umwertung aller werte

Menke
Berichten: 9
Lid geworden op: Za Nov 20, 2004 2:10 pm

umwertung aller werte

Berichtdoor Menke » Zo Dec 05, 2004 6:21 pm

Bron: Telegraaf (www.telegraaf.nl) zo 5 dec 2004, 13:50

TEHERAN - Iran maakt zich zorgen over de antimoslimsentimenten in Nederland. De Iraanse woordvoerder van Buitenlandse Zaken Hamid Reza Asefi sprak zijn ongerustheid zondag uit tijdens een persconferentie.
Asefi reageerde op het officiële protest dat EU-voorzitter Nederland deze week namens de lidstaten indiende bij Iran. De Europese Unie stelde de behandeling in Iran van onder anderen journalisten, medewerkers van hulporganisaties en leden van religieuze minderheden aan de kaak.
Asefi diende Nederland en de EU daarom van repliek. Hij zei dat Teheran verwacht dat de Europese landen maatregelen nemen om het schenden van rechten van moslims en andere minderheden te voorkomen.
Asefi repte ook over de moord op Theo van Gogh. "In Nederland heeft het verschrikkelijke gedrag van een persoon moslims geprovoceerd", aldus Asefi. Hij wees erop dat radicale maatregelen door tegenstanders van de islam het gevolg waren van de moord.

Welke maatregelen worden hier eigenlijk bedoeld? Tot nu toe zijn er alleen maar slachtoffers aan onze kant gevallen. Is dit Nietsche: umwertung aller werte?????
Menke

Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten