van een partij, waarin het elfje Tinkerbel-Halsema en Sap-de-Aardwortel hem, zoals gezegd, al vóórgingen. Wèl funest in een tijd, waarin, met uitzondering van vooral de PVV, vrijwel het hele parlement zich, onuitgesproken,vastgebeten schijnt te hebben in het Coudenhove-Kalergi-plan ter vervanging van het Europese ras door andere rassen, en waarbij zo’n eeuwige weigeraar-om-volwassen- te worden er met gráágte nog een schepje bovenop doet door gulhartig te decreteren dat wat hem betreft het volledige “vluchtelingen” bestand wel binnen de Nederlandse grenzen opgenomen zou mogen worden, of dat nu mogelijk zou zijn of niet! Want ach, voor wie denkt in de termen van Neverland, dat fabelachtige land achter de sterren, is alles mogelijk en bestaan er geen grenzen of bodems: Voor zover ze al bestaan, zitten ze bij ons klavertje vier op een heel ander vlak; stelt hij voor zijn medemensen liever restricties op in de vorm van: Méér aandacht voor het milieu, méér multiculti, méér verdraagzaamheid... Méér, méér, méér... Oh ja, ook nog één minder: Minder vlees eten met z’n allen moeten we. Dan komt het allemaal beslíst goed!

Afbeelding

31 jaar oud, weliswaar getrouwd en met twee koters, maar zelf de sprookjeswereld nooit ontgroeid. Zelfs de documentaire over zijn leven liet hij, in zijn grenzeloze onnozelheid, maken door een partijgenoot en intieme vriend van hem, kennelijk onkundig van de gulden regel dat de documentairemaker zoveel mogelijk onpartijdig moet zijn, wil het product een maximaal geloofwaardigheidsgehalte bereiken. En het resultaat is dat niemand in Nederland de documentaire ooit te zien zal krijgen, met uitzondering van enkele mensen van de media, die ons trouwens zonder uitzondering wisten te vertellen dat daar weinig tot niets aan verloren is. Iedere volwássene had dat op die manier kunnen voorvoelen. Maar Jesse is geen volwassene.

Het enige goede hieraan is dat het ook nu weer niet tot regeringsdeelname gekomen is – zoals nooit trouwens. Zelfs het landverraderlijke koppel VVD-CDA-D66 zag tenslotte meer heil in de kleinste coalitie ooit, met deelname van de CU – die zeker niet op alle punten met hen op één lijn zit – dan in een peilloze sprong in het diepe, die met een coalitie-partner als GroenLinks met aan de top zó ’n soort fractieleider, slechts kan voeren naar... Ja, waarheen? Neverland...?

Met sprookjes is niets mis, maar sprookjes horen hun plaats te kennen. En die is niet in de regering (voelt zèlfs een Rutte).

Jesse, mócht je in de grond nog het beste met dit land voorhebben, ga dan definitief naar huis, trek je eikeltjes-pyama aan, neem je zoons op schoot en lees díe het sprookje voor van het wonderschone-land-achter-de-sterren. Dan kunnen wij hier misschien nog redden wat er te redden is.

Door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/08 ... neverland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Nov 23, 2017 9:17 pm

Gr. Links gaat op de populistische toer maar dat mag je zo niet noemen.
Hij gaat vissen in de vijver vol werkende gewone Nederlanders.
Maar wat hebben Gr. Links idealen voor deze groep van nut?
Ook Klaver mengt zich in strijd om ‘gewone Nederlander’
Vanavond hield Klaver een partijbijeenkomst in Rotterdam, waar hij zijn nieuwe plannen met de grootste partij op links heeft ontvouwd. GroenLinks moet zich meer gaan richten op een economische boodschap, waarmee hij ‘politieagenten, leraren en buschauffeurs’ voor zijn partij hoopt te winnen. ‘De stille motor van Nederland’ moet ook voor GroenLinks gaan kiezen, aldus Klaver.

Maar Gr. Links heeft iets tegen motoren. Autootje pesten staat in hun partijprogramma.
Is dit inzicht?
‘Als het alleen maar gaat over identiteit, migratie en andere sociaal-culturele thema’s, wint rechts,’ analyseert Klaver. ‘Wij willen vanaf nu de nadruk leggen op geld, werk en de macht van het bedrijfsleven.’ Klaver wil met GroenLinks leidend zijn in de strijd tegen de doorgeslagen globalisering.

Opmerkelijk is dat GroenLinks de onderhandelingen met VVD, CDA en D66 liet klappen omdat er ‘een principiële ondergrens’ was bereikt. Nu lijkt het erop dat GroenLinks die ondergrens alsnog laat varen, om een groter kiezerspotentieel aan te spreken.

En het land is groter dan de Randstad zo beseft Jesse (soms na de blokkade van Dokkum?).
De achterban van GroenLinks bestaat voornamelijk uit hogeropgeleiden die in de grote steden wonen. Met het nieuwe plan gaat GroenLinks op zoek naar aanhang in steden als Woerden, Venlo of Doetinchem.
https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/11/ook-klaver-mengt-zich-in-strijd-om-gewone-nederlander-562146/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 25, 2017 12:29 am

Klaver en zijn voorloper...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18893
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Za Dec 09, 2017 1:05 pm

Trammelant bij GroenLinks: deel van Kamerfractie bij nader inzien tóch voor geheimzinnigheid over kosten NPO

Afbeelding
Foto: GroenLinks-leider Jesse Klaver is een graaggeziene gast bij de NPO. Bron: Screenshot BNNVARA & KRO-NCRV.

Door Tim Engelbart 9 december 2017

Samen met de VVD diende GroenLinks een voorstel in om meer inzicht te krijgen in wat de NPO precies doet met belastinggeld, maar nu blijkt een deel van de fractie tóch liever alles geheim te willen houden.

Moet de NPO eindelijk eens inzichtelijk gaan maken hoe het omgaat met ons belastinggeld, en hoeveel geld ieder afzonderlijk programma kost? Vorige week leek het er eindelijk op dat een Kamermeerderheid afdwong dat dit moest gebeuren. Een interessante coalitie van PVV, 50PLUS, Forum voor Democratie de VVD en… GroenLinks had tezamen een kleine Kamermeerderheid en leek in een voorstel te eisen dat Hilversum eindelijk de belastingbetaler eens inzicht geeft in de boeken.

Maar het plan is in gevaar gekomen vanwege GroenLinks. Ondanks dat het een geesteskindje was van hun Kamerlid Lisa Westerveld, heeft laatstgenoemde haar handtekening bij het voorstel weggehaald. Aanleiding? Haar eigen partij vond het eigenlijk niet zo leuk dat ze ging meehuilen met de rechtse wolven in het bos. ‘Bah, PVV en Forum voor Democratie. Met die partijen ga je toch gewoon niet in zee?’ Zoiets moet het geweest zijn:

  “Binnen GroenLinks is heibel ontstaan over het eigen eerdere plan om de publieke omroep te dwingen om openbaar te maken wat afzonderlijke televisieprogramma’s kosten.
  Inmiddels heeft [Lisa Westerveld] haar handtekening onder het stuk weggehaald. „In mijn fractie zijn hier heel grote twijfels over. We moeten opnieuw een intern debat hierover houden”, aldus de politica.”

Verkneukelen om intern gedoe bij GroenLinks is trouwens best leuk, maar er zitten hier ook gevolgen aan voor het beleid. Doordat het voorstel behalve door de VVD en GroenLinks gesteund werd door PVV, 50PLUS en Forum voor Democratie was er slechts een krappe meerderheid voor de maatregel te vinden. Als GroenLinks zich terugtrekt, en daar lijkt het toch sterk op, dan verdwijnt de meerderheid en mag de NPO dus lekker met geld blijven smijten zonder dat dit gecontroleerd wordt. En dan hebben we het niet over kleine sommetjes: er gaat jaarlijks maar liefst €800 miljoen om in mediafort Hilversum. Dat blijft dankzij gewiebel van GroenLinks vermoedelijk nu allemaal onder de pet. Bedankt hoor!


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18893
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor King George » Di Dec 12, 2017 2:05 pm

Afbeelding

Bonusquote: Sylvain Ephimenco sloopt GroenLinks-propagandachef Sybren Kooistra in open brief

'Het demoniseren van (oud) columnisten heeft begin deze eeuw het leven aan twee van hen gekost'

12-12-2017, 8:55 Tags: GroenLinks, sybren kooistra


  “Beste Jesse, fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Het is nu de tweede keer dat ik me rechtstreeks tot jou richt via een column, nu in de vorm van een open brief.

  De eerste keer was in juni toen ik betreurde dat je uit de onderhandelingen voor de kabinetsformatie was gestapt. Ik schreef toen dat het landsbelang bij GroenLinks had moeten prevaleren. Maar nu gaat het in deze brief om vrijheid van meningsuiting voor publicisten zonder dat ze door politieke partijen daarin worden belemmerd.

  GroenLinks was als partij (zijn sympathisanten helaas lang niet altijd) meestal zeer begaan met die vrijheid. Ik heb de periode waarin in Nederland flink werd gedebatteerd tussen publicisten en politici – begin deze eeuw – intensief meegemaakt. In die tijd was de toenmalige leidster van GroenLinks, Femke Halsema, een toonbeeld van verdraagzaamheid jegens onwelgevallige meningen. Haar liberale insteek was alom bekend. De tijden lijken nu veranderd.

  Dit weekeinde las ik de tekst die door GroenLinks-‘ideoloog’ Sybren Kooistra op het internet is gezet onder de titel ‘Identiteitstrijd en alt-right’. Kooistra wordt als een ‘strateeg’ van je laatste campagne gezien of ‘de belangrijke man achter het GL-scherm’. Sommige noemen hem jouw spindoctor. Hijzelf houdt het bij ‘stormtrooper van de nieuwe campagnemethodes’.

  Dit maakt de onverdraagzame en jegens diverse publicisten zelfs haatdragende tekst die hij op internet plaatste, des te schokkender. Hij verweet daarin ‘progressieve’ media zoals de Volkskrant, Het Parool en Trouw dat ze ‘steeds meer ruimte bieden aan conservatief-sociale geluiden’ van publicisten, met naam en toenam door hem genoemd.

  Ook ik sta op de zwarte lijst van Kooistra net als bijvoorbeeld Volkskrant-columnisten: Martin Sommer, Max Pam en Arthur van Amerongen. Hij associeerde die publicisten met alt-right en ‘oude witte mannen’ die ‘extreem-rechtse ironie’ bedrijven. Hij neemt het hoofdredacteuren van bovengenoemde kranten, die hij met de racistische formule ‘oude witte welgestelde mannen’ neerzet, kwalijk dat ze een podium aan columnisten op zijn zwarte lijst bieden.

  Columnist Van Amerongen krijgt van hem een speciale behandeling: hij zou ‘racistische drek’ via de Volkskrant verspreiden en wordt tot zijn spijt (ondanks Kooistra’s rapportage aan de Volkskrant-hoofdredacteur) toch gehandhaafd. Op twitter noemt Kooistra columnist Van Amerongen een ‘cultuurracist’ en ‘ontolerant’ (sic) tuig. De GroenLinkse ‘strateeg’ smeekte op 5 december in kapitale letters impliciet om het hoofd van de publicist: ‘Hoe krijgt hij nog door die media betaald? Hoe?’

  Het demoniseren van (oud) columnisten heeft begin deze eeuw het leven aan twee van hen gekost. Een van de daders was een GroenLinks-sympathisant. Beste Jesse, staat GroenLinks achter de weerzinwekkende methodes, racistische beschimpingen en onverdraagzame geschriften van zijn ‘ideoloog’ en ‘strateeg’? Niet alleen columnisten maar ook kiezers hebben recht op een helder antwoord.”

Aangezien het hier een open brief betreft nemen we de Trouw-column van Sylvain Ephimenco bij uitzondering in zijn geheel over. Aanleiding voor deze meer dan ware spijkers met koppen die met Franse slag worden geslagen door de enige leuke columnist van Trouw is dit stukje agressieve extreem-linkse demonisering door GroenLinks-propaganda-millennial Sybren Kooistra, een humorloze alleshater die oorlog voert tegen ironie, want door ironie kunnen mensen alsnog dingen zeggen die zijn verboden door Sybren Jong-un Kooistra.

Enfin, we wensen Sybren Goelag, Jesse Klaver en zijn 44 bakfietsvrinden veel leesplezier vandaag.


TPO
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 12, 2017 5:18 pm

Zo blijkt maar weer hoe 'tolerant' dit soort linkse partij-ideologen zijn... Ik vermoed dat ze ook ons op FFI intens haten. :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38928
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Di Dec 12, 2017 6:09 pm

De gender-manie hakt er stevig in bij Gr. Links:
GroenLinks: Geef transgenders 'zwangerschapsverlof'
Als het aan GroenLinks in Rotterdam ligt, krijgen ambtenaren die een geslachtsverandering ondergaan betaald verlof.

De oppositiepartij vindt dat transgenders die in een geslachtsveranderend traject zitten dezelfde rechten moeten krijgen als zwangere vrouwen. ,,Het proces van sekseverandering is een ingrijpende en zware periode,'' zegt raadslid Arno Bonte. ,,Niet zelden leidt dat tot isolement van mensen, ook in de werkomgeving. Uit onderzoek blijkt dat transgenders meer dan gemiddeld werkloos raken.''

Ik wist het niet, maar er bestaat een Transgender Netwerk Nederland (TNN). En die klagen omdat Rotterdam niet erg toeschietelijk is. Want ze hebben hun 'Verklaring van Dordrecht' niet onderschreven. En dat iets dat gemeenten horen te doen.
Het Transgender Netwerk Nederland (TNN) stelde eerder dit jaar al dat het belabberd is gesteld met de emancipatie van transgenders in Rotterdam. Tot teleurstelling van de belangenclub heeft Rotterdam als enige van de vier grote steden de Verklaring van Dordrecht nog niet ondertekend. Deze is in 2013 opgesteld door TNN om de emancipatie van transgenders op de werkvloer te bevorderen.
https://www.ad.nl/rotterdam/groenlinks-geef-transgenders-zwangerschapsverlof~a08f6790/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6197
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ali Yas » Di Dec 12, 2017 6:47 pm

Mahalingam schreef:
De oppositiepartij vindt dat transgenders die in een geslachtsveranderend traject zitten dezelfde rechten moeten krijgen als zwangere vrouwen.

Het maatschappelijk belang van kinderen en de zorg daarvoor is niet vergelijkbaar met het maatschappelijk belang van het laten uitvoeren van een zware ingreep die van een lichamelijk gezond iemand een ongezond iemand maakt. Voor wie vindt dat hij een tatoeage of een piercing nodig heeft is om dezelfde reden ook niet veel geregeld.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15640
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Dec 12, 2017 7:21 pm

Als ik een sukkel ben en in de evolutietheorie geloof, zal het tijd voor mij worden om mij in een aap te laten veranderen. Gelet op mijn apenstreken moet dit geen groot probleem zijn voor een dergelijke ingreep.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten