Malaysia Airlines. MH17

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor H.Numan » Di Aug 05, 2014 11:20 am

Dan kan je ook een abonnement op de Wachttoren of de Strijdkreet nemen.
Ik kijk regelmatig op Xander, gemiddeld 1 minuut per bezoek. Soms lees ik een volledig artikel, maar dat is de laatste tijd steeds minder.

Vanwege dat Einde van de Wereld complex van Xander. Die vent is zo gek als een deur.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 06, 2014 4:15 pm

Maar die abonnementen kosten toch geld? En ze zijn volgens mij ook minder actueel. :smile4: Maar alle gekheid op een stokje, wat doet het er toe? Stel dat er in de Wachttoren een uitstekend en goed gefundeerd artikel zou staan met bronverwijzingen dat Obama bijvoorbeeld een moslim is dan zou ik niet weten waarom je zo’n bron niet zou kunnen gebruiken. Het gaat tenslotte om de informatie. Als die informatie goed is dan is die goed, ook als de rest van de informatie van die bron dat niet is.
Laatst gewijzigd door Pilgrim op Vr Okt 10, 2014 12:25 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 06, 2014 4:17 pm

Voorschot voor nabestaanden MH17

Woensdag 6 aug 2014

Afbeelding
De luchtvaartmaatschappij keerde al eerder 5000 dollar per getroffene uit

Malaysia Airlines werkt aan een voorschotregeling voor nabestaanden van slachtoffers van vlucht MH17. Het voorschot staat los van het bedrag van 5000 dollar dat eerder is betaald.

Dat Malaysia Airlines een voorschot wil uitkeren, betekent niet dat de luchtvaartmaatschappij erkent aansprakelijk te zijn voor de ramp. In een dinsdag verstuurde brief schrijft het advocatenkantoor dat Malaysia Airlines in Nederland vertegenwoordigt dat er "spoedig nader bericht" komt over de details van de voorschotregeling.
Eerder keerde de luchtvaartmaatschappij 5000 dollar per getroffene uit als tegemoetkoming in de kosten die nabestaanden maken. Dat bedrag staat volgens advocaat Robert Pessers van Malaysia Airlines los van de regeling die nu in de maak is. Hij wil niets zeggen over de hoogte van het voorschot.

Bedrag
Letselschadespecialist Yme Drost, die een aantal nabestaanden vertegenwoordigt, stelt dat Malaysia Airlines op basis van Europese regels minstens 20.000 euro moet uitkeren. Hij vindt dat die regel ook moet gelden voor vlucht MH17, hoewel die werd uitgevoerd door een Maleisische luchtvaartmaatschappij. Volgens Drost komen de mensen die de vlucht via KLM hebben geboekt er wel zonder meer voor in aanmerking.

De advocaat van Malaysia doet verder geen mededelingen over de inhoud van de voorschotregeling: "Dat is iets dat wij direct aan de nabestaanden communiceren, niet via de media".

http://nos.nl/artikel/683469-voorschot- ... -mh17.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 17, 2014 3:41 pm

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 29, 2014 3:38 pm

Malaysia Airlines is een staatsvliegmaatschappij zoals ooit bij ons de KLM was.
Iedere dag moet er 1 a 2 miljoen dollar bijgepast worden wegens tekorten. Dat is al jaren zo. Maar nu met een 30% teruggang in passagieraantallen dreigt een faillissement.
1/3 van het personeel moet weg. Dat kan best want het is zo'n typisch topzwaar bedrijf. Als je het aantal zitplaatsen in al hun vliegtuigen deelt op het aantal personeel, dan komt men stoelen tekort.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/08/malaysia_airlines_gaat_kapot.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 30, 2014 1:13 am

Welke geheime overeenkomst sloot Nederland over vlucht MH17?

Door Servaas van der Laan | 29 aug 2014

AfbeeldingVertegenwoordigers van elf landen die betrokken zijn bij de ramp met Malaysia Airlines vlucht MH17 spraken op 28 juli bij Eurojust over een strafrechtelijk onderzoek - Foto: ANP

Kort na de VN-resolutie over vlucht MH17 sloot Nederland op het kantoor van EU-organisatie Eurojust een overeenkomst met Australië, België en Oekraïne. Waarom moest deze deal geheim blijven en om welke reden wilde Maleisië niet tekenen?

Op 28 juli, elf dagen na de ramp met Malaysia Airlines vlucht MH17, komen vertegenwoordigers van onder meer Nederland, Australië, België, Oekraïne samen op het hoofdkantoor van de coördinerende opsporingsorganisatie Eurojust in Den Haag.

Onderzoek
Kort daarvoor heeft de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) opgeroepen tot een onafhankelijk onderzoek naar de vliegramp. Wie dat onderzoek moet gaan leiden, vermelden de leden van de Veiligheidsraad niet. Om een antwoord te krijgen op die vraag steken de elf betrokken landen op 28 juli de koppen bij elkaar in Den Haag.

Er wordt besloten om een gezamenlijk onderzoeksteam op te zetten. Nederland, dat het zwaarste is getroffen door de crash, krijgt leiding over het onderzoek. Deelnemende landen spreken de verplichting aan elkaar uit om informatie en bewijs met elkaar uit te wisselen. Alle zwaar getroffen landen tekenen, behalve Maleisië. Het land van de verantwoordelijke vliegmaatschappij zegt het onderzoeksteam te steunen, maar weigert een handtekening te zetten.

Separatisten
Dit feit verklaart achteraf een aantal zaken. Hoe kan het immers dat het onderzoeksteam onder leiding van Nederland met jeukende vingers stond te wachten, terwijl de Maleisiërs al lang klaar waren. De Maleisische ambassadeur in Kiev belde met separatistenleider Aleksander Borodai en had een dag later de zwarte dozen in handen.

Nederland en Australië rekenden op de steun van Kiev waar ze een overeenkomst mee hadden gesloten. Ze konden de Oekraïners niet passeren. Dit bleek achteraf een dubieuze keuze. Het Oekraïense leger ging rond de crashzone gewoon door met militaire acties waardoor de onderzoekers niet aan het werk konden.

In de verslaglegging aan de Tweede Kamer is de overeenkomst nooit vermeld. Ook aan journalisten werd dit tot vandaag verzwegen.

http://www.elsevier.nl/Politiek/achterg ... ageid=5569

Interessant zijn ook de reacties op de site van dit artikel.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Ariel » Za Aug 30, 2014 1:40 am

Volgens mij wordt hier een vies spelletje gespeeld. Joost Niemöller schreef er al eerder over.

Wat voor belangen staan er op het spel? Zijn Europa en Amerika bezig om een oorlog met Rusland te starten? Heeft men bewust de verkeerde als schuldige aangewezen ? Het is zo vreemd dat de Oekraïne een offensief in het rampgebied begon juist op het moment dat er onderzoek naar de ramp gepleegd moest worden. Het lijkt nu alsof de Oekraïne iets te verbergen heeft.

Eng, and I don't like it.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Ariel » Za Aug 30, 2014 10:53 am

Ik hoop dat vele mensen zich nu gaan doodschamen voor het geloven van alle leugens die ons werden verteld door kranten en TV. . Mensen zoals minister Frans Timmermans, of mijn zus die maar niet wilde geloven dat de bewoners in dat gebied enige menselijkheid bezitten. Nee, dan moslims, dat zijn goeie mensen. Vooral de moslims die werken in luxe vakantie resorts in Egypte. Dat zijn nog eens toffe mensen. Als je islam wil leren kennen, dan moet je daar op vakantie gaan. Nee, dan die enge ruige mannen die onze lijken aan het verzamelen waren. Dat is pas tuig.....

‘Stelend tuig’ MH17 was in werkelijkheid rampendienst Oekraïne

Afbeelding


Direct na de crash van vlucht MH17 heeft een team van 800 vrijwilligers onder leiding van de nationale rampendienst van Oekraïne bergingswerkzaamheden verricht in het rampgebied. Het kabinet geeft toe dat deze werkzaamheden ‘doelmatiger’ waren dan gedacht.

'Stelt u zich eens voor dat u uw echtgenoot moet verliezen en vervolgens ook nog bang moet zijn dat tuig er met zijn trouwring vandoor gaat,' zei minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) in de Veiligheidsraad ruim een week na de crash van MH17. De emotionele woorden van de minister gingen de hele wereld over. Iedereen sprak schande van die dronken boeven die door de crashzone struinden als door een supermarkt zonder kassa's.
Professioneel werk

Maar sommige journalisten ter plaatse vertelden een ander verhaal. Ze konden de strooptochten in het gebied niet bevestigen. Sterker nog, er leek vrij professioneel werk te zijn verricht in het gebied. Het hoofd van de repatriëringsmissie, Pieter-Jaap Aalbersberg, zei de lokale bevolking te danken voor alle steun en het werk dat was gedaan.

En nu moet ook het kabinet toegeven dat de situatie anders was dan aanvankelijk werd geschetst. In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet dat de State Emergency Dienst, de nationale rampendienst van Oekraïne, een zoekactie heeft gehouden met 800 vrijwilligers. Deze mensen hebben het grootste deel van het bergingswerk van de lichamen voor rekening genomen.

En ze hebben dat niet onverdienstelijk gedaan: 'Het is de inschatting van de bij het onderzoek betrokken partijen dat het zoeken weliswaar niet conform de Nederlandse normen heeft plaatsgevonden, maar dat gelet op de omstandigheden het hoogst haalbare is gedaan. Het feit dat de onderzoekers van de repatriëringsmissie weinig stoffelijke overschotten hebben gevonden, lijkt erop te wijzen dat de Oekraïense inspanningen direct na de ramp doelmatiger waren dan aanvankelijk werd gedacht. Men heeft zoveel mogelijk lichamen geborgen en deze later overgedragen aan het identificatieteam.'

De Nederlandse autoriteiten waren slecht op de hoogte van deze werkzaamheden, omdat ze hoofdzakelijk met Kiev communiceerden., terwijl het gebied de facto onder controle staat van de zelf uitgeroepen autonome republiek Donetsk. Maar dat gezag wordt door Nederland niet erkend. Pas op 5 augustus sprak Aalbersberg voor het eerst met het districtshoofd in de regio. Er waren toen al bijna drie weken verstreken sinds de crash van MH17.
Vragen

Toch heeft het kabinet nog een hoop vragen over het werk dat is gericht. De kaarten van de reddingsdienst die de zoekacties in beeld brengen, zijn opgevraagd bij de Oekraïense autoriteiten, maar die zijn nog altijd niet in Nederlands bezit.

Uit de kaarten zou blijken welke delen van het gebied al zijn doorzocht. In de brief aan de Kamer staat dat de repatriëringsmissie alleen op de meest essentiële plekken is geweest. Het grootste deel van het rampgebied is nog altijd niet door onafhankelijke onderzoekers bezocht.
Geheime overeenkomst

Op strafrechtelijk gebied heeft het Nederlandse Openbaar Ministerie begin augustus een geheime overeenkomst gesloten over het onderzoek naar de ramp met Oekraïne, Australië en België.

In de brief aan de Kamer wordt deze overeenkomst verzwegen. Wat er in de overeenkomst staat, is niet bekend. Het OM laat in een reactie weten dat het document vertrouwelijk is en niet openbaar kan worden gemaakt.

BRON
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 30, 2014 8:54 pm

Een beetje te lang verhaal over de crisis in de Oekraïne om hier in zijn geheel neer te zetten en volgens mij ook wat paranoïde, maar toch doen sommige dingen mij twijfelen, zoals onderstaande tekst over de vliegramp:

Het probleem dat de oudere generatie van ernstige journalisten heeft met de geloofwaardigheid van de mainstream media is de redactionele onverschilligheid voor mogelijke aanwijzingen die het officiële verhaal zouden kunnen ondermijnen. Dit verhaal is reeds volledig doorgedrongen in de populaire cultuur.

Je vindt het terug in lukrake verwijzingen die boek- en filmrecensies opsmukken. In Nederland staat het officiële verhaal reeds onwrikbaar vast, niet verwonderlijk als het al tienduizenden malen herhaald werd. Het mag dus ook niet weerlegd worden, ook al is er niet het minste bewijs voor.

De aanwezigheid van twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen op de Russische radar in de buurt van het toestel van Malaysia Airlines is een dergelijke aanwijzing, die mij als onderzoeksjournalist of lid van het door Nederland aangestelde onderzoeksteam zou interesseren. Dit wordt blijkbaar bevestigd door een BBC-reportage met ooggetuigen onder de nabije dorpelingen. Die hadden net voor de crash duidelijk een ander toestel gezien vlak bij het passagiersvliegtuig toen ze omhoog keken naar de ontploffingen in de lucht.

Dat bericht kreeg heel wat aandacht omdat het uit het BBC-archief werd verwijderd. Ik zou dan ook willen praten met Michael Bociurkiv, één van de eerste inspecteurs van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) die de site van de crash bereikten. Hij bleef er meer dan een week om wrakstukken te onderzoeken.

Op (de Canadese zender) CBC World News beschreef hij 'pokdalige' inslagen op twee of drie wrakstukken: “(Die inslagen) zagen eruit als wat je verwacht van munitie uit een machinegeweer, van zeer krachtig machinegeweervuur dat zijn unieke merktekens achterliet, die we nergens anders terugvonden.”

Ik zou zeker ook de radar- en stemopnames te horen willen krijgen van de luchtverkeerscontrole in Kiev, waarvan wordt beweerd dat ze in beslag werden genomen. Zo zou ik kunnen begrijpen waarom de Maleisische piloot plots van zijn koers afweek en zeer snel daalde, kort voor zijn toestel neerstortte. Ik zou ook willen onderzoeken waarom buitenlandse luchtverkeerscontroleurs in Kiev onmiddellijk na de crash werden weggestuurd.

…..

Net als de Veteran Intelligence Professionals for Sanity zou ik er bij de Amerikaanse autoriteiten met toegang tot de satellietbeelden zeker op aandringen de bewijzen te tonen die ze beweren te hebben van het BUK-luchtafweergeschut in handen van de 'rebellen' en van de Russische betrokkenheid daarbij. Ik zou hun dan ook willen vragen waarom ze dat nog steeds niet gedaan hebben.

http://www.dewereldmorgen.be/artikel/20 ... sch-geloof
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 30, 2014 9:32 pm

Dit lijkt een beetje de kant uit te gaan van complottheorieën a la Xander, maar ik zal het voor alle zekerheid toch maar vermelden. Ik weet gewoon niet meer wat ik er van moet denken. :thinking:

EEN ONGELOOFWAARDIGE SCHOFT

Geplaatst op 30 augustus 2014

Afbeelding

Dat ben je als je, uiterst voorbarig en zonder ook maar énige kennis van zaken, met smerige politiek gekleurde beschuldigingen aan komt ten aanzien van de vrijheidsstrijders in Oost-Oekraïne en als je aankomt met ‘voorbeelden’ die gewoon leugens bleken, dingen die would-be minister Frans Timmermans deed. Als je dan ook nog een huilerige – en eveneens beschuldigende – rede houdt bij de VN over de trieste slachtoffers van een vliegramp die nooit had hoeven plaatsvinden wanneer men dat vliegtuig niet (vermoedelijk bewust) had laten afwijken van zijn koers, en het zelfs lager beval te vliegen over een oorlogsgebied waarvan bekend was dat er op vliegtuigen geschoten werd (nog afgezien van wie dat in werkelijkheid deed met het ‘verongelukte’ toestel), dan ben je een dubbele schoft.

Daar komt dan nog de voorbarige beschuldiging van Rusland en de pro-Russische Oekraïners bij. Terwijl veel signalen in een heel andere richting wijzen: die van het via een door de corrupte EU gesteunde en beloonde staatsgreep door illegale fascisten ‘bestuurde’ Kiev! Een en ander lijkt (zéker achteraf, maar verstandige mensen bedachten dit al eerder) gewoon op lijkenpikkerij met politieke doeleinden. En dom Nederland trapte er weer in! O wat had Timmermans toch een fraaie emotionele rede gehouden! Nou, vergeet dat dus maar.

De Oost Oekraïners zouden hebben geroofd, er zou een trouwring zijn gestolen, iemand had met sadistisch genoegen een kinderknuffel omhoog gehouden, en meer van die zaken. Allemaal niet waar. We weten het inmiddels.

En nu?

-Nu blijkt er een bijzonder merkwaardige (lees bedrieglijke) deal gesloten te zijn tussen landen (inclusief Kiev-Oeraïne) om de mond te houden over het onderzoek naar die vliegramp.

- Nu blijkt de inhoud van de zogenaamde blackboxen nog altijd niet bekend gemaakt te worden.

- Nu blijken de vlieggegevens door Kiev te zijn weggemoffeld.

- Nu blijkt ene ‘Carlos’ – die wist van de hoed en de rand en ook iets meldde daarover – onvindbaar. Hij zou niet eens bestaan!

- Nu blijkt de pro-Russische bevolking van het rampgebied onder leiding van de rampendienst aldaar érg goed bezig te zijn geweest met de slachtoffers en hun bezittingen. Iets wat overigens door een Nederlands onderzoeksteam al naar buiten was gebracht.

- Nu blijken dus allerlei beschuldigingen aan het adres van ‘de verkeerde’ totaal onwaar te zijn.

De EU en haar onbetrouwbare hulpjes (in dit geval Timmermans) deugen totaal niet.

Een duidelijk verhaal over enkele van deze aspecten valt vandaag hier te lezen: www.elsevier.nl

Tijd voor Timmermans om af te treden en weg te wezen. Ik vind hem het doodschoppen niet waard.

Door: Frans Brassens

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/30/ ... more-69635

- Nu blijkt de inhoud van de zogenaamde blackboxen nog altijd niet bekend gemaakt te worden.

Dat was toch al bekend? :huh: Of had Xander nu toch gelijk? Er lijken nu overal steeds meer twijfels te rijzen.

Uit een eerste analyse van de zwarte dozen van vlucht MH17 blijkt dat er "niets bijzonders'' besproken is in de cockpit. Dat heeft een bron dichtbij het internationale onderzoek gemeld aan de zondageditie van de New Straits Times.

viewtopic.php?f=25&t=24322&start=25#p349247
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Ariel » Zo Aug 31, 2014 1:39 am

Pilgrim schreef:Dit lijkt een beetje de kant uit te gaan van complottheorieën a la Xander, maar ik zal het voor alle zekerheid toch maar vermelden. Ik weet gewoon niet meer wat ik er van moet denken. :thinking:Ik weet ook niet meer wat ik er van moet denken. Er zwerft een foto op internet ( kan hem niet meer vinden) waarin je een soort van kogelgaten in de wand van de cockpit kan zien. Het is raar dat we niet de waarheid te horen krijgen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 08, 2014 8:49 pm

Hier is een fragment uit de tranentrekkende de rede van Timmermans bij de VN:
http://nos.nl/video/677765-bang-moeten-zijn-dat-een-schurk-zijn-trouwring-van-zijn-lichaam-steelt.html
De uitgesproken tekst is:
The last couple of days we have received very disturbing reports of bodies being moved about and looted for their possessions. Just for one minute, not addressing you as representatives of your countries, but as husbands and wives, fathers and mothers, just imagine that you first get the news that your husband was killed, and then within two or three days, you see images of some thug removing the wedding band from their hands. Just imagine that this could be your spouse.

En nu staat er een aan de realiteit aangepaste tekstversie op zijn facebook:
https://www.facebook.com/frans.timmermans/posts/765080793514782
"The last couple of days we have received very disturbing reports of bodies being moved about and looted for their possessions. It must be unbearable first to lose your husband and then to have to fear that some thug might steal his wedding ring from his remains. Just imagine that this could be your spouse. "

Bemerk de verschillen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 09, 2014 12:05 pm

Vlucht MH17 doorboord door groot aantal objecten

9 september 2014

Afbeelding

Vlucht MH17 is neergestort nadat het in de lucht met hoge snelheid is doorboord door een groot aantal objecten en vervolgens in stukken brak.

De blijkt uit de eerste resultaten (pdf) van het onderzoek door de Onderzoeksraad van Veiligheid naar de vliegramp in Oekraïne. Bij deze ramp kwamen alle 298 inzittenden om.

De op 17 juli van Schiphol vertrokken Boeing 777 van Malaysia Airlines is "tijdens de vlucht in stukken gebroken, vermoedelijk als gevolg van structurele schade aan het toestel veroorzaakt door een groot aantal objecten dat met hoge snelheid het toestel heeft doorboord", zo oordeelt de raad.

Er zijn geen aanwijzingen dat het toestel door een technisch mankement of verkeerd handelen door de bemanning is neergestort. Ook is uitgesloten dat het toestel mankementen vertoonde bij het vertrek uit Amsterdam.

Uit de gegevens die op de zwarte dozen stonden blijkt dat het vliegtuig tot het moment van de ramp normaal functioneerde. Er is ook geen noodoproep gedaan richting de Oekraïense luchtverkeersleiding.

Verspreiding
De grote verspreiding van de brokstukken van het toestel wijst er volgens de raad op dat het toestel in de lucht in stukken is gebroken.

De raad heeft zelf geen brokstukken van de Boeing bestudeerd, maar heeft wel gekeken naar beeldmateriaal. Daaruit blijkt dat een groot aantal objecten het toestel met hoge snelheid van buitenaf heeft doorboord, wat ertoe heeft geleid dat het vliegtuig in stukken uiteen is gevallen.

"Dit verklaart dan ook het abrupte einde van de gegevensregistratie op beide recorders, het gelijktijdige verlies van contact met de luchtverkeersleiding en het verdwijnen van het vliegtuig van de radar", aldus de onderzoekers.

Luchtdoelraket
Deze onderzoeksresultaten wijzen er sterk op dat het veelbesproken scenario dat de Boeing met een luchtdoelraket uit de lucht is geschoten klopt. Dergelijke raketten exploderen vlak bij het toestel en lanceren daarmee een groot aantal zware balletjes in de richting van het vliegtuig, wat vervolgens wordt doorboord. De Onderzoeksraad gaat zelf niet in op deze conclusie.

In de lichamen van de bemanning zijn metalen objecten gevonden. Wat voor objecten het precies zijn, is niet duidelijk, dat wordt nog onderzocht. Dat zei Tjibbe Joustra, voorzitter van de raad, dinsdag. "Het is mogelijk dat het delen zijn van de cockpit waar ze in zaten. Maar het zou ook kunnen gaan om de objecten die met hoge energie het vliegtuig van buitenaf hebben doorboord."

Andere vliegtuigen
Ten tijde van de ramp waren nog drie andere verkeersvliegtuigen in het gebied, waarvan er één op 30 kilometer van MH17 vloog. Twee toestellen vlogen oostwaarts, één toestel verplaatste zich in westelijke richting.

Op het moment van de crash bevond de Boeing van Malaysia Airlines zich in het luchtruim zonder beperkingen, zeggen de onderzoekers. Het stond onder controle van de luchtverkeersleiding en vloog volgens de route en op de hoogte die was opgedragen door de verkeersleiding.

Definitief rapport
De raad verwacht in de komende periode over aanvullend onderzoeksmateriaal te beschikken om daarmee preciezer vast te stellen wat de oorzaak is van het in stukken breken van het vliegtuig. De Onderzoeksraad hoopt het definitieve rapport binnen een jaar te publiceren.

http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/387 ... ecten.html

Dit zou dus kunnen verklaren waarom sommigen aanvankelijk dachten dat het vliegtuig door Oekraïense(?) straaljagers zou zijn neergeschoten i.p.v. door een raket. De gaten in het vliegtuig zijn in dat geval geen kogelgaten maar scherven van de ontplofte raket. (D.w.z. als deze verklaring de juiste is... :emm2: )
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 09, 2014 12:52 pm

De laatste momenten van MH17

dinsdag 9 sep 2014

"Verder niets", vraagt de Russische verkeersleider aan zijn Oekraïense collega. "Ja, hij is verdwenen", is het antwoord. Een fragment uit het MH17-onderzoeksrapport, dat de communicatie voor en na het ongeluk letterlijk heeft weergegeven.

De cockpit van vlucht MH17 heeft contact met de Oekraïense vluchtleiding (DNP), die op zijn beurt contact heeft met de verkeersleiding in Rusland, Rostov-control (RST).

13:08 uur

MH17 meldt zich bij DNP: Malaysia een zeven, vliegniveau 330

DNP naar MH17: Malaysia, een zeven, Dnipro Radar, goedemiddag, radarcontact. Malaysia een zeven

13:19:21 uur

DNP naar RST: Ja

RST naar DNP: Zo. Dnienpr, Rostov een. Kunt u een richting geven voor de Malaysia naar Rostov naar het RND punt, we hebben er drie daar

DNP: Naar de Malaysia dat zeventien is?

RST naar DNP: Ja, dan sturen we het terug naar TIKNA

DNP naar RST: Prima (ok)

RST naar DNP: Ja, bedankt

13:39:49 uur

DNP naar MH17: Malaysia een zeven, vanwege verkeer rechtstreeks naar punt ROMEO NOVEMBER DELTA

13:19:56 uur

MH17 naar DNP: ROMEO NOVEMBER DELTA, MALAYSIA een zeven

13:20:00 uur

DNP naar MH17: Malaysia een zeven, en na punt ROMEO NOVEMBER DELTA richting TIKNA

Het contact met de cockpit verbreekt om 13:20:03 uur.

De Oekraïense verkeersleiding zoekt contact, maar dat komt niet meer tot stand:

13:21:10 uur:

DNP naar MH17: Malaysia een zeven, ontvangt u mij? MALAYSIA een zeven, Dnipro Radar

13:21:36 uur:

DNP naar MH17: Malaysia een zeven, Dnipro Radar

13:22:02 uur:

DNP naar MH17: Malaysia een zeven, Dnipro Radar

13:22:05 uur:

RST naar DNP: Ik luister, Rostov hier

DNP naar RST: Rostov, zien jullie de Malaysia door .... door de (radar)respons?

RST naar DNP: Nee. Het lijkt erop dat de indicatie uiteenvalt

DNP naar RST: Wij krijgen ook geen reactie op onze oproepen

RST naar DNP: En geen antwoord op de oproepen, ja?

DNP naar RST: Ja. En we kunnen hem nog niet zien. Dus je gaf ze een koerswijziging, zij hebben bevestigd en ....

RST naar DNP: En verder niets?

DNP naar RST: Ja, hij is verdwenen

RST naar DNP: Wacht, ik zal even vragen

DNP naar RST: Is er niets te zien op de primaire radar?

RST naar DNP: Ja, ja, ja, niets. We zien niets

DNP naar RST: Oke dan, we roepen ze nu hier op

http://nos.nl/artikel/696289-de-laatste ... -mh17.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 09, 2014 11:13 pm

Schokkende analyse van het neerschieten van de Maleisische Boeing 777, MH017

Geplaatst op 9 september 2014

Afbeelding

Tragedie

Het onderzoek naar de tragedie met de Maleisische Boeing 777, aangeduid met zijn vluchtnummer MH017, werpt nog weinig verhelderend licht op wat er met het vliegtuig is gebeurd, al zijn de eerste onderzoeksresultaten onlangs bekendgemaakt. De vluchtrecorders zijn in Engeland onderzocht, zijn uitgelezen en uitgeluisterd en het resultaat daarvan is aan de onderzoekscommissie medegedeeld. Eén ding is duidelijk: beide recorders zijn niet, zoals door sommige journalisten is beweerd, gemanipuleerd door de separatisten. Wat kan de oorzaak zijn geweest? Het blijkt dat het vliegtuig “all systems go” had, de cockpit voice recorder gaat abrupt op stil. Door welke oorzaak weten we niet. Maar misschien ontdekt men zelfs wel meer dan we zouden aannemen.


Grote interesse bestond voor de “voice recorder” als men naar een brokstuk van de cockpit kijkt. En helaas, geen enkele aanwijzing voor wat dan ook. Of toch? Eén van de vliegerexperts, Peter Haisenko, heeft nauwlettend gekeken naar de beelden van het vliegtuigwrak, die op het internet circuleerden. Hij was in het begin verbaasd hoe weinig foto’s hij vond op Google en ze waren allemaal zichtbaar in een heel lage resolutie, behalve één: het fragment van de cockpit onder het raam aan de kant van de piloot. Deze foto is echter zeer schokkend te noemen. Want wat zien we nu? Kogelgaten? En het was toch een raketsysteem, een BUK-systeem van de pro-Russische separatisten door Rusland geleverd (of gejat van Oekraïne) dat het vliegtuig heeft neergehaald? Washington vertolkt thans een opvatting dat er sprake is van een “potentieel tragische vergissing/ongeval”. Haisenko verbaast dat niet als “je de betreffende cockpit foto bekijkt”.

Afbeelding
In- en uitgaande impactgaten van projectielen in het cockpitgebied

Kijk naar deze angstvallig uit de media gehouden foto. U ziet hier duidelijk dat het gaat om in- en uitgaande kogelgaten in plaats van raketfragmenten. De cockpit toont sporen van beschietingen! De hoek van het kogelgat is naar binnen en naar buiten gebogen, hetgeen duidelijk aangeeft dat de kogels niet alleen van binnen maar ook van buiten zijn ingeslagen en wel van twee kanten en van buitenaf. De kogelgaten zijn bovendien mooi rond en schoon van fragmenten. Geschat wordt dat het gaat om 30 millimeter patronen (onderzoekscommissie, kijk of de 30 mm patronen in de gaten passen). De open klinknagels zijn ook naar buiten uitgebogen. Alleen de cockpit toont deze speciale markeringen van vernieling. De onderzoekers hebben hier nog een belangrijk punt om te onderzoeken. Dit vliegtuig is niet in het centrale deel geraakt door een geleid wapen, wat wel te verwachten was als het toestel door een SA-11 of een SA-13 was getroffen. De vernietiging is beperkt tot het cockpitgebied. De cockpit is gefabriceerd van speciaal versterkt materiaal. De reden daarvoor is dat dit deel van het vliegtuig de inslag van vogels, zgn. vogelaanvaringen op hoge snelheid, moet kunnen weerstaan. De foto toont dan ook dat dit deel van het vliegtuig belangrijk, significant sterker is dan de rest van de vliegtuigromp. De cockpit van de PANAM boven Lockerbie bleef gespaard en bestond uit één stuk toen het eenmaal op de grond terecht was gekomen. Maar bij de MH017 is het duidelijk dat de explosie naar alle waarschijnlijkheid van binnenuit heeft plaatsgevonden (zie hieronder voor de verklaring daarvan). De cockpit is gedesintegreerd!

Wat kan er dan wel gebeurd zijn?
Tot dusver breed genegeerd in de pro-westerse (US/EU/NAVO) en pro-Oekraïense pers zijn de radaropnames die door de Russen ter beschikking zijn gesteld, die bevestigen dat ten minste één Oekraïense SU-25 in de nabijheid was van MH017. Dit correspondeert met de verklaring dat de nu vermiste Spaanse controller “Carlos” twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen in de onmiddellijke nabijheid van MH017 heeft gezien. De Russen hebben de Amerikanen uitgenodigd ook hun materiaal ter beschikking te stellen, maar deze zijn er niet op ingegaan.

Het gevechtsvliegtuig SU-25
Als we nu naar de bewapening van een SU-25 kijken (de Russen kennen dit toestel als hun broekzak, zij zijn immers de constructeurs en leveranciers) dan zien we dat het vliegtuig is uitgerust met een twee-loops 30 milimeter boordkanon van het type GSh-302/AO17A. Hierin gaan in de “gunbay” opgeslagen 250 patronen bestemd voor het aanvallen van moderne tanks, zgn. “icendiary shells” en “splinter-explosive shells”, de laatste zijn zgn. “dum dum” kogels. Ze zijn in volgorde in de gunbay geïnstalleerd. De cockpit van MH017 is dus van beide kanten geraakt, hetgeen verklaart dat er in- en uitgaande kogelgaten zijn.

Afbeelding
Kogelgaten in de buitenhuid van de romp

Het ligt voor de hand te denken aan wat er gebeurt als “incendiary shells” en “dum dum” kogels de cockpit raken. Deze explosieven zijn ontworpen om een moderne tank te vernietigen! Maar waarschijnlijk hebben de forensische experts geen gelegenheid gehad deze kogels op de grond aan te treffen, deze grond is immers constant bewaakt door Kiev-militairen. Of ze zijn er niet van op de hoogte geweest, of ze hebben er niet naar gezocht, of ze hebben ze niet willen vinden. De munitie is ontworpen om moderne tanks te vernietigen, deze munitie heeft vrijwel zeker massale explosies veroorzaakt in de cockpit. De snelheid waarmee deze munitie penetreert is dermate groot dat het de piloten volkomen moet hebben verrast.

Welke “fout” is begaan en door wie?
Het interieur van een burgervliegtuig is een hermetisch gesloten, onder druk staande cabine. Explosies zorgen er in een flits voor dat de druk in de cabine oploopt tot een punt dat het vliegtuig kan breken en het vliegtuig is daarop niet berekend: het vliegtuig ontploft als een ballon! De beide recorders wekken de indruk dat er een explosie is geweest omdat beide abrupt staakten met hun waarnemingen. Dit verklaart een coherent scenario: De grotendeels intacte fragmenten van de achterzijde van de achterste secties is “midair” gebroken op de zwakkere punten van de romp, hoogstwaarschijnlijk door de extreme druk. “De beelden van de wijdverspreide brokstukken en het ernstig beschadigde segment van de cockpit passen als een hand in een handschoen”, aldus Haisenko. Bovendien toont een vleugelfragment sporen van een schampschot dat, kijkend naar de richting en de hoek van de beschadiging, in direct verband moet staan met de richting van de cockpit. De beelden zijn alle “gesaved” van Google, toen ze er nog opstonden en de HIRES foto van de beschoten cockpit en het vleugelsegment waren in no time van Google verwijderd. Wat we nog wel zien op Google zijn de rokende puinhopen, maar geen foto’s meer van het wrak.

Afbeelding
Door kogel geschampte vleugel

En Washington?
Luisterend naar de stemmen uit Washington spreekt men nu van een “potentieel tragische fout/ongeval”, waarbij de vraag zich opwerpt: “Wat heeft dan precies deze fout veroorzaakt?” “Ik ben geen voorstander van speculatie, maar ik zou graag anderen in overweging geven dat MH017 met zijn driekleuren ontwerp erg lijkt op het vliegtuig van de Russische president, dat tezelfder tijd met Poetin aan boord in de buurt van MH017 was (130 – 190 mijl)”, zegt Haisenko. Daarbij opgeteld dat Tymoshenko, de Oekraiense president, duidelijk maakte dat hij Poetin wel met een Kalashinikov om zeep wilde helpen. “Maar”, zo vindt Haisenko, “dit is allemaal speculatie. Het beschieten van MH017 is dat duidelijk niet.”

Het verhaal van een expert
Peter Haisenko is vliegerexpert met een zeer grote ervaring. Het zou onderzoekscommissies sieren als ze hem betrekken bij hun onderzoek en zijn verhaal niet afdoen met de opmerking “en weer een complottheorie”. Vele ervaren vliegers in Nederland stellen vragen na het zeer tragische ongeval. Onder anderen wat betreft de vlieghoogte en waarom het vliegtuig boven oorlogsgebied moest vliegen op 10 km hoogte. Maar tot dusver zwijgt iedereen en nemen de media klakkeloos verhalen van elkaar over, verhalen die soms kant noch wal raken, want alles wijst naar Poetin, de grote schuldige en degene die moet boeten voor..., ja voor wat? Het gaat dezelfde kant op als met de klimaatgekte. Er is een categorie allesweters en de rest moeten we verketteren en de toegang tot het web ontzeggen. Onbenullen geven commentaar, die nog nooit een vliegtuig hebben bestuurd. En wat Obama zegt: Dat is alleen waar! Wie het hele verhaal wil lezen nodig ik uit: http://www.anderweltonline.com

Door: Harry la Croix

http://ejbron.wordpress.com/2014/09/09/ ... more-70387
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor King George » Zo Sep 21, 2014 5:19 pm

Afbeelding

zo 21 sep 2014, 08:49

Duitse families MH17 klagen Oekraïne aan

Oekraïne is medeschuldig aan het neerstorten van rampvlucht MH17 van Malaysia Airlines in Oekraïne. Dat vinden nabestaanden van drie Duitse slachtoffers. Zij willen Oekraïne voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens slepen wegens doodslag door nalatigheid in 298 gevallen,
Dat schrijft Bild zondag. Volgens internationaal recht is elk land verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn luchtruim wanneer hij die openstelt voor vliegverkeer. Oekraïne heeft deze veiligheid niet gewaarborgd, zegt de advocaat van de nabestaanden, en heeft daardoor mensenrechten geschonden.


De nabestaanden zijn van plan de aanklacht tegen de Oekraïense regering en president Petro Porosjenko binnen twee weken in te dienen. De advocaat wil naast een vergoeding voor materiële schade ook smartengeld eisen. Hij gaat uit van een bedrag van ten minste 1 miljoen euro per slachtoffer.
Malaysia Airlines heeft de nabestaanden een voorschot van 5000 euro schadevergoeding uitbetaald. De rest van het bedrag volgt later.

Het neergestorte vliegtuig telde 298 inzittenden, van wie vier Duits waren. De ramp gebeurde op 17 juli in Oost-Oekraïens conflictgebied.
Het toestel is tijdens de vlucht boven Oekraïne in stukken gebroken, nadat een groot aantal objecten het met grote snelheid heeft doorboord, concludeerde de Onderzoeksraad voor Veiligheid onlangs.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 09, 2014 5:14 pm

Emotioneel wrak Timmerfrans ontploft bij Pauw

Van Rossem | 09-10-14

Een ingetogen inleiding van het onderwerp door Pauw. Stemmige cello-muziek onder een videomontage. Timmerfrans die zwaar en theatraal zucht. Inderdaad: het ging over MH17. Timmerfrans mocht het in de eerste minuten even lekker over Timmerfrans hebben. Over het talenwonder dat hij is. Over hoe hij het "propagandagif" dat de Russen over MH17 uitzonden met afgrijzen tot zich nam. Over hoe hij zijn eigen speech voor de VN V-raad helemaal zelf schreef. Zelfs waar de muis lag bij de PC waarop hij het pathetische proza opstelde. Maar dan. Pauw stelt een (1) kritische vraag over de zware emotionele lading van de MH17 eenakter die Timmerfrans voor de VN opvoerde, over mensen die elkaar in de ogen kijken en elkaars hand grijpen voor ze ter aarde storten. Of dat niet een beetje te veel van het goede was, wil Pauw weten, want: "Strikt genomen roept u een beeld op dat niet zo heeft plaatsgevonden." Meteen bijt een felle Frans hem toe: "Durft u dat zo te zeggen? U weet dat er iemand gevonden is met een zuurstofkapje op zijn mond? Die heeft dus de tijd gehad om dat te doen?" [Fragment.] Bam. Wéér mikt Timmerfrans op de traanbuizen van het publiek, en weer proeft het alsof het ter meerdere eer en glorie van Timmerfrans is. En hop, het is wereldnieuws. Maar niemand, nergens, maakte óóit gewag van dit "feit". Geen separatisten. Geen omwonenden. Geen lokale brandweer. Geen journalisten. Geen onderzoekers. Zelfs geen nabestaanden. Waar Timmerfrans het derhalve vandaan heeft: geen flauw idee. Als je van 10 km uit de lucht lazert heb je geen kleren meer aan je lijf, laat staan een zuurstofmasker op je neus. Maar hij zet het "feitje" schaamteloos in om zichzelf op zijn zelfgemetselde voetstuk overeind te houden. Trouwens, over propagandagif én niet weten "hoe het gegaan is" gesproken: Pauw verzuimde om een kritische vraag te stellen over De Leugen Over De Ring die Timmerfrans verkondigde. Daar komt hij dus gewoon mee weg. Voorgoed, want de MinBuZa vertrekt naar de EU binnenkort en MH17 was de kers op zijn sollicitatieproces. 292 mensen hun dood, is Timmerfrans zijn Brusselse brood. Wij moeten even aan de zuurstof nu hoor.
Haagse Bronnen: 'Zuurstofmasker is puur gelul van een dronken egomaan'
Nabestaande: "Waarom zeg je dit, Timmermans?"
Glibber PR: Ineens is er een brief aan de nabestaanden. Ineens had een Australische passagier een zuurstofmasker om de nek. Maar: GEEN speeksel, GEEN DNA en GEEN vingerafdrukken aangetroffen. Dus dat zuurstofmasker is waarschijnlijk NIET moedwillig opgezet.
OBK: De immer genuanceerde Olaf Koens wil Timmerfrans kielhalen.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... .html#more

Zie de ook video op de site.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor King George » Vr Okt 10, 2014 2:27 am

Wat heeft Timmermans allemaal aan informatie achtergehouden? Zijn versprekingen zaaien in ieder geval gerede twijfel bij de nabestaanden. En hoe zat het met het gerucht over afgerukte horloges? Het bleek niet waar te zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Timmermans timmert aan de weg. Pardon, naast de weg

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Okt 10, 2014 9:22 am

Ik mocht die Timmermans al vanaf het begin niet. Niet alleen zijn smoel stond mij niet aan, zijn hele attitude straalde zelfverzekerde onzin uit. Nee, deze man is niet te vertrouwen. Dat hij een PvdA-er is, berust beslist niet op toeval

Nog los van dit alles heeft Timmermans zich nu definitief geprofileerd als een eersteklas oetlul. Hoe kun je nu in godsnaam zo'n opmerking maken. Ik denk hierbij niet aan de nabestaanden, maar - inderdaad - aan hemzelf. Aan zijn ego, aan zijn verstand, aan zijn slecht functioneren, aan zijn

DOMHEID

Louter onnadenkende domheid. En zo'n schlemielige klootzak probeert de top van het slecht functioneren van de wereldmacht te bereiken? Welnu, het feit dat die hele top daar met open ogen intrapt, zegt al genoeg. Daar is maar een woord voor nodig:

CORRUPT
Waarom heeft Timmermans zich de uitspraak toch laten ontlokken? "Omdat ik misschien wel te betrokken ben bij dit onderwerp," zei hij gisteren. (HvdM: merk het woord misschien op. Wordt hij nu ook nog de onzekere Timmermans? Nee! Hij is zoals de meeste politici een gore huichelaar, een theatrale klootzak en meer niet. Ik heb die man nooit gemogen.) Timmermans: "Het is een onderwerp dat mij veranderd heeft en mij enorm raakt. Maar het laatste wat ik wil doe, is mensen laten schrikken die het al zo moeilijk hebben. dat heb ik gedaan. En dat betreur ik zeer. Advocaat Mewa noemt de uitspraak extra zuur in het licht van eerdere uitspraken van het kabinet. "Premier Rutte heeft gezegd: 'Wij gaan voor jullie staan en zorgen dat de waarheid boven komt'. En nu realiseren mensen zich dat er zaken achtergehouden worden. De meeste nabestaanden hebben minister Timmermans hoog zitten."- (Bron: dagblad Trouw)

Altijd fijn zo'n betrouwbare intelligente slimme minister en collega in je kabinet van eersteklas bedriegers.
Laatst gewijzigd door Hans v d Mortel sr op Vr Okt 10, 2014 10:08 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor mercator » Vr Okt 10, 2014 9:24 am

King George schreef:Wat heeft Timmermans allemaal aan informatie achtergehouden?

Wss niks . Timmermans is een opgeblazen kikker die om het even wat zou doen om zichzelf te manifesteren. Vreemd dat daar in Nederland zoveel mensen dat niet kunnen inzien.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 10, 2014 10:29 am

Timmermans is een narcist die het niet leuk vindt om kritische vragen of opmerkingen te krijgen. Vandaar deze uitglijer. . En ik kan me voorstellen dat de nabestaande boos zijn. Er gebeurd werkelijk niks. En mede door Timmerfrans en zijn VVD maatje die samen het vuur in de Oekraine opgestookt hebben, weten de nabestaande nog niks over wie of wat het vliegtuig neegeschoten heeft.

Nabestaanden MH17 gaan Staat aanklagen

Nabestaanden van de aanslag op vlucht MH17 gaan de Nederlandse Staat aanklagen wegens grove nalatigheid en onzorgvuldigheid bij het afwikkelen van de tragedie met het vliegtuig. De uitglijer van minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) was de ’druppel die de emmer deed overlopen’.

Nabestaanden schrokken zich rot toen ze Timmermans op tv hoorden onthullen dat één van de slachtoffers was gevonden met een zuurstofmasker om. Voor zover nabestaanden troost vonden in de gedachte dat hun dierbaren niet hadden geleden, dan werd die met de uitspraak van Timmermans vernietigd. „Het is niet kies. Wij wisten van niks. Dit had nooit mogen gebeuren”, zo zegt een woordvoerder van Stichting MH17, die tientallen nabestaanden van de ramp vertegenwoordigt.

Advocatenkantoor Van der Groen gaat voor de Stichting MH17 de Nederlandse Staat aanklagen. „Ook omdat er nog steeds geen behoorlijk onderzoek is gedaan op de rampplek”, zegt Bob van der Groen. „Nederland moet zorgen voor veiligheidsgaranties. We stellen de Staat aansprakelijk voor de immateriële schade.”
Schoffering

Ook Malaysia Airlines reageert woedend. „Een enorme uitglijer van Timmermans, die niet zonder gevolgen kan blijven”, zegt een woordvoerder. „Ook wij waren hiervan niet op de hoogte. Het is een schoffering van de families van slachtoffers.”

In de Tweede Kamer klinkt eveneens kritiek. ’Onhandig en onjuist’, oordeelt de SP. Het is dat Timmermans binnenkort naar Brussel vertrekt, „anders had hij hier echt last mee gekregen”, denkt Kamerlid Van Bommel. D66 vindt het optreden van de PvdA-bewindsman ’onhandig’, de PVV vindt het een ’blunder’. CDA-leider Buma: „Echt onbegrijpelijk dat je als minister dit soort dingen zegt.”Timmermans zei gisteren zijn uitlatingen ’te betreuren

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Eliabe » Vr Okt 10, 2014 11:33 am

Bij de start van dit topic gaf ik al aan dat mijn gevoel zei dat er iets niet klopte.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Het kabinet van de geile machtswellustelingen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Okt 10, 2014 12:58 pm

Eliabe schreef:Bij de start van dit topic gaf ik al aan dat mijn gevoel zei dat er iets niet klopte.

Het smerige van dit alles vind ik dat deze echt smerige uiterst onbetrouwbare en super schijnheilige blamage regering, van de ramp een ware kermis attractie heeft gemaakt. Waarmee ze probeerden de gunst van het Nederlandse volk te bewerkstelligen. Soberheid betrachten had ik meer op z'n plaats gevonden. Nabestaanden hebben het recht om met rust gelaten te worden. Op eventuele vragen hoort men een eerlijk, oprecht fatsoenlijk en passend antwoord te geven en niet uit de nek te lullen met een boel misleidende onzin. Kortom: een politiek brevet van onvermogen! Schaamteloze politiek in optima forma. En het gaat maar door. Net kwijlende honden die het heerlijk vinden om elke keer weer het eigen braaksel op te likken.

VVD en PvdA verkeren in een roes van kracht met hun onoverwinnelijke politieke waanzin.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18516
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Timmermans timmert aan de weg. Pardon, naast de weg

Berichtdoor mercator » Vr Okt 10, 2014 8:15 pm

'Hans van de Mortel' schreef:Ik mocht die Timmermans al vanaf het begin niet.

Ik werd met dit figuur geconfronteerd in mei 2012 toen Timmermans nog een dorpspolitiekertje van niks was in Heerlen. En maar afgeven op Wilders en zijn "achterlijke racistische extreemrechtse kiezers " ...Op mijn vraag of moslims nu links of rechts waren ? hoefde hij zelfs niet te antwoorden want de moderator van het debat nam mij het woord af en beet me toe alleen serieuze vragen graag ! [icon_lol.gif]
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Malaysia Airlines.

Berichtdoor Eliabe » Vr Okt 10, 2014 8:44 pm

Van die MH17 hoor je nooit meer wat en de onderste steen blijft gewoon helemaal onderop.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten