Pagina 1 van 1

Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 3:56 pm
door Pilgrim
Attentie! Oproep voor Christenen tegen de islamisering van de kerk

Christenen die een probleem hebben met het geflikflooi van hun kerk met de Islam hier graag melden a.u.b. Deze oproep geldt in het bijzonder voor voorgangers zoals priesters en predikanten.

Vooral de laatste tijd zien we een toenemende vrijage van onze kerken met de Islam terwijl er geen enkele kritiek op de Islam meer is ondanks de voortdurende en toenemende Christenvervolging die er overal in de Islamitische wereld plaats vindt. Die vervolging en onderdrukking zijn nog erger dan destijds onder het communisme, maar de kerken in de Westerse wereld negeren het lot van hun vervolgde geloofsbroeders om de moslims maar vooral niet voor het hoofd te stoten. De Islamitische terreur is echter zo enorm groot dat er ieder jaar meer doden vallen dan tijdens de Spaanse inquisitie gedurende haar hele 350 jarige bestaan. Gemiddeld wordt er elke vijf minuten een Christen vermoord door een moslim.

Het is niet de eerste keer dat die kerken de fout in gaan. In de 20e eeuw hebben we soortgelijk kwalijk gedrag gezien zoals de vrijage van veel theologen met het (neo)Marxisme, waarbij vooral de Raad van Kerken zich ontpopte als een foute organisatie. Ook vandaag is deze Raad een foute organisatie. Helemaal bont maakte de Protestantse kerk in Duitsland het door te hoereren met het nationaal-socialisme.

Het is mijn bedoeling een stichting of een actiegroep op te richten om de Islam weer uit de kerken te krijgen. Het Westerse Christendom moet weer Islamkritisch worden (Islamofobie is een onzinterm) en aandacht hebben voor vervolgde Christenen elders ter wereld. Ik hoop dat u mij wilt steunen.

Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven. Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen? Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten. Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen. Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen. Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen. (Mattheüs 7:15-20)

De vruchten van de Islam: 300 miljoen doden, onderdrukking, terreur en culturele stagnatie gedurende meer dan 1400 jaar. Waarom negeren de kerkelijke leiders de Bijbelse waarschuwing tegen de valse profeten?


Re: Oproep voor Christenen tegen de Islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 4:05 pm
door xplosive
Als atheïst (zo ongeveer de laagste in rang in de islam, ná respectievelijk moslims, christenen en joden) zeg ik : een goed initiatief !

Re: Oproep voor Christenen tegen de Islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 4:19 pm
door Pilgrim
xplosive schreef:Als atheïst (zo ongeveer de laagste in rang in de islam, ná respectievelijk moslims, christenen en joden) zeg ik : een goed initiatief !
Misschien kan er een soortgelijke oproep komen voor atheïsten en humanisten. Ik heb geen probleem om met atheïsten samen te werken. Samen staan we sterk.

Re: Oproep voor Christenen tegen de Islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 4:53 pm
door Ariel
Ik heb er een sticky van gemaakt Pilgrim.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 6:20 pm
door Eliabe
Pilgrim schreef: om de Islam weer uit de kerken te krijgen.
Niet alleen de kerken, maar de hele wereld uit.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 7:35 pm
door silkyboxershortXL
Pilgrim schreef: hier graag melden a.u.b.
Present, maar waar is "hier"?

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: ma mei 05, 2014 8:36 pm
door gerard_m
Prima initiatief , maar inderdaad, waar moeten we ons melden?

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: di mei 06, 2014 3:09 am
door Pilgrim
Ha, kijk eens aan. Gelijk al twee insiders die zich melden. Ik stop jullie alvast in mijn database (grapje) :wink2: . Met ‘hier’ bedoel ik gewoon deze topic op dit forum. Het is eigenlijk vooral bedoeld voor mensen die van buitenaf dit forum bezoeken. Dus de zogenaamde gasten. Ik wil met zoveel mogelijk gelijkgezinden een organisatie oprichten en misschien kunnen we alvast eens brainstormen wat dat moet zijn. Een stichting of een vereniging?

http://www.verenigingen.nl/verschillen- ... 18251.html

In Duitsland hebben ze die Weisse Rose en ik wil hier ook zoiets hebben. Misschien kunnen we dezelfde naam gebruiken, zodat we uiteindelijk één grote Europese familie worden. Met twee of drie personen beginnen we niet zoveel. Het moet een grote organisatie worden en ik weet van mijn werk als bestuurslid bij andere organisaties, dat als je veel mensen bij elkaar brengt dat daar dan ook veel deskundigheid bij kan zitten. Er zal ook een website moeten komen, maar ik weet zelf niet hoe ik die moet maken. Het zal een soort interkerkelijke actiegroep moeten worden om die kerken van binnenuit zoveel mogelijk om te turnen. Ik denk dat er wel kans op slagen is omdat ik aanwijzingen heb dat mogelijk de meerderheid van die kerkleden een probleem heeft met de vrijage van die kerken met de Islam, maar ze hebben op dit moment geen macht. Hetzelfde zie je op dit moment ook m.b.t. de politiek en de media. Een groot deel van het volk (de meerderheid?) staat kritisch t.a.v. de islam en ziet het als een bedreiging, maar dat vind je niet terug in de politiek en de media.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: di mei 06, 2014 5:39 am
door H.Numan
Goed idee! Het zal je mogelijk verbazen, maar ik ben daar een warm voorstander van. :greeting2:

Ik heb me destijds als beginnende tiener wezenloos zitten ergeren op jeugd kampen waarin we vrijwillig verplicht tijdens oecumenische diensten Kumbaya moesten zingen begeleid op de gitaar. En dan bidden voor iets marxistisch. Eerstens was ik (toen) katholiek. Wat had ik te maken met al die heidenen (=protestanten)? Tweedens, ook toen moest ik niks van hippies hebben. Flowerpower vond ik vreselijk. Dus ook de oude tiener met baard en gitaar. Kon die half aap zich niet fatsoenlijk kleden & scheren? En derdens: van het marxisme wilde ik helemaal niks weten. Dat heb ik altijd als een ideologie voor loosers gezien.

Terug naar vandaag. Ik ben niet gelovig, dat weet je. Wat je gelooft (of niet gelooft) moet je zelf weten. Maar dat idiote 'wij geloven allemaal in (een) god, dus eigenlijk zijn we allemaal hetzelfde' is complete onzin. Als je katholiek bent, ben je geen protestant. Of andersom. En als katholiek of protestant heb je geen donder te maken met de concurrent. Zijnde de maangod.

Als ik je kan helpen hoor ik het graag.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: di mei 06, 2014 9:39 am
door silkyboxershortXL
Pilgrim schreef:Deze oproep geldt in het bijzonder voor voorgangers zoals priesters en predikanten.
Hmm, ik ben de doelgroep niet......Tip; Aegolius, dat is ongeveer de meest erudiete blogger die ik ken. Predikant en weet van de Islam en politiek. Via 'de vrije chroniqueurs' wel te bereiken denk ik.
Zelf ben ik een onwaarschijnlijke biblistische nitwit, kerken bezoek ik wegens de Mattheus passie van J.S.Bach en van Manon geleerd kruisjes te slaan bij moslims op je pad.

Op 6.43min>Jesus told his followers to turn the other cheek in love the enemy's.
Het simpel de andere wang toekeren is in mijn optiek niet het liefdevolle respect voor je vijand maar meer een wentelen in eigen goedzaligheid. De andere wang is een vraag om respect van Jesus, niet het vernederende tikje met de rug van de hand maar met de palm van de hand. Het is de metaforische vraag om gelijkwaardigheid. En dan komt het zwaard van Mohammed in beeld, wat is gelijkwaardig daaraan? Deze gelijkwaardigheid is waar Mohammedanen van kunnen leren. Het is niet Jezus die begint.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: di mei 20, 2014 10:23 am
door sjun
Waar Jezus op een ezeltje naar Jeruzalem kwam, op een ezeltje... kwam Mohammed met het zwaard naar Mekka. Precies die beklijvende beelden typeren de verschillen tussen Christendom en Islam. Niet dezelfde God, niet dezelfde geest maar een totaal ander karakter. Waar Jodendom en Christendom het leven liefhebben, opteert Islam voor de dood. Laat niemand nog kunnen beweren van niks geweten te hebben.

48 Male Muhammadan Characteristics

meer

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: di mei 20, 2014 10:40 am
door xplosive
Of op zijn Duits : "Wir haben es nicht gewußt"

Geplaatst: di mei 20, 2014 3:59 pm
door Jan
Pilgrim schreef:Met twee of drie personen beginnen we niet zoveel.
Je hebt maar één iemand nodig om een polonaise te beginnen.

Ik ben voor!

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: do mei 22, 2014 7:57 am
door silkyboxershortXL
ORLANDO: Speakers from the May 17th Prayer March for Persecuted Christians in the Muslim world
There were people at this march from all over the world. If you viewed the march here on an earlier video, Fast Forward to 03:00 to hear the speakers.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: do feb 12, 2015 1:24 am
door sjun
Ook interessant: Kamal Azmy (& Bill Warner) The Islamic Dilemma. Ik hoor het wel als het ook hier in de bronnensectie geplaatst kan worden. En natuurlijk Bill Warner's politieke Islam bijeengeraapt. Mensen zouden het eens kunnen meenemen de eigen vriendenkringen in, gesteld dat die mensen belangstelling hebben voor wat er maar zo in onze maatschappij kan veranderen bij ongewijzigd beleid en stevig wegkijken.

jamie Glazov

Geplaatst: zo mei 31, 2015 8:27 am
door silkyboxershortXL
Stel de zondagse kerkgang maar even uit.
Jamie Glazov met een bevlogen pleidooi om & hoe ..........de Westerse wereld te behoeden van ondergang.

Re: Oproep voor Christenen tegen de islamisering

Geplaatst: za sep 05, 2015 2:00 am
door Pilgrim
Christenvrienden; de islam wil jullie vernietigen en jullie gaan maar door met hem de hand van liefdadigheid toe te steken...

Geplaatst op 4 september 2015

Afbeelding

Christenen, wees toch soldaat in plaats van de barmhartige Samaritaan te spelen. Eerder dan voor jullie beulen te bidden, denk aan je broeders (christenen) in het Oosten. U weet dat de islam zich met veel haat tegen U keert, waarom blijft U hem dan hardnekkig de barmhartige hand toesteken, en dat aan een beest dat U wil verscheuren. Vrede heeft alleen zin als iedereen dat wil, zo niet, dan is het capitulatie. U wappert met de witte vlag! De vijand scherpt zijn messen om je te kelen. U verdedigt zich met gebeden, maar U zou zich moeten beschermen door zich te bewapenen.

Wees toch moedig en strijdvaardig en lever jezelf niet uit aan jullie “slagers” voor een tweede Holocaust. De islam wil de aarde voor jullie in een abattoir veranderen; laat dit niet gebeuren onder ´t voorwendsel “het is nu eenmaal de Apocalyps”. Over welke Apocalyps hebben jullie het, die van jullie of die van de islam? Het zal die van jullie blijken te zijn en U gaat door het “Paaslam” te spelen.

Uw medelijden zal U zwaar gaan opbreken en verblinden en men zal gaan zoeken naar een zondebok. U heeft de koran gelezen, zo zeker als U “Mein Kampf” hebt gelezen, negeer niet de “ENDLÖSUNG” die U te wachten staat. Als de voornaamste slachtoffers van Mein Kampf de Joden waren, dan bent U een van de ALLEREERSTE slachtoffers van de koran. In de ogen van de islam bent U verwerpelijk, onrein, vuile vieze varkens en in plaats van waakzaam te zijn, gaat U met hem in dialoog.

Onze broeders in het Midden-Oosten vallen elke dag onder de slagen van hun moordenaars en wij horen hier nauwelijks Uw roep: “We hebben meer dan genoeg van die islam”. Verlaat Uw kerken en ga de straat op in Frankrijk en Europa, werp een dam op tegen deze barbaarse muzelmannen.

Jullie waren niet echt verontwaardigd toen die “duivelse” Dalil Boubakeur (= een soort imam Fawaz uit den Haag…) jullie openlijk vernederde door te suggereren alle kerken in moskeeën te veranderen. De moslimvijand is nooit oprecht geweest, en dat weten jullie maar al te goed.

Hij joegen jullie je huis uit onder het voorwendsel dat de grond oorspronkelijk van hem was, en U... , U hield zich dood. Alsof je bang voor hem bent...

Bron: https://salembenammar.wordpress.com

Auteur: Salem Ben Ammar

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/04 ... te-steken/