Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Vr Mei 02, 2014 10:19 am

'Volkert moet de rest van zijn leven achterom kijken'


Victor Schildkamp
2-5-14 - 06:43 bron: AD


Afbeelding
Vrees voor aanslag door boze Fortuyn-aanhangers

De moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, wordt vandaag vrijgelaten. © anp.
Staatssecretaris Fred Teeven vreesde vorig jaar al dat rechts-extremisten wraak willen nemen op Fortuyn-moordenaar Volkert van der Graaf, die vandaag vrijkomt. Het 'Identitair Verzet' kondigde dat zelfs min of meer aan. Hoe groot is het gevaar voor Van der Graaf?


Afbeelding
© ANP.

Als iemand hem omlegt, geef ik een feestje
Rinus van den Heerik, stichting Vrienden van Pim Fortuyn


Afbeelding
© ANP.
Ze zijn nog steeds boos. Aanhangers van Pim Fortuyn. Sommigen willen zich wreken op zijn moordenaar Volkert van der Graaf. Of hópen in elk geval dat iemand dat doet.

Neem Rotterdammer Rinus van den Heerik van stichting Vrienden van Pim Fortuyn. Of Van der Graaf gevaar loopt, is voor Rinus geen vraag. 'Ik verzeker je: Volkert moet de rest van zijn leven achterom kijken. Ze willen hem zéker pakken.'

'Ze' zijn waarschijnlijk lieden uit de rechts-extremistische hoek. Sinds een klein jaar duikt met enige regelmaat deze naam op: het Identitair Verzet. Rechts-extremisten die zich verzetten tegen de 'islamisering' van Nederland. Ene Peter de Graaf van het Identitair Verzet zei vorig jaar al dat er geld wordt ingezameld om goed georganiseerd wraak te nemen op Van der Graaf. Fred Teeven nam het serieus. Daarom wilde de staatssecretaris Van der Graaf niet met proefverlof laten gaan.

Oude bekenden
Volgens de antifascistische onderzoeksgroep Kafka is Peter de Graaf een alter ego van de doorgewinterde rechts-extremist Paul Peters. Dat sluit aan bij wat inlichtingendienst AIVD zegt over het Identitair Verzet: een nieuwe actiegroep van voornamelijk oude bekenden uit extreemrechtse hoek.

De bevestiging komt van actieleider Florens van der Kooi van de volksnationalistische actiegroep Voorpost: 'Identitair Verzet ís Paul Peters. Hij zat vroeger bij ons tot er onenigheid kwam.'

Het zou dus Paul Peters zijn geweest die vorig jaar zei dat 'geld wordt ingezameld om wraak te nemen op Volkert'. 'Ze gaan achter hem aan, dat weet ik zeker', zei hij. Peters is nu niet bereikbaar, wel ene Hilde. Om veiligheidsredenen geeft ze niet haar echte naam. Ze is studente, 21 jaar oud en lid van het Identitair Verzet. Ze vertelt dat Paul Peters wél opduikt bij acties van het Identitair Verzet, maar 'geen lid is'. 'Soms hebben we activisten nodig en als hij wil, dan mag hij van ons', zegt Hilde.

Radicaal
Volgens Jaap van Beek van Kafka wil het Identitair Verzet 'met zo'n studente' proberen normaal over te komen. 'Om meer aanhang te krijgen. Intussen blijven ze radicaal. Maar gevaarlijk is het Identitair Verzet niet. De rol van die groepering is vooral de boel een beetje ophitsen en dan hopen dat iemand wél in de fout gaat.'

Ongeveer hetzelfde zegt wetenschapper Jaap van Donselaar die onderzoek deed naar rechts-extremisme in Nederland. 'Getalsmatig is de groep maar klein en in mijn ogen niet in staat georganiseerd op Volkert te jagen. De inlichtingendiensten hebben dat soort clubs al lang in de gaten. Het gevaar zit in die ene anonieme persoon die altijd kan toeslaan, terwijl nog nooit iemand van hem had gehoord.'

Een aanslag door een 'lone wolf' sluit ook Florens van der Kooi van Voorpost niet uit. 'Wij als Voorpost zijn de gangmakers, maar we weten nooit wie er precies meeloopt bij acties. De woede over Fortuyns dood zit diep. Hij is een icoon. Kaartte als eerste het probleem van immigratie aan. Je kunt nooit uitsluiten dat iemand wraak wil nemen op zijn moordenaar. Maar dat kan geen lid zijn van Voorpost, de inlichtingendiensten hebben ons allang in beeld, joh.'

Van den Heerik, Peters, Van der Kooi, ze 'weten het zeker' of sluiten het niet uit: iemand gaat Van der Graaf pakken. Kafka ziet het gevaar voor hem in de groep van 'die Fortuyn-vrienden rond Van den Heerik'. 'Die zijn écht boos.'

Dat klopt. Rinus zelf zal nooit zeggen dat hij Van der Graaf gaat afschieten. 'Maar als iemand hem omlegt,' zegt hij, 'geef ik een feestje.'

Lees verder in het AD: Vijf trucs voor Volkerts nieuwe leven


AD
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Vr Mei 02, 2014 10:23 am

Afbeelding
De woede over de politieke moord door Van der G. broeit nog.

vr 02 mei 2014, 06:36

Van der G. riskeert klopjacht


Olof van Joolen
AMSTERDAM - Volkert van der G., die vandaag wordt vrijgelaten nadat hij twaalf jaar heeft uitgezeten wegens de moord op Pim Fortuyn, dreigt het slachtoffer van een klopjacht te worden. De kans hierop is groot vanwege de nog broeiende woede over de politieke moord en het razendsnelle tempo waarin informatie via sociale media kan worden verspreid.

Reclasseringsdeskundigen waarschuwen hiervoor. Ze zijn hier extra bang voor na alle recente ophef rond de pedofiele zwemleraar Benno L. Nadat zijn Leidse verblijfplaats in februari bekend was geworden, verzamelden zich woedende menigtes voor de deur van het seniorencomplex waar hij onderdak heeft.
„Vroeger gold zelfs voor viervoudige moordenaars: wanneer je niet naar je geboortegrond terugkeert maar je onderdompelt in een grote stad, heb je een kans op een nieuw leven. Dat is nu niet meer zo. In een samenleving waar een foto voor altijd op internet blijft staan en iedereen met elkaar in contact staat, kan je na het uitzitten van je straf alsnog levenslang krijgen”, zegt strafpleiter Willem Anker.
De advocaat stond Ferdi E. bij, de ontvoerder en moordenaar van Gerrit-Jan Heijn. Volgens kenners valt de terugkeer van E. naast die van bekende zedendelinquenten het best te vergelijken met die van Van der G.

Buitenland
Om aan een klopjacht te ontkomen, zou Volkert van der G. er het beste aan doen in ieder geval tijdelijk naar het buitenland te vertrekken, stelt Peter van der Laan. „Voor de gemoedsrust van iedereen is dat het beste”, zegt de bijzonder hoogleraar reclassering aan de Amsterdamse Vrije Universiteit. „Tegelijkertijd heb ik daar moeite mee want het is niet zoals het in een rechtsstaat zou moeten.”
De nabestaanden van Pim Fortuyn zijn zeker niet op een klopjacht of wraak uit. Broer Marten zal vandaag thuis de vlag halfstok hangen. Hij schat de kans op een aanslag niet erg hoog in. Tegelijkertijd sluit hij niet uit dat er eenlingen rondlopen die toch wraak willen nemen op de moordenaar van de LPF-lijsttrekker.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72930
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 02, 2014 10:58 am

King George schreef:Ze zijn nog steeds boos. Aanhangers van Pim Fortuyn. Sommigen willen zich wreken op zijn moordenaar Volkert van der Graaf. Of hópen in elk geval dat iemand dat doet.

Volgens de antifascistische onderzoeksgroep Kafka is Peter de Graaf een alter ego van de doorgewinterde rechts-extremist Paul Peters. Dat sluit aan bij wat inlichtingendienst AIVD zegt over het Identitair Verzet: een nieuwe actiegroep van voornamelijk oude bekenden uit extreemrechtse hoek.

De bevestiging komt van actieleider Florens van der Kooi van de volksnationalistische actiegroep Voorpost: 'Identitair Verzet ís Paul Peters. Hij zat vroeger bij ons tot er onenigheid kwam.'


Ach. Nu weet ik waarom Neo Nazi's en ultra, ultra, ultra extreem rechts door het journaal steeds aan Pim Fortuyn gekoppelt wordt. Een top ei van Kafka zegt het, dus moet het wel waar zijn. En kijk eens aan :scratch: de jongelui van 'Identitair Verzet' zijn ineens tot Neo Nazi's gepromoveerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2496
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor silkyboxershortXL » Vr Mei 02, 2014 11:33 am

Ariel schreef:Een top ei van Kafka zegt het

Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16037
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Was rechter Bauduin een Pontius Pilatus? Laten we het hopen!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Mei 02, 2014 2:49 pm

Ariel schreef:
„Ik hoorde het de afgelopen dagen vaak bij pluimveehouders en boeren in onze praktijk”, vertelt dierenarts Jetze Plantema uit Hardenberg. „Mensen zijn doodsbang voor nieuw elan onder de felste extremisten, nu hun criminele icoon weer vrij rondloopt.” Volgens Plantema zal Van der G. zich alleen het eerste jaar op de achtergrond houden. „Ik voorspel dat hij zich uiteindelijk niet bij een rol als onderduiker neerlegt. Dat zit niet in zijn karakter. Nimmer betuigde hij spijt voor de moord op Fortuyn. Hij ambieert iets in de politiek of de milieubeweging, zijn prilste liefde.”

De met linkse ideeën gesubsidieerde meest corrupte milieu rechter Bauduin heeft hier terdege rekening mee gehouden. Een briljant gemotiveerde milieu terrorist als Van Der Graaf, die niet alleen van bedreigingen hield, maar ook daadwerkelijk zijn hand niet omdraaide voor de meest spraakmakende politieke moord in de Nederlandse geschiedenis, blijkt een onmisbare schakel te zijn tussen het Nederlandse rechtssysteem en het gesubsidieerde spektakel van de terroristische milieu clubjes binnen de activistenbeweging.

Ons kent ons
De geraffineerde stiekeme beruchte corrupte rechter Bauduin toonde in zijn requisitoir alle begrip voor de moord op Fortuyn, die door milieu terrorist Van Der Graaf met uiterste precisie was uigevoerd. Moord is bij de wet een verboden artikel. En daar had ook Bauduin - hij kon niet anders - rekening mee te houden. Aangezien er voor politieke of welke moord dan ook geen minimum straf bestaat, heeft mannetjesputter Bauduin te goeder trouw gehandeld, zullen we maar zeggen. Dit demonstreerde hij door een zo laag mogelijke straf te vonnissen, zodat na twaalf jaren van voorbereiding in het geheel door de overheid betaalde verblijf in hotel Bajes, de goedgekeurde psychopaat Van Der Graaf weer vrijelijk zijn terroristische werkzaamheden kan hervatten.

Geen vrije wil
Dat Bauduin als volkssmeerlap nummer 1 zo corrupt is als de pest, is dan een uitspraak die uitsluitend op mijn conto bijgeschreven moet worden. Ik kan er niks aan doen, ik heb geen vrije wil, het is mijn verstand en mijn mond die ik niet kan houden.

Misschien heb ik het helemaal bij het verkeerde eind en was rechter Bauduin als een Pontius Pilatus geheel te goeder trouw. Mogelijk dat hij op deze manier alsnog een positieve bijdrage levert aan een oprechte Nederlandse volkswoede. :heart:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Za Mei 03, 2014 9:15 am

Die Frans Bauduin is na Volkert van der Graaf wat mij betreft een goede tweede voor een volksgericht. Ik kan er geen traan om laten als met zulke landverraders de lantaarnpalen gedecoreerd gaan worden, bij wijze van spreken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Za Mei 03, 2014 9:37 am

Ariel schreef:
King George schreef:Ze zijn nog steeds boos. Aanhangers van Pim Fortuyn. Sommigen willen zich wreken op zijn moordenaar Volkert van der Graaf. Of hópen in elk geval dat iemand dat doet.

Volgens de antifascistische onderzoeksgroep Kafka is Peter de Graaf een alter ego van de doorgewinterde rechts-extremist Paul Peters. Dat sluit aan bij wat inlichtingendienst AIVD zegt over het Identitair Verzet: een nieuwe actiegroep van voornamelijk oude bekenden uit extreemrechtse hoek.

De bevestiging komt van actieleider Florens van der Kooi van de volksnationalistische actiegroep Voorpost: 'Identitair Verzet ís Paul Peters. Hij zat vroeger bij ons tot er onenigheid kwam.'


Ach. Nu weet ik waarom Neo Nazi's en ultra, ultra, ultra extreem rechts door het journaal steeds aan Pim Fortuyn gekoppelt wordt. Een top ei van Kafka zegt het, dus moet het wel waar zijn. En kijk eens aan :scratch: de jongelui van 'Identitair Verzet' zijn ineens tot Neo Nazi's gepromoveerd.


De links-fascisten van Andere Fascistische Actie zijn als onze Raad van Hoeders voor de links-Islamistische dictatuur waarin wij leven. Hun wensdenken is wet. Meningsinquisiteur en -beul tegelijkertijd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Ma Mei 05, 2014 10:40 am

Onderzoek naar uitgelekt dossier Van der GraafJustitie onderzoekt een pagina uit het gevangenisdossier van Volkert van der G., die sinds zondag op internet circuleert. In het vertrouwelijke document zou onder meer te lezen zijn dat Van der G. suïcidaal zou zijn.Afbeelding
Het gevangenisdossier van Volkert van der Graaf


Wij kregen van een trouwe en dankbare bezoeker van onze website een ‘prachtig’ maar helaas wat vaag kiekje toegezonden van een pagina uit het gevangenisdossier van ‘s lands meest gehate man,Volkert van der Graaf, die afgelopen vrijdag werd beloond voor zijn aanslag op onze democratie. Op de foto lijkt de zichtbaar dikker geworden van der Graaf inmiddels volledig kaal te zijn geworden en als u goed kijkt heeft hij in z’n linkeroor een oorring (op de foto rechteroor).


De foto zal mensen in binnen en buitenland in ieder geval helpen bij het herkennen van deze persoon en wij hopen dan ook snel van iemand te vernemen waar hij momenteel verblijft zodat we hem kunnen vragen hoe hij de vrijheid ervaart en of hij van plan is om weer een politicus te vermoorden.


Waar in Holland
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39641
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 11, 2014 4:24 pm

Het kan gewoon toeval zijn en niets met Volkert van doen hebben, alhoewel zijn huis vlakbij staat. Maar het is wel een rare schietpartij geweest deze middag.
Schietpartij in Harderwijk
Een tot nog toe onbekende man is gewond geraakt bij een schietpartij zondagmiddag in het Slingerbos van Harderwijk. Volgens berichten op Twitter is het Slingerbos niet ver verwijderd van het huis van Volkert van der G.
Volgens nog onbevestigde berichten is de man door een kogel gewond geraakt aan zijn lies. Hij zou inmiddels al met een helikopter naar het ziekenhuis zijn gebracht. Het is opvallend dat op de plaats delict een politieauto staat die door de politie wordt onderzocht. De betreffende auto staat binnen het gebied dat door de politie is afgezet met politielint.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22611785/__Schietpartij_in_Harderwijk__.html
Update volgt later.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Ma Mei 12, 2014 1:25 pm

Volkert woonde daar, maar woont daar niet meer. Woont die Petra Lievense trouwens nog in Harderwijk?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Ma Mei 12, 2014 5:39 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Wo Jun 11, 2014 9:42 pm

BRIEF: VOLKERT WOONT IN CENTRUM APELDOORN
Afbeelding
Gevonden in de ochtendpost. Een brief van de burgemeester van Apeldoorn, waarin hij schrijft dat Volkert van der Graaf in zijn stadje is gevestigd. Vergeet Westkapelle en de andere plekken waar hij gespot is, aldus ANP Persalarm: "Volkert van der G. woont in binnenstad Apeldoorn, bevestigt burgemeester. Woensdagmiddag infobijeenkomst voor omwonenden." Hij woont er dus al, en de bewoners worden met terugwerkende kracht ingelicht dat er een kille moordenaar die geen berouw over zijn daad heeft getoond in hun binnenstadse midden woont. Geinig detail: burgemeester Berends (CDA, oud-politieman) was van 2005 tot 2012 burgemeester van Harderwijk. En de vriendin van Volkert werkt schijnbaar ook bij de gemeente Apeldoorn.
FOTO: Deze pica, gemaakt in Apeldoorn (mirror), gaat al een maandje rond.
Nog een foto: Uit hetzelfde winkelcentrum in Apeldoorn, dat overigens een paar kilometer ten zuiden van de Beurtvaartstraat ligt, een van de straten waar bovenstaande brief is bezorgd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Wo Jun 11, 2014 9:45 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Do Jun 12, 2014 6:51 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
manfred
Berichten: 118
Lid geworden op: Di Okt 30, 2012 11:24 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor manfred » Do Jun 12, 2014 9:56 pm

Waarom werd hij geloosd zo vroeg uit de gevangenis? 2/3 van 18 jaar is 12 jaar. Hij werd veroordeeld in 2003 ..., Het lijkt zo dat hij heeft zijn vrijheid terug ten minste een jaar te vroeg. Heeft hij de gevangenis bewakers te veel geërgerd ?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72930
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor Ariel » Do Jun 12, 2014 10:05 pm

manfred schreef:Waarom werd hij geloosd zo vroeg uit de gevangenis? 2/3 van 18 jaar is 12 jaar. Hij werd veroordeeld in 2003 ..., Het lijkt zo dat hij heeft zijn vrijheid terug ten minste een jaar te vroeg. Heeft hij de gevangenis bewakers te veel geërgerd ?Because, because....Het is zo'n goeie lieve jongen, en hij was een model gevangene

Er gaan complot verhalen rond dat Volkert in opdracht van sommige hooggeplaatste linkse regeringslieden Fortuyn vermoord heeft. Ze waren bang dat Fortuyn aan de macht kwam.

http://hetuurvandewaarheid.info/2013/06 ... eke-moord/
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Do Jun 12, 2014 10:17 pm

Overheid en justitie vinden het prima dat deze gesubsidieerde huurmoordenaar vrij rondloopt. Het is nu zaak voor eigenrichting richting Volkert van der Graaf en zijn goedpratende geestverwanten en richting zij die het klimaat van haat en geweld hebben geschapen waaraan Volkert van der Graaf zijn politieke moord legitimeerde. Twaalf jaar doet geen recht aan politieke moord; Hij is nu voor de eigenrichting. En ik vind jegens Volkert van der Graaf zolangzamerhand alle middelen geoorloofd. Want hij moet gelyncht worden. Willen wij vrijheid en democratie herstellen, dan moet zo'n daad geschieden. Het gaat immers om herstel van de democratie!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
manfred
Berichten: 118
Lid geworden op: Di Okt 30, 2012 11:24 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor manfred » Do Jun 12, 2014 11:16 pm

En waarom hebben ze niet een leuke kleine hut voor hem gevonden in de jungle van Suriname? Ik denk dat zijn buren in Apeldoorn moet echt heel blij zijn omdat ze zo'n beroemd persoon heeben die er woont ...

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72930
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor Ariel » Do Jun 12, 2014 11:57 pm

manfred schreef:En waarom hebben ze niet een leuke kleine hut voor hem gevonden in de jungle van Suriname? Ik denk dat zijn buren in Apeldoorn moet echt heel blij zijn omdat ze zo'n beroemd persoon heeben die er woont ...


Volkert wordt beschermd door de justitie als ik de krant moet/mag geloven. Zijn huis is een vesting , en van zijn slaapkamer hebben ze een saferoom gemaakt . Ik begrijp ook niet waarom ze zo zuinig op de moordenaar van Pim Fortuyn zijn. Ze hadden hem beter naar Timbuktu kunnen sturen. Maar ik denk niet dat Volkert vermoord wordt. Mensen die van Pim houden zeggen dat, maar dat zullen ze niet doen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Vr Jun 13, 2014 3:58 am

Van der G. is leven niet zeker

Van onze verslaggevers

APELDOORN - Volkert van der G., van wie gisteren bekend werd dat hij in Apeldoorn woont, loopt zeer grote veiligheidsrisico’s, zegt een ex-agent van de geheime dienst AIVD.

„Vanaf de start van zijn detentie zijn er meerdere pogingen geweest om hem te liquideren. Men heeft tweemaal getracht hem letterlijk in brand te steken. Overplaatsingen en isolatie van medegedetineerden waren het gevolg. Ik houd er rekening mee dat er binnen een aantal weken pogingen volgen hem iets aan te doen. Er zijn diverse groepen en personen die een serieuze bedreiging hebben geuit. Dit zijn niet alleen rechts-radicalen.”

'Veiligheid gewaarborgd'

Staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) is niet bang voor een klopjacht op Van der G. „We hebben geregeld dat de veiligheid van Volkert gewaarborgd is”, zegt Teeven. Verder wil hij daar om veiligheidsredenen niets over zeggen en verwijst naar de Apeldoornse burgemeester.

Of het verstandig was van burgemeester John Berends om de buurt te informeren, vragen velen zich af. Loopt hij daardoor niet enorm gevaar? Teeven wil er weinig over kwijt, behalve: „Er is ook onrust als mensen niks weten.”


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Vr Jun 13, 2014 4:01 am

Toen ik op 6 mei in Rotterdam was, opperde een van de sprekers om in alle gemeenten die ooit het gore lef zouden hebben om die hufter die de democratie vermoord heeft (Volkert van der Graaf dus) onderdak aan te bieden in de straat waar hij komt te wonen de straatnaambordjes over te plakken met Pim Fortuynstraat/-laan/-weg/-plein. Met als klein onderschrift "Volkert van der Graaf woont op nr. **". Ik zeg: Doen!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor H.Numan » Vr Jun 13, 2014 6:04 am

[b]APELDOORN - Volkert van der G., van wie gisteren bekend werd dat hij in Apeldoorn woont, loopt zeer grote veiligheidsrisico’s, zegt een ex-agent

Jazeker, water is nat. Lijkt me nogal logisch. Jasper, de moordenaar van Marianne Vaatstra loopt (straks) ook risico. Dat hoort er nu eenmaal bij. Elk beroep of hobby heeft zo haar eigen risico's. Tot en met spelen met elektrische treintjes. Je kunt een elektrische schok krijgen, tenslotte. Naarmate je meer risico neemt loop je meer risico.

Dus Jasper loopt straks een (beperkt) risico om stomtoevallig met z'n ballen in een heggenschaar te lopen. Volkert loopt een iets groter risico om het tijdelijke met het eeuwige te verwisselen. En meneer Martha liep heel erg groot risico om omgelegd te worden, maar die grossierde in groot-criminaliteit. Dat zijn simpeltjes de risico's van het vak.

Heeft de overheid de plicht om dit soort sujetten daar tegen te beschermen? Volgens mij totaal niet. Huurmoordenaar of politiek bewogen moordenaar zijn wat mij betreft geen beroepen die bescherming nodig hebben.

Maar laten we even doorborduren. Om iemand vermoorden, daar heb je een motief voor nodig. Zekers, er zullen best een hoop mensen zijn die Volkert graag binnenstebuiten keren. Dat had mogelijk gebeurt als hij was vrijgelaten op de kermis op de Dam. Met vooraankondiging en omroepers die het openen van het gevangenisbusje luidkeels aankondigden. Dat is (uiteraard) niet gebeurt, want dat zou een volksgericht zijn geworden.

De overheid aan alle verplichtingen voldaan, door dat niet te doen. Hij is vrijgelaten, met stille trom. En verder moet die bescherming echt niet gaan. Hoe hij het verder oplost, is Volkert's probleem. Daar had hij 12 jaar de tijd voor om over na te denken.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Mahalingam
Berichten: 39641
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 13, 2014 9:37 am

Ariel schreef:
manfred schreef:En waarom hebben ze niet een leuke kleine hut voor hem gevonden in de jungle van Suriname? Ik denk dat zijn buren in Apeldoorn moet echt heel blij zijn omdat ze zo'n beroemd persoon heeben die er woont ...


Volkert wordt beschermd door de justitie als ik de krant moet/mag geloven. Zijn huis is een vesting , en van zijn slaapkamer hebben ze een saferoom gemaakt . Ik begrijp ook niet waarom ze zo zuinig op de moordenaar van Pim Fortuyn zijn. Ze hadden hem beter naar Timbuktu kunnen sturen. Maar ik denk niet dat Volkert vermoord wordt. Mensen die van Pim houden zeggen dat, maar dat zullen ze niet doen.

Kurt Westergaard heeft zijn leven te danken aan het bestaan van een 'panic room' en een alarmknop.
http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/01/02/denmark.cartoonist/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor Ozes » Za Jun 14, 2014 12:08 am

Volkert word 10x beter beschermd dan zijn slachtoffer, Fortuyn.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19422
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jachtseizoen op Volkert van der Graaf geopend?

Berichtdoor King George » Zo Jun 15, 2014 1:54 pm

En dit kenmerkt de bananenrepubliek Nederland.

We moeten Volkert van der Graaf in het vizier blijven houden.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten