Geert Wilders op TV

Moderator: M

Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 196
Lid geworden op: Ma Jan 16, 2012 7:23 pm

Geert Wilders op TV

Berichtdoor Leader » Di Jan 24, 2012 12:15 pm

Geert wilders is vandaag om 12.20 uur op TV bij RTL 7 (RTLZ) interview met Frits Wester. :wink:
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.

Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 196
Lid geworden op: Ma Jan 16, 2012 7:23 pm

Re: Geert Wilders op TV

Berichtdoor Leader » Di Jan 24, 2012 2:14 pm

Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73756
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Geert Wilders op TV

Berichtdoor Ariel » Di Jan 24, 2012 2:55 pm

Het was een goed gesprek. Hier is de complete uitzending. http://www.rtl.nl/xl/#/u/ac5aee53-9c62- ... 9f408762b6

En op de Elsevier is een verslag van de uitzending te lezen. Voor de luie link klikker onder onze lezers is hier ( nog eens :) ) het verslag.

Wilders: Nederland onveiliger met SP aan de macht

dinsdag 24 januari 2012

Als de SP aan de macht komt, wordt Nederland onveiliger, duurder en Europeser. De oppositiepartij is volgens PVV-leider Geert Wilders een wolf in schaapskleren.

Dat zegt Wilders dinsdag in een interview met RTL Z. Hij reageert op de wekelijkse peiling van Maurice de Hond, waarin de SP de grootste partij van Nederland is en de PVV kiezers verliest aan de partij van Emile Roemer.

Bezuinigingen
'De SP heeft de wind mee. Dat gun ik ze van harte, maar als je naar de inhoud kijkt, houd ik mijn hart vast dat ze het ooit in Nederland voor het zeggen krijgen.'

Volgens Wilders wordt Nederland onveiliger doordat de SP tegen de invoering van minimumstraffen is. 'Criminelen komen er bij de SP beter van af.' Ook is de Socialistische Partij altijd voor een generaal pardon geweest en voorstander van een 'federaal Europa'. Volgens Wilders is dat niet wat de achterban van de partij wil.

Hij gaat in het interview ook in op de extra bezuinigingen die het kabinet naar verwachting moet doorvoeren. Wilders schat de kans dat hij een akkoord bereikt met coalitiepartners VVD en CDA over bezuinigingen op 50 procent. Hij gaat zijn best doen om veel punten binnen te halen en zegt dat het zware onderhandelingen gaan worden.

Hoofddoek
Wilders heeft ook gereageerd op de kritiek die hij kreeg nadat de PVV Kamervragen stelde over de hoofddoek van koningin Beatrix. Critici verweten Wilders 'belletje-trek-politiek' te bedrijven. 'Ze hadden natuurlijk een punt. Maar de vragen waren absoluut terecht.'

De PVV-leider vraagt zich af waarom de Koningin twee keer een moskee moet bezoeken. Ook wijst hij op het bezoek van toenmalig koningin Juliana in 1963 aan een moskee in Iran. Zij droeg geen hoofddoek, maar een hoed.

Wilders zegt vraagtekens bij de boodschap van de Koningin, die tijdens haar bezoek aan Oman zei dat vrouwen in de regio niet worden onderdrukt. 'Ik denk dat het toch een stuk genuanceerder ligt.'

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... -macht.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Commentaar van Lezers”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten