Paus Franciscus

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39290
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 17, 2019 10:45 pm

Paus Franciscus eist globale autoriteit voor “bestuur” van natiestaten

Geplaatst op 12 mei 2019

Afbeelding

Paus Franciscus eist dringend de vorming van een globaal regerende rechtscompetentie om te garanderen dat de natiestaten de dictaten van de Verenigde Staten moeten opvolgen, en bekritiseert tegelijkertijd nationalisme, grensmuren en de wil tot soevereiniteit van de natiestaten.

Sinds paus Franciscus in 2013 onder zeer onrechtmatige omstandigheden aan de macht kwam, heeft hij van zijn wens naar een wereldregering geen geheim gemaakt. Maar jaren later, waarin hij de kiem van het globalistische denken onder zijn aanhangers heeft gezaaid, schijnt Franciscus te geloven dat de tijd gekomen is om er over na te denken wat er moet gebeuren.

Dit werd afgelopen donderdag duidelijk in zijn eis naar een wereldregering tijdens een toespraak voor de leden van de Pauselijke Academie van Sociale Wetenschappen in het Apostolische paleis.

In zijn tot nu toe meest directe eis naar een globaal heersend orgaan eiste Franciscus de vorming van een nieuw “supranationaal, juridisch ingesteld orgaan” dat de natiestaten legaal regeren en de doelen van de VN voor duurzame ontwikkeling (bevolkingscontrole) en diens draconische richtlijnen betreffende klimaatverandering moet doordrukken. Met andere woorden: de VN zijn globaal niet machtig genoeg en er is nog een globale instantie nodig om de naties te regeren.

De plenaire zitting droeg de naam “Natie, staat, natiestaat” en bevatte sprekers uit het romanisme, die eisten dat alle natiestaten door een globale wereldregering geregeerd worden. Tot de sprekers behoorden Hans Joachim Schellnhuber, een marxistische en Duitse klimatoloog, die beweerde dat het wereldklimaat zonder globale regulering onherroepelijk beschadigd zou kunnen worden, en kardinaal Walter Kasper, die sprak over sociale gerechtigheid.

In plaats van de volledige afschaffing van de natiestaten te eisen, stond de paus erop dat zij allemaal onderworpen worden aan externe, globale regeringsautoriteiten. De paus zei: “De verschillende naties moeten de bevoegdheid krijgen om zo ver mogelijk te opereren. [Maar] Groepen naburige naties kunnen – zoals dit al het geval is – hun samenwerking versterken door de uitoefening van bepaalde functies en diensten tussen regeringen aan instellingen over te dragen die hun gezamenlijke belangen vertegenwoordigen.”

Franciscus beweerde dat deze wereldregering noodzakelijk zou zijn om het welzijn van de migranten en het “algemeen welzijn” te garanderen. Verder bespotte hij naties met grensmuren. De paus verklaarde: “De kerk heeft personen, volkeren en regeringen voor afwijkingen van deze binding gewaarschuwd als het er om gaat anderen uit te sluiten en te haten bij conflictueus nationalisme, dat muren opricht, ja, zelfs racisme en antisemitisme.”

Verder zei hij: “De kerk observeert bezorgd dat er bijna overal in de wereld weer agressieve stromingen tegenover buitenlanders, vooral immigranten, en groeiend nationalisme, dat het algemeen welzijn verwaarloost, opduiken.”

Bron: https://news-for-friends.de

Bron oorspronkelijk artikel: https://newspunch.com

Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/12 ... tiestaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4642
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor sjun » Wo Mei 22, 2019 11:37 pm

Afbeelding

De dwalende 'herder' spreekt namens zichzelf of hij moet doelen op de linkse kerk die zich met Vrijmetselaars verbond
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39290
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 28, 2019 10:06 pm

Alain Finkielkraut: “Paus Franciscus ondertekent de dood van Europa zonder met de ogen te knipperen”

Geplaatst op 28 mei 2019

Afbeelding

De Franse filosoof Alain Finkielkraut, een van de vooraanstaande moderne Franse intellectuelen, waarschuwt in het weekblad “Junge Freiheit” voor een Renaissance van het antisemitisme in Europa door massamigratie. En onderwerpt de migratievriendelijkheid van de officiële joods organisaties evenals die van de paus aan een vernietigende kritiek.

In het interview geeft hij eerst een ongenadige karakteristiek van het nieuwe antisemitisme in Europa: “Dit antisemitisme is een nieuw fenomeen, dat nauw samenhangt met de massa-immigratie – ook al zijn natuurlijk niet alle immigranten uit de Maghreb, Turkije, Syrië of zwart Afrika antisemieten. Het ligt echter wel degelijk aan de veranderde bevolkingsstructuur dat het antisemitisme in delen van de banlieues de culturele norm geworden is.”

Houding van de “Centrale Raad van de Joden” dom en suïcidaal
Finkielkraut bekritiseert ook de officiële joodse organisaties, die zakelijke kritiek – in gelijkschakeling met de mainstream media – “antisemitische” en “racistisch” noemen:

“De houding van deze organisaties moet ruimhartig overkomen, in werkelijkheid echter is ze dom en suïcidaal. Want zulk gedrag kan in de realiteit alleen maar Joden-vijandigheid bevorderen.”

De filosoof heeft niet alleen vooral kritiek op de officiële joodse organisaties in Duitsland, maar ook op de kerken en paus Franciscus: “Ik heb geen enkele consideratie tegenover deze instelling.” Bedoeld wordt de naïviteit waarmee men hier de migratie en zodoende de islamisering van Europa viert.

De paus interesseert het niet of de christenen in Europa in de meerderheid blijven
Moraal zou een duidelijk bewustzijn bevatten. En deze naïeve houding zou niet alleen de officiële joodse organisaties betreffen, maar ook de officiële katholieke kerk en de protestantse instanties:

“Paus Franciscus bijvoorbeeld pleit zelfs voor meer immigratie, voor de invoering van het VN-migratiepact, voor een uitbreiding van de opnamecriteria. Hij zorgt er zelfs niet eens meer voor dat de christenen in Europa in de meerderheid blijven. Deze paus ondertekende zonder met de ogen te knipperen de dood van Europa zoals wij haar kennen.”

Zoon van een geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz
Finkielkraut is lid van de Académie française en doceert filosofie aan een van de elite-universiteiten van Frankrijk, de École polytechnique in Parijs. Hij werd bekend door zijn talrijke boekpublicaties en optredens in de media. Bovendien presenteert hij een eigen programma bij de radiozender France Culture.

Vanwege zijn deels politiek incorrecte uitspraken geldt hij bij een deel van het Franse publiek als “omstreden”. De zoon van een uit Polen geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz werd in 1949 geboren in Parijs.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/28 ... knipperen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14992
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mei 29, 2019 8:02 pm

Paus Franciscus is een relikwie van de vieze prestaties van de dwaasheid in combinatie met een overdosis van vooringenomen leugens.

Als ik eerlijk mag zijn . . .

Paus Franciscus is een enorme schoft. Een plurk, een aartsbedrieger, gehandicapt door zijn geestelijke waanzin. Maar ik kan het wereldse leed voor al die domme rooms-katholieken - waaronder onze alom geliefde professor Hans Jansen - verzachten. Hoe? Door in opperste overtuiging te verklaren dat er met Hans Jansen niets mis was. Hij had dezelfde handicap die ik ook heb, namelijk:

DE MENS HEEFT GEEN VRIJE WIL


De mens is de shit die voortgekomen is uit zijn bedenkers. Want wie kan denken en meent te zijn, weet blijkbaar niet dat hij morgen dood kan zijn. Zijn enorme hoeveelheid gedachten zijn in een klap volkomen leeg en waardeloos geworden. Om de simpele logica dat de doden zich van niks herinneren: geestelijke Alzheimer uit de A-serie.

Daarom wil ik NU oorlog. Oorlog tegen alles wat voor islam staat. Te beginnen met die weerzinwekkende waardeloze, nutteloze parasiterende Arabische moslimlanden van de kaart te vegen. Zo wordt het tenminste een stuk rustiger en aangenamer voor de welwillende mens die wil genieten van het leven onder heet genot van een of meer alcoholische versnaperingen. Islam is de enige religie die niet spoort in onze huidige moderne voorwaartse beschaving waarin kerk en staat gescheiden in harmonie naast elkaar leven.

Islam is een grote fascistische religieus heidense corrupte kolere troep waar het hanteren van het logisch denken al meer dan 1400 jaren ontbreekt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten