Tienpuntenplan PVV

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77407
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Tienpuntenplan PVV

Bericht door Ariel »

PVV: geen btw in juni
door Ruud Mikkers

Met een maand durende bonusbonanza voor burgers moet de Nederlandse economie uit het slop worden gehaald. De PVV wil dat er heel juni geen btw over de boodschappen en andere aankopen hoeft te worden betaald zodat consumenten hun geld weer laten rollen.

PVV-leider Wilders presenteert vandaag een tienpuntenplan om de economie weer aan de gang te krijgen. De btw-maatregel is de opvallendste uit het hele pakket. Juni zou de btw-vrije maand moeten zijn. „Deze maatregel zorgt ervoor dat burgers niet meer de hand op de knip houden”, aldus Wilders. De PVV-leider wil zijn plan financieren door een jaar lang niets aan ontwikkelingssamenwerking uit te geven.

Staatssecretaris Weekers (Financiën) ziet niks in het voorstel. „Dit plan klinkt sympathiek en zal het ongetwijfeld goed doen aan de borreltafel. Het slaat echter een onverantwoord gat in de begroting”, vindt hij.

Om het consumentenvertrouwen verder te laten stijgen wil de partij ook de belastingen en de accijnzen op brandstof verlagen. Verder wil Wilders de hypotheekrenteaftrek in ere herstellen, niet langer korten op de pensioenen en geen huurverhogingen meer.

De PVV wil daarnaast de grens sluiten voor Oost-Europese arbeidsmigranten en uit de EU stappen. Meer asfalt moet de files tegengaan en er moet ook een einde komen aan de massa-immigratie.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2144 ... rij__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77407
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tienpuntenplan PVV

Bericht door Ariel »

Het plan wordt op veel sites afgebrand. De Wildershaat druipt van de krantensites af. Maar eigenlijk is het een moeilijk uit te voeren, maar wel briljant plan. Misschien komen er dan ook inwoners van buurlanden bij ons shoppen. Nu brengen Hollanders in de grens streek hun geld naar Belgie en Duitsland omdat daar de boodschappen en benzine goedkoper zijn.
Wilders wil het geld wat nodig is voor deze actie bij ontwikkelingshulp weghalen.
Het BTW plan zal helaas niet lukken, want hij zal geen steun bij een andere partij vinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42540
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tienpuntenplan PVV

Bericht door Mahalingam »

Het verkiezingsprogramma van de PVV was door de marxisten van het PlanBureau doorgerekend en kwam er heel gunstig uit. Dat is toch geen kattenpis!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Karel Kletskop
Berichten: 55
Lid geworden op: do mar 22, 2012 8:47 pm

Re: Tienpuntenplan PVV

Bericht door Karel Kletskop »

In ieder geval een beter plan dan wat ze in Den Haag bedenken. Alleen dan zullen ze in Den Haag wel moeten bezuinigen want dat gaat ze veel geld kosten.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Tienpuntenplan PVV

Bericht door Scarlatti »

Door HAAT en vooràl AFGUNST gedreven wordt de PVV afgezeken terwijl ze zinnige zaken vertellen! :applause: Van mij mag hij President vd Republiek der Nederlanden worden met de PVV als enige partij en jaaaa ik weet dat dit een utopie is maar ik hoor ook veel over 'oude politiek' laat de PVV als enige partij dan maar de NIEUWE politiek zijn en verwoorden! Tnt heeft de PVV steeds hetzelfde blijven beweren en proberen te bereiken!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Plaats reactie