Syrisch-Orthodox (genocide)

Mahalingam
Berichten: 38688
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

de beroving Grieks-Orthodoxen

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mar 08, 2009 12:01 am

http://www.msnbc.msn.com/id/29491583/
European court fines Turkey in Greek Orthodox case
The European Court of Human Rights Tuesday ruled Turkey had violated the property rights of a Greek Orthodox foundation by seizing its land and ordered the government to pay damages.[...]
It is the latest ruling by the Strasbourg-based court against Turkey for violating the property rights of its ethnic Greek minority. The European Union, which Turkey seeks to join, has called on the government to return seized properties to minorities and expand their religious and cultural freedoms.
The European Court of Human Rights fined Turkey 105,000 euros ($131,880) for damages and expenses after it ruled authorities had illegally prevented the rightful owner of the Kimisis Teodoku Greek Orthodox Church from registering its property, the statement said[...]
In September, the European Court of Human Rights ruled in a separate case that Turkey had violated the property rights of the patriarchate by seizing a 100-year-old orphanage on an island off of Istanbul and ordered its return.[...]
The Istanbul-based Greek Orthodox Patriarchate, spiritual leader of 250 million faithful worldwide, has filed more than two dozen cases with the European Court of Human Rights to recover some of the thousands of properties it says it has lost.

Zou dit niet een beetje de EU-toetredingslust van de Turken verminderen? Het idee dat anderen ze de wet kunnen voorschrijven.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: Syrisch-Orthodox (genocide)

Berichtdoor naar boven » Zo Mar 08, 2009 1:58 am

Nu maar afwachten hoe lang de Greek Orthodox Patriarchate, spiritual leader of 250 million faithful worldwide, Istanbul-based blijft..
RTFM

Dhana
Berichten: 7964
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re:

Berichtdoor Dhana » Zo Mar 08, 2009 1:09 pm

Chaimae schreef:
chaimae.. ontken je de holocaust ook?Omdat jullie begonnen zijn! Het is dan logisch dat de Turken terugvechten. Waren jullie niet begonnen dan was er niks gebeurd.

Ik ontkent de Holecuast niet, maar er is op dit moment inderdaad een holecaust aan de gang. De Joden die de Palestijnen vermoorden die zijn net zo erg als Hitler bezig.


Zie mijn ondertekening. Versta je dat?


Beste Chaimae,

Toen de hamas en de fatah elkaar te lijf gingen voor een strijd om de macht, zijn er nog meer palestijnen ongekomen dan met de israelische aanval... heet dan dat dan geen genocide?? Of worden die slachtoffers gewoon onder het karpetje geschoven omdat het niet de bedoeling de eigen vuile was buiten te hangen, zoals dus ook met de genocide op christenen in Turkije en Syrie???

"Omdat jullie begonnen zijn..." hoe oud ben je eigenlijk... dat is kleuterlogica.. en dat wil journaliste worden... de hemel moge dat verhoeden....
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Syrisch-Orthodox (genocide)

Berichtdoor Manon » Zo Mar 08, 2009 2:47 pm

naar boven schreef:Nu maar afwachten hoe lang de Greek Orthodox Patriarchate, spiritual leader of 250 million faithful worldwide, Istanbul-based blijft..


Voor zover ik me herinner is Constantinopel altijd al de thuisbasis van de patriarch geweest. Die gasten zijn dus gewoon blijven zitten na de kruistochten, ook hadden de byzantijnen de kruistochten verloren.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Oecumenisc ... tantinopel
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

De rosse baard
Berichten: 20
Lid geworden op: Di Mei 26, 2009 11:39 am

Re:

Berichtdoor De rosse baard » Za Jun 06, 2009 8:06 pm

Chaimae schreef:
dat de christenen ook op politieke steun uit het christelijke Europa konden rekenen.


In de tijd van de Ottomaanse rijk dachten de Aramezen dat ze op England konden rekenen. Ze dachten namelijk dat de engelsen binnekort zouden lanceren. Zo begonnen de Aramesen met het binnenvallen van Turkse dorpen en steden en dar vrouwen en mannen en kinderen te moorden en verkrachten. Immers de Aramesen dachten dat de Engelsen snel zouden komen om hun te versterken. Maar dat was niet zo, de Engelsen kwamen niet en toen verklaarde Turkije de oorlog en vochten ze terug. Het was zelfverdediging. De Aramesen zijn begonnen met de oorlog. Zo ging het nog een paar keer door. Telkens als de Turkse mannen weg gingen voor de leger sloegen de Aramesen toen.

Ongelooflijk zeg! Is Chaimae ondertussen al veranderd van mening?

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Syrisch-Orthodox (genocide)

Berichtdoor BFA » Za Jun 06, 2009 9:41 pm

In de tijd van de Ottomaanse rijk dachten de Aramezen dat ze op England konden rekenen.


Dit is zo. De Engelse schepen lagen voor de Griekse havens.

Zo begonnen de Aramesen met het binnenvallen van Turkse dorpen en steden en dar vrouwen en mannen en kinderen te moorden en verkrachten


Dit is al heel wat minder zo. Vooral wat het moorden en verkrachten betreft.
Er zijn wat Turkse bezetters gedood in die dorpen, die van oorsprong Aramees Orthodox Christelijk waren. De meeste mensen Mohammedaan waren omdat dit de enige mogelijkheid was om aan de dood te ontkomen.

Het was zelfverdediging.


Mohammedanen stelen land en geest van iemand, als er gevochten wordt om iets terug t nemen roepen ze steeds zelfverdediging.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten