Paus Franciscus

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5329
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ali Yas » Wo Dec 13, 2017 9:38 pm

Ariel schreef:
Als je eenmaal met hem aan de praat raakt, ben je verloren.

Misschien komt dat doordat de Paus de waarheid niet spreekt.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13435
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Dec 14, 2017 1:15 am

Pilgrim schreef:Vermoedelijk heeft hij zelf ervaringen met contact met de duivel, vandaar dat hij dit zo goed weet... :thinking:

Denk erom, de Paus is onfeilbaar in de exegese van de Heilige Schrift!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 35059
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Mahalingam » Do Dec 14, 2017 11:59 am

Dat is hij pas sinds 1870 na het eerste Vaticaans concilie.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Ma Dec 25, 2017 11:19 am

Knettergek...Jozef en Maria waren op reis naar Bethlehem vanwege een volkstelling ( Luk.2 ) En ze waren GEEN vluchteling.

Paus in kersttoespraak: 'Maria en Jozef zijn net als de vluchtelingen van nu'

In zijn kersttoespraak in de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad heeft paus Franciscus gisteravond de ongeveer 1,2 miljard katholieken opgeroepen om niet blind te zijn voor de vluchtelingencrisis.

De paus legde in zijn kersttoespraak de link tussen de reis van Maria en Jozef en de situatie van de miljoenen migranten die tegenwoordig gedwongen zijn hun huis te verlaten om te kunnen overleven. ,,Ze worden verdreven van hun land”, aldus de paus die hoopte dat de vluchtelingen niet te horen zouden krijgen dat er voor hen geen plek was op deze aarde. Hij roept in zijn homilie dan ook op tot ,,gastvrijheid” en het te hulp schieten van ,,de zwakken en de kwetsbaren”.

,,Zo veel andere voetstappen zijn verborgen in de voetstappen van Jozef en Maria. We zien de sporen van volledige families die heden ten dage worden gedwongen om te vertrekken”, aldus de paus. ,,We zien de sporen van miljoenen personen die er niet voor kiezen om te vertrekken, maar van hun land worden verdreven en hun dierbaren moeten achterlaten. In vele gevallen is hun vertrek gevuld met hoop, hoop voor de toekomst. Maar voor anderen heeft het maar één naam: overleving.”

De zorg om economische migranten, vluchtelingen voor oorlogen en ook alle anderen die kansloos zijn in de immer grotere kloof tussen arm en rijk zijn vaak terugkerende thema's voor deze paus. Volgens hem is ,,God onherkenbaar aanwezig in de niet-welkome bezoeker die door onze steden en wijken loopt en die reist in onze bus en op onze deur klopt”.

Begrip
Franciscus roept iedereen dan ook op om meer begrip te tonen voor migranten. ,,Niemand zou het gevoel mogen hebben dat hij geen plaats heeft op deze aarde”, luidt het. Jezus laat ons ,,in zijn armoede en bescheidenheid” zien dat ,,echte macht en authentieke vrijheid worden getoond in het eren en helpen van de zwakken en de kwetsbaren.”

Franciscus zet zich sinds zijn aantreden als paus in voor vluchtelingen en migranten. Tijdens de kerstnachtdienst van vorig jaar vroeg hij aandacht voor de kinderen die opgroeien onder oorlogsomstandigheden of op de vlucht zijn daarvoor.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13435
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Dec 25, 2017 12:09 pm

Franciscus is een ouwe vieze verwarde man die nog mee wil tellen
met zijn telraam-wijsheid teamgenoten.


Afbeelding

Voor wie het snapt:

Hypocriete viezerik Franciscus gelooft al lang niet meer in God.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 17921
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor mercator » Ma Dec 25, 2017 12:51 pm

Ariel schreef:Knettergek...Jozef en Maria waren op reis naar Bethlehem vanwege een volkstelling ( Luk.2 ) En ze waren GEEN vluchteling.

Dat wist ik dus ook. Blijkbaar ken ik de Heilige Schriften beter dan de Paus zelf. En Betlehem lag een paar kilometer verder. Helemaal iets anders dus dan heel Europa onder de voet te lopen om in Nederland of Duitsland te komen parasiteren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

mercator
Berichten: 17921
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor mercator » Ma Dec 25, 2017 3:51 pm

Ariel schreef:Franciscus zet zich sinds zijn aantreden als paus in voor vluchtelingen en migranten.

Hoe dan ? Alleen met woorden, net zoals alle andere linkse gelovigen. Als elke gelovige zelf een vluchteling onder dak neemt en op eigen kosten verzorgt hebben we geen Marxistische en groene partijen meer nodig, en ook geen ministers van ontwikkelingshulp, geen NGO's, geen Oxfam, niks meer van dat alles. Wat de Gutmenschen eigenlijk willen is anderen laten opdraaien voor de kosten en overlast veroorzaakt door al die zgz. vluchtelingen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 27, 2017 5:47 pm

:shock: Eng.........

Afbeelding
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 04, 2018 5:23 pm

Paus Franciscus en kerstmis van de moslims...

Geplaatst op 4 januari 2018

Afbeelding

Ex-moslims, Katholiek geworden, en hun vrienden schreven een brief aan paus Franciscus over zijn houding ten opzichte van de islam. Hierbij moet worden opgemerkt dat Paus Franciscus met kerstmis de reis van Jezus, Maria en Jozef naar Bethlehem vergeleek met de stroom islamitische migranten naar Europa. In de nasleep hiervan vroeg Paus Franciscus aan “het kind van Bethlehem” dat wij onze onverschilligheid opzij zullen zetten. De Franse geestelijkheid laat, via de stem van de voorzitter van de Conferentie van Franse Bisschoppen, aan de vooravond van Kerstmis, ons een “masochistisch” schuldgevoel geven en zegt dat we meer moeten doen voor de opvang van migranten. “Als we zeggen dat we niet iedereen kunnen opvangen, is dit overdreven, omdat het niet de realiteit is en het is onmenselijk”.

Hier is de (verkorte) brief van de ex-moslims, die katholiek werden, en hun vrienden:

Heilige Vader,

Velen van ons hebben bij diverse gelegenheden en gedurende meerdere jaren geprobeerd om contact met u op te nemen. Maar we hebben nooit het minste teken van ontvangst van onze brieven of verzoeken voor een ontmoeting ontvangen.

U houdt niet van het “wereldse” en we zullen eerlijk gezegd ook niet toestaan dat U gaat zeggen dat wij [ex-moslims!], de islam niet begrijpen Zoiets kun je n.l. lezen in de paragrafen 252 en 253 van de “Evangelii Gaudium” [= een toespraak van de paus in 2013 betreffende de islam!]. Het biedt geen verklaring voor het feit dat de islam, die pas na het christendom kwam, niets anders kan zijn dan de “Antichrist” en zeer gevaarlijk is, omdat hij doet voorkomen alsof Jezus slechts een Profeet was.

Als de islam op zich een goede religie is, zoals U het lijkt te verkondigen, waarom zijn WIJ dan katholiek geworden? Doet onze keuze hiervoor geen afbreuk aan Uw woorden? Wij zijn Katholiek geworden met gevaar voor ons eigen leven. De islam schrijft het doden van afvalligen voor (koran 4.89, 8.7-11), OF WEET U DAT NIET ?

Hoe is het mogelijk om islamitisch geweld te vergelijken met zogenaamd christelijk geweld? “Wat is de relatie tussen Christus en Satan? Welke eenheid tussen licht en duisternis? Welk verband is er tussen gelovigen en de ontrouwen? (koran 6.14-17)? Overeenkomstig zijn leer (Lc. 14:26) gaven wij de voorkeur aan Hem, Christus.

Het is een feit dat vanaf het moment dat de islam ons als vijand wil zien, wij dat ook zijn en al onze uitingen van vriendschap kunnen daar NIETS aan veranderen. Als “goede” ANTICHRIST is de islam niet anders dan een grote vijand van een ieder die geen moslim is.

“Tussen ons en jullie zal vijandschap en haat voor altijd bestaan totdat je in Allah alleen zal geloven ! (koran 60.4)”. Volgens de koran zijn christenen onrein (koran 9,28)”, “De ergste van de Schepping (koran 98,6)”, “Allen veroordeeld tot de hel (koran 4,48)”, “Allah zal hen uitroeien” (koran 9,30).

Laat u toch niet misleiden door de koran-verzen die zogenaamd tolerant zijn, omdat ze allemaal vervangen zijn door het vers van het zwaard (koran 9,5). Terwijl het Evangelie het goede nieuws van Jezus, dat hij gestorven en opgestaan is voor het heil van allen, verkondigt, heeft Allah niets anders te bieden dan oorlog en moord op de ongelovigen in ruil voor zijn paradijs! “Ze vechten op de weg van Allah, ze doden en worden gedood (koran 9:11) “.

Afbeelding

We krijgen volgens u overeenstemming tussen de islam en christenen door dialoog. Maar dialoog is voor u de weg naar Vrede, voor hen, de moslims is het oorlogvoeren.

Hoe kunt u spreken over vrede en instaan voor de islam waarderen, zoals U lijkt te doen: ‘Uit ons hart de ziekte verdrijven die onze levens vergiftigt (… ) Dat zij die christen zijn, dat mogen doen met de Bijbel en zij die moslim zijn, met de koran.’ (Rome, 20 januari 2014). De Paus doet alsof de koran ook de weg naar het heil biedt. Is dit niet heel verontrustend? Moeten wij dan maar weer terugkeren naar de islam?

Wij smeken U om in de islam geen bondgenoot te zien in Uw strijd tegen de machten der wereld die ons willen domineren en in slavernij willen leiden. Want zij zijn in wezen met dezelfde totalitaire ideologie uitgerust. De verleiding is zeker groot om te denken dat een islamgezinde toespraak ertoe zal leiden dat het lijden van de christenen in het Oosten zal verminderen.

Ondertekend door ex-moslims, die Katholiek zijn geworden.

Bron: http://exmusulmanschretiens.fr/nl/

Door: Michel Garroté

Vertaald en bewerkt door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/04 ... e-moslims/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13435
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Jan 04, 2018 5:48 pm

Ariel schreef::shock: Eng.........

Afbeelding

Hoezo eng? Zijn we dan niets gewend? Of zijn we vergeetachtig in de tijd geworden. DAT vind ik pas eng!
Let eens op bij deze beruchte islamitische viezerik, in welke richting de hand van het kind wordt gedirigeerd. :turban:

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 08, 2018 2:12 pm

De paus heeft wederom een openbaring. :scratch:

Nu spoort hij weer mensen aan om "de dorst naar macht en rijkdom te weerstaan" door geen carrière, geld en succes te hebben gedurende hun hele leven. Dus iedereen even arm.

Pope Francis urges people to 'resist the thirst for power and riches' by not making a career, money and success their whole life as he marks Epiphany
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 26, 2018 2:29 am

Paus beschuldigt slachtoffers misbruik door katholieke voorganger van laster

Xander, 20-01-2018

Afbeelding
Typisch ‘christelijke’ nepvergeving: ‘Vergeef ons! (Maar op erkenning door de daders hoeven jullie niet te rekenen. Ik wil eerst bewijs zien!)’ (Afbeelding: Getty Images (2)).

Tijdens zijn bezoek aan Chili heeft paus Franciscus de mensen die als kind door een katholieke voorganger werden misbruikt –waar deze persoon in 2011 door het Vaticaan schuldig voor werd bevonden- beschuldigd van laster, omdat zij zeggen dat bisschop Juan Barros niet alleen het misbruik verborgen hielp te houden, maar soms ook gewoon toeschouwer was. Juan Carlos Cruz is één van de slachtoffers, en reageerde dat ‘er niets is veranderd in de kerk... Zijn vraag om vergeving is nietszeggend.’

Voorganger Fernando Karadima werd in 2011 schuldig bevonden voor het misbruiken van minderjarigen, en werd door het Vaticaan veroordeeld tot ‘levenslang boetedoening en gebed’. Desondanks kwam hij nooit voor een rechtbank, omdat zijn misdaden waren verjaard. De eerste slachtoffers deden al in 2002 hun mond open.

In 2015 laaide het schandaal opnieuw op toen de Vaticaanse leider Barros tot bisschop van het bisdom Osorno benoemde. Grote aantallen gelovigen, inclusief priesters, protesteerden toen tijdens de inwijdingsceremonie, en doen dat nog steeds. Volgens professor Patricio Navia is één van de gevolgen dat veel Chileense ouders nu twijfelen of ze hun kind wel een katholieke opvoeding moeten geven en naar een katholieke school moeten sturen, ‘omdat je maar nooit weet wat er daar gebeurt.’

‘Zijn vraag om vergeving is nietszeggend’
Tegenover verslaggevers verklaarde de paus dat ‘er geen flintertje bewijs is tegen Barros. Het is allemaal laster, is dat duidelijk? Pas als ik bewijs zie, doe ik mijn mond open.’

Juan Carlos Cruz: ‘Alsof ik een selfie of foto had kunnen nemen terwijl Karadima mij en anderen misbruikte, en Juan Barros bij alles toekeek. Deze mensen zijn echt gestoord. De paus praat over verzoening met de slachtoffers, maar er is niets veranderd. Zijn vraag om vergeving is nietszeggend.’ (1)

Cruz doelt daarmee ongetwijfeld op de in veel kerken gebruikelijke nepvergeving, die enkel bedoeld is om de gebeurtenissen weer snel onder het tapijt te vegen. Veel slachtoffers voelen zich daardoor dubbel gepakt, omdat er geen openlijke erkenning / schuldbekentenis van het misbruik door de dader(s) aan vooraf is gegaan, een absolute voorwaarde wil er überhaupt echte (Bijbelse) vergeving mogelijk zijn.

Daders kunnen in kerken vaak ongestoord hun gang gaan
Vorig jaar juni werd ook al de nummer 3 topkardinaal van het Vaticaan, George Pell, tevens topadviseur van paus Franciscus, in Australië beschuldigd van aanranding. Onafhankelijke statistieken wijzen uit dat seksueel misbruik in kerken nog vaker voorkomt dan daarbuiten.

Eén van de redenen is dat daders in kerken vaak jarenlang ongestoord hun gang kunnen gaan, omdat veel kerkleden op onbenullige wijze redeneren dat ‘zulke zaken bij ons niet voorkomen, hoor!’. En blijkt dat toch het geval, wordt meestal de genoemde nepvergeving uit de kast getrokken, om het voor de daders en omstanders makkelijk te maken verder te gaan alsof er niets is gebeurd. In het ergste geval, zoals nu ook met Juan Carlos Cruz het geval is, krijgen de slachtoffers zelfs (weer) de schuld, en stellen de daders zich zelf als slachtoffer (van ‘laster’ e.d.) op.

Xander

(1) Infowars
(2) Afbeelding: Getty Images / Luka Gonzales (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... van-laster
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 13, 2018 7:55 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Do Feb 15, 2018 3:06 pm

WikiLeaks: Conservative Pope Benedict Was Forced To Resign By ‘Deep State’

George Soros, Barack Obama, and Hillary Clinton orchestrated a coup in the Vatican to overthrow conservative Pope Benedict in February 2013, according to WikiLeaks emails.

Pope Benedict became the first pope to resign since Pope Gregory XII in 1415, and the first one to do so on his own initiative since Pope Celestine V in 1294.

Gloria.tv reports: However the group of Catholic leaders cite new evidence uncovered in emails released by WikiLeaks to claim the conservative Pope Benedict did not actually resign on his own initiative, but was pushed out of the Vatican by a coup that the group of researchers are calling the “Catholic Spring.”

Soros, Obama and Clinton used the United States’ diplomatic machinery, political muscle, and financial power to coerce, bribe and blackmail “regime change” in the Roman Catholic Church in order to replace the conservative Benedict with the current Pope Francis – who has since become an unlikely mouthpiece for the international left, stunning Catholics around the world.

Now the group of Catholic leaders have sent a letter to President Trump urging him to launch an official investigation into the activities of George Soros, Barack Obama, Hillary Clinton (and others) who they allege were involved in orchestrating Catholic Spring that resulted in their goal of “regime change” in the Vatican.

The Catholic leaders cite eight specific questions they seek to have answered concerning suspect events that led to the resignation of Pope Benedict, the first papal abdication in 700 years.

“Specifically, we have reason to believe that a Vatican ‘regime change’ was engineered by the Obama administration,” say the petitioners, in their January 20 letter to President Trump.

“We were alarmed to discover,” their letter notes, “that, during the third year of the first term of the Obama administration your previous opponent, Secretary of State Hillary Clinton, and other government officials with whom she associated proposed a Catholic ‘revolution’ in which the final demise of what was left of the Catholic Church in America would be realized.”

The letter includes links to documents and news stories underscoring their claims. It first directs attention to the notorious Soros-Clinton-Podesta e-mails disclosed last year by WikiLeaks, in which Podesta and other progressives discussed regime change to remove what they described as the “middle ages dictatorship” in the Catholic Church.

Regarding the Podesta e-mails in question, The New American reported last October:

“Podesta, a longtime Clinton adviser/confidante and hand-picked top activist for left-wing funder George Soros, revealed in a 2011 e-mail that he and other activists were working to effect a “Catholic Spring” revolution within the Catholic Church, an obvious reference to the disastrous “Arab Spring” coups organized that same year by the Obama-Clinton-Soros team that destabilized the Middle East and brought radical Islamist regimes and terrorist groups to power in the region. The Podesta e-mail is a response to another Soros-funded radical — Sandy Newman, founder of the “progressive” Voices for Progress. Newman had written to Podesta seeking advice on the best way to “plant the seeds of the revolution” in the Catholic Church, which he described as a “middle ages [sic] dictatorship.”

In their letter to President Trump, the group of Catholics leaders write: “Approximately a year after this e-mail discussion, which was never intended to be made public, we find that Pope Benedict XVI abdicated under highly unusual circumstances and was replaced by a pope whose apparent mission is to provide a spiritual component to the radical ideological agenda of the international left. The Pontificate of Pope Francis has subsequently called into question its own legitimacy on a multitude of occasions.”

“We remain puzzled by the behavior of this ideologically charged Pope, whose mission seems to be one of advancing secular agendas of the left rather than guiding the Catholic Church in Her sacred mission,” they say, expressing the thoughts of millions of Catholics around the world stunned by Pope Francis’s left-wing ideology. “It is simply not the proper role of a Pope to be involved in politics to the point that he is considered to be the leader of the international left.”

They continue:

“With all of this in mind, and wishing the best for our country as well as for Catholics worldwide, we believe it to be the responsibility of loyal and informed United States Catholics to petition you to authorize an investigation into the following questions:

  – To what end was the National Security Agency monitoring the conclave that elected Pope Francis?
  – What other covert operations were carried out by US government operatives concerning the resignation of Pope Benedict or the conclave that elected Pope Francis?
  – Did US government operatives have contact with the “Cardinal Danneels Mafia”?
  – International monetary transactions with the Vatican were suspended during the last few days prior to the resignation of Pope Benedict. Were any U.S. Government agencies involved in this?
  – Why were international monetary transactions resumed on February 12, 2013, the day after Benedict XVI announced his resignation? Was this pure coincidence?
  – What actions, if any, were actually taken by John Podesta, Hillary Clinton, and others tied to the Obama administration who were involved in the discussion proposing the fomenting of a “Catholic Spring”?
  – What was the purpose and nature of the secret meeting between Vice President Joseph Biden and Pope Benedict XVI at the Vatican on or about June 3, 2011?
  – What roles were played by George Soros and other international financiers who may be currently residing in United States territory?”

The investigation the group of Catholic leaders is requesting of President Trump should be of interest to more than just Catholics. George Soros’s ability to co-opt leading political figures to assist his radical plans for nation states is well known; but his ability to force “regime change” in the Catholic church, an institution previously throught impenetrable from the outside, raises serious questions about his potential for global chaos. The investigation — and punishment — should begin at once.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13435
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Feb 15, 2018 4:42 pm

We hebben momenteel te maken met een op hol geslagen wereld vol met Fake News, more Fake News, and more and more Fake News.

Er zijn wel 40 pogingen gedaan om Fidel Castro uit de weg te ruimen. De meeste pogingen waren pogingen tot vergiftiging. Je gaat immers niet communiceren met Fidel Castro met het voorstel om op te sodemieteren omdat hij anders uit de weg zal worden geruimd. Dus zo ging het ook niet met welke paus dan ook. Het protocol vereist: proberen te vergiftigen of anderszins vermoorden. Er mag nu eenmaal geen bewijs zijn. De hoogvlieger dat de paus chantabel is gaat ook niet op. Want ook de paus gaat regelmatig te biecht bij een van zijn . . . ondergeschikten. Die nederigeheid kunnen we de paus wel toevertrouwen. Hij biecht niet zijn religieuze misvattingen op, want daarin is hij onfeilbaar - hij biecht doorgaans zijn gedachten op die uitgaan van een wellustig verlangen naar menselijke onschuld: kleine mooie onbevangen jongetjes.

Nu treedt een of andere onbenullige website naar voren die de toon wil zetten in het Fake News Klassement voor goedgelovigen. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 11, 2018 1:20 am

In alle vrolijkheid heeft de Paus maling aan de Italiaanse stem

Geplaatst op 10 maart 2018

Afbeelding

Na de Italiaanse parlementsverkiezingen van 4 maart, die met grote meerderheid werden gewonnen door anti-immigratie partijen, blijft het Vaticaan echter vasthouden aan zijn standpunt. Het blijft in zijn tragische grillen rond de immigratie hangen. Men had kunnen hopen op een terugkeer naar redelijkheid, maar er is geen regering koppiger dan die in het Vaticaan. Zij ontkent dat Italië de immigranten zat is. Het land is massaal binnengevallen door mensen die geen goed willen doen, alleen profiteren en die van het land een oefenterrein willen maken voor stedelijke guerrillaoorlogvoering (zie de voorvallen in Florence op dit moment). Maar de paus ontkent het geweld van de migranten, met het argument dat ook Italianen hun schoonmoeder kunnen doden.

In relativeren is hij erg goed. De islamisering van Europa is een kans, zei hij. Kardinaal Pietro Parolin, staatssecretaris van de Heilige Stoel, bevestigde dinsdag 6 maart wederom de wil van het Vaticaan om “zijn educatieve activiteiten voort te zetten”, d.w.z. om het bewustzijn van de Italianen betreffende integratie van vluchtelingen te vergroten. De bedoeling is om het collectieve bewustzijn over de opvang van migranten te veranderen. Dat schrijft de goedmenschelijke krant La Croix.

Het klopt dat François daar vanaf het begin heel goed mee bezig was. Een van de belangrijkste thema’s van zijn beleid was de opvang van migranten. Hij is nooit opgehouden met zijn “PRO”-migrant-verklaringen en zijn uitingen betreffende de samenwerking met de islam. Men zou gedacht kunnen hebben dat de verdediging van christenen in het oosten zijn belangrijkste doel zou zijn, maar nee. Hij waste de voeten van “glimlachende” moslims op Witte Donderdag. Hij zwaaide met het reddingsvest van een migrant tijdens een catechese en noemde dit een relikwie. Hij ging naar Lampedusa en opende zijn armen voor de immigratie. Van Lesbos bracht hij ook alleen maar moslims mee terug en LOOG dat de papieren van de christelijke vluchtelingen nog niet in orde waren… Hij vroeg om de vriendelijke Rohingya’s, (= oorlogszuchtige moslims) welkom te heten. Hij riep op tot een zo breed mogelijk humanitair visum voor alle migranten en ook voor de grootst mogelijke gezinshereniging. Op 21 augustus 2017 legde hij een tekst voor waarin hij vroeg om normalisatie van alle migranten zonder papieren, hen toegang tot werk te geven, de Italiaanse nationaliteit, bewegingsvrijheid en het recht op land.

Bovendien moet men stoppen met het gebruik van het woord “clandestiene”, dat is te stigmatiserend volgens hem. Beter nog, volgens hem heeft de migrant het recht om zijn cultuur met zich mee te brengen. En tot slot moet de persoonlijke veiligheid van de migrant VOOR die van de nationale veiligheid gaan, zegt hij, terwijl hij vergeet dat zonder nationale veiligheid er geen persoonlijke veiligheid is.

Wat de persoonlijke veiligheid van niet-moslims betreft, is de paus verkeerd bezig. Met Kerstmis zei hij dat in Bethlehem Maria, Joseph en Jezus eveneens migranten waren. Hij vergeet dat volgens het Bijbelverhaal het voor de volkstelling werd gedaan. Maria en Joseph waren helemaal geen migranten. Migranten die al beginnen met een overtreding van de wetten. Maar Maria en Joseph deden dit omdat zij simpelweg de wetten van hun land hebben nageleefd. Het zou te lang duren om alle uitspraken en alle woorden van Franciscus te citeren, hij strooit ze uit als “pepernoten”.

Maar deze keer heeft Franciscus het heel moeilijk in het niet respecteren van het Italiaanse volk en zijn stem[gedrag]. Het gezegde “Vox populi, vox Dei”.

Maar het Vaticaan blijft tegen “weer en wind” diegenen faciliteren die zich het meest tegen het christendom verzetten; de Democratische Partij, de voormalige communistische partij. Het zijn degenen die deze verkiezingen hebben verloren die hij als het ware steunt. Hij steunt ze met totale minachting voor de democratie en de uitslag van de stembus, omdat hij PRO-immigratie is.

Hij geeft weinig om de leer van de kerk, het geloof dat deze leer verkondigt, de overdracht ervan.

Wat voor hem belangrijk is, is IMMIGRATIE. Franciscus wil altijd meer. Als een waardige medestander van Soros. Zelfs zo, dat als deze immigratie het land waarschijnlijk kan vernietigen, het ook het einde van de Kerk kan aankondigen. Het Italiaanse volk wil geen ‘”MIGRANTEN” meer. Italianen stemden voornamelijk voor twee antisysteem- en anti-immigratie partijen. We weten nog niet hoe Italië bestuurd zal gaan worden, maar wat zeker is, is dat de volgende regering zal moeten besluiten om naar de mensen te luisteren.

Omdat zij het zijn die er onder lijden, overal in Italië. Iedereen herinnert zich de gruwelijke misdaad gepleegd door een Nigeriaanse migrant op een Italiaanse jonge vrouw: Franciscus zou er goed aan doen om te stoppen met het zagen van de boomtak waarop hij en het Vaticaan zitten.
Want als Italië islamitisch wordt, is er in Italië geen plaats meer voor het Vaticaan. Avignon (Frankrijk) zal ook een moslimland worden en misschien ook niet erg gastvrij. Waar zal het Vaticaan naartoe VLUCHTEN? Smeken of het in Saoedi-Arabië wordt toegelaten? Maar vooral; wat gaat er gebeuren met de rest van het overgebleven Europese volk? En de christelijke cultuur; vindt die ook nog ergens een plek na te zijn vervangen, gedecimeerd en uitgeroeid!?

Maar deze vragen lijken Franciscus niet te deren. De herder geeft niet om zijn kudde!

Bron: https://ripostelaique.com

Door: Sophie Durand

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/10 ... anse-stem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3848
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor sjun » Ma Mar 19, 2018 11:45 pm

Er waart nog ergens een voorzegging rond over en weggejaagde klerikaal. Die wordt steeds waarschijnlijker nu de man Italiaanse belangen als veiligheid op straat, betaalbaarheid van voorzieningen en economische groei offert om zichzelf als lam te kunnen uitventen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 20, 2018 12:06 am

sjun schreef:Er waart nog ergens een voorzegging rond over en weggejaagde klerikaal. ...

Wat is dat dan voor een verhaal van die voorzegging van die klerikaal? :huh:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast