Waar zitten de meeste pedo's? islam of kaotholieke kerk?

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Waar zitten de meeste pedo's? islam of kaotholieke kerk?

Berichtdoor Eliabe » Vr Dec 16, 2011 3:41 pm

'Tussen 10.000 en 20.000 slachtoffers RK-Kerk.

RIJSWIJK - Tussen de 10.000 en 20.000 kinderen zijn tussen 1945 en 1985 misbruikt in katholieke instellingen.

ie berekening heeft de Deetman-commissie gemaakt in het onderzoek naar seksueel misbruik binnen de Rooms-Katholieke Kerk.

Dat stelde journalist Joep Dohmen van NRC Handelsblad donderdag in het televisieprogramma Pauw en Witteman over het eindrapport van de Deetman-commissie.

Dat rapport over het wetenschappelijk onderzoek naar seksueel misbruik binnen katholieke instellingen verschijnt vrijdag. Volgens Dohmen gaat het voornamelijk om slachtoffers die destijds tussen de 11 en 14 jaar waren.

Toegedekt
De journalist van NRC Handelsblad zei niet het hele rapport te hebben gezien, maar wel onder meer het aantal slachtoffers. Hij zei dat 'iedereen' binnen de kerk op de hoogte was: de verantwoordelijke kerkbestuurders, de bisschoppen, de oversten van de congregaties. Volgens hem zijn er zaken toegedekt en binnenboord gehouden.

Volgens Dohmen gaat in het in de meeste gevallen om betastingen en aanrakingen en in een kleiner aantal gevallen om ernstiger misbruik zoals verkrachting.

Bischoppen
De bisschoppen Frans Wiertz van Roermond en Antoon Hurkmans van Den Bosch zijn volgens de journalist de enige twee bisschoppen van de huidige Nederlandse Bisschoppenconferentie die al actief waren binnen de kerk toen de gevallen van misbruik speelden.

De commissie-Deetman heeft sinds augustus vorig jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de aard en omvang van seksueel misbruik binnen katholieke instellingen. Vrijdag verschijnt het volledige rapport.
http://www.nu.nl/binnenland/2694955/tus ... -kerk.html
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Waar zitten de meeste pedo's? islam of kaotholieke kerk?

Berichtdoor Eliabe » Vr Dec 16, 2011 3:45 pm

Katholieke kerk stelde tussen 1945 - 85 ruim 800 pedofielen aan als Priester.

Walgelijk misselijkmakend cijfer. Tussen 1945 en 1985 zijn er tussen de tien en twintigduizend kinderen verkracht door de katholieke kerk in Nederland, onder ander doordat willens en wetens veroordeelde pedofielen werden aangesteld als priester. Dat is fabrieksmatige pedofilie. Door 800 tot nu toe geïdentificeerde misbruikers, waarvan er nog 105 leven en dus met pek en veren het land uitgedragen dienen te worden. En het is uiteraard niet zo dat na 1985 de teller ineens richting nul schoot. Bovendien zijn de werkelijke schanddaden nog smeriger. De meeste bisschoppen plegen meineed, vernietigen documenten en zullen alles doen om de kerk te beschermen. We zeggen het elke keer weer: reli-gekken plaatsen hun eigen sprookjeswetten boven de wetten van de wereld en spugen ongelovigen het liefst dagelijks in de bek. Ze wisten er allemaal al jarenlang van, al toen het gebeurde: in brief na brief na brief werd er gewaarschuwd. Het werd toegestaan, gefaciliteerd en verzwegen door de grootste criminele organisatie ter wereld. Kapot moet de katholieke kerk. Van elke vrijstelling, privilege en zeggenschap gestript worden. Elke duistere demon die nog verscholen gaat achter de vrome glas-in-lood-ramen moeten onthuld worden. Want dat zijn nog legioenen. Afbreken die kerken, stuk voor stuk, steen voor steen. Te beginnen met die hufter van een Bodar. Ze hebben duizenden jaren de tijd gehad om het goed te doen of goed te maken en de schofterigheid, massa-manipulatie en zelfbevlekking is alleen maar erger geworden. Nu is het klaar, ongeacht met welk excuus en sorry, sorry de bisschoppen straks komen. Genade zoeken ze maar bij hun fictieve vader in de hemel, uithuilen kan bij een beeld van Maria. Wie alsnog deze gore pedoreligie wil belijden en zich er mee wil associëren, doet dat maar thuis. Als moderne samenleving dienen we het op misdadige wijze structureel kapot maken van onschuldigen niet te tolereren. En als we dat niet doen uit respect voor de miljarden slachtoffers die in de loop der eeuwen zijn gemaakt, dan toch ter nagedachtenis van Christopher Hitchens. God is niet groot. Uitschrijven doe je ZOOO.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... apjes.html
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten