BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73827
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 14, 2016 12:05 pm

:smile7: Heerlijk. De vrijdagpreek van Don Arturo

BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

DOOR ARTHUR VAN AMERONGEN

Steeds vaker vergelijken mohammedanen en hun roomblanke knuffelaars de brave, hardwerkende, keurig belastingbetalende mannenbroeders van de Staatskundige Gereformeerde Partij met de haatbaarden van IS en met de vrolijke studenten van Vindicat. Ze gillen nog net niet dat ook bij de godsvrezende vrouwkes van de SGP de clitoris is weggesneden (zonder verdoving) door een of andere hoefsmid in Staphorst of in de Alblasserwaard.

Ik kom van de Veluwse biblebelt en als ervaringsdeskundige kan ik u mededelen dat alles er nog aan zit bij de dames van de zwartekousenkerk al roken ze niet altijd even fris en moest ik me soms door de gerecycleerde maandverbanden heen worstelen. Sterker nog: de SGP’ers lusten er wel pap van en het liefst in de hooiberg.

Het grote verschil tussen de sekte der grefo’s en de sekte der muzelmannen is dat de grefo’s lekker een borreltje mogen nemen van de Heere God der Heirscharen, geen ruggemergkanker krijgen van onanie en ook niet gestenigd worden als zij betrapt zijn in de hooiberg. In het beste geval moeten ze, wanneer Grietje de keukenmeid is bezwangerd door Hendrik de knecht, voor gans de gemeente boete doen op een speciaal bankje voor in de kerk en mag het bruidje niet in het wit trouwen. Zo’n gedwongen huwelijk heet een moetje, dan weet u dat ook weer.

In de SGP-hemel is de bar gewoon gemengd.
Bovendien kan ik mij niet herinneren dat de mannenbroeders van de SGP zich ooit opbliezen bij de ingang van joodse kleuterschooltjes. Daarnaast lezen de zwartekousendragers zich helemaal suf, in tegenstelling tot mohammedanen. Als je aan een moslim vraagt, ken je dat boek van Harry Mulisch of Bob Dylan, dan zeggen ze steevast: ik heb al een boek. Dat is de Koran natuurlijk maar die kunnen ze niet lezen dus die staat daar maar mooi te pronken in de huiskamer, zoals bij ons vroeger de televisie het centrale meubelstuk was.

Ik heb één keer een Turk betrapt op een grap. Ik vroeg hem in een radioprogramma dat ik maakte met Rob Muntz over mohammedaanse humor: wat is je favoriete Nederlandse roman? De Aanslag, riep-ie alleen wist-ie niet hoe de schrijver heette.

Een van de weinige overeenkomsten tussen de zwartekousenkerk en de mannenjurkenkerk is het heilig geloof in de hel. Je kan veel over jodenmensen zeggen, maar niet dat ze in de hel geloven. Het hele begrip hel komt niet voor in de Tenach (wat gristenmensen heel denigrerend het Oude Testament noemen). Mohammedanen en grefo’s hebben allebei een eigen hel en een eigen hemel. Van die apartheid in hemel, dat snap ik want de SGP’er willen gewoon hun borreltje Zeer Oude Genever blijven drinken terwijl ze in de moslimhemel het liefst voor eeuwig thee slobberen, zonder de vrouwkes er bij want die zitten op de vrouwenvleugel. In de SGP-hemel is de bar gewoon gemengd.

Gek genoeg hebben de twee sektes hun eigen hellen. Een verstandig mens denkt: waarom niet gewoon samen een hel, dat is economisch en praktisch en het scheelt stookkosten.

Wat ik ook fijn vind aan de zwartekousenkerk, is hun dagelijks bulletin: Het Reformatorisch Dagblad. Die schitterende courant is gevrijwaard van lullekoek over televisie en oeverloos geouwehoer over die andere afgod, die vreselijke Mammon: sport en de daarbij horende verdwazing. De mohammedanen hebben hun eigen gazette: het NRC Handelsblad. Daarvan komt binnenkort een nieuwe versie in het Berbers, Arabisch en Turks. Met veel plaatjes! Ik sluit mijn vrijdagpreek af met de moraal van het verhaal: blijf met je rotpoten van onze SGP-haatbaarden af.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19949
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

Berichtdoor King George » Vr Okt 14, 2016 12:20 pm

In de SGP-hemel is de bar gewoon gemengd.


Let's wine about it Afbeelding Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5502
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

Berichtdoor sjun » Do Nov 10, 2016 8:04 pm

Ook daar tref je rare kostgangers. Maar geen religieus gelegitimeerde moorddadigen met ultralange tenen en korte lontjes. Dat heeft van Amerongen goed gezien. Zodra de zoveelste gezochte moderne moslim tevoorschijn getoverd wordt hoef je slechts tegen te werpen of die moderne opvattingen dankzij of ondanks islam te spotten zijn.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Nov 15, 2016 9:26 pm

Ik ben atheïst. En een van de beste. Er is niks mis met fundamentalistische overtuiging binnen het christendom. Dus? Respecteer de zondag! Wat is er mis om zondag - herstel: de zaterdag - als rustdag van God of van wie dan ook - onszelf - te respecteren als arbeidsloze dag in de letterlijke zin des woords? De hele familie dient zich op die uitverkoren dag zelf te vermaken.

Parbleu! Ik wil niks en niemand iets verplicht opleggen. Daar kots ik op. Vanwege de associatie met de walgelijk misselijk makende linkse Gutmenschen die een ieder de maat willen nemen.

Kortom: het volk beslist.

Dus geen rustdag voor God.

Ik ben het spuugzat. Om elke keer weer het op te nemen voor God. Alsof hij niet in staat is om zijn eigen boontjes te doppen. Hoe in en in-triest is het dat al die aardige SGP-mensen deze 'God bestaat niet' logica niet voor hun eigen rekening willen nemen?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1593
Lid geworden op: Do Apr 14, 2016 8:43 pm

Re: BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN ONZE SGP-HAATBAARDEN AF

Berichtdoor Pizzaman » Di Nov 15, 2016 9:52 pm

Het interesseert me geen bal wat de SGP gelooft.
Maar ik ben d'r wel blij mee.

Een dag om lui op m'n rug te liggen, of 300% te vangen voor enige verrichte arbeid.
Dank u heren. Van de SGP dan wel, want verder geloof ik het wel...niet.. nouja... boeien.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten