Wij hebben een regering.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor hans van de mortel » Ma Mei 11, 2020 11:51 pm

Salafisme. Meer of minder Marokkaanse salafisten?

Wie er wel wat aan doet en de zaken benoemd zoals ze werkelijk zijn is Arjan Lubach. Waar de valse-vlag-regering maar niet in wil slagen, heeft Arjan Lubach het in 18 minuten voor elkaar.

Duidelijk, helder, inzichtelijk, waarschuwend en begrijpelijk: Islam hoort niet in Nederland thuis. Aangezien het bijna allemaal Marokkaanse moslims betreft, waren de rechters fout die Wilders veroordeelden omdat Wilders geïnteresseerd was in de behoefte van mensen met een vrije wil met de vraag of zij meer of minder Marokkanen wilden.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor hans van de mortel » Di Mei 12, 2020 12:18 am

Etnisch profileren door de regering

Discriminatie pur sang. Of was het racisme? Op een dergelijke manier ben je als regering GODVERDOMME aan het haatzaaien!

En Rutte? Ach laat me niet lachen!

Trouw en ‘RTL Nieuws’ onthulden maandag dat mensen met een dubbele nationaliteit voor een extra controle werden geselecteerd bij de aangifte van de inkomstenbelasting. Dit speelde tussen 2012 en 2015. Volgens de Belastingdienst betreft het ruim 11.000 mensen.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor hans van de mortel » Do Mei 14, 2020 12:27 pm

Afbeelding

SCHIMMIGE KONINKLIJKE CONSTRUCTIES

Zembla is op een schimmige overeenkomst gestuit die koning Willem-Alexander vele miljoenen oplevert. Vanavond onthult Zembla op NPO2 vanaf 20.25 uur hoe de schijt aan de samenleving hebbende Oranjes een deal hebben gesloten met de regering, zeg maar gerust met Rutte, het evenbeeld van het misselijk makende Koninklijke Huis.

Vorig jaar legde het programma al schimmige afspraken over het afdragen van erfpachtbelasting door de Oranjes bloot. De Oranjes dragen geen erfpachtbelasting af, maar hebben bedongen om in natura te betalen, met kunstwerken en meubels. Het grootste deel daarvan bevindt zich in hun paleizen.waarin voor de gewone burger geen plaats is om er binnen een kijkje te nemen. Een deel van de kunst is bovendien gekocht met geld van de staat, terwijl de koning een vergoeding krijgt voor het onderhoud ervan. De koninklijke familie blijkt ook bijzondere kunstwerken te verkopen en het geld in eigen zak te steken. Corrupt gedrag is dit soort mensen niet vreemd. Een deel van de kunst is gekocht met geld van de staat, terwijl de koning een vergoeding krijgt voor het onderhoud ervan. De bende van Nijpels is een Belgische kwestie. Hier in Nederland heet dat De bende van Oranje. En dat schijnt al aan de gang te zijn sinds 1814 met Willem I.

Nu blijkt de koning ook tonnen aan subsidie te hebben ontvangen voor onderhoud aan een natuurgebied. Hiervoor zijn speciale constructies voor hem opgetuigd met medeweten van wie anders dan regeringsclown Rutte.

Er ontstond ophef over de ‘geheimzinnigheid’ van deze onwenselijke kwestie en Kamerleden vroegen om opheldering. De antwoorden van premier Rutte waren voorspelbaar en kenmerkten zich door list en bedrog en zorgden alleen maar voor meer mistigheid. Hij zei dat ‘het heel ingewikkeld is, maar wel allemaal klopt’.

Is dat wel zo? Zembla stuitte op meer aparte constructies. Vanavond te beleven op Zembla, NPO-2.

POLITIEK IS SMERIG. MET RUTTE AAM HET ROER VAN DE LINKSE BAGGERSCHUIT.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 15, 2020 12:13 am

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 15, 2020 11:22 am

Geen goed nieuws. :no1: Peiling: VVD groeit naar 43 zetels door corona-aanpak

Kiezers waarderen de corona-aanpak van het kabinet en dat levert vooral de grootste coalitiepartij VVD steun op, blijkt uit de jongste peiling van I&O Research. De liberale partij kan op 43 virtuele zetels rekenen, terwijl alle andere partijen onder de 16 zetels blijven steken.

Twee op de drie kiezers steunen het optreden van het kabinet. Over de lockdown-aanpak is 75 procent positief, wat eerst nog meer dan 90 procent was.

Vooral premier Mark Rutte (VVD) zelf staat er goed op: zijn waarderingscijfers is van een 5,8 naar een 7,2 gegroeid. Dat de kabinetten-Rutte de financiën op orde hebben gekregen na de financiële crisis in 2008 wordt ook gewaardeerd.

Voor CDA-kopstukken Hugo de Jonge, die optreedt als ’coronaminister’ en Wopke Hoekstra, die als minister van Financiën een grote rol speelt in het beheersen van de economische crisis, is ook veel waardering. Maar dat vertaalt zich nog niet in virtuele zetelwinst voor de christendemocraten. De coalitiepartij, die in 2017 nog 19 zetels behaalde, staat op 13 zetels in de peiling van I&O. De partij kent momenteel geen duidelijke leider, zoals Rutte bij de VVD.

Uit de peiling blijkt ook dat Nederlanders niet bepaald staan te springen om een mondkapje te dragen, zoals straks in het openbaar vervoer verplicht wordt. Nu zegt maar 4 procent dat te doen, als het verplicht wordt is 58 procent van de gepeilde Nederlanders voornemens „zeker” een mondkapje te dragen.„In crisistijd stelt iedereen zich graag op achter een leider, maar daardoor vergeten we om kritisch te zijn”. Dat zegt Wierd Duk in zijn nieuwste podcast. „Ons coronabeleid faalt in vergelijking met andere landen, waarom horen we hier zo weinig over?” Luister de podcast hier.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 22, 2020 12:07 pm

D66 lost op, en dat is vervelend voor D66 Kamerleden, maar gelukkig heeft Ollongren een oplossing. Het is misschien beter dat u even niet stemt.

Kasja schat...verkiezingen duren nog een jaar. Dan zijn de corona problemen hopelijk bijna over.

Uitstel verkiezingen vanwege corona niet uitgesloten

Het is niet uitgesloten dat vanwege de coronacrisis de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar worden uitgesteld.

Minister Ollongren schrijft aan de Tweede Kamer dat er op dit moment geen enkele aanleiding is om om te veronderstellen dat het organiseren van verkiezingen niet mogelijk is en dat het nu ook niet aan de orde is. Maar omdat met name de anderhalve meter afstand bij verkiezingen moeilijkheden zou kunnen opleveren, werkt ze op dit moment diverse scenario's uit. Ze betrekt daarbij ook de Kiesraad.

Herindelingen en Sint Eustatius
De Tweede Kamerverkiezingen zijn voorzien voor 17 maart 2021. Voor later dit jaar staan er herindelingsverkiezingen op het programma in Groningen en Noord-Brabant en verkiezingen voor de eilandsraad van Sint-Eustatius.

Gemeenten moeten de komende tijd duidelijk maken hoe ze op stembureaus de anderhalve meter in acht denken te nemen. Ze moeten ook nadenken over andere beschermende maatregelen.

Ollongren benadrukt in haar brief dat rond de verspreiding van het coronavirus de komende maanden onzekerheid zal blijven bestaan, maar dat de anderhalve meter afstand voorlopig wel zal gelden. Ze hoopt dat alle verkiezingen op de gebruikelijke manier kunnen worden gehouden, maar ze houdt rekening met beperkende maatregelen, met name over de manier waarop de stembureaus moeten worden ingericht.

Stemmen per brief
Volgens Ollongren is theoretisch mogelijk dat "andere opties kunnen worden overwogen" als stembureaus niet op de noodzakelijke manier kunnen worden ingericht. Ze noemt daarbij dus ook uitstel van verkiezingen. Daarbij verschillen de juridische mogelijkheden per verkiezing, benadrukt ze. Ook stemmen per brief wordt bekeken.

Volgens de minister is uitstel van de Kamerverkiezingen juridisch mogelijk tot maart 2022. Daarvoor is wel een wet nodig: beide Kamers zullen daar dan mee akkoord moeten gaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor King George » Vr Mei 22, 2020 4:20 pm

Dat gaat een forse staatsschuld opleveren. Want de eigen uitgekozen adviesraad adviseert solidairiteit met Europa. Dus veel geld naar de EU, naar de klimaathysterie, naar de stikstofhysterie, naar Afrika, naar Hamas.  Adviseurs kabinet: fors investeren en wees solidair met Europa

  Blijf investeren en schaad de economie niet met bezuinigingen, zoals in de vorige crisis gebeurde. Dat adviseert de 'Denktank Coronacrisis' aan het kabinet. Ook roept het adviesorgaan het kabinet op om veel beter samen te werken binnen Europa en meer solidariteit te tonen.

  Op verzoek van het kabinet presenteert de denktank onder leiding van SER-voorzitter Mariëtte Hamer vandaag zijn eerste advies voor de volgende fase, de 'herstartfase' van de economie met "intelligent herstelbeleid". In de denktank zitten vertegenwoordigers van "polderend" en "adviserend" Nederland: een brede groep vertegenwoordigers van de planbureaus, sociale partners en kennisinstituten.

  De denktank spreekt van een "ongekende economische crisis", die verregaande gevolgen kan hebben. Problemen die in Nederland al speelden, komen versneld en verhevigd naar boven. Denk bijvoorbeeld aan de positie van flexwerkers en jongeren.

  Investeren, investeren, investeren
  Het open karakter van de Nederlandse economie maakt Nederland extra gevoelig voor economische schokken. Maar Nederland werd in de vorige crisis ook zo hard getroffen, omdat er te hard is bezuinigd, stelt de denktank.

  Het advies aan het kabinet is dan ook investeren, investeren, investeren. En zet versneld in op zaken als klimaat en vergrijzing. De denktank hoopt dat het investeringsfonds dat met Prinsjesdag werd aangekondigd er op de een of andere manier alsnog komt.

   Iedereen kent inmiddels het OMT, de wetenschappers en specialisten die de overheid bijstaan in de coronacrisis. Maar de Tweede Kamer wilde dat het kabinet zich niet alleen door virologen en medici zou laten adviseren. Onder leiding van de SER, de Sociaal Economische Raad, werkten diverse maatschappelijke organisaties daarom de afgelopen tijd aan een advies aan het kabinet. Wat moet het kabinet doen om ons land door deze crisis te loodsen?

  De Denktank vindt dat Nederland veel beter moet samenwerken binnen Europa. Ook in het belang van ons land zelf. We moeten niet protectionistisch worden, bijvoorbeeld als het gaat om beschermingsmiddelen. "Het is heel inefficiënt als elk land dit op eigen houtje gaat regelen."

  De denktank vindt sowieso dat Nederland veel meer moet kiezen voor Europese samenwerking en solidariteit. Het is ook in ons eigen belang als we andere landen helpen, stelt de denktank. "Nu bepaalde lidstaten door het virus zwaarder zijn getroffen dan andere, hebben alle lidstaten belang bij zowel een effectieve bestrijding ervan, ongeacht waar in de EU, als een zo goed mogelijk sociaaleconomisch herstel uit de crisis van elk van de lidstaten."

  Voorkom verloren coronageneratie
  Er zijn grote zorgen over de verregaande gevolgen van de crisis voor jongeren. Het gevaar van langdurige jeugdwerkloosheid ligt op de loer. Jongeren hebben vaker een flexibel arbeidsconctract of werken als ZZP'er. Diegenen die wel een vast arbeidscontract hebben, verliezen dat sneller vanwege het "last in first out principe".

  "Als jongeren een slechte start op de arbeidsmarkt maken, heeft dat negatieve gevolgen voor de rest van hun leven." De denktank roept het kabinet daarom op om bij hun beleid rekening te houden met de gevolgen voor jongeren en die te onderwerpen aan een "generatietoets".

  De denktank waarschuwt ook dat een tweede grote uitbraak van het coronavirus desastreus kan zijn voor de economie en zal leiden tot een nog diepere crisis. Wees daarom voorbereid op een nieuwe pandemie, schrijft de denktank, waarbij er moet worden geleerd van de afgelopen tijd.

  Bij alle afwegingen moeten naast veiligheid en gezondheidszorg ook "een sterke economische basis, kwaliteit van leven, sociale gevolgen en werkgelegenheidseffecten" worden meegewogen.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/233463 ... uropa.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Wij hebben een regering. Maar vraag niet hoe!

Berichtdoor hans van de mortel » Zo Mei 24, 2020 7:52 am

Pilgrim schreef:Emiel van Dijk (PVV): “Oppakken. Vastzetten. Uitzetten”
19 mei 2020


Goede spreker van de PVV zoals het hoort. Met de waarheid die pijnlijk aantoont hoe verrot ons systeem is onder leiding van een minister-president die duizendmaal erger is dan Trump. Want Rutte geeft geen mallemoer om zijn land en bevolking. Hij is voornamelijk ingesteld op zijn eigen aanwezigheid om die tot een succes te maken.

Er is wel degelijk lik-op-stuk-beleid. Al vele lange jaren. Maar dat geldt uitsluitend de autochtone bevolking. Wie mobiel zit te telefoneren achter het stuur in zijn auto, ook al staat hij stil, kan rekenen op een forse boete ZONDER UITSTEL van een paar honderd euro. Wie zijn bekeuring niet op tijd betaald, krijgt daarop een verhoging en ga zo maar door. En wie sowieso meent dat hij zonder betalen zich kan verschuilen heeft het mis. Hij wordt opgewacht of van huis gehaald door de politie (meestal in grote getale) en vastgezet in het huis van bewaring. Dit is voorbehouden aan alle autochtonen. Maar dit geldt blijkbaar niet voor personen met een parasietenstatus afkomstig uit een of ander door Allah verlaten moslimland, gelet op hoe onze regering al jaren aan het doormodderen is met het criminele gedrag van asiel-eisende parasieten. Daarvoor gelden dan langdurig linkse verzachtende begripvolle omstandigheden.

We leven in een vieze smerige hypocriete schijnstaat van gerechtigheid die met de toon van links de maat aangeeft. We laten ons door een stel dure klootzakken in Straatsburg de les lezen over hoe zij denken dat met parasieten op onze kenniseconomie en beschaving liefdevol en begripvol moet worden omgegaan.

Mensen zijn doorgaans egoïsten die pas gaan 'piepen' als het hen zelf raakt. Als het te laat is. Als het kalf verdronken is. Als Nederland met meer achterbuurten opgescheept zit dan gewenst is. Veroorzaakt door asiel-eisende parasieten die met onmiddellijke voorrang van een compleet ingerichte woning zijn voorzien. Het walgelijke catastrofale marxisme giert via de linkse 'Gutmensch'-bureaucratie door heel Nederland - door Europa.

De oplossing is er wel degelijk beste mensen van goede wil: stemt resoluut voor verandering! Stemt op PVV of Forum voor democratie!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor Ariel » Di Mei 26, 2020 2:52 pm

De VVD vaart wel door corona crisis.

De opmars van de VVD in opiniepeilingen tijdens de coronacrisis houdt aan. De grootste regeringspartij kreeg volgens EenVandaag nooit meer steun van de ondervraagden dan nu.

De VVD zou nu 44 Tweede Kamerzetels krijgen, stellen de opiniepeilers van het actualiteitenprogramma. Dat zijn er vijf meer dan vorige maand en zeventien meer dan voor de coronacrisis.

  De Peiling

  VVD 44 (+5)

  GroenLinks 15 (+2)

  PVV 14

  CDAvandaag 14

  PvdA 13 (-2)

  FvDemocratie 12 (+2)

  @D66 10 (-2)

  SP 9 (+1)

  ChristenUnie 6 (-1)

  PartijvdDieren 5

  SGP 3

  Denk 2

  50Plus 2 (-6)

  Anders 1 (+1)

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor hans van de mortel » Di Mei 26, 2020 7:45 pm

Afbeelding

D E M O C R A T I E

Als je het volk wil manipuleren en hen wil laten doen wat jij wil, kan je geïnformeerde en kritische burgers missen als kiespijn.

Houd ze dom door onder andere het algemeen niveau van het onderwijs stelselmatig te verlagen en kinderen verplichten gezamenlijk een bezoek aan de moskee te brengen. Politie en minister van Justitie Grapperhaus gingen u reeds voor.

"If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It" - Mark Twain.

Geef mensen de indruk dat stemmen voor verschillende partijen een eerlijke zaak is … maar na de verkiezingen voert de politieke smerigheid gewoon één en dezelfde agenda uit. Strip vervolgens de natiestaten vanuit EU-verband van steeds meer bevoegdheden waardoor iedereen met handen en voeten gebonden is aan de waanzin van ziekelijk gedreven machthebbers.

In de herfst van 2015 gaf Trump letterlijk niemand een schijn van kans in de aankomende presidentsverkiezingen. The New York Times omschreef zijn campagne als “The Truman Show”, The Huffington Post weigerde om hem serieus te nemen en publiceerde enkel over hem op de entertainment-sectie en CNN kaderde Trump als een “rage” die snel zou uitdoven.

De media is de spreekbuis van de elite. Een onderzoek gepubliceerd door Swiss Propaganda Research toonde aan dat 85% van de artikelen die in onze media verschijnen uit de koker komen van slechts 3 persagentschappen. Drie bedrijven controleren 85% van het nieuws dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen! Onafhankelijke media zijn schaars, die moet je met een vergrootglas weten te traceren.

De media zijn allemaal: tegen Trump - tegen Boris Johnson - tegen Brexit - tegen Rusland - voor het klimaat - voor de EU - en vóór massale moslimmigratie.

Verder lijkt het wel alsof ieder probleem tegenwoordig kan opgelost worden met meer geld printen.

De banken vallen om? > Geld printen!
De economie slabakt? > Geld printen!
Het coronavirus breekt uit? > Geld printen!

Kijk, voor mij is het heel erg simpel. Ofwel geloof je dat terroristen de Twin Towers hebben neergehaald … de zeespiegel 7 meter gaat stijgen tegen 2100 … niet de zon is die voor de opwarming van de aarde schuld draagt maar de mens ... EU voor welvaart en vrede zorgt ondanks de weerzinwekkende onnadenkende toename van moslims … politici altijd en overal de waarheid spreken en media niets dan de feiten rapporteren ... alle moslims wereldwijd elke dag weer met hun achterwerk omhoog in de moskee gericht naar Allah onze beschaving een dienst proberen te bewijzen.

In dat geval kan ik helaas niets voor je betekenen.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wij hebben een regering.

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 26, 2020 10:23 pm

Kabinet Rutte, van democratie naar halve dictatuur!
26 mei 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten