Forum voor Democratie (FVD)

Mahalingam
Berichten: 43330
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Mahalingam »

Sylvain Ephimenco:
Buitenhof-presentatrice Nathalie Righton zou voor straf haar perskaart moeten inslikken

Zijn er nog onderwerpen buiten het coronavirus? Jawel! Deze week heeft een rechtbank de VPRO in het gelijk gesteld: de omroep hoeft niet te rectificeren nadat ‘Buitenhof’-presentatrice Nathalie Righton Kamerlid Baudet verkeerd had geciteerd. Ik rende naar mijn archiefmap. In mijn journalistieke carrière moest ik me drie keer voor een rechter verantwoorden als auteur van een kranteartikel. Ik weet daarom veel over het juridische gewicht van een citaat. Jaren geleden werd ik in drie verschillende zaken aangeklaagd: door wielrenner Laurent Fignon (1960-2010), de Belgische minister Jean Gol (1942-1995) en een obscure Franse politieofficier. Ze verweten me alle drie een persoon te hebben geciteerd die hun reputatie schaadde. Alle drie citaten bleken correct te zijn opgeschreven, maar ik won alleen de twee laatste zaken. De Fignon-zaak verloor ik en mijn krant Libération moest 50.000 francs aan de wielrenner betalen. Ik had een citaat uit het AD overgenomen waarin de manager van de Nederlandse wielerploeg PDM Fignon van doping beschuldigde. Het citaat was correct zei de rechter, maar ik had erbij moeten vertellen dat de PDM-manager geen bewijs had aangedragen.

Een manipulatie die Baudet de facto als een halve nazi neerzet

Vorige maand beschuldigde Baudet de EU van een vooropgezet plan ‘om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa om de nationale identiteit te verzwakken, zodat er geen nationale staten meer zullen zijn’. Een complottheorie die je inderdaad doet schuddebuiken en die niet verheffend werkt voor het Kamerlid zelf, maar dit terzijde. Righton begon haar inleiding in Buitenhof met de woorden: “Thierry Baudet baarde afgelopen week opzien in de Tweede Kamer door te zeggen dat”. Hier, achter ‘dat’, moet de kijker een virtuele dubbele punt zien en vervolgens het citaat of een correcte samenvatting. Wanneer en waar Baudet zijn uitspraak deed is in de inleiding van Righton duidelijk: het gaat hier dus niet over ‘Europa dominant blank’ van twee jaar geleden. Righton maakte ervan: “Hij denkt dat de EU een vooropgezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen door Afrikaanse immigranten”. Baudets nationale identiteit en nationale staten zijn door Righton door ‘het blanke Europese ras’ vervangen. Een manipulatie die Baudet de facto als een halve nazi neerzet.

De interpretatie van de rechter was ook hoogst dubieus door het gemanipuleerde citaat een ‘gebrekkige parafrase’ te noemen. Hij vond dat Baudet als publieke figuur meer moet kunnen hebben. In Nederland zijn burgers dus niet allemaal gelijk voor de rechter: publieke figuren mag je van alles in de mond leggen, de man op straat niet.

Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen

En nu mijn oordeel als ervaringsdeskundige en wandelende rechter. Nathalie Righton bedreef actiejournalistiek en moet voor straf haar perskaart tijdelijk inslikken. De VPRO, die niet wil rectificeren, zal voortaan bij het begin van iedere Buitenhof-uitzending de tekst ‘Opgelet, hier wordt mogelijk journalistiek gemanipuleerd’ in beeld brengen. Wat de rechter betreft: eerst goed in de badkamerspiegel kijken. Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.
https://www.trouw.nl/opinie/buitenhof-p ... ~b7cacfc7/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Het is tijd om de grenzen te sluiten

28 maart 2020, 19:30 Door: FVD
  • Nederland is in 'intelligente lockdown'
  • Maar mensen vanuit coronagebieden komen nog steeds ongecontroleerd ons land binnen
  • FVD wil nu grenscontroles en diende Kamervragen in
Nederland bevindt zich in een ‘intelligente lockdown’. Dat vergt veel van Nederlanders en van onze economie. Maar we doen dit met een heel duidelijk doel: om het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Zodat onze intensive care-afdelingen niet overstromen. En iedereen zorg kan krijgen als dat nodig is. Daarmee hopen we zo snel mogelijk de lockdown te kunnen beëindigen en verder te kunnen met het normale leven.

Maar dat gaat niet als er vanuit het buitenland steeds nieuwe coronapatiënten ons land binnenkomen. Daarom pleit Forum voor Democratie voor grenscontroles - in aanvulling op de lockdown-maatregelen die sinds afgelopen maandag van kracht zijn (en die wij steunen). Neem het vliegverkeer vanuit de VS. Vanochtend nog landde er op Schiphol een vliegtuig uit corona-brandhaard New York. En hoewel België inmiddels unilateraal de grenzen met Nederland heeft afgesloten, staat ook de Nederlands-Duitse grens nog wagenwijd open.

Dat is onverantwoord. Om het coronavirus nu effectief te bestrijden, is het noodzakelijk om grenscontroles in te voeren. Voor wie de reis naar Nederland niet noodzakelijk is, zeggen we: wacht u alstublieft een paar weken (totdat we de zaak onder controle hebben). En passagiersvluchten uit landen met een grote uitbraak van het coronavirus worden tijdelijk geheel gepauzeerd. Geen kleine maatregelen voor een handelsland als Nederland. Maar wel de enige manier om het coronavirus effectief te bestrijden, zodat we er ook zo snel mogelijk weer overheen zijn en zo min mogelijk mensen onnodig hoeven te sterven.

Daarom stelde FVD zojuist de volgende vragen aan minister De Jonge (Volksgezondheid) en minister Grapperhaus (Justitie & Veiligheid):

Vraag 1
Is het Nederlandse beleid er op dit moment op gericht om de verspreiding van het coronavirus in Nederland zo veel mogelijk tegen te houden, of om het virus beheerst te verspreiden?

Vraag 2
Wordt er op dit moment gecontroleerd of mensen die vanuit het buitenland naar Nederland komen besmet zijn met het coronavirus? Zo ja, op welke wijze? Zo nee, waarom niet?

Vraag 3
Hoeveel personen passeren (naar schatting) per week de grens vanuit het buitenland naar Nederland? Hoeveel daarvan arriveren met het vliegtuig, hoeveel met de trein, hoeveel met de auto en hoeveel op andere wijze? Uit welke landen zijn zij afkomstig?

Vraag 4
Deelt u de opvatting dat er een reëel risico is dat er coronapatiënten vanuit het buitenland naar Nederland reizen, mensen in Nederland besmetten en zo de schaal van de bestaande corona-uitbraak in Nederland vergroten?

Vraag 5
Bent u bereid al het mogelijke te doen om ervoor te zorgen dat er geen passagiersvliegtuigen vanuit corona-brandhaarden naar Nederland vliegen, behalve ter repatriëring van Nederlanders die zich nog in die landen bevinden?

Vraag 6
Uit welke landen worden op dit moment vluchten geweerd door Nederland? Hoe wordt bepaald welke landen dit zijn? Hoe vaak worden de risico’s geactualiseerd?

Vraag 7
Wat voor maatregelen worden er getroffen indien blijkt dat iemand die uit het buitenland Nederland binnenkomt (waarschijnlijk) besmet is met het coronavirus? Bent u het ermee eens dat zo iemand te allen tijde in isolatie moet worden geplaatst, voordat die verder Nederland in kan komen?

Vraag 8
Bent u bereid aan de Nederlands-Duitse en de Nederlands-Belgische landsgrens controles in te voeren? Zo nee, waarom niet?

Vraag 9
Bent u bereid niet-essentiële reizen naar Nederland tijdelijk te verbieden? Zo nee, waarom niet?

Vraag 10
Kunt u deze vragen, gelet op het spoedeisende karakter, uiterlijk 31 maart a.s. beantwoorden?

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/ ... 7623c9268c
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Coronaspugers en ander tuig hard aanpakken!
26 mrt. 2020

Coronaspugers en ander tuig zorgen voor overlast in deze al lastige tijden. Deze overlast manifesteert zich voornamelijk in het openbaar vervoer. FVD wil dat hier stevig en daadkrachtig tegen wordt opgetreden.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8349
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door xplosive »

 
 
Corona: 1,5 maand geleden vroeg Baudet twee maal een spoeddebat aan

Inmiddels 2 volle maanden geledenArrogante VVD'ers van de partij van Mark Rutte vonden dat er geen urgentie was.
 
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Nederland, de pinautomaat van de EU

Overzicht en uitleg van de financieringsvoorstellen van de EU ten tijde van de coronacrisis

03 april 2020

Afbeelding

Nadat ambtenaren van de Europese Commissie op 5 februari nog meldden dat ‘alles onder controle was’, struikelen we nu over financieringsvoorstellen uit Frankfurt, Parijs en Brussel om de negatieve economische gevolgen van het coronavirus te bestrijden.

Volgens voorstanders van de EU moet Nederland vanwege het coronavirus ‘solidair’ zijn met economisch zwakke landen. De voorstellen ademen echter een hoog mutualisatie gehalte, oftewel schulden delen op Europese schaal. Daarbij staat niet het gericht bieden van medische zorg bovenaan, maar vooral het (langdurig) financieren van begrotingstekorten van de zwakke landen van het eurogebied. De miljarden worden om uw oren gegooid, waarbij de vraag telkens rest: wie gaat dat allemaal betalen?

Door de gebrekkige en bovendien politiek gekleurde informatie van de NPO, is het mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom biedt FVD u een bondig overzicht van de belangrijkste voorstellen met een korte toelichting.


De helikopterview: de EU-voorstellen blijken treffende overeenkomsten te vertonen met het plan van de Franse president Macron dat hij op 26 september 2017 op de Sorbonne lanceerde. Met eurobonds en een werkloosheidsfonds op Europese schaal. Duitsland was echter niet enthousiast. Macron grijpt de coronacrisis aan om het weer te proberen. Met Italië als grote voorstander en Nederland als notoire dwarsligger – mede namens Duitsland, Oostenrijk en Finland. Ursula von der Leyen, de voorzitster van de Europese Commissie, stuurt de Franse agenda in Brussel. Het was Macron die haar voor die positie kandideerde.

Op dit moment spelen in Brussel de volgende voorstellen.

Het PEPP plan van de Europese Centrale Bank
De Europese Centrale Bank (ECB) kondigde op 18 maart 2020 zijn PEPP (Pandemic Emergency Purchase Programme) plan van 750 miljard euro aan. Met dit geld wil de ECB nieuwe staatsobligaties van landen op de secundaire markt opkopen ter bestrijding van de economische gevolgen van de pandemie. Het heeft geen eindige looptijd en het bedrag van 750 miljard euro kan, indien nodig, ook worden verhoogd. Bovendien kan het ‘flexibel’ worden toegepast. Dat wil zeggen: normaliter mag de ECB alleen volgens de bestaande verdeelsleutel obligaties van landen kopen. Nu mag het daarvan afwijken en grootschalig Italiaans of Spaans schuldpapier opkopen waar alle eurozonelanden voor instaan.

Het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM)
Dit permanente ‘noodfonds’ is ten tijde van de eurocrisis in 2012 in het leven geroepen om noodlijdende eurozonelanden bij te staan. Later is daar ook individuele bankensteun bijgekomen op verzoek van Spanje. Landen die een beroep doen op ESM-fondsen moeten voldoen aan een reeks van voorwaarden. Het fonds beschikt over een maatschappelijk kapitaal van 700 miljard euro waarvan 290 miljard is gebruikt. Er resteert dus nog een bedrag van 410 miljard. Nederland hangt nog aan de lat voor 35,4 miljard euro, te voldoen binnen zeven dagen nadat de directie van het ESM hierom vraagt. De Tweede Kamer heeft daar niets meer over te zeggen. Zij heeft dat recht weggeven tijdens de goedkeuring van het ESM-verdrag.

Pikant detail: dat gebeurde in de zomer van 2012 tijdens de demissionaire periode van Rutte I met doorslaggevende steun van oppositiepartij PvdA. Met andere woorden: Nederland is verplicht om die 35,4 miljard euro over te maken op eerste verzoek van de ESM-directie.

Er is veel kritiek op dit plan vanuit Nederland en (tot voor kort) Duitsland. Het inzetten van het ESM voor deze crisis is namelijk niet waar het voor bedoeld is. Dat geldt alleen voor lidstaten die de kapitaalmarkt niet meer op kunnen. Alle lidstaten kunnen op dit moment nog steeds zelf de kapitaalmarkt op. Ook Italië, dat voor 1,5 procent tienjaars geld kan lenen.

Corona- of eurobonds
Een derde mogelijkheid om de economische gevolgen van het coronavirus te financieren, is de uitgifte van zogenaamde ‘coronabonds’. Eerder werd dit al eens voorgesteld onder de noemer eurobonds (tijdens de eurocrisis) of greenbonds (tijdens de zogenaamde ‘klimaatcrisis’). De gezamenlijke lidstaten geven gemeenschappelijke obligaties uit volgens een verdeelsleutel. Omdat de rente van die obligatie een gewogen gemiddelde is van de rentes van de deelnemende eurolanden, krijgen zwakke eurolanden (die normaliter een hoge rente moeten betalen voor hun staatsobligaties) een rentevoordeel. De sterke eurolanden, zoals Nederland, een flink rentenadeel. De sterke landen betalen dus relatief méér rente dan ze kwijt zouden zijn geweest als ze zelf de kapitaalmarkt waren opgegaan.

Dit corona obligatieplan komt in verschillende varianten voor. Zo wil Frankrijk een ‘tijdelijk’ coronafonds oprichten van vijf tot tien jaar. Maar iedereen weet dat zaken terugdraaien in Brussel vrijwel nooit gebeurt. Tijdelijk wordt dan permanent.

Bovendien is de kritiek van tegenstanders dat het wel heel erg waarschijnlijk is dat the usual suspects het fonds zullen misbruiken om hun algemene begrotingstekorten ermee te financieren, in plaats van alleen de gevolgen van het virus. Nederland zou zo dus meebetalen aan de tekorten in Italië, Spanje en Frankrijk. De prikkel voor die landen om hun economie te hervormen is dan weg.

SURE (Support Unemployment Risks in an Emergency)
Dit plan pleit ervoor om een gezamenlijk fonds van 100 miljard euro op te richten voor de werklozen als gevolg van de coronacrisis. Dit komt neer op een harmonisering van de Werkloosheidswet op Europees niveau. Deze pan-Europese regeling voor werktijdverkorting moet voorkomen dat bedrijven in nood massaal hun overtollige personeel laten afvloeien. De regeling is met name bedoeld voor Spanje en Italië. De financiering is nog niet duidelijk, maar alle EU-lidstaten moeten waarschijnlijk garant staan.

Het voorstel van Rutte
Premier Rutte verzet zich – tot op heden – tegen eurobonds. Daarom lanceerde hij een alternatief plan om een fonds op te richten van 20 miljard euro, te leveren door sterke eurozonelanden. Deze gerichte steun zal aan Italië en Spanje worden geleverd in de vorm van contanten. De Nederlandse inbreng zou dan ongeveer één miljard euro bedragen. Niet als lening, maar als gift. Het is op dit moment niet bekend of er veel landen zijn die dit steunen. Wel waren er reacties van vooraanstaande denktanks uit Spanje en Italië die het plan afkraakten. Algemene teneur aldaar: we hebben geen fooi nodig, maar gezamenlijke schuldfinanciering. Het doel van die landen is duidelijk, namelijk de coronacrisis gebruiken om gezamenlijke schuldfinanciering door eurobonds mogelijk te maken. Iets anders zullen ze waarschijnlijk niet accepteren.

Plan Hoogduin
De bovenstaande plannen krijgen veel kritiek van FVD. De Nederlandse hoogleraar complexiteit, en voormalig DNB-bestuurslid Lex Hoogduin, is het met de standpunten van FVD omtrent dit onderwerp eens. Hij is met een alternatief plan gekomen.

Dit plan houdt in dat nationale centrale banken van de EU-lidstaten (dus ook lidstaten die de euro niet voeren, zoals Polen of Zweden) een tijdelijk en doelgericht noodloket openen tegen nul procent rente, waaruit de nationale overheid kan putten. Tijdelijk, om ervoor te zorgen dat dit paardenmiddel niet langer doorloopt dan nodig is, bijvoorbeeld 12 maanden. Doelgericht om te voorkomen dat het geld wordt aangewend voor andere zaken dan directe coronaschade. Het is eenvoudig en snel te implementeren. Het enige dat nodig is, is toestemming van de ECB om tijdelijk deze vorm van monetaire financiering toe te staan. Nood breekt immers wet. De Nederlandse overheid stelt dan een programma op en vraagt daarvoor onderbouwde funding aan bij De Nederlandsche Bank, die vervolgens keurig rapporteert aan de ECB. Alle eurozonelanden kunnen dit doen. Oók Italië.

FVD vindt dit het beste plan, simpelweg omdat het het minst slechte alternatief is.

Samenvattend
FVD vindt de huidige ontwikkelingen in de Europese Unie zorgwekkend. Voornamelijk omdat de bevolking onvoldoende wordt geïnformeerd. Dit soort ongeremde, onomkeerbare soevereiniteitsoverdrachten, zullen voor Nederland enorme (financiële) gevolgen met zich meebrengen. Als het aan FVD ligt, gaat Nederland onder geen enkele voorwaarde akkoord met eurobonds. In welke vorm dan ook. Nederland wordt de pinautomaat van de eurozone. De pincodes komen te liggen in Rome en Parijs.

Terwijl Nederland de afgelopen jaren wél de bankensector heeft gesaneerd, belastingen verhoogd, lasten verzwaard en de pensioenleeftijd heeft verhoogd, willen de zuidelijke landen dat wij gaan meebetalen aan hun verzuim. De coronacrisis wordt daarvoor gebruikt. En dat terwijl gezondheidszorg bij uitstek een nationale aangelegenheid is.

FVD wil de volgende generatie Nederlanders niet opzadelen met een enorme schuldenlast. Bij de plannen die de EU erdoor wil drukken, moet de Nederlandse regering een veto uitspreken. Mocht de regering toch akkoord willen gaan, dan moet het eerst een bindend referendum uitschrijven. Het zijn tenslotte de Nederlandse burgers die moeten betalen.

https://forumvoordemocratie.nl/ep/actue ... -van-de-eu
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Wat een opluchting! Baudet kan uitpraten over Corona
Forum voor Democratie - 6 apr. 2020


Dit is de tijd om vooruit te denken. Veel mensen maken zich op dit moment zorgen. Zorgen om de coronacrisis, dierbaren, werk en geld. Thierry Baudet legt uit hoe we de coronacrisis te boven komen en hoe we een economische crisis kunnen voorkomen. Werkend Nederland verdient steun en de economie moet daarom een kickstart krijgen. We moeten ons land weer op de rails krijgen!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Misverstanden in de media | FVD Journaal #11 - LIVE Q&A!

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21876
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door King George »

Na vier dagen daling nu in Duitsland weer stijging aantal besmettingen en doden. Op 10 april mag goedkoop tanken in Duitsland niet meer.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Nu is het moment om KLM weer Nederlands te maken!
7 apr. 2020Baudet tegen Hoekstra: Ga niet akkoord met een Europese Woekerpolis!
7 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43330
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Mahalingam »

Hij begon als een 'loose cannon' (= an unpredictable or uncontrolled person who is liable to cause unintentional damage.) in de VVD. Daar werd hij uitgeknikkerd. Toen kwam die bij de FvD en ook daar was die weer een 'loose cannon' die eruit getrapt werd.
FvD-raadslid Anton van Schijndel uit fractie gezet
Raadslid Anton van Schijndel is door fractievoorzitter Annabel Nanninga uit de fractie van Forum voor Democratie in de Amsterdamse raad gezet. Van Schijndel behoudt zijn zetel en gaat tijdelijk zelfstandig verder.
Dat laat het raadslid donderdag weten. Volgens Van Schijndel ligt er een verschil van mening over de bestrijding van Covid-19 ten grondslag aan de breuk. Hij vindt dat Amsterdam zelfstandig veel meer had moeten doen om de virusuitbraak te bestrijden.

Maar volgens Van Schijndel kreeg hij te weinig ruimte om zijn standpunten naar voren te brengen, hij spreekt van ‘kadaverdiscipline’ in de fractie en vindt dat niet passen bij Forum. “Thierry Baudet is het beste dat de Nederlandse politiek de afgelopen honderd jaar is overkomen, ik blijf op hem stemmen. Mijn lidmaatschap heb ik opgezegd”, zegt Van Schijndel. Zolang de corona-uitbraak nog niet is beteugeld wil Van Schijndel niet terugtreden, dan zou hij zijn kiezers in de steek laten, zegt hij zelf. Door zijn beslissing houdt de fractie van FvD twee zetels over in de gemeenteraad.

Conflict

Volgens Van Schijndel is met landelijke bestuursleden gesproken over het conflict dat hij met de rest van de fractie heeft, maar is daar geen oplossing uit voortgekomen.
Van Schijndel werd in 2018 in de gemeenteraad gekozen. Het boterde al langer niet tussen hem en FvD-raadsleden Nanninga en Kevin Kreuger. Zo stemde hij in januari tegen een voorstel van zijn partijgenoot Kreuger.

Zelfstandig verdergaan is voor Van Schijndel overigens geen onbekende weg. In 2006, toen hij Kamerlid was, werd hij vanwege een meningsverschil uit de Tweede Kamerfractie van de VVD gezet.
Al die mensen die op hem gestemd hebben: die kan hij toch niet zomaar negeren? Dus blijft hij zitten.
Hij had ongeveer 450 voorkeurstemmen gekregen in Amsterdam.

https://www.parool.nl/amsterdam/fvd-raa ... ~bad811ff/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Raadslid Anton van Schijndel is door fractievoorzitter Annabel Nanninga uit de fractie van Forum voor Democratie in de Amsterdamse raad gezet. Van Schijndel behoudt zijn zetel en gaat tijdelijk zelfstandig verder.
Anton van Schijndel schreef:“Thierry Baudet is het beste dat de Nederlandse politiek de afgelopen honderd jaar is overkomen, ik blijf op hem stemmen. Mijn lidmaatschap heb ik opgezegd”
Duidelijk ongeschikt deze meneer.

Het beste, maar dan ook het allerbeste en meest noodzakelijke dat de Nederlandse politiek de afgelopen vijftig jaar is overkomen, is de persoon Wilders.

Zonder hem geen PVV en geen bewustwording onder de Nederlandse bevolking van het parasietenvolk uit Marokko, dat als aanhanger van profeet Mohammed parasiteert op onze kenniseconomie en beschaving. Want . . . zelfs de quasi bijzonder goed geïntegreerde Ahmed Aboutaleb, in de bevoorrechte positie van burgervader van Rotterdam, is als overtuigd moslim en aanhanger van de historische Arabische analfabete pedofiel, psychopaat, sadist en oorlogsmisdadiger Mohammed een eersteklas Marokkaanse parasiet op onze beschaving. En wel een heel bijzondere.

Aboutaleb verschafte zich vol trots de kwalificatie van salafist en jihadist. Omdat hij wist dat vanuit de politiek er nauwelijks bezwaar gemaakt zou worden tegen zijn met opzet gemaakte provocerende uitspraken. Dat 'abou' uit het Arabisch 'vader' betekent, verschaft hem geenszins het recht om zich burgervader van Rotterdam te noemen. Die vieze smerige corrupte politieke benoeming is tot stand gekomen zonder de wil van de Rotterdammers, maar door smerig onderlinge politieke fraude door een corrupt politiek systeem. En dat kan allemaal zo maar binnen de democratie waar we zo trots op zijn, maar helaas niet zuinig mee omghaan. Want een moslimwolf in schaapskleren is het domste wat een zichzelf respecterende samenleving van niet-moslims zich kan permitteren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Coronacrisis: dit is er tot nu toe gebeurd
Wat is er gebeurd? Drie maanden geleden hadden we het nog over kerncentrales, over 130 rijden, over asielzoekers. Maar nu is het hele land in de ban van het coronavirus. Bijna alle Europese landen hebben hun grenzen gesloten. De economie is tot stilstand gekomen. Wat is er in de tussentijd gebeurd? FVD maakte een mini-documentaire om niet alleen FVD’ers, maar iedereen in Nederland te informeren. We bespreken van januari tot nu alle relevante ontwikkelingen over de verspreiding van het Coronavirus in Nederland. En wat is de weg voorwaarts? Hoe krijgen we Nederland weer op de rails? Bekijk het hier:

Corona in Nederland (FVD Journaal Special)
6 apr. 2020Dit is hoe FVD ondernemers wil beschermen
Veel ondernemers houden het hoofd momenteel nauwelijks boven water. Dus lanceerde FVD een plan om het MKB overeind te houden. Daarbij worden we gesteund door MKB-Nederland, Ondernemend Nederland en VNO-NCW. Dat zijn geen kleine spelers. Maar ja, helaas, stemden VVD en CDA onze voorstellen weg. Lees hier ons gehele Steunplan voor Ondernemers!

Hoe komen we uit deze crisis?
Na de korte lockdown is het tijd voor een intelligente exit-strategie. Als deze heftige maatregelen zijn of worden opgeheven, moeten we niet terugkeren naar een verwoeste economie. Dan heeft het te lang geduurd zonder de juiste ondersteuning. FVD presenteert een pakket om meer ondernemers door de coronacrisis te helpen. Deze maatregelen worden gesteund door Hans de Boer (VNO-NCW) en Hans Biesheuvel (Ondernemend Nederland). Thierry Baudet licht ze hier toe:

Baudet: “Intelligente exit-strategie is nu nodig!”
10 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

"Ik word steeds pessimistischer" - Thierry Baudet in Joost wil het Weten #5
15 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

De grote onthulling | FVD Journaal #12 - LIVE Q&A! (eerste test)

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Hoe Zembla probeerde Baudet te pletten en zelf plat op de bek ging. Een analyse

Robert Bor, 17 april 2020

Afbeelding

Bijna een jaar geleden werd president Trump definitief vrijgesproken van iedere vorm van heimelijke verstandhouding – het zogenaamde ‘collusion’ – met Rusland. Vanaf het moment dat Trump president werd, is dit hem ten laste gelegd door zeer vijandige media. Op geen enkel moment is definitief bewijs geleverd, maar dat deed niets af aan de volle overtuiging waarmee media, van links tot rechts, meededen in de veroordeling van Trump voor een misdaad die nooit gepleegd is. De vrijspraak was zoete wraak voor een president die altijd heeft volgehouden slachtoffer te zijn van een lastercampagne.accepteren deze inhoud te activeren.

In Nederland neigen we achter de trends in de VS aan te lopen. Het mag even duren, maar culturele fenomenen vinden na verloop van tijd dan ook vaak hier hun weg. Zembla trok de Amerikaanse mode van twee jaar geleden maar wat graag aan met hun rapportage over de vermeende samenwerking van Thierry Baudet met de vermaledijde Russen.

Verdachtmakingen
De rapportage is – niet zonder reden, zoals straks zal blijken – wat omfloerst in de precieze verdachtmakingen en kleedt het geheel in met omineuze foto’s en dreigende muziek, maar er is wel een trend te ontwaren; Baudet zou gecompromitteerd (“kompromat”) zijn door de Russen, geld van ze aannemen en naar hun pijpen dansen.

Wat is het bewijs?

Daar schuilt hem het probleem, en dat moeten ze ongetwijfeld gevoeld hebben bij de redactie van Zembla; er is namelijk geen bewijs. Waar we naar kijken is een reeks opgetrommelde ‘experts’ die met serieus gezicht allerlei gemeenplaatsen over Russische spionage-technieken delen, andere politieke partijen en personen die al onder invloed van de Russen zouden staan – en derhalve de insinuatie dat dat bij FVD dus ook het geval moet zijn – fragmenten van politici in de Tweede Kamer die zich druk maken over de positie van Baudet ten opzichte van de NAVO en de insinuatie dat Baudet in de zak van de Russen zou zitten omdat hij geld nodig zou hebben.

Nergens, maar dan ook nergens is concreet bewijsmateriaal gepresenteerd, waarmee de aantijgingen hard gemaakt hadden kunnen worden. Het boterzachte verhaal laat zien dat de makers gewerkt hebben met een rotsvaste overtuiging en daar hun ‘bewijsmateriaal’ bij hebben gezocht. Er is overduidelijk geen sprake geweest van het zoeken naar hoe het echt zit. De vooringenomen rapportage van Zembla is opgezet met als doel het beschadigen van Thierry Baudet en FVD.

“Ik zal iedereen meenemen in mijn val”
Het meest opvallende aan de uitzending was de aanwezigheid van Henk Otten, voormalig penningmeester van FVD, die geroyeerd is vanwege gesjoemel met geld van de partij. Op gezette momenten liet hij aan de kijker weten Baudet altijd te hebben willen behoeden voor de invloed van de Russen. “Ik heb hem de hele tijd gewaarschuwd”, zo bezweert hij telkenmale het kijkende publiek. Hij zet zijn woorden kracht bij door schaamteloos zijn Whatsapp-archief met privé-berichten te delen met de journalist. Je vraagt je af wat iemand bezielt om zijn eigen reputatie nog verder door het slijk te halen.

De appjes die Otten naar buiten brengt, laten steevast hetzelfde soort berichten zien, die van een groep mensen die samen een hoop lol hebben en continu grapjes maken over de vermeende boot met geld van Poetin. Denk hierbij aan het soort humor dat op een platform als GeenStijl gebezigd wordt. Het is werkelijk niet te bevatten dat dit soort berichten serieus genomen wordt.

Realpolitik
Maar hoe zit dat dan, waar rook is, is vuur, toch?

Belangen worden niet zelden gedeeld door groepen, zelfs door groepen die op andere thema’s lijnrecht tegenover elkaar staan. Baudet heeft er nooit een geheim van gemaakt de natiestaat voorop te stellen. In zijn fundamentele werk De aanval op de natiestaat werkt hij gedegen uit waarom de natiestaat de meest geschikte staatsvorm is en waarom supranationale organen die rol niet over kunnen nemen. Daarmee staat hij lijnrecht tegenover een orgaan als de EU, alsook de uitbreiding daarvan en een verregaande centralisering van macht naar dat orgaan.

Rusland heeft een negatief belang bij de toetreding van Oekraïne tot de EU. Het land beschouwt Oekraïne als stevig in haar invloedssfeer. De expansie van de EU, en in het kielzog de NAVO, naar het oosten heeft Rusland altijd als een bedreiging beschouwd. Natuurlijk probeert Rusland een stokje te steken voor de toetreding van Oekraïne tot de EU.

Op dit enkele thema hadden Rusland en Baudet (en GeenStijl en Jan Roos en Kornilov) een gedeeld belang. Derhalve werkten zij op dit dossier samen. Zo doen politici dat, zo is het altijd geweest en zo zal het altijd gaan.

Vandaag de dag
Vooruitspoelend naar vandaag zien we dat die gelegenheidsalliantie allang achter ons ligt. De ambassadeur van de Verenigde Staten, Pete Hoekstra, is een graag geziene gast bij Baudet. Notabene op het partijcongres van FVD vorig jaar, kreeg de ambassadeur de ruimte om de FVD-achterban te overtuigen van het belang dat Nederland meer geld aan Defensie uitgeeft. Baudet bekrachtigt zijn woorden door aan te geven dat de NAVO-norm van 2% gehaald moet worden, verwijzend naar de verplichting van lidstaten om 2% van hun nationaal inkomen aan Defensie te besteden.

Op de website laten de standpunten van FVD op het gebied van defensie en geostrategie weinig aan de verbeelding over. Ook hier wordt bekrachtigd dat de 2%-norm van de NAVO moet worden gehandhaafd en dat een sterke defensie cruciaal is voor het landsbelang. Op het gebied van geostrategie wil FVD dat ons land vooral een eigen koers vaart, niemands knecht is en de allianties kiest die onze belangen dienen, niet die van meesters in het buitenland.

Ideeën ontwikkelen
Waar komt dan die ogenschijnlijke tegenstelling vandaan? Enerzijds vermeende steun aan de Russen en het uit de NAVO willen stappen en anderzijds juist pleiten voor het vasthouden aan de 2% Defensie-norm en de warme band met de ambassadeur van de Verenigde Staten.

Het antwoord daarop is dat die tegenstelling er niet is.

De vermeende tegenstrijdigheid is namelijk goed te verklaren. Baudet is een agressief, open en gepassioneerd denker. Dit doet hij door provocatieve ideeën af te schieten op mensen in zijn omgeving en ze te dwingen stelling te nemen. In die polemiek en op die wijze verkent hij zijn eigen ideeën en creëert hij de positie waar hij uiteindelijk staat. Hij schrikt niet terug voor de controverse, neemt soms een tegengestelde mening in, juist om te prikkelen en groepsconformiteit te doorbreken en hij censureert zichzelf op voorhand niet. Het is een effectieve manier om gedachtegoed te ontwikkelen door alle kanten van een probleem grondig te leren kennen.

Als je dat proces decontextualiseert, bijvoorbeeld door appjes daarvan te laten zien aan journalisten, dan leidt dat per definitie tot een beeld dat niet klopt. En juist dat beeld, dat op geen enkele manier iets vertelt over de ware positie van Baudet, wordt op een podium en uitvergroot in het felle licht gezet. Daarmee creëert men die ogenschijnlijke tegenstelling, die er in werkelijkheid niet is.

‘Collusion’ in ons kikkerlandje
De vooringenomenheid van Zembla, de wraaklust van Otten en de ongefundeerde overtuigingen van vermeende Rusland-experts zijn in een onzalig huwelijk verbonden met elkaar. Het resultaat is een rapportage waar de honden geen brood van lusten. Een hit-piece, met maar één doel; Baudet besmeuren als marionet van Rusland. Ieder weldenkend mens zou deze rapportage moeten zien voor wat het is. Je kunt wachten op het moment dat de onzin wordt ontmaskerd, net als bij Trump.

https://www.ongehoordnederland.nl/hoe-z ... n-analyse/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Verhofstadt meltdown: “Ik eis 1 biljoen!”
18 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Exclusief: integrale reactie Baudet op Rusland-framing Zembla
Forum voor Democratie - 15 apr. 2020

Bedankt, Zembla! Weer 300 leden erbij!

Zembla verspreidde doorzichtige laster. Jaren oude grapjes in appjes werden ingezet om FVD te framen. Natuurlijk heeft Baudet nooit Russisch geld ontvangen. Dat was blijkbaar ook voor kijkers volstrekt helder. Meer dan 300 nieuwe leden meldden zich kort na de uitzending aan - juist om ons te steunen. Hier onze eigen reactie.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21876
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door King George »

Mag ik eventjes FvD feliciteren met hun nieuwe ledenwinst? Ik wil wel wat zout in de wonden van de NPO wrijven hoor.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Waarom we de euro moeten ontvlechten

12 april 2020, 14:30 Door: FVD
  • De verschillen tussen Noord-Europa en Zuid-Europa zijn te groot om de euro te laten werken
  • De EU gebruikt de euro als breekijzer voor verdere Europese eenmaking
  • Er zijn slechts twee opties: verdere eenmaking of ontvlechting
  • FVD pleit voor gecontroleerde ontvlechting van de euro
Geen eurobonds, wel uitbreiding van de voorwaarden waaronder het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM) mag worden ingezet. Dat lijkt de conclusie van de eurotop die afgelopen week plaatsvond. Een coronapakket van 540 miljard euro moet garanderen dat Zuid-Europese landen de medische kosten kunnen dekken en hun economie overeind kunnen houden. Voor de EU een nieuwe stap richting een ever closer union.

Eenmaking boven gezond verstand
Maar de crisis toont nogmaals aan dat de euro onhoudbaar is. De verschillen tussen Noord- en Zuid-Europa zijn simpelweg te groot. Die les had al getrokken moeten worden in de vorige eurocrisis, toen Griekenland, Ierland en Portugal met steunpakketten overeind werden gehouden. Maar telkens worden zowel Noord-Europese landen als Zuid-Europese landen het slachtoffer van de Europese eenmakingsdrang. Onze economieën en samenlevingen worden ondergeschikt gemaakt aan de EU-ideologie.

Dat werkt zo. Bij de invoering van de euro werd een monetaire unie gecreëerd, maar geen politieke unie. Het idee: de noodzaak voor een politieke unie zou wel blijken. De euro als breekijzer waarmee de politieke unie aan lidstaten zou worden opgedrongen.

Aan dit idee hebben de EU-leiders vastgehouden toen ze, tegen alle gezond verstand en economische principes in, Griekenland binnen de euro hielden. Het doel is niet daadwerkelijk het ondersteunen van Griekenland of Italië, maar het creëren van een politieke unie en van “economische convergentie”. Noord mag Noord niet meer zijn, Zuid niet meer Zuid. Een ideologie die haaks staat op wat vanuit economisch perspectief verstandig is.

Een Zuid-Europees perspectief
De Zuid-Europese kritiek op de euro snijdt hout. Bij de invoering van de euro is de concurrentiepositie van Zuid-Europa ernstig verzwakt, omdat de euro een “duurdere” munt is dan de lire, de peseta of de drachme. Daardoor werd exporteren voor Zuid-Europa moeilijker dan voorheen, wat de maakindustrie hard heeft getroffen.

Toen de financiële crisis Zuid-Europa aan de rand van de afgrond bracht, was een gecontroleerde ontvlechting de beste optie geweest. In plaats daarvan gingen de Europese leiders akkoord met het slechtste van beide werelden. Noord-Europa stond toe dat honderden miljarden belastinggeld in de Zuid-Europese staatsschulden werden gepompt. In feite verdween een groot deel van dat geld direct naar de banken, niet in de Zuid-Europese economie. Het geld bestaat alleen fictief. Zuid-Europeanen hebben er nooit iets van gezien.

Intussen werden Zuid-Europese landen gedwongen Brusselse budgetdictaten na te leven. Ongekozen regeringen met technocraten - zoals die onder leiding van Mario Monti in Italië - voerden harde bezuinigingen door, waardoor de werkloosheid hoog bleef. Hierdoor verslechterde de koopkracht en werd de crisis alleen maar verdiept. Zelfs na jaren van relatieve economische voorspoed zijn landen als Spanje en Griekenland deze crisis nog steeds niet te boven gekomen. De werkloosheid blijft er hoog. Men kan zich afvragen of deze toestand niet permanent zal zijn.

Twee zijden van dezelfde medaille
Voor Noord-Europese landen is de invoering van eurobonds terecht onacceptabel. Het is niet rechtvaardig om Nederlandse en Oostenrijkse belastingbetalers te vragen om - direct of indirect - voor Zuid-Europese staatsschulden te betalen. Maar het is ook duidelijk dat de huidige situatie voor Zuid-Europa niet werkt. Het holt van crisis naar crisis. Intussen worden democratie, economie en samenleving ondermijnd door Brussels bezuinigingsbeleid.

Sommige politici proberen Noord- en Zuid-Europeanen tegen elkaar uit te spelen. Noord-Europese “vrekken en egoïsten” versus Zuid-Europese “knoflooklanden met een gat in hun hand”. Maar in werkelijkheid zijn zowel Nederlanders als Italianen, zowel Duitsers als Grieken slachtoffer van de EU-eenmakingswaan van de politieke klasse, die het ideaal van de ever closer union steeds maar weer voorrang geeft ten koste van de belangen van de eigen bevolking. De Zuid-Europese woede over de antidemocratische troika die de economie kapotbezuinigt en het Noord-Europese onbegrip over het zoveelste miljardenpakket om de Zuid-Europese toegang tot de internationale kapitaalmarkt te garanderen: ze zijn niet tegengesteld, maar juist twee zijden van dezelfde medaille.

Eenmaking of ontvlechting?
Er zijn nu twee opties: eindeloze Europese eenmaking of gecontroleerde ontvlechting.

We kunnen doorgaan op hetzelfde pad. Dat kan langzaam of snel. VVD en CDA zijn voorstander van doormodderen. Zij lijken verdere monetaire en politieke eenmaking hooguit te willen afremmen, maar moeten - zoals Hoekstra - keer op keer akkoord gaan met een nieuwe stap vooruit. Eurofederalisten zijn op hun beurt van mening dat crises als de huidige aantonen dat de eenmaking een stuk sneller zou moeten verlopen. Alsof de Nederlandse en Italiaanse economie op elkaar gaan lijken als we de budgetmacht naar Brussel overhevelen of een schuldenunie aangaan. Een gevaarlijke illusie. Nederland zal nooit Italië worden, Griekenland nooit Duitsland. De convergentiewaan is gebaseerd op een fundamentele onderschatting van de diepgeworteldheid van de gewoontes en tradities die Europa rijk is, weerspiegeld in onze samenlevingen en dus in onze economieën. Eurofederalisten begrijpen dat de huidige situatie onhoudbaar is, maar niet dat verdere eenmaking heel Europa slechts dieper in het moeras zal trekken.

Het enige alternatief: gecontroleerde ontvlechting van de eurozone; de terugkeer van monetaire soevereiniteit naar de natiestaten van Europa. Zuid-Europese regeringen kunnen het begrotingsbeleid voeren dat de bevolking gewenst acht - wellicht met meer publieke investeringen - en zullen een betere concurrentiepositie hebben, waarmee ze de werkloosheid kunnen terugdringen en hun economie uit het slop kunnen trekken. Noord-Europese landen hoeven niet met miljardensteunpakket na miljardensteunpakket akkoord te gaan en worden behoed van een eeuwig voortdurende schulden- en transferunie, waarbij de koopkracht van gewone Noord-Europeanen op het altaar van de internationale financiële markt wordt geofferd aan een fictieve god in Brussel.

Hoe moet die gecontroleerde ontvlechting er precies uitzien? Hoe zorgen we ervoor dat onze economieën niet volledig worden ontwricht en dat we onze welvaart beschermen? Dat is een volgende stap, waarover goed moet worden nagedacht. Maar dat de ontvlechting moet plaatsvinden, is duidelijk - en wordt alleen maar duidelijker door de eurogroepbijeenkomst van afgelopen week. Verdere eenmaking kent alleen verliezers; gecontroleerde ontvlechting en nationale soevereiniteit zijn in ieders belang.

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/ ... 7623c9268c
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

via de mail...
Massa-immigratie én tegelijk volop natuur? Dat gaat niet samen!

Linkse partijen willen steeds strengere regels voor natuur en milieu. Maar ze willen óók meer immigratie. De hele wereld is welkom. Dat gaat niet samen - daarom wil Lammert van Raan wil DEZE VRAAG niet beantwoorden!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Eurobonds, 5G en de corona-app - Binnenhof Report met Thierry Baudet
21 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Criminele asielzoekers en gasverbod - FVD Journaal #14
Forum voor Democratie – 27 apr. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51048
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Forum voor Democratie (FVD)

Bericht door Pilgrim »

Eurobonds: we staan op het punt van een Brusselse machtsovername
Forum voor Democratie - 22 apr. 2020

De Tweede Kamer zei deze week luid en duidelijk JA tegen een FVD-voorstel om niet akkoord te gaan met Eurobonds via de EU-begroting. Dit is een duidelijk signaal aan het kabinet: Duitsland zwichtte, maar Nederland moet stand houden! Thierry Baudet waarschuwde er in de Tweede Kamer al voor - waarna ons voorstel werd aangenomen - Eurobonds zijn echt niet in het Nederlands belang. Wij hebben niet jarenlang bezuinigd om Zuid-Europa een carte blanche te kunnen geven. Kijk hier naar de bijdrage van Thierry.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie