De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 07, 2016 1:25 am

BREAKING! De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken heeft aangifte gedaan tegen regering Rutte II

Geplaatst op 6 juli 2016

Afbeelding

Na ruim 12 weken uitstel van een antwoord op de uitslag van het Oekraïne-associatieverdrag referendum heeft de Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken namens zijn leden een collectieve aangifte gedaan tegen de regering Rutte II voor het aanzetten tot/plegen van een ambtsmisdrijf tegen de referendumwet:

Aan: Politie

Betreft: Aangifte van het aanzetten tot het plegen van een ambtsmisdrijf.

Datum: 1 juli 2016

Hierbij doe ik aangifte wegens het aanzetten tot het plegen van een ambtsmisdrijf. Op 6 april jl. had het referendum plaats over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Aan de kiezer werd de vraag voorgelegd: bent u vóór of tegen het associatieverdrag? Inmiddels is gebleken dat de kiesdrempel van 30% is gehaald. 61% van de kiezers, de meerderheid, heeft het associatieverdrag afgewezen. De vraag is: hoe nu verder. In dezen is artikel 11 van de Wet op het raadgevend referendum van toepassing. Dit artikel bepaalt: [...] De regering zal in overeenstemming met dit wetsartikel zo spoedig mogelijk een wetsvoorstel moeten indienen waarin staat dat de voorgenomen goedkeuringswet voor genoemd associatieverdrag wordt ingetrokken.

De regering heeft echter aangekondigd dat zij enkele maanden nodig heeft (tot na het referendum over een Brexit) om met de EU te onderhandelen over eventuele aanpassing van die onderdelen van het associatieverdrag die nog niet voorlopig zijn toegepast, zodanig dat het verdrag alsnog kan worden geratificeerd. In de ogen van het kabinet zou de afwijzing van het verdrag door de kiezer ook anders kunnen worden geïnterpreteerd, als een advies om nog eens naar het verdrag te kijken. Hiermee zegt de regering in feite dat zij de uitslag van het referendum naast zich neerlegt. Niet aan de orde was immers of een aangepast verdrag aanvaardbaar was voor de kiezer. Het woord ‘uitsluitend’ in artikel 11 van de referendumwet houdt in dat de keus slechts is tussen ratificeren of niet ratificeren van het verdrag.

De referendumuitslag kan gezien de vraagstelling alleen betekenen dat het niet-handelsdeel van het associatieverdrag ‒ het deel dat over handel gaat, is een exclusieve bevoegdheid van de EU ‒ is afgewezen. Derhalve moet de goedkeuring van het associatieverdrag worden ingetrokken. Met haar afwijkende interpretatie zegt de regering ook dat zij de referendumwet niet wenst na te leven. Hiermee pleegt de regering een ambtsmisdrijf. In het Kamerdebat van 19 april jl. over de uitslag van het referendum is een motie ingediend die de regering oproept tot het uitvoeren van de referendumwet. Deze motie werd met 75 tegen 71 stemmen verworpen. Aangezien artikel 11 van de referendumwet niet de mogelijkheid biedt tot nadere aanpassing van het verdrag, wordt met het tegen de motie stemmen in feite aangezet tot het niet naleven van de wet. In een persbericht van 27 mei 2016 heeft Minister Koenders bevestigd dat het kabinet en de EU al akkoord zijn over het visumvrij reizen van de Oekraïne, terwijl dit juist een onderdeel is van het associatieverdrag. Daarmee roepen de tegenstemmers op tot het (blijven) plegen van een ambtsmisdrijf. Ik verzoek u deze aangifte in behandeling te nemen en mij te informeren over het strafrechtelijk onderzoek naar het gepleegde ambtsmisdrijf.

Website: http://bondoverheidszaken.nl/index.html

Facebook: https://www.facebook.com/NDBONederland/

Voorzitter N.D.B.O. Nederland
Jordy Zwarts

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/06 ... -rutte-ii/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Anti-EU sentimenten groeien

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 07, 2016 11:22 pm

BREAKING!: HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL

Geplaatst op 7 juli 2016

Afbeelding

Ter documentatie, vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke en overheidsdienst gedurende het illegale bestaan van de EU in Europa. Verantwoordelijk voor de uitvoer van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen. Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa. Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.

Like en deel onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/EUTribunal.NL/

* Zodat u en anderen opgeroepen kunnen worden voor de jury die het oordeel velt over de vervolging van de gedaagden. Doordat het tribunaal gebruik maakt van internet jurering is er geen maximum van aantal juryleden.

Voor meer informatie: http://eutribunal.com/

EU-Tribunaal mede mogelijk gemaakt door de Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken (N.D.B.O. Nederland)

Website: http://bondoverheidszaken.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/NDBONederland/

Door: Jordy Zwarts en M. Muyres

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/07 ... tribunaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 13, 2016 3:29 am

De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken opgericht april 2016

Geplaatst op 12 juli 2016

Afbeelding

Staat voor een directe democratie, waarin burgers een belangrijke rol vertegenwoordigen en waarin wij elke vorm van geweld en extremisme uitsluiten. Vreemd genoeg bestond er voor alles een bond, behalve tegen overheidszaken. N.D.B.O. Nederland wilt de burgers de mogelijkheid bieden om als collectief op verschillende manieren actie te ondernemen. Zoals in collectief verband juridische en gerechtelijke procedures te starten.

Doordat veel mensen niet willen/kunnen demonstreren vanwege reistijd, te lage opkomst, werk, geen geloof in effectiviteit enz., willen wij het protest naar de mensen thuis brengen. Zodat de burger vanuit zijn huis deel kan nemen aan ons collectief. Dit bespaart de burger onnodige reistijd en ergernissen, maar ook als individu sta je kansloos tegenover de overheid.

N.D.B.O. Nederland zal de belangen van de burgers behartigen, zoals een bond werkelijk hoort te handelen. Wij hopen dan ook op een breed collectief, zodat wij samen onze democratie kunnen herstellen. In collectief verband staan wij veel sterker dan we werkelijk beseffen. De actievoering van N.D.B.O. Nederland zal met de nodige media-aandacht belicht worden, waardoor er sneller Kamerdebatten ontstaan en kunnen wij moties steunen van politieke partijen die dezelfde doelstellingen hebben die onze belangen behartigen.

Ook kunnen wij als collectief snel en effectief antwoord bieden op alle actuele zaken die ons mooie landje aangaan. Het starten van een petitie gaat zeer snel, waardoor we de benodigde handtekeningen in een kort tijdsbestek kunnen halen en besparen we onnodige kostbare tijd. Maar ook collectieve aangiftes en aanklachten indienen, behoren zeker tot onze mogelijkheden. Zolang de overheid zijn burgers niet dient, krijgt de overheid geen enkele rust van N.D.B.O. Nederland en zijn leden.

N.D.B.O. Nederland zal ook opgericht worden in andere Europese landen, waardoor steeds meer burgers wakker zullen worden en het verzet zal groeien. Met als enige doel onze democratie te herstellen…

De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken heeft een aantal lopende zaken met hoge urgentie, die zeker de nodige aandacht verdienen:

* Voorbereiding aanklacht & aangifte tegen de Nederlandse Staat:
1.Discriminatie naar zijn eigen burgers
2.Het beramen van uitroeiing Europese rassen

* Schadeclaim tegen de Belastingdienst “Wegens illegaal vrijgeven van inkomstengegevens aan wooncorporaties”

* Collectieve terugvordering onterechte incasso- en gerechtskosten (waardoor een hoop burgers onnodig in de schulden zijn beland).

Word snel lid & laat uw stem echt gelden!

Voorzitter N.D.B.O. Nederland
Jordy Zwarts

Voor meer informatie: www.bondoverheidszaken.nl

Facebook: https://www.facebook.com/NDBONederland/

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/12 ... pril-2016/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Aangifte tegen het FOUTE Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 11, 2016 4:09 pm

Oproep: Nationale Collectieve Aangifte & Aanklacht tegen:

Geplaatst op 10 oktober 2016

Afbeelding

De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst, VVD, PvdA, D66, CDA, GroenLinks & DENK...

Beste Medeburgers,

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht inclusief schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!


KLIK HIER! VOOR AANGIFTEMODEL...

* STUUR UW AANGIFTE NAAR:

[email protected]

* OF VUL HET AANMELDINGSFORMULIER IN VIA: http://bondoverheidszaken.nl

Tevens is de Democratische Bond voor Overheidszaken een NATIONALE COLLECTIEVE AANKLACHT INCLUSIEF SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK! (Speciaal tijdens de verkiezingscampagnes!)

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij “met een kleine bijdrage” op uw steun... VOOR MAAR € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen. Gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te hoog!

* De Democratische Bond voor Overheidszaken biedt vele mogelijkheden van actie voeren namens de belangen van alle Nederlandse burgers, bekijk onze website voor meer informatie: http://www.bondoverheidszaken.nl

Facebook: https://www.facebook.com/NDBONederland/

* De Nationale collectieve aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK is ook ingediend & aangenomen bij het EU-Tribunaal: http://www.eutribunal.com

Facebook: https://www.facebook.com/EUTribunal.NL/

Met vriendelijke groet,

Bondvoorzitter: dhr. J. Zwarts

Afbeelding

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/10 ... cht-tegen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aangifte tegen het FOUTE Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 31, 2016 3:04 am

Nationale Collectieve Aangifte (update)

Geplaatst op 29 oktober 2016

Afbeelding

Nationale Collectieve Aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, Zorginstituut Nederland, NPO (Media), Belastingdienst, VVD, PvdA, D66, CDA, GroenLinks, SP, CU & DENK…

UPDATE: Binnen 3 weken al ruim 1000 aangiftes!


Beste Medeburgers,

Maak als collectief een einde aan alle leugens & corruptie...

Ondanks de geringe kans van het gerechtelijke slagen van deze collectieve aangifte -vanwege het corrupte systeem- is het ons democratisch recht & democratische plicht om aangifte te doen tegen strafbare feiten die worden gepleegd! Niets doen en lijdzaam toekijken met het risico dat Nederland wederom 4 jaar hetzelfde wanbeleid voorgeschoteld krijgt, is geen optie.

Wellicht is dit onze laatste kans om het tij nog te keren, en de leugenaars die zichzelf volksvertegenwoordigers noemen voor eens en altijd af te straffen voor jaren van schandalig ondemocratische wanbeleid.

Als collectief kunnen we namelijk massaal een duidelijk signaal afgeven tijdens de verkiezingscampagne van de politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks, SP, CU & DENK. Onze winst ligt juist bij de negatieve publiciteit voor de verdachte politieke partijen, die weer in het voordeel van de oppositiepartijen zal zijn! Als collectief hebben we de mogelijkheid om de oppositiepartijen extra steun te geven voor de aankomende debatten tijdens de verkiezingscampagne.

N.D.B.O. roept de Nederlandse burgers op om samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media), Zorginstituut Nederland en politieke partijen PvdA, VVD, D66, GroenLinks, CDA, SP, CU & DENK incl. de vertegenwoordigde leden in ambtelijke functie. Zodat we eindelijk het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

* BEKIJK HET AANGIFTEMODEL & VUL GRATIS HET AANMELDFORMULIER IN VIA:

http://bondoverheidszaken.nl

De Nationale collectieve aangifte & aanklacht wordt mogelijk gemaakt door de Democratische Bond voor Overheidszaken & EU Tribunal.

* De Democratische Bond voor Overheidszaken biedt vele mogelijkheden van actie voeren namens de belangen van alle Nederlandse burgers, bekijk onze website voor meer informatie: www.bondoverheidszaken.nl

Persbericht: http://denhaagfm.nl

https://ejbron.wordpress.com

Facebook:

https://www.facebook.com/NDBONederland/

* De Nationale collectieve aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK is tevens ingediend & geaccepteerd door het EU Tribunaal: www.eutribunal.com

Persbericht: www.express.co.uk

Facebook: www.facebook.com/EUTribunal.NL/

Met vriendelijke groet,

Bondsvoorzitter & Co-Founder EU Tribunal

Dhr. J. Zwarts

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/29 ... te-update/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aangifte tegen het FOUTE Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 10, 2016 5:55 pm

STEUN WILDERS... meld u aan & doe aangifte tegen de corrupte elite!

Geplaatst op 10 december 2016

Afbeelding

Beste Nederlanders,

1. Helaas kunnen wij constateren dat onze democratie is opgeheven door een corrupt politiek gedachtegoed, dat ook onze rechtstaat vertegenwoordigt. De Nationale Bond voor Overheidszaken roept alle Nederlanders op – die het spuugzat zijn! – om massaal als collectief aangifte te doen tegen de Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media), Zorginstituut Nederland, de politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks, SP, CU & DENK!

(UPDATE: Al ruim 1.500 aanmeldingen voor de Nationale collectieve aangifte!)


Samen met u kunnen we de corrupte elite tijdens de verkiezingscampagnes afstraffen & een antwoord bieden op het schandalige, ondemocratische, corrupte wanbeleid. Niets doen en lijdzaam toekijken met het risico dat Nederland wederom 4 jaar hetzelfde wanbeleid voorgeschoteld krijgt, is geen optie.

Bekijk het aangiftemodel en vul gratis het aanmeldingsformulier in via:

http://bondoverheidszaken.nl

2. Tevens kunt u zich aanmelden voor de Nationale collectieve aangifte – wegens discriminatie, afpersing, oplichting en het bewust ontnemen van levensvreugde – tegen: Zorginstituut Nederland, Zorgverzekeraars en de medeplichtige incassobureaus & gerechtsdeurwaarders, zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

Vraagt u zichzelf eens af? De overheid dwingt u een contract af te sluiten met een commerciële private onderneming (Zorgverzekeraars), waardoor u gedwongen wordt om verplicht kosten te maken met het risico bij wanbetaling op beslaglegging met boetes. Is hier geen sprake van een dwangcontract (slavernij) met een commerciële private onderneming? Dit is namelijk in strijd met de Internationale rechten van de mens.

Ook bij het gratis verlenen van (tand)zorg aan “asielzoekers” is er grootschalig sprake van overtreding van artikel 1 v/d grondwet “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan”.

Bekijk het aangiftemodel en vul gratis het aanmeldingsformulier in via:

http://bondoverheidszaken.nl

Facebook: www.facebook.com/NDBONederland

SAMEN STAAN WE STERK!

Met vriendelijke groet,
Jordy Zwarts
Voorzitter N.D.B.O.

https://ejbron.wordpress.com/2016/12/10 ... pte-elite/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 25, 2017 2:38 pm

COLLECTIEVE AANGIFTE TEGEN: HET CORDON SANITAIRE (Ontneming stemrecht!)

Geplaatst op 24 januari 2017

Afbeelding

Beste Nederlanders,

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen H. Spekman/L. Asscher (PvdA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), J. Klaver (GroenLinks), S. Buma (CDA) en E. Roemer (SP)! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid en de illegale kartelvorming van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten! Het fairplay beginsel van onze democratie staat op het spel door een illegale kartelvorming om een Cordon Sanitaire te plegen tegen een democratisch gekozen partij (PVV). De kiezers worden onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleid door list & bedrog om hun stemgedrag te veranderen…

LEES ONDERSTAANDE AANGIFTEMODEL!

(PS: Artikelnummers worden aangevuld bij indiening v/d aangifte)


Betreft: Aangifte ter zake van meerdere strafbare feiten tegen premier M. Rutte (VVD), H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), L. Asscher (PvdA), H. Spekman (PvdA) J. Klaver (GroenLinks), S. Buma (CDA) en E. Roemer (SP).

1. Aangifte wegens discriminatie, dwang, ondermijning van het democratische proces en misleiding door list en bedrog:

Het bewust uitsluiten van de politieke partij PVV en haar kiezers met een Cordon Sanitaire is bij wet verboden. GW art. 1 geeft aan dat allen die zich in Nederland bevinden recht hebben op een gelijkwaardige behandeling. Door het uitsluiten van een democratisch gekozen politieke partij PVV worden miljoenen kiezers genegeerd en wordt het Nederlandse democratisch kiesproces opgeheven en ernstig ondermijnd door de politieke partijen VVD, PvdA, GroenLinks, CDA, D’66 en SP. Door zich schuldig te maken aan discriminatie (uitsluiten) van de democratisch gekozen partij PVV staan de politieke partijen VVD, PvdA, GroenLinks, CDA, D’66 en SP onder valse voorwendselen ingeschreven bij de KvK om deel te mogen nemen aan de Nederlandse democratische verkiezingen. Door het opleggen van een Cordon Sanitaire wordt er ook geen eerlijk kiesproces geboden aan de Nederlandse kiezers. De VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP maken zich schuldig door een bevolkingsgroep van miljoenen mensen hun stemrecht te ontnemen en uit te sluiten.

Onder de vermelding dat de PVV kiezers welkom zijn bij de VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP wordt er door list en bedrog dwang opgelegd aan de Nederlandse kiezers, die feitelijk geen andere kieskeuze wordt geboden namens de VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP. Dit is een ernstige vorm van discriminatie, dwang en misleiding, aangezien ik als kiezer geen enkele behoefte heb om te stemmen op de VVD, PvdA, D’66, CDA, GroenLinks en SP, die zich schuldig maken aan onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van het fairplay beginsel in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht, in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels. Kiezers dienen een vrije keuze te hebben en niet onder dwang, bedreiging, discriminatie, kartelvorming en misleiding van list en bedrog gedwongen te worden om hun stemgedrag te veranderen. In een democratie hoort het partijprogramma en de oplossingen van een politieke partij de stemgedrag te bepalen en is het uitsluiten van een democratisch gekozen partij d.m.v. een kartelvorming een schending op het fairplay beginsel van onze democratie

De namen van de politieke partijen Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VDD) en Democraten ’66, zijn erg misleidend. Door het negeren van de Nee-stem in het Oekraïne-referendum, het uitsluiten van democratisch gekozen politieke partijen (PVV), tegenstanders te zijn van referendums en directe democratie, maken de VVD en D’66 zich schuldig aan naam-misleiding en dienen deze namen per direct aangepast te worden.

2. Aangifte vanwege belangenverstrengeling en illegale kartelvorming;

VVD, PvdA, D’66, CDA, GroenLinks en SP plegen een illegale kartelvorming om vanwege belangenverstrengelingen andere democratisch gekozen partijen uit te sluiten. De VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, CDA en SP doen zelf een beroep op hun democratisch gekozen positie om al jaren het beleid te mogen bepalen, maar sluiten de PVV uit om een ander beleid te mogen uitvoeren. De VVD, PvdA, D’66, CDA, GroenLinks en SP maken zich schuldig aan onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van het fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels. Democratie betekent nu eenmaal de meeste stemmen gelden en dient gerespecteerd te worden.

3. Aangifte tegen M. Rutte wegens onder valse voorwendselen met list en bedrog in 2012 gekozen premier te worden:

Rutte heeft zich schuldig gemaakt om met verkiezingsbedrog onder valse voorwendselen de functie van premier te bekleden en zijn macht te behouden in 2012 en is er sprake van onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van het fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels.

MELD U GRATIS AAN VIA: http://bondoverheidszaken.nl

Facebook: www.facebook.com

https://www.facebook.com/EUTribunal/?fref=ts

SAMEN STAAN WE STERK!

Door Jordy Zwarts
(voorzitter van N.D.B.O. Nederland)

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/24 ... stemrecht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 31, 2017 2:44 am

Internationale petitie: de beëindiging van het illegale EU-instituut!

Afbeelding

BESTE EUROPEANEN,

DE OPLOSSING OM ONS ALLEMAAL TE BEVRIJDEN VAN HET ONGEKOZEN, CORRUPTE, ONDEMOCRATISCHE EU-INSTITUUT...

Deze Internationale petitie zal namens de Europese burgers aangeboden worden aan de Amerikaanse president D.J. Trump met de officiële bewijslasten, die zullen aantonen dat het EU-instituut door via het plegen van een staatsgreep ten koste van soevereine Europese landen ongekozen zijn macht heeft gegrepen. Teken deze petitie, juist tijdens de huidige verkiezingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië!

Lees verder>>> (en onderteken de petitie!)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 19, 2017 10:06 pm

Collectieve aangifte tegen: Cordon sanitair PVV

Geplaatst op 19 maart 2017

Afbeelding

Beste Nederlanders,

De Nationale Bond voor Overheidszaken heeft geconstateerd dat het Fair-Play beginsel van de Nederlandse democratie ernstig is ondermijnd door het plegen van een cordon sanitaire tegen een democratisch gekozen partij (PVV). Hiermee zijn de kiezers onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling misleid met list & bedrog om een andere stemkeuze te moeten maken. Wij hebben al verklaringen van kiezers die beweren hun stemgedrag te hebben aangepast vanwege het cordon sanitaire. De peilingen zijn overduidelijk nadelig uitgevallen voor de PVV na het uitroepen van het cordon sanitaire.


De VVD is de laatste 5 jaar uitgeroepen tot de politieke partij met de meeste integriteitsovertredingen. De afgelopen jaren zijn er vele doofpotten door de VVD gecreëerd en zijn er zelfs sinds 2008 al 21 VVD´ers gerechtelijk veroordeeld. “Vreemd genoeg” wordt de VVD vanwege haar onbetrouwbaarheid niet uitgesloten door andere politieke partijen en kiezers? Het ministerie van Veiligheid & Justitie valt onder de verantwoordelijkheid van de VVD en héél toevallig is er tijdens de flyer-campagne een veiligheidslek bij Geert Wilders, waardoor hij als “meest bedreigde man van Nederland” beroofd werd van zijn laatste beperkte vrijheid om een eerlijke campagne te kunnen voeren. De VVD is zelfs bereid om de grootste politieke rel uit de Nederlandse geschiedenis met Turkije te creëren om haar macht te kunnen behouden met Mark Rutte als zogenaamde “krachtige leider”.

Het kan bijna geen toeval zijn dat de PVV in de 2 maanden nadat er een cordon sanitaire werd ingesteld een veiligheidslek en de Turkije-rel hebben plaatsgevonden, van 35 zetels naar 20 zetels is gezakt. Zie valse strategie Rutte/VVD.

De VVD heeft in samenwerking met NPO2 bewust – tot na de verkiezingen – een zwaar beladen documentaire uitgesteld over terugkerende loslopende Jihadisten, waaruit blijkt dat de Nederlandse burgers ernstig gevaar lopen. Zo wordt de kiezers belangrijke informatie onthouden tijdens de verkiezingen en ook worden zij bewust in gevaar gebracht.

Alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van de Nederlandse democratiestelsel dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het instellen van een cordon sanitaire is namelijk verboden in een democratisch stelsel en dus dienen de verkiezingen 2017 ongeldig verklaard te worden wegens dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleiding met list en bedrog. Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten, artikel 1 van de Grondwet bepaalt zelfs dat allen die zich in Nederland bevinden gelijke rechten dienen te krijgen.

Nu het kabinet demissionair is, zal de Nationale Bond voor Overheidszaken 30 maart a.s. een collectieve aangifte indienen tegen de politieke partijen Democraten ’66, Volkspartij voor Vrijheid & Democratie en het Christen-Democratisch Appèl vanwege naam-misleiding. Wanneer een bedrijf of vereniging zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel mag de bedrijf- & verenigingsnaam niet misleidend zijn. VVD, CDA en D’66 negeren democratische referendumuitslagen, weigeren een eerlijke democratische volksraadpleging (Nexit) te bieden aan het volk en sluiten andere democratisch gekozen partijen uit voor eigen machtsbelang.

Tevens zal de Nationale Bond voor Overheidszaken een collectieve aangifte indienen tegen H. Spekman/L. Asscher (PVDA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), J. Klaver (GroenLinks) en S. Buma (CDA) vanwege het cordon sanitaire en het plegen van een aantal strafbare feiten.

Door het uitsluiten van minimaal 1,5 miljoen ongeruste burgers wordt de grootste vorm van discriminatie gepleegd. Nederlandse burgers die zich oprecht zorgen maken over de zorg, ouderenopvang, veiligheid, behoud van de Nederlandse cultuur. Deze Nederlandse burgers worden met smaad en laster valselijk uitgemaakt als verkeerde populisten & racisten.

Wij willen met zoveel mogelijk burgers aangifte doen, dus meldt u s.v.p. gratis aan, zodat we als collectief het schandalige ondemocratische wanbeleid en de illegale kartelvorming van de afgelopen verkiezingen volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten.

Lees het aangiftemodel en meld u aan voor de collectieve aangifte! (Klik hier!)
Een boodschap aan diegene die op de VVD stemde; het is namelijk bij wet verboden om een criminele organisatie te ondersteunen (stemmen, financieren) of zich er bij aan te sluiten (lidmaatschap)!

Tot slot! Het gevestigde partijenkartel kan wel met een cordon sanitaire de burgers hun stemrecht ontnemen en democratisch gekozen politieke partijen uitsluiten... Maar de jaren van maatschappelijke onvrede zullen daar niet mee verdwijnen en wij vrezen dat de maatschappelijke onvrede juist alleen maar zal verergeren.

PS: Teken a.u.b. eveneens de petitie “Wij willen een digitale (her)stemming! (Klik hier)

Met vriendelijke groet,

Nationale Bond voor Overheidszaken

Website:
http://www.bondoverheidszaken.nl
http://www.act4justice.org
http://www.eutribunal.com

Facebook:
http://www.facebook.com/BondOverheidszaken.NE
http://www.facebook.com/Act4Justice
http://www.facebook.com/EUTribunal

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/19 ... itair-pvv/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 06, 2017 10:53 pm

Breaking news: aangifte tegen de staat wegens cordon sanitaire is een feit

Door Redactie Den Haag, 6 mei 2017

Afbeelding

Nationale Bond voor Overheidszaken boekt succes met steun 3300 burgers

Het is zo ver: de coalitieonderhandelingen kunnen worden gestaakt vanwege meerdere gepleegde strafbare feiten, in de bijlage het bewijs van de aangifte die ondersteund wordt door 3.300 burgers. Na 4 weken en het wijzen op de ambtsplicht heeft de politie nu eindelijk de aangifte aangenomen. Hierboven de handtekeningen.

De aangifte behelst tal van fundamentele mensenrechten en spreekt ook van samenzwering. Een echte complottheorie dus! En dat is het natuurlijk ook als een heel roedel kartelpartijen bij voorbaat al een andere partij uitsluit van coalitiedeelname. Deze website heeft vaak gesteld dat de PVV ook stappen had kunnen nemen om aanvaardbaarder te zijn zoals het aantrekken van Rita Verdonk als lijsttrekker. En toch lijkt er inderdaad sprake van een strafbaar feit.

De tekst van de aangifte luidt:

Ondergetekende verklaart de aangifte af te laten handelen door de Nationale Bond voor Overheidszaken – Nederland (KvK 65530543).

Aan : Politie

Betreft: Aangifte ter zake van meerdere strafbare feiten tegen Premier M. Rutte (VVD), H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), L. Asscher (PvdA), H. Spekman (PvdA) J. Klaver (GroenLinks), E. Roemer (SP) en S. Buma (CDA).

1. Aangifte wegens discriminatie, bedreiging, dwang, Art 1 GW, 365, 284, 273f sr in ondermijning van vrijheid het democratische proces/ en rechtstaat, misleiding door list & bedrog in samenspannen, ontnemen van het stemrecht, buitensluiten van economische ruimte en schending van de ambtseed integriteit en ambtsplicht en het schenden van de mensenrechten. In wederrechtelijk en onrechtmatig handelen van onbehoorlijk bestuur en schendingen van het Fairplay beginsels, in samenweefsels van verdichtsels en kunstgrepen. In samenspannen en onaanvaardbare doorkruising van recht.

Het bewust uitsluitend van de politieke partij PVV en zijn kiezers met een Cordon Sanitaire, is bij wet verboden. GW art. 1 geeft aan dat een ieder die zich in Nederland bevindt, in gelijke gevallen recht heeft op een gelijkwaardige behandeling.

Dit door het uitsluiten van een democratisch gekozen politieke partij PVV (voor-, tijdens- en na de verkiezingen), worden miljoenen kiezers genegeerd zo ook geen eerlijk kiesproces geboden aan de Nederlandse kiezers door miljoenen mensen hun stemrecht te ontnemen en uit te sluiten zo wordt het Nederlandse democratisch kiesproces opgeheven en ernstig ondermijnd door de politieke partijen VVD, PvdA, GroenLinks, CDA, SP en D’66. Door zich schuldig te maken aan discriminatie (uitsluiten) van de democratisch gekozen partij PVV en zijn kiezers.

Onder de vermelding dat de PVV kiezers welkom zijn bij de VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, SP en CDA, wordt er door list en bedrog, dwang opgelegd bij de Nederlandse kiezers, die feitelijk geen andere kieskeuze wordt geboden namens de VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, SP en CDA.

Dit is een ernstige vorm van discriminatie, bedreiging, dwang en misleiding, aangezien kiezers zijn (zoals ik) die geen enkele behoefte hebben om te stemmen op de VVD, PvdA, D’66, CDA, SP en GroenLinks – waarmee zij zich schuldig maken aan onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels -.

Kiezers dienen een vrije keuze te hebben en niet met onder dwang, bedreiging, discriminatie, kartelvorming en misleiding van list en bedrog gedwongen te worden om hun stemgedrag te veranderen. In een democratie hoort de partijprogramma en de oplossingen van een politieke partij het stemgedrag te bepalen en is het uitsluiten van een democratisch gekozen partij d.m.v. een kartelvorming, een schending op het fairplay beginsel van onze democratie en in strijdt artikel 1 v/d Grondwet. Het kan bijna geen toeval zijn dat de PVV in de 2 maanden dat er een Cordon Sanitaire, een veiligheidslek en de Turkije rel zijn plaatsgevonden, van 35 zetels naar 20 zetels is gezakt. De partijen VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, SP en CDA plegen de ernstigste vorm van discriminatie, laster en smaad tegenover bijna 2 miljoen Nederlandse burgers door hun uit te sluiten van de democratie en ons weg te zetten als racisten en het “verkeerde populisme”.

Uit een reconstructie van de Volkskrant en de verklaringen van G. Wilders (PVV), H. Hillen (CDA) blijkt dat M. Verhagen en CDA de oorzaak zijn voor de val van Kabinet Rutte-1 en M. Rutte en S. Buma de ambtswet integriteit overtreden, door met list en bedrog de PVV uit te sluiten van een democratische regeringsdeelname.

2. De ingeschreven KvK-namen van de politieke partijen Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VDD), Christen-Democratisch Appél (CDA) en Democraten ’66 (D’66), zijn misleidend. Door het negeren van de Nee-stem v/d Oekraïne-referendum, het uitsluiten van democratisch gekozen politieke partijen (PVV), tegenstanders te zijn van referendums en directe democratie, het onthouden van een eerlijke volksraadpleging voor deelname aan de EU, maken de VVD, CDA en D’66 zich schuldig aan naams-misleiding tegenover potentiële kiezers en leden, deze verenigingsnamen dienen per direct opgeheven te worden.

3. Aangifte vanwege belangenverstrengeling en illegale kartelvorming (samenzwering); Alle KvK ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van de Nederlandse democratiestelsel, dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het plegen van een Cordon Sanitaire, is namelijk verboden in een democratisch stelstel en dienen de verkiezingen 2017 dus ongeldig verklaard te worden wegens het schenden van de fairplay beginselen van de democratie, dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleiding met list en bedrog. Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten, artikel 1 v/d Grondwet bepaald zelfs dat allen die zich in Nederland bevinden gelijke rechten dient te krijgen.

VVD, PvdA, D’66, CDA, SP en GroenLinks plegen een illegale kartelvorming (samenzwering) om vanwege belangenverstrengelingen andere democratisch gekozen partijen uit te sluiten. De VVD, PvdA, D’66, GroenLinks, SP en CDA doen zelf een beroep op hun democratisch gekozen positie, om al jaren het beleid te mogen bepalen, maar sluiten de PVV uit om een ander beleid te mogen uitvoeren. De VVD, PvdA, D’66, CDA, SP en GroenLinks maken zich schuldig aan onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels.

4. Aangifte tegen M. Rutte wegens onder valse voorwendselen met list en bedrog in 2012 gekozen Premier te worden; M. Rutte heeft zich schuldig gemaakt om met verkiezingsbedrog onder valse voorwendselen de functie Premier te bekleden en zijn macht te behouden in 2012 en is er sprake van onbehoorlijke bestuur in schending van ambtseed, schending van integriteit, schending van ambtsplicht, schending van fairplay beginsel, in een onaanvaardbare doorkruising van het recht in schendingen van het mensenrecht in het wederrechtelijke bevoordelen, door listige kunstgrepen en door een samenweefsel van verdichtsels.

5. Aangifte tegen de VVD en NPO wegens misleiding, onbehoorlijk bestuur en het opzettelijk in gevaar brengen van de Nederlandse burgers en mensen met het weghouden/uitstellen van zeer belangrijke informatie/documentaire tijdens de verkiezingen 2017 m.b.t. terugkerende loslopende jihadisten en het opzettelijk verzwijgen van een geheime Turkijedeal om jaarlijks 250.000 extra vluchtelingen naar de EU te halen. Deze belangrijke informatie was van essentieel belang voor het stemgedrag van de verkiezingen 2017.

6. Aangifte tegen de VVD als schending in hun ambtseed: De VVD is al 5 jaar op rij koploper met integriteitsovertredingen, er zijn sinds 2008 al 21 VVD-ers gerechtelijk veroordeeld en heeft de VVD in zijn bestaan vele doofpotten (Demmink, Teven ect.) gecreëerd.

Bij het indienen van de bovenstaande aangifte, is artikel 51 SR van toepassing waarop ik mij beroep.

Bijlage: Iedereen is gelijk in het strafrecht, Ministers zijn strafrechtelijk vervolgbaar volgens de President van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden (F. van der Winkel)

http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2006257 ... ncien.html

Bijlage: Cordon sanitaire (illegale kartelvorming) door VVD, PvdA, CDA, D’66 en GroenLinks:

http://wnl.tv/2017/01/15/cordon-sanitai ... t-wilders/

Bijlage: Rutte sluit PVV en zijn stemmers uit democratisch proces!

http://www.ad.nl/binnenland/mark-rutte- ... ~aab9b034/

Bijlage: Reconstructie kabinet-Rutte1 viel na verzet CDA'ers & M. Verhagen:

http://www.volkskrant.nl/politiek/eerst ... ~a3601274/

Video: Verklaring Wilders Kabinet Rutte1 viel door CDA:

https://www.youtube.com/watch?v=xKzjCKCRFhQ

Bijlage: Ooggetuige Hans Hillen “Val van Rutte1 kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om

cordon sanitaire op te zetten: http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... uige-hans-
hillen-val-van-rutte-i-kwam-niet-door-pvv-dat-is-later-gebruikt-om-cordon-sanitaire-op-te-zetten/

Bijlage: Gebroken verkiezingsbeloftes VVD

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2649 ... rry_m_.htl.

Bijlage: Misleiding en weigering M. Rutte & H. Zijlstra (VVD: Volkspartij voor Vrijheid &

Democratie) van deelname democratisch gekozen politiek proces http://nos.nl/artikel/2150202-

zijlstra-blijft-erbij-vvd-gaat-niet-samenwerken-met-wilders.html

Bijlage: Ingeschreven als - Democraten ‘66 - pleegt misleiding en opheffing van democratisch

proces http://www.nu.nl/politiek/4368661/oekra ... n-d66.html

Bijlage: Overzicht Rutte tijdens Oekraïne-referendum

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... democratie.

html

Bijlage: Rutte maakt weinig werk van Nee-stem! http://www.ad.nl/buitenland/rutte-maakt-weinig-
werk-van-nee-stem-oekraine-referendum~a4b41322/

Bijlage: Valse strategie van Rutte/VVD http://nos.nl/artikel/2163385-populistische-revolutie-
bleef-uit-strategie-rutte-gamechanger.html)

Bijlage: Zwaar beladen docu bewust uitgesteld na de verkiezingen:

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/10/al ... tot-na-de-
verkiezingen-uitstelt-6642623-a1545579

Bijlage: Rutte verzwijgt opzettelijk geheime deal met Turkije om jaarlijks 250.000 extra

vluchtelingen naar de EU te halen: http://politiek.tpo.nl/2017/03/13/rutte-en-merkel-
deden-turkije-geheime-toezeggingen-eu-turkije-vluchtelingendeal/

Bijlage: Rutte pleegt grootschalige discriminatie op 1,5 miljoen Nederlandse burgers:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... ot-op-het-
bot-het-verkeerde-soort-populisme-is-een-halt-toegeroepen/

Bijlage: SP wil na eerdere uitsluiting ineens wel regeren met VVD en niet met PVV:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... i-van-180-

graden-wil-nu-opeens-wel-met-vvd-regeren/

Bijlage: Belangenverstrengeling en zelfverrijking VVD voorzitter H. Keizer

http://politiek.tpo.nl/2017/04/21/vvd-v ... miljonair/

Bijlage: Samenspannen van politieke partijkartel http://www.volkskrant.nl/politiek/groene-
partijleden-klimaatparagraaf-regeerakkoord-is-klaar~a4490693/

https://www.facebook.com/BondOverheidszaken.NE/

https://pauwnieuws.nl/news/689/breaking ... t#comments
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 15, 2017 12:58 am

Oproep voor petitie & aanklacht: Collectieve Belasting Overeenkomst

Geplaatst op 14 mei 2017

Afbeelding

Stop de illegale belastingclaim (=slavernij), het ondemocratische wanbeleid, de corruptie, de belangenverstrengelingen & oorlogvoeringen!

Inleiding: De enige oplossing: “DE BELASTINGHERZIENING”; om onze democratische soevereine rechtsstaat te herstellen, corruptie te bestrijden en het beëindigen van onrechtmatig vrijgeven van onze belastinggelden, die de algemene samenleving niet dienen... Wij willen gezamenlijk het Nederlandse democratische systeem herzien en reorganiseren. Overheidsinstituten dienen de wens van de democratisch gekozen stem te volgen. In een democratie regeert het volk, dat het systeem financiert, en wie betaalt, bepaalt!


Via deze petitie willen wij een invoering van de Collectieve Belasting Overeenkomst (CBO) eisen of gerechtelijk afdwingen, waarmee de plichten & rechten van de ingehuurde overheidsinstanties vastgelegd worden in een collectieve overeenkomst die een einde maakt aan het ondemocratische wanbeleid, de corruptie, de belangenverstrengeling, het onrechtmatig vrijgeven van belastinggelden en oorlogvoeringen. Dit ter bescherming van de Nederlandse democratie en de rechten van de Nederlandse burgers. Deze eis is simpel te realiseren door als collectief onze rechten te claimen en de wetten toe te passen. Dus twijfel niet om uw rechten te eisen, teken de petitie en meld u tevens aan (of word lid?) voor de collectieve aanklacht die de Nationale Bond voor Overheidszaken zal indienen!

Deze petitie wordt als eis ingediend bij de Belastingdienst op basis van de ‘Burger- & Mensenrechten’, die geschonden worden met het plegen van strafbare feiten. De politieke verenigingen staan volledig buiten deze onderhandeling vanwege het feit dat de politiek – van onze belastinggelden – een ingehuurd verlengstuk is van de samenleving en de Belastingdienst hiervan een onafhankelijk Overheidsinstituut is. De petitie zal tevens dienen voor een eventuele Nationale strafrechtzaak, het Internationale Strafhof (ICC) en het Europese Hof voor Rechten van de Mens.

Beste mensen,

Besef goed... zonder burgers is er geen samenleving, geen belastinggiften, geen werkgelegenheid, geen economie en dus geen land om te managen door Overheidsinstituten. De burgers zijn de motor van het gehele systeem, dat wij gezamenlijk financieren en mogelijk maken met een gift aan de belastingdienst en om een economie te creëren. De belastinggift is een Nationale collectieve huishoud-spaarpot waarmee het volk o.a. burgers en verenigingen inhuurt om het land te managen en te beschermen naar de wil van de democratische meerderheid van het volk. De overheid is dus niet meer dan een verlengstuk van het volk, die vanwege de democratische rechtsstaat en haar ambtsplicht altijd de wil van het volk hoort te dienen.

Erg belangrijk om uw burger- /mensenrechten te kennen... Het Internationale en Nationale recht kent 3 basiswetten: “Niet stelen, niet dwingen en niet doden”.

Allereerst zijn alle burgers/mensen in het recht tot vrije en gelijke burgers/mensen verklaard om dienstbaarheden van andere te dulden of niet te dulden (EVRM art. 1/4/5, UVRM , SR art. 273f/284/285/285b/310/326/358/365/366, GW art. 1 & BW art. 1.1) en dient er een verbintenis met een wilsverklaring (BW art. 3.33) te zijn om een schuld te mogen eisen op een vrij mens/burger. Zonder een rechtshandeling met een wilsverklaring is er namelijk geen overeenkomst tussen beide partijen.

Ter informatie: de Belastingdienst is een ANBI-instelling (Stichting zonder belastingafdracht), die dus alleen giften mag ontvangen en uitbetalen. Vandaar dat u ook belastingaangifte doet en u een teruggave ook als gift ontvangt. Een gift is namelijk vrijwillig en zonder een overeenkomst, waarin tweezijdig de rechten en plichten van beide partijen zijn vastgelegd en wordt erkend. Met een wilsverklaring (bijv. handtekening) wordt u met misleiding feitelijk onder dwang in slavernij gezet en wordt er pure diefstal op u gepleegd!

Koning Willem-Alexander heeft bij de Troon-inhuldiging in 2013 (LEES HIER) de burgers gewezen op het geboorterecht van Nederland met de Acte van Verlatinghe uit 1581, waarin de volkeren van Nederland vrij en soeverein zijn verklaard en dat het volk heersende tirannie mag verdrijven.

(KLIK HIER) TEKEN PETITIE & MELD U AAN: COLLECTIEVE AANKLACHT BELASTINGDIENST

(KLIK HIER) BEKIJK ONZE VOORSTELLEN VOOR DE COLLECTIEVE BELASTING OVEREENKOMST (ONDER VOORBEHOUD VAN DEMOCRATISCHE AANPASSINGEN, UW MENING TELT UITERAARD!)

Door: Jody Zwarts (voorzitter N.D.B.O. Nederland)

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/14 ... reenkomst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 14, 2017 10:40 pm

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS: STOP RUTTE III!

Geplaatst op 14 september 2017

Afbeelding

STEUN DE COLLECTIEVE AANKLACHT & PETITIE WEGENS DISCRIMINATIE/UITSLUITING VAN 1,4 MILJOEN BURGERS... UPDATE: AANGIFTE OP 9 APRIL 2017 INGEDIEND NAMENS 3.300 BURGERS, ONZE FACEBOOKPAGINA IS VERWIJDERD & HET OM ZWIJGT!!!

Beste Nederlanders,

De Nationale Bond voor Overheidszaken heeft op 9 april 2017 aangifte gedaan namens 3.300 burgers wegens het ondermijnen van de Fair-Play beginsel van de Nederlandse democratie, door het plegen van een Cordon Sanitaire op een democratisch gekozen partij (PVV) en haar kiezers, door het ontnemen van het stemrecht. Elke KvK-ingeschreven politieke vereniging die deelneemt aan de Nederlandse democratie, dient de democratische spelregels te respecteren en na te leven. Geen enkele politieke partij bepaalt wie regeert, dat bepalen namelijk alleen de kiezers!


Ook zijn de Nederlandse kiezers onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleidt met list & bedrog in samenzwering om een andere stemkeuze te moeten maken en zijn de verkiezingen beïnvloedt met het schenden van o.a. de integriteit-wet. Wegens het plegen van een onbehoorlijk bestuur, het onder een valse naam-misleiding ingeschreven te staan bij de KvK met de naam “democratie” (VVD, CDA & D’66), het schenden van de ambtsplicht met het plegen van strafbare feiten, dient de verkiezingen van 2017 ongeldig verklaard te worden.

Het OM heeft de aangifte al ruim 5 maanden in behandeling, maar zwijgt tot op heden. Wij willen met een groot collectief een aanklacht/bodemprocedure starten met een advocaat, waardoor we niet meer afhankelijk zijn van het OM. Het discrimineren en uitsluiting van 1,4 miljoen burgers van de Nederlandse democratie is bij wet verboden en zelfs strafbaar, dus eis uw democratische rechten terug! Herstel de democratie, steun ons en meld u aan bij het collectief.

WIJ WILLEN MET ZOVEEL MOGELIJK BURGERS EEN AANKLACHT INDIENEN, DUS MELDT U S.V.P. AAN! Zodat we als collectief het schandalige ondemocratische wanbeleid en illegale kartelvorming van de afgelopen verkiezingen volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten. (WORD LID & STEUN DE AANKLACHT)

* LEES AANGIFTEMODEL & MELD U AAN VOOR DE COLLECTIEVE AANKLACHT & DE PETITIE! (KLIK HIER)

Binnenkort presenteren we het eerste Nederlandstalige professionele onafhankelijke mediakanaal, dat het belasting verslindende “NPO propagandajournaal” overbodig zal maken. Mensen hebben recht op onafhankelijke, niet-politiek correcte, objectieve nieuwsverslaggeving. Dus steun ons collectief om gezamenlijk een eigen professionele journaal tv te creëren!

Met vriendelijke groet,
Jordy Zwarts,
Nationale Bond voor Overheidszaken


www.bondoverheidszaken.nl
www.facebook.com/BondOverheidszaken.NL
www.act4justice.org
www.facebook.com/Act4Justice
www.eutribunal.com
www.facebook.com/EUTribunal
www.act4freedomfoundation.rg

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/14 ... rutte-iii/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 02, 2017 12:36 am

OPROEP AANKLACHT & PETITIE: Voor Collectieve Belasting Overeenkomst (CBO)

1 oktober 2017

Afbeelding

Herstel de recht-/zorgstaat, stop de illegale belastingclaim (=slavernij), het ondemocratische wanbeleid, de corruptie, de belangenverstrengelingen & de oorlogsvoeringen!

Beste Nederlanders,

Inleiding: De enige oplossing “DE BELASTINGHERZIENING” om onze democratische soevereine rechtsstaat & zorgstaat te herstellen, corruptie te bestrijden en het beëindigen van onrechtmatig vrijgeven van onze belastinggelden, die de algemene samenleving niet dienen... Wij willen gezamenlijk het Nederlandse democratische systeem herzien en reorganiseren. Overheidsinstituten dienen de wens van de democratisch gekozen stem te volgen. In een democratie regeert het volk, dat het systeem financiert, en wie betaalt, bepaalt!

Via deze petitie willen wij een invoering van de Collectieve Belasting Overeenkomst (CBO) eisen of gerechtelijk afdwingen, waarmee de plichten & rechten van de ingehuurde Overheidsinstanties vastgelegd worden in een collectieve overeenkomst die een einde maakt aan het ondemocratische wanbeleid, corruptie, belangenverstrengeling, onrechtmatig vrijgeven van belastinggelden en oorlogvoeringen. Ter bescherming van de Nederlandse democratie, herstel van de zorgstaat en de rechten van de Nederlandse burgers. Deze eis is simpel te realiseren door als collectief onze rechten te claimen en de wetten toe te passen. Dus twijfel niet om uw rechten te eisen, teken de petitie en meld u tevens aan (of word lid?) voor de collectieve aanklacht die de Nationale Bond voor Overheidszaken zal indienen. Stop met het financieren van corruptie, uw eigen onveiligheid, onvrede en dwangdictatuur in slavernij!

Meld u hier aan, wij hebben uw steun nodig...

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 03, 2017 10:38 pm

(TIP) Hulp bij aangifte, wanneer Politie weigert!

3 OKTOBER 2017

Afbeelding

Beste Nederlanders,

Veel mensen schijnen weggestuurd te worden en vervolgens doorverwezen te worden naar het burgerlijk recht, wanneer zij een aangifte van strafbare feiten willen indienen bij het Politiebureau. De Politie verwijst graag naar burgerlijk recht vanwege de werkdruk, maar nog belangrijker het burgerlijk recht is een belangrijk verdienmodel voor de rechtbank en advocatuur! In het strafrecht start het OM namelijk de rechtszaak en bij burgerlijk recht heeft u gerechts-/griffierkosten en vaak een advocaat nodig.

De Politieagent mag nooit een rechtsgang belemmeren als wetshandhaver gezien hij een ambtsplicht heeft, die hij niet mag schenden en u heeft altijd het recht om zelf de rechtsgang te bepalen die u wenst. Justitie & OM zijn simpelweg verenigingen die niet mogen bepalen wat wel of niet strafbaar is, alleen een onafhankelijk Rechter beslist namelijk of er een strafbaar feit is gepleegd.

TIP: Stappenplan aangifte:

1. Maak eerst een afspraak voor een aangifte bij de Politie via 0900-8844, bij telefonische weigering sta erop dat u wenst aangifte te doen met het recht op rechtsgang die u zelf wens te bepalen, bij een onafhankelijke Rechter die bepaald of er sprake is van een strafbaar feit.

2. Vul van te voren in eigen woorden uw aangifte in op geschrift en dien de aangifte in bij de betreffende Politieagent tijdens de afspraak.

3. Wanneer u dus van mening bent dat er een strafbaar feit is gepleegd en u krijgt geen medewerking van de betreffende Politieagent dan dient u naar zijn dienstnummer te vragen.

4. Vervolgens wijst u de desbetreffende Politieagent op zijn ambtsplicht die hij schend met het belemmeren van de rechtsgang als wetshandhaver en dat alleen een onafhankelijke Rechter bepaald of er strafbare feiten zijn gepleegd.

5. Wanneer er nog steeds een weigering van aangifte plaatsvindt, dan stuurt u de aangifte naar de desbetreffende Hoofdofficier van Justitie (OM) in uw eigen regio. Ook kunt tevens een klacht indienen van de weigerende Politieagent, wegens het schenden van zijn ambtsplicht en integriteitswet.

6. Als OM ook weigert tot vervolging van de strafbare feiten van uw aangifte, dan kunt u een artikel 12 procedure starten. Hierin stuurt u de aangifte met de afwijzingsbrief van het OM direct naar de Strafrechtbank, met een verzoek tot vervolging van uw strafrechtszaak.

Wij hopen u voldoende te hebben geholpen en blijf ons volgen voor meer belangrijke tips, uit belang voor een eerlijkere samenleving. Voor gerechtelijke procedures bij maatschappelijke belangen, sluit u dan aan bij het collectief van de Nationale Bond voor Overheidszaken. (WORD LID & STEUN HET COLLECTIEF)

Met vriendelijke groet,

Nationale Bond voor Overheidszaken

http://act4freedom.media/(tip)%20hulp%20bij%20aangifte%2C%20wanneer%20politie%20weigert!.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 02, 2017 8:02 pm

(OPROEP) NEDERLAND UIT DE EU!
AANKLACHT LANDVERRAAD: M. RUTTE, J.P. BALKENENDE & R. LUBBERS.


Afbeelding

Beste Nederlanders,

Dankzij onze Premiers M. Rutte, J.P. Balkende, R. Lubbers zijn er verschillende Europese verdragen ondemocratisch ondertekend, waardoor Nederland stelselmatig is ontmanteld en onder een ongekozen vreemde heerschappij/dictatuur (EU) is gebracht. Zonder enige volksraadpleging is de Nederlandse soevereiniteit opgeheven. Onder dwang moet het Nederlandse volk nu de ongekozen EU-dictatuur financieren “met belastinggelden”.

AANKLACHT LANDVERRAAD (Artikel 93 SR) TEGEN:

1. M. Rutte (VVD):

* De Nederlandse bevolking wordt in gijzeling gehouden door middel van het weigeren van een Nexit-Referendum, zodat er niet democratisch gekozen kan worden voor het opheffen van de Nederlandse soevereiniteit aan een vreemde heerschappij. (Nederland is niet alleen van M. Rutte & zijn vriendjes!)

* Het ondertekenen en overdragen van macht aan een vreemde heerschappij (EU) door het oprichten van een Europees leger.

* Het erkennen van een vreemde ongekozen heerschappij en het uitvoeren van illegale EU-wetten in Nederland.

* Het samenspannen met een vreemde heerschappij om de komende jaren de Nederlandse soevereiniteit verder op te heffen.


2. J.P. Balkende (CDA):
* In 2005 is in Nederland met 62 % tegen de Europese Grondwet gestemd en door Balkende-II bindend aangenomen. In 2007 tekende Premier J.P. Balkende dus onrechtmatig “Het Verdrag van Lissabon”, die voor 96% dezelfde tekst bevat als de Europese Grondwet. Met “Het Verdrag van Lissabon” is de macht van wetsbepalingen en daarmee de Nederlandse soevereiniteit, overgedragen aan een vreemde heerschappij (de EU).

3. R. Lubbers (CDA):
* Zonder toestemming van de Nederlandse bevolking zijn in 1992 de eerste stappen gezet om de Nederlandse soevereiniteit onder vreemde heerschappij te brengen en de afschaffing van de Nederlandse Gulden. In 1992 tekende Premier R. Lubbers “Het Verdrag van Maastricht”; dit heeft geleid tot de oprichting van een Europese politieke Unie en de invoering van de Euro. (De E.E.G. werd omgevormd tot de E.U).

* Zonder toestemming van de Nederlandse bevolking is in 1997 “Het verdrag van Amsterdam” getekend, hiermee werden meer bevoegdheden voor besluitvormingen overgedragen aan een vreemde heerschappij (de EU).


PS. De Acte van Verlatinghe 1581 is onze NEXIT-TICKET en verklaart het Nederlandse volk vrij en soeverein met het recht om tirannie (EU) te verstoten. Tijdens de troonhuldiging 2013 heeft Koning Willem-Alexander de Acte van Verlatinghe erkend als de "geboortakte van Nederland". Elke rechter in Nederland moet de Acte van Verlatinghe erkennen in naam van de Koning!

Het invoeren van de Euro en de toetreding tot de EU heeft alleen maar ellende gebracht; Terreurdreigingen, Bankencrisis, Bouwcrisis, Eurocrisis, Vluchtelingen-/migrantencrisis, Verhoging van criminaliteit, No-Go zones in Europese steden, MH17, Extreme corruptie & belangenverstrengelingen enz.

Vele Nederlanders zijn hierdoor in de schulden beland, de WAO-leeftijd is verhoogd, de Zorgstaat is afgeschaft met een verplichte “illegale” zorgverzekering (Petitie klik hier), ouderenverwaarlozing, pensioenen verdampen enz.

ZIE OOK OPROEP AANGIFTE LANDVERRAAD: Minister K. Ollongren & Wethouder S. Kukenheim (D’66)


http://bondoverheidszaken.nl/nexit!%20o ... index.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 29, 2018 12:47 am

Rechtszaak Zorgverzekeraar gewonnen!

UPDATE 22 APRIL 2018:

Afbeelding

Zie verweerschrift

Beste Nederlanders,

Grote doorbraak in de 'verplichte' illegale zorgverzekering, die een schending zijn in uw burgerrechten! Na 13 jaar strijden is het J. Zwarts (Voorzitter/oprichter) gelukt om eindelijk vanuit Civiel (burger)recht de onrechtmatige vorderingen die Bestuursrechtelijk verplicht worden gesteld nietig te verklaren.

Vastgesteld is in het burgerrecht dat de verplichte zorgverzekering vanuit Burgerwetboek 1 Artikel 1, u vrij bent om een dienstbaarheid (zoals zorgverzekering) te dulden of niet te dulden. Ook is de wilsverklaring (Burgerwetboek 3 Artikel 33) door de uitspraak bevestigd, waaruit moet blijken dat u een contract bent aangegaan op vrijwillige basis vanuit Burgerwetboek 3 Artikel 44 (onrechtmatig contract onder dwang is vernietigbaar).

CONCLUSIE: CAK (voormalig Zorginstituut Nederland), UWV, Banken, Gemeentelijke instanties en Incassobureaus zijn in samenspanning onrechtmatig vorderingen en strafbare feiten aan het plegen door voor eigen rechtertje te spelen waarin het Burgerrecht wordt geschonden, wat nu is vastgesteld door de Civiele rechter en op basis van de ambtsplicht Artikel 162 SV zijn de bewijzen ingediend! (N.B.O. is in bezit van bewijzen)

De Nationale Bond tegen Overheidszaken zal nu de gerechtelijke uitspraak inzetten voor strafrechtelijke vervolging tegen de bovengenoemde partijen.

De Nationale Bond tegen Overheidszaken hoopt met deze gerechtelijke uitspraak, de eerste stap te zetten om de 'verplichte' illegale Zorgverzekering te ontmantelen en de vele mensen die slachtoffer zijn van deze grootschalige zwendel te ondersteunen!

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 27, 2018 7:50 pm

Eindelijk! Artikel 12 procedure tegen Rutte III gestart na 1 jaar wachten op afwijzing OM

Geplaatst op 27 mei 2018

Afbeelding

WE ZIJN IN DE FASE DIE WIJ WILDEN, NU GAAT HET ECHT BEGINNEN...

Beste medeburgers,

UPDATE: De aangifte namens 3.817 burgers is 9 april 2017 aangenomen door justitie, maar het OM heeft op 4 april 2018 de aangifte afgewezen, die Justitie eerder in de doofpot heeft proberen te stoppen. De reden van afwijzing is een ‘wassen neus’, eerlijk gezegd hadden we van het OM niets anders verwacht. Volgens OM zijn “demissionaire” parlementariërs en ministers niet vervolgbaar voor Ambtsmisdrijven, vastgesteld in Artikel 119 van de Grondwet.

NU WORDT HET LEUK! Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft een Artikel 12 procedure gestart (zie onderstaande brief), om de rechtbank alsnog te verzoeken tot vervolging over te gaan!


Geachte Edelachtbare,

Hierbij verzoekt N.B.O. Nederland namens een steunverklaring van 3.817 Nederlandse kiesgerechtigden om een artikel 12 procedure aan te spannen op OM zaaknr: HO 15. GAN 22406 waarbij bijna 1,5 miljoen Nederlandse kiesgerechtigden met samenspanning (art. 80 SR) en discriminatie (art 137 SR.) buiten de Nederlandse democratische rechtstaat zijn geplaatst voor/tijdens & na de 2e Kamerverkiezingen in 2017.

Art. 1 & 4 GW bepaalt namelijk een eerlijk Democratisch kiesrecht met een gelijkheidsbeginsel. Het Democratische kiesrecht om een Regering 1 x per 4 jaar te corrigeren van zijn beleidsbepaling is Grondwettelijk vastgelegd.

Door in samenspanning met verschillende politieke verenigingen discriminatie/uitsluiting te bewerkstelligen tegenover een doelgroep van bijna 1,5 miljoen kiesgerechtigden, wegens levensovertuiging/politieke voorkeur, is hiermee het gelijkheidsbeginsel van het Kiesrecht geschonden!

De toegang tot de Regering is exclusief gemaakt door het plegen van een Cordon Sanitair tegen 1.5 miljoen kiesgerechtigden door de huidige machthebbers, waardoor de grondwettige democratische regeringsvorm is vernietigd of op onwettige wijze is veranderd (Art. 94 SR), waarop een levenslange- of tijdelijke gevangenisstraf van ten hoogste dertig jaren staat!

De bijna 1,5 miljoen kiesgerechtigden, waarvan hun stemrecht nietig is verklaard, met uitsluiting en discriminatie in samenspanning, kunnen ook niet verplicht worden aan het deelnemen van het regeerakkoord Rutte 3. Niet hun stem erkennen maar hen wel verplichten tot deelname aan de verenigingen Rutte3 en EU is gijzeling Art. 282 SR. en een misdaad tegen de menselijkheid UVRM Art. 1, 2, 4, 6, 8, 10, 20 lid B. & 21

• Het OM wijst onrechtmatig de aangifte af op basis van "Onschendbaarheid van ambtsmisdrijven Art. 119 GW"
* Art. 80, 94, 137 & 282 SR zijn geen ambtsmisdrijf maar een algemeen misdrijf zoals beschreven in het Wetboek van Strafrecht.

• De aangifte is ingediend tijdens een Demissionaire Kabinet dat volgens Art. 119 GW geen onschendbaarheid geniet van ambtsmisdrijven. Een Demissionair kabinet mag geen ambtsmisdrijven plegen tijdens de coalitie-onderhandelingen, aangezien dit in strijd met het gelijkheidsbeginsel.

• Tijdens de aangifte waren de heren Pechtold, Buma, Spekman, Klaver, Willink en Roemer ook geen Minister of Parlementariër.

• Regeerakkoord Rutte 3 is tot stand gekomen door het plegen van de bovengenoemde strafbare feiten; wegens Art. 120 GW mag de Rechtbank dit niet op Verdragen en Wetten toetsen aan de Grondwet . Hierdoor komt ook de "Onschendbaarheid voor Ambtsmisdrijven" (Art 119 GW) te vervallen.

• Indien de Rechtbank wel toetst aan Artikel 119 GW, dan dient ook Artikel 94 GW (Internationaal Strafrecht UVRM) getoetst te worden, waarin Misdaden worden gepleegd tegen de Menselijkheid UVRM Art. 1, 2, 4, 6, 8, 10, 20 lid B. & 21.

Het feit dat de afwijzing van de aangifte een jaar heeft geduurd, met de nodige procedurefouten van Politiebureau Scheveningen en een Officier van Justitie "die schijnbaar het Wetboek van Strafrecht niet kennen" geeft op zijn zachts uitgedrukt de incompetentie aan van de wetsdienaars in dienst van de Nederlandse Rechtstaat.

PS. Mocht de Nederlandse Rechtstaat de aanklacht afwijzen, niet zijn eigen wetboeken naleven en zijn democratie beschermen... Dan kan uiteindelijk de aanklacht ingediend worden bij het Internationaal Strafhof (ICC), waarvoor u met een ondersteuning zich kan aanmelden (KLIK HIER).

http://bondoverheidszaken.nl/Eindelijk! ... %20OM.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 18, 2018 1:54 am

Aanklacht Internationaal Strafhof: einde aan de EU & dwangdictatuur!

Geplaatst op 17 november 2018

Afbeelding

Doe mee! Wij gaan samen met u 10 Collectieve Aanklachten indienen tegen de Kabinetten(leden) Kok, Balkenende & Rutte wegens misdaden tegen de menselijkheid (mensheid) bij het Internationaal Strafhof (ICC).

Op 10 december is het 70-jarige bestaan van de Universele Verklaring v/d Rechten v/d Mens (UVRM) en gaan wij samen met u onze mensenrechten terug claimen & de Nederlanders bevrijden uit de dwangdictatuur!

Bekijk de onderstaande aanklachten & meldt u gratis aan voor de collectieve aanklachten…

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 04, 2019 12:22 am

Nederland voor Internationaal Strafhof gedaagd vanwege oorlogsmisdaden Syrië!

Door Teunis Dokter, 3 maart 2019

Afbeelding

De stichting Nationale Bond Overheidszaken daagt de Nederlandse staat voor het Internationaal Strafhof (ICC)! De stichting onder leiding van voorzitter Jordy Zwarts diende in totaal tien klachten in waarover de juristen van het ICC zich nu buigen om onderzoeken of de aanklachten ontvankelijk zijn. Zwarts maakte eerder al werk van zaken. Daarvoor was hij onlangs nog op Café Weltschmerz te zien. Hij klaagt de Nederlandse staat onder meer aan voor ‘medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden in Syrië’!

De stichting richt haar pijlen op in totaal tien zaken waarvan de stichting van mening is dat de Nederlandse staat de mensenrechten van haar eigen burgers of anderen heeft geschonden. Of het daadwerkelijk tot een vervolging komt vanuit het ICC is nog even afwachten, maar de stichting heeft al wel een reactie ontvangen dat de aanklachten ‘in goede orde’ zijn ontvangen.

Medeplichtigheid oorlogsmisdaden Syrië
Ook wil de stichting het kabinet Rutte 2 en 3 aanpakken vanwege vermeende mensenrechtenschendingen in Syrië. De Zwitserse juriste Carla del Ponte liet eerder al aan Trouw weten dat het mogelijk is dat Nederland medeplichtig is ‘aan oorlogsmisdaden’ in het Midden-Oosten. Dit omdat de Nederlandse staat jihadistische organisaties steunde, terwijl deze op een internationale terreurlijst staan, zo laat de Nationale Bond weten.

Minderjarigen verplichten tot ‘religieuze handelingen’ en in standhouden kindhuwelijk
Ook zouden minderjarigen in Nederland jarenlang worden verplicht tot het uitvoeren van ‘religieuze handelingen’ bij het bezoeken van moskeeën. Ouders die weigerden hun kinderen naar de moskee te sturen kregen te maken met de inspectie. Dit zou een schending zijn van de rechten van het kind en tevens de ouderlijke bevoegdheid onder druk zetten (UVRM), aldus Zwarts. De Tweede Kamer krijgt er ook van langs.

Volgens Zwarts zou de Tweede Kamer pedofilie in Nederland in stand houden door het ‘kindhuwelijk niet nietig te willen verklaren’. Dit terwijl deze praktijk is verboden volgens het Wetboek van Strafrecht (art. 244) en tevens in strijd is met het UVRM inzake de rechten van het kind art. 3, 4, 5, 7 en 8. Hierover wenst Zwarts een uitspraak van het ICC.

Grondrechten
Ook zouden Nederlanders de facto geen grondrechten hebben en zou dit in strijd zijn met het VN-mensenrechtenverdrag art. 7, 8 en 10. Hiervoor verwijst de stichting naar artikel 120 van de Grondwet waarin staat dat rechters ‘niet mogen toetsen aan de grondwet’.

Dit zou betekenen dat in essentie de grondwet geen betekenis heeft voor de burger. Ook de afwezigheid van een constitutioneel hof zou ‘de kans op ontvankelijkheid van deze aanklacht’ groter maken volgens de Nationale Bond Overheidszaken.

Tevens zou artikel 119 van de Grondwet rechtsongelijkheid in de hand werken en bewindslieden vrijpleiten van corruptie door eventuele vervolging te bemoeilijken. Dit zou volgens de Bond een ‘carte blanche’ zijn voor corrupte praktijken waarbij de kans op straffeloosheid van corruptie, fraude en andere misdaden groter wordt.

Verplicht tot verbintenis met private partijen
Verder dient de Bond een aanklacht in vanwege het verplichten van Nederlandse burgers om via het bestuursrecht een verbintenis aan te gaan met private zorgverzekeraars. Volgens Zwarts is deze constructie een ‘onwettige contractuele verbintenis’. Een rechter gaf hem hier onlangs gelijk in en nu gaat hij de zaak verder voortzetten voor het ICC. Nederlanders zouden volgens hem illegitiem in dergelijke contracten worden ‘geduwd’ middels ‘overheidsdwang’.

Lidmaatschap Europese Unie
De stichting is tevens van mening dat de Nederlandse staat grote delen van de bevolking onvrijwillig een lidmaatschap van de Europese Unie door de neus heeft geboord. Zwarts ziet het VN-verdrag voor mensenrechten art. 20 par B. als voldoende grond om hierover een aanklacht in te dienen. Zo zou Nederland de uitslag van het referendum over de Europese grondwet in 2005 hebben genegeerd om vervolgens alsnog de grondwet middels een juridische truc te ratificeren:

‘96% van het document bestaat uit dezelfde tekst’.

Verder vind de stichting dat de Europese Unie de vrijheid van meningsuiting beperkt door haar inzet op het reguleren van communicatie tussen burgers op het internet en via sociale media.

Uitsluiten van bevolkingsgroepen vanwege hun politieke voorkeur
De Stichting maakt verder werk van het zogenaamde ‘cordon sanitaire’, dat de PVV van Geert Wilders en ook anderen de afgelopen jaren moesten meemaken. Hierdoor werden de stemmen van honderdduizenden Nederlanders bij voorbaat uitgesloten van inspraak in het regeringsbeleid.

Volgens de Nationale Bond Overheidszaken zijn recente verkiezingsuitslagen waarbij de grote winnaars werden uitgesloten voor deelname hier een voorbeeld van. Zo werd in Tilburg Lijst Smolders uitgesloten voor deelname aan de gemeentelijke coalitie en in Rotterdam gebeurde iets soortgelijks met Leefbaar Rotterdam.

Afbeelding
Jordy Zwarts. voorzitter van de Nationale Bond Overheidszaken te gast bij Café Weltschmerz. Bron: YouTube / Café Weltschmerz

En nu?
De voorzitter van de Nationale Bond Overheidszaken reageerde op de vraag waarom hij zo druk met deze zaken bezig is: “Het wordt tijd dat we onze mensenrechten terug pakken” zo liet hij in een telefonisch gesprek weten. Tevens stelt Zwarts dat de Nederlandse staat ‘condities creëert waardoor de Nederlandse bevolking systematisch wordt verkleind’ verwijzend naar de impact van bovenstaande zaken op bijvoorbeeld het geboortecijfer en de vruchtbaarheid van Nederlandse gezinnen.

Welke van de aanklachten ontvankelijk zijn weten we dus nog niet, maar we houden de zaak in de gaten!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... hendingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18861
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor King George » Ma Mar 04, 2019 1:09 pm

Heel goed dat er zo'n bond is.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 26, 2019 1:12 am

Nederland voor Internationaal Strafhof gedaagd vanwege oorlogsmisdaden Syrië!

Door Teunis Dokter, 3 maart 2019

Afbeelding

De stichting Nationale Bond Overheidszaken daagt de Nederlandse staat voor het Internationaal Strafhof (ICC)! De stichting onder leiding van voorzitter Jordy Zwarts diende in totaal tien klachten in waarover de juristen van het ICC zich nu buigen om onderzoeken of de aanklachten ontvankelijk zijn. Zwarts maakte eerder al werk van zaken. Daarvoor was hij onlangs nog op Café Weltschmerz te zien. Hij klaagt de Nederlandse staat onder meer aan voor ‘medeplichtigheid aan oorlogmisdaden in Syrië’!

De stichting richt haar pijlen op in totaal tien zaken waarvan de stichting van mening is dat de Nederlandse staat de mensenrechten van haar eigen burgers of anderen heeft geschonden. Of het daadwerkelijk tot een vervolging komt vanuit het ICC is nog even afwachten, maar de stichting heeft al wel een reactie ontvangen dat de aanklachten ‘in goede orde’ zijn ontvangen.

Medeplichtigheid oorlogsmisdaden Syrië
Ook wil de stichting het kabinet Rutte 2 en 3 aanpakken vanwege vermeende mensenrechtenschendingen in Syrië. De Zwitserse juriste Carla del Ponte liet eerder al aan Trouw weten dat het mogelijk is dat Nederland medeplichtig is ‘aan oorlogsmisdaden’ in het Midden-Oosten. Dit omdat de Nederlandse staat jihadistische organisaties steunde, terwijl deze op een internationale terreurlijst staan, zo laat de Nationale Bond weten.

Minderjarigen verplichten tot ‘religieuze handelingen’ en in standhouden kindhuwelijk
Ook zouden minderjarigen in Nederland jarenlang worden verplicht tot het uitvoeren van ‘religieuze handelingen’ bij het bezoeken van moskeeën. Ouders die weigerden hun kinderen naar de moskee te sturen kregen te maken met de inspectie. Dit zou een schending zijn van de rechten van het kind en tevens de ouderlijke bevoegdheid onder druk zetten (UVRM), aldus Zwarts. De Tweede Kamer krijgt er ook van langs.

Volgens Zwarts zou de Tweede Kamer pedofilie in Nederland in stand houden door het ‘kindhuwelijk niet nietig te willen verklaren’. Dit terwijl deze praktijk is verboden volgens het Wetboek van Strafrecht (art. 244) en tevens in strijd is met het UVRM inzake de rechten van het kind art. 3, 4, 5, 7 en 8. Hierover wenst Zwarts een uitspraak van het ICC.

Grondrechten
Ook zouden Nederlanders de facto geen grondrechten hebben en zou dit in strijd zijn met het VN-mensenrechtenverdrag art. 7, 8 en 10. Hiervoor verwijst de stichting naar artikel 120 van de Grondwet waarin staat dat rechters ‘niet mogen toetsen aan de grondwet’.

Dit zou betekenen dat in essentie de grondwet geen betekenis heeft voor de burger. Ook de afwezigheid van een constitutioneel hof zou ‘de kans op ontvankelijkheid van deze aanklacht’ groter maken volgens de Nationale Bond Overheidszaken.

Tevens zou artikel 119 van de Grondwet rechtsongelijkheid in de hand werken en bewindslieden vrijpleiten van corruptie door eventuele vervolging te bemoeilijken. Dit zou volgens de Bond een ‘carte blanche’ zijn voor corrupte praktijken waarbij de kans op straffeloosheid van corruptie, fraude en andere misdaden groter wordt.

Verplicht tot verbintenis met private partijen
Verder dient de Bond een aanklacht in vanwege het verplichten van Nederlandse burgers om via het bestuursrecht een verbintenis aan te gaan met private zorgverzekeraars. Volgens Zwarts is deze constructie een ‘onwettige contractuele verbintenis’. Een rechter gaf hem hier onlangs gelijk in en nu gaat hij de zaak verder voortzetten voor het ICC. Nederlanders zouden volgens hem illegitiem in dergelijke contracten worden ‘geduwd’ middels ‘overheidsdwang’.

Lidmaatschap Europese Unie
De stichting is tevens van mening dat de Nederlandse staat grote delen van de bevolking onvrijwillig een lidmaatschap van de Europese Unie door de neus heeft geboord. Zwarts ziet het VN-verdrag voor mensenrechten art. 20 par B. als voldoende grond om hierover een aanklacht in te dienen. Zo zou Nederland de uitslag van het referendum over de Europese grondwet in 2005 hebben genegeerd om vervolgens alsnog de grondwet middels een juridische truc te ratificeren:

‘96% van het document bestaat uit dezelfde tekst’.
Verder vind de stichting dat de Europese Unie de vrijheid van meningsuiting beperkt door haar inzet op het reguleren van communicatie tussen burgers op het internet en via sociale media.

Uitsluiten van bevolkingsgroepen vanwege hun politieke voorkeur
De Stichting maakt verder werk van het zogenaamde ‘cordon sanitaire’, dat de PVV van Geert Wilders en ook anderen de afgelopen jaren moesten meemaken. Hierdoor werden de stemmen van honderdduizenden Nederlanders bij voorbaat uitgesloten van inspraak in het regeringsbeleid.

Volgens de Nationale Bond Overheidszaken zijn recente verkiezingsuitslagen waarbij de grote winnaars werden uitgesloten voor deelname hier een voorbeeld van. Zo werd in Tilburg Lijst Smolders uitgesloten voor deelname aan de gemeentelijke coalitie en in Rotterdam gebeurde iets soortgelijks met Leefbaar Rotterdam.

Afbeelding
Jordy Zwarts. voorzitter van de Nationale Bond Overheidszaken te gast bij Café Weltschmerz. Bron: YouTube / Café Weltschmerz

En nu?
De voorzitter van de Nationale Bond Overheidszaken reageerde op de vraag waarom hij zo druk met deze zaken bezig is: “Het wordt tijd dat we onze mensenrechten terug pakken” zo liet hij in een telefonisch gesprek weten. Tevens stelt Zwarts dat de Nederlandse staat ‘condities creëert waardoor de Nederlandse bevolking systematisch wordt verkleind’ verwijzend naar de impact van bovenstaande zaken op bijvoorbeeld het geboortecijfer en de vruchtbaarheid van Nederlandse gezinnen.

Welke van de aanklachten ontvankelijk zijn weten we dus nog niet, maar we houden de zaak in de gaten!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... hendingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 06, 2019 5:41 pm

STOP 5G: STEL TELECOMPROVIDERS & POLITICI AANSPRAKELIJK MET EEN VERBINTENIS INCL. DAGVERGOEDING VAN MAX. € 2.000,- PER DAG!

Afbeelding

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?

De oplossing: Stel de directeuren van de telecomproviders en politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2.000,- per dag, per overtreding.

Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond tegen Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.

Als u zich opgeeft voor een geneesmiddelenonderzoek in een kliniek, dan zijn de resultaten en bijwerkingen van de te testen medicijnen nog niet bekend. U krijgt dan voor uw deelname als proefpersoon ook een dagvergoeding…

Claim uw rechten. Zonder uw wilsverklaring (Art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (Art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen u gepleegd met recht op een schadevergoeding (Art. 6.162 BW).

De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt u in staat om eerst de telecomproviders hardhandig op de vingers te tikken. Deze actie tegen de telecomproviders loopt van 27 september t/m 31 oktober. Daarna gaan we de politici aanpakken.

Dit moet u weten en doen om deel te nemen aan de collectieve 5G-aansprakelijkstelling incl. dagvergoeding:

  1. De Nationale Bond tegen Overheidszaken draagt de verantwoording om de verbintenissen van u en alle andere deelnemers aan deze actie door een deurwaarder betekend te laten afleveren bij de aansprakelijke directeuren van de telecomproviders.
  2. De Bond neemt de taak op zich om namens alle deelnemers nota’s te sturen aan de aansprakelijke partijen. Worden deze nota’s niet betaald, dan gaat de Bond via de Wet massaschadeclaim deze aansprakelijke partijen dagvaarden. De advocaat en de gerechtelijke kosten komen voor rekening van de Bond.
  3. U doet de Bond een eenmalige bijdrage van € 29,- en staat een gage van 5% af wanneer de Bond de rechtszaak wint en u een vergoedingssom ontvangt.
  4. U meldt zich aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Binnen 48 uur ontvangt u van ons drie volledige contracten en een machtingsformulier die u dient in te vullen en die u moet ondertekenen, scannen (geen foto’s!) en sturen naar [email protected]. U ontvangt van ons ook een BunQ Bank-betalingslink. Klikt u hierop, dan is de betaling zo geregeld. De contracten gaan naar de drie telecomproviders.
  5. Bewaar de ondertekende contracten goed als bewijslast, om juridisch aanspraak te kunnen maken op een jaarlijkse vergoeding van maximaal € 730.000,- zolang activering van het 5G-netwerk plaatsvindt.
  6. Ons streven is in eerste instantie het stoppen van het activeren van het 5G-netwerk, dat anders een grote inbreuk maakt op onze privacy en onze veiligheid mogelijk in gevaar brengt. Wij hebben voor de activering van 5G geen toestemming gegeven en willen dit feit juridisch ‘hard’ maken. Dit doen we door een verbintenis aan te gaan met de directeuren van de telecomproviders, voorafgaand aan de voorgenomen activering.
  7. U kunt de door de Bond ontwikkelde contracten ook zelf invullen en opsturen naar de telecomproviders. U moet dan wel op eigen kosten drie aangetekende brieven versturen, waarvan de kosten € 25,50 (3 x € 8,50) bedragen. Doet u ook mee aan de actie tegen de politici, dan komen de kosten uit op € 68,- (8 x € 8,50). Het zelf versturen van de contracten betekent ook dat u zelf voor bezorging van de nota’s bij de aansprakelijke partijen moet zorgen en dat de advocaat- en gerechtskosten voor eigen rekening zijn. Het risico ligt dan ook bij u.
Met de financiële middelen die we uit de 5% gage verkrijgen, willen we de Nationale Bond tegen Overheidszaken laten uitgroeien tot een grootse volksbeweging die de rechten beschermt van mensen tegen de onrechtmatige wanpraktijken van de overheid en organisaties die daarmee samenwerken.

AANRADER! De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft al bewezen effectief te kunnen optreden tegen de overheid en haar partnerorganisaties.

De Bond heeft via gewonnen rechtszaken tegen zorgverzekeraars erkend gekregen dat de Zorgverzekeringswet een onaanvaardbare doorkruising van het bestuursrecht in civiel recht is.

Om mensen te helpen bij het opzeggen van hun onwettige zorgverzekering, bieden wij Opzegservice Zorgverzekering (Klik link).

http://www.bondoverheidszaken.nl/5g-aan ... eding.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten