Pagina 1 van 1

wederom hallo van mij

Geplaatst: di apr 02, 2013 12:46 pm
door Karel Kletskop
Hoi allemaal,

Ik heb besloten om toch weer hier te gaan komen. Indertijd had ik het te druk. Nu ik de zoveelste ban gekregen heb op een nieuwsforum omdat ik soms wat anti-islam geluiden laat horen ben ik het beu geworden. Die zijn mij te links daar.


Ik geloof in leven en laten leven. In welke religie jij gelooft moet je zelf weten. Maar val mij daar niet mee lastig. Martel geen dieren ritueel dood omdat een oud boek dat zegt. Discrimineer geen vrouwen, homo's of andere minderheden zoals de islam en de katholieke kerk dat doen.

Ik hou van Nederland en vind dat het in een hoog tempo naar de donder gaat. Niet alleen door de bezuinigingen van onze regering maar ook door vreemde culturen die hier hun manier van leven opdringen aan mij als geboren en getogen Brabander.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: di apr 02, 2013 12:56 pm
door Ariel
Welkom Karel. Fijn om je weer te zien. Goed dat je ons team komt versterken. icon_thumbup.gif Meng je in een discussie en laat wat van je horen.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: di apr 02, 2013 1:22 pm
door op z'n kop
Hallo.
Zelfs hier heb ik me een plekje mogen bevechten, omdat ik zo onsamenhangend onze maatschappij uitkots.
Ik lust geen moslims zoals ze nu smaken, zonder koran zal het vast beter gaan!
Er valt genoeg te leren en begrijpen als je over alle onderwerpen ook zonder schroom mag praten.
Flats de ellende er maar uit en zorg dat de brokkels goed zichtbaar zijn!(dat heb ik geleerd hier)
Groetjes.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: di apr 02, 2013 5:34 pm
door Ozes
Hoi, welkom terug op FFI

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: di apr 02, 2013 5:59 pm
door Dhana
Welcome back Karel. Als je je gal wilt spugen over de islam en bijbehorende uitwassen ben je hier beter af dan bij die nieuwsforums.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: di apr 02, 2013 8:58 pm
door Schepsel
Hoi, welkom terug :smile4:

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: wo apr 03, 2013 5:48 am
door H.Numan
Tja, vrijheid van meningsuiting is iets dat linkse fora hoog in het vaandel hebben staan, zolang je tenminste wel politiek correct bent en tegen de PVV en Wilders. Anders zeer zeker niet. De welbekende Willem H, Cypress of Danube kreeg hier veel meer speelruimte dan hij en z'n maatjes ons ooit zouden geven op hun fora.

Wederom van harte welkom, en we hopen veel van je te horen! :greeting2:

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: wo apr 03, 2013 11:24 am
door King George
Ik heet je van harte welkom!

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: wo apr 03, 2013 12:04 pm
door mercator
H.Numan schreef:Tja, vrijheid van meningsuiting is iets dat linkse fora hoog in het vaandel hebben staan, zolang je tenminste wel politiek correct bent en tegen de PVV en Wilders. Anders zeer zeker niet.:
Ik heb iets dergelijks meegemaakt op een SKEPP forum, zgz. intellectuelen die de logica hoog in het vaandel voeren en ten strijde trekken tegen astrologie, homeopathie, christendom en alle andere "achterlijke "zaken. Toen ik eea negatiefs over moslims en Islam vertelde vloog ik er onmiddellijk uit want ze waren mijlen ver verheven boven populistische en racistische praatjes.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: wo apr 03, 2013 3:08 pm
door Karel Kletskop
Datzelfde heb ik dus met nujij.nl Je mag iedereen verrot schelden maar zeg geen woord verkeerd over die zielige gediscrimineerde islamieten. Vooral marokkanen zijn een ster in zich gediscrimineerd voelen.

En na de zoveelste post die verwijderd is ben ik het beu. Ik heb er weer eens een tijdelijke ban en ik ben het er beu. Ze zijn te links. Echte dhimmy's. Ik moet er echt aan wennen dat ik hier bijna alles mag zeggen wat ik denk, zelfs al is het iets negatiefs over de islam. Het kan hier zo maar.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: wo apr 03, 2013 3:09 pm
door Ariel
Karel Kletskop schreef: Ik moet er echt aan wennen dat ik hier bijna alles mag zeggen wat ik denk, zelfs al is het iets negatiefs over de islam. Het kan hier zo maar.
:lol: Je kan de plaat staal van je mond afhalen Karel.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: wo apr 03, 2013 3:14 pm
door op z'n kop
Karel Kletskop schreef:Datzelfde heb ik dus met nujij.nl Je mag iedereen verrot schelden maar zeg geen woord verkeerd over die zielige gediscrimineerde islamieten. Vooral marokkanen zijn een ster in zich gediscrimineerd voelen.

En na de zoveelste post die verwijderd is ben ik het beu. Ik heb er weer eens een tijdelijke ban en ik ben het er beu. Ze zijn le links. Echte dimmy's. Ik moet er echt aan wennen dat ik hier bijna alles mag zeggen wat ik denk, zelfs al is het iets negatiefs over de islam. Het kan hier zo maar.
Op nu.jij was ik binnen een dag al verwijderd, omdat ik begon over het in de steek laten van gehandicapten die dankzij bezuinigingen zelf over straat moeten om boodschappen te doen.
Je reinste verwaarlozing en val kapot boodschap van onze regering, omdat zelfs bejaarden niet veilig hun schapjes meer kunnen halen en de aanbieding van prooi dus effekes weet ik veel hoe vaak wordt verdubbelt voor ons straattuig. Ik voel met je mee.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: do apr 04, 2013 4:31 am
door H.Numan
Dat kom je letterlijk overal tegen. Ik was top contributor history in Yahoo answers. Ik ben na 1 niet correcte opmerking over religie (juist ja, die van de lange tenen) geschorst. Heb me verder nooit meer met Yahoo answers bemoeit.

Dit soort bedrijven komt zichzelf wel tegen.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: do apr 04, 2013 12:28 pm
door xplosive
Welkom, Karel.

Gelukkig zijn er ook linkse mensen die de nuance zoeken en niet blind achter datgene aanlopen wat voorgekauwd wordt door mensen die verondersteld worden links te zijn.

Linkse mensen dus die afstand nemen van het ongenuanceerd bashen van de PVV en Geert Wilders.

Kritiek vind ik oké, maar ik vind het niet oké als mensen ongenuanceerd zwarter worden gepresenteerd dan ze in werkelijkheid zijn.

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: do apr 04, 2013 8:06 pm
door Mahalingam
Er zijn schrijvers die zich wel socialistisch oriënteren maar der foute keuzes van links zwaar bekritiseren.
Bijvoorbeeld Carel Brendel: http://www.carelbrendel.nl/
Hij schreef eerder de boeken: "Het Verraad van Links" en "De Onzichtbare Ayatollah".
Dat is hem niet in dank afgenomen, de nestbevuiler!

Re: wederom hallo van mij

Geplaatst: zo aug 11, 2013 7:04 pm
door Scarlatti
Hoi Karel,
long time no see... maar ben jij ook bij FaceBook?

Jij wilt toch graag wat DOEN zeg je? Dan heb ik hier wat voor je! Eindelijk kunnen wij wat gaan doen!

Sluit je aan bij ZWAAN KLEEF MAAR AAN!
Berichtdoor Scarlatti » zo aug 11, 2013 10:54 am

Hoi luitjes,

even voor de goede orde de demonstratie waar jullie het hebben over een te plannen meeting en die eventueel te laten samenvallen met de 'nationale demonstratie de 21e September is op een ZATERDAG, NIET op een ZONDAG dus.
het is ZATERDAG de 21e September... De Nationale demonstratie door Geert Wilders uitgeroepen zal op De KOEKAMP in Den Haag plaatsvinden van 13u tot 14u.
http://www.parool.nl/parool/nl/3587/POL ... I.facebook

Dit sluit perfect aan denk ik om jullie te vertellen waar ik Inmiddels bij betrokken ben geraakt en naar ik hoop ook jullie je willen aansluiten, het is een BurgerSamenwerkingsVerbond ter behoud van Identiteit, Vrijheid en Soevereiniteit. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
'Zwaan Kleef Maar Aan' https://www.facebook.com/zwaan.kleefaan.9 om ons land en ons volk te bevrijden van de islamisering, de eu en àlle verdere misstanden.

Lees hier meer en sluit je aan, wij ondersteunen èlk LPF/PVV beleid.
Zwaan-Kleef-Maar-Aan
We kennen waarschijnlijk allemaal het volgende sprookje van de gebroeders Grimm:

Een man heeft drie zonen, de jongste heet Domoor en wordt door iedereen bespot. De oudste zoon gaat hout halen en krijgt een eierkoek en fles wijn mee. Hij ontmoet een mannetje en deze vraagt om voedsel en een slokje wijn, maar krijgt niks. De jongen slaat zich tijdens het werk met de bijl in zijn arm en gaat naar huis. De tweede zoon gaat hout hakken en geeft het mannetje ook niks, hij hakt zich in zijn been en gaat naar huis.
Domoor wil hout gaan hakken en na lang aandringen mag hij gaan. Hij krijgt een koek die met water in de as is gebakken en een fles zuur bier van zijn moeder mee. Hij geeft het grijze mannetje te eten en het blijkt een fijne eierkoek te zijn. Het mannetje zegt dat Domoor beloond zal worden voor zijn goede hart, Domoor moet een boom omhakken. Tussen de wortels ligt een gans met gouden veren en Domoor neemt deze mee naar de herberg.
De drie dochters van de waard zien de vogel en willen een veer. De oudste dochter grijpt de gans, maar haar handen plakken aan de vogel. Ook de tweede dochter komt vast te zitten als ze haar zuster aanraakt. Dit gebeurt ook met de derde dochter en Domoor gaat met de gans en de meisjes op weg. De pastoor komt het gezelschap tegen in het veld en wil de dames wegtrekken, maar komt ook vast te zitten. Ze komen een koster tegen en twee boeren, met zeven personen zitten ze vast en hollen achter Domoor aan.
Het gezelschap komt in een stad waar degene die de koningsdochter aan het lachen kan krijgen met haar mag trouwen. Als het meisje het gezelschap ziet, begint ze te schaterlachen.
Dit sprookje heeft talloze burgers geïnspireerd om de naam van dit sprookje te gebruiken voor een serieus burgersamenwerkingsverband “Zwaan Kleef Maar Aan”. http://zwaankleefmaaraan.wordpress.com
https://www.facebook.com/zwaan.kleefaan.9

Tip 1) Ga naar evenementen en lees de doelstellngen van stichting Zwaan-Kleef-Maar-Aan i.o.

Tip 2) Bezoek de blog op http://www.zwaankleefmaaraan.wordpress.com http://zwaankleefmaaraan.wordpress.com/ ... aan-u-ook/
en lees over onze achtergronden.

Tip 3) Schrijf een email aan [email protected] en maak deel uit van ons landelijk netwerk (in opbouw)
Grtz
Bert, Scar, Ya'akov en Talyah

Ik hoop dat ik jullie allemaal zal zien de 21e September, sluit je aan bij ZwaanKleefMaarAan op FaceBook en wij hebben ook een beveiligd forum inmiddels draaiend.

Grtz
Scar