Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73840
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Berichtdoor Ariel » Za Feb 06, 2010 9:10 pm

Fijn dat Christenen zich inzetten tegen de bouw van moskees, moeten ze hier ook doen, maar om nou te denken dat Jezus achter de geen vergunning voor de monster moskee zit gaat me een stap te ver.

Bidden tegen komst megamoskee in Londen

LONDEN – Elke eerste zaterdag van de maand verzamelt een groep Engelse christenen zich in Londen bij de plek waar een megamoskee moet komen te staan. Ze bidden tegen de komst van het gebouw. „De Heere hoort het gebed.”

Aan de oostkant van Londen ligt het terrein van een voormalige chemische fabriek. In een oude hal komen elke week tot 3500 moslims samen. De moslims werken aan een plan om op Abbey Mills een moskee te bouwen waar 12.000 mensen inpassen.

Maar het verzet is groot. Omwonenden zien het project niet zitten, via petities wordt de overheid gevraagd de bouw tegen te houden, en politici protesteren.

Voor een groep Engelse christenen is de moskee een zaak van gebed. Elke eerste zaterdagmorgen van de maand verzamelen zij zich bij het moskeeterrein om er te bidden tegen de komst van het gebedshuis. „De Heere hoort het gebed”, zegt Stephen Green. „De initiafnemer, Tablighi Jamaat-groep, heeft geen vergunning gekregen voor het project.”

Green organiseert de gebeden. Hij is directeur van Christian Voice, een organisatie die zich verzet tegen de secularisatie in de Engelse samenleving. Christian Voice vindt het onvoldoende om te proberen als christen invloed te krijgen op de seculiere samenleving, want „de aarde is des Heeren”, zegt de organisatie. Het gebed is daarbij een sterk wapen, weet Green. „Wij geloven dat de Heere het gebed serieus neemt.”

Daarom gaat Green ook vandaag weer naar het terrein van de moskee bij Stratford. „We moeten als christenen uit onze stoel, uit onze woonkamer en laten zien dat we er zijn. We moeten bidden op de plaatsen waar het gebeurt.”

De Heere zegent het gebed, gelooft Green. „Wij waren een keer aan het bidden bij de hal waar de moslims nu samenkomen. Toen kwam een geestelijke in een lang wit gewaad naar buiten. Hij liep een ronde om het gebouw. Het was alsof hij een muur wilde oprichten. Blijkbaar voelden zij dat wij er waren.”

Verder zijn de verhoudingen goed. „Wij delen regelmatig folders uit aan de moslims. Zij nemen die vriendelijk aan.” Dat neemt niet weg dat Green scherpe kritiek heeft op de ontwikkelingen in Engeland, in Londen en in het bijzonder bij Abbey Mills. „Tablighi Jamaat is een moslimorganisatie die nauwe banden heeft met terroristen.” Op internet staan ook zulke beschuldigingen. Moslimkenners spreken dat tegen.”

In de campagne tegen de moskee speelt ook Alan Craig een actieve rol. Hij maakt deel uit van de Newham Council –hij is gemeenteraadslid voor Christian Peoples Alliance– en heeft zich fel verzet tegen de bouw. Hij waarschuwt dat de race nog niet gelopen is. Er is nu een afwijzing voor de bouwvergunning, maar dat is „niet het einde van het verhaal”.

Het architectenbureau Allies Morrison en een pr-bureau dat de moskee positief in het nieuws moest brengen zijn inmiddels niet meer actief met het ontwerp bezig. Green ziet ook dat als gebedsverhoring. „We hebben gebeden om verwarring in de moskee en verstoring van het werk van de architect”, zegt Green. Hij heeft ook samen met de andere bidders gevraagd „of de moslims zich van de dode profeet Mohammed mogen afkeren naar de levende Zaligmaker.” Dat gebed is verhoord, maar er moet nog veel gebeuren volgens Green. „Ons land moet weer terugkeren naar de Koning der koningen en naar de christelijke grondwet. Als we niet doorgaan en voor het kruis van Christus opkomen, zijn we als land mogelijk gedoemd ons te moeten buigen voor de wassende maan van Allah.”

http://www.refdag.nl/artikel/1461204/Bi ... onden.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Berichtdoor BFA » Za Feb 06, 2010 9:30 pm

Ariel schreef:maar om nou te denken dat Jezus achter de geen vergunning voor de monster moskee zit gaat me een stap te ver.


Van mij mogen Christenen dat gerust denken. Elke Christen meer die die gedachte uitspreekt is een korrel zand waarop Mohammedaanse geen steun zullen vinden.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Berichtdoor bijwoner » Do Mei 06, 2010 7:54 pm

BFA,
Uiteraard mogen christenen geloven in hun gebeden. Dat is verreweg te prefereren boven de Islamitische gedachte, dat men met geweld Allah een handje moet helpen. Ik hoop wel, dat de eigenaar van die chemische fabriek - de gevolgen van toxicologische vergiftiging van Islamitische bidders (met hun neus op de grond) verdisconteert bij hun aanwezigheid daar.
Dat kan ze nog van pas komen, als er werkelijk extra geld nodig is voor de mega moskee.

Londen zou te raden kunnen gaan in Rotterdam. De Moskee die tegenover De Kuip staat, is door eigen fouten niet meer af te bouwen.
De ingediende plannen werden te vaak gewijzigd en de Koraanse manier van bouwen -je bouwt zodra er een beetje geld is en daarna val je stil, overschrijd iedere termijn die aangegeven wordt voor de bouw. In Rotterdam mag er dus niet meer gebouwd worden -doordat men stelselmatig onbetrouwbaar bleek bij de uitvoer van het bouwproces.

Het is veel effectiever voor toekomstige gebruikers van zo'n moskee te bidden en er ook contact mee te zoeken, via Christelijke weldadigheid. Zoveel misleidde mensen - daar valt toch wat voor te doen? Laten ze de PK op cd gaan aanbieden - hoewel de moskee imam heeft er zelf zeker wel eentje op voorraad liggen. :turban:

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Berichtdoor Manon » Do Mei 06, 2010 8:03 pm

toch gevaarlijk zenne, die clash of the titans.

Stel nu dat Jezeke verliest.... wat gaan die muzelmensen dan tegen die biddende christenen zeggen?
"ziedewel! uwen Isa is maar een klein profeetje en den onze in straffer".
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Berichtdoor bijwoner » Do Mei 06, 2010 9:17 pm

Manon schreef:toch gevaarlijk zenne, die clash of the titans.

Stel nu dat Jezeke verliest.... wat gaan die muzelmensen dan tegen die biddende christenen zeggen?
"ziedewel! uwen Isa is maar een klein profeetje en den onze in straffer".


Manon<
eR IS ZOJUIST EEN STUK DOOR MIJ GEPLAATS, DIE NIET OP TIJD GEKOPIEERD WAS.

LEES WWW>ND>NL EN GOOGEL OP VIER MEI TWEEDUIZENDTIEN>

Zoals je ziet, werkt mijn toetsenbord tegen, dus de normale weergave is nu lastig.
Op de voorpagina van het ND stond een directe antwoord voor mij op 2010-05-04
Ik had op zondagavond een bijdrage geplaatst op dit Forum, Islam in het Nieuws / Aardbeving door losbandige kleding.

Vervolgens weigerde mijn vaste telefoon, internetaansluiting en TV te functioneren. Jij noemt klaarblijkelijk zoiets een tegenvaller?
Voor mij is dat een bevestiging, dat ik op het juiste spoor zit. Wie misbruik maakt van technische mogelijkheden, omdat men de doofpot prefereert voor eigen optreden en totale transparantie van burgers verwacht. Dat wreekt zichzelf in het internettijdperk. Klaarblijkelijk is er meer aan de hand, dan een eenling met zijn paradepaardje? www.nd.nl

Mahalingam
Berichten: 40230
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bidden tegen komst megamoskee in Londen

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mei 27, 2011 9:17 pm

Een Hogere Macht heeft ingegrepen in de gedaante van de government Planning Inspector.
Het mega-moskee project kan verder gaan.

Tablighi Jamaat Islamists “may continue on Olympic mega-mosque site” rules government Planning Inspector
Successful appeal by fundamentalist sect “ominous, unjust and divisive” says opposition campaign

Today’s decision by a government Planning Inspector that separatist Islamic sect Tablighi Jamaat may continue to use the current temporary mosque on the site of their proposed Olympic mega-mosque at West Ham has been roundly condemned by local opposition group Newham Concern who say that the decision will provide succour to Islamic radicals and will further boost the capital’s reputation as “Londonistan”.

“For years Tablighi Jamaat have deliberately flouted building regulations and planning laws,” said Alan Craig, Newham Concern’s campaign director and former leader of the Opposition on Newham Council. “After much delay and procrastination Newham Council at last took the right action and told them to move off site. But the Planning Inspector has overturned this and apparently decided that illegality pays and they can stay on site with temporary planning permission for a further two years.


“This is ominous for the future development of this key site. It is unjust, as the rest of us are expected to act within the law of the land or we get penalised,” said Alan Craig. “And it is divisive as it puts Tablighi Jamaat in a privileged protected position.

“Nonetheless our campaign will continue and we will up our opposition. East London is a great place to live and for the sake of our tolerant diverse east London communities, we cannot allow their massive monument to separatism, bigotry and misogyny to be constructed.”

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/05/undead-london-mega-mosque.html#more
Bekende leden van deze sekte:
Notable members include former presidents of Pakistan, Muhammad Rafiq Tarar and Farooq Leghari. Former Prime Minister of Pakistan, Nawaz Sharif lives in the town of Raiwind and has attended Tabligh Jamaat's activities on occasions. The first President of Bangladesh Sheikh Mujibur Rahman was strong supporter of tablighi. He gave land near Turag river when he was in power. Former President of Bangladesh Ziaur Rahman has been a supporter and member, and popularized Tabligh Jamaat in Bangladesh

http://en.wikipedia.org/wiki/Tablighi_Jamaat
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten