De Partij voor de Dieren

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40762
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 20, 2018 11:48 pm

Brief aan dierenvrienden

Geplaatst op 20 juli 2018

Afbeelding

“En verder besluit ik met de woorden dat de bio-industrie dient te verdwijnen.” Wijze woorden van een hypocriete dame die vol trots in een interview stelt dat zij als scholiere kakpunk was. Laat dat punk er maar af denk ik. Hoe zit het met de belangen van dieren, mevrouw kakpunk? Halal slachten schijnt in Duitsland al normaal te worden. Hoe lang duurt het voor het in Nederland en in heel Europa de normaalste zaak van de wereld is om dieren ritueel te slachten, mevrouw mode punk?

Wat stelt een Dierenpartij voor als die partij enkel bestaat uit woorden die direct qua daden worden omgedraaid om mee te huilen met de rest van de huichelaars en collaborateurs in het grote multiculti bos? Wat hebben dieren aan al die mooie woorden van een kakmadam, die blijkbaar droomt van een nog mooiere carrière dan die ze al met loze woorden en vage beloften heeft weten te bereiken? Is dat het? Het klassieke politicus/politica verhaal? Gaat dat ook op voor de ideële Dierenpartij?

Waarom niet? Waarom zouden de politici van de Dierenpartij uit een ander soort hout zijn gesneden? Er staat me iets bij over een knakker uit deze partij die, toen hij lijsttrekker van de gemeentelijke Dierenpartij werd, stelde “dat hij meteen naar het asiel was gegaan en een katje had genomen, want fractievoorzitter van de Dierenpartij zijn die zelf geen dier had was toch wel enigszins vreemd”. Precies, helemaal mee eens, zoals ik de man zijn stelling als meer dan enigszins hypocriet kwalificeer.

En dat was de laatste keer dat ik op de Dierenpartij heb gestemd. De lading baantjesjagers was binnengekomen, zoals ik die ook bij de SP had zien binnenkomen. Vooral PvdA-klonen, die bij die partij hun toppositie hadden bereikt, maar het in de SP nog tot wethouder konden schoppen na hun PvdA-baantje als secretaris van een deelraad. Al voor dat dit gebeurde, had ik mijn functie en lidmaatschap van de SP opgezegd. De SP, de tandeloze tijger vanaf het moment dat de top besloot om zo nodig in het ‘grote lul er maar lekker hypocriet op los huis’ plaats te moeten nemen en daarmee op termijn haar achterban verraadde.

Om een lang verhaal in te korten; mevrouw kakpunk, of anders diegenen in de Dierenpartij die nog niet zijn aangetast door de beroepsziekte krompraterij, waar bijna 100% van de politici aan lijdt, keer terug naar de elementaire standpunten van de partij en begrijp dat nog meer mensen van eenzelfde soort Nederland en Europa binnenhalen een akelig eind voor veel dieren gaat inhouden en ook het eind van uw partij betekent.

Of moet de Dierenpartij nu meteen hetzelfde lot ondergaan als D66 momenteel na 50 jaar overkomt. Kroonjuwelen? Hoezo kroonjuwelen? Welke kroonjuwelen? Dieren? Hoezo dieren? Welke dieren?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/20 ... nvrienden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7470
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor xplosive » Ma Jul 23, 2018 2:11 pm

Het is jammer dat de schrijver dezes géén concrete voorbeelden aanhaalt. Daardoor lijkt zijn betoog hier op niets meer dan ordinaire stemmingmakerij.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71604
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 23, 2018 2:26 pm

xplosive schreef: Daardoor lijkt zijn betoog hier op niets meer dan ordinaire stemmingmakerij.


:smile4: Vandaar dat het een boze oude man is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38699
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 23, 2018 11:49 am

De Amerikaanse zustervereniging PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) heeft een succes geboekt. Een verpakking is aan de eisen des tijds aangepast.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18742
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor King George » Do Aug 23, 2018 12:26 pm

De Partij voor de Dieren is erg stil rond het Offerfeest. Valt dat jullie ook al op?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7470
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor xplosive » Do Aug 23, 2018 5:55 pm

King George schreef:De Partij voor de Dieren is erg stil rond het Offerfeest. Valt dat jullie ook al op?

Het is inderdaad opvallend. Het was wel de Partij voor de Dieren die als eerste partij het halal slachten aan de kaak stelde.

Hier wel tweets en retweets van de Partij voor de Dieren in verband met het offerfeest :

https://twitter.com/partijvddieren
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40762
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 11, 2019 1:32 am

Dag Pipo, de milieuridder

Geplaatst op 10 april 2019

Afbeelding

Gaat mooi worden, hectare na hectare, de milieuridders zijn hier, met verstand op nul, inzicht op nog minder, maar verdienen doen ze eraan. Van alle kanten stromen de milieuridders samen, jong en oud, arm en rijk en nog armer en nog rijker straks, allen voor het goede doel, de vernietiging van de planeet aarde. Liefst zo snel mogelijk, dus zonder nadenken dingen doen, straks kijken we wel wat we nu weer hebben veroorzaakt.

GroenLinks, dat nog nooit groen is geweest en zeker nooit oog voor de dieren heeft gehad maar enkel voor de Halsema-yuppies, samen met een Partij voor de Dieren, die meer ter promotie van mevrouw hare heiligheid Thieme lijkt te zijn opgericht, en nu zelfs ook samen met de PvdA, VVD, D66 en SP de natuur te lijf gaat. Natuurlijk zetten veel hersenloze christenen uit CDA en CU, die door hun god als beheerders van die natuur aangewezen denken te zijn, ook hun beste beentje voor.

En zo hebben straks natuur, de planeet, dieren en dierenvrienden weer een illusie minder. Wat heeft die Dierenpartij trouwens, behalve zo hoog van zichzelf en hare heiligheid op te geven, nu eigenlijk bereikt? Nada, niets, Niente! Het aantal dieren dat het ongeluk heeft door een soort van dokter Mengele klonen te worden gemarteld en misbruikt, is enkel gestegen. Meer dieren in het algemeen, ook honden en katten, zijn ingezet voor vaak zinloos, nodeloos of gewoon zelfs decadent onderzoek.

Meer dieren ook zullen op termijn de dupe worden van de aanhoudende vloedgolf van islamitische en nu ook nog Afrikaanse blijkbaar “Übermenschen” die richting Europa, en dus ook naar Nederland, rolt om ons onder andere religieus en cultureel te komen verrijken. Ook daar is die Dierenpartij niet als golfbreker voor gaan liggen. Waarom niet? Simpel omdat voor Zevende dag adventisten de mens toch nog altijd het meest belangrijkst is, en dus ook voor deze, zeg maar, partij van lafbekken of gewoonweg oplichters.

Maar wij hebben hiermee wel weer een wereldprimeur gehad, wij hebben weer die voortrekkersrol gespeeld. Laten dieren in laboratoria zich dat goed bewust zijn. En natuurlijk ook de toename aan Halal geslachten dieren en die dieren die netjes op hun beurt wachten tot het mes hen de strot afsnijdt. Alles is goed en moet kunnen om toch maar weer die voortrekkersrol te kunnen spelen.

Zoals we ook straks de primeur hebben met de vernietiging van de planeet, zowel micro als macro. Zover het oog reikt windmolens, windmolens en windmolens met op de grond, naast de vele tientallen tot gehakt gemalen lijken van vogels, zonnepanelen, zonnepanelen en zonnepanelen. Geweldig: dag vogels, dag bloemen, dag bomen, dag struiken, dag bijtjes, dag natuur, Pipo de milieuvriendelijke mens was hier. Wat een genot ook voor dieren, nietwaar uwe heiligheid?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/10 ... ieuridder/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40762
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 31, 2019 12:43 am

BRIEFJE VAN JAN – Aan Marianne Thieme

Door: J. Dijkgraaf #2, 9:01, 30 mei 2019

Afbeelding

Ik kon Annabel Nanninga hier op het Friese platteland bijna horen schaterlachen

Lieve Marianne,

Het wordt tijd dat je thuiskomt.

Leuk hoor, al die vluchten over de aardbol om het dierenevangelie te verkondigen, maar je herdertjes in Nederland kunnen niet zonder hun Messias.

We hadden onlangs natuurlijk al je nummer twee in de Tweede Kamer, Esther Ouwehand. Die slaagde er maar niet in om duidelijk afstand te nemen van die gijzelaars van dat boerengezin in Boxtel.

Jeweetwel, die onnozelen uit binnen- en buitenland die een stal vol varkens de dood in joegen door zonder goede ontsmetting tussen de dieren te gaan zitten.

En gisteren bleek bij de algemene beschouwingen in Amsterdam dat je fractieleider Johnas van Lammeren (LOL) aan de gekke koeienziekte lijdt.

Die vroeg namelijk om een moment van stilte voor alle dieren die afgelopen jaar op het bord van Amsterdammers beland waren. Ik kon zijn Forum voor Democratie-collega Annabel Nanninga hier op het Friese platteland bijna horen schaterlachen.

Als je geen tijd hebt om terug te komen naar je eigen land, stuur dan tenminste iedereen een zootje vitamine B12-pillen, want één Volkert is meer dan genoeg, hè.

Maar liever onderbreek je je wereldtour en neem je een voorbeeld aan Jesse Klaver.

Die vond tussen het verhuizen door gisteren gewoon nog even tijd om in de NOS-camera’s te vertellen dat Jesse Klaver baalde van de manier waarop Jesse Klaver de rest van de Jesse Klaver-sekte duidelijk had gemaakt welke straf afvallige leden van de Jesse Klaver-club te wachten staat als ze niet precies doen wat Jesse Klaver van ze eist. Met het als een insect vertrappen van Zihni Özdil, bedoel ik.

Alle krabben weer in de mand, alle kikkers weer in de kruiwagen en als er één schaap een mes in zijn rug kreeg, dan zullen de andere weer een tijdje zo mak als een lam zijn.

Kijk, dát is leiderschap.

Terwijl we allemaal weten dat Jesse Klaver ook maar de marketingtechnisch aansprekende trekpop is van de crimineel Wijnand Duijvendak en de Pol Pot-apologeet Paul Rosenmöller.

De katvanger.

Enfin, kom snel!

Dikke kus,

JanD

https://tpo.nl/2019/05/30/briefje-van-j ... ne-thieme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38699
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mei 31, 2019 9:53 am

"Alle krabben weer in de mand, alle kikkers weer in de kruiwagen en als er één schaap een mes in zijn rug kreeg, dan zullen de andere weer een tijdje zo mak als een lam zijn."

Er is iets met schaaldieren en de PvdD . Ik lees:
Ruzie over anti-kreeftbeleid op Leidse markt
De gemeente Leiden opent de jacht op verkoop van levende kreeft en krabben in viswinkels en op de lokale markten. ’Een zegen voor de lijdende dieren’, aldus de Partij voor de Dieren (PvdD). ’Broodroof, ze denken God te zijn’, zo fulmineert de visboer.

PvdD-raadslid Lianne Raat is beduusd over haar succes in de gemeenteraad: „Ik verwachtte vooraf geen voltallige steun voor mijn motie om ondernemers op te roepen te stoppen met de verkoop van levende schaaldieren. Alleen de PvdA stemde tegen, terwijl ik van CDA en VVD steun uit onverwachte hoek kreeg.”
[...]
Aan verantwoordelijk wethouder Yvonne van Delft (GroenLinks) de taak om nog dit jaar met de visverkopers te gaan praten. Een verbod zit er niet in, dat zou strijdig zijn met landelijke wetgeving, zo zocht de bestuurster al uit. Ze mag wel informatie verstrekken over dierenwelzijn. Want dat ook kreeften en krabben pijn voelen, staat voor de Leidse gemeenteraad vast. En niet alleen bij hun laatste duik in de pan met kokend water. „Op markten en in winkels zijn stress, angst en pijn onontkoombaar. Ook kunnen de dieren niet goed worden gehuisvest”, zo meent de overgrote meerderheid.
[...]
Klaas Hartevelt, de grootste visverkoper op de Leidse markt, kan wel huilen. Uit woede over wat hij nadrukkelijk en tot drie keer toe ’politieke imbecielen’ noemt: „Zo helemaal los van de werkelijkheid. Deze mensen vergeten dat wij ondernemers van elk dubbeltje een kwartje moeten maken om hún dure plannetjes te financieren. Maar intussen maken ze je het werken onmogelijk. Alles om het eigen baantje veilig te stellen. En dan krijgen ze bij afscheid nog een lintje ook.”
[...]
Nadat Hartevelt nog even fijntjes wijst op de omgang met dieren in het verre Azië, heeft schoonzoon en mede-eigenaar Peter Volk een waarschuwing in petto: „Wie ons hier de les komt lezen, moet zich realiseren dat het wel om onze geldwinning gaat. Best kans dat die gemeentevoorlichters dan snel zelf in de gracht achter de kraam zwemmen.”
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3670159/ruzie-over-anti-kreeftbeleid-op-leidse-markt
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38699
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jul 19, 2019 4:51 pm

Er is heibel over de beestenbende bij de dierenpartij. Er is uiteindelijk zetelroof gepleegd door Femke Merel die 5-de op de 2-de Kamerlijst was en 6000 voorkeurstemmen vergaarde.
De kwestie werd aangezwengeld in het Reformatorisch Dagblad.
‘Cultuur binnen Partij voor de Dieren verziekt’
Tweede Kamerlid Femke Merel van Kooten is deze week opgestapt bij de Partij voor de Dieren. Voor het eerst doet zij een boekje open over de ‘verziekte cultuur’ binnen de partij.

Ze schetst het beeld van een dierenpartij die zich in meerdere opzichten niet druk maakt om mensen. Medewerkers worden opgebrand - die kun je het beste ‘zo goed mogelijk uitbuiten’ - en politici worden niet geacht zich in te zetten voor ‘futiele mensendingen’. Dat mensen ondergeschikt zijn, ondervond Femke Merel van Kooten (35) zelf aan den lijve.

Spoiler! :
De geboorte van haar zoontje Olivier, in november vorig jaar, speelt een rol bij het besluit van het Tweede Kamerlid om de Partij voor de Dieren te verlaten. ,,Het was een moeizame, zware bevalling. Een week na de geboorte van Olivier werd ik opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. Omdat het een vermoeiende tijd was, heb ik de fractie gevraagd of ik het de eerste twee weken na mijn zwangerschapsverlof wat rustiger aan kon doen. Even geen debatten in de avond, bijvoorbeeld.’’

Partijleider Marianne Thieme reageert in eerste instantie welwillend op het verzoek. Maar na een fractieoverleg laat Thieme weten dat het beter is dat Van Kooten zich voor vier maanden ziek meldt, zodat zij goed kan herstellen én er een vervanger voor Van Kooten in de Kamer kan worden benoemd. ,,Ik was totaal verrast’’, zegt Van Kooten. ,,Ik stond te popelen om weer aan het werk te gaan. Het enige wat ik vroeg is wat rustmomenten in de eerste weken. Ik zag het echt niet zitten om nog eens vier maanden thuis te zitten.’’

Na wekenlang getouwtrek en gesprekken met dokters besluit Thieme dat Van Kooten dan toch maar moet beginnen. ,,Ze zei letterlijk dat ik dan maar op de rijdende trein moest springen. Dat was heel heftig. Ik voelde me totaal niet welkom.’’ Ook bleek dat een collega-Kamerlid had gezegd dat de fractie ‘geen halve krachten’ kon gebruiken. ,,Ik was woest, ik vond dat zo vrouwonvriendelijk.’’
In maart 2017 werd Van Kooten gekozen in de Tweede Kamer. Door een forse verkiezingsoverwinning steeg de PvdD van twee naar vijf zetels. Zij stond op plek vijf, ze kreeg 6131 voorkeursstemmen. Van Kooten was geen onbekende binnen de partij: ze werkte als beleidsmedewerker in de Tweede en Eerste Kamer, was actief binnen de gemeenteraden van Utrecht en Den Haag en ze was lid van Provinciale Staten in Utrecht.

Haar man, Frank, steunde haar. Tijdens haar Kamerlidmaatschap zegde hij zelfs zijn baan op om haar te helpen. ,,Dat was ook wel nodig, want ik heb het acht maanden zonder beleidsmedewerker moeten doen. Net als de meeste medewerkers binnen de partij raakte ook die van mij overspannen.’’

IJzeren hand

Dat is symptomatisch voor de cultuur binnen de PvdD, zegt Van Kooten. ,,Ik heb tientallen medewerkers zien komen en gaan. De werkdruk is gigantisch. Marianne Thieme regeert de partij met ijzeren hand. Wie niet hard genoeg werkt, moet het veld ruimen. Een collega-Kamerlid zei het normaal te vinden dat medewerkers na een jaar opgebrand zijn. Dan kun je ze maar beter zo goed mogelijk uitbuiten, was zijn boodschap.’’

Toch is het niet de werkdruk waardoor Van Kooten is opgestapt. ,,Ik heb persoonlijke én politieke redenen’’, zegt ze. Het kantelpunt is in mei 2018. Die maand verschijnt in het Reformatorisch Dagblad een artikel over de PvdD, waarin staat dat de partij zich steeds meer om mensen bekommert. De PvdD zou zich een breder profiel aanmeten en zich niet langer met alleen koeien, varkens en kippen bezighouden.

,,Met dat artikel in de hand vertelde Marianne Thieme tijdens een fractieoverleg dat het zo niet langer kon. We gingen te veel op andere partijen lijken. We moesten meer actievoeren en terug naar de core: dier, natuur en milieu. Mensendingen waren voor mensenpartijen, zei ze.’’ Dat raakte Van Kooten, die in de Kamer het woord voerde over onder meer volksgezondheid, justitie en emancipatie.

,,Ik denk dat de Partij voor de Dieren steeds meer kiezers aantrok, omdat wij verder keken dan de partijnaam lang is. Mensen voelen zich aangetrokken tot het brede gedachtegoed, het ‘Plan B’, voor een betere wereld met gelijke kansen en mededogen voor dieren én mensen. Maar op dat moment maakte de Tweede Kamerfractie de keuze om te gaan versmallen.’’

Ze is dus helemaal van de rood/groen/linkse identiteitspolitiek, gendergedoe, inclusiviteit en diversiteit. Dat past de fijn-Christelijke leiding van de partij niet.
De laatste tijd botste Van Kooten regelmatig met Thieme. Het werd haar niet in dank afgenomen dat ze aandacht gaf aan glucosemeters voor diabetespatiënten, rechten van asielkinderen, betogingen bij abortusklinieken en de emancipatie van lhbt-plussers en transgenders. ,,Mij werd letterlijk gevraagd waarom ik Kamervragen stelde over futiele mensendingen. Als ik me druk ging maken over diabetespatiënten, moesten we ons ook maar druk gaan maken om kankerpatiënten?’’

Er knapt iets bij Van Kooten als het haar door Thieme wordt afgeraden om te debatteren over de rechten voor lhbt-plussers (mensen die lesbisch, homo- of biseksueel of transgender zijn, red.). ,,Daar begreep ik niets van. Wij zouden een partij moeten zijn die zich inzet voor achtergestelden in de samenleving, die problemen hebben. Thieme heeft ook altijd gezegd dat zij zich voor die mensen inzet.’’

In een gesprek met Van Kooten zegt Thieme dat de partij ‘niets is verschuldigd aan de lhbt-gemeenschap’. ,,Volgens haar wilde de homogemeenschap na de oprichting van de PvdD niets van ons hebben, omdat wij soortverraad zouden hebben gepleegd door ons hard te maken voor dierenrechten. Ik viel echt van mijn stoel toen ze dat zei.’’

En dan de geloofskwestie:
Van Thieme en Koffeman is bekend dat zij lid zijn van de zevendedagsadventisten, een christelijk kerkgenootschap. In interviews hebben zij altijd benadrukt dat hun geloof en de politieke koers strikt gescheiden worden gehouden. Maar Van Kooten twijfelt daaraan. ,,Ik vind dat iedereen vrij moet zijn om te geloven, ook de partijtop, en dat dit niet ter discussie mag staan. Maar de laatste maanden ben ik op het gebied van abortus, homorechten en zelfs het verdedigen van de evolutietheorie tot de orde geroepen. Dat vind ik zeer discutabel.’’

De partij heeft altijd gestreden tegen het kapitalisme en gebruikt daarvoor de dierenrechten. Maar ze lopen niet in de pas met de resterende links club. (Is de PvdA nog tegen kapitalisme?)

https://www.ad.nl/politiek/cultuur-binnen-partij-voor-de-dieren-verziekt~abdc5bf8/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Maarten
Berichten: 443
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: De Partij voor de Dieren

Berichtdoor Maarten » Za Jul 20, 2019 11:48 am

Opdoeken van dat partijtje lijkt mij persoonlijk de beste oplossing. En Thieme verplicht mee te laten doen aan een eetfestijn met karbonades en Braadworsten. [icon_lol.gif] :roll:


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten