Greenpeace

Vrijdenker
Berichten: 1748
Lid geworden op: Do Jul 15, 2004 10:07 pm
Contact:

Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor Vrijdenker » Za Dec 18, 2010 4:05 pm

Links-radicale Wildershater wordt nieuwe directeur Greenpeace
Bjorn, De Dagelijkse Standaard, 18 december 2010
http://fp.dagelijksestandaard.nl/2010/1 ... reenpeace/

Wat zal men trots zijn bij Greenpeace Nederland, nu na het vertrek naar de Tweede Kamer van algemeen directeur Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) eindelijk een waardige opvolger is gevonden: Sylvia Borren. Borren kennen we bij DDS nog, van 1994 tot 2008 was ze namelijk de directeur van Oxfam Novib – klein wereldje nietwaar? Onder haar leiding koos Oxfam Novib, toen nog NOVIB geheten, consequent een (extreem-)links standpunt in het politieke debat – terwijl men tegelijkertijd honderden miljoenen euro’s subsidiegeld ontving om, zoals men zich ook in de statuten ten doel stelde, armoede te bestrijden in de Derde Wereld.

Zo was NOVIB één van de ondertekenaars van het actiepamflet van de beruchte, en later na de moord op Fortuyn afgelaste, door Nederland Bekent Kleur en de Internationale Socialisten georganiseerde anti-Fortuyn demonstratie van 11 mei 2002. Ook financierde Oxfam Novib de door dezelfde twee organisaties georganiseerde anti-Wilders demonstratie van 22 maart 2008. Borren nam zelfs plaats in het ‘comité van aanbeveling’ van deze demonstratie. Bovendien was zij, net als o.a. René Danen, voorzitter van Nederland Bekent Kleur, mede-oprichter van het Nederlands Sociaal Forum, een antiglobalistisch samenwerkingsverband waar allerlei links-radicale organisaties, zoals de Internationale Socialisten, een antisemitisch knokploegje, bij zijn aangesloten.

Tijdens haar directeurschap van NOVIB/Oxfam Novib werd ook de anti-Israël-industrie ruim gespekt. Hier op DDS is een jaar geleden becijferd dat tussen 2005 en 2008 minstens een kwart miljoen euro van Oxfam Novib naar de anti-Israël-lobby is gestroomd. Onder andere organisaties als het Nederlands Palestina Komitee (voorgezeten door de GroenLinks’er Wim Lankamp die in 2005 de ‘Caïro Conferentie’ bezocht waar ook vertegenwoordigers van Hamas, Hezbollah en de Moslimbroederschap present waren), Stop De Oorlog (een door de Internationale Socialisten opgezette organisatie) en United Civilians for Peace (in het verleden voorgezeten door Borren) werden door Oxfam Novib gesubsidieerd. Zelfs Stop de Bezetting, voorgezeten door de antisemiet Gretta Duisenberg, werd door Oxfam Novib gesubsidieerd. Onlangs kwam Stop de Bezetting nog in opspraak vanwege een antisemitische tekst die een tijd lang, tot het Meldpunt Discriminatie Internet zich ermee ging bemoeien, op de website van de organisatie heeft gestaan.

Om een lang verhaal kort te maken: geen enkele fatsoenlijke organisatie zit op een dergelijke bestuurder te wachten. Mooi dus dat er ook nog organisaties zoals Greenpeace bestaan. DDS feliciteert Greenpeace dan ook van harte met de nieuwe algemeen directeur: deze WorldConnector past perfect bij het bedrijfsprofiel!

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor Ariel » Za Dec 18, 2010 5:05 pm

Greenpeace krijgt geen cent meer van me sinds ze stenen storten in de Noordzee.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18606
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor mercator » Za Dec 18, 2010 8:11 pm

Vroeger kocht ik nog wel s iets in de Oxfam shop maar nu mogen ze al enkele jaren hun Palestijnse olijfolie en door Marxistische boeren geproduceerde Chileense wijn zelf opzuipen.
Straks verkopen ze nog authentieke Colombiaanse biologische cocaine en crack !
En o ja, de Rainbow Warrior mag met man en muis vergaan tijdens het redden van een baby walvis.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Vrijdenker
Berichten: 1748
Lid geworden op: Do Jul 15, 2004 10:07 pm
Contact:

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor Vrijdenker » Di Jan 18, 2011 12:46 am

Greenpeace zet masker van onafhankelijkheid af
Michael van der Galien, De Dagelijkse Standaard, 16 januari 2011
http://fp.dagelijksestandaard.nl/2011/0 ... jkheid-af/

Greenpeace doet graag alsof het politiek onafhankelijk is en dus boven de partijen staat. Dat moet ook wel, want een significant deel van de eigen donateurs is bij lange na niet zo links als de leiding van de organisatie zelf. Als je als organisatie dan toch overkomt als een soort van club van, voor en door PvdA’ers en ander linkse types haken dit soort donateurs al snel af. Daar komt natuurlijk bij dat Greenpeaces lobby-praktijken veel minder effectief zijn als ze politiek kleur bekent. Dus pretendeert Greenpeace noch voor links, noch voor rechts te zijn, Het is een “onafhankelijke” organisatie waar CDA’ers, PVV’ers en VVD’ers zich ook prima thuis kunnen voelen.

Vandaag bewees Greenpeace dat dit apolitieke imago flauwekul is. De organisatie was namelijk aanwezig bij de door Job Cohen georganiseerde grote linkse demonstratie in Amsterdam. De milieulobbyclub leverde zelfs een spreker in de persoon van Joris Thijssen.

Door Thijssen te sturen naar deze bijeenkomst heeft Greenpeace zichzelf definitief ontmaskerd als deel van de linkse kerk. De hele demonstratie draaide immers maar om één ding: het organiseren van het linkse verzet tegen het regeringsbeleid. Er werd gesproken over hoe dit verzet het beste georganiseerd kon worden, hoe men bepaalde doelgroepen kon bereiken, hoe verschrikkelijk slecht het kabinet wel niet was, en hoe verstandig linkse oplossingen voor de problemen van dit land zouden zijn. Roemer verwoordde het doel van de aanwezigen perfect toen hij zei “schouder aan schouder” op te willen trekken met andere partijen en maatschappelijke organisaties om het kabinet Rutte ten val te brengen.


Greenpeace probeert de schade te beperken
Joshua Livestro, De Dagelijkse Standaard, 17 januari 2011
http://fp.dagelijksestandaard.nl/2011/0 ... -beperken/

(...) hierbij een gratis pr tip, vrij naar ome Jan Marijnissen: “Als je geschoren wordt, moet je stilzitten.” Ofwel: nooit reageren als je wordt aangepakt op iets dat je inderdaad fout hebt gedaan. Nu kunnen we immers nog een keer gratis en voor niks de aandacht erop vestigen dat een club die via de Postcodeloterij indirect gesponsord wordt door de Nederlandse belastingbetaler en die zich aan de wereld presenteert als een objectieve, boven de partijen staande organisatie ervoor koos aanwezig te zijn bij een bijeenkomst die geheel in het teken stond van linkse blokvorming en verzet tegen het rechtse kabinet.

mercator
Berichten: 18606
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor mercator » Di Jan 18, 2011 1:00 pm

En dan te bedenken dat ik 18 jaar geleden een Greenpeace vulpen heb gekocht omdat die helden opkwamen voor het milieu!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 19, 2011 12:23 am

Ik lees dat PVV sympatisanten weinig geld geven aan liefdadigheid. Hoe zou dat komen?
Ja, vroeger waren er veel organisaties die ik steunde.
Greenpeace, Cordaid, Natuurmonumenten, de kanker stichting, de nier stichting, de lever stichting, het zangkoor, enz. enz.
Maar het zangkoor deed mee aan de actie tegen bezuinigen door de PVV.
De medische stichtingen worden geleid door vele directeuren met extreme salarissen en bonussen.
Natuurmonumenten deed mee aan de Brakke Grond manifestatie.
Greenpeace: laat maar zitten, stelletje klimaat-gekken.
Cordaid is bij mij ook afgevoerd. Met een one-click op hun website geef je 6 euro aan Soedan.
Maar al direct blijft er 4,68 euro hangen aan de strijkstok van de internet firma. Dan nog de overhead van Cordaid zelf eraf.
Waar kan je nog geld voor een goed doel aan geven?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 19, 2011 2:02 am

Mahalingam schreef:Waar kan je nog geld voor een goed doel aan geven?


Aan Pakistan, want daar is weer een zware aardbeving geweest.

Pakistan getroffen door zeer zware aardbeving
http://www.telegraaf.nl/buitenland/8774 ... buitenland

De beving veroorzaakte geen tsunami in de Indische Oceaan. Er zijn nog geen berichten van schade of gewonden. Wel was op tv-beelden te zien hoe bewoners in de ijzige kou in de nacht hun huis uit renden en verzen van de Koran citeerden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders-hater Sylvia Borren nieuwe directeur Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Di Feb 15, 2011 9:54 pm

Nog even die zaak van de strijkstok bij Cordaid.
Het was PowNews die met de zaak kwam:
http://www.powned.tv/uitzendinggemist.html 14 febr. 2011
En dit is de site waar het om gaat:
http://acties.wuzzon.nl/Cordaid/Cordaid ... @email.com
De reactie van Cordaid op de aantijgingen:
http://www.cordaid.nl/nl/Actueel.html?tab=tab_2&item=11839
Per gift gaat er 4,68 euro naar de eigenaar van de website (Wuzzon Company , vol met vriendjes van ze?). Het doet er niet toe of de gift groot of klein is. Gemiddeld werkt dat uit op 14% , zo wordt beweerd.
Niets aan de hand, alles volgens de normen en regels.
Hulporganisatie Cordaid heeft naar aanleiding van een item in PowNews de vergoeding die website-eigenaren krijgen voor een banner-actie voor Zuid-Soedan, aangepast naar de norm van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Eerder zei de organisatie nog niets ongebruikelijks te doen.

Vorige maand meldde PowNews dat Cordaid zijn donateurs niet vertelde dat slechts een kwart van de donaties in Zuid-Soedan terecht komt, terwijl op de website van de organisatie iets anders wordt beweerd. Het handelen van Cordaid was in strijd met de voorwaarden die het CBF stelt. Staatssecretaris Knapen van Buitenlandse Zaken zei destijds geschrokken te zijn van de gebrekkige manier waarop Cordaid zijn donateurs informeert.

Hoewel de hulporganisatie eerder beweerde niet verkeerd te handelen, heeft de club eerder gemaakte afspraken nu aangepast. Woordvoerder Jos de Voogd: “We zijn opnieuw met de aanbieder van de online advertenties om de tafel gaan zitten. Van iedere gemaakte donatie via de advertenties gaat nu 25% naar de eigenaar van de website.”

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2011/02/cordaid_haalt_bakzeil.html
En die 25% is gelijk ook het maximum wat het CBF toe staat aan kosten.
Gezien het vermelde feit van ze dat de doorsnee kosten over alle ingekomen gelden 14% is, zijn ze dus met die website bijna 2 keer zo duur uit als hun gemiddelde.
En ze moesten met de webaanbieder onderhandelen. Dan denk ik dat die meer slurpte dan die 25% nu.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19099
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Mogelijk gevaar door sabotage Greenpeace bij kerntransport

Berichtdoor King George » Do Okt 13, 2011 4:02 pm

Een groep 'kernafvalactivisten' van Greenpeace heeft geprobeerd een kuil te graven onder de treinrails waar dinsdag een kerntransport vanuit Borssele naar Frankrijk zou passeren. De activisten werden betrapt waardoor Nederland mogelijk aan een ramp is ontsnapt.


De actie had plaats in Vlissingen-Oost. Toen de mannen werden betrapt, sloegen ze op de vlucht en wisten zij aan de politie te ontkomen, schrijft De Telegraaf donderdag.


Actie
Het incident is geheim gehouden door de politie, die dinsdagavond in een persverklaring nog meldde dat 'tijdens het kerntransport zich geen noemenswaardige incidenten hebben voorgedaan'. Volgens het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is de actie niet gemeld vanwege drukte op kantoor.


'Het is ons ontschoten,' zegt Dennis Janus van het KLPD. 'Maar ik kan bevestigen dat er vorige week vier mannen zijn waargenomen die niets van doen hadden bij het spoor en een kuil hebben gegraven. Inmiddels hebben we een 33-jarige man in Amsterdam aangehouden die deel uitmaakte van het kwartet.'

De man wordt verdacht van een misdrijf dat gevaar opleverde voor het treinverkeer. Greenpeace bevestigt dat de activisten bij de organisatie horen, maar wil niet zeggen waar zij mee bezig waren. 'Over het wat en waarom willen we verder niets zeggen,' meldt een woordvoerder.

Gevaarlijk
Verwacht wordt dat activisten het transport wilden saboteren, omdat zij zeggen dat het gevaarlijk is om radioactief afval te vervoeren door dichtbevolkte gebieden. 'Als het misgaat, zijn de gevolgen niet te overzien,' zegt Ike Teuling van Greenpeace.

In juni had ook een transport plaats dat stuitte op verzet van Greenpeace. Tien actievoerders ketenden zich toen vast aan het spoor waardoor drie wagons bijna vier uur vertraging opliepen


Elsevier
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19099
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Mogelijk gevaar door sabotage Greenpeace bij kerntransport

Berichtdoor King George » Do Okt 13, 2011 4:05 pm

De enige parlementair vertegenwoordigde ploeg die wakker en alert hun ogen open hebben en ballen tonen! :wink2:

PVV haalt uit naar Greenpeace

DEN HAAG - De PVV haalt uit naar Greenpeace. De milieuorganisatie heeft volgens PVV-Tweede Kamerlid Richard de Mos „willens en wetens“ mensenlevens in gevaar gebracht bij een actie tegen een kerntransport van Borssele naar Frankrijk.


Volgens De Mos heeft Greenpeace zich schuldig gemaakt aan de „zoveelste ontoelaatbare actie”. De partij wil dat de overheid „alle contacten met deze criminele organisatie” verbreekt.

De Mos windt zich ook op over de „lakse houding” van de politie die in eerste instantie sprak van een niet noemenswaardig transport.

De Telegraaf onthulde donderdag dat activisten van Greenpeace vorige week door de politie werden betrapt toen ze een kuil onder de treinrails voor het kerntransport aan het graven waren.

De Mos heeft over de zaak Kamervragen gesteld aan minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie en staatssecretaris Joop Atsma van Milieu.


De Telegraaf
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mei 13, 2015 3:55 pm

Wat zien wij hier?

Afbeelding

Een poging om met keien platvissen nog platter te maken?
Nee, een poging om te zorgen dat visser wegblijven omdat hun sleepnetten achter die keien blijven hangen en hun boot dan omslaat en de vissers verzuipen.
Dezelfde soort terreur als slangen bij pompstations doorsnijden.
Maar het is voor een betere wereld !
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/05/antwoordnr_11330_1000_pj_amsterdam_.html

    Help mee. #FuckdeGreenPeace. Stuur een baksteen naar Greenpeace Nederland, Antwoordnr 11330, 1000 PJ AMSTERDAM en doe ze de hartelijke groeten.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 18, 2015 4:44 pm

De baksteen actie is gelukt. Maar of het indruk by greenpeace gemaakt heeft? Ik betwijfel het. Van de kiezelstenen die GeenStijl gedoneerd heeft men een hartje gemaakt.

Afbeelding


Bij het hoofdkantoor van Greenpeace zijn maandag "een paar pallets met stenen" aangekomen. Die waren gestuurd door boze vissers naar aanleiding van een actie door de milieuorganisatie. Greenpeace heeft keien gestort in de Klaverbank, een belangrijk visgebied in de Noordzee.

Greenpeace zegt de keien te hebben gedumpt om de Noordzee te beschermen, maar volgens de vissers kunnen hierdoor netten worden beschadigd of vissersboten omver worden getrokken. De vissers hebben daarom, naast het sturen van stenen, ook aangifte gedaan tegen Greenpeace en ze zijn een kort geding begonnen.

De milieuorganisatie heeft de gestuurde stenen meteen ingezet voor eigen gebruik. Voor de de deur van het hoofdkantoor is er een boodschap mee gespeld: "Red de Noordzee!"
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 18, 2015 5:38 pm

Lol. Via GeenStijlOndertussen heeft visservrouw Anja uit Urk 300 mails bij de advocaat langsgebracht.
Vanmiddag met ruim 300 mails van visserijbedrijven en vissermannen naar advocatenkantoor Knoops om de zaak door te spreken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15748
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Greenpeace moet blijven!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Mei 21, 2015 6:06 pm

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Hoe trek je de aandacht en waarvoor? Ik ga geen oordeel vellen, maar heb wel een eigen mening, smaakvol bereid vanuit mijn logica. Politici zijn als onderdeel van de smerige politiek zelf smerig. Want, wie met pek omgaat wordt ermee besmet. Daarom hebben we Greenpeace nodig. En tenslotte is het ook werkverschaffing voor een goed doel dat niet altijd als geslaagd wordt opgevoerd. Net zoals in het theater, net zoals bij schrijvers, bij filmregisseurs en al helemaal bij mensen die menen in staat zijn God uit te leggen aan u en mij. Maar het gebeurt en is blijkbaar nodig om niet te verzanden in een zinloos bestaan op aarde dat doorgaans wordt bepaald door dictators als Napoleon, Hitler, Stalin, Mao, Obama, Pol Pot, Napoleon, en bovenal wordt bepaald door de enige unieke, uitsluitend ten behoeve van mohammedanen geschikte waarheidsprofeet als weerzinwekkende Arabische sadist met een ongelooflijke hedendaagse zeggingskracht: de historische agressieve woestijnrat Mohammed, ambassadeur van de Arabische godsdienstwaanzin voor ALLE zwakzinnigen van geest. :sheik:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 06, 2015 4:51 pm

Het kan niet waar zijn, maar helaas....Greenpeace wordt niet vervolgd om zwerfkeien.

Greenpeace wordt niet strafrechtelijk vervolgd voor het storten van zwerfkeien in de Noordzee. Dat heeft het Openbaar Ministerie besloten.

Voor vissers zou er geen gevaar zijn, omdat Greenpeace de locatie van de keien bekend heeft gemaakt en er veel aandacht van de media is geweest voor het dumpen van de keien. Vissers kunnen zodoende volgens het OM de locatie van de zwerfkeien weten. De kans dat de zwerfkeien een schip zouden beschadigen, is heel klein. Vorige maand deden honderden vissers, die vinden dat de milieuorganisatie voor een gevaarlijke situatie zorgt, aangifte tegen Greenpeace.

Greenpeace gooide de stenen in mei in zee als protest tegen „het gebrek aan daadkracht van de Nederlandse regering om de Noordzeenatuur te beschermen”. De organisatie noemt het ook „een daad van natuurherstel op kleine schaal”. In het gebied komen de stenen volgens Greenpeace al duizenden jaren voor, maar zijn ze door visserij deels verdwenen. De stenen zouden bijdragen aan natuurherstel, doordat er veel dieren en planten rond kunnen leven.

De uitspraak van de kortgedingrechter verbaast Greenpeace niet, maar ze is er wel blij mee. Ze wijst erop dat elders in Europa de overheid en vissers zelf duizenden keien hebben laten afzinken om de natuur te helpen. „Daar doen ze aan natuurherstel, hier 'pesten' we vissers. De rechter heeft de hele poppenkast doorgeprikt. Het is nu tijd dat politiek Den Haag eindelijk serieus werk maakt van de bescherming van onze zeenatuur.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 06, 2015 12:47 pm

En de vissersvereniging wordt vervolgd door Grien Pies vanwege
'Wij hebben die stenen daar legitiem geplaatst en die stenen zijn ons eigendom'. De vissers moeten daar volgens hem 'van afblijven'.

Linkse rakkers maken zich altijd druk om legitimiteit. Alles wat zij doen is legitiem want zo niet dan waren ze niet veel beter dan een criminele bende.
Verwijderen vissers zelf keien? Dan wil Greenpeace geld zien
Greenpeace eist geld van de vissers als de vijf overgebleven gedumpte stenen op de Klaverbank worden verwijderd. Eerder verwijderde de Nederlandse Vissersbond zelf vijf keien, die door Greenpeace in zee gedumpt werden.
http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/Verwijderen-vissers-gedumpte-keien-Dan-wil-Greenpeace-geld-zien-2667728W/?masterpageid=158493
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 06, 2015 5:53 pm

Greenpeace in India is al heel lang bezig verzet te steunen tegen vooruitgang.
geen insecticiden (misoogsten, malaria), geen gen-gemanipuleerde planten (katoen, tarwe, gouden rijst), geen kolencentrales enz.
Gedrag wat wij hier tolereren van ze (rotsen in zee, bezetten gebouwen en olie platforms, schepen hinderen in de haven enz.) tolereert de regering van India niet meer. Die ziet terrorisme.
Vanuit het buitenland gefinancierde NGO's werken voor hun eigen belang.
Greenpeace loses Indian registration
Greenpeace says its charitable registration to operate in India has been revoked.
The environmental campaign group says that the decision effectively shuts it down in India.

The government of Narendra Modi has previously accused Greenpeace of flouting tax laws and having an anti-development agenda.

The pressure group has been working in India for 14 years and employs more than 300 people.

The BBC's correspondent in Delhi, Justin Rowlatt, says Mr Modi's government has been accused of a major crackdown on NGOs and charitable groups ever since he came to power in 2014.

Greenpeace says it plans to challenge this latest decision. It follows a ruling that the organisation could not raise money abroad - which was itself successfully challenged.
Interim Executive Director Vinuta Gopal said in a statement:
"We are confident that we are on strong legal ground. We have faith in the legal process and are confident of overcoming this order."
http://www.bbc.com/news/world-asia-india-34748994
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Lasteraar
Berichten: 181
Lid geworden op: Ma Mei 26, 2008 9:48 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Lasteraar » Vr Nov 06, 2015 10:50 pm

Mede-oprichter van Greenpeace Patrick Moore is gillend weggelopen vanwege de anti-kapitalistische, extreemlinkse koers die Greenpeace insloeg.
http://www.ecosense.me/index.php/views-articles
Veel van die eco-fanatici zijn net als een watermeloen, een groene schil om een rode binnenkant.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Greenpeace

Berichtdoor Ali Yas » Za Nov 07, 2015 12:20 am

Met India zie je wel meer positieve ontwikkelingen de laatste tijd.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Greenpeace

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 08, 2015 10:56 pm

India schopt Greenpeace het land uit wegens fraude

Gepubliceerd op 7 nov. 2015

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Zo Nov 29, 2015 6:24 pm

Er is weer eens een zgn. 'klimaat-top' waar bobo's bijeenkomen om maatregelen te nemen om de aarde te redden van opwarming door ons.
Hoogtijdagen dus voor Green Peace en aanverwante clubjes. Aksie, axie, actie.

Het was heel hartverwarmend voor de deelnemers van de mars om te ervaren dat veel wind en regen de medestanders niet stopt om hun bezorgdheid voor de opwarming te tonen.
Duizenden lopen in Amsterdam voor het klimaat
In de binnenstad van Amsterdam is zondagmiddag een klimaatparade aan de gang, onderdeel van de climate march. Voor de wandeling hadden zich enkele duizenden mensen verzameld op het Museumplein. De deelnemers lopen van het Museumplein door het centrum en terug.

De demonstratie is georganiseerd door Greenpeace, Oxfam Novib en Milieudefensie. Ze willen dat mensen en bedrijven meer wind- en zonne-energie gebruiken en minder kolen, olie en gas.

Dat zij allen voortaan ter behoud van het milieu maar koud mogen douchen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/24804817/__Klimaatparade_door_Amsterdam__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19099
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor King George » Zo Nov 29, 2015 7:42 pm

Klimaathysterici vernielen herdenkingskaarsen aanslagen Parijs, want CO2-uitstoot.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Ariel » Zo Nov 29, 2015 9:37 pm

King George schreef:Klimaathysterici vernielen herdenkingskaarsen aanslagen Parijs, want CO2-uitstoot.


Het was beter geweest voor het millieu als alle deelnemers uit diverse landen die meeliepen in de climate march, 10 tot 15 minuten hun adem ingehouden hadden. Moet je een kijken wat dat gescheeld had voor de CO2-uitstoot.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39166
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Greenpeace

Berichtdoor Mahalingam » Ma Nov 30, 2015 2:59 pm

Er is video.
Hier zie je een aantal Witte Wieven die als katholieke engeltjes verkleed zijn om vredesduifjes te spelen terwijl even later de waxinelichtjes door de lucht vlogen.

Tot grote ontsteltenis van de aanwezigen op het plein stampten de activisten dwars door de brieven, waxinelichtjes en rozen heen die daar voor de slachtoffers van de aanslagen waren neergelegd. De gewelddadige acties van de COP21-haters hakten erin bij de Parijzenaars, die na de aanslagen van 13 november de draad juist weer proberen op te pakken.

Vreedzame demonstranten vormden een menselijke ketting rond het beeld van Marianne, om te voorkomen dat er nog meer gedenktekens door de lucht vlogen.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24805934/__Activisten_onteren_terreurslachtoffers__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18606
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Greenpeace

Berichtdoor mercator » Ma Nov 30, 2015 3:04 pm

Ariel schreef:Het was beter geweest voor het millieu als alle deelnemers uit diverse landen die meeliepen in de climate march, 10 tot 15 minuten hun adem ingehouden hadden. Moet je een kijken wat dat gescheeld had voor de CO2-uitstoot.

150 presidenten, koningen, sjeiks, partijcommissarissen etc.etc. en heel hun gevolg zijn heel de wereld over gevlogen om toespraken te komen houden in Parijs. k Wil niet weten hoeveel CO2 die vliegtuigen al hebben uitgestoten en dan moeten ze elk nog s terug ook. Voor de horeca in Parijs is het wel goed denk ik.
HET grote ecologische probleem is de bevolkingsexplosie in Afrika en Azië maar daar heeft geen enkele klimaatwaanzinnige aandacht voor . In tegendeel, ze willen die nog verergeren door gratis medische zorg en ontwikkelingshulp voor de zwartjes.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten