Nooit meer Groen Links

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 6:37 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Aug 21, 2019 3:57 pm

Afbeelding

GroenLinks in Diemen praat met kandidaatwethouders

De afdeling Diemen van GroenLinks is druk bezig met de selectie van een nieuwe wethouder. De nieuwe wethouder wordt de opvolger van Jorrit Nuijens. De selectiecommissie start op korte termijn met gesprekken met de kandidaten. Aldus een bericht in het Diemer Nieuws van vorige week.

Nuijens werd op 20 juni op een terras in de binnenstad van Amsterdam gearresteerd nadat er was gemeld dat hij voor overlast zorgde. Hij verzette zich hevig tegen zijn arrestatie. De politie had ook een vermoeden van drugsgebruik. Dat bleek niet het geval. Wel was Nuijens in bezit van Wiet.

Hans van de Mortel senior heeft op basis van de reputatie van GroenLinks, dat altijd al nauwe verwantschap etaleerde met ideologieën van foute regimes zoals het communistische fascistische bewind van PolPot, bekend om zijn genocide op minstens 1 miljoen Cambodjanen, alvast een denkbeeldige voorselectie gemaakt. Zie de portrettengalerij van kandidaten volgens HvdM sr.

Oud voorzitter en voorzitter in de Eerste Kamer voor GroenLinks, Paul Rosenmöller, ondersteunde destijds het bewind van PolPot en zijn politieke aanpak. Daar heeft hij nooit spijt van betuigd. GroenLinks is zo rood als rood gehakt dat ver over de houdbaarheidsdatum heen is en vol met maaien besmet, zoals ooit het communisme en fascisme slecht verteerbaar waren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6179
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ali Yas » Wo Aug 21, 2019 9:01 pm

King George schreef:stelt hij Volkerts vriend Sjoerd van der Wouw, actief in de Vereniging Milieu Offensief, direct telefonisch van dat nieuws op de hoogte. Kort daarop worden tweehonderd bestanden van de computer van Van der Graaf gewist. Het vergrijp komt Bogers in 2003 te staan op een geldboete van 500 euro wegens schending van het ambtsgeheim.

Wat een koopje eigenlijk.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Aug 22, 2019 8:36 am

Pilgrim schreef:Doorgedraaide GroenLinks-wethouder gearresteerd in Amsterdam
De Telegraaf - Gepubliceerd op 21 jun. 2019


Het blijft natuurlijk een beschamende vertoning. Ik heb sowieso een hekel aan politie waarbij je niet direct denkt aan burgergetrouwe lieden, maar eerder aan verraders van het volk. Als Nuijens - die ik niet kan pruimen, maar dit terzijde - zijn ID had laten zien, dan had de politieovermacht een procesverbaal in het bureau kunnen opmaken en verder niks. Dan was de zaak administratief afgedaan. Eventueel met een waarschuwing voor onrustig gedrag op het terras.

Dit is een demonstratie van FASCISME PUR SANG op een mooie zomerse dag.

Politie geilt op dit soort zaken. Machtsvertoon op een achterbakse minderwaardige onnodige fascistische manier.
Vraag jezelf af waarom JIJ niet bij de politie bent gaan werken en anderen wel.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38890
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 29, 2019 6:56 pm

Jesse Klaver voetbalt met veel plezier:
Afbeelding

hier een overzichtsfoto:
Afbeelding

Zou Jesse dat gedaan hebben?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 06, 2019 6:03 pm

Peiling: GroenLinks-stemmers lopen massaal weg

6 oktober 2019

Afbeelding

AMSTERDAM – Nog maar de helft van de mensen die tijdens de verkiezingen in 2017 op GroenLinks stemden, zou dat nu weer doen. Dat blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

Bij de andere partijen zijn de kiezers trouwer, daar geven grote percentages aan weer voor dezelfde partij als twee jaar geleden te stemmen. Van de GroenLinks-stemmers tijdens de Provinciale Statenverkiezingen geeft tweederde aan weer voor de partij van Jesse Klaver te kiezen. Vooral de nieuwe koers van Klaver, die aangaf te zullen instemmen met de begrotingen van de verschillende ministeries, zorgt voor verdeeldheid. 38% vindt dit een goed plan, 32% niet, de rest heeft geen mening.

28% denkt dat Klaver met de nieuwe koers meer gedaan krijgt van het kabinet, 22% denkt juist dat het ongunstiger uitpakt voor de linkse partij.

Voor de huidige coalitie is GroenLinks belangrijk om aan een meerderheid te komen in de Eerste Kamer. Normaal gesproken vragen oppositiepartijen in zo’n geval om toezeggingen in ruil voor steun. Maar omdat het kabinet wel extra geld bijlegt voor onderwerpen die GroenLinks belangrijk vindt, wil de partij geen ‘politieke spelletjes’ spelen: ook als ze niets extra’s krijgt, zou de partij de begroting uiteindelijk steunen. Daarom kondigde Klaver die steun nu al van te voren aan.

Bij lokale politici van de partij lijken hier nogal wat vragen over te zijn. Op sociale media uiten actieve GroenLinksers hun onbegrip.

Ook over de stakingen van de boeren zijn de GroenLinks-kiezers niet eensgezind. 65 procent geeft aan niet achter de eisen van de boeren te staan, 49 procent denkt niet dat de acties van de boeren iets hebben opgeleverd. GroenLinks-voorman Klaver kreeg het er deze week nog flink van langs op het Malieveld.

Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, zou GroenLinks volgens Maurice de Hond uitkomen op twaalf zetels, een verlies van twee. De partij zou dan de zesde grootste van het land zijn.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten