Paus Franciscus

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 17, 2019 10:45 pm

Paus Franciscus eist globale autoriteit voor “bestuur” van natiestaten

Geplaatst op 12 mei 2019

Afbeelding

Paus Franciscus eist dringend de vorming van een globaal regerende rechtscompetentie om te garanderen dat de natiestaten de dictaten van de Verenigde Staten moeten opvolgen, en bekritiseert tegelijkertijd nationalisme, grensmuren en de wil tot soevereiniteit van de natiestaten.

Sinds paus Franciscus in 2013 onder zeer onrechtmatige omstandigheden aan de macht kwam, heeft hij van zijn wens naar een wereldregering geen geheim gemaakt. Maar jaren later, waarin hij de kiem van het globalistische denken onder zijn aanhangers heeft gezaaid, schijnt Franciscus te geloven dat de tijd gekomen is om er over na te denken wat er moet gebeuren.

Dit werd afgelopen donderdag duidelijk in zijn eis naar een wereldregering tijdens een toespraak voor de leden van de Pauselijke Academie van Sociale Wetenschappen in het Apostolische paleis.

In zijn tot nu toe meest directe eis naar een globaal heersend orgaan eiste Franciscus de vorming van een nieuw “supranationaal, juridisch ingesteld orgaan” dat de natiestaten legaal regeren en de doelen van de VN voor duurzame ontwikkeling (bevolkingscontrole) en diens draconische richtlijnen betreffende klimaatverandering moet doordrukken. Met andere woorden: de VN zijn globaal niet machtig genoeg en er is nog een globale instantie nodig om de naties te regeren.

De plenaire zitting droeg de naam “Natie, staat, natiestaat” en bevatte sprekers uit het romanisme, die eisten dat alle natiestaten door een globale wereldregering geregeerd worden. Tot de sprekers behoorden Hans Joachim Schellnhuber, een marxistische en Duitse klimatoloog, die beweerde dat het wereldklimaat zonder globale regulering onherroepelijk beschadigd zou kunnen worden, en kardinaal Walter Kasper, die sprak over sociale gerechtigheid.

In plaats van de volledige afschaffing van de natiestaten te eisen, stond de paus erop dat zij allemaal onderworpen worden aan externe, globale regeringsautoriteiten. De paus zei: “De verschillende naties moeten de bevoegdheid krijgen om zo ver mogelijk te opereren. [Maar] Groepen naburige naties kunnen – zoals dit al het geval is – hun samenwerking versterken door de uitoefening van bepaalde functies en diensten tussen regeringen aan instellingen over te dragen die hun gezamenlijke belangen vertegenwoordigen.”

Franciscus beweerde dat deze wereldregering noodzakelijk zou zijn om het welzijn van de migranten en het “algemeen welzijn” te garanderen. Verder bespotte hij naties met grensmuren. De paus verklaarde: “De kerk heeft personen, volkeren en regeringen voor afwijkingen van deze binding gewaarschuwd als het er om gaat anderen uit te sluiten en te haten bij conflictueus nationalisme, dat muren opricht, ja, zelfs racisme en antisemitisme.”

Verder zei hij: “De kerk observeert bezorgd dat er bijna overal in de wereld weer agressieve stromingen tegenover buitenlanders, vooral immigranten, en groeiend nationalisme, dat het algemeen welzijn verwaarloost, opduiken.”

Bron: https://news-for-friends.de

Bron oorspronkelijk artikel: https://newspunch.com

Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/12 ... tiestaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4928
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor sjun » Wo Mei 22, 2019 11:37 pm

Afbeelding

De dwalende 'herder' spreekt namens zichzelf of hij moet doelen op de linkse kerk die zich met Vrijmetselaars verbond
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 28, 2019 10:06 pm

Alain Finkielkraut: “Paus Franciscus ondertekent de dood van Europa zonder met de ogen te knipperen”

Geplaatst op 28 mei 2019

Afbeelding

De Franse filosoof Alain Finkielkraut, een van de vooraanstaande moderne Franse intellectuelen, waarschuwt in het weekblad “Junge Freiheit” voor een Renaissance van het antisemitisme in Europa door massamigratie. En onderwerpt de migratievriendelijkheid van de officiële joods organisaties evenals die van de paus aan een vernietigende kritiek.

In het interview geeft hij eerst een ongenadige karakteristiek van het nieuwe antisemitisme in Europa: “Dit antisemitisme is een nieuw fenomeen, dat nauw samenhangt met de massa-immigratie – ook al zijn natuurlijk niet alle immigranten uit de Maghreb, Turkije, Syrië of zwart Afrika antisemieten. Het ligt echter wel degelijk aan de veranderde bevolkingsstructuur dat het antisemitisme in delen van de banlieues de culturele norm geworden is.”

Houding van de “Centrale Raad van de Joden” dom en suïcidaal
Finkielkraut bekritiseert ook de officiële joodse organisaties, die zakelijke kritiek – in gelijkschakeling met de mainstream media – “antisemitische” en “racistisch” noemen:

“De houding van deze organisaties moet ruimhartig overkomen, in werkelijkheid echter is ze dom en suïcidaal. Want zulk gedrag kan in de realiteit alleen maar Joden-vijandigheid bevorderen.”

De filosoof heeft niet alleen vooral kritiek op de officiële joodse organisaties in Duitsland, maar ook op de kerken en paus Franciscus: “Ik heb geen enkele consideratie tegenover deze instelling.” Bedoeld wordt de naïviteit waarmee men hier de migratie en zodoende de islamisering van Europa viert.

De paus interesseert het niet of de christenen in Europa in de meerderheid blijven
Moraal zou een duidelijk bewustzijn bevatten. En deze naïeve houding zou niet alleen de officiële joodse organisaties betreffen, maar ook de officiële katholieke kerk en de protestantse instanties:

“Paus Franciscus bijvoorbeeld pleit zelfs voor meer immigratie, voor de invoering van het VN-migratiepact, voor een uitbreiding van de opnamecriteria. Hij zorgt er zelfs niet eens meer voor dat de christenen in Europa in de meerderheid blijven. Deze paus ondertekende zonder met de ogen te knipperen de dood van Europa zoals wij haar kennen.”

Zoon van een geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz
Finkielkraut is lid van de Académie française en doceert filosofie aan een van de elite-universiteiten van Frankrijk, de École polytechnique in Parijs. Hij werd bekend door zijn talrijke boekpublicaties en optredens in de media. Bovendien presenteert hij een eigen programma bij de radiozender France Culture.

Vanwege zijn deels politiek incorrecte uitspraken geldt hij bij een deel van het Franse publiek als “omstreden”. De zoon van een uit Polen geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz werd in 1949 geboren in Parijs.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/28 ... knipperen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15533
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mei 29, 2019 8:02 pm

Paus Franciscus is een relikwie van de vieze prestaties van de dwaasheid in combinatie met een overdosis van vooringenomen leugens.

Als ik eerlijk mag zijn . . .

Paus Franciscus is een enorme schoft. Een plurk, een aartsbedrieger, gehandicapt door zijn geestelijke waanzin. Maar ik kan het wereldse leed voor al die domme rooms-katholieken - waaronder onze alom geliefde professor Hans Jansen - verzachten. Hoe? Door in opperste overtuiging te verklaren dat er met Hans Jansen niets mis was. Hij had dezelfde handicap die ik ook heb, namelijk:

DE MENS HEEFT GEEN VRIJE WIL


De mens is de shit die voortgekomen is uit zijn bedenkers. Want wie kan denken en meent te zijn, weet blijkbaar niet dat hij morgen dood kan zijn. Zijn enorme hoeveelheid gedachten zijn in een klap volkomen leeg en waardeloos geworden. Om de simpele logica dat de doden zich van niks herinneren: geestelijke Alzheimer uit de A-serie.

Daarom wil ik NU oorlog. Oorlog tegen alles wat voor islam staat. Te beginnen met die weerzinwekkende waardeloze, nutteloze parasiterende Arabische moslimlanden van de kaart te vegen. Zo wordt het tenminste een stuk rustiger en aangenamer voor de welwillende mens die wil genieten van het leven onder heet genot van een of meer alcoholische versnaperingen. Islam is de enige religie die niet spoort in onze huidige moderne voorwaartse beschaving waarin kerk en staat gescheiden in harmonie naast elkaar leven.

Islam is een grote fascistische religieus heidense corrupte kolere troep waar het hanteren van het logisch denken al meer dan 1400 jaren ontbreekt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15533
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 07, 2019 9:32 am

Paus Franciscus is een zwaar geestelijk gestoorde man

Als hij niet gek is dan is hij in ieder geval wel een enorme grote klootzak, een bedrieger die in de ogen van Jezus als een verrader van het rooms-katholieke geloof gebrandmerkt moet worden. (ik ben atheïst). Dat deze dwaas geen vrije wil heeft, pleit hem niet vrij om beter dood dan levend te zijn. Wie deze charlatan van het geloof in Jezus goedpraat, weet op geen enkele manier de waarschuwing van Jezus te waarderen:
1 Tim. 4:3 “De Geest zegt nadrukkelijk, dat in de laatste tijden sommigen zullen afvallen van het geloof, omdat zij gehoor geven aan dwaalgeesten en demonische leringen, verleid door huichelachtige leugensprekers, wier geweten met een brandijzer is geschroeid. Deze lieden verwerpen het huwelijk . . . “

De paus en zijn smerige pedofiele homokliek verwerpen voor het grondpersoneel van God het huwelijk, de oorzaak van alle ellendige vuiligheid van deze verwerpelijke religie.

Ach, wat hebben zij in de rooms-katholieke kerk nou eigenlijk fout gedaan dan met hoogstwaarschijnlijk goedvinden van de betrokken personen gehoor geven aan hun door God ingebrachte seksuele onbeheersbare aandrang om toenadering te zoeken met de jongere medemens?

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor mercator » Zo Jul 07, 2019 12:41 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Paus Franciscus is een zwaar geestelijk gestoorde man

...en een notoire godsloochenaar ook. De Jezuïeten staan erom bekend volstrekte atheïsten te zijn. Daarom dat ze een tijdlang verboden zijn geweest in de 17de en 18de eeuw. De huidige paus wil daarvoor wraak nemen en wil wat overblijft van het katholieke geloof ten gronde richten. Dat gaat aardig lukken gezien zijn voorliefde voor moslims ipv de eigen gelovigen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Wo Jul 10, 2019 2:16 pm

Afbeelding

De paus denkt dat hij Jezus is, en kust de schoenen van een illegale migrant.


Omvolkingspaus houdt mis voor illegale migranten en NGO-mensensmokkelaars – “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee”

Paus Franciscus heeft opnieuw een ode gebracht aan migranten die over de Middellandse Zee illegaal Italië en de EU zijn binnengevallen. Zoals het Vaticaan in een uitzending heeft aangekondigd, organiseerde de Paus in de Sint-Pietersbasiliek een mis voor illegale immigranten waaraan zogenaamde “voormalige bootvluchtelingen” en “reddingswerkers op zee” deelnamen:

    Paus Franciscus heeft op maandag samen met voormalige bootvluchtelingen en reddingswerkers een mis in de Sint-Pietersbasiliek gevierd. Hij veroordeelde de omstandigheden in de opvangkampen en bad voor de slachtoffers van de schipbreuken op de Middellandse Zee. Volgens het Vaticaan werden slechts 250 geselecteerde personen voor de mis uitgenodigd. Vertegenwoordigers van de media mochten niet deelnemen, maar de kerkdienst ter gelegenheid van de zesde verjaardag van de reis van de paus naar het vluchtelingeneiland Lampedusa werd rechtstreeks door de Vaticaanse media uitgezonden.

    In zijn preek herinnerde de Paus aan de keuze van Jezus voor de laatsten. Deze moeten bij de naastenliefde op de eerste plaats staan. “De laatsten zijn degenen die bedrogen en in de steek gelaten worden om in de woestijn te sterven; de laatsten zijn degenen die gemarteld, mishandeld en verwond worden in gevangenenkampen; de laatsten zijn degenen die de golven van een genadeloze zee trotseren; de laatsten zijn degenen die te lang in opvangkampen worden achtergelaten om hun verblijf daar nog tijdelijk te kunnen noemen.

Francis: warmte van een huis en moederland voor illegale migranten
Juist deze door paus Franciscus in dit verband geuite wens voor “warmte van een huis en moederland” voor migranten, die hij volgens Kathpress bekendmaakte, moet worden gezien als een uitnodiging tot verdere illegale immigratie:

    Iedereen zou “de warmte van een huis en een moederland” moeten hebben, aldus de paus. Voor God is niemand vreemd of uitgesloten. Voor de christenen bad Franciscus voor een “gevoelig en edelmoedig hart voor de armen en onderdrukten”. Het ging niet alleen om migranten, benadrukte hij in zijn preek. Migranten zijn in de eerste plaats mensen; tegelijkertijd staan zij voor allen “die door de geglobaliseerde samenleving als vuilnis worden behandeld”.

In de gebeden baden gelovigen van verschillende talen onder andere dat de kerk “een veilige en open haven voor iedereen en overal” moest zijn. Een verzoek was: “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee en laat in ieder van ons de moed tot de waarheid en het respect voor elk mensenleven groeien.

Met zo’n paus, die Europa en zijn burgers niet wil beschermen tegen illegale immigratie, kan met name de “frontstaat Italië” zich met een consequente grensbescherming gelukkig prijzen.

Salvini, de minister van Binnenlandse Zaken aldaar, spreekt zich steevast uit tegen illegale migratie en wil graag een muur tegen migranten tegenover Slovenië bouwen, om de Italianen te beschermen tegen de Balkanroute.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15533
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Jul 11, 2019 10:35 pm

" . . . Laat de kindertjes tot mij komen . . . ," sprak de Here Jezus.

Maar van kindertjes is hier geen sprake. Allemaal volwassen zwartjoekels, voornamelijk moslims, met een vrijbrief van de linkse macht in Europa om op onze beschaving te komen parasiteren.

Hoezo parasiteren? Nou, laat ik beginnen met hen te verwelkomen. Voor geld, bed, bad, brood, en een sociale huurwoning wordt gezorgd. En o ja . . . vergeet u straks niet om uw enorme familie-collectie ook naar hier te halen!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 01, 2019 1:35 pm

De Paus had even tijd voor wat meditatie, maar of dat ervan gekomen is betwijfel ik.
De infrastructuur van zijn werkgebouw zal er wel net zo aan toe zijn als dat spul in onze 2-de kamer.
Paus zit 25 minuten vast in lift en wordt door brandweer bevrijd
De paus bood bij opkomst op het plein zijn excuses aan voor de vertraging. Hij vertelde dat hij 25 minuten vast had gezeten in een lift in Vaticaanstad. Hij zei dat er sprake was van geweest van een verlaagde spanning, waarschijnlijk verwijzend naar de stroomvoorziening.
https://www.ad.nl/buitenland/paus-zit-25-minuten-vast-in-lift-en-wordt-door-brandweer-bevrijd~a06c1fa5/

Zijn excuses? Hij kon daar toch niks aan doen? Deo volente.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten