De 'wijsheid' van Timmermans

Peter Louter
Berichten: 934
Lid geworden op: Zo Feb 26, 2006 2:21 pm

De onderbuikgevoelens van Frans Timmermans

Berichtdoor Peter Louter » Zo Apr 19, 2009 9:50 am

Onderbuikgevoelens van en morele chantage door staatssecretaris Frans Timmermans.

‘Stuur ze in een vliegtuig met te weinig benzine en zonder parachutes het land uit”. Zulke zinnen vallen nog wel eens te beluisteren op feesten en partijtjes en aan de borreltafel. Meestal worden dat soort zinnen uitgesproken met een verontschuldigende lach. Van de staatssecretaris mogen zulke zinnen niet omdat ze onfatsoenlijk zijn en we niet iedere natte wind uit de onderbuik moeten begroeten als ware het welriekende parfum.

Hoewel ik erg voor fatsoen ben, ben ik niet voor het soort fatsoen dat volgens Timmermans mij de plicht geeft mijn mond open te doen als mensen onfatsoen propageren. Ook Ali Eddaouadi mag zeggen dat hij zijn schoenen niet wil vuilmaken aan Balkenende, zelfs niet als die een deurmat was.

Het zijn volkse metaforen die niet bedoeld zijn om letterlijk te worden genomen maar uitdrukking geven aan een gevoel. Het is dan ook beter naar het onderliggende gevoel te luisteren dan de tekst letterlijk te nemen. In de termen van Timmermans spreken ook heel wat moslims met ‘natte winden’. Met een kwartiertje rond kijken op bepaalde websites kun je ze met honderden tegelijk opdweilen. Maar het zijn de autochtone Nederlanders die van Timmermans weer eenzijdig op het matje roept.

Fatsoen kan bij Timmermans daarom worden gedefinieerd als het loyaal zijn aan het migrantenbeleid van de PvdA dat een duidelijke rolbeschrijving van de autochtone burger omvat. En als die zich daar niet aan houdt komt de morele chantage. Dan ben je islamofoob, intolerant of onfatsoenlijk.

Met dat beleid heeft de PvdA al heel wat kiezers van zich vervreemd, maar Timmermans lijkt dat niet te deren. Het onvermogen om begrijpend met de geluiden van de kiezers om te gaan en steeds maar weer de zijde van de migrant te kiezen bij het boos toespreken van de bevolking, acht ik onbegrijpelijk.

Zijn sneren naar de PVV zijn net zo goed sneren naar de weggelopen kiezers. Overigen citeert hij Brinkman selectief. Op het eind van het item bij P&W zegt deze dat hij geen enkel soort geestelijk verzorger nodig acht. Hij beperkt zich dus niet alleen tot de islam. Desondanks maakt Timmermans er een groot nummer van om Brinkman onfatsoen te kunnen verwijten omdat deze andere (moslimse) mensen zou willen verhinderen om hun geloof uit te oefenen.

Met een beetje fatsoen lossen we het islamdebat en het migratiedebat en het integratiedebat niet op. Het fatsoen zou er in moeten bestaan dat er fatsoenlijk rekening wordt gehouden met de in het land levende gevoelens. Want het zijn de onderbuikgevoelens van Timmermans zelf die we hebben kunnen lezen op de Forumpagina. Timmermans is er slecht aan toe. De burger doet niet wat de PvdA van hem verwacht en krijgt de ‘natte wind’ van Timmermans van voren.

Veel burgers zijn het gewoon zat en zullen hun evocatieve onfatsoen steeds vaker en nadrukkelijker laten horen. Dat doen moslims ook. Van de nette woorden in cadeauverpakking van Tariq Ramadan tot en met de onverbloemde teksten van jonge moslims. Ook die neem ik serieus, al wordt me dat sterk afgeraden.

Als de islam geen liberale vorm aanneemt en het salafisme blijft oprukken, zitten we met een probleem dat hoognodig benoemd en aangepakt moet worden. De burger ziet alleen maar de hoofddoekjes toenemen en intolerante imams in Tv-programma’s verschijnen. Waarom trekken burgers daar wel conclusies uit en bestuurders en politici niet?

Als allochtonen de ‘verkeerde lijstjes’ blijven aanvoeren zitten we met een probleem dat benoemd en aangepakt moet worden. Goed geïntegreerde allochtonen ondervinden nauwelijks een probleem op de arbeidsmarkt. Dat ondervinden de slecht Nederlands pratende allochtonen wel.

Wanneer gaan Timmermans en de zijnen eens de wijken in om te vertellen dat ouders die zich niet inzetten om hun kinderen Nederlands te leren voor het volgende kind geen kinderbijslag meer krijgen. Het is toch van de zotte dat in het kader van compensatieprogramma’s veel geld moet worden uitgegeven om vierjarigen Nederlands bij te brengen, terwijl iedere deskundige weet dat het dan eigenlijk al weer te laat is voor de meesten.

Aan makelaars in fatsoen hebben we weinig. Wat we nodig hebben zijn mannen en vrouwen met lef


Het VK-Forumartikel van Staatssecretaris Frans Timmermans http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/3187/Doe_je_mond_open_bij_onfatsoen%21
Ook de reacties daar zijn interessant,
Uit naam van de Verlichting: Red moslims van de orthodoxe islam!
"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful" - Seneca (5 BC - 65 AD)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73360
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Ariel » Wo Jun 18, 2014 1:14 am

Het was te verwachten. Misschien moet Saudi Arabie zijn grenzen open zetten voor de stroom mohammedaanse vluchtelingen, en wat van zijn biljoenen beschikbaar stellen om het ergste leed te ledigen. Maar dat zal niet gebeuren. Het westen wordt met de problemen opgescheept.

Timmermans: wereld bolwerkt crises niet meer

De internationale gemeenschap kan het aantal crises in de wereld niet meer bolwerken. Ze moet zich bezinnen op haar humanitaire hulp.

Dat zei minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) in de Tweede Kamer bij een debat over onder meer de oorlog in Syrië en de opmars van het soennitische terreurleger ISIS in Irak. De bewindsman gaat het onderwerp in september bespreken tijdens de algemene vergadering van de Verenigde Naties.

„Het loopt iedereen over de schoenen. De dreiging van vluchtelingenstromen is groot. Het budget voor noodhulp raakt op. Bij de VN begint het ook te kraken. Het internationale systeem van humanitaire hulp staat echt bijna op een overload. Op mijn eigen ministerie lopen ze ook op hun tandvlees. Ik vraag zo langzamerhand bijna het onmogelijke van mijn medewerkers.”

Timmermans zei nog eens dat een militaire interventie in Irak om de opmars van ISIS te stuiten, is uitgesloten. Dat wil niet zeggen dat de internationale gemeenschap zijn handen er vanaf moet trekken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73360
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Timmermans: wereld bolwerkt crises niet meer

Berichtdoor Ariel » Wo Jun 18, 2014 1:17 am

Het zou het beste zijn als internetproviders en social media zoals Facebook en Twitter uitingen van gewelddadige jihadisten zouden verwijderen. Aan deze bedrijven is gevraagd om de eigen regels voor het plaatsen van berichten en sites na te leven. Dat zei de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), Dick Schoof, in Nieuwsuur. Volgens Schoof zijn de bedrijven bereid de discussie aan te gaan.

Schoof gaf ook nog meer details over Nederlandse Syriëgangers. Gisteren werd al bekend dat er inmiddels meer dan 100 mensen vanuit Nederland naar Syrië zijn gereisd om daar te vechten en dat er ongeveer 30 weer zijn teruggekeerd. Volgens Schoof zijn er inmiddels 14 Nederlandse Syriëgangers overleden. Ongeveer driekwart van de Syriëgangers uit Nederland heeft ook de Marokkaanse nationaliteit, zei de NCTV. Een klein deel is van Turkse afkomst en de rest bestaat uit Nederlanders die zich tot de islam hebben bekeerd.

Er zijn inmiddels 28 paspoorten ingenomen van mensen die op het punt stonden naar Syrië te gaan en er zijn ongeveer 20 uitkeringen stopgezet.


Ook die maatregel zal niet helpen, want zonder deze sites kunnen de jihadisten met elkaar communiceren. Wat denk je van e-mail, en mobieltjes.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19722
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Timmermans: wereld bolwerkt crises niet meer

Berichtdoor King George » Wo Jun 18, 2014 3:13 am

Het sluiten van hun sites zou slechts enkel ons de mogelijkheid ontnemen inzage te krijgen in hun kwalijke database.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Timmermans: wereld bolwerkt crises niet meer

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 25, 2014 9:10 pm

Mensen als Timmermans moeten vooral de hand in eigen boezem steken. : nono3:

Timmermans vrienden uit Qatar en Saudi Arabie staan achter de Jihadisten en zijn ze van plan om Wahhabisme, salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten

AANPAK JIHADISTEN!

Slappe hap beleid brengt ons naar de ondergang.

Timmermans vrienden uit Qatar en Saudi Arabie staan achter de jihadisten en zijn ze van plan om Wahhabisme, Salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten. Al-Nusra en ISIS werden sinds 2011 door de Brusselse bendes gesteund. Onder de naam, " oppositie van Syrie steunen", hebben VS en EU, Jihadstrijders versterkt. zie ook 45 miljoen Euro van Nederland die in de zakken van de terroristen is verdwenen.

Qatar en Saudi Arabië zijn de veroorzakers van huidige situatie in het midden-Oosten. Qatar heeft veel gas te koop en wilde een pijpleiding door de ISIS gebied te leggen naar Turkije. Dictators van Qatar en Saudi Arabie, de beste vrienden van PVDA en D66 betalen ISIS jihadisten. De huidige ellende in deze regio komt door de bemoeienis van dit soort Sharia landen! Als die verrotte regimes van de sjeiks daar verdwijnen, dan keert de rust vanzelf terug. Hun oliedollars wenden zij nu aan om anderen uit te moorden.

Het mohammedanisme wordt wel eens aangeduid als agressie op zoek naar een aanleiding.
Al die clubs als Al-Nusra, Al Qaida, ISIS enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald...
De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. Salafisten willen meer controle in het Midden-Oosten... De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar Midden-Oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.
Stop massaal met het betalen van roofbelastingen t.b.v. het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

Brusselse Moslim vrienden negeren het wereldwijde islamitische geweld, dat islam een uiterst gewelddadige oorlogsdoctrine is die stelt dat uitkeringen dat ze krijgen, de belastingen zijn die andersgelovigen aan hen moeten betalen. Stop belasting betaling aan deze jihadisten. Ze moeten hun islamscholen en moskeeën in herkomstland stichten, niet hier...

Gesubsidieerde mensen worden nog agressiever, en denken dat het vanzelfsprekend is dat ze gepamperd worden. Hun leven wordt leeg en zinloos, daardoor vallen ze ten prooi aan gevaarlijke ideologieën.

Maar bovenal: er komen er steeds meer van, want volgens de wetten van de natuur betekent meer te gemakkelijk toegankelijk voedsel, meer nakomelingen. Dus nog meer Moslims in Nederland... Nergens gaat zoveel subsidie heen als naar de zogenaamde Moslimgemeenschappen en zie wat het resultaat is verloedering, criminaliteit en dit is in een sneller dan snel tempo toegenomen nadat jihadisten de intrek in deze wijken namen.

De explosieve groei van het aantal mensen in het gesubsidieerde gebieden (en dichterbij huis, de gesubsidieerde gelukszoekers) is hiervoor tekenend. En iedereen weet hoe goed het ze gaat. En wat voor problemen het voor de subsidieverstrekkers oplevert.
Het wordt tijd dat er eens een paar miljoen tegenaan gegooid gaat worden om bekeerlingen te deprogrammeren en uit de stront te halen. zwakkelingen moet worden uitgelegd dat de islam is bedoeld om domme mensen voor de gek te houden en tot slaaf te maken.

http://vleman.123website.nl/403200608
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Timmermans: wereld bolwerkt crises niet meer

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 26, 2015 11:09 pm

Het evangelie volgens Timmermans erkent Wilders als God

Frans serveert dezelfde gerechten als Geert

Paul Hekkens, 25-11-2015

De toespraak van Frans Timmermans voor het Huis van Europa doet denken aan de Bergrede. Door zijn meerduidigheid is een analyse alles behalve gemakkelijk. In de media is vooral de uitspraak dat de EU kan stranden, opgepikt. Dit artikel laat zien dat deze uitspraak past binnen een algemener patroon: Timmermans poneert stellingen die je eerder bij Wilders zou verwachten. Hij bestrijdt Wilders door diens premisses over te nemen.

1. ‘Onder asielzoekers bevinden zich gelukszoekers’

De term gelukszoeker wordt vooral gebruikt door links en wel als verwijt aan rechts die deze term zouden gebruiken om de migrantenstroom te typeren. Terwijl links heel besmuikt over de term doet, beschouwt rechts het streven naar geluk als alleszins gerechtvaardigd, echter niet als reden tot asiel. Timmermans roept op de echte mens achter de vluchteling te zien.

Het valt echter moeilijk te ontkennen dat het streven naar geluk deel uitmaakt van die echte mens. Als hij het heeft over “degenen die proberen in het kielzog van de echte vluchtelingen ook mee te liften naar het rijke en welvarende Europa,” dan erkent hij zelfs dat streven naar geluk ook de hoofdreden kan zijn om asiel te zoeken in Europa.

2. Angst is terecht

“Als mensen bang zijn,” zegt Timmermans “dan zoeken ze nog maar één ding; ze zien nog maar een ding: overal bevestiging van de rechtvaardiging van de angst.” Volgens Timmermans zijn er politici genoeg die staan te popelen om deze rechtvaardiging voor angst aan te dragen. Tegelijkertijd erkent Timmermans dat er tegenwoordig goede redenen zijn om als burger bang en bezorgd te zijn. Angst is in veel gevallen terecht. Maar dat impliceert dat die politici die waarschuwen ook gelijk kunnen hebben. Waar angst terecht is, daar zijn waarschuwingen op zijn plaats.

3. ‘We raken iets kwijt’

Het verhaal van extreem-, radicaal- of populistisch-rechts, vat Timmermans als volgt samen: (1) we zijn iets kwijt (2) omdat het ons is afgepakt (3) door de elite en door de moslims (4) en we willen het terug. Dat we iets zijn kwijt geraakt, daar is Timmermans het mee eens. Hij ontkent dus niet dat mensen nadeel ondervinden van de aanhoudende immigratie, multiculturalisering en islamisering, van de samenleving.

Door te ontkennen dat het is afgepakt maakt hij het evenwel onmogelijk om wie dan ook ter verantwoording te roepen. We mogen de schuld daarvan niet leggen bij de politiek (= elite) en ook niet bij de immigranten (= moslims). Dat je immigranten niet verwijt gebruik te maken van mogelijkheden die hen geboden worden, is begrijpelijk. Door de politiek uit te sluiten wast Timmermans echter zijn eigen handen in onschuld. Veel minder bescheiden is hij als hij belooft terug te bezorgen wat kwijtgeraakt is: “Ja er is risico van verlies … en ja ik heb erover nagedacht en ik heb ook een idee wat we daaraan kunnen doen.” Zo bakent hij zijn eigen rol af tot die van weldoener.

4. ‘Grenzen zijn nuttig’

Er zijn mensen die met een wijsneuzigheid alsof ze de relativiteitstheorie zelf bedacht hebben, verkondigen dat grenzen eigenlijk niet bestaan. Denk bijvoorbeeld aan het lied van Stef Bos: “Alleen de vogels vliegen van Oost- naar West-Berlijn,” of aan de documentaire “Grenzen” uit 2014 van Jacqueline van Vugt. Zij heeft mij verteld grenzen volkomen overbodig te vinden. Het blijft moeilijk om mensen van nut en noodzaak van grenzen te overtuigen omdat grenzen altijd arbitrair zijn. Waarom juist hier en niet 50 meter verderop? En nu spreekt Timmermans het verlossende woord: “Grenzen zijn nuttige dingen.”

Maar wat zijn grenzen eigenlijk? Timmermans meent dat grenzen dingen zijn waar je overheen kan en die niet buitensluiten Volgens mij zijn grenzen semipermeabel wat betekent dat ze zowel doorlaten als tegenhouden. Een grens die niets tegenhoudt en alles doorlaat heeft geen functie, en houd op een grens te zijn.

5. ‘Verdragen hebben geen eeuwigheidswaarde’

Tot voor kort zijn verdragen als onaantastbaar voorgesteld. De tekst van het vluchtelingenverdrag van Genève is zogezegd in marmer gebeiteld. Hetzelfde geld voor de uitwerking daarvan in een EU-richtlijn. Deze verdragen functioneren als een macht boven de politieke macht, als een leidraad voor politici. Onwenselijke consequenties van verdragen worden als onvermijdelijk gezien. Daarmee onttrekken deze zich aan democratische controle.

In zijn toespraak erkent Timmermans dat verdragen geen eeuwigheidswaarde kennen. Hij erkent zelfs dat iemand als Wilders dat beter heeft begrepen dan hijzelf. Toch zegt Timmermans ook te willen vasthouden aan verdragen. “Om elkaar te verdragen.” Onduidelijk blijft echter of dit ook gewijzigde verdragen kunnen zijn.

6. ‘We moeten die Moslims niet zo’

Het merkwaardige fenomeen doet zich voor dat degenen die kritisch zijn over de islam vaak meer over de islam weten dan degenen die de islam als onschuldig omarmen. Ook Timmermans maakt niet de indruk zich in de islam verdiept te hebben. Typisch is nu dat ook bij hem de overweging dat de islam gevaarlijk kan zijn, samengaat met de behoefte er meer vanaf te weten. De elite parafraserend zegt Timmermans: “En eigenlijk, die Moslims, ja, we moeten ze ook niet zo.”

Maar omdat hij tot elite behoort, parafraseert hij eigenlijk zichzelf. Tegen het einde van de toespraak zegt Timmermans dat herzuiling “meer kapot maakt dan een minderheidsgodsdienstige opvatting die zijn intrede sterk doet in Nederland en in Europa.” Erkent hij hiermee niet eigenlijk dat naast herzuiling ook de islam een destructieve kracht is?

7. ‘De EU kan ook stranden’

Over samenwerking binnen de EU wil Timmermans niet te optimistisch doen. “Want dat ben ik gewoon niet. Ik wil daar eerlijk over zijn. Dit is voor het eerst in mijn bewuste beleving van de Europese samenwerking dat ik denk: het zou ook wel eens echt kunnen stranden.” Er komen nu zoveel dingen samen, dat Timmermans het denkbaar vind dat landen binnen de EU in plaats van samenwerking de confrontatie opzoeken. Timmermans dus als euroscepticus.

Zoals gezegd: met de toespraak gaat Timmermans de concurrentie aan met Wilders door diens standpunten over te nemen. Hij biedt hetzelfde gerecht als Wilders maar dan met een politiek correct sausje. Het evangelie volgens Timmermans erkent Wilders dus als God.

http://politiek.tpo.nl/2015/11/25/het-e ... s-als-god/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Timmermans: wereld bolwerkt crises niet meer

Berichtdoor Pilgrim » Ma Dec 28, 2015 11:03 pm

Bruslog: Frans Timmermans brengt ondergang EU zelf dichterbij

Recensie “Broederschap” van de Nederlandse Eurocommissaris

Chris Aalberts, 28-12-2015

Frans Timmermans schreef onlangs een boekje: “Broederschap”. Het gaat over het politieke thema van 2015: de vluchtelingencrisis. Timmermans verhaal is simpel: na een lange economische crisis hebben we nu een vluchtelingencrisis. Er is een permanente vertrouwenscrisis ontstaan. Angst is de grootste politieke kracht geworden. Mensen zijn bang om allerlei zaken kwijt te raken: hun positie, hun baan en hun toekomst. Timmermans komt met een wonderlijk antwoord op de vertrouwenscrisis: mensen moeten gewoon beter naar hem luisteren. Vier problemen.

Probleem 1: Europa is niet de gemeente
Timmermans vindt dat de vertrouwenscrisis geen EU-probleem is. Andere bestuurslagen zoals de Rijksoverheid en de gemeente hebben ook last van toenemend wantrouwen. Timmermans wil daarom de vertrouwenscrisis op alle politieke niveaus aanpakken.

Het probleem is alleen dat de bron van veel onvrede van nu – migratie – onlosmakelijk verbonden is met de EU. Als je die onvrede gelijk stelt aan lokaal gedoe over gescheiden fietspaden, gaat er bij de EU kennelijk niets veranderen.

Probleem 2: Politici vinden iets
Een goede discussie voeren over Europese thema’s is lastig, weet Timmermans. Er is helaas geen Europees publiek debat. In het nationale debat over Europa is het daarom belangrijk dat politici het “gezamenlijk Europese” verdedigen en zich daar niet steeds tegen afzetten. Anders ontstaat er geen ruimte voor het vinden van een “gemeenschappelijke lotsbestemming”, denkt Timmermans.

Het probleem is alleen dat nationale politici zelf wel bepalen wat ze ergens van vinden. Zij doen niet wat Timmermans wil.

Probleem 3: Verzet tegen migratie
Volgens Timmermans zal migratie een politiek vraagstuk blijven en “zullen mondiale ontwikkelingen permanent leiden tot meer diversiteit.” Er zal ongetwijfeld migratie blijven, maar eigenlijk zegt Timmermans dat het geen zin heeft je daartegen te verzetten. Kritiek is niet gewenst, want migratie is er toch wel. Leer er maar mee leven, is het advies.

Het probleem is alleen dat burgers massaal Geert Wilders gaan stemmen als de migratiestroom niet stopt. Zij doen niet wat Timmermans wil.

Probleem 4: Intolerantie bij vluchtelingen
Volgens Timmermans moeten we vluchtelingen zien als mensen. Er moet begrip zijn voor het geloof van anderen en daar moet respect voor worden opgebracht. Mensen moeten door de ogen van anderen durven kijken en tolerantie ontwikkelen voor de gedachten van anderen. Onderwijs en dialoog zijn daarom heel belangrijk.

Het probleem is alleen dat intolerantie bij iedereen voorkomt, bijvoorbeeld bij vluchtelingen die homoseksuele mede-vluchtelingen in elkaar proberen te slaan. Zij doen niet wat Timmermans wil.

Niets kunnen opleggen
Timmermans denkt dat je solidariteit niet van bovenaf kunt opleggen. Hij heeft gelijk. Je kunt niet van bovenaf opleggen dat burgers massaal vluchtelingen willen verwelkomen. Een aanzienlijk deel van de bevolking wil dat niet. Je kunt dat probleem niet wegnemen door politici te vragen eurofiel te zijn, burgers solidair en vluchtelingen homovriendelijk. Je zult iets aan het beleid moeten veranderen. Als je dat niet doet, strandt de EU, precies waar Timmermans zo bang voor is.

http://politiek.tpo.nl/2015/12/28/brusl ... ichterbij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 08, 2016 6:54 pm

Frans Timmermans: ‘Moslimterreur komt door slecht onderwijs, soort van’

Geplaatst op 8 januari 2016

Afbeelding

Wil dat ‘we’ een ‘groter deel van de welvaart’ aan onderwijs besteden.

“We moeten ons als samenleving echt achter de oren krabben of we niet een groter deel van onze welvaart aan onderwijs zullen besteden.” Dat zei vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans donderdagavond in Den Haag tijdens een openbare discussie met burgers. Hij vindt het nog steeds “onvoorstelbaar” dat er “talloze” kinderen van het basisonderwijs komen die de taal niet fatsoenlijk beheersen.

“Dan zijn ze toch kansloos!”, riep Timmermans. Hij vraagt zich af hoe het kan dat jongeren in bepaalde Europese binnensteden “ons zo ontzettend haten dat ze ons niet meer als mensen zien en het geen probleem vinden om ons op het terras bij een café overhoop te schieten of in een muziekzaal op te blazen.”

Hij denkt dat de sleutel voor een deel ligt in beter onderwijs: “Ik zeg: We hebben het verwaarloosd, we zijn niet streng genoeg geweest, maar we zijn ook niet goed genoeg geweest in het mensen echt in het onderwijs houden.”

Bron: http://politiek.tpo.nl

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/08 ... soort-van/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73360
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 08, 2016 7:10 pm

Nog meer wijsheden van Timmermans

Frans Timmermans, voormalig minister van Buitenlandse Zaken en huidig vicevoorzitter van de Europese Commissie, beweert dat het probleem van Nederland veel meer in de eigen bevolkingsgroepen zit dan de integratie van vluchtelingen. Dat meldt NU.nl. Volgens hem bestaat er een groep die hier al drie of vier generaties is, maar in complete uitzichtloosheid leeft. Die dreigt 'de nieuwe onderklasse' te worden. Juist deze vervreemde allochtonen zouden gevoelig zijn voor het geluid van Islamitische Staat.

De allochtonen die al meerdere generaties in Nederland leven zouden volgens Timmermans veel lastiger te bereiken zijn dan de vluchtelingen. Integratie zou voor de laatste groep makkelijker gaan door hun bereidheid om zich snel aan te passen en de vaak hogere opleiding van vluchtelingen.

De vicevoorzitter uit daarom vooral zijn zorgen over de vervreemde allochtonen in Nederland. ,,Omdat ze denken dat ze niet mee mogen doen of mee kunnen doen,'' aldus Timmermans na afloop van een debatavond in Den Haag tegen Nu.nl.

Onderwijs en arbeidskansen zouden dé oplossing zijn om te voorkomen dat deze groep de nieuwe onderklasse wordt. ,,Zij moeten zo snel mogelijk meedraaien, maar ook hard worden aangepakt als zij crimineel gedrag vertonen. Wij kunnen ons geen wegkijksamenleving meer permitteren.''

Keulen
De daders van de massale aanranding in Keulen tijdens oud en nieuw zouden volgens hem ook hard aangepakt moeten worden. Een groot deel van deze groep zou Syrische vluchteling zijn en hangt volgens Merkel de mogelijkheid tot uitzetting uit Duitsland boven het hoofd.

Timmermans denkt eerder aan een andere aanpak, waarbij etniciteit niet zou moeten uitmaken. ,,Mensen die strafbare feiten plegen, moeten gewoon vervolgd worden en de bak in. Dan maakt het me niets uit of ze vluchteling of geen vluchteling zijn. Daarna kunnen ze eventueel worden uitgezet.''

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 23, 2016 4:48 pm

Timmermans: een referendum over 'Nexit' is niet nodig

Door Elif Isitman | 22 feb 2016

Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans ziet geen noodzaak tot een referendum over de vraag of Nederland lid moet blijven van de Europese Unie. Over een eventuele uitkomst van een ‘Nexit’-referendum heeft hij geen idee, maar hij denkt dat ‘Nederlanders een pragmatische keuze zullen maken’.

Dat zegt Timmermans in een interview met NOS. Volgens hem zou een meerderheid van de Nederlanders 'beseffen dat Nederland beter af is in de Unie'.

Eisen
Dat pragmatisme geldt ook voor de Britten, denkt hij. Die gaan op 23 juni naar de stembus om hun oordeel uit te brengen over het Britse lidmaatschap van de EU. Met premier David Cameron zijn goede en eerlijke afspraken gemaakt en nu is het aan de bevolking, zegt Timmermans.

Cameron sloot vrijdag na lang onderhandelen een deal met andere Europese regeringsleiders over het Britse lidmaatschap. Daarbij werd een aantal belangrijke eisen van hem ingewilligd. Het referendum zal uitsluitsel bieden over of de Britse bevolking het daarmee eens is.

Raadgevend
Uit een peiling afgelopen zondag bleek dat de meerderheid van de Nederlanders een dergelijk referendum wel ziet zitten. Zo'n 53 procent van de Nederlanders vindt een referendum over een 'Nexit' een goed idee. Mocht het daadwerkelijk tot zo'n referendum komen, dan zal het erom spannen. Ongeveer 43 procent is voor een vertrek uit de EU, een zelfde percentage is tegen.

Van een bindend referendum is in Nederland echter geen sprake. Een 'Nexit' afdwingen via een referendum is voor Nederlanders dus een illusie. De uitkomst zou alleen als 'raadgevend' gelden.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 06, 2016 12:06 am

Timmermans braakt weer wat van zijn 'progressieve' wijsheden uit. Griezelig als je bedenkt dat dit soort kul het gedachtegoed is van een groot deel van onze (mislukte) intellectuele elite. Ook George Soros slaat dit soort onzin uit. Dit soort mensen begrijpt niet dat diversiteit tussen culturen niet alleen verschillen zijn in uiterlijkheden maar ook in normen en waarden. Cultuur hoeft lang niet altijd positief te zijn. In feite was ook het nationaal-socialisme een cultuuruiting.

Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!”

Geplaatst op 5 mei 2016Samenvatting van een rede van de vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans:

Frans Timmermans, Nederlands diplomaat en sinds 1 november 2014 eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en Eurocommissaris voor “Betere Regelgeving, Interinstitutionele Betrekkingen, Rechtsstatelijkheid en het Handvest van de grondvesten”, heeft tijdens een rede op het zogenaamde “Grondrechten Colloquium van de EU” (EU Fundamental Rights Colloquium) de leden van het Europees Parlement ertoe opgeroepen hun inspanningen te verhogen om “mono-culturele staten uit te roeien” en het proces van de invoering van de “multiculturele diversiteit” bij iedere natie in de wereld te versnellen.


De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen willen, beroepen zich volgens Timmermans op een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom niet de toekomst dicteren. Europese cultuur en Europees erfgoed zouden slechts sociale constructies zijn en iedereen die iets anders zou beweren, zou kortzichtig zijn. Europa zou altijd al een continent van migranten zijn geweest en Europese waarden zouden betekenen dat men culturele diversiteit te accepteren zou hebben. Wie dit niet zou doen, zou twijfelen aan de vrede in Europa.

De massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook “de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.”

Timmermans is een van de eerste EU-leiders die zijn masker laat vallen en zijn ideeën zo duidelijk uitspreekt.

Wat zijn uitspraken impliceren, is duidelijk: het bestaan van alle Europese volkeren staat op het spel!

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/05/05 ... uitroeien/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73360
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 06, 2016 1:23 pm

Pilgrim schreef:
Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!”Diep in je hart hoop je dat dit een artikel van "Speld" is. En dan dringt de verschrikkelijke waarheid zich naar boven. Dit meent de idioot , en niemand behalve Wilders probeert er iets aan te doen. Weg met het blanke ras...Iedereen een kleurtje.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5270
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor sjun » Vr Mei 06, 2016 1:49 pm

Niemand vind ik wel weer erg dramatisch. Frans Timmermans krijgt wel weerwoord maar we zien of horen dat enkel niet terug bij de gelijkgeschakelde media. Gelukkig staan er nog andere wegen open om geïnformeerd te worden. En pakken andere polici dat niet op dat is het zaak dat die 'volks'vertegenwoordigers achter hun bureau's weggestemd worden.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 06, 2016 1:53 pm

Mensen zoals Timmermans hebben het naïeve idee dat als er geen culturele verschillen meer bestaan er dan ook geen conflicten meer bestaan. Maar wat moeten we ons daar bij voorstellen? Socialisme is bijvoorbeeld een cultuuruiting. Het zal niet verdwijnen niet als socialisten samen met liberalen in één stad of land wonen, zoals de realiteit bewijst. Als je vanuit het buitenland hier allemaal communisten naar toe haalt zal dit communisme niet gaan verwateren, maar je vergroot wél de kans op een burgeroorlog omdat die communisten immers blijven geloven in de revolutie. En als je hier dus allemaal moslims naar toe haalt worden ze niet minder islamitisch maar vergroot je alleen maar de kans op een islamitische overheersing en/of een burgeroorlog. Het is eigenlijk onvoorstelbaar hoe onze intellectuele Westerse elite voor dit soort goedkope en naïeve (bijna kinderachtige) ideologische shit bezweken is.

Er bestaat in onze tijd inderdaad een soort wereldcultuur (overal dezelfde politieke stelsels, Romeins Recht, dezelfde mode in kleding zoals stropdassen, wetenschap, kunsten, architectuur, enz.), maar dat is gewoon de Westerse cultuur. Onze cultuur domineert de wereld omdat onze cultuur gewoon succesvol is gebleken. Het is geen mengelmoes van andere culturen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 03, 2016 11:36 pm

Bonusquote: politiek-correct elitegeneuzel door Frans Timmermans (PvdA)

Bert Brussen, 03-06-2016

Afbeelding

U bent gemeen en kwetsend, want u zegt ‘klaagneger’, maar moslims zijn lief, allemaal.

“Ook blijkt dat na vijftien jaar steeds luider geschreeuw ‘vrijheid van meningsuiting’ nu wordt uitgelegd als ongebreideld alles te mogen en kunnen zeggen, waarbij iedere vorm van zelfbeheersing en beschaving over de schutting moet worden gegooid. Tegelijk durven de zelfbenoemde strijders voor het vrije woord nog steeds te beweren dat ze monddood worden gemaakt door een elite die haar politieke correctheid aan de naar vrijheid hunkerende burger zou opleggen.

Nog erger is het lot van degenen die de euvele moed hebben de verbale agressie met gelijke munt terug te betalen of die durven wijzen op de eigen zwakke positie in de samenleving. Zij moeten natuurlijk zwijgen en dankbaar zijn dat ‘wij’ hen dulden ‘onder ons’. Durf je toch iets te zeggen, omdat je net zo mondig bent als je witte buurman, dan ben je een ‘klaagneger’.

Het beste recept tegen islamisering is te laten zien dat er geen enkele tegenstelling hoeft te bestaan tussen het zijn van moslim en het zijn van Nederlander. Het beste recept tegen racisme is te laten zien dat racisten niet worden geboren, maar worden gemaakt daar waar intolerantie onweersproken blijft, grofheid de norm wordt en rekening houden met de gevoelens van anderen als zwakte wordt gezien.”


Aldus Frans Timmermans, vice-voorzitter van de Europese Commissie, die middels [url]een stuk ouderwets politiek-correct regentesk monddood maken in de Volkskrant[/url] laat zien dat de PvdA-ideologie in 15 jaar tijd helemaal NIETS is veranderd.

Oftewel, de PvdA-campagnes zijn in volle gang en zoals het hoort geldt bij de PvdA nog altijd dat alles de schuld is van de kwetsende toon die onder het mom van de immer zo gemene en misbruikte ‘vrijheid van meningsuiting’ de zwakkeren, oftewel de moslims, het leven steeds moeilijker maakt en daarom, maar echt alleen daarom, islamiseert Nederland en profileert de politie elke dag rapper Typhoon. Is dus allemaal de schuld van u, blanke burger. U heeft veel te weinig weggekeken.

Opmerkelijk: Frans Timmermans keurt expliciet het gebruik van dubbele maten en hypocrisie goed, want ‘verbale agressie met gelijke munt terugbetalen’ is kennelijk helemaal dikke prima. Goh. En wij maar denken dat ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ juist zo’n solidaire en sociale leidraad was. Niet dus. Rancuneus terugslaan is het nieuwe ‘sociale’ en ‘verschillige’ devies. Goed om te weten, al was ons het al wel opgevallen de afgelopen 15 jaar, dat ‘fatsoenlijke’ en ‘sociale’ mensen vooral goed zijn in het bakken van ‘koekjes van eigen deeg’ (lees: geen moment onbenut laten om hun eigen agressief-populistische onderbuik te kunnen laten leeglopen).

Nee, je kan niet zeggen dat het PvdA-discours sinds het pre-Fortuyniaanse ‘de multiculturele samenleving is een aanwinst voor de maatschappij’ erg veel is veranderd.

Nouja, u moet het Frans Timmermans maar niet kwalijk nemen: hij woont alweer lang genoeg in de Brusselse ivoren torens om het contact met de realiteit volkomen kwijt te zijn.

Hier, een plaatje van een witte klaagneger. Die vroeg er destijds ook om. Met zijn verbale agressie en het over de schutting gooien van beschaving. En zijn zogenaamde ‘vrijheid van meningsuiting’. Jammer dat er toen nog geen Frans Timmermans was. Die had hem kunnen uitleggen waarom hij beter zijn smoel had kunnen houden en gewoon doen wat de PvdA zegt...

Afbeelding

http://politiek.tpo.nl/2016/06/03/bonus ... mans-pvda/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 27, 2016 12:53 am

Islam en socialisme...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor mercator » Ma Jun 27, 2016 11:22 am

Pilgrim schreef:Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook “de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.”

Maar Frans is zélf de meest typische bleke Hollander die er kan bestaan. Hij zou zich diep moeten schamen dat hij geen zwarte of bruine voorouders heeft in zijn stamboom.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 07, 2016 1:29 am

VIDEO: Schuimbekkende Timmermans explodeert voor orgastisch Europees Parlement

Van Rossem | 06-07-16

Na alle enorme electorale klappen en aankomende referenda die de Europese Unie de afgelopen maanden om de oren kreeg, kon het ingekakte zootje inteken-en-weer-opzouten-tuig in Brussel wel een goeie peptalk gebruiken. Dus waren ze allemaal present om aan te horen hoe Prins Frenske d'n Eerste Vice-Voorzitter heel dramatisch acteert alsof het Europarlement een representatieve democratische vergadering is. Wat het natuurlijk niet is. Met een Brits accent zo dik dat je er behoorlijke planken van kunt zagen, schuimbekt de schreeuwende zedenpreker "Never be intimitated by big mouths", vlak nadat hij het Britse contingent MEP's even stevig de mantel heeft uitgeveegd. De spreekstalmeester van de Commissie peptalkt zijn 750 EU juichaapjes de hemel in: "WIJ ZIJN DE EU, WIJ ZIJN GEWELDIG!" - en daar is de daverende ontlading van woest zelffeliciterend applaus. Trap er niet in: Franske neemt het zó overdreven over the top voor het falende drankorgel Juncker op, dat hij zichzelf in deze paar minuten behendig als de enige kandidaat voor diens opvolging neerzet. "He is the most dangerous man in Brussels", zei Farage over Timmerfrans. En als je dit opruiende appèl op een bonte collectie antidemocratische MEP-muppets zo hoort - kun je 'm alleen maar gelijk geven. Brrrr.

Reminder: Nobody voted for Mr. Timmermans. Not in the Netherlands. And sure as hell not in the rest of the EU.

[Zie video op de site:]

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... kdown.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 07, 2016 10:43 pm

Brulaap Timmermans is de Ceausescu van deze tijd

Door Joost Niemoller, 6 juli 2016

Afbeelding

Nicolae Ceausescu kennen we vooral van drie historische beeldfragmenten.

In het eerste beeldfragment sprak hij een congres toe. Het applaus was oorverdovend. Oneindig bleven ze zijn naam scanderen. Er was zoveel applaus dat Ceausescu de zaal tot rust moest manen om zijn toespraak te houden. Misschien dacht hij echt dat hij een geliefde leider van het Roemeense volk was. In werkelijkheid durfden de mensen in de zaal niet op te houden met klappen en juichen, want dan kon het slecht met je aflopen. In het tweede beeldfragment sprak hij een plein vol mensen toe. Ineens begon de menigte zich met spreekkoren tegen hem te spreken. Hij wist niet wat hem overkwam. Dit was het volk. Van het ene op het andere moment was hij de regie kwijt. Hij moest van het dak van zijn paleis vluchten met een helikopter. In het derde fragment sprak hij hooghartig een geimproviseerde jury toe. Alsof hij niet terecht stond, maar zij. Nog steeds de zelfgekozen leider. Maar even later werd hij op een binnenplaatsje als een hond neergeschoten. Hij was toen helemaal alleen, met zijn vrouw. Een leider zonder volk. Een leider in zijn eigen verbeelding.

Frans Timmermans is ook een leider in zijn eigen verbeelding. Hij zat niet in de Tweede Kamer door voorkeurstemmen. Er stemden slechts 15.000 mensen op hem. Hij werd via het interne schaakverkeer benoemd tot minister, ging in die rol ongemeen bot tekeer tegen Poetin die volgens hem MH17 had neergehaald, en werd daartoe beloond met een hoge positie bij de EU. Hoe je met een grote bek overal binnenkomt.

En nu bralt deze ingebeelde leider het Europarlement toe. En die klappen voor hem. Dat wil zeggen voor zichzelf. Want dat is wat hier gebeurt. Men prijst zich, aangezien iemand het toch moet doen. Het is werkelijk niet om aan te zien. Het Europarlement vertegenwoordigt niemand en heeft niets te zeggen. Het is een schijndemocratie, een aquarium, een biotoop van elkaar toewuivende bankzitters. Het is precies als de juichende zaal die Ceausescu toesprak.

En kijk die brulaap nu eens!

Zichzelf en zijn vriendjes moed insprekend. Net echt, als je niet beter zou weten. Timmermans noemt het volk een ‘mythe’ omdat hij geen flauw benul heeft wat dit volk wel mag wezen, omdat hij zich er nooit in heeft verdiept, omdat hij altijd enkel in de schijnwereld van zelf-feliciterend besturend Nederland leefde. Kijk deze opgeblazen kikker eens schelden op een echt inhoudelijk gedreven spreker en denker als Farage omdat die niet, zoals Timmermans, een carrierepoliticus wil zijn, maar omdat die, na het bereiken van zijn doel, kiest voor een ander leven. Ongehoord, vindt Timmermans zoiets. Hij begrijpt er niets van. Een politicus die zegt wat hij vindt.

Het speeksel druipt uit zijn mond. Zijn geaffecteerde Engels verraadt de snob die hij is. Een fatterig ventje dat lang voor de spiegel deze speech heeft staan oefenen. Die werkelijk denkt dat hij ‘geschiedenis’ gaat maken. Deze ijdele brulaap, rondwentelend in het luchtledige schijngelijk over een geveinsde democratie waar de Europese burgers kotsziek van zijn.

Weg met die pad!

Dood hoeft hij niet.

http://joostniemoller.nl/2016/07/brulaa ... escu-tijd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor mercator » Vr Jul 08, 2016 6:15 pm

Ik heb dat gebral van Timmermans niet helemaal kunnen beluisteren, al was het maar om dat belachelijke nageaapte Oxford-Engels. Er zijn er wel meer in de EU top die naar het gekkenhuis moeten, ik denk ik de eerste plaats aan onze Vlaamse Guy Verhofstadt.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 08, 2016 10:59 pm

Een persoonlijke brief aan (jankend) Frans Timmermans

Geplaatst op 8 juli 2016

Afbeelding

Ik zag gisteren een stampvoetende man in een te strak pak met een steeds roder wordend hoofd en twee samengeknepen knuistjes tegen een gezelschap schreeuwen: “Laat je nooit intimideren door grote smoelen”. Die man was u. Het was de apotheose van een ruim vijf minuten durende schreeuwpartij in het Europees Parlement. Ik moet u eerlijk zeggen: ik heb die speech wel vijf keer bekeken.

De eerste keer met angst en beven, omdat ik bang was live getuige te zijn van een fatale hartaanval van een man die zich veel te druk maakt.

De tweede keer gericht op de inhoud, omdat ik wilde horen wat er precies uit die grote smoel kwam.

De derde keer om te zoeken naar de pathetische pareltjes, omdat er bij u altijd wel twee geliefden die elkaar nog een laatste maal in de ogen kijken doorheen komen fietsen vliegen.

De vierde keer om te bedenken welke speech van Adolf Hitler een technisch handige donder onder dit filmpje kan monteren, omdat als iemand uit de Europese Commissie spreekt nu eenmaal altijd de Godwin op de loer ligt.

En de vijfde keer om me af te vragen waar iemand die bij de laatste democratische verkiezingen waaraan hij meedeed (2012) welgeteld 15.150 stemmen kreeg de gore moed vandaan haalt mensen als Nigel Farage (3.881.099 stemmen bij zíjn laatste democratische verkiezing, in 2015) te beledigen.

Mijn conclusie: ik laat me inderdaad door die grote smoel van u niet intimideren. Noch door uw krokodillentranen. Als ik een rat zie, zie ik een rat. Ik kan er niks anders van maken.

Groet,

Bron: http://stopdebankiers.eu

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/08 ... immermans/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39887
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 26, 2016 10:52 am

Frans Timmermans legitimeert agenda van Europese Moslimbroeders
Door Carel Brendel, 24 mei 2016

Het houdt niet op. Twee dagen na een bijeenkomst van Eurosocialisten, Erdogan-getrouwe clubs, Moslimbroeders en de in Joodse complotten denkende Britse Lord Nazir Ahmed, levert de Nederlandse Eurocommissaris Frans Timmermans op 26 mei een bijdrage aan een ander onderonsje van de politieke islam. In de Koninklijke Bibliotheek van Brussel verwelkomt PvdA’er Timmermans (met een videoboodschap) een symposium (pdf) over “islamofobie”* waarvan met name vrouwen het slachtoffer zouden worden.

De organisator is het European Network Against Racism (ENAR), waarbij tientallen “antiracistische” clubs in 26 Europese landen zijn aangesloten. In Nederland zijn dat onder meer het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) en het Overlegorgaan Caribische Nederlanders (OCAN).

Zoals wel vaker is het de Moslimbroederschap gelukt om zich op dit terrein op te werpen als spreekbuis van alle Europese moslims. De twee op Europees niveau aangesloten islamitische organisaties vormen onderdeel van het Europese netwerk (pdf) van de Moslimbroeders – de jongeren- en studentenorganisatie FEMYSO en het Europese vrouwenforum EFOMW. Dankzij dit staaltje knap lobbywerk kunnen de Moslimbroeders “islamofobie” hoog op de “antiracistische” Europese agenda zetten.

Spoiler! :
Op de sprekerslijst van het door Timmermans aan te prijzen symposium staan enkele prominente figuren uit de kring van de Moslimbroederschap. Julie Pascoët, “senior advocacy officer” van ENAR, voorheen actief bij FEMYSO en voor Islamic Relief Worldwide (een hulporganisatie van de Moslimbroeders) presenteert het islamofobierapport en leidt de discussies. Een van de hoofdsprekers is Malika Hamidi, directeur-generaal van het European Muslim Network, de Europese denktank van Moslimbroeder Tariq Ramadan.

De andere hoofdspreker is de Amerikaanse religiewetenschapper John Esposito, een van de trouwste apologeten van de Moslimbroederschap. Minder bekend is dat Esposito zelf ook verbonden is met enkele organisaties van deze politiek-religieuze beweging.

Voor de slotbeschouwing zorgt Intissar Kherigi, voormalig voorzitter van FEMYSO en bestuurslid van ENAR. De dochter van de Tunesische Ennahda-leider Rachid Ghannouchi is daarmee een van de belangrijkste lobbyisten van de Moslimbroederschap in Brussel.

Aanwezig is verder Soraya Post, Europees parlementslid namens de Zweedse feministen. Eerder dit jaar organiseerde zij samen met EFOMW, FEMYSO en ENAR een hoorzitting over vrouwen en “islamofobie”. Onderzoekssite The Global Muslim Brotherhood Daily Watch vond het “onverklaarbaar” dat een feministe optrok met de Moslimbroeders gezien hun staat van dienst (pdf) op voor vrouwen relevante onderwerpen.

Valentina Colombo (European Foundation for Democracy) publiceerde naar aanleiding van de sessie in het Europarlement een artikel met achtergrond over de betrokken organisaties. Het mag duidelijk zijn dat serieuze feministen en socialisten niets hebben te zoeken bij clubs als ENAR, FEMYSO en EFOMW. Desondanks staan ze klaar om de agenda van de politieke islam te legitimeren.

Europa kent geen grenzen, maar de naïviteit van socialisten als Timmermans en feministen als Post kent helemaal geen grenzen.

*”Islamofobie” is een onwerkbaar containerbegrip, dat zich niet beperkt tot haat, discriminatie en het reëel bestaande geweld tegen moslims. Vertegenwoordigers van de politieke islam gebruiken de term ook graag om alle kritiek op de religie islam en/of elk verzet tegen hun islamistische ideologie verdacht te maken. Vandaar de aanhalingstekens.
http://www.carelbrendel.nl/2016/05/24/frans-timmermans-legitimeert-agenda-van-europese-moslimbroeders/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39887
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Mahalingam » Za Jul 30, 2016 9:14 pm

Nationale Omtzigtman: #WaarIsFrans Timmermans?
    De stilte van @TimmermansEU (verantwoordelijk voor mensenrechten) op de arrestaties, ontslagen en zuiveringen in Turkije is oorverdovend.
    — Pieter Omtzigt (@PieterOmtzigt) July 29, 2016
Zo, dat was even een prangende vraag die de Nationale Omtzigtman vanmiddag op den rundfunk opwierp. Want inderdaad, waar is Timmerfrans eigenlijk? Nu Erdogeit al weken het één na het andere berufsverbot uitvaardigt en ondertussen ook iedereen en z'n moeder de bak in aan het smijten is, zou je denken dat het wel tijd wordt voor de EU-mensenrechtenpief om iets van zich te laten horen. Zeker aangezien Turkije jaarlijks 600 miljoen van de EU vangt om haar mensenrechten te verbeteren. Maar in plaats van nu eens waar voor dat geld te gaan eisen, probeert Timmerfrans de aftakelende mensenrechten-situatie in Turkije gewoon zo hard mogelijk te negeren in de hoop dat de lol er dan gauw af is.
Timmerfrans' laatste feestboekpost over Turkije dateert van 16 juli, en toen liep Zijne Excellentie nog te verkondigen dat de Turkse regering 'de steun van de EU verdient.' Roflol.
Gelukkig laat de Nationale Omtzigtman geen spaan heel van dit laffe wegkijkgedrag:
"Ik ken in de geschiedenis van de Europese Unie geen moment waarop een lidstaat of kandidaat lidstaat zoveel mensen tegelijk gevangen zette, zoveel mensen tegelijk ontsloeg en zo met zijn mensenrechten om ging.
Als je op zo'n moment geen maatregelen neemt dan gooi je je hele mensenrechtenbeleid weg, je hele waardenbeleid is weg.
De volgende keer dat een land tienduizend man oppakt - en dat is enorm - zegt die gewoon: 'oh neem je maatregelen tegen ons? Maar toen Turkije er tachtigduizend oppakte deden jullie niets!"
Spijker-kop-raak. Dus, #WaarIsFrans?

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/nationale_omtzigtman_waarisfra.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73360
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Ariel » Wo Nov 30, 2016 11:06 pm

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43567
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De 'wijsheid' van Timmermans

Berichtdoor Pilgrim » Vr Feb 10, 2017 3:16 am

Landverrader Timmermans waarschuwt ons: “Nederland moet veel meer asielzoekers opnemen!”

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 9 februari 2017

Afbeelding

Frans Timmermans maakt maar weer eens duidelijk dat je hem beter kwijt dan rijk kunt zijn in de Nederlandse politiek.

Voor wie er nog niet helemaal overtuigd van was dat Frans Timmermans zeker niet het beste voorheeft met Nederland en andere Europese landen, is hier het levende bewijs. Dit is namelijk een man die alles doet in het belang van politieke correctheid, en drie keer niets voor het land dat hem zoveel kansen tot zelfontplooiing gaf.

Timmermans, die zich inmiddels nauwelijks nog kan vertonen in Nederland en daarom maar in Brussel het vicevoorzitterschap van de Europese Commissie op zich heeft genomen, is woensdag los gegaan op meerdere lidstaten, waaronder Nederland, die hun plicht tot het opvangen van vluchtelingen zouden verzaken. Er was ‘afgesproken’ – dat wil zeggen, van hogere hand opgelegd – dat er in twee jaar maar liefst 160.000 zogenaamde ‘vluchtelingen’ zouden worden verspreid over Europa. Ook Nederland had 5.947 “herplaatsingen” van asielzoekers – wat dus bovenop de mensen komt die hun weg hierheen zelf weten te vinden! – voor haar rekening moeten nemen, maar ‘slechts’ 1.361 zijn er ook echt overgenomen. Veel te weinig, aldus Fransje.

Wat volgde was een regelrechte intimidatiesessie richting stoute landen: “solidariteit met de mond belijden is niks als die niet in daden wordt vertaald!” alle landen moeten meehelpen om Italië en Griekenland te ontlasten, of hun bevolking nou zin heeft in het opnemen van duizenden moslims of niet. Dat is hun Europese taak, zullen we maar zeggen. De meest lachwekkende – of moet ik zeggen krankzinnige – opmerking kwam echter daarna:

Wie denkt dat je het probleem oplost door betere grensbewaking, betere opvang en het oppakken van smokkelaars, heeft het mis. We kunnen het probleem alleen oplossen als we het op alle fronten aanpakken.

Nou Frans, als dat betekent dat ik het met je oneens ben, dan heb ik het graag ‘mis’, en met mij een groot deel van de Europese bevolking schat ik zo. Die drie dingen die hij opnoemt zijn nou juist de dingen waarop we zouden moeten focussen als we dit soort migratieproblemen, niet alleen nu maar ook in de toekomst, willen oplossen. Zonder een degelijke grensbewaking kun je nog zulke goede procedures hebben, maar als de deur wagenwijd openstaat heb je daar niets aan. Zorg er nu eerst eens voor dat mensen die hierheen willen écht geen andere keuze hebben dan de legale route – en ja, dan moet je dus ook die smokkelaars keihard aanpakken. Daarna, en eigenlijk het liefste tegelijk, moeten we gaan accepteren dat het misschien niet de meest politiek correcte optie is, maar dat asielzoekers simpelweg beter, financieel efficiënter en succesvoller in de eigen regio opgevangen kunnen worden. Het doel moet altijd zijn om mensen op termijn te laten terugkeren naar hun land van herkomst, en dat bereik je zeker niet als je ze hier pampert met een gratis huis, opleiding en verder niets terugverwacht.

Dus laten we wel wezen: natuurlijk is het oneerlijk om Italië en Griekenland alleen met die probleem op te zadelen: daar zal niemand het mee oneens zijn. Het probleem hier is echter dat een juiste analyse van het probleem nog niet direct leidt tot een juiste oplossing daarvoor, iets waar Timermans dus zelf wel heilig van overtuigd is. Dit herverdelen van mensen heeft simpelweg geen enkele zin zolang we geen manier hebben om de toestroom van die mensen te controleren: juist daarom zijn veel landen, terecht, bang om migranten op te nemen. Want waar eindigt het? Als we er vandaag 10 opnemen, wie garandeert er dan dat het er morgen niet 100 zijn? Één ding is in ieder geval zeker: Frans Timmermans niet.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... s-opnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten