Grensrechter dood getrapt, en ander voetbal leed.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75292
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Grensrechter dood getrapt, en ander voetbal leed.

Berichtdoor Ariel » Za Dec 08, 2012 1:58 am

We zijn vast allemaal op de hoogte van de grensrechter in Almere die door een paar marokkaanse voetbal klootzakjes dood is geschopt. Dit gebeuren heeft nog al veel emoties opgeroepen. Maar is zoveel gebeurd , te veel om alle reacties en artikelen hier neer te plaatsen.

Vooruit. Een paar reacties dan. De laatste woorden van de 41-jarige hobbygrensrechter Richard Nieuwenhuizen, die gistermiddag in het ziekenhuis stierf nadat minstens drie jongeren van 15 en 16 jaar hem dood hadden geschopt waren...'Wat een kutvoetbal' , en zo is het maar net. De man had ook kunnen zeggen..."Wat een kut marokkaantjes "en dan was hij dichter bij de waarheid geweest, want het voetbal kan er eigenlijk niks aan doen. .

Frank de Boer heeft vanuit Madrid gereageerd op het overlijden van Richard Nieuwenhuizen, de voetbalvader van de Almeerse amateurclub Buitenboys die maandag overleed nadat hij zaterdag in elkaar was geslagen door spelers van het Amsterdamse Nieuw Sloten.

'Je kan je niet voorstellen dat mensen zoiets doen', zegt De Boer, die zich met Ajax voorbereidt op het Champions League-duel tegen Real Madrid dinsdag, tegen De Telegraaf. 'Dat de stoppen zó doorslaan bij jongetjes van 15, 16 jaar.'

'Waar is de opvoeding gebleven? Ik denk dat we daar eerst heel goed naar moeten kijken', aldus De Boer, die niet inging op de vraag of er misschien helemaal niet gevoetbald moet worden komend weekend in de Eredivisie.

'Dat is niet aan mij. Maar het is duidelijk dat er iets moet gebeuren. Dit is te belachelijk voor woorden.'


Geert Wilders was erg boos, en durfde man en paard te benoemen. Hij is één van de enige die dat doet, de rest draait om de hete brij heen. Rutte zei vandaag dat het geen Marokkanen probleem is, maar een voetbal probleem.
Geert is dat dus niet met hem eens en heeft een debat aangevraagd wat niet gehouden is, want de gehele kamer sprak ach en wee, en hoe durft Wilders de marokkanen zo te stigmatiseren

De PVV vindt de dood van de grensrechter uit het amateurvoetbal niet alleen maar een voetbalkwestie, maar ziet een duidelijke relatie met de problemen die er volgens de partij zijn met Marokkanen in Nederland.

'Het is geen exclusief voetbalprobleem maar een Marokkanenprobleem dat zich uit op straat, op school, in het winkelcentrum, op het voetbalveld. 65 procent van de Marokkaanse jongeren is al eens aangehouden door de politie. Waarom durft niemand dit eerlijk te benoemen? Het Marokkanengeweld is bovendien puur racisme want de slachtoffers zijn zelden of nooit Marokkanen of islamieten", aldus PVV-leider Geert Wilders woensdag.


Johan Kruif is ook redelijk eerlijk, maar toch ook weer heel politiek correct. .

Volgens Johan Cruijff ligt de kern van de problemen met het geweld rond het amateurvoetbal bij de opvoeding.

Volgens de legendarische nummer 14 is het niet relevant dat twee verdachten van Marokkaanse afkomst zijn. 'Het gaat niet om hun afkomst, het gaat erom dat het normbesef erbij moet komen. Alle jongetjes tot twaalf jaar hebben dat normbesef, maar schamen zich eigenlijk voor het gedrag van hun ouders. Dat ze daarna het over gaan nemen, is een ander verhaal.'


Ali B de nutteloze en talentloze knuffel marokkaan weet dit te vertellen. Het is de schuld van Geert.

Ali B. is niet blij met de uitspraken die Geert Wilders woensdag deed over de dood van de grensrechter uit het amateurvoetbal. Hij roept de PVV-leider via Twitter op de 'haatcampagne' tegen Marokkanen te stoppen.

Geert Wilders gaf woensdag aan dat de dood van de grensrechter afgelopen maandag niet alleen een voetbalkwestie is. Hij ziet ook een relatie met de problemen die er volgens de partij zijn met Marokkanen in Nederland.

'Het is geen exclusief voetbalprobleem maar een Marokkanenprobleem dat zich uit op straat, op school, in het winkelcentrum, op het voetbalveld. 65 procent van de Marokkaanse jongeren is al eens aangehouden door de politie. Waarom durft niemand dit eerlijk te benoemen? Het Marokkanengeweld is bovendien puur racisme want de slachtoffers zijn zelden of nooit Marokkanen of islamieten', aldus Geert Wilders woensdag.

In een tweet zegt Ali B. dat alle Marokkanen die hij spreekt, het geweld veroordelen. Hij roept de PVV-leider op 'geen haatcampagne' te voeren over de rug van het slachtoffer.


Anyway. Wie alles nog eens door wil lezen kan dat hier doen. http://www.ad.nl/ad/nl/11966/Dossier-Vo ... agne.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75292
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Ariel » Za Dec 08, 2012 2:00 am

Wijze woorden van Hans Werdmölder, die net in P&W verguist werd om wat hij heeft geschreven.

'Marokkaanse macho's accepteren geen autoriteit van 'vreemden''

De dood van de grensrechter na een voetbalwedstrijd in Almere heeft alles te maken met de moeizame integratie van een etnische minderheid met een machocultuur in Nederland, betoogt Hans Werdmölder.

Nederland en de voetbalwereld in het bijzonder zijn diep geschokt. Een grensrechter is gemolesteerd met de dood tot gevolg. Iedereen die wekelijks de voetbalvelden bezoekt, zag het aankomen. De verdachte spelers van 15 en 16 jaar zitten vast en zijn door de club geroyeerd. Als reactie zijn komende zaterdag alle amateurvoetbalwedstrijden afgelast. De voetbalkantines blijven open, zodat er kan worden gepraat over de verruwing van de sport.

Het commentaar in de media komt niet veel verder dan de oppervlakte van de groene grasmat. Men slooft zich uit in politieke correctheid. Over de achtergrond van de verdachten is lange tijd gezwegen.

Berucht team
Geleidelijk druppelen wat nieuwe feiten door in de berichtgeving. Het blijkt te gaan om een berucht team, dat eerder al een 'gele kaart' van het clubbestuur kreeg nadat spelers zich verbaal hadden misdragen richting een scheidsrechter. Enkele spelers zijn na het eerste incident geschorst. Kennelijk is er helemaal geen sprake van een incident.

Er is ook geen sprake meer van hufterig gedrag. Deze gebeurtenis is van een geheel andere orde. Het gaat om doodslag op een gezagsdrager in het publieke domein. De betrokken jeugdspelers zijn lid van een voetbalclub, die zijn spelertjes rekruteert uit Amsterdam-West en omstreken. De verdachten blijken van Marokkaanse en Antilliaanse huize te zijn.

Hiermee belandt het incident in de wereld van de taboes. Niet voor niets wordt door alle media zo voorzichtig gereageerd. Zoals tien jaar geleden het onderwijs werd opgeschrikt door een moord op een leraar, zo is nu de voetbalwereld aan de beurt.

Eer en macht
Bij nader inzien gaat het om een incident waar eer en macht een rol spelen. Het slachtoffer is een blanke man, een vlaggenist met het gezag van één wedstrijd. De daders zijn jongemannen van Marokkaanse en Antilliaanse afkomst. Er is sprake van crimineel groepsgedrag met een etnisch tintje.

Al meer dan dertig jaar worstelen we met het probleem van de Marokkaanse en Antilliaanse jeugdcriminaliteit. De vele incidenten zijn herkenbaar en grensverleggend. In het ene geval gaat het om ambulancepersoneel, in het andere geval is het een buschauffeur of een treinconducteur. Ook Sint-Nicolaas, al heeft de goedheiligman het christelijk kruis op zijn mijter afgezworen, is vaak het doelwit. Mannen in een uniform, bekleed met macht, zijn het doelwit en slachtoffer.

Gewone blanke Nederlanders, mannen en vrouwen zonder uniform, laten het wel uit hun hoofd om onbekende Marokkaanse jongemannen in het publieke domein aan te spreken op overlastgevend gedrag. Marokkanen beschikken immers over 'mobielwaarde'. Voordat je het weet heb je een groep trotse Marokkanen met kortelontjesgedrag tegenover je.

Machocultuur
De daders zijn jongemannen die in een machocultuur zijn opgegroeid. In die cultuur ben je een slappeling als je een stap terugzet of onbekend Nederlands gezag accepteert. In een groepscultuur moet je ook reageren op ongewenste opmerkingen of commentaar, anders ben je het lachertje van de dag.

Soms is sprake van uitdagend gedrag. Dan zijn de slachtoffers gemakkelijke doelwitten, zoals vrouwen, homoseksuelen en joden.
De betrokken verdachten zijn vaak Marokkaanse jongemannen. Ze zijn in Nederland geboren en getogen, van huis uit krijgen zij een zeer negatief beeld mee over de Nederlandse samenleving. Dit type jongens tref je aan op plekken met concentraties van Marokkanen of Antillianen, zoals in Amsterdam-West. Ze hebben schijt aan de regels. Een autoriteit, anders dan van de vader, broer of familieoudste, wordt niet geaccepteerd. Waarom zou je integreren in een samenleving die je niet ziet zitten.

De Nederlandse overheid heeft het probleem lange tijd niet willen zien, bang te worden beschuldigd van racisme of discriminatie. De wetenschap sloofde zich uit in verklaringen, waarin geen plaats is voor etniciteit of cultuur. De overheid kwam een aantal jaar geleden met goedbedoelde imagocampagnes met prachtige kleurenfoto's van goed geïntegreerde Marokkanen. 'Hoe leuk zijn de Marokkanen?' Alleen al het stellen van de vraag had een teken aan de wand moeten zijn.
Een van mijn leidinggevenden, ook een blanke man met gezag en autoriteit, zegt mij dat hij van dit soort incidenten met een etnisch tintje buikkramp krijgt. Het is ook moeilijk het probleem in zijn ware proporties te zien en te erkennen.

Beklaagdenbank
In dit geval hebben we te maken met een diep verankerd maatschappelijk probleem. Het gaat om een probleem dat ook de Marokkaanse gemeenschap diep raakt. En zij ervaren het probleem als geen ander. Goed geïntegreerde Nederlandse Marokkanen worden door dit soort incidenten, waar hun 'landgenoten' bij betrokken zijn, in de beklaagdenbank gezet. Wat waren ze opgelucht toen de moordenaar van Pim Fortuyn een autochtone Nederlander bleek te zijn.

In wezen gaat het om opvoeding, het gaat om achterstandsgezinnen, het gaat om onzichtbare ouders, het gaat om een subcultuur waar eer een belangrijke rol speelt. Meer in het algemeen gaat het om de moeizame integratie van een etnische minderheid met een machocultuur.

Hans Werdmölder is lector Jeugd en Veiligheid aan de Avans Hogeschool. Hij publiceerde onder meer het boek Marokkaanse lieverdjes.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opi ... mden.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Dhana » Za Dec 08, 2012 2:15 am

Er wordt in het artiel gesproken over achterstandsgezinnen. Dat is weer eens vanuit het Nederlandse referentiekader beschouwd. In Marokko staan de welgestelde gezinnen net zo minachtend tegenover de lagere klassen aldaar als hier de "achterstandsgezinnen" ten aanzien van de kaffir.

Het heeft niets met achterstand te maken. Het is de algehele islamitsche mentaliteit ten aanzien van alles en iedereen dat en wie niet tot de eigen clan behoort.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor H.Numan » Za Dec 08, 2012 3:15 am

Meer in het algemeen gaat het om de moeizame integratie van een etnische minderheid met een machocultuur.


De laatste zin haalt het hele artikel compleet ondersteboven. Toch even noodzakelijkerwijze politiek correct zijn, want anders drukt de Azijnbode het niet af.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Za Dec 08, 2012 4:31 am

Er is een vierde jongen gearresteerd, na eerder twee Marokkanen en een Antilliaan. De media zwijgen als het graf omtrent de herkomst. Dat zou kunnen wijzen op dat het niet om een of ander roomblanke autotochtone Nederlander gaat, want anders verkeerden zij nu al in jubelstemming.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41248
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 08, 2012 5:16 pm

Dhr. Derksen doet veel met voetbal. Komt daarover vaak op de TV.
In dit programma heeft hij het over uit Gouda verhuisd te zijn wegens onleefbaarheid aldaar.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/12/johan_derksen_over_het_marokka.html
Johan Derksen over het Marokkanenprobleem
Hij heeft er in 2007 over geschreven:
Discriminatie als drogreden voor terreur'
Marokkaanse jongeren hebben bij mij, als ervaringsdeskundige, weinig krediet meer. Ooit kocht ik een aardig grachtenpandje in Gouda, dicht bij de redactie. Volgens de makelaar was het niet goedkoop, maar dat kwam doordat ik op een A-locatie ging wonen. Dat verkooppraatje stak hij 's morgens rond koffietijd af langs een zonovergoten gracht. Toen 's nachts de koffieshops sloten, zag de wereld rondom mijn huis er heel anders uit. Tien procent van de Goudse bevolking is Marokkaans, maar het grootste deel van de criminaliteit in de stad komt op naam van die tien procent. Als binnenstadbewoner ben ik geïntimideerd, geprovoceerd en bedreigd. Mijn autoramen werden regelmatig ingeslagen en op de trap naar mijn voordeur speelde zich van alles af. Ik heb jeugdige Marokkanen spuitend, drinkend, poepend, piesend, neukend en de buit van autokraken verdelend aangetroffen.[...]
Op zoek naar verklaringen werden allerlei drogredenen opgevoerd. Het wangedrag zou een sociaal protest zijn, een collectieve uiting van onvrede. De daders voelen zich achtergesteld en gediscrimineerd. Het woord discriminatie kan ik niet meer horen als excuus voor wangedrag. Het structurele probleem rond Marokkaanse jongeren werd voor het gemak op een hoop geveegd met de misdragingen van hooligans. Ook zij vormen een ernstig probleem in en rond de voetbalstadions, maar de problemen met Marokkaanse jongeren zijn veel dieper in onze samenleving geworteld.
http://www.vi.nl/nieuws/93412/Discriminatie-als-drogreden-voor-terreur.htm
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41248
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 08, 2012 5:22 pm

Komt dit uit de hoek van "De Speld" soms? Een Excuuscentrum Marokkanen.
Excuuscentrum Marokkanen geopend. Eindelijk spreken ze met één mond
Nederland was het zat. Of zoals een bezoeker van nrc.nl het verwoordde: “Marokkanen hebben dit weekend gedaan wat ze al sinds mensenheugenis bijna dagelijks in ieder dorp, elke stad, elke straat, elke disco, elke bus, elke trein, elke tram, elke school, elk plein doen; met een (grote) groep om niets iemand helemaal totaal in elkaar schoppen en slaan. En vervolgens gaat politiek correct Nederland weer haar aloude gezelschapspelletje spelen. Alles mag erbij gesleept worden, je mag zo vaak ‘eh’, ‘ja’ of ‘nee’ zeggen als je wilt, je mag vloeken, boos worden, emotioneel worden, totale pseudowetenschappelijke onzin uitkramen. Ja, zelfs de dode grensrechter zijn eigen dood in de schoenen schuiven. Alles is toegestaan. Het enige wat niet mag is een verband leggen tussen Marokkanen en excessief, zinloos (groeps)geweld. Ik wou dat ik het zit te verzinnen.”
[...]
Het Excuuscentrum Marokkanen is een daverend succes. Het concept wordt in heel het land uitgerold, woordvoerders van het centrum schuiven regelmatig aan in talkshows. Soms versturen ze al persberichten nog voordat een incident de media heeft gehaald.

Huppelend verlaat Lianne, de nagesiste studente, de excuuskantine van Nieuw Sloten. “Mijn dag is weer goed. Met dit excuuscertificaat kan ik die kut-Marokkanen om de hoek confronteren.” De Marokkaanse directeur van het Excuuscentrum laat desgevraagd weten dat ook slachtoffers van Turks, Spaans, Duits, Surinaams, Belgisch en zelfs Nederlands geweld welkom zijn. “Wij Marokkanen hebben het immers altijd gedaan. Daar nemen we nu onze verantwoordelijkheid voor.”
http://www.nrc.nl/stevendejong/2012/12/07/excuuscentrum-marokkanen-geopend-eindelijk-spreken-ze-met-een-mond/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Za Dec 08, 2012 7:29 pm

Nieuw Sloten? Klinkt als Sloten, Amsterdam. En denk ik aan Amsterdam, dan denk ik aan "nieuwe" Nederlanders...

Het waren geen drie, maar nou inmiddels bekend is vijf "helden". Nog net voordat het slachtoffer onwel werd, heeft hij de kantine kunnen binnenstrompelen en vertelde zijn getuigenis.

Als ik denk aan vijf "helden" die met z'n vijven een slachtoffer op de grond sleuren en met z'n vijven tegelijkertijd op zijn hoofd intrappen, ook als je de leeftijd erbij betrekt en dan ook nog Nieuw Sloten, dan denk ik al gauw aan "nieuwe" Amsterdammers.


En zie de samenstelling van het betreffende B1-elftal: Weliswaar met spoed van het web gehaald, maar nog net opgevist. :ohmy2:

Let vooral op de namenlijst! :ohmy2:

Vooral als je erbij bedenkt dat in heel die media nog niet luid en duidelijk van de daken wordt geschreeuwd dat het om Amsterdammers gaat!


De namen:


hirihiri123 schreef:De voetballertjes van team B1 zijn natuurlijk al van de site van de club gehaald. Maar .......... we hebben de namen nog.

Soufyan Babou
Daveryon Blasse
Yassin Dardak
Danny Faber
Fady Fayed
Rheza Firmansyah
Ismael Ikhouane
Demian Jibodh
Othman Karimi
Serkan Kiran
Wouter Mirck
Younes Roubion
Mandeep Singh
Terrence Stuurop
Kemal Arif Tasli

http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic ... C_ID=87529
Laatst gewijzigd door King George op Zo Dec 09, 2012 3:00 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Dhana » Za Dec 08, 2012 8:38 pm

Foei, George. Je bent een islamfoob en racist. Alsof er nooit grensrechters door Nederlandse jochies dood getrapt worden.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 41248
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 08, 2012 9:17 pm

Op de StaatsTV en in de media dook de vader van dader Dardak op. Zoonlief is een lieve jongen en onschuldig. En iedereen vindt het erg voor die vader om zo'n zoon te hebben.
Maar is deze pappa dezelfde als deze? jawel.
Trainer Sporting Maroc vijf jaar geschorst 10-12-08
De KNVB heeft trainer Mourad Dardak zwaar bestraft voor de kopstoot die hij gaf aan scheidsrechter John Nolting, vorige maand na afloop van het duel Sporting Maroc-Zeeburgia. De trainer van Maroc kreeg een schorsing van vijf jaar opgelegd. Hij mag gedurende die periode geen club trainen, zelf geen wedstrijden voetballen, maar ook niet aanwezig zijn op een voetbalaccommodatie.

Een forse straf dus, meent de KNVB. ''Maar het is ook een vrij fors incident. Daar hoort een dergelijke straf bij,'' zegt Hans Schelling, districtsmanager West I.
http://www.parool.nl/parool/nl/11/SPORT/article/detail/71102/2008/12/10/Trainer-Sporting-Maroc-vijf-jaar-geschorst.dhtml
Omdat de scheidsrechter het overleefde is er verder geen verontwaardiging over geweest.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75292
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Ariel » Zo Dec 09, 2012 11:38 pm

Hebben jullie deze al gezien? k kan me niet voorstellen dat dit een poster van de KNVB is. Maar confronterend is hij wel.

Er zijn er meer. Even confronterend.
http://img.ly/qCxm

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Ma Dec 10, 2012 3:04 pm

Impressie van een multicultureel dagje gezellig langs de lijn...

Afbeelding
Het drama in beeld. Grensrechter Richard Nieuwenhuizen (midden foto zonder schoen) wordt in
elkaar geschopt door spelers van de Amsterdamse club Nieuw-Sloten na afloop van de wedstrijd
tegen B3 Buitenboys uit Almere. Foto:


Waanzin op beeld
door Jelmer Geerds

ALMERE - De fatale mishandeling van hobbygrensrechter Richard Nieuwenhuizen heeft een schokkend beeld gekregen. De alleszeggende foto schetst op ontluisterende wijze hoe de 41-jarige clubman, vader van drie zoons, voor de ogen van zijn zoon Mykel (onherkenbaar gemaakt) schop na schop te verduren heeft gekregen.

Op de foto ligt grensrechter Richard Nieuwenhuizen weerloos op de grond. Op zijn vlucht voor enkele dolle spelers van Nieuw-Sloten heeft hij zijn schoen verloren. Spelers van Buitenboys in blauw-witte shirts, onder wie zijn eigen zoon Mykel, proberen hem te beschermen tegen de redeloze woede van de jeugdvoetballers van het Amsterdamse Nieuw-Sloten. Enkele uren later zakt Richard langs het voetbalveld in elkaar en een dag later sterft hij als gevolg van de schoppen die hij hier heeft gekregen.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Ma Dec 10, 2012 3:29 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Ma Dec 10, 2012 5:06 pm

BRIEF. De leerlingen van het Huygens College

Uit de mailbox. Zusje van een meisje (semi-allochtoon, universitair studente) dat niet zo te spreken is over het Huygens College in 020 West en de manier waarop zij in de media reageren op het schoolpleintuig dat we hebben leren kennen bij de Jakhalzen, het PowNews en op Twitter. Volgens haar is de leiding van de Amarantis-school mede schuldig aan een 'hartverscheurende nachtmerrie'. Lees zelf. Niet zeuren over 'eenzijdige bron', zie het maar als wederhoor voor de persbabbels van Amarantisdirecteur Rick d'Ancona. Chronisch Marokkanenprobleem, of gewoon een los incidentje? "Beste redactie, Naar aanleiding van de berichtgevingen over het overlijden van de grensrechter na de treurige gebeurtenis bij een voetbalwedstrijd met onder andere leerlingen van het Huygens College wil ik u graag meer vertellen over de gang van zaken op de desbetreffende school. De reden dat ik u email is omdat ik zelf vier jaar lang intensief contact heb gehad met deze school in de hoop de hartverscheurende nachtmerrie die mijn broertje dag in dag uit meemaakte stop te zetten.

Dit is al de tweede keer in een korte tijd dat deze school in het nieuws is, de andere keer ging het om een meisje dat in elkaar geslagen werd na het posten van een sexy foto op Twitter. Het korte fragment op tv waarin de directeur van de school aan het woord is, geeft al een beeld van hoe deze man met zijn leiderschap omgaat; voornamelijk zijn kop in het zand steken. Deze school is een broedplaats voor criminaliteit, waar een school normaal de leerlingen hoort te begeleiden bij het worden van verantwoordelijke volwassenen, worden leerlingen hier aangemoedigd tot het overschrijden van de in Nederland geldende normen en waarden. Mijn broertje is een nette jongeman die de leraren aanspreekt met "goedemiddag meneer" en "tot ziens mevrouw". Dit was de reden dat het pesten begon, het niveau Nederlands is niet bar hoog op deze school. Dat, wanneer mijn broertje een vraag van de docent in correct ABN beantwoorde, de klas hem niet kon verstaan, zorgde al voor een muur tussen hem en de klas. Nu zal het feit dat hij een normale jas had zonder bontkraag draagt, op de fiets naar school kwam in plaats van op een gestolen Vespa en geen Louis Vuitton tasjes heeft ook een rol hebben gespeeld.

Enkele voorbeelden
- in de klas is een rugtas gevuld met boeken en onder andere bosatlas tegen mijn broertjes achterhoofd gegooid, de leraar greep niet in.
- tijdens de ramadan mocht mijn broertje niet eten want anders kreeg hij een vuist tegen zijn slokdarm waardoor hij om nog te kunnen eten op het toilet moest lunchen.
- ook buiten de ramadan konden wij hem geen ham op zijn brood meegeven omdat hij dan geslagen werd tijdens de lunch, ook hier werd niets tegen gedaan.
- in de winter is mijn broertje met min vijf graden in elkaar geslagen door tien jongens, zijn jas, schoenen, mobiele telefoon, strippenkaart, fietssleutels en astmamedicijnen zijn afgepakt, zodat hij met een astma-aanval niet om hulp kon bellen en op blote voeten zonder jas in de kou vier kilometer naar huis moest lopen.
- tijdens de gymles is mijn broertje geslagen door een groep van vijf jongens maar toen mijn broertje één klap terug gaf, werd hij geschorst.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit vier jaar lang pesterijen waarbij zijn gymkleding, jas, mobiele telefoons etc etc zijn ook tientallen keren gestolen zijn.

Eindeloze keren zijn wij op school geweest hebben wij met de school gebeld, de verhalen over scholen die het af laten weten bij gepeste kinderen zijn bekend. In zo een geval zou je steun verwachten van de zorgcoördinator, maar nee, deze vrouw mevrouw De Raaze gooide alleen maar meer olie op het vuur. Toen wij op verzoek van de verzekering aangifte van vermissing van zijn schoolboeken deden, ging mevrouw De Raaze persoonlijk naar de klas om tegen de leerlingen een verdraaid verhaal te vertellen dat mijn broertje aangifte tegen de leerlingen heeft gedaan. Volgens mevrouw De Raaze moesten wij ons niet bezighouden met het stoppen van het pesten maar met mijn broertje "weerbaar maken tegen de maatschappij". Deze zorgcoördinator deelt hoogstpersoonlijk sigaretten uit aan jonge leerlingen en rookt deze met hen op het schoolplein, terwijl zij in haar eigen taal samenzweert met de pesters zelf. De agressie die op school plaatsvindt heet binnen de schoolmuren "assertiviteit". En het meest ironische is dat er een politiebureau naast de school is ook! Op de schoolsite wordt het volgende vermeld: "Er was medelijden met de nabestaanden, en er heerste onbegrip over het feit dat zoiets ergs kon gebeuren." Dit terwijl op het schoolplein "Free Yassin" wordt geroepen. Ook een docente heeft vele malen samen met haar landgenoten mijn broertje in haar eigen taal belachelijk gemaakt, maar ondanks vele verzoeken heeft zij ons nooit te woord gestaan.

Wat ik u duidelijk wil maken is dat het absoluut geen toeval is dat dit al de tweede keer is dat leerlingen van deze school betrokken zijn bij incidenten die in het nieuws zijn gekomen. Zonder te spreken van de talloze incidenten die het nieuws niet gehaald hebben. Deze school is een plek waar de algemene normen en waarden niet gelden en waar helaas goed personeel een uitzondering is. Uiteraard heb ik in de tijd dat mijn broertje op deze school heeft gezeten meneer d’Ancona vele malen gesproken. Hij gelooft dat dit incidenten zijn en geen probleem dat met regelmaat terugkeert, en meer dan praten wil hij hiertegen ook niet doen, wanneer ik van hem geëist heb dat hij zou ingrijpen sloeg hij met zijn vuist op tafel, is hij gaan staan en heeft hij mij verzocht te vertrekken."


GeenStijl
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Dhana » Ma Dec 10, 2012 6:21 pm

Let op de aanhef.

Hoezo omgekomen?!!! Omkomen doe je als je met je auto tegen een boom rijdt en dat niet overleeft. Deze man is gewoon bruut afgeslacht!!!!. Niets meer en niet minder.


Laatste groet voor omgekomen grensrechter


ALMERE - Zo'n 400 jeugdspelers van de Almeerse voetbalclub Buitenboys hebben maandagmiddag een laatste groet gebracht aan hun omgekomen grensrechter Richard Nieuwenhuizen.


Ze vormden voorafgaand aan de besloten uitvaart een erehaag voor het crematorium in hun woonplaats.

Ongeveer 400 genodigden woonden de dienst bij. Onder hen ook de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma. Daarnaast waren namens de KNVB voorzitter Michael van Praag, directeur amateurvoetbal Anton Binnenmars en voorzitter amateurvoetbal Bernard Fransen aanwezig.

De stoet arriveerde rond 13.45 uur bij het crematorium. De auto met daarin de kist met het lichaam van Nieuwenhuizen werd begeleid door vier volgauto's met directe familieleden. Voorop liepen Marcel Oost, de voorzitter van Buitenboys en Rob Mueller, de secretaris van de club. Achter de grijze auto's volgden de overige genodigden.

De jonge spelers in de erehaag waren gehuld in het blauw-witte clubshirt. De B-selectie van de club bevond zich direct voor de ingang. Toen de stoet voorbijkwam, gooide elke speler een rode roos op de rouwauto. Ook klonk een applaus.

De politie had de omgeving van het crematorium afgezet. Slechts enkele belangstellenden keken toe toen de stoet arriveerde.

Zondag liepen zo'n 12.000 mensen mee in een stille tocht in Almere voor Nieuwenhuizen. De 41-jarige grensrechter overleed een week geleden, nadat hij een dag eerder ernstig was mishandeld door een aantal jonge voetballers van de tegenpartij sv Nieuw-Sloten uit Amsterdam.

http://www.nu.nl/binnenland/2978919/laa ... hter-.html
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Ozes » Ma Dec 10, 2012 6:23 pm

Immigratie is een natuurramp, dat er slachtoffers vallen kan dus worden gezien als een ongeluk
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Di Dec 11, 2012 11:31 am

Om nog even op de opvoedingskwestie terug te komen: Val ik nou van mijn stoel dat de VVD een voorstel gaat indienen om kinderbijslag in te kunnen houden in geval van bijvoorbeeld schooluitval. Had ik het er al niet altijd over gehad dat in geval van bijvoorbeeld schooluitval en jeugdcriminaliteit de ouders zouden moeten worden geconfronteerd met korten op of stopzetten van de kinderbijslag. Zij zijn immers zelf verantwoordelijk voor de opvoeding van hun eigen kinderen die ze zelf op de wereld hebben gezet en bleken daarbij in gebreke te zijn gebleven. Dan is sanctioneren middels korten op of stopzetten van de kinderbijslag op z'n plaats, want kinderbijslag is een tegemoetkoming in voeden en opvoeden van kinderen en geen vrijblijvende fokpremie.

Natuurlijk ontgaat het me niet dat de PVV dit ook al meerdere malen heeft voorgesteld, maar het was de VVD kennelijk teveel gevraagd om toen zij nog in een samenwerkingsovereenkomst met de PVV regeerde hierin tegemoet te komen. Toen moest coute que coute de samenwerkingsovereenkomst getraineerd en gefrustreerd worden om de PVV weg te treiteren en kalt te stellen. Voorlopig zijn het nog praatjes voor de bühne. Kennelijk lijkt de VVD het licht te hebben gezien nu zij in de peilingen veel zetels aan de PVV dreigt te gaan verliezen. En dat geeft dan maar weer de noodzaak aan de PVV te helpen duwen opdat Nederland weer de goede richting uit gaat, want alleen als we de PVV helpen te duwen, zullen andere partijen onze standpunten over gaan nemen totdat er een parlementaire meerderheid voor is. Dus bij de volgende verkiezingen de daad bij het woord en de stem voor de PVV in de bus!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Manon » Di Dec 11, 2012 11:45 am

Om nog even op de opvoedingskwestie terug te komen: Val ik nou van mijn stoel dat de VVD een voorstel gaat indienen om kinderbijslag in te kunnen houden in geval van bijvoorbeeld schooluitval. Had ik het er al niet altijd over gehad dat in geval van bijvoorbeeld schooluitval en jeugdcriminaliteit de ouders zouden moeten worden geconfronteerd met korten op of stopzetten van de kinderbijslag. Zij zijn immers zelf verantwoordelijk voor de opvoeding van hun eigen kinderen die ze zelf op de wereld hebben gezet en bleken daarbij in gebreke te zijn gebleven. Dan is sanctioneren middels korten op of stopzetten van de kinderbijslag op z'n plaats, want kinderbijslag is een tegemoetkoming in voeden en opvoeden van kinderen en geen vrijblijvende fokpremie.

ik krijg ook de indruk dat het inhouden van het kindergeld ongeveer de enige manier is waarop men deze mensen kan dwingen tot het opvoeden van hun kinderen.

Ik pleit eerder aparte opvoedingsinstituten (om het netjes te zeggen: Glenn Mills) waar we zèlf de controle hebben over de opvoeding van de verrijkende bevolkingsgroep. Over het beperken van het kweekgedrag zullen eerst nog wat generaties overgaan vrees ik. net genoeg om het spreekwoord van de put en het kalf boven te kunnen halen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Di Dec 11, 2012 12:44 pm

Vier nieuwe arrestaties in zaak grensrechter Almere

AMSTERDAM - De politie heeft vier nieuwe arrestaties verricht in verband met de dood van de Almeerse grensrechter Richard Nieuwenhuizen, die overleed nadat hij was mishandeld door jeugdvoetballers van de Amsterdamse club Nieuw-Sloten.


Dat is dinsdag bekend geworden. Het gaat om drie spelers en een vader, aldus een politiewoordvoerder.

De verdachten zijn twee jongens van 16 jaar, eentje van 17, en een man van 50 jaar, allemaal uit Amsterdam. Al eerder zijn ook vier verdachten aangehouden. Het totale aantal aanhoudingen staat nu op 8.

De 41-jarige grensrechter uit Almere raakte zondag 2 december ernstig gewond toen hij was mishandeld door een aantal jonge voetballers van de tegenpartij. Hij overleed een dag later.


NHD
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75292
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Ariel » Di Dec 11, 2012 2:27 pm

Hoe respectloos. Een verrijkertje met de nickname swagboy036 heeft deze tweet geplaatst.
swagboy036 @DentaJunior_
GRATIS BLOEMEN OPHALEN BIJ BUITENBOYS VELD 1 ze liggen op de grond

Dit is de jongeman.
Spoiler! :
Afbeelding


En omdat hij dat nog niet voldoende vond twitterde hij vrolijk verder...."wat is dit voor homo"

Spoiler! :
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Manon » Di Dec 11, 2012 2:37 pm

Ik pleit voor enkelbandjes voor die gasten. Met twee aan mekaar vastgebonden. Gedurende een maand of 12.

En dat tegelijkertijd met een verblijf in een Glenn Mills kamp. Zonder bezoek van mama en papa of broertjes.

En als ze mekaar vermoorden krijgen ze twee enkelbandjes bij.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20571
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor King George » Do Dec 13, 2012 12:06 pm

Wilders bedreigd na Marokkanenuitspraak

DEN HAAG - PVV-leider Geert Wilders zegt veel doodsbedreigingen te hebben ontvangen sinds zijn uitspraak dat de dood van een grensrechter niet alleen een voetbalkwestie maar ook een Marokkanenprobleem is. In de afgelopen week is hij naar aanleiding daarvan ongeveer 20 keer via e-mail en Twitter met de dood bedreigd, zo liet hij donderdag weten.


„Het is triest en veelzeggend”, stelde Wilders. Hij heeft deels al aangifte bij de politie gedaan van de bedreigingen, de rest volgt nog, gaf hij in een toelichting aan. Volgens Wilders gaat het bij de uitingen onder meer om mensen die zeggen zijn hoofd eraf te hakken, hem kapot te schieten of hem op andere manier te vermoorden.

Wilders vroeg zich vorige week af waarom niemand eerlijk durft te benoemen dat er een probleem is met Marokkanen op straat, school, in het winkelcentrum en op het voetbalveld en dat „65 procent van de Marokkaanse jongeren al eens is aangehouden door de politie”.

Aanleiding daarvoor was de gewelddadige dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Die werd in Almere na afloop van een wedstrijd tussen Buitenboys B3 en de Amsterdamse club Nieuw Sloten B1 ernstig mishandeld door spelers van de bezoekende club. Een dag later overleed hij in het ziekenhuis.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41248
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Dec 14, 2012 1:09 am

Weer een scheidsrechter geslagen en de wedstrijd gestaakt. Het ging tussen MASV en De Paasberg in Arnhem.
MASV heeft al een voorwaardelijke straf lopen van 2 jaar, net zoals De Paasberg.
Lekkere jongens dus. Herenkinderen.
http://www.gelderlander.nl/sport/voetbal/amateurvoetbal/scheidsrechter-geslagen-bij-arnhems-voetbalduel-1.3558182
Scheidsrechter geslagen bij Arnhems voetbalduel
De 27-jarige speler protesteerde heftig en gebruikte daarbij het woord kanker. Na een rode kaart ging hij door het lint. Ploeggenoten probeerden hem vergeefs in bedwang te houden. De scheidrechter liet woensdag weten geen ernstige verwondingen te hebben. Het bestuur van voetbalclub MASV zal de 27-jarige speler, van Marokkaanse komaf,...
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Dhana » Vr Dec 14, 2012 1:11 am

Deze heeft het tenminste overleefd.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 41248
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Grensrechter dood getrapt.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 19, 2012 5:13 pm

Youssef Azghari,
docent Avans Hogeschool;
Lid kenniskring lectoraat Jeugd, Gezin en Samenleving
schrijft:
Wees niet bang om je met elkaar te bemoeien
"Dat zelfs de medespelers van de verdachten, zelf ook van Marokkaanse achtergrond, niet ingrepen, zegt iets over hoe vernederlandst ze zijn als het gaat om het niet willen bemoeien met de ander."[...]
Ook moet er meer kennis komen bij de autochtone professionals hoe ze het beste met Marokkaanse jongens in een kwetsbare positie kunnen omgaan. [...] Te weinig mensen beseffen hoeveel stress en druk zij ervaren bij hun moeizame integratie.[...]
In Marokko zouden jongens met gedragsproblemen op straat of het voetbalveld ook opgevoed worden. Maar hier in Nederland is er bijna niemand die zich bemoeit met het foute gedrag van de ander. Daarom doe ik een pleidooi voor het stimuleren van een bemoeicultuur. Iedereen doet mee.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/3365222/2012/12/18/Wees-niet-bang-om-je-met-elkaar-te-bemoeien.dhtml
Afbeelding
Zou hij zelf in de praktijk zich wel eens bemoeid hebben met Marokkaanse belhamels? Ik denk van niet; hij heeft nog al zijn tanden in zijn mond zitten.
In 2008 over Youssef Azghari 'Geen handen schudden heeft niets met de islam te maken' .
http://punt.avans.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=9418&Itemid=34
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten