De ChristenUnie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De ChristenUnie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 11, 2018 12:28 am

ChristenUnie wedt op een dood paard

Geplaatst op 10 juni 2018

Afbeelding

Afgelopen weekend werd door de ChristenUnie een congres gehouden. Opmerkelijk was dat de dames en heren kennelijk in de gaten hadden dat er steeds minder vertrouwen in de overheid is. Dat vertrouwen zou terug moeten komen en daar willen ze aan werken. De diagnose leek goed: een grote groep mensen moet steeds harder werken, verdient minder, leeft korter en er wordt niet naar ze geluisterd. Maar bij de oplossing gaat het vreselijk mis. Misschien kunnen we de ChristenUnie een handje helpen?

Een grote groep mensen moet steeds harder werken

het mag duidelijk zijn dat het hier om de werkende mensen gaat. Dat zijn de mensen die:

  • Een opvoeding hebben genoten die een werkmoraal met zich mee brengt, een opvoeding die vooral voorkomt in die stomme westerse wereld en waar andere culturen geen last van hebben
  • ’s Morgens vroeg hun bed uit moeten om naar hun baan te gaan, dag in dag uit
  • Hun broodtrommeltje meenemen om de dag zo efficiënt mogelijk in te richten
  • Een grote toegevoegde waarde leveren aan de economie
  • ’s Avonds zo moe zijn dat ze een makkelijke speelbal vormen voor linkse staatspropaganda en alles geloven wat ze op de mouw gespeld wordt.
Verdient minder
Sinds de negentiger jaren is de waarde die iedere werkende oplevert enorm gestegen. Alleen heeft hij daar niets van terug gezien in zijn loonzakje. De boosdoener: de overheid! De staat heeft alle meerwaarde naar zichzelf toegetrokken en niets toebedeeld aan diegenen die het geld eigenlijk verdienen. Anders gezegd: alle geld dat verdiend wordt door harder te werken, verdwijnt al 35 jaar lang direct in de zakken van de overheid. De overheid dat bent u ook ChristenUnie!

Leeft korter
Die werkende moet van die overheid ook steeds langer gaan werken. Althans hij krijgt zijn pensioen en AOW jaren later. De mensen zullen wel langer leven, maar dat zijn dan nét niet diegenen die het geld daadwerkelijk verdienen in dit land.

Er wordt niet naar ze geluisterd
Dat is een goeie. Wat vragen de werkenden eigenlijk? Weet de ChristenUnie dat ? Heeft ze haar oor wel eens te luisteren gelegd bij de werkenden? Is het haar bekend dat er een direct verband is tussen het geld dat al 35 jaar wordt afgepakt en de besteding daarvan door de overheid, inclusief die ChristenUnie? Dat op kosten van de werkenden hele volksstammen nietsnutten naar binnen worden gehaald? Dat de steeds duurdere overheid weigert het westerse recht te handhaven en het D66-rechters toestaat hun politieke stokpaardjes in de rechtszaal uit te leven?

Dat de maatschappij door diezelfde overheid bewust geïslamiseerd wordt zonder zich rekenschap te geven van de verschrikkelijke gevolgen. “Ik dúrf er niet eens bij stil te staan wat er in de toekomst gaat gebeuren”, schrijft Ebru Umar, columniste van Turkse komaf.

Een overheid die door onbekwaamheid en protserig gedrag het zuurverdiende geld afpakt en met groot gemak over de balk gooit. Die in haar midden grote groepen graaiers heeft verwekt die op een makkelijke manier het geld van de werkenden inpikken en onder elkaar verdelen. De zuurverdiende pensioenen blijken zelfs niet te ontkomen aan de graaizucht van de overheid. Samengevat: als Gert-Jan Segers met zijn ChristenUnie zijn oor wérkelijk te luisteren had gelegd bij de werkenden, dan was hem al snel duidelijk geworden dat juist de óverheid het probleem is. De overheid waartoe hij zelf behoort met zijn club.

De oplossingen van de ChristenUnie zijn allemaal gericht tégen de werkenden
Als dan de oplossingen uit de hoed komen, blijken deze allemaal gebaseerd te zijn op wat de linkse media als problemen naar voren brengen en beslist niet op de arbeiders. De ChristenUnie heeft zijn oor te luisteren gelegd bij de grootsmoelen van deze maatschappij, die 100% mening verkondigen en 0% bijdrage leveren aan de welvaart in dit land. Aardgas moet maar afgebouwd worden en de werkenden moeten maar € 20.000 investeren om hun verwarming aan te passen. Vliegveld in Almere moet maar vertraagd worden, want de Groen-Linksers hebben genoeg vliegvelden om naar de milieuconferentie te vliegen. Aan de uitkeringen voor de niet-werkenden (!) mag in geen geval getornd worden.

De ChristenUnie constateert zodoende terecht dat de problemen bij de werkenden liggen, maar kiest de foute oplossingen door ze nóg meer uit te zuigen en nóg minder perspectief te bieden. Is het geen idee de hand eens in eigen boezem te steken en bijvoorbeeld de helft van de overheid op te doeken? Dan komt er veel geld beschikbaar om terug te geven aan de werkenden, zodat die hun bestaan kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen al die mensen, die nu nog bij de overheid in dienst zijn, de werkdruk van de échte werkenden komen verlichten.

De werkenden die juist gekoesterd moeten worden, want zij maken het luie leventje van al die politici mogelijk.

Door: “weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/10 ... ood-paard/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De ChristenUnie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 25, 2018 2:56 am

Links-gereformeerde hypocrisie...

Afbeelding

Congres ChristenUnie... een dag na de publicatie van het “Preventieakkoord”.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Alexander Bakker)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten