Paus Franciscus

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 17, 2019 10:45 pm

Paus Franciscus eist globale autoriteit voor “bestuur” van natiestaten

Geplaatst op 12 mei 2019

Afbeelding

Paus Franciscus eist dringend de vorming van een globaal regerende rechtscompetentie om te garanderen dat de natiestaten de dictaten van de Verenigde Staten moeten opvolgen, en bekritiseert tegelijkertijd nationalisme, grensmuren en de wil tot soevereiniteit van de natiestaten.

Sinds paus Franciscus in 2013 onder zeer onrechtmatige omstandigheden aan de macht kwam, heeft hij van zijn wens naar een wereldregering geen geheim gemaakt. Maar jaren later, waarin hij de kiem van het globalistische denken onder zijn aanhangers heeft gezaaid, schijnt Franciscus te geloven dat de tijd gekomen is om er over na te denken wat er moet gebeuren.

Dit werd afgelopen donderdag duidelijk in zijn eis naar een wereldregering tijdens een toespraak voor de leden van de Pauselijke Academie van Sociale Wetenschappen in het Apostolische paleis.

In zijn tot nu toe meest directe eis naar een globaal heersend orgaan eiste Franciscus de vorming van een nieuw “supranationaal, juridisch ingesteld orgaan” dat de natiestaten legaal regeren en de doelen van de VN voor duurzame ontwikkeling (bevolkingscontrole) en diens draconische richtlijnen betreffende klimaatverandering moet doordrukken. Met andere woorden: de VN zijn globaal niet machtig genoeg en er is nog een globale instantie nodig om de naties te regeren.

De plenaire zitting droeg de naam “Natie, staat, natiestaat” en bevatte sprekers uit het romanisme, die eisten dat alle natiestaten door een globale wereldregering geregeerd worden. Tot de sprekers behoorden Hans Joachim Schellnhuber, een marxistische en Duitse klimatoloog, die beweerde dat het wereldklimaat zonder globale regulering onherroepelijk beschadigd zou kunnen worden, en kardinaal Walter Kasper, die sprak over sociale gerechtigheid.

In plaats van de volledige afschaffing van de natiestaten te eisen, stond de paus erop dat zij allemaal onderworpen worden aan externe, globale regeringsautoriteiten. De paus zei: “De verschillende naties moeten de bevoegdheid krijgen om zo ver mogelijk te opereren. [Maar] Groepen naburige naties kunnen – zoals dit al het geval is – hun samenwerking versterken door de uitoefening van bepaalde functies en diensten tussen regeringen aan instellingen over te dragen die hun gezamenlijke belangen vertegenwoordigen.”

Franciscus beweerde dat deze wereldregering noodzakelijk zou zijn om het welzijn van de migranten en het “algemeen welzijn” te garanderen. Verder bespotte hij naties met grensmuren. De paus verklaarde: “De kerk heeft personen, volkeren en regeringen voor afwijkingen van deze binding gewaarschuwd als het er om gaat anderen uit te sluiten en te haten bij conflictueus nationalisme, dat muren opricht, ja, zelfs racisme en antisemitisme.”

Verder zei hij: “De kerk observeert bezorgd dat er bijna overal in de wereld weer agressieve stromingen tegenover buitenlanders, vooral immigranten, en groeiend nationalisme, dat het algemeen welzijn verwaarloost, opduiken.”

Bron: https://news-for-friends.de

Bron oorspronkelijk artikel: https://newspunch.com

Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/12 ... tiestaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5033
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor sjun » Wo Mei 22, 2019 11:37 pm

Afbeelding

De dwalende 'herder' spreekt namens zichzelf of hij moet doelen op de linkse kerk die zich met Vrijmetselaars verbond
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 28, 2019 10:06 pm

Alain Finkielkraut: “Paus Franciscus ondertekent de dood van Europa zonder met de ogen te knipperen”

Geplaatst op 28 mei 2019

Afbeelding

De Franse filosoof Alain Finkielkraut, een van de vooraanstaande moderne Franse intellectuelen, waarschuwt in het weekblad “Junge Freiheit” voor een Renaissance van het antisemitisme in Europa door massamigratie. En onderwerpt de migratievriendelijkheid van de officiële joods organisaties evenals die van de paus aan een vernietigende kritiek.

In het interview geeft hij eerst een ongenadige karakteristiek van het nieuwe antisemitisme in Europa: “Dit antisemitisme is een nieuw fenomeen, dat nauw samenhangt met de massa-immigratie – ook al zijn natuurlijk niet alle immigranten uit de Maghreb, Turkije, Syrië of zwart Afrika antisemieten. Het ligt echter wel degelijk aan de veranderde bevolkingsstructuur dat het antisemitisme in delen van de banlieues de culturele norm geworden is.”

Houding van de “Centrale Raad van de Joden” dom en suïcidaal
Finkielkraut bekritiseert ook de officiële joodse organisaties, die zakelijke kritiek – in gelijkschakeling met de mainstream media – “antisemitische” en “racistisch” noemen:

“De houding van deze organisaties moet ruimhartig overkomen, in werkelijkheid echter is ze dom en suïcidaal. Want zulk gedrag kan in de realiteit alleen maar Joden-vijandigheid bevorderen.”

De filosoof heeft niet alleen vooral kritiek op de officiële joodse organisaties in Duitsland, maar ook op de kerken en paus Franciscus: “Ik heb geen enkele consideratie tegenover deze instelling.” Bedoeld wordt de naïviteit waarmee men hier de migratie en zodoende de islamisering van Europa viert.

De paus interesseert het niet of de christenen in Europa in de meerderheid blijven
Moraal zou een duidelijk bewustzijn bevatten. En deze naïeve houding zou niet alleen de officiële joodse organisaties betreffen, maar ook de officiële katholieke kerk en de protestantse instanties:

“Paus Franciscus bijvoorbeeld pleit zelfs voor meer immigratie, voor de invoering van het VN-migratiepact, voor een uitbreiding van de opnamecriteria. Hij zorgt er zelfs niet eens meer voor dat de christenen in Europa in de meerderheid blijven. Deze paus ondertekende zonder met de ogen te knipperen de dood van Europa zoals wij haar kennen.”

Zoon van een geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz
Finkielkraut is lid van de Académie française en doceert filosofie aan een van de elite-universiteiten van Frankrijk, de École polytechnique in Parijs. Hij werd bekend door zijn talrijke boekpublicaties en optredens in de media. Bovendien presenteert hij een eigen programma bij de radiozender France Culture.

Vanwege zijn deels politiek incorrecte uitspraken geldt hij bij een deel van het Franse publiek als “omstreden”. De zoon van een uit Polen geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz werd in 1949 geboren in Parijs.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/28 ... knipperen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15727
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mei 29, 2019 8:02 pm

Paus Franciscus is een relikwie van de vieze prestaties van de dwaasheid in combinatie met een overdosis van vooringenomen leugens.

Als ik eerlijk mag zijn . . .

Paus Franciscus is een enorme schoft. Een plurk, een aartsbedrieger, gehandicapt door zijn geestelijke waanzin. Maar ik kan het wereldse leed voor al die domme rooms-katholieken - waaronder onze alom geliefde professor Hans Jansen - verzachten. Hoe? Door in opperste overtuiging te verklaren dat er met Hans Jansen niets mis was. Hij had dezelfde handicap die ik ook heb, namelijk:

DE MENS HEEFT GEEN VRIJE WIL


De mens is de shit die voortgekomen is uit zijn bedenkers. Want wie kan denken en meent te zijn, weet blijkbaar niet dat hij morgen dood kan zijn. Zijn enorme hoeveelheid gedachten zijn in een klap volkomen leeg en waardeloos geworden. Om de simpele logica dat de doden zich van niks herinneren: geestelijke Alzheimer uit de A-serie.

Daarom wil ik NU oorlog. Oorlog tegen alles wat voor islam staat. Te beginnen met die weerzinwekkende waardeloze, nutteloze parasiterende Arabische moslimlanden van de kaart te vegen. Zo wordt het tenminste een stuk rustiger en aangenamer voor de welwillende mens die wil genieten van het leven onder heet genot van een of meer alcoholische versnaperingen. Islam is de enige religie die niet spoort in onze huidige moderne voorwaartse beschaving waarin kerk en staat gescheiden in harmonie naast elkaar leven.

Islam is een grote fascistische religieus heidense corrupte kolere troep waar het hanteren van het logisch denken al meer dan 1400 jaren ontbreekt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15727
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 07, 2019 9:32 am

Paus Franciscus is een zwaar geestelijk gestoorde man

Als hij niet gek is dan is hij in ieder geval wel een enorme grote klootzak, een bedrieger die in de ogen van Jezus als een verrader van het rooms-katholieke geloof gebrandmerkt moet worden. (ik ben atheïst). Dat deze dwaas geen vrije wil heeft, pleit hem niet vrij om beter dood dan levend te zijn. Wie deze charlatan van het geloof in Jezus goedpraat, weet op geen enkele manier de waarschuwing van Jezus te waarderen:
1 Tim. 4:3 “De Geest zegt nadrukkelijk, dat in de laatste tijden sommigen zullen afvallen van het geloof, omdat zij gehoor geven aan dwaalgeesten en demonische leringen, verleid door huichelachtige leugensprekers, wier geweten met een brandijzer is geschroeid. Deze lieden verwerpen het huwelijk . . . “

De paus en zijn smerige pedofiele homokliek verwerpen voor het grondpersoneel van God het huwelijk, de oorzaak van alle ellendige vuiligheid van deze verwerpelijke religie.

Ach, wat hebben zij in de rooms-katholieke kerk nou eigenlijk fout gedaan dan met hoogstwaarschijnlijk goedvinden van de betrokken personen gehoor geven aan hun door God ingebrachte seksuele onbeheersbare aandrang om toenadering te zoeken met de jongere medemens?

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18601
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor mercator » Zo Jul 07, 2019 12:41 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Paus Franciscus is een zwaar geestelijk gestoorde man

...en een notoire godsloochenaar ook. De Jezuïeten staan erom bekend volstrekte atheïsten te zijn. Daarom dat ze een tijdlang verboden zijn geweest in de 17de en 18de eeuw. De huidige paus wil daarvoor wraak nemen en wil wat overblijft van het katholieke geloof ten gronde richten. Dat gaat aardig lukken gezien zijn voorliefde voor moslims ipv de eigen gelovigen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Wo Jul 10, 2019 2:16 pm

Afbeelding

De paus denkt dat hij Jezus is, en kust de schoenen van een illegale migrant.


Omvolkingspaus houdt mis voor illegale migranten en NGO-mensensmokkelaars – “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee”

Paus Franciscus heeft opnieuw een ode gebracht aan migranten die over de Middellandse Zee illegaal Italië en de EU zijn binnengevallen. Zoals het Vaticaan in een uitzending heeft aangekondigd, organiseerde de Paus in de Sint-Pietersbasiliek een mis voor illegale immigranten waaraan zogenaamde “voormalige bootvluchtelingen” en “reddingswerkers op zee” deelnamen:

    Paus Franciscus heeft op maandag samen met voormalige bootvluchtelingen en reddingswerkers een mis in de Sint-Pietersbasiliek gevierd. Hij veroordeelde de omstandigheden in de opvangkampen en bad voor de slachtoffers van de schipbreuken op de Middellandse Zee. Volgens het Vaticaan werden slechts 250 geselecteerde personen voor de mis uitgenodigd. Vertegenwoordigers van de media mochten niet deelnemen, maar de kerkdienst ter gelegenheid van de zesde verjaardag van de reis van de paus naar het vluchtelingeneiland Lampedusa werd rechtstreeks door de Vaticaanse media uitgezonden.

    In zijn preek herinnerde de Paus aan de keuze van Jezus voor de laatsten. Deze moeten bij de naastenliefde op de eerste plaats staan. “De laatsten zijn degenen die bedrogen en in de steek gelaten worden om in de woestijn te sterven; de laatsten zijn degenen die gemarteld, mishandeld en verwond worden in gevangenenkampen; de laatsten zijn degenen die de golven van een genadeloze zee trotseren; de laatsten zijn degenen die te lang in opvangkampen worden achtergelaten om hun verblijf daar nog tijdelijk te kunnen noemen.

Francis: warmte van een huis en moederland voor illegale migranten
Juist deze door paus Franciscus in dit verband geuite wens voor “warmte van een huis en moederland” voor migranten, die hij volgens Kathpress bekendmaakte, moet worden gezien als een uitnodiging tot verdere illegale immigratie:

    Iedereen zou “de warmte van een huis en een moederland” moeten hebben, aldus de paus. Voor God is niemand vreemd of uitgesloten. Voor de christenen bad Franciscus voor een “gevoelig en edelmoedig hart voor de armen en onderdrukten”. Het ging niet alleen om migranten, benadrukte hij in zijn preek. Migranten zijn in de eerste plaats mensen; tegelijkertijd staan zij voor allen “die door de geglobaliseerde samenleving als vuilnis worden behandeld”.

In de gebeden baden gelovigen van verschillende talen onder andere dat de kerk “een veilige en open haven voor iedereen en overal” moest zijn. Een verzoek was: “Heer Jezus, zegen de mensenredders van de Middellandse Zee en laat in ieder van ons de moed tot de waarheid en het respect voor elk mensenleven groeien.

Met zo’n paus, die Europa en zijn burgers niet wil beschermen tegen illegale immigratie, kan met name de “frontstaat Italië” zich met een consequente grensbescherming gelukkig prijzen.

Salvini, de minister van Binnenlandse Zaken aldaar, spreekt zich steevast uit tegen illegale migratie en wil graag een muur tegen migranten tegenover Slovenië bouwen, om de Italianen te beschermen tegen de Balkanroute.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15727
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Jul 11, 2019 10:35 pm

" . . . Laat de kindertjes tot mij komen . . . ," sprak de Here Jezus.

Maar van kindertjes is hier geen sprake. Allemaal volwassen zwartjoekels, voornamelijk moslims, met een vrijbrief van de linkse macht in Europa om op onze beschaving te komen parasiteren.

Hoezo parasiteren? Nou, laat ik beginnen met hen te verwelkomen. Voor geld, bed, bad, brood, en een sociale huurwoning wordt gezorgd. En o ja . . . vergeet u straks niet om uw enorme familie-collectie ook naar hier te halen!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 39136
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 01, 2019 1:35 pm

De Paus had even tijd voor wat meditatie, maar of dat ervan gekomen is betwijfel ik.
De infrastructuur van zijn werkgebouw zal er wel net zo aan toe zijn als dat spul in onze 2-de kamer.
Paus zit 25 minuten vast in lift en wordt door brandweer bevrijd
De paus bood bij opkomst op het plein zijn excuses aan voor de vertraging. Hij vertelde dat hij 25 minuten vast had gezeten in een lift in Vaticaanstad. Hij zei dat er sprake was van geweest van een verlaagde spanning, waarschijnlijk verwijzend naar de stroomvoorziening.
https://www.ad.nl/buitenland/paus-zit-25-minuten-vast-in-lift-en-wordt-door-brandweer-bevrijd~a06c1fa5/

Zijn excuses? Hij kon daar toch niks aan doen? Deo volente.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 30, 2019 10:47 pm

Zondag jl.: 105e “Werelddag van de vluchtelingen en migranten”

Geplaatst op 30 september 2019

Afbeelding

De Paus liet zondag jl. opnieuw zijn afkeuring blijken van de verharde standpunten van de westerse mens ten aanzien van de ellende van de vluchtelingen. Paus Franciscus riep op om liefdadigheid te betrachten en na te denken over de onrechtvaardigheden de vluchteling aangedaan. Onrechtvaardigheid die tot uitsluiting leidt. Hij droeg zondag 29 september op het St. Pietersplein de mis op ter gelegenheid van de 105e “Werelddag van de vluchtelingen en migranten”. In aanwezigheid van vele kardinalen en de vluchtelingen die uitgenodigd waren op het plein vol gelovigen.

Voorafgegaan door liederen en dansen op Afrikaanse en ook Zuid-Amerikaanse noten, begon deze mis, die was georganiseerd door de Italiaanse Bisschoppelijke Conferentie (CEI) en de afdeling migranten en vluchtelingen.

Liefdadigheid voor de bestaande “buitengebieden”
In zijn toespraak, gebaseerd op de Heilige Geschriften, en dan in het bijzonder op het boek EXODUS, benadrukte de Paus om speciale aandacht te schenken aan buitenlanders, aan wezen en al die andere mensen die heden ten dage door de maatschappij worden afgewezen. Het thema was daarom:”Het gaat niet alleen om migranten”.

Het is een bevestiging, waarin het vooral de bewoners van de bestaande periferie betreft, die samen met migranten en vluchtelingen het slachtoffer zijn van een cultuur van afval en weggooien. Dit volgens de woorden van de Paus. Onze Lieve Heer vraagt van ons om hen hun menselijkheid terug te geven zonder uitzondering van wie dan ook. Niemand mag worden buitengesloten, aldus de Paus.

Men moet nadenken over de onrechtvaardigheden die hen zijn aangedaan. Tegelijkertijd met deze liefdadigheidsbeoefening vraagt God ook van ons om na te gaan wat de aanleiding is voor deze uitsluiting van vluchtelingen. En dan vooral nadenken over de voorrechten die enkelen genieten, en die ten koste gaan van vele anderen.

Zoals de harde woorden van de profeet Amos verkondigden herinnert de Paus eraan:”Wee degenen die ervan profiteren en een goed leven leiden in Sion en niet geïnteresseerd zijn in de ondergang van het volk Gods en dat zich afspeelt onder de ogen van iedereen. Ze zien de ramp niet die op het volk van Israël afkomt, want ze zijn te druk om zichzelf van een goed leven te voorzien, delicatessen en verfijnde drankjes zijn belangrijker.”

De hedendaagse onverschilligheid en ongevoeligheid
Het is indrukwekkend volgens de Paus om te zien dat de waarschuwingen, die er al 28 eeuwen zijn, nog steeds van kracht blijven en hun actualiteit hebben behouden. Vandaag de dag is er nog steeds die cultuur van welzijn voor zichzelf [...], we denken alleen aan onszelf en zijn daardoor ongevoelig worden voor de roep om hulp van anderen en zelfs tot de globalisering van onverschilligheid, zo herhaalde de Paus hetgeen hij eerder op Lampedusa in de zomer van 2013 had verkondigd.

Als christenen kunnen wij niet onverschillig blijven als we geconfronteerd worden met de ellende van zoveel onschuldigen. Of onverschillig zijn om de minachting en de discriminatie van hen die niet tot onze “Groep” behoren. Gij zult Uw naaste liefhebben gelijk Uzelve.

Bron: https://lesobservateurs.ch
Via www.vaticannews.va

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/30 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Do Okt 03, 2019 12:46 pm

Tja... :thinking: Ik mis al de jongemannen en ISIS aanhangers in dit standbeeld. :nietverstaan:Paus onthult standbeeld voor migranten

Afbeelding

Paus Franciscus heeft zondag op het Sint-Pietersplein een kunstwerk onthuld van de geëngageerde Canadese kunstenaar Timothy Schmalz, die in Belgie bekend is van zijn bronzen beeld van de dakloze Jezus dat in Brugge en Antwerpen te zien is.

Het nieuwe beeld vraagt aandacht voor het lot van de vluchtelingen. Het werd gemaakt in brons en klei en toont een groep vluchtelingen uit verschillende culturen en verschillende historische periodes samen in een boot. Het kreeg de titel: Angels Unawares, naar het vers 13,2 van de Hebreeënbrief: En vergeet de gastvrijheid niet; door haar hebben sommigen zonder het te weten engelen onthaald.

Eerder op de dag was de paus op het Sint-Pietersplein voorgegaan in een eucharistie die in het teken stond van de Werelddag van de Migrant en Vluchteling. Daarin vroeg hij om in onze samenleving niemand achter te laten, ook niet als zij pas zijn aangekomen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 05, 2019 2:16 am

Paus wil in mei 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur

Posted on 04/10/2019

Paus Franciscus, een van de belangrijkste leiders van de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’, wil dat alle wereldleiders op 14 mei 2020 naar het Vaticaan komen om een wereldwijd pact te sluiten dat neerkomt op het oprichten van een dictatoriale VN-wereldregering die gebaseerd zal zijn op de nieuwe klimaatreligie, die de hele mensheid en alle bestaande religies moet verenigen. Om dat te bereiken wil de paus afspraken maken met de wereldleiders om de kinderen van deze tijd dezelfde valse klimaatpropaganda te ‘onderwijzen’ waar schoolkinderen in Nederland al jaren mee worden gehersenspoeld.

‘Om de urgentie hiervan te begrijpen moeten we ons op onderwijs richten, dat gedachten en harten zal openen voor een breder en dieper begrip van de realiteit,’ verklaarde de eerste Jezuïtische paus ooit in een video boodschap in september. ‘We hebben een wereldwijd verdrag over onderwijs nodig, dat gericht is op het ontwikkelen van een nieuwe universele solidariteit en een nieuw humanisme.’

‘In deze tijd van grote versplintering en extreme confrontaties moeten we onze inspanningen verenigen om een onderwijsalliantie te creëren die volwassen individuen vormt, en die in staat zijn om in en voor de samenleving te leven. Iedere verandering heeft een onderwijsproces nodig. We kunnen geen verandering bewerkstelligen zonder die verandering te onderwijzen.’

‘Alliantie tussen bewoners van de aarde en ons gezamenlijke thuis’
‘Samen kunnen we jonge mensen vormen en een betere toekomst bouwen. Eerst moet discriminatie het veld ruimen, zoals ik verklaard heb in het document dat ik recent heb ondertekend met de Grote Imam van Al-Azhar in Abu Dhabi.’ De paus wil dat alle mensen, en vooral schoolkinderen, worden ‘doordrongen’ van wat alle mensen van alle generaties en achtergronden met elkaar verenigt, zodat ‘er een alliantie ontstaat tussen de bewoners van de aarde en ons gemeenschappelijke thuis (de aarde), en onderwijs (hierover) vrede en rechtvaardigheid zal brengen, openheid tussen alle volken van de menselijke familie, en dialoog tussen de religies.’

De paus wijst steeds op het Afrikaanse gezegde dat ‘er een heel dorp nodig is om een kind op te voeden.’ De wereld moet in zijn ogen dat ‘universele dorp’ worden voor alle kinderen, die moeten gaan begrijpen dat ‘de hele wereld diep met elkaar verbonden is, en we anders moeten gaan kijken naar economie, politiek, groei en vooruitgang. We moeten de moed hebben om individuen te trainen om klaar te zijn zichzelf in dienst van de gemeenschap te stellen.’

‘Laten we samen oplossingen zoeken en zonder angst de processen van verandering beginnen. Ik nodig u allen uit om u (op 14 mei 2020) aan te sluiten bij deze alliantie.’

[...]

https://www.xandernieuws.net/algemeen/p ... dictatuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 07, 2019 3:18 pm

Paus Franciscus benoemt 13 nieuwe kardinalen. Ze zijn allen van linkse signatuur

Geplaatst op 7 oktober 2019

Afbeelding

De Paus heeft 13 nieuwe kardinalen gekozen die afgelopen zaterdag tijdens een speciale ceremonie werden ingewijd. En het maakt niet uit welke kardinaal, want hij heeft mannen uitgekozen die een marxistische visie hebben. Die van de sociale rechtvaardigheid en voor een wereld zonder grenzen. Voorstanders van immigratie wat rechten van migranten betreft en liefde voor de islam vanwege de dialoog ermee.

Van de 108 kardinalen heeft hij er nu met 74 meer dan de helft ervan verkozen voor de katholieke kerk. De “aanwinst” van deze 74 nieuwe kardinalen kennen we niet, maar we kunnen iets opmaken uit hetgeen er 5 oktober in het Vaticaan is gebeurd.

Zorgen voor een progressieve koers van de katholieke kerk
Deze laatste benoemingen door de Paus zijn van noemenswaardig belang:

1) 10 van de 13 nieuwe kardinalen zijn verkiesbaar bij de volgende pausverkiezing.
2) Franciscus vergroot dus de kans dat de volgende paus zijn politieke en sociale visie zal voortzetten.
3) de verkozen kardinalen komen uit de hele wereld, zoals Angola, Cuba, Kongo, Indonesië en Marokko en het blad “Vatican-News” gaf aan dat deze internationale nominaties de missionaire openheid en het universele karakter van de kerk uitdragen.

Dat kan wel zijn, maar deze woorden hebben meerdere betekenissen. Openheid zou ook kunnen beteken dat de kerk wil zeggen open te staan voor de islam. Een islam die zelf voor niemand anders openstaat.

Nadat hij de kardinalen hun rode baretten had gegeven, beëindigde hij de ceremonie en herinnerde hen eraan dat zij loyaal moesten zijn en medeleven tonen.

De kerk van morgen vereenzelvigt zich met progressieve instellingen
Onder de 13 benoemde kardinalen is er eentje die duidelijk aangeeft in welke richting Paus Franciscus de kerk van morgen wil dirigeren. Deze nieuwe kardinaal is Michael Czerny, een Jezuïet die 73 jaar oud is. Geboren in de Tsjecho-Slowakije en een opleiding gehad in Montreal. Eerder was hij slechts een gewoon priester. Jezuïeten aanvaarden normaal gesproken nooit zo’n benoeming, maar deze keer werd een uitzondering gemaakt. Omdat kardinalen uit bisschoppen worden gekozen, volgde Franciscus een snelle “noodprocedure”. Vrijdag, daags voor de wijding van de kardinalen, benoemde en wijdde de Paus de Tsjech tot bisschop.

De klimaatopwarming van de aarde, immigratie en de opname van LGTB´ers in de kerk
In 2016 had de Paus de Tsjech al benoemd tot ondersecretaris van de afdeling “migranten en vluchtelingen”. Czerny heeft meegewerkt aan de verklaring van de Paus over de klimaatverandering. In 2015 werkte hij samen met de Ghanese kardinaal Peter Turkson, de raadsman van de Paus over milieu, en nam hij het initiatief voor “Laudato”, de belangrijkste encycliek in 2015 voor de Paus, waarin hij een antwoord van de wereld vraagt betreffende de opwarming van de Aarde.

Mensen uit de kringen rond de Paus zeggen dat de rol van Czerny als verdediger van migranten hem steeds nader tot de Paus heeft gebracht. Toen de Paus meer en meer geïnteresseerd raakte in migranten en vluchtelingen maakte hij Czerny tot “referentiepersoon”, aldus Peter Hanson, een Redemptoristen-priester uit Canada en sinds lang bevriend met Czerny. “Als men wil weten wie Michael Czerny is op dit ogenblik? Wel, hij is eigenlijk zelf Paus Franciscus”, aldus Hanson.

Franciscus heeft niets veranderd aan het dogma of de katholieke reglementen. Maar wel op het pastorale vlak. Czerny is geen ideoloog, maar iemand die de benadering construeert met sociale rechtvaardigheid en luisteren naar de armen.

Volgens Vaticaan-kenner Robert Mickens, zoekt een Paus als hij nieuwe kardinalen benoemt mensen met dezelfde visie als hijzelf om hetzelfde beleid voort te kunnen zetten. Door Michael Czerny en de anderen te kiezen, heeft hij zich hiervan verzekerd.

Bron: www.dreuz.info

Door: Jean-Patrick Grumberg

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/07 ... signatuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 07, 2019 11:00 pm

Paus Franciscus...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 13, 2019 11:49 pm

Pope Francis on brink: Threat from Salvini against Vatican leader exposed

POPE FRANCIS is facing a potential religious coup from within the Catholic Church, but there is also an emerging threat from outside the Vatican as Italian populist Matteo Salvini sets his sights on the progressive Pope.

The current tenure of Pope Francis has been one of the most polarising moments in the history of the Catholic Church, as his progressive and status-quo denying values provoke disdain from Vatican norms. One of the unorthodox features of the current Pope's tenure is his appointing of cardinals from less notorious churches spanning further across the globe. Just this week, cardinals from less established countries in the Catholic Church such as Morocco, the Democratic Republic of Congo and Lithuania were appointed.

Francis has now appointed more than half of the 128 cardinal electors, increasing the possibility that his successor will continue his progressive policies.

His critics have grown impatient with this policy with Benedict demanding he remains domiciled in an apartment on Vatican grounds amid his own doubts of Francis' methods.

He is attracting opposition from right-wing politicians in Italy too, including Matteo Salvini who recently withdrew his support in the coalition government leaving Rome in political chaos.

Francis has made caring for migrants a hallmark of his papacy, traveling to the Sicilian island of Lampedusa in 2013 in his first trip as Pope to comfort would-be refugees who survived shipwrecks and smugglers to reach Europe.

He brought 12 Syrians home with him when he visited a refugee camp in Lesbos, Greece, three years later, and he has turned over Vatican apartments to house new arrivals to Italy.

In stark contrast, Salvini used his powers as Interior Minister to ban boats carrying refugees from docking on Italian ports.

The right-wing politician has also enlisted the help of far-right former White House strategist Steve Bannon, whose Brussels-based international group, 'The Movement', was denied access to the Vatican for political training.

During a meeting in Washington in April 2016, Bannon – who would within a few months take up his role as head of Trump’s presidential campaign – suggested the leader of the Lega party should start openly targeting Pope Francis.

A senior Lega insider with knowledge of the meeting said "Bannon advised Salvini himself that the actual Pope is a sort of enemy. He suggested for sure to attack, frontally."

After the meeting, Salvini became more outspoken against the Pope, claiming that conservatives in the Vatican were on his side.

One tweet from Salvini’s account, in May 2016, said: “The pope says migrants are not a danger. Whatever!" and he was also pictured in 2016 holding a shirt saying “Benedict is my pope.”

With Francis continuing to take on the right in Italy and the Catholic Church, the political grappling is expected to continue.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15727
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Okt 15, 2019 4:30 pm

Pilgrim schreef:Paus Franciscus...

Afbeelding

De appel valt niet ver van de boom.

Deze man is net zo gestoord als zijn volgelingen. Helaas moet daar ook wijlen professor Hans Jansen onder gerekend worden. De meest (super) intelligente mensen blinken vaak uit door overtollige domheid. Ik kan tenminste met een geruste hand op mijn hart zeggen: "Als dwaas ga ik dood, maar ik zal hoe dan ook een vredelievende atheïst zijn die het geloof in waandenkbeelden voor de troon van God heeft afgezworen". [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Ali Yas » Di Okt 15, 2019 6:23 pm

Ariel schreef:
POPE FRANCIS is facing a potential religious coup from within the Catholic Church

Ik geloof er niets van. Het was vanaf het begin al duidelijk dat deze man niet deugt.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5033
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor sjun » Di Okt 15, 2019 10:58 pm

Verstandige katholieken nemen afstand van deze dwalende herder die vooral een neo marxistische islamiserende koers vaart. Ik ben benieuwd wat dit voor gevolgen gaat hebben voor de ledentallen van Oost- en Zuid-Europese Katholieke kerken.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41687
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 26, 2019 7:14 pm

Vladimir Poetin: “Paus Franciscus is geen man van God”

Geplaatst op 26 oktober 2019

Afbeelding

“Paus Franciscus gebruikt zijn platform om bedreigde mensen in de hele wereld, die hem op grond van zijn positie vertrouwen, bloot te stellen aan een gevaarlijke politieke ideologie van de linksen”, zei Poetin. “Als ze kijken wat hij (de paus) zegt, dan is het duidelijk dat hij geen man van God is. In ieder geval niet de christelijke God. Niet de God van de Bijbel”, zei Poetin in de marinekathedraal van de Heilige Nicolaas in het Russische Kronstadt.

“Hij droomt van een wereldregering en een globaal communistisch onderdrukkingssysteem. Zoals we hiervoor in communistische landen gezien hebben, is dit systeem niet met het christendom verenigbaar.”

De paus is dit jaar steeds driester geworden wanneer het erom gaat de globalistische agenda te bespoedigen en de links-radicale gespreksthema´s naar de massa´s uit te breiden. In het begin van dit jaar eiste hij een Globale Centrale Bank en financiële autoriteit, en later dit jaar zei hij: “De Verenigde Staten moeten zo snel mogelijk door een wereldregering in hun eigen belang geregeerd worden.”

De voorstelling van de paus dat het de Amerikanen beter zou gaan onder een wereldregering, houdt hiermee niet op. De radicale linkse paus heeft eveneens luidkeels verkondigd dat Europa één land onder één regering zou moeten worden.

Hij eist een één-kind-politiek naar Chinees voorbeeld voor westelijke naties en deed in een gemeente in Rome de uitspraak dat een persoonlijke relatie tot Jezus “gevaarlijk en schadelijk” zou zijn.

Terwijl Poetin een praktiserend christen is, is hij niet rooms-katholiek en is de paus niet zijn leider. Volgens zijn jongste uitspraken beschouwt president Poetin paus Franciscus niet eens als christelijk.

De Russische president is zelden openlijk kritisch tegenover buitenlandse leiders, maar geeft de voorkeur aan diplomatie om de mensen voor zich te winnen. Daarvoor echter hebben beruchte globalisten zoals George Soros, Jacob Rothschild en Bill Gates tongslagen gekregen, en nu heeft paus Franciscus zich bij hun onderneming aangesloten.

Paus Franciscus probeert het fundament voor een globale communistische regering te leggen. President Poetin is een wijs man en heeft hen daarop gewezen. Het wordt tijd dat nog meer staats- en regeringschefs in de wereld de paus oproepen om in zijn eigen spoor te blijven.

Bron: https://news-for-friends.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/26 ... n-van-god/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5033
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Paus Franciscus

Berichtdoor sjun » Vr Nov 01, 2019 4:10 am

Infiltration: The plot to destroy the church from within


Infiltration: The Plot to Destroy the Church from Within with Dr. Taylor Marshall


The Astonishing Connections between the St. Gallen Mafia and Major Church Events


Pope Benedict and Freemason Infiltration of Catholic Church (Vigano, Brandmuller, Francis)


Dr. Taylor Marshall had er kennelijk zin in... :greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten