"Alle Moslims zijn één uhmmah"

Moderator: M

Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

"Alle Moslims zijn één uhmmah"

Bericht door Lodewijk Nasser »

Chaimae schreef:
De Islam is niet te verslaan.Daar ben ik gewoon 100% zeker van.
De Islam breidt zich alsmaar uit, en het wordt alsmaar sterker.
De Islam is sterk, omdat de mensen zich verbonden met elkaar voelen.Alle Moslims zijn één uhmmah(woorden van de profeet Mohammed vzmh).


Lodewijk Nasser ging op onderzoek uit. En onderzocht die claim?

Voor de goede, het betreft hier louter om nieuwsberichten van de afgelopen 24 uur. Ten tweede gaat het hier alleen om moslims onderling.

Beste Chaimae en andere moslims,
Als je al deze nieuwsberichten gadeslaat, komt het dan niet op dat er iets intrinsiek mis is met de Islam?
Doden bij confrontaties Hamas en Fatah 27-01-07


In de Gazastrook is het voor de derde achtereenvolgende dag tot ernstige confrontaties gekomen tussen Hamas en Fatah. Daarbij zijn twee mensen omgekomen.

Daarmee is het aantal doden sinds het oplaaien van het geweld donderdagavond op 19 gekomen. Aanhangers van Fatah en Hamas namen elkar onder vuur waarbij ook aanvallen met mortiergranaten werden uitgevoerd.

Onder de slachtoffers is ook een tweejarig jongetje. Eén van de doden van vandaag is een student die bij een universiteit tussen twee schietende groepen terechtkwam.

Eenheid
Het geweld van de afgelopen dagen komt na bijna twee maanden van relatieve kalmte. Daarin deden de regerende radicale Hamas-beweging en de rivaliserende Fatah van president Abbas opnieuw pogingen om een regering van nationale eenheid te vormen.

De partijen slagen er maar niet in om samen tot een regering te komen. Fatah verloor in januari 2006 de verkiezingen van Hamas, waarop Hamas een regering vormde met premier Haniyeh aan het hoofd.

Maar deze regering kwam snel in de problemen omdat internationale sponsors hun steun introkken.

Vieren
De gevechten van gisteren vielen samen met een betoging van Hamas-leden. Die vierden dat hun partij een jaar geleden democratisch aan de macht is gekomen.

Hamas heeft bekendgemaakt niet verder te willen praten met Fatah, nu er doden zijn gevallen bij de confrontaties tussen Fatah en Hamas. "Zo lang Fatah doorgaat met doden, kan er geen dialoog zijn", zei een Hamas-woordvoerder. Fatah wijst met de beschuldigende vinger terug naar Hamas: "Wij van Fatah zijn niet gestopt met de dialoog."


Veel doden bij aanslag Pakistan

ISLAMABAD (ANP) - Bij een bomaanslag op een markt in het noordwesten van Pakistan zijn zaterdag zeker veertien doden gevallen. Dit is van de politie van het Aziatische land vernomen. Onder de slachtoffers zijn twee hoge officieren van de politie.

De bom ging af op een markt in de plaats Peshawar, in de buurt van de grens met Afghanistan. Zeker dertig mensen raakten gewond. Op het moment van de aanslag waren op het marktplein, waar ook een moskee staat, veel politieagenten aanwezig. De agenten waren opgeroepen om een sjiitische religieuze processie te bewaken.

Rellen ondanks miljardenhulp

BEIROET/PARIJS - Het groeiende verzet tegen de pro-westerse regering van Libanon heeft donderdag een schaduw geworpen over een internationale donorconferentie, die bijna 6 miljard euro opbracht voor het geteisterde en verscheurde land.

De jongste rellen tussen aanhangers en tegenstanders van de regering-Siniora eisten naar verluidt zeker vier mensen het leven. De slachtoffers vielen tijdens confrontaties op de Arabische universiteit in de hoofdstad Beiroet. Zij zouden zijn doodgeschoten. Het aantal gewonden liep in de tientallen.

Siniora-aanhangers en medestanders van de oppositie gingen elkaar vooral met stenen en stokken te lijf. De politie en militairen schoten in de lucht om de vechtende menigtes uiteen te drijven. Het Libanese leger stuurde tanks naar de universiteit en stelde een uitgaansverbod in voor de stad, nadat de onlusten zich hadden uitgebreid.

Premier Siniora en zijn regering staan onder grote druk van de oppositie. De machtige islamitisch-sjiitische beweging Hezbollah en andere groepen eisen het vertrek van de door het Westen gesteunde premier en willen nieuwe verkiezingen. Eerder deze week kwam het al tot een staking en andere protestacties in het hele land, waarbij drie personen stierven.

Recordschuld
De omstreden premier Siniora zelf was niet in Libanon. Hij woonde in de Franse hoofdstad Parijs een conferentie bij om geld in te zamelen voor zijn land. De internationale gemeenschap zegde een bedrag van ruim 7,6 miljard dollar (5,8 miljard euro) toe, duidelijk meer dan was verwacht. De Franse president Chirac maakte het bedrag bekend en zei dolblij te zijn met het resultaat.

De financiële steun moet helpen voorkomen dat Libanon, dat gebukt gaat onder een recordschuld van ruim 40 miljard dollar, economisch instort. Het land heeft niet alleen geld nodig voor de wederopbouw van het land na de verwoestende Israëlische luchtaanvallen vorig jaar zomer op bolwerken van Hezbollah-strijders. Het buitenland stelde ook fondsen beschikbaar voor politieke en economische hervormingen die een effect op de lange termijn moeten hebben.

Een deel van het Amerikaanse hulpgeld bijvoorbeeld is bedoeld om het zwakke veiligheidsapparaat in Libanon te trainen en te bewapenen. Washington wil zo de positie van Siniora versterken.

De Wereldbank en de Europese Investeringsbank (EIB) stelden gezamenlijk bijna 2 miljard euro beschikbaar. Saudi-Arabië beloofde 770 miljoen euro. De Saudische regering gaf ook nog eens 77 miljoen euro voor de Libanese begroting. De Verenigde Staten en de Europese Unie lieten eerder deze week al weten dat ze in totaal ruim 1 miljard euro extra voor Libanon reserveren.

Meer dan veertig landen en internationale organisaties waren op de top vertegenwoordigd. (ANP)

Aanslag in Bagdad: zeker 26 doden

BAGDAD (AP) - Een zelfmoordterrorist heeft donderdag in een sjiitische wijk van de Iraakse hoofdstad Bagdad dood en verderf gezaaid.

De man bracht een met explosieven geladen auto tot ontploffing middenin de woonwijk Karradah. Zeker 26 mensen vonden de dood, onder wie drie politieagenten. Verder vielen er 54 gewonden. De aanslag werd gepleegd kort nadat twee raketten insloegen in de zogeheten Groene Zone, de wijk in Bagdad waar buitenlandse ambassades en veel overheidsgebouwen zijn gevestigd.

Na de autobomaanslag werd opnieuw een zware explosie gehoord. De politie zei een tweede zelfmoordaanslag met een bomauto te hebben voorkomen door het voertuig zelf op te blazen voordat de bestuurder dat kon doen.

Donderdag vielen eerder op de dag bij een bomaanslag op een van de drukste markten van Bagdad, de Shorjamarkt, minstens vijf doden en twintig gewonden. Deze aanslag werd gepleegd met een bom die was bevestigd aan een geparkeerde motorfiets. Een tweede aanslag op een markt werd gepleegd in de gemengde wijk Baiyaa, in het westen van Bagdad. Daarbij viel een dode en raakten zeven mensen gewond.

Beide markten waren eerder het doelwit van aanslagen. Het is kennelijk de bedoeling van de opstandelingen daarbij zo veel mogelijk slachtoffers te maken.

Een hoge medewerker van het Iraakse ministerie van olie, Karim Hattab, is donderdag in zijn kantoor in Zuid-Bagdad gearresteerd op verdenking van corruptie. Het hoofd van de anticorruptiecommissie van de regering, Radhi al-Radhi, heeft dit bekendgemaakt.

Hattab, de directeur van Iraq Oil Products Distribution Co., wordt ervan verdacht een contract te hebben gesloten met een niet bestaand transportbedrijf. Er werden ongeveer dertig tankers met brandstof aan het vervoersbedrijf geleverd, waarvoor nooit een cent werd betaald. De Iraq Oil Products Distribution Co. is verantwoordelijk voor de distributie van olieproducten in Irak.

© Reformatorisch DagbladBashir dreigt met jihad tegen politie Indonesië

JAKARTA (AP) - De extremistische Indonesische moslimleider Abu Bakar Bashir heeft donderdag de Indonesische antiterreurpolitie met een heilige oorlog gedreigd naar aanleiding van de dood van vijftien moslimextremisten op het eiland Sulawesi.

Bashir is er door Australië en de Verenigde Staten van beschuldigd een kopstuk van de aan al-Qaida gelieerde Jemaah Islamiyah te zijn en als zodanig betrokken te zijn geweest bij terreuraanslagen. Hij riep moslims op een bijeenkomst in Jakarta ertoe op niet langer te werken voor de antiterreurpolitie Densus 88 op Sulawesi. „Als moslims worden gedood moeten wij terug slaan”, zei de 69-jarige geestelijke voor het gebouw van de Nationale Mensenrechtencommissie in de hoofdstad. „Zo nodig moeten wij een jihad organiseren.”

De politie zegt de vijftien mannen maandag te hebben doodgeschoten nadat zij onder vuur was genomen na een inval in een gebouw in Poso, een bolwerk van militante moslims op Sulawesi. Er werd een grote hoeveel vuurwapens en explosieven in beslag genomen.
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

JA, het is niet alleen Irak en de doorlopende evenemten in Palestina, Lebanon, ...
Veel doden bij aanslag Pakistan
Toont de ware natuur van het beest Islam.

Het Ashoura festival begint. Moslims zouden dan gedurende 10 dagen (termijn kan verkeerd zijn) in het geheel niet mogen doden.

In Pakistan gaat elk jaar dit festival gepaard met tientallen, soms honderden doden. Moslims die Moslims doden.

Meestal gaat dit nieuws verloren doordat de focus op Irak, Afghanistan ligt.

Dit is een ding dat niets te maken heeft met Afghanista, Irak, 100j kolonialisme.Dit gaat terug naar de dag dat Mohammed, in zijn liefde voor het pure kwaad, dit gecreerd heeft.

Dient het geen onthoofdingen, dan dient het sluipmoord, is het de basis voor totale oorlog. Niemand uit het Westen was in de buurt wanneer dit gecreeerd werd.

De enige manier om dit te eindigen is ofterwel: wij doden ze al, of kijken toe tot zij mekaar volledig hebben uitgeroeid. Tot ze eindigen wat ze begonnen zijn, op het ogenblik dat Ali het politieke gevecht verloor, Hussein met zijn 80 volgelingen werd vermoord.

Het is niet meer dan dit, dat er is voor Moslims. Het is niet meer dan dit dan ze hebben. Het is niet meer dan dit dat ze willen.

Alle levensenergie verspilen aan RELIGIEUZE OORLOG.

WAANZIN, Niet meer dan Waanzin, voortgekomen uit de liefde voor het bedrijven van de zuiverste,puurste vorm van kwaad.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

Bericht door Lodewijk Nasser »


Ode an die Freude

O Freunde, nicht diese Töne!
Sondern laßt uns angenehmere anstimmen
Und freudenvollere! (1)

Freude, schöner Götterfunken,
Tochter aus Elysium,
Wir betreten feuertrunken,
Himmlische, dein Heiligtum!
Deine Zauber binden wieder,
Was die Mode streng geteilt;
Alle Menschen werden Brüder, (2)
Wo dein sanfter Flügel weilt.

Wem der große Wurf gelungen,
Eines Freundes Freund zu sein,
Wer ein holdes Weib errungen,
Mische seinen Jubel ein!
Ja, wer auch nur eine Seele
Sein nennt auf dem Erdenrund!
Und wer's nie gekonnt, der stehle
Weinend sich aus diesem Bund.

Freude trinken alle Wesen
An den Brüsten der Natur:
Alle Guten, alle Bösen
Folgen ihrer Rosenspur.
Küsse gab sie uns, und Reben,
Einen Freund, geprüft im Tod;
Wollust ward dem Wurm gegeben,
Und der Cherub steht vor Gott!

Froh, wie seine Sonnen fliegen
Durch des Himmels prächt'gen Plan,
Laufet, Brüder, eure Bahn,
Freudig, wie ein Held zum Siegen.

Seid umschlungen, Millionen,
Diesen Kuß der ganzen Welt!
Brüder! Über'm Sternenzelt
Muß ein lieber Vater wohnen.
Ihr stürzt nieder, Millionen?
Ahnest du den Schöpfer, Welt?
Such' ihn über'm Sternenzelt!
Über Sternen muß er wohnen.
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
Gebruikersavatar
Silly
Berichten: 2256
Lid geworden op: do jan 11, 2007 12:01 pm

Bericht door Silly »

dat vind ik zo'n mooi muziekstuk :oops:
Froh, wie seine Sonnen fliegen
Durch des Himmels prächt'gen Plan,
Laufet, Brüder, eure Bahn,
Freudig, wie ein Held zum Siegen.
8)
And if you tolerate this, then your children will be next...
**{I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING FREE!!}**
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Muziek is HARAM.

Hoe kan je dan Muslims met een stuk van zulke schoonheid berijken. Laat staan, laten begrijpen.[/quote]
Wem der große Wurf gelungen,
Eines Freundes Freund zu sein,
Wer ein holdes Weib errungen,
Mische seinen Jubel ein!
Ja, wer auch nur eine Seele
Sein nennt auf dem Erdenrund!
Und wer's nie gekonnt, der stehle
Weinend sich aus diesem Bund. [quote][/quote]
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Silly
Berichten: 2256
Lid geworden op: do jan 11, 2007 12:01 pm

Bericht door Silly »

echt heh....

dansen erop mag wel... zolang je er maar niet naar luisterd :roll:

diep zonde.. want is superstuk
And if you tolerate this, then your children will be next...
**{I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING FREE!!}**
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Zouden helikopters met zware geluidsystemen boven hun steden, hun drang naar Religieuze oorlog kunnen verzachten?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Silly
Berichten: 2256
Lid geworden op: do jan 11, 2007 12:01 pm

Bericht door Silly »

BFA schreef:Zouden helikopters met zware geluidsystemen boven hun steden, hun drang naar Religieuze oorlog kunnen verzachten?
i wonder... zou wel een goed idee zijn...

wel goeie muziek op heh :D
And if you tolerate this, then your children will be next...
**{I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING FREE!!}**
Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Bericht door Polleke »

Nog een beter idee is antigeluid.

"Antigeluid is een geluid dat een ander geluid opheft. Dit kan men verwezenlijken door tegelijkertijd met het originele geluid dat men wil dempen, datzelfde geluid in tegenfase af te spelen. Daardoor ontstaat destructieve interferentie"

"Antigeluid is een misleidend begrip. Geluid is enerzijds het geheel van door het menselijk oor waarneembare trillingen. Dit wordt vaak verward met anderzijds de natuurkundige beschrijving van geluid als trilling van luchtmassa met als karakteristieke grootheden de frequentie, drukvariatie en het vermogen."

http://nl.wikipedia.org/wiki/Antigeluid

Na het opvragen van de geluidsband kan via het proces van reverse engineering een antigeluidsband maken. Zodra de salafistische propaganda door de straten schalt zetten de sjiiten hun antigeluidskanon aan.

Kunnen de toeristen genieten van een rustiek Pakistan! 8)
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Op het ogenblik werkt dit nog enkel met een repetitief geluid. Wordt reeds gebruikt bij mahines en zo. De kleine vertraging tussen opname van geluid en weergave van antigeluid van die salafistische propaganda werkt dus niet.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Polleke
Berichten: 3239
Lid geworden op: ma sep 04, 2006 3:07 pm
Locatie: Amsterdam

Bericht door Polleke »

daarom schreef ik ook:
Na het opvragen van de geluidsband
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Wat doe je met diegenen die een live in plaats van playback voorstelling geven?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Wat hebben Muslims nu op die aanslagen te zeggen. Vooral op die in Pakistan.

Die aanslag toont dat er iets veel ouder aan de hand is, dat opnieuw volle bloei gaat. Het Sunni/Shia conflict.
Dit komt niet uit een vacuum. Is even oud als Islam en toont hoe incompatibel Islam is met de Moderne Wereld, die zich construeerd op mensenrechten.

Mensenrechten baseren zich op mededogen en vergevingsgezindheid. Islam met zijn Wet van Allah, of Sharia is de grootste bron van onrechtvaardigheid in deze wereld. Sharia, alle Muslims die zich beroepen op de menselijkheid van hun geloof zouden hier beschaamd voor moeten zijn.

Alle Islamitische intellectuelen, inplaats van Islam een meer menselijke visie te geven in lijn met een moraal van menselijkheid, steunen ze zich op deze Sharia, construeren Islam tot de anti-these van de Moderne Wereld. Hun ideen komen ook niet uit een vacuum. Vallen in lijn met de lessen van Mohammed, die Islam geconstrueerd heeft als anti-these van de toenmalige wereld. Zijn gelovigen rijp heeft gemaakt voor Religieuze Oorlog.

Er is een rechte lijn tussen de nieuwe interpretaties. Puriteins, anti-rationalistisch, misogeen met een intolerante en bestraffende wet van God. Geweld, vooral geweld dat de diep gelovige laat baden in bloed. Vergoten bloed, het eigen als offer. Het bloed van het slachtoffer vergoten als ritueel.

In zijn constructie van anti-thesis van de Moderne Wereld, maakt Islam zich op voor een nieuwe, de bloedigste van alle Religieuze Oorlogen.

De voornaamste hoop van de Moderne Wereld is niet meer dan, dat Islam zijn oudere, op Allah's wet gesteunde, conflicten niet te boven komt. Dat deze Islam uithollen van binnenuit.

De aanslag in Pakistan is maar één voorbeeld van deze uitholling.

De aanslag in Pakistan, zou alle Muslims beschaamd moeten maken voor hun geloof.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Wat zegt de Islam over broederschap!“Slechts de gelovigen zijn broeders van elkaar.”
[Soerat al-Hoedjoeraat: 10]

“En dankzij Zijn gunst werden jullie broeders (van elkaar).”
[Soerat Aali Imraan: 130]


Helpt elkander in het verrichten van het goede en godsvrucht. En helpt elkander niet in het verrichten van de zonde en agressie.”
[Soerat al-Maa’idah: 2]

“En houdt allen vast aan het koord (geloof) van Allah en weest niet verdeeld.”
[Soerat Aali Imraan: 103]


----------------------------------------------------------------------------------
“het uitschelden van een moslim is verdorvenheid, en hem bestrijden is koefr (ongeloof)”

De moslim mag niet neerkijken op andere moslims en hen vernederen. De Profeet (vrede zij met hem) zei: “…Alles (wat toebehoort aan) een moslim is Haraam (verboden) voor de andere moslim, zijn bloed, zijn bezit en zijn eer.”


En tijdens de Hemelvaart van de Profeet (vrede zij met hem) zag hij een verzameling van mensen met koperen nagels waarmee zij hun gezichten en borsten openkrabden. De Profeet (vrede zij met hem) vroeg aan Djibriel (vrede zij met hem): “Wie zijn deze mensen?” Waarop Djibriel (vrede zij met hem) antwoordde: “Dat zijn degenen die de vlezen van mensen eten (door over hen te roddelen) en hun eer aantasten.”
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Wat vind je zelf over broederschap.

Achter een tekst van de Islam je verschuilen is makkelijk. Je hebt ook een mening.

Is er broederschap te vinden in Islam?
Wat, als je naar de aanslag in Pakistan kijkt?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Ik verschuil me niet achter een tekst.
Ik hou me alleen aan een tektst van Allah swt.

Er staat dus duidelijk dat de Moslims een broederschap moeten vormen.
Wat er dus in Irak gebeurt, is niet goed.


Ik vind dat de Moslim juist samen moeten werken, en een broederschap moeten vormen.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Ik hou me alleen aan een tektst van Allah
Is ook verstoppertje spelen.
Er staat dus duidelijk dat de Moslims een broederschap moeten vormen.
1400j praktijk van over en weer sturen van afgehakte hoofden spreekt dit tegen. Of is dat mystiek?

Pakistan, daar geldt het excuus van Amerikaanse invasie niet.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

Bericht door Lodewijk Nasser »

Nogmaals,
Beste Chaimae en andere moslims,
Als je al deze nieuwsberichten gadeslaat, komt het dan niet op dat er iets intrinsiek mis is met de Islam?
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
Gebruikersavatar
Ketter
Berichten: 4218
Lid geworden op: do jun 22, 2006 9:06 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door Ketter »

Chaimae schreef:Ik verschuil me niet achter een tekst.
Ik hou me alleen aan een tektst van Allah swt.

Er staat dus duidelijk dat de Moslims een broederschap moeten vormen.
Wat er dus in Irak gebeurt, is niet goed.


Ik vind dat de Moslim juist samen moeten werken, en een broederschap moeten vormen.
Jij vind dat (ik vind dat ook, maar dan wel voor HEEL de mensheid), en Allah zou dat ook beloven dat ook in z'n Koran ("dit is goede leiding", weet je wel), maar het gebeurt niet.

Dus de Koran is geen goede leiding, dus niet van "God".

Heel simpel en duidelijk.
Zonder (ji)haat straat.

Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan het feit dat ik niet kan geloven in een God die zo duidelijk kwaadaardig is?
Gebruikersavatar
Anneke
Berichten: 1174
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 6:59 pm

Bericht door Anneke »

Chaimea, áls er als iets goeds staat in de koran, áls er al iets in de koran staat wat betrekking heeft tot naastenliefde, vriendschap etc. dat gaat het altijd over naastenliefde en vriendschap BINNEN de islam, niet erbuiten. Aalmoezen geven, aleen aan moslims. Vlees uitdelen op het slachtfeest, alleen aan moslims. Gelijkwaardige behandeling, alleen jegens moslims.

Think, het christendom kent dit soort grenzen niet.
Islamofoob
Berichten: 250
Lid geworden op: zo apr 02, 2006 12:03 am
Locatie: Vesting Holland

Bericht door Islamofoob »

Anneke schreef:Chaimea, áls er als iets goeds staat in de koran, áls er al iets in de koran staat wat betrekking heeft tot naastenliefde, vriendschap etc. dat gaat het altijd over naastenliefde en vriendschap BINNEN de islam, niet erbuiten. Aalmoezen geven, aleen aan moslims. Vlees uitdelen op het slachtfeest, alleen aan moslims. Gelijkwaardige behandeling, alleen jegens moslims.

Think, het christendom kent dit soort grenzen niet.
Dat zie je heel goed Anneke, de ongelovigen kunnen inderdaad wat moslims betreft beter doodvallen. Hoe groot het verschil met de hulp die Westerse landen bieden aan slachtoffers van natuurrampen in islamitische landen.
In naam van De Vrijheid, de Democratie, de Tolerantie.
Geprezen zij De Democratie de Vrijheid der hemelen en der aarde
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Anneke schreef:Chaimea, áls er als iets goeds staat in de koran, áls er al iets in de koran staat wat betrekking heeft tot naastenliefde, vriendschap etc. dat gaat het altijd over naastenliefde en vriendschap BINNEN de islam, niet erbuiten. Aalmoezen geven, aleen aan moslims. Vlees uitdelen op het slachtfeest, alleen aan moslims. Gelijkwaardige behandeling, alleen jegens moslims.

Think, het christendom kent dit soort grenzen niet.

Jaa, dat weet ik.
Ik vind het ook erg tjah, scheinheilig.
Alleen de Moslims vormen een broederschap, en iedereen die niet-moslim is , is een ''vijaand.''
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49808
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

Islamofoob schreef:Dat zie je heel goed Anneke, de ongelovigen kunnen inderdaad wat moslims betreft beter doodvallen. Hoe groot het verschil met de hulp die Westerse landen bieden aan slachtoffers van natuurrampen in islamitische landen.
Ja, ook bij rampen in islamitische landen is het Westen erg vrijgevig, bijvoorbeeld bij de tsunami destijds of bij de aardbevingen in Iran of Pakistan. Soms keert de "dankbaarheid" terug in de borm van terreuraanslagen. De helft van het geld dat in Engeland werd opgehaald voor hulp aan Pakistan (vanwege de aardbeving) werd doorgesluisd naar een terreurorganisatie waar de aanslagen mee gefinancierd werden die gepleegd zouden worden met flesjes met springstoffen in vliegtuigen. Deze aanslagen zijn gelukkig verijdeld. Stank voor dank dus!
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

iedereen die niet-moslim is , is een ''vijaand.''
Ben je dan verwonderd dat dit terugkaatst?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

BFA schreef:
iedereen die niet-moslim is , is een ''vijaand.''
Ben je dan verwonderd dat dit terugkaatst?
In het begin dacht ik er anders over.
Toen was ik nog een strenge praktiserende Moslim.
Maar hoe meer ik lees, des te meer ik jullie begrijp.

Ik ben dus niet verwonderd.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Plaats reactie