De ChristenUnie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De ChristenUnie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 11, 2018 12:28 am

ChristenUnie wedt op een dood paard

Geplaatst op 10 juni 2018

Afbeelding

Afgelopen weekend werd door de ChristenUnie een congres gehouden. Opmerkelijk was dat de dames en heren kennelijk in de gaten hadden dat er steeds minder vertrouwen in de overheid is. Dat vertrouwen zou terug moeten komen en daar willen ze aan werken. De diagnose leek goed: een grote groep mensen moet steeds harder werken, verdient minder, leeft korter en er wordt niet naar ze geluisterd. Maar bij de oplossing gaat het vreselijk mis. Misschien kunnen we de ChristenUnie een handje helpen?

Een grote groep mensen moet steeds harder werken

het mag duidelijk zijn dat het hier om de werkende mensen gaat. Dat zijn de mensen die:

  • Een opvoeding hebben genoten die een werkmoraal met zich mee brengt, een opvoeding die vooral voorkomt in die stomme westerse wereld en waar andere culturen geen last van hebben
  • ’s Morgens vroeg hun bed uit moeten om naar hun baan te gaan, dag in dag uit
  • Hun broodtrommeltje meenemen om de dag zo efficiënt mogelijk in te richten
  • Een grote toegevoegde waarde leveren aan de economie
  • ’s Avonds zo moe zijn dat ze een makkelijke speelbal vormen voor linkse staatspropaganda en alles geloven wat ze op de mouw gespeld wordt.
Verdient minder
Sinds de negentiger jaren is de waarde die iedere werkende oplevert enorm gestegen. Alleen heeft hij daar niets van terug gezien in zijn loonzakje. De boosdoener: de overheid! De staat heeft alle meerwaarde naar zichzelf toegetrokken en niets toebedeeld aan diegenen die het geld eigenlijk verdienen. Anders gezegd: alle geld dat verdiend wordt door harder te werken, verdwijnt al 35 jaar lang direct in de zakken van de overheid. De overheid dat bent u ook ChristenUnie!

Leeft korter
Die werkende moet van die overheid ook steeds langer gaan werken. Althans hij krijgt zijn pensioen en AOW jaren later. De mensen zullen wel langer leven, maar dat zijn dan nét niet diegenen die het geld daadwerkelijk verdienen in dit land.

Er wordt niet naar ze geluisterd
Dat is een goeie. Wat vragen de werkenden eigenlijk? Weet de ChristenUnie dat ? Heeft ze haar oor wel eens te luisteren gelegd bij de werkenden? Is het haar bekend dat er een direct verband is tussen het geld dat al 35 jaar wordt afgepakt en de besteding daarvan door de overheid, inclusief die ChristenUnie? Dat op kosten van de werkenden hele volksstammen nietsnutten naar binnen worden gehaald? Dat de steeds duurdere overheid weigert het westerse recht te handhaven en het D66-rechters toestaat hun politieke stokpaardjes in de rechtszaal uit te leven?

Dat de maatschappij door diezelfde overheid bewust geïslamiseerd wordt zonder zich rekenschap te geven van de verschrikkelijke gevolgen. “Ik dúrf er niet eens bij stil te staan wat er in de toekomst gaat gebeuren”, schrijft Ebru Umar, columniste van Turkse komaf.

Een overheid die door onbekwaamheid en protserig gedrag het zuurverdiende geld afpakt en met groot gemak over de balk gooit. Die in haar midden grote groepen graaiers heeft verwekt die op een makkelijke manier het geld van de werkenden inpikken en onder elkaar verdelen. De zuurverdiende pensioenen blijken zelfs niet te ontkomen aan de graaizucht van de overheid. Samengevat: als Gert-Jan Segers met zijn ChristenUnie zijn oor wérkelijk te luisteren had gelegd bij de werkenden, dan was hem al snel duidelijk geworden dat juist de óverheid het probleem is. De overheid waartoe hij zelf behoort met zijn club.

De oplossingen van de ChristenUnie zijn allemaal gericht tégen de werkenden
Als dan de oplossingen uit de hoed komen, blijken deze allemaal gebaseerd te zijn op wat de linkse media als problemen naar voren brengen en beslist niet op de arbeiders. De ChristenUnie heeft zijn oor te luisteren gelegd bij de grootsmoelen van deze maatschappij, die 100% mening verkondigen en 0% bijdrage leveren aan de welvaart in dit land. Aardgas moet maar afgebouwd worden en de werkenden moeten maar € 20.000 investeren om hun verwarming aan te passen. Vliegveld in Almere moet maar vertraagd worden, want de Groen-Linksers hebben genoeg vliegvelden om naar de milieuconferentie te vliegen. Aan de uitkeringen voor de niet-werkenden (!) mag in geen geval getornd worden.

De ChristenUnie constateert zodoende terecht dat de problemen bij de werkenden liggen, maar kiest de foute oplossingen door ze nóg meer uit te zuigen en nóg minder perspectief te bieden. Is het geen idee de hand eens in eigen boezem te steken en bijvoorbeeld de helft van de overheid op te doeken? Dan komt er veel geld beschikbaar om terug te geven aan de werkenden, zodat die hun bestaan kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen al die mensen, die nu nog bij de overheid in dienst zijn, de werkdruk van de échte werkenden komen verlichten.

De werkenden die juist gekoesterd moeten worden, want zij maken het luie leventje van al die politici mogelijk.

Door: “weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/10 ... ood-paard/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De ChristenUnie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 25, 2018 2:56 am

Links-gereformeerde hypocrisie...

Afbeelding

Congres ChristenUnie... een dag na de publicatie van het “Preventieakkoord”.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Alexander Bakker)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69733
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ChristenUnie

Berichtdoor Ariel » Vr Dec 14, 2018 1:42 pm

:shock: Wat is Segers een enorme lafbek. We moeten islam niet minder maar meer ruimte geven, want anders worden moslims boos volgens de vol-idioot.

ChristenUnie-leider: geef islam de ruimte

De ChristenUnie waarschuwt voor het in een hoek drijven van Europese moslims, omdat dit radicalisering in de hand zal werken. Na de terreuraanslagen vorige week in Parijs vindt de partij het belangrijker dan ooit dat moslims de ruimte krijgen om hun geloof uit te dragen in het openbare leven in Frankrijk, Nederland en andere Europese landen.

Dit zegt Gert-Jan Segers, de nieuwe partijleider van de ChristenUnie, vrijdag in een interview met de Volkskrant. 'Als je de islam uit het publieke leven wegduwt, zoals in Frankrijk, gaat het broeien. Dan wordt de moskee een broedplaats van anti-democratisch radicalisme', zei Segers in 2009 al. Ook nu benadrukt hij dat het Franse verbod op hoofddoekjes in de schoolbanken en het verbod op het dragen van religieuze symbolen door ambtenaren averechts werkt.

'Ik denk dat het veel vruchtbaarder is om ruimte voor verschil te houden, ook voor opvattingen die haaks op de jouwe staan. Ja, er zijn grenzen aan de vrijheid. Vrouwenbesnijdenis, no way. Maar een hoofddoekje weren uit de publieke ruimte, als je het daarin zoekt...', aldus Segers.

Hij wil niet zo ver gaan dat Frankrijk de bloedige aanslagen over zichzelf heeft afgeroepen. 'Dat is een veel te hard oordeel. Ik denk wel dat wat we deze week een bevestiging hebben gezien van het onvruchtbare van de Franse politiek. Het is sterk gericht op uiterlijke uniformering en vooral repressie.' Hij hekelt bijvoorbeeld de reactie van de Franse president Hollande, die zwaar bewapende eenheden laat binnen trekken in achterstandswijken, wat veel kwaad bloed zet bij Franse moslims.

Fitna
Nederland staat er beter voor dan België en Frankrijk, concludeert Segers. 'Na de moord op Theo van Gogh hadden lokale overheden een heel goede informatiepositie. Toen Fitna (controversiële islamfilm van Wilders, red.) uitkwam, zeiden lokale politieagenten tegen mij: we weten wat er onder jongeren leeft, dit gaat geen problemen opleveren.' Maar er is reden tot zorg, vindt de CU-leider: 'We moeten absoluut oppassen. We hebben bezuinigd op wijkbeleid en dat is fout. Het is waanzinnig wat voor bezuinigingen er op de veiligheidsdiensten zijn losgelaten.

Net als PVV-leider Geert Wilders zoekt hij de oorsprong van het recente geweld in de islam. 'Wat is de belofte van de radicale islam? Een groots en meeslepend leven. Jij speelt de hoofdrol in het eindtoneel, in de komst van Gods koninkrijk op aarde. Je wordt van een zero ineens een held. Letterlijk in één klap.'

Simplistisch
Toch vindt hij zichzelf niet op één lijn zitten met Wilders. 'De PVV schiet tekort met een heel simplistische visie op de islam. Dat de islam altijd leidt tot geweld. Dat is niet zo. Ik ben ook heel vredelievende moslims tegengekomen.'

Een toekomstige coalitie met de PVV sluit Segers uit. 'We hebben absoluut geen cordon sanitaire. Als we het met elkaar eens zijn, steunen we moties van elkaar. Maar in de huidige verhoudingen zou ik zeggen: een stem op Wilders is een verloren stem.'


Maar in de huidige verhoudingen zou ik zeggen: een stem op Wilders is een verloren stem


Gek, dat is nou mijn idee ook wat betreft de Christenunie. Van de Christenunie hoef je geen hulp te verwachten als Nederland overgenomen wordt door Islam. De leden van de CU zijn voor die tijd in hun riolen en grotten gekropen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17923
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De ChristenUnie

Berichtdoor King George » Vr Dec 14, 2018 4:01 pm

Islam moet de ruimte krijgen?


Reik de Islam ook maar ene vinger en uiteindelijk nemen ze je hele hand.

Sterker nog:

Geef aan de Islam ook maar ene duimbreed toe en uiteindelijk kan het je je hoofd gaan kosten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De ChristenUnie

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 05, 2019 2:40 am

Arrogant, arroganter, CU

Geplaatst op 4 maart 2019

Afbeelding

Zelfvoldaan en hooghartig koketterend met diversiteit kent de arrogantie van de ChristenUnie geen grenzen. De partij ziet zich graag als vertegenwoordiger van de morele standaard van de laffe mens voor wie beschaafd slechts verlies aan zelfrespect en weerbaarheid betekent. Wie om wat voor reden daaraan niet meedoet, moet in de hoek. Ineens blijkt dan diversiteit toch niet zó belangrijk.

Na de verkiezingen van eind mei kan het Europees Parlement er wel eens heel anders uit gaan zien. Zoals het er nu uitziet winnen de populistische partijen fors, zouden de Britten wel eens kunnen vertrekken en moet de partij van Orbán misschien wel elders aansluiting zoeken. Als Forum voor Democratie (FvD) eind mei zetels krijgt in het Europees parlement, dan wil de partij zich aansluiten bij de Alliantie van Conservatieven en Hervormers in Europa (ACRE).

Partijen die daarbij zijn aangesloten, leveren in het Europees Parlement afgevaardigden voor de Europese fractie van de Conservatieven en Hervormers (ECR). Na de sociaaldemocraten en christendemocraten is de ECR de derde politieke fractie in het Europees Parlement. Net iets groter dan de liberalen. Baudet heeft al jaren contacten met de ECR-fractie en Derk-Jan Eppink, FvD-lijsttrekker, heeft eerder voor de ECR in het Europarlement gezeten. Deze stap van Forum ligt dus min of meer voor de hand.

Opvallend is dat Baudet, die voor een Nexit is, voor de ECR-fractie kiest. Die is namelijk pro-EU en wil de EU alleen maar hervormen. Dat Baudet uit de EU wil, zint CU-Europarlementariër en vicevoorzitter van de ECR, Peter van Dalen, helemaal niet. Hij wil niet in één fractie zitten met ‘brekers’. Maar er speelt meer: het migratiestandpunt van FvD is voor de CU te hard en Baudet is te vriendelijk tegen Poetin. Jan Dijkgraaf schreef er zaterdag over hoe hypocriet de opstelling van de CU is. Ik zou het ook en vooral arrogant willen noemen. Hoe ging het precies?

Op het congres van de CU, enkele weken terug, werd een motie ingediend door onder andere partij-prominent en terrorisme-expert (blind voor de gevaren van de islam) Beatrice de Graaf om niet in een fractie te stappen met de PVV, Lega Nord, AfD of Forum voor Democratie. Van Dalen had geen probleem met die motie. In 2016 werkte hij ook al eens de AfD’ers Beatrix von Storch en Marcus Pretzell uit de ECR. Toch kon hij nu niet verhinderen dat Derk-Jan Eppink in Straatsburg, praktisch onder de ogen van Peter himself, onderhandelde met de ECR. Het is daarom nog maar de vraag of de andere leden van ECR zo gecharmeerd zijn van dat uitsluiten door Van Dalen, die daarin steun krijgt van SGP-er Ruissen (opvolger van Bas Belder).

Baudet kijkt ook verder. Onlangs was hij in Parijs bij een bijeenkomst van de Fransman Nicolas Dupont. Deze man, die ooit in Frankrijk de campagne tegen het Verdrag van Lissabon leidde, probeert om alle kritische Europese partijen te verenigen in een nieuwe beweging om zo straks de grootste beweging in het Europese Parlement te worden. Hij ziet graag de fractie van de ECR samengaan met de andere EU-kritische fractie: Europa van de Naties en de Vrijheid, Europe of Nations and Freedom (ENF), waarbij ook de PVV, de Oostenrijkse FPÖ, het Franse Rassemblement National (voorheen Front National), het Italiaanse Lega Nord en het Belgische Vlaams Belang zijn aangesloten. Om de vorming van een Europese superstaat te stoppen, wil het FvD liefst een groot eurosceptisch blok vormen met partijen uit heel Europa. Verdeeldheid speelt Brussel in de kaart en maakt dat fanatici als Verhofstadt, Juncker en Timmermans alsmaar meer macht vergaren en de nationale staten ondermijnen.

En nu komt het! Als het aan de ChristenUnie (en SGP) ligt, komt zo’n blok er niet. Zo kennen we deze partij weer. Wel de mond vol van ‘verbinden’ en ‘diversiteit’ en ook af en toe uithalen naar Brussel, maar als het erop aankomt politiek correct tussen de lijntjes kleuren en Juncker cs. in de kaart spelen. Samenwerken met D66, de slopers van onze natie en uitverkopers van onze westerse waarden, is geen punt. Maar o wee als je tegen de EU bent, voor je eigen land opkomt en de massa-immigratie afwijst. En de SGP? Uit het zicht van de Nederlandse burger wordt in Brussel en Straatsburg alles verkwanseld en afgebroken waar ze in Den Haag voor zeggen te strijden. Daarvoor heeft de SGP ‘onze man in Brussel’, Bert Ruissen, vriendje van Peter van Dalen.

CU en SGP zijn als de man die zich constructief opstelt terwijl zijn woning wordt gesloopt, in de hoop dat hij in het schuurtje mag blijven wonen. Ze werken mee aan hun eigen marginalisering. En ze zijn er nog trots op ook. Snappen die gasten dan niet dat ze met hun streven naar zogenaamde hervormingen niets bereiken? Ze worden behandeld als honden die stil gehouden worden door ze af en toe een (afgekloven) bot toe te werpen. Snappen ze niet dat ze hun onderhandelingspositie weggeven door koste wat kost binnen de EU te willen blijven? Snappen ze niet dat de druk op de EU juist moet worden opgevoerd door exit van landen als legitieme en reële optie op tafel te houden?

Het is nog niet genoeg dat deze verdwaasden als het zo uitkomt de Bijbel misbruiken, ze hebben ook nog hun eigen EU-bijbel. Daar staat in dat EU vrede is, dat migratie moet en dat islam niets met geweld te maken heeft. En de ‘waarden van de EU’ laten niet toe dat anders denken en anders spreken wordt getolereerd. Wie aan hun dogma’s twijfelt of reageert op de leugens, intimidatie, stupiditeit en politieke correctheid wordt met de nek aangekeken en weggezet als populist. Overtuigd als ze zijn van hun eigen gelijk wil het niet tot hen doordringen dat populisme in wezen een reactie is op kwaadaardige domheid, walgelijke hypocrisie en vooral minachtende arrogantie.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/04 ... ganter-cu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten