AEL en 'ontmenselijking'

CroMagnon
Berichten: 57
Lid geworden op: do jan 23, 2003 1:54 am

AEL en 'ontmenselijking'

Bericht door CroMagnon »

AEL daagt politici uit tot publiek debat over jihad
Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2004/11/06/q008.htm
LIBERALE JIHAD EN VERZET
Nederland is in oorlog als we de woorden van VVD-fractievoorzitter Van Aartsen moeten geloven.
....
De AEL merkte bij het aantreden van dit kabinet dat er een sfeer heerst in dit land die uitnodigt tot het ontmenselijken van moslims. Ontmenselijking is een proces dat in fasen plaatsvindt en vooraf gaat aan misdaden tegen de menselijkheid en oorlog. Er wordt collectief wantrouwen gekweekt om de ene bevolkingsgroep op te zetten tegen de andere door het woord van de andere bevolkingsgroep te ontnemen en hun intenties zelf te verklaren. Zij willen geen deel uitmaken van de maatschappij, Hun loyaliteit ligt niet in Nederland.

In een latere fase leidt dit tot het aangrijpen van elke mogelijke gebeurtenis om deze insinuaties kracht bij te zetten, diepe angsten op te wekken en vergaande maatregelen voor te stellen. En uiteindelijk, als de gewekte angsten en de misleidingen voor voldoende steun hebben gezorgd, en de groep gezien wordt als minderwaardig (üntermenschen), achterlijk en beneden het eigen (menselijk) niveau, kan er overgegaan worden tot misdaden. De daders worden niet belet door gevoelens van rechtvaardigheid, mededogen of menselijkheid.
....
Zoals zo vaak bij moslims het geval is, verwijt de pot de ketel dat hij zwart ziet....

Is de AEL vergeten dat het 'ontmenselijken' van een bevolkingsgroep juist, bij uitstek een reeds 14 eeuwen oude islamitische strategie is, rechtstreeks afkomstig uit hun eigen 'heilige' boek?

Wat te denken van de volgende verzen uit de koran, waarin niet-moslims omschreven worden?

(afkomstig uit deze nederlandstalige online koran, maar ook the vinden in 8 verschillende engelstalige versies)
 • 25:44. Denkt gij dat de meesten hunner horen of begrijpen? Zij zijn slechts als vee - neen, zij zijn verder afgedwaald.

  2:171. De ongelovigen gelijken op hem, die schreeuwt naar hetgeen niets hoort, het blijft een roep en een schreeuw. Zij zijn doof, stom en blind, zij begrijpen dus niet.

  7:175. En vertel hun het verhaal van de man die Wij Onze tekenen gaven, maar hij wendde zich af, daarom volgde Satan hem en hij werd verleid.
  176. En indien Wij wilden, konden Wij hem er door verheffen doch hij verkoos de aarde en volgde zijn begeerten, hij is als een hond: als gij hem achtervolgt laat deze zijn tong (uit de bek) hangen en indien gij hem met rust laat steekt hij ook zijn tong uit. Dit is het geval van de mensen, die Onze tekenen verloochenen. Vertel daarom deze gelijkenis opdat zij mogen nadenken.
  177. Slecht is de toestand van een volk dat Onze tekenen verloochent, het handelt onjuist tegen zichzelf.

  62:5. Degenen die belast zijn met de Torah en deze niet naleven, zijn als een ezel die boeken draagt. Slecht is de staat van het volk dat de tekenen van Allah verwerpt. En Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.

  2:65. Gij hebt degenen onder u gekend, die inzake de Sabbath overtraden. Al zo zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen."
  7:166. En toen zij overtraden, hetgeen hun was verboden, zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen."

  8:55. Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven

  98:6. Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.
Hebben wij het Nederlandse kabinet ooit zulke verwerpelijke, respectloze, misselijkmakende taal horen uitslaan over moslims?

Beste AEL, als er 1 instituut is dat hele bevolkingsgroepen met alle macht tracht te 'ontmenselijken' en 'als minderwaardig (üntermenschen), achterlijk en beneden het eigen (menselijk) niveau' neer te zetten is het de islam wel, in de vorm van jullie eigen 'heilige' koran....

:roll:
~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~

visit: muslim-quotes

~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~
_________________
Plaats reactie