Nazi's, Zionisten en de FFI: Zoek de verschillen

Moderator: M

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Nazi's, Zionisten en de FFI: Zoek de verschillen

Bericht door Manon »

En aan dit soort mensen moet Israël nu volgens de hele internationale gemeenschap een eigen staat geven. Terwijl ze die al lang en breed hebben (Jordanië, waar 80%% van de bevolking Palestijns is).
De Britten hadden gewoon CisJordanie Cisjordanie moeten laten blijven, en het stuk Palestijns Mandaatgebied (75% van het geheel) gewoon Palestina moeten noemen!
Stel je voor ! Wat had dat een hoop zever kunnen schelen!

De meeste poco linkiewinkies weten nu geeneens dat het gros van het Palestijnse mandaatgebied gewoon Jordanie is! En dat de meest "palestijnen" gewoon een Jordaans paspoort hebben.
Die Antwerpse stadsdichter van een aantal jaren geleden, bleek ook zo'n ... asielzoeker? te zijn, een PALESTIJN nog wel, MET EEN JORDAANS PASPOORT.... Nassr en nog iets...

Zou dat hetzelfde zijn als een VLAMING met een Belgisch paspoort? Of is dat gewoon een xenofobe racistische nationalist?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Nazi's, Zionisten en de FFI: Zoek de verschillen

Bericht door Scarlatti »

Nee hoor Manon, dit is een gedachte die bij ieder 'normaal' mens opkomen zou of iig zou moeten opkomen.. dus niet bij de linkse poco's en die nassr is dat niet die vreselijke huilebalk die zo vaak bij Terzake en canvas 'de ware toedracht' (volgens die linkmiegels dan hè) mocht komen 'toelichten'? Vreeeeselijk ventje... ook die een paar weekjes 'op vakantie' bij een 'talibanggang-groepje' wedden dat ie daarna de zaken heel anders ziet? als ie nog leeft dan natuurlijk want dat weet je nooit met die lui...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
yoka
Berichten: 105
Lid geworden op: vr jul 24, 2009 1:52 pm

Re: Nazi's, Zionisten en de FFI: Zoek de verschillen

Bericht door yoka »

@ Nukik

Nou je mag hoor 'Nu IK! Laten wij op de keper bekijken wat je schrijft:
De Talmud definieert allen die niet Joods zijn als onmenselijke dieren, en ziet speciaal niet-Joden als niet afstammend van Adam.


'Uiverkorenen''zo zien de Chinezen en de Japnners zichzelf; en niet te vergeten 'moslims' 'wij zijn de uitverkorenen van Allah' en de 'rest van de mensheid kan stikken'.

Overtuig jezelf:
My answer is: The people of truth can never be equal to the people of falsehood.

If you are the one who obeys God, the Creator of the universe, and following His orders, then how can you ever be like those who worship Satan?

Allah Almighty said:

أًمْ حَسِبَ الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئَاتِ أّن نَّجْعَلَهُمْ كَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَوَاء مَّحْيَاهُم وَمَمَاتُهُمْ سَاء مَا يَحْكُمُونَ [الجاثية : 21]
45|21|Or do those who commit ill deeds suppose that We shall make them as those who believe and do good works, the same life and death? Bad is their judgment!

Also He said:

أَمْ نَجْعَلُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ كَالْمُفْسِدِينَ فِي الْأَرْضِ أَمْ نَجْعَلُ الْمُتَّقِينَ كَالْفُجَّارِ [صـ : 28]
38|28|Shall We treat those who believe and do good works as those who spread corruption in the earth; or shall We treat the Pious as the wicked?

so, YES.. we are not just MERE humans, but rather we are Muslims who have the truth with us.


http://sn0wfalcon.wordpress.com/2009/07 ... al-awlaki/" onclick="window.open(this.href);return false;

En moslims noemen Joden (!) 'apen en beesten'; en laten dit moslimkinderen herhalen op video's.

Maar helaas anti-semitisme bloeit WELIG onder moslims. Ben jij dat 'moslim'? Zou mij niet verbazen met je anti-semitisme. Wat heb JIJ met Israel te maken? Hoe zit dat met MILJOENEN MOSLIMS en ONDSCHULDIGEN door moslims vermoord in een paar decennia - en die niet van ophouden weten met hun GRUWELIJK geweld geinspireerd vanuit de Koran/Mohammed? :roll:
Plaats reactie