even voorstellen

Hier kunnen nieuwe forummers zichzelf even voorstellen als ze dat willen. Alvast van harte welkom, ongeacht je culturele, religieuze,...wat dan ook achtergrond!
Gebruikersavatar
Karel Kletskop
Berichten: 55
Lid geworden op: Do Mar 22, 2012 8:47 pm

even voorstellen

Berichtdoor Karel Kletskop » Do Mar 22, 2012 9:22 pm

Hallo allemaal, ik zal mij even voorstellen. Ik noem mij Karel Kletskop. Ik heb dit forum ontdekt via een link op de hyves van Scarlatti.

Ik maak me steeds meer zorgen over Nederland en haar verworven vrijheden voor vrouwen, homo's en minderheden. Over hoe onaangepaste sommige bevolkingsgroepen ons mooie Nederland terroriseren. Ik vind dat Nederland zich te veel aanpast aan een vreemde religie die nogal veel eisen stelt. Dat ik, zonder dat ik het weet, al regelmatig halal eet. :yuk: En ga zo maar door.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69294
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor Ariel » Do Mar 22, 2012 9:38 pm

Van Harte Welkom Karel. Een vriend van Scarlatti is onze vriend. Ik hoop dat je het hier naar je zin zal hebben.

Vriendelijke groet.
Ariel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor Ozes » Do Mar 22, 2012 10:01 pm

Welkom Karel, als iedereen echt zou geven om hun medemens zouden we dagelijks drommen van medestanders tegenkomen.

Maar men geeft slechts om sociale problemen wanneer ze er in hun eigen omgeving status mee verkrijgen.
Geeft je 500 Euro aan Afrikaanse kinderen? Geweldig!
Noem je iedereen die opkomt voor Nederlanders of kritiek uit op minderheden een racist? Niets dan verering.

Geef je om meisjes die in elkaar geslagen worden?
Omaatjes die beroofd worden? Nederlanders die uitgescholden worden vw afkomst?
Apostaten? Moslim vrouwen? Minderheden in het kalifaat?

Dan ben jij ineens ijskoud, koelbloedig en eigenlijk ook een vreselijke xenofoob. Die vreemde paradox, verklaard in socialistische werken welke poogden de maakbare mens in te zetten voor een enigszins plastische maar theoretisch effectieve strategie om een utopie te bouwen, is de oorzaak van onze zwakke weerstand tegen deze ideologie.
Laatst gewijzigd door Ozes op Vr Mar 23, 2012 12:08 am, 2 keer totaal gewijzigd.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: even voorstellen

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 22, 2012 11:32 pm

Van harte welkom! :wink:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor xplosive » Vr Mar 23, 2012 1:28 am

Welkom, Karel. Ik deel de kritiek die Ozes heeft. De verklaring van Ozes voor het ontstaan van die vreemde paradox, die er wat mij betreft inderdaad is en die ik ook herken en erken, lijkt mij op zijn minst nogal eenzijdig. Zo riepen CDA-ers op hun congres veelvuldig in heftige bewoordingen hoe erg ze het vonden dat ze misschien met die "vreselijke" Geert Wilders zouden moeten samenwerken. Dus valt het het ontstaan van die vreemde paradox op zijn minst ook te verklaren uit christelijke kortzichtigheid en de veronderstelling dat hebben van "een geloof" altijd nog beter is dan het hebben van "geen geloof". Nu is echter gebleken dat dat een levensgevaarlijke veronderstelling is die onze weerbaarheid tegen de islam ernstig verzwakt. Zo steunden christelijke Amerikanen islamisten in de strijd tegen het communisme. Een gruwelijke fout.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Alba
Berichten: 729
Lid geworden op: Zo Sep 03, 2006 4:11 pm
Locatie: Aarde

Re: even voorstellen

Berichtdoor Alba » Vr Mar 23, 2012 9:33 am

Welkom, Karel.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor Ozes » Vr Mar 23, 2012 7:41 pm

Zo riepen CDA-ers op hun congres veelvuldig in heftige bewoordingen hoe erg ze het vonden dat ze misschien met die "vreselijke" Geert Wilders zouden moeten samenwerken


Noem eens een paar politieke groeperingen welke zich niet politiek correct opstellen?
Logisch dat het CDA de marxisten volgt, net als elke andere politieke groep minus de PVV. In India zijn de grote Hindoestaanse politieke bewegingen zeer politiek correct, er is weinig verschil tussen India & Europa op het gebied van de Islam.In China worden vreedzame Christenen harder aangepakt dan gewelddadige Moslims, met dezelfde redenen. Het Frankfurt-Marxisme heerst overal gelijk.

Alle principes komen uit de marxistische ideologische scholen, en voor deze het wereldbeeld bepaalden waren Christenen niet te vergelijken met de huidige kliek van partij-christenen.Er zijn ook vrij weinig kerken (als ze er al zijn) die geen diaprax op hun volgelingen toepassen uit angst om leden te verliezen. Er worden wel meer Christenen wakker, ook te zien in Christelijke bladen, en hopelijk word het voor Christenen in Nederland onhoudbaar om het CDA te steunen kijken naar het verraad van de Christenen in het midden-oosten, en eigenlijk ook hier.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Dhana
Berichten: 7953
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: even voorstellen

Berichtdoor Dhana » Vr Mar 23, 2012 7:45 pm

Ook van mij een hartelijk welkom, Karel. Ik hoop nog veel van jouw hand te kunnen lezen hier. Je bent in ieder geval op de juiste site terecht gekomen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor xplosive » Za Mar 24, 2012 3:46 am

Ozes schreef:Alle principes komen uit de marxistische ideologische scholen, en voor deze het wereldbeeld bepaalden waren Christenen niet te vergelijken met de huidige kliek van partij-christenen. Er zijn ook vrij weinig kerken (als ze er al zijn) die geen diaprax op hun volgelingen toepassen uit angst om leden te verliezen. Er worden wel meer Christenen wakker, ook te zien in Christelijke bladen, en hopelijk word het voor Christenen in Nederland onhoudbaar om het CDA te steunen kijken naar het verraad van de Christenen in het midden-oosten, en eigenlijk ook hier.

Toch blijft het dan nog steeds opmerkelijk dat de Verenigde Staten (een christelijke natie bij uitstek) het islamisme voedde (o.a. in Bosnië, Kosovo en Afghanistan) in de strijd tegen het communisme (oftewel marxisme). Dus ik denk toch dat je vooral naar de neiging van christenen moet kijken om geloof (de islam) boven ongeloof te verkiezen. Het ware beter geweest als christenen zij aan zij met de communisten tegen de islamisten hadden gevochten, want het islamisme is een veel groter gevaar dan het communisme.

Verder is het zo dat in atheïstische landen zoals China en Japan het percentage moslims aanzienlijk lager is dan in gebieden waar veel christenen wonen. Het beleid dáár (wat niet op het christendom gebaseerd is) is dus véél effectiever. En godsdienstwaanzinnige christenen kunnen ze daar uiteraard óók als kiespijn missen.

Ik denk ook nog eens terug aan de excuses die de paus jegens de islamitische wereld maakte. Walgelijk gewoon.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Za Mar 24, 2012 10:01 am

Karel Kletskop,

Welkom op het forum. Iemand die hier komt via de Hyves van Scarlatti kan niet anders dan een aanwinst zijn.

Ik zelf deel veel van jou zorgen. Hier in Vlaanderen hebben we veel van dezelfde problemen met de islam en de moslims. Recent zelfs een aanslag (die moskeebrand). Bovendien ben ik ook vaak geïrriteerd tot kwaad over wat ik zie, gewoon op straat, in steden zoals Antwerpen, waar ik studeer. Ook ik maak me veel zorgen over onze verworvenheden en vrijheid, maar tegelijkertijd ben ik wel volledig overtuigd van de superioriteit van onze cultuur en onze normen en waarden.

Ik vind je naam trouwens leuk gekozen!

Welkom op het forum, Karel.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: even voorstellen

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 24, 2012 12:40 pm

xplosive schreef:Het ware beter geweest als christenen zij aan zij met de communisten tegen de islamisten hadden gevochten, want het islamisme is een veel groter gevaar dan het communisme.

Vandaag de dag is het inderdaad zo dat de Islam een veel groter gevaar is geworden dan het communisme, maar tijdens de Koude Oorlog lag dat toch echt anders. Niemand had voorzien dat de Islam zich tot zo'n dreiging zou ontwikkelen. En 'christenen zij aan zij met de communisten' vind ik net zo absurd als 'christenen zij aan zij met de moslims'.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18252
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: even voorstellen

Berichtdoor mercator » Zo Mar 25, 2012 11:33 am

xplosive schreef:Dus ik denk toch dat je vooral naar de neiging van christenen moet kijken om geloof (de islam) boven ongeloof te verkiezen..

ZEker. De 3 Volken van het Boek(de aanhangers van de 3 monotheïstische waanbeelden) zullen eerder bij elkaar aansluiting zoeken dan de juistheid van wetenschap en atheïsme erkennen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor Ozes » Zo Mar 25, 2012 12:13 pm

Toch blijft het dan nog steeds opmerkelijk dat de Verenigde Staten (een christelijke natie bij uitstek) het islamisme voedde (o.a. in Bosnië, Kosovo en Afghanistan) in de strijd tegen het communisme (oftewel marxisme).Clinton is een Marxist, en in Afghanistan was de Islam simpelweg nog niet zichtbaar als gevaar, logisch dat deze onderschat werd. Onzin verhaal dus.

Dus ik denk toch dat je vooral naar de neiging van christenen moet kijken om geloof (de islam) boven ongeloof te verkiezen. Het ware beter geweest als christenen zij aan zij met de communisten tegen de islamisten hadden gevochten, want het islamisme is een veel groter gevaar dan het communisme.


Het communisme is even gevaarlijk als de Islam, het is Marx die de fundering van het Westen heeft weggeslagen. Ik snap dat je het gevaar van het Communisme niet inziet, desondanks noem je mij vol illusies wanneer ik je als marxist bestempel. Zijn ideeën zijn gewoon nooit goed uitgevoerd toch!
Verder is het zo dat in atheïstische landen zoals China en Japan het percentage moslims aanzienlijk lager is dan in gebieden waar veel christenen wonen. Het beleid dáár (wat niet op het christendom gebaseerd is) is dus véél effectiever. En godsdienstwaanzinnige christenen kunnen ze daar uiteraard óók als kiespijn missen.


Als eerder gezegd, Moslims hebben beduidend meer rechten in China dan Christenen. Dat gaat er bij jou niet in. Je mist de capaciteit om in te zien dat het frankfurt-marxisme de wereld regeert en dat zegent telkens weer voldoende.

Ik denk ook nog eens terug aan de excuses die de paus jegens de islamitische wereld maakte. Walgelijk gewoon.


Denk dan ook maar aan wat ELKE atheïstische politicus wereldwijd over de Islam heeft gezegd. Dat is pas walgelijk. raar dat de paus reageert op de sociale druk gecreeert door de marxistische atheisten [c045.gif]
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor Ozes » Zo Mar 25, 2012 12:17 pm

De woorden van de Paus over Mohammed kwamen duidelijk als conclusie vanuit de theologie. Het relativisme welke hij hierna toonde is toch zeker geen Christelijk concept. De oorsprong is bekend, maar marxistische atheisten wereldwijd doen hun best dit te bestrijden.

Tip: Zodra het emotioneel te zwaar voor je is om te erkennen dat de atheisten waarmee je identificeert zich destructief gedragen, dan ben je geen onafhankelijke denker maar een propaganda stuk.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

mercator
Berichten: 18252
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: even voorstellen

Berichtdoor mercator » Zo Mar 25, 2012 12:20 pm

Ozes, je kijkt aldoor naar het verleden en dat moet je nu eenmaal nièt doen. Het Marxisme ligt op de vuilhoop van de geschiedenis, christendom wordt hoe langer hoe meer marginaal. Van beide kan je niks ingrijpends meer verwachten. Nu kan je proberen-zoals jij lijkt te wensen-om het lijk van het christendom te reänimeren, OF om met iets nieuws of alleszins werkzamer te komen. Wie het weet mag het zeggen. Ik zie alleen maar heil en levenskracht in het Europese nationalisme. Alleszins valt het me op dat de nationalisten in Europa de ENIGEN zijn die iets aan de moslimplaag willen doen. De christenen ? Vergeet het!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor Ozes » Zo Mar 25, 2012 1:25 pm

Het Marxisme ligt op de vuilhoop van de geschiedenis


De transformatie van het onderwijs, politieke correctheid, de pogingen tot het vernietigen van het Christendom, het verdwijnen van de Westerse man, black liberation theology en vele andere zaken stammend uit het Marxisme liggen zeker niet op de vuilhoop, deze bepalen juist de dagelijkse gang van zaken. Marx heeft nooit gedomineerd als vandaag.Hillary Clinton is afgestudeerd op een thesis welke het Marxisme prijst, Obama komt uit de Alinsky-school, de media gedraagt zich conform de wetten van Alinsky & gramsci, en ga zo maar door. Binnen het Westen bestaat er geen intellectueel antwoord op het frankfurt-marxisme, en dit blijkt ook dagelijks. In zoverre dat bijna niemand het Frankfurt Marxisme kent terwijl de daarin getrokken conclussies toch echt de basis zijn van de politieke correctheid.

Toch apart dat de meest intolerante atheisten hier juist niet inzien wat er buiten de Islam met het Westen gebeurt. Wat mijn punt bevestigt. Dat ik er geen oplossing voor heb is een tweede.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

mercator
Berichten: 18252
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: even voorstellen

Berichtdoor mercator » Zo Mar 25, 2012 1:43 pm

Ozes schreef:Toch apart dat de meest intolerante atheisten hier juist niet inzien wat er buiten de Islam met het Westen gebeurt. Wat mijn punt bevestigt. Dat ik er geen oplossing voor heb is een tweede.

Ik bedoelde dat het Marxisme als economisch systeem afgedaan heeft, simpelweg omdat het niet werkt. Wat de invloed van de post-Marxisten in onderwijs, politiek en media betekent, dàt weet ik zelfs heel goed, heb het aan den lijve ondervonden zoals je weet. Hoe dat te doorbreken ? Ik zou het niet weten. Wat ik wél weet is dat een Katholieke renaissance als tegengif wel de meest onwaarschijnlijke optie is, ook al doordat de ideologie van christendom en socialisme dicht bij elkaar liggen(wat jij zal ontkennen).
En kan je nu s ophouden om mij neer te zetten als een "intolerante atheïst" of iets dergelijks, dat paard haal je nu telkens weer van stal. Een échte atheïst gunt elke godsdienstwaanzinnige zijn hobby en loopt niet te koop met zijn atheïsme, precies alsof dat een of andere verdienste zou zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor xplosive » Zo Mar 25, 2012 3:05 pm

Pilgrim schreef:
xplosive schreef:Het ware beter geweest als christenen zij aan zij met de communisten tegen de islamisten hadden gevochten, want het islamisme is een veel groter gevaar dan het communisme.

Vandaag de dag is het inderdaad zo dat de Islam een veel groter gevaar is geworden dan het communisme, maar tijdens de Koude Oorlog lag dat toch echt anders. Niemand had voorzien dat de Islam zich tot zo'n dreiging zou ontwikkelen. En 'christenen zij aan zij met de communisten' vind ik net zo absurd als 'christenen zij aan zij met de moslims'.

"Niemand" is gelogen. Ja, voor mensen die toen stront in hun ogen hadden wel ja. Mensen met de betere intenties, van welke signatuur dan ook, horen samen te werken tegen het ergste kwaad. En het ergste kwaad is de islam.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor xplosive » Zo Mar 25, 2012 3:25 pm

Ozes schreef:Clinton is een Marxist, en in Afghanistan was de Islam simpelweg nog niet zichtbaar als gevaar, logisch dat deze onderschat werd. Onzin verhaal dus.

Voor blinde kippen was het inderdaad niet zichtbaar. De islam is namelijk altijd al een gevaar geweest.

Ozes schreef:Het communisme is even gevaarlijk als de Islam,!.

Het communisme heeft in ieder geval voor op de islam dat het niet godsdienstwaanzinnig is en dat is een groot verschil. Dat blijkt ook wel uit de technologische ontwikkelingen in communistische landen. Hoewel de techniek daar meestal achter (maar soms ook voor) liep op die van het westen, was de technologische vooruitgang daar veel groter dan in die achterlijke moslimlanden (en dat ondanks de handicap van Siberische winters).

Het communisme is ook vele malen makkelijker omver te werpen dan die achterlijke islam die zich nu hardnekkig een kwaadaardige weg in de westerse samenleving vreet.

Ozes schreef:Ik snap dat je het gevaar van het Communisme niet inziet,

Het totalitaire communisme is verwerpelijk en inderdaad gevaarlijk, maar de graad van verstandsverbijstering schat ik bij communisten veel lager in dan bij islamisten.

Ozes schreef:Als eerder gezegd, Moslims hebben beduidend meer rechten in China dan Christenen.

Waar blijkt dat uit.

Uit het artikel CHINA: Uighur Muslims stirring up trouble again – 20 killed blijkt bepaald niet dat de Chinezen zachtzinnig met moslims omgaan:

The exile group had said 20 Uighurs were killed — 14 beaten to death and 6 shot dead — and 70 arrested, when police opened fire on protesters

En uit het artikel China Restricts Islam blijkt dat evenmin:

With prayers banned in public areas, private hajj trips not allowed, teaching of the Noble Qur'an not allowed in private and students and government officials forced to eat during Ramadan, China is enforcing laws and regulations restricting the practice of Islam.

Dat zie ik die slappe christenen hier nog niet doen.

Ozes schreef:Denk dan ook maar aan wat ELKE atheïstische politicus wereldwijd over de Islam heeft gezegd. Dat is pas walgelijk.

Noem eens wat voorbeelden.
Laatst gewijzigd door xplosive op Zo Mar 25, 2012 5:51 pm, 3 keer totaal gewijzigd.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor xplosive » Zo Mar 25, 2012 3:30 pm

Ozes schreef:De woorden van de Paus over Mohammed kwamen duidelijk als conclusie vanuit de theologie. Het relativisme welke hij hierna toonde is toch zeker geen Christelijk concept.

De lafheid hiervan is wat mij betreft zeer kenmerkend voor het christendom.

Ozes schreef:Tip: Zodra het emotioneel te zwaar voor je is om te erkennen dat de atheisten waarmee je identificeert zich destructief gedragen, dan ben je geen onafhankelijke denker maar een propaganda stuk.

Het is een illusie te menen dat ik mij met iedere willekeurige atheïst identificeer.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17715
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor King George » Zo Mar 25, 2012 4:15 pm

Ik zie hier weer mooie inhoudelijke discussies. Ik wil toch even tussendoor komen storen en Karel Kletskop hier welkom heten. Zo te lezen heeft hij goede referenties. Wel, dan hoop ik dat hij hier verder aan zijn referentiekader gaat bouwen!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

mercator
Berichten: 18252
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: even voorstellen

Berichtdoor mercator » Zo Mar 25, 2012 7:16 pm

xplosive schreef:Het communisme is ook vele malen makkelijker omver te werpen dan die achterlijke islam die zich nu hardnekkig een kwaadaardige weg in de westerse samenleving vreet.
.

Natuurlijk, op luttele maanden tijd was het afgelopen met het communisme. Met Islam zie ik dat nog niet gebeuren omdat het niet ALLEEN een ideologie is, maar ook nog s genetisch, geografisch en psychologisch gedetermineerd is. Om een communist te "bekeren" is veel minder nodig dan om een moslim om te turnen. Een aap kan je kunstjes leren, een slak niet.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: even voorstellen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 25, 2012 9:39 pm

xplosive schreef:
Ozes schreef:Als eerder gezegd, Moslims hebben beduidend meer rechten in China dan Christenen.

Waar blijkt dat uit.

Uit het artikel CHINA: Uighur Muslims stirring up trouble again – 20 killed blijkt bepaald niet dat de Chinezen zachtzinnig met moslims omgaan:

The exile group had said 20 Uighurs were killed — 14 beaten to death and 6 shot dead — and 70 arrested, when police opened fire on protesters

Dat China moslimextremisme keihard aanpakt is nog geen argument dat moslims niet meer rechten zouden hebben dan Christenen. Het laat alleen maar zien dat moslims gewelddadiger zijn en daarom aangepakt worden.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: even voorstellen

Berichtdoor xplosive » Zo Mar 25, 2012 9:52 pm

Pilgrim schreef:Dat China moslimextremisme keihard aanpakt is nog geen argument dat moslims niet meer rechten zouden hebben dan Christenen. Het laat alleen maar zien dat moslims gewelddadiger zijn en daarom aangepakt worden.

Ok. Maar ik wil dan van Ozes wel graag onderbouwing van zijn bewering dat moslims in China een betere behandeling krijgen dan christenen.

De inventiviteit in communistische landen is in ieder geval veel groter dan in die achterlijke moslimlanden. Zie bijvoorbeeld hoe men in het communistische Cuba het plotselinge olietekort te lijf ging na het ineenstorten van de Sovjet-Unie in How Cuba Survived Peak Oil.

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

mercator
Berichten: 18252
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: even voorstellen

Berichtdoor mercator » Zo Mar 25, 2012 10:34 pm

xplosive schreef:De inventiviteit in communistische landen is in ieder geval veel groter dan in die achterlijke moslimlanden.]

Dat is evident. Op dit moment zijn de Amerikanen afhankelijk voor ruimtereizen van de tijdens het communisme ontwikkelde Russische Sojoez raketten. Terwijl ze in moslimlanden niet eens een gammele fiets kunnen produceren, ondanks alle ontwikkelingshulp die ze al hebben gehad. De communistische regimes waren in niets te vergelijken met de moslim-ellende, die laatste regimes zijn nooit het stenen tijdperk ongroeit.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “Welkom nieuwe forummers”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten