Moslims zijn erger dan beesten...

Moderator: M

CroMagnon
Berichten: 57
Lid geworden op: do jan 23, 2003 1:54 am

Moslims zijn erger dan beesten...

Bericht door CroMagnon »

Moslims zijn doof, stom en blind, ze zijn als afgedwaald vee.....
Ze zijn als ezels, honden, verachte apen ....
Nee, ze zijn erger nog dan beesten....
Moslims zijn de slechtste der schepselen.


Vindt u deze omschrijvingen schokkend? Onacceptabel? Respectloos? Discriminerend?
Vindt u dit verwerpelijke KuKluxKlan-achtige praat? Haatdragend?
Vindt u dit misselijkmakend Nazistisch gebrabbel?
Vindt u deze teksten misschien zelfs fascistoïde, maar in ieder geval diep beledigend?

Ik hoop van harte dat uw antwoord op al deze vragen een volmondig 'Ja!' is.
Ik hoop van harte dat ieder weldenkend mens bovenstaande omschrijvingen als verwerpelijk beschouwd, omdat een hele groep mensen hier als een soort van 'untermenschen' wordt neergezet.

Er is echter 1 probleem.... Bovenstaande teksten zijn bijna rechtreeks afkomstig uit een zogenaamd goddelijk boek.... 'Bijna' zeg ik, omdat in het bedoelde boek deze omschrijvingen niet over moslims gaan.... In het bedoelde, zogenaamd goddelijke boek worden deze beledigende, respectloze omschrijvingen gebruikt voor NIET-moslims....

U raadt het misschien al.... het is de Koran waar ik over praat... het boek dat op handen gedragen wordt door onze islamitische medemens, het boek dat als absolute waarheid - boven iedere menselijke wet of mening verheven - geldt voor onze moslim broeders en zusters.

Onze moslim broeders en zusters, die eisen dat wij, niet-moslims, hun godsdienst en hun 'heilige' Koran met respect behandelen, die boos worden als wij, niet-moslims, kritiek uiten op de Koran. Onze moslim broeders en zusters die de mond vol hebben van 'belediging', 'discriminatie' en 'islamofobie'....

Onze islamitische medeburgers die maar niet willen begrijpen dat het juist de Koran, en dus hun Islam als godsdienst, is die beledigt, discrimineert en een mensonterende fobie laat zien... een diepgewortelde, beledigende, discriminerende fobie voor niet-moslims.... En dat al zo'n 1400 jaar lang.

Nederlandstalige online Koran:
http://www.gironet.nl/home/imaks/faaiin/koran.htm
 • 2:171. De ongelovigen gelijken op hem, die schreeuwt naar hetgeen niets hoort, het blijft een roep en een schreeuw. Zij zijn doof, stom en blind, zij begrijpen dus niet.

  25:44. Denkt gij dat de meesten hunner horen of begrijpen? Zij zijn slechts als vee - neen, zij zijn verder afgedwaald.

  62:5. Degenen die belast zijn met de Torah en deze niet naleven, zijn als een ezel die boeken draagt. Slecht is de staat van het volk dat de tekenen van Allah verwerpt. En Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.

  2:176. En indien Wij wilden, konden Wij hem er door verheffen doch hij verkoos de aarde en volgde zijn begeerten, hij is als een hond: als gij hem achtervolgt laat deze zijn tong (uit de bek) hangen en indien gij hem met rust laat steekt hij ook zijn tong uit. Dit is het geval van de mensen, die Onze tekenen verloochenen. Vertel daarom deze gelijkenis opdat zij mogen nadenken.

  2:65. Gij hebt degenen onder u gekend, die inzake de Sabbath overtraden. Al zo zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen."

  7:166. En toen zij overtraden, hetgeen hun was verboden, zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen."

  8:22. Voorzeker, erger dan de beesten zijn in de ogen van Allah de doven en de stommen die niet willen begrijpen.

  8:55. Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven

  98:6. Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.
8 engelse vertalingen:
http://quranbrowser.com
~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~

visit: muslim-quotes

~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~
_________________
Gebruikersavatar
Patrick
Berichten: 383
Lid geworden op: di jan 21, 2003 10:23 pm

Bericht door Patrick »

Dit is geniaal ! Je kan deze zinnen op een forum zetten bij wijze van teaser, afwachten hoe onze correcte medeburgers hier op reageren, en een tijdje pas je de oorspronkelijke post aan met bijhorende uitleg.
CroMagnon
Berichten: 57
Lid geworden op: do jan 23, 2003 1:54 am

Bericht door CroMagnon »

Dankje, Patrick.... dat is een idee dat is zelf ook had.... ik wilde even peilen hoe eventuele reacties hier zouden zijn.... ik ben nog bezig met aanpassingen, zo wil ik ook enkele haatdragende quotes van een islamitische vraag/antwoord site waarnaar regelmatig op moslim-forums verwezen wordt, op soortgelijke wijze 'editen' en verwerken .... ook zal ik het bericht dan in een engelse versie opstellen..... :twisted:
~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~

visit: muslim-quotes

~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~
_________________
Ben
Berichten: 27
Lid geworden op: do nov 04, 2004 5:44 pm

Raak!

Bericht door Ben »

Over discriminatie en simplisme gesproken.
Andersdenkenden worden in de koran niet alleen zwart gemaakt als leugenaars, onrechtvaardigen en vijanden, wat stompzinnig en agressief discriminerend is.
Om de rest van de wereld af te schilderen als (minder dan) dieren is het toppunt van bekrompenheid en autistische contactgestoordheid.
Zelfs dieren zijn niet zo dom.
Islam is blinde haat, ultrareactionair en EXTREEMRECHTS!
nina
Berichten: 1884
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 10:53 pm

Bericht door nina »

Ik mag ook altijd graag de koranteksten omdraaien om te laten zien hoe discriminerend de koran eigenlijk is. Stel je de Nederlandse wet voor met koranartikelen daarin, waarin je 'vrouwen' verandert voor 'moslims' - ik denk dat de woedende demonstraties niet van de lucht zouden zijn. De moslims worden onder voogdij geplaatst van de Nederlanders, en als ze hiertegen rebelleren mag de Nederlander hem slaan - iedere moslim ziet direct hoe bespottelijk en minderwaardig dit is.

Tot nu toe is mij niet gebleken dat moslims de parallel begrijpen. Ze vinden het wel belachelijk dat Nederlanders moslims zouden mogen slaan, maar ze blijven het logisch vinden dat vrouwen onder mannen zijn geplaatst, en dat ongehoorzame vrouwen mogen worden geslagen. Ze begrijpen gewoon niet dat dit discriminatie en gewelddadige onderdrukking is, ze denken dat het 'natuurlijk' is.

Maar Nederlanders kun je er op die manier wel van overtuigen dat de koran hele bizarre bepalingen heeft, en misschien ook wel één of twee twijfelende moslims. Dus voor die doen we het dan maar.
Ben
Berichten: 27
Lid geworden op: do nov 04, 2004 5:44 pm

Ook moslims

Bericht door Ben »

Beste Nina, ook moslims kun je zo heel goed bereiken hoor, maar ze zijn nog niets gewend als het gaat om kritiek, dus het kost tijd: blijf de islam bestoken met kritiek, laat ze niet wegkomen met draaikonterij en struisvogelpolitiek, blijf ze confronteren met immorele citaten.
Ook het christendom is heel lang koppig gebleven, en is dat trouwens vaak nog steeds, ook al heeft de huidige paus wat fouten van eeuwen geleden eindelijk toegegeven!
Maar dat kan niet als ze elkaar klakkeloos kunnen blijven napraten en gekmaken, in een op de koran gebaseerde segregatie (ook wat dat betreft lijken ze erg op joden, die in Europa 2000 jaar lang geweigerd hebben om te integreren, dat wil zeggen: normaal met andere mensen om te gaan!).
Dus als onwetende, aardige (of hypokriete) moslims op de bakkerij waar ik werk beweren dat islam liefde is, of dat aanslagen niet islamitisch zijn, dan geef ik ze wat koranles en vertel ik ze wat misdaden van hun profeet.
Daarom ook is het Rotterdamse plan van afgelopen week voor verplicht gemengde scholen van levenbelang!
Niemand mag zijn kinderen opsluiten in het eigen bekrompen nest, waar ze klakkeloos vergiftigd kunnen worden met allerlei vooroordelen!
cubilas
Berichten: 5
Lid geworden op: do nov 25, 2004 3:15 pm

Bericht door cubilas »

wederom staat het hier vol van veralgemeningen, insinuaties etc
enkel het rechtse denken wordt hier gepropagandeerd

het is debiel te denken dat alle moslims op dezelfde manier denken, doen, hun godsdienst beleven en zoveel meer

net zoals christenen, katholieken, protestanten elk op een andere manier hun godsdienst interpreteren, beleven, ...

ik zeg niet dat er geen kritiek mag zijn op de islam, want iedereen merkt wel dat er problemen zijn, of deze problemen uit de koran zelf komen betwijfel ik
de beginselen van de koran berusten op tolerantie, respect en andere waarden die ook in het christendom centraal staan
over de eeuwen heen hebben verschillende imams aan teksten uit de koran eigen interpretaties gegeven, net zoals priesters, bisschoppen en pausen eigen interpretaties aan de bijbel hebben gegeven

er is weinig verschil tussen de heilige oorlog en de kruisvaarders

Bush zegt "God bless America"
Al-Qaeda zegt: "Allah is met ons"
aan wiens kant staat Hij eigenlijk
ik vermoed aan geen van beide

in een oorlog zijn er enkel verliezers

ik geloof dat de persoon die hier zoveel kritiek heeft op wat in de koran staat beter eens de bijbel ter hand neemt en eens kijkt wat voor discriminerende dingen daarin staan
ook in de bijbel staat vermeld dat mensen die andere goden vereren heidenen zijn, vrouwen worden nog steeds niet toegelaten tot het priesterschap, etc.

dit wil niet zeggen dat ik ontken dat er in de koran verkeerde dingen staan, maar er staan net zoveel foute dingen in de bijbel of elke ander heilig boek

iemand die beweert dat alle moslims zomaar alles volgen wat er in de koran staat denkt niet goed na
doen wij alles wat er in de bijbel staat (ook al zijn de meesten onder ons gedoopt en hebben we onze communie gedaan)
eten wij allemaal vis vrijdag?
gaan we op zondag naar de mis?
doen we een gebedje voor het slapen gaan?
ik ben er van overtuigd dat het aantal moslims dat zijn vrouw slaat slechts geisoleerde gevallen zijn
net zoals er hollanders, belgen, etc zijn die hun vrouw wel eens een goed pak slaag geven

kritiek en zelfkritiek gaan samen

voor mij is de paus niet veel beter dan hitler
hij verbiedt het gebruik van het condoom
zodat er een wereldwijde epidemie van Aids miljoenen mensen
doet lijden en sterven
en zo zijn er nog wel wat andere dingen die me niet echt aanstaan
dat betekent daarom niet dat ik tegen het christendom ben
voor mij staat het christendom en de meeste andere godsdiensten voor liefde, respect, tolerantie, vrijheid, vrede, ...
utopisch? misschien wel ja
maar dat kan me nu eens geen reet schelen
Gebruikersavatar
Dan Cannon
Berichten: 228
Lid geworden op: za mei 17, 2003 10:03 pm

Bericht door Dan Cannon »

cubilas schreef:wederom staat het hier vol van veralgemeningen, insinuaties etc
enkel het rechtse denken wordt hier gepropagandeerd
Ik zou ook kunnen zeggen dat jij het dogmatische linkse denken propageert.
Er wordt overigens niets geinsinueerd, want de Islam is duidelijk.
Zo duidelijk zelfs, dat de Koran zelf zegt dat het duidelijk is.

het is debiel te denken dat alle moslims op dezelfde manier denken, doen, hun godsdienst beleven en zoveel meer
Kun je aangeven waar werd gesuggereerd dat ALLE moslims op dezelfde manier denken, doen, en hun godsdienst beleven?
Het probleem is niet de moslims, het probleem is de Islam.

net zoals christenen, katholieken, protestanten elk op een andere manier hun godsdienst interpreteren, beleven, ...

ik zeg niet dat er geen kritiek mag zijn op de islam, want iedereen merkt wel dat er problemen zijn, of deze problemen uit de koran zelf komen betwijfel ik
Je zegt niet dat er geen kritiek mag zijn, maar desondanks reageer je als door een adder gebeten op kritiek. Opvallend.

de beginselen van de koran berusten op tolerantie, respect en andere waarden die ook in het christendom centraal staan
Nonsens.
De beginselen bestaan uit het verwerpen van andersdenkenden.
Als dat niet zo zou zijn zou Mohammed niet als een missionaris hebben opgetreden. Hij wilde Islam verspreiden omdat hij andere geloven niet wilde tolereren. Zo wilde hij bijvoorbeeld in eerste instantie het "Paganisme" niet tolereren. Hij vervloekte het. En hij had geen respect ervoor.

Hoe Islam over vrouwen en andersdenkenden denkt staat er duidelijk in vermeldt. Hoe beschrijf je tolerantie en respect?
Als het continu vervloeken van andersdenkenden tot een eeuwigheid van martelingen in de hel? Tot het slaan van ongehoorzame vrouwen? Tot het benoemen van zwarten als "krentekoppen" (of rozijn koppen), to het coninu beschimpen van Joden?
Tot het oproepen van onthoofdingen?
Tot het oproepen van "dood hen waar gij hen vindt"?

En zelfs als al deze waarden centraal zouden staan in het Christendom, maakt dat niets uit, dan zou ook het Christendom er volledig naast zitten.

Maar wel opmerkelijk dat je oproept om andere geloven ook te becritiseren, terwijl je nu zegt dat deze waarden van "respect, tolerantie" ook in het Christendom te vinden zijn.

over de eeuwen heen hebben verschillende imams aan teksten uit de koran eigen interpretaties gegeven, net zoals priesters, bisschoppen en pausen eigen interpretaties aan de bijbel hebben gegeven
Nee, beste vriend.
Deze imams hebben simpel gelezen wat er staat.
Het zijn interpretaties die juist een andere betekenis willen geven aan wat er duidelijk staat.
De Koran zegt dat het een simpel en duidelijk boek is.
Dit betekent dus, duidelijk zodat men er geen andere interpretatie aan moet geven, aan dat is dan ook precies wat imams niet doen.
Als een imam zegt, slaat de ongehoorzame vrouw, dan is dat omdat dat duidelijk aangegeven is in 4:34.
Als ze zeggen: neem geen vrienden van Joden en ongelovigen, dan staat dat duidelijk aangegeven in de Koran.

er is weinig verschil tussen de heilige oorlog en de kruisvaarders
Maar de kruisvaart is al lang voorbij terwijl de Jihad nog continu wordt gepropageerd.
Maar ik zal onthouden dat je hebt gezegd dat er geen verschil tussen is, dus geen nonsens over "innerlijke strijd". Want dat was de kruisvaart natuurlijk ook niet.

Bush zegt "God bless America"
Al-Qaeda zegt: "Allah is met ons"
aan wiens kant staat Hij eigenlijk
ik vermoed aan geen van beide
Wat heeft "God bless America", of "Allah is met ons" met kruisvaart of Jihad te maken.
Bovendien spreekt Bush op dat moment Amerika toe, terwijl moslims het zeggen tegen de gehele umma, of dit nu in Saoedi Arabie of in Nederland is.
Als puntje bij paaltje komt, vraag ik me af aan welke kant de moslims staan. Aan de kant van de wet, het land en de samenleving, of aan de kant van Allah, Mohammed en de Islam.

in een oorlog zijn er enkel verliezers
Dan heb ik de tweede wereldoorlog verkeerd begrepen.
Hadden we die Nazi's beter hun gang kunnen laten gaan, hadden we tenminste een duidelijk winnaar gehad.

Hier een plaatje voor je:
Afbeelding

ik geloof dat de persoon die hier zoveel kritiek heeft op wat in de koran staat beter eens de bijbel ter hand neemt en eens kijkt wat voor discriminerende dingen daarin staan
ook in de bijbel staat vermeld dat mensen die andere goden vereren heidenen zijn, vrouwen worden nog steeds niet toegelaten tot het priesterschap, etc.
Kijk dat vind ik nou vreemd.
Eerst zeg je dat respect en tolerantie de beginselen van de Islam zijn, en ook van het Christendom, en nu praat je over discriminatie in de bijbel.

Bovendien vormen Christenen op dit moment geen gevaar voor de vrede in talloze plaatsen in de wereld

Maar goed, als je denkt dat mensen hier het Christendom goed lopen praten heb je het mis.
Er is in dit forum een plaats genaamd "andere geloven", je bent vrij om daar al het gal te spuwen over andere geloven zoveel je maar wilt.

Maar iets doet mij vermoeden dat je dat helemaal niet wilt, maar dat je gewoon ouderwets een groot probleem hebt met Islam-kritiek.

Christenen zijn bekritiseerd, beschimpt, belachelijk gemaakt, de Paus wordt geridiculiseerd etc. Daarbij valt de Islam in het niet, die is tot nu toe altijd braaf beschermd door de politiek correcte gemeenschap.

Opvallend hoe men grijpt naar het Christendom zodra er kritiek komt op de Islam, alsof het Christendom altijd verheerlijkt en beschermd wordt in Nederland.

Weet je zeker dat je vindt dat kritiek op de Islam mag ?
Daar lijkt het namelijk gezien je reaktie nauwelijks op.

dit wil niet zeggen dat ik ontken dat er in de koran verkeerde dingen staan, maar er staan net zoveel foute dingen in de bijbel of elke ander heilig boek
Nogmaals, je staat vrij om hierover te praten in de sectie "andere geloven" en Christenen zijn op dit moment de wereld niet onveilig aan het maken.

Een bloemlezing uit alleen Nederland:
Zinloos geweld, doodsbedreigingen, moord, intolerantie t.o.v. meningsuiting, discriminatie (homo's, vrouwen, joden), intimidatie, wegpesten uit een buurt, aanranden in zwembaden, aanranden in treinen, verkrachting, loverboys, segegratie jongens en meisjes op scholen en in zwembaden, oproepen tot haat (moskees , boeken). Doodschieten leraren, begrip van schoolgenoten. Begrip voor moord op Van Gogh. Nederland een kanker noemen. Vrouwen hoeren noemen. Andere vrolijke dingen.

Vraagje: wie maakten zich schuldig aan het bovenstaande: Moslims, Christenen, joden, of hindoestanen.

En dat is alleen maar Nederland, een niet-Islamitisch land.
Kijken we naar Islamitische landen, dan zien we Indonesie, de Fillipeinen, Nigerie, Tunesie, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi Arabie, Jordanie, Soedan, Iran, Irak, Afghanistan, Pakistan, Palestina, Egypte, Algerijeetc.
Moet ik mensenrechten schendingen of gewelddadige akties gaan opnoemen die hier plaatsvinden.

Dan hebben we ook nog Beslan, Madrid, 9/11, Turkije, Marokko, Van Gogh, Bali, Israel, Kashmir, Thailand etc.

Wat is spil in al het voorgenoemde ?
Zijn het Marokkanen, Turken, Irakezen of Algerijnen?
Zijn het Amerikaanse kruisvaarders of Israelische Zionisten?
Is het kapitalisme of imperialisme?

Nee. Het is datgene wat de mentaliteit bij dit alles vormt, het wereldbeeld, de rechtvaardiging.

Islam !!!

iemand die beweert dat alle moslims zomaar alles volgen wat er in de koran staat denkt niet goed na
Godzijdank volgen ze niet alles.
Als het echte moslims waren geweest was Nederland allang een oorlogsgebied.
Laten we de menselijkheid en humaniteit van de meerderheid van moslims bedanken dat ze de Islam niet geheel volgen.

Dat doet nog niets af aan de Islam en wat het predikt. En dat is waar het ons om gaat.

doen wij alles wat er in de bijbel staat (ook al zijn de meesten onder ons gedoopt en hebben we onze communie gedaan)
eten wij allemaal vis vrijdag?
gaan we op zondag naar de mis?
doen we een gebedje voor het slapen gaan?
ik ben er van overtuigd dat het aantal moslims dat zijn vrouw slaat slechts geisoleerde gevallen zijn
Daar schijnen een aantal anderen het niet zo mee eens te zijn.
Wat vind je van de claim dat de meerderheid van vrouwen in blijf-van-mijn-huizen moslima's zijn, terwijl ze in Nederland een minderheid vormen?
net zoals er hollanders, belgen, etc zijn die hun vrouw wel eens een goed pak slaag geven
Het verschil is dat wij dat ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN afkeuren en veroordeeld willen zien.

In het geval van moslima's is dat anders.
Ten eerste wordt mishandeling onder bepaalde omstandigheden goedgekeurd in de Koran, en ten tweede is een aantal moslims het daar ook mee eense omdat het dus in het heilige geschift staat.

Moslims geven elkaar zowiezo niet of nauwelijks aan voor vrouwenmishandeling. En dat is omdat ze dondersgoed weten dat Allah het "tuchtigen" van een ongehoorzame vrouw goedkeurt.
Zie 4:34
Keuren ze het af, en geven ze de overtreder aan, dan handelen ze dus in strijd met hun eigen geloof.

kritiek en zelfkritiek gaan samen
Dat moet je dan eerst maar eens goed gaan uitleggen aan de moslim-gemeenschap.

Ik zal je eens een paar voorbeelden noemen:
Christendom-kritiek (verlichting en zo)
Beschimpen van geloof in het algemeen.
Toegeven van coloniaal verleden.
Toegeven van NSB-verleden van sommige Nederlanders.

Daar tegenover staat dat NIET EEN of NAUWLIJKS een moslim te vinden is die zelf-kritiek heeft ZONDER met een vingertje naar een ander te wijzen.

Jihad? En de kruisvaarden dan?
Discriminatie ? En Nederlanders dan?
Vrouwenmishandeling? En Nederlanders en Belgen dan?
En de Paus dan?
En de inquisitie dan>
En de kerk dan?

Jij bent zelf al schuldig aan het vingertje wijzen en accepteerd duidelijk nauwelijks kritiek zonder meteen met een reflex over anderen te bazelen. Sterker nog, je verdedigt de Koran gewoon.

Is dat zelf-kritiek>

Waarom hebben moslims nooit kritiek op Islam of Mohammed geaccepteerd? Waarom geeft Turkije de genocide op de Armeniers niet toe? Waarom wordt Hirsi Ali bedreigd en spreken veel moslims over hoe slecht ze is in plaats van de bedreigingen zonder excuses af te wijzen?
Waarom geven moslims niet toe dat ze een bijzonder gewelddadig imperialistisch verleden hebben met als gevolg dat het hele middenoosten Islamitisch is?
De grootste Jihad van allen was degene die door Mohammed zelf en zijn opvolgers gevoerd werd.

Dit wordt echter ontkent of zelf verheerlijkt.

Hou toch op over zelf-kritiek.
Dat komt van iemand die kwebbelt over de Paus, het Christendom en de kruisvaart als reaktie op kritiek op de Islam.

voor mij is de paus niet veel beter dan hitler
hij verbiedt het gebruik van het condoom
zodat er een wereldwijde epidemie van Aids miljoenen mensen
doet lijden en sterven
Laat ik het nu weer eens omdraaien, keurt de Islam condooms goed?

Maar niet uit, want niemand hier praat de Paus naar de mond, en dus valt je kritiek wat dat betreft op dovemansoren.

Overigens kan ik me niet herinneren dat de Paus iemand dwingt om geen condoom gebruiken.
Jij denkt dus dat als mensen zo achterlijk zijn om zijn woorden op te volgen, dit niet hun eigen verantwoordelijkheid is, maar dat van een paus.

Als ik jou nu verbiedt om de volgende 6 maanden te eten, en jij verhongert, ben ik dan de schuldige, of ben jij dan zo stom?
Typisch gedrag van gelovigen om anderen verantwoordelijk te houden.

Bovendien zegt het ook veel dat jij de woorden van een seniele oude man gelijkstelt aan de massamoord op 6 miljoen Joden.

Ik zou zeggen dat deze minachting voor de ernst van de holocaust bijna Islamitisch is.

en zo zijn er nog wel wat andere dingen die me niet echt aanstaan
dat betekent daarom niet dat ik tegen het christendom ben
voor mij staat het christendom en de meeste andere godsdiensten voor liefde, respect, tolerantie, vrijheid, vrede, ...
utopisch? misschien wel ja
maar dat kan me nu eens geen reet schelen
En dat kan MIJ nu eens geen reet schelen.
Wij zijn wel tegen de Islam, omdat dat volgens ons gelijk staat aan discriminatie, oproepen tot haat en geweld, wereldheerschappij, fascisme, anti-semitische, seksisme, homofobie, oproepen tot angst en andere fraaie dingen. De tolerantie is er alleen als mensen braaf doen wat de Islam van ze eist, en dat is onder andere netjes hun mond houden over misstanden, omdat kritiek wordt ervaren als "onderdrukking", en we weten hier allemaal wat gevoelens van "onderdrukking", echt of niet, oproept in de Islam.

Daar kan geen Zakat tegenop.
Islam is anti-ongelovigen, dus ben ik anti-Islam.

Ik ben de grootste minderheid in de wereld: een individu - David Gulbraa.
nina
Berichten: 1884
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 10:53 pm

Bericht door nina »

het is debiel te denken dat alle moslims op dezelfde manier denken, doen, hun godsdienst beleven en zoveel meer

net zoals christenen, katholieken, protestanten elk op een andere manier hun godsdienst interpreteren, beleven, ...
Beste cubilas, wie denkt er dan dat alle moslims op dezelfde manier denken? Ik niet, in elk geval.

Het bekritiseren van de islam is iets anders dan iets zeggen over moslims.
ik zeg niet dat er geen kritiek mag zijn op de islam, want iedereen merkt wel dat er problemen zijn, of deze problemen uit de koran zelf komen betwijfel ik
de beginselen van de koran berusten op tolerantie, respect en andere waarden die ook in het christendom centraal staan
De koran is juist sterk discriminerend, en daarom wordt deze hier ook ter discussie gesteld. Vrouwen en niet-moslims worden gediscrimineerd, het ligt volgens mij voor de hand dat we dat niet accepteren, omdat ook niemand wil dat in Nederland moslims worden gediscrimineerd. De discriminatie van de islam en ook het verbod op kritiek passen helemaal niet in de Nederlandse cultuur, vandaar dat er zoveel conflicten ontstaan.
ik geloof dat de persoon die hier zoveel kritiek heeft op wat in de koran staat beter eens de bijbel ter hand neemt en eens kijkt wat voor discriminerende dingen daarin staan
De bijbel heb ik allang uitgebreid ter hand genomen, evenals velen met mij, zeker gedurende de laatste twee tot drie eeuwen. Het is juist omdat we zo'n gedegen basis hebben in kritiek op de bijbel dat we zo snel zien hoe dit overeenkomt met de islam.
iemand die beweert dat alle moslims zomaar alles volgen wat er in de koran staat denkt niet goed na
Wel citeren, als je iemand op het oog hebt. Ik geloof niet dat iemand op dit forum zo generaliseert, als dit toch gebeurt wordt die persoon gewoonlijk terechtgewezen.
kritiek en zelfkritiek gaan samen
Dat dacht ik ook. Daarom heb ik naast de 95% kritiek op mezelf en de westerse cultuur ook nog 5 procentjes over voor kritiek op de islam. Daar zou ik me waarschijnlijk helemaal niet mee bezighouden als moslims zelf ook wat integratieproblemen zouden herkennen als problemen die ontstonden door de intolerantie van de islam.

Wel vind ik het jammer dat je er met moslims absoluut niet over in discussie kan. Over de problemen van de Nederlandse politiek en de westerse levensstijl kun je heel goed met ze praten, maar niet over de problemen van de islamitische cultuur. Eigenlijk hoopte ik dat dit forum een manier zou zijn om de discussie te openen, maar ik besef inmiddels dat dit een droom is.
Bush zegt "God bless America"
Al-Qaeda zegt: "Allah is met ons"
Tegen Bush' beleid zijn vele demonstraties georganiseerd. Tegen al-qaeda waren het er precies nul. In islamitische landen is hij zelfs een idool.
Ben
Berichten: 27
Lid geworden op: do nov 04, 2004 5:44 pm

Zelf lezen

Bericht door Ben »

Cubilas, volgens mij heb je bijbel noch koran gelezen.
De koran vervloekt alle normale, fatsoenlijke mensen die niets van dat rare boek of zijn misdadige profeet moeten hebben, en het nieuwe testament zegt dat je zelfs je vijanden moet liefhebben.
Het laatste is naïef en idealistisch, het eerste paranoia en fascistisch.
Kortom: zelf onderzoeken, niet napraten.
De gebruikelijke fout die je maakt is te veronderstellen dat anderen wel zullen zijn zoals je zelf bent, of andere religies of culturen zoals je eigen is: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Bush en Balkenende denken nog steeds dat ook de islam een vreedzame godsdienst is, als hun nieuwe testament, en heel veel moslims denken dat alle andere godsdiensten 'natuurlijk' even vijandig en intolerant zijn als hun koran.
Het aloude primitieve verhaal van bekrompen egocentrisme en projectie-reflex: je kent alleen je eigen cultuur, dus dat vindt je normaal, en dus denk je dat andere culturen hetzelfde zijn.
cubilas
Berichten: 5
Lid geworden op: do nov 25, 2004 3:15 pm

Bericht door cubilas »

ok mijn excuses, misschien ben ik wat te overhaast geweest met zomaar mijn gedacht hier neer te smijten zonder eerst even wat meer na te denken, mijn bedoeling is net wat bij te leren door hier wat te zitten discussieren

laat me duidelijk wezen, discriminatie kan op geen enkele manier getolereerd worden, vanuit geen enkele geloofsovertuiging
en ik geloof dat jullie daar hetzelfde over denken

ok om mezelf dan maar wat bij te scholen heb ik er maar de nederlandse vertaling van de koran bijgenomen hier op internet
veel van die teksten zijn vrij ouderwets, abstract en vaag
en natuurlijk vind je er wel teksten tussen die bijvoorbeeld de vrouw discrimineren
het is natuurlijk vanuit mannelijk standpunt geschreven, en als je het plaatst in de tijdsperiode waarin het geschreven is, is het vrij logisch dat die dingen er zo in staan
natuurlijk wordt het tijd dat er mee wordt geëvolueerd met de huidige 'opvattingen' dat iedereen gelijkwaardig is
zowel islam als het katholicisme (en anderen) hebben nog veel te leren want vele opvattingen zorgen nog voor discriminatie...

extremen zullen er altijd bestaan
en binnen elke godsdienst, elke politieke strekking

voor mij zijn er pas de laatste 50 jaar grote veranderingen geweest op vlak van hervormingen, secularisatie enz. binnen de katholieke kerk en het christendom
ervoor werd iedereen die anders was als slecht voorgesteld
vrouwen hadden ook bitter weinig rechten, ze mochten niet stemmen, werden steeds benadeeld etc.
ze werden dus gediscrimineerd
eigenlijk werd de hele lagere sociale klasse, het grootste gedeelte van de bevolking onder de knot gehouden door middel van het geloof
mensen moesten maar hun lot aanvaarden, dit was door god bepaald en daar kon je niks aan veranderen
dus wie arm was, moest daar maar me leven en proberen zo braaf en goed mogelijk volgens god zijn regels te leven
de bijbel en het katholicisme werden door de adel en clerus gebruikt om eigenlijk aan massaonderdrukking en discriminatie te doen

ten tijden van slavernij (ook niet zo lang geleden, kijk maar bijvoorbeeld naar exkolonie Belgisch Congo) werden zwarten beschouwd als minderwaardig, hun cultuur was minderwaardig, alles was eiglijk minderwaardig aan hen, en de blanke kolonialist ging die mannekes daar eens vlug gaan leren hoe ze moesten leven en dat het katholicisme de beste godsdienst was, missionarissen werden erop uitgestuurd

dan tijdens de WO 2 heeft de kerk de holocaust ook maar laten gebeuren
veel priesters verkondigden dat joden minderwaardig waren, en dit over heel europa
ze spoorden gelovigen aan om te gaan vechten samen met de duitsers
weeral een voorbeeld van hoe godsdienst misbruikt wordt

de vraag is, staat in de bijbel letterlijk dat joden, zwarten, vrouwen, en anderen minderwaardig zijn, gediscrimineerd moeten worden
nee, natuurlijk niet
maar veel van die interpretaties werden door de godsdienstige machthebbers zelf gemaakt

volgens mij is net hetzelfde gebeurd met de islam en de koran
de 'radicale' imams die haat en intolerantie prediken geven gewoon hun eigen interpretaties aan verzen uit de koran
en natuurlijk zullen er ook letterlijk discriminerende teksten in staan
net zoals er in de bijbel veel dingen staan die voor interpretatie vatbaar zijn

natuurlijk rechtvaardigt dit de discriminerende ideeen in een andere godsdienst niet
ik ga er zeker mee akkoord dat er veranderingen moeten komen
in vele islamitische landen zijn kerk en staat nog niet gescheiden
de koran is de wet, en dat mag niet
de staat moet de kerk overkoepelen
en godsdienstvrijheid, en nog meer gewetensvrijheid zijn enkele belangrijke vrijheden die centraal moeten staan en gewaarborgd moeten worden
dit is natuurlijk een werk van lange adem
net zoals dat hier een tijdje heeft geduurd
maar misschien is het wel tijd om wat meer kritiek te hebben en daar op een gezonde manier over te kunnen discussieren, zonder dat daarbij mensen zich geviseerd moeten voelen

ik hoop dat ik hier zowat alles heb kunnen zeggen de manier waarop ik dat wou
mmm tijd voor nog wat meer scholing
cubilas
Berichten: 5
Lid geworden op: do nov 25, 2004 3:15 pm

Bericht door cubilas »

ik botste net op iets interessants:
http://www.ercomer.org/publish/reports/Rot_Islam.html
daarop kan je een onderzoek in pdf formaat downloaden
een onderzoek dat gebeurd is in nederland over de islam
mijn excuses als dit hier al eens ergens werd gepost
Gebruikersavatar
Patrick
Berichten: 383
Lid geworden op: di jan 21, 2003 10:23 pm

Bericht door Patrick »

Welkom op dit forum Cubilas. Uw reacties doen me denken aan de lessen geschiedenis die ik vroeger op school kreeg en ook datgene wat we dagelijks in de klassieke media te horen krijgen. U neemt die dingen aan voor waarheid, ik dus niet. In de plaats daarvan ga ik liever zelf die dingen opzoeken en dan kom je tot zeer merkwaardige feiten. Mijn raad aan u Cubilas, verlaat de platgetreden paden, wees kritisch op alles en er gaat een hele nieuwe wereld voor u open.
cubilas schreef: voor mij zijn er pas de laatste 50 jaar grote veranderingen geweest op vlak van hervormingen, secularisatie enz. binnen de katholieke kerk en het christendom
ervoor werd iedereen die anders was als slecht voorgesteld
vrouwen hadden ook bitter weinig rechten, ze mochten niet stemmen, werden steeds benadeeld etc.
Kijk wat u hier doet heet cultureel relativisme. Maar het ene onrecht kan toch geen rechtvaardiging zijn voor het andere? Ik vind het persoonlijk maar al te gek dat sommigen de aanslagen van 11/9 gaan rechtvaardigen met bijvoorbeeld de middeleeuwse kruistochten. Daarbij komt dat atheïsten zich niet geroepen voelen om de kerk te verdedigen.

De hervormingen binnen de Katholieke zijn helemaal geen werk van de "laatste 50 jaar", ze zijn reeds bezig van bij de renaissance, uiteraard was er dwang maar "de Kerk" nam de bocht.

U schrijft hier iets heel interessant over het vrouwenstemrecht, maar eigenaardig genoeg zijn het net de Katholieken die voorstander waren. Het vrouwenstemrecht werd pas in 1948 ingevoerd in België nadat dit recht gedurende tientallen jaren werd tegengehouden door de BSP (socialisten) . Die socialisten vreesden namelijk dat vrouwen massaal Katholiek zouden stemmen en hun vrees was gegrond: De eerste keer dat vrouwen gingen stemmen draaide uit op een grote overwinning van de Christelijke volkspartij.

cubilas schreef: eigenlijk werd de hele lagere sociale klasse, het grootste gedeelte van de bevolking onder de knot gehouden door middel van het geloof mensen moesten maar hun lot aanvaarden, dit was door god bepaald en daar kon je niks aan veranderen dus wie arm was, moest daar maar me leven en proberen zo braaf en goed mogelijk volgens god zijn regels te leven de bijbel en het katholicisme werden door de adel en clerus gebruikt om eigenlijk aan massaonderdrukking en discriminatie te doen


Of zoals Lenin ooit zei: religie is de opium voor het volk. Dagelijks kunnen we in de media aanschouwen tot welke terreurdaden gelovigen in staat zijn.


cubilas schreef:ten tijden van slavernij (ook niet zo lang geleden, kijk maar bijvoorbeeld naar exkolonie Belgisch Congo) werden zwarten beschouwd als minderwaardig, hun cultuur was minderwaardig, alles was eiglijk minderwaardig aan hen, en de blanke kolonialist ging die mannekes daar eens vlug gaan leren hoe ze moesten leven en dat het katholicisme de beste godsdienst was, missionarissen werden erop uitgestuurd
Wist u dat de Arabieren reeds bezig waren met de Kolonisatie van Afrika vóór de komst van de europeanen? Ze hadden reeds een rijk dat zich uitstrekte tot aan het huidige Zuid Afrika

s'Werelds grootste slavenmarkt was in hun handen van de Arabieren die Afrika koloniseerden (vóór de Europeanen). De Islam geeft een legitimatie voor dergelijke praktijken want de profeet Mohammed was zelf een slavenhandelaar. Zo staat de Koran toe dat de eigenaar sex mag hebben met een slavenmeisje op voorwaarde dat ze de dag erna trouwen.

De enige reden waarom de Arabieren de slavenhandel stapsgewijze afschafte was gewoon omdat ze onder druk werden gezet vanuit Europa. In Afrika gebeurde de afschaffing vooral onder invloed van de Missionaris Livingstone. Iets meer dan een halve eeuw geleden werd de slavernij in de Arabische wereld officieel afgeschaft, maar wat er ondertussen officieus gebeurt ....
cubilas schreef:dan tijdens de WO 2 heeft de kerk de holocaust ook maar laten gebeuren
veel priesters verkondigden dat joden minderwaardig waren, en dit over heel europa ze spoorden gelovigen aan om te gaan vechten samen met de duitsers weeral een voorbeeld van hoe godsdienst misbruikt wordt


Kijk hier even:
viewtopic.php?p=3152&highlight=#3152

Indien u op bovenstaande link klikt leest u het verhaal van de Mufti van Jerusalem (familie van Arafat) die op eigen initiatief afreist naar Berlijn om daar Hitler te spreken over het oprichten van een Nazilegertje tegen de Joden. Er staan voldoende foto's op internet van Arabische vrijwilligers in Nazi uniform. Dat moslimleger bestond uitsluitend uit vrijwilligers.

De Jodenhaat in de Arabische wereld is ingegeven door de Islam. Het excuus heet tegenwoordig Israel maar de zuiveringsacties en de Jodenvervolging in de Arabische wereld dateren al van voor 1948. Hitler was immens populair binnen de Arabische wereld juist omwille van zijn jodenvervolging. Hij kreeg er zelfs het Arabisch koosnaampje Abu Ali. De Arabische vertaling van zijn boek "Mein Kampf" is ook vandaag nog steeds vrij te verkrijgen in het Midden Oosten.

Tijdens de jaren dertig ontstonden er in Egypte jeugdbewegingen naar het voorbeeld van de Hitler Jugend. Na de tweede wereldoorlog werden de vluchtende Nazi's met open armen ontvangen in het Midden Oosten. De Egyptische nationalist Nasser gebruikte die vluchtende-Nazi's voor zijn politiediensten om Egyptische joden te intimideren, ook zijn bodyguards waren voormalige Nazi's. Het Arabisch Nationalisme van de Baath partij in Syrië en Irak is een ideologie gebaseerd op het Duits Nationaal Socialisme. Onze Belgische vriend en Abou Jahjah is trouwens een fan van Nasser en heeft ook veel sympathie voor de Syrische baathpartij.
de vraag is, staat in de bijbel letterlijk dat joden, zwarten, vrouwen, en anderen minderwaardig zijn, gediscrimineerd moeten worden
nee, natuurlijk niet
maar veel van die interpretaties werden door de godsdienstige machthebbers zelf gemaakt
Racisme bestaat wereldwijd in alle culturen (ik kan u voldoende voorbeelden geven indien nodig). In het Europa van de 19e eeuw was racisme trouwens een normale en algemeen aanvaarde denkpiste. Marx en Engels waren trouwens ook overtuigde racisten, voor meer info lees hier: http://www.stelling.nl/kleintje/297/art ... acisme.htm Het clichébeeld dat racisme uitsluitend bestaat bij blanke europeanen en uitsluitend gevoed wordt vanuit één ideologische hoek is dus onjuist.
volgens mij is net hetzelfde gebeurd met de islam en de koran
de 'radicale' imams die haat en intolerantie prediken geven gewoon hun eigen interpretaties aan verzen uit de koran
en natuurlijk zullen er ook letterlijk discriminerende teksten in staan
net zoals er in de bijbel veel dingen staan die voor interpretatie vatbaar zijn
Voor wat betreft het klassieke interpretatie argument: Die dingen zijn eeuwen geleden geschreven en zijn ontsproten aan simpele geesten. De gemiddelde huisvrouw vandaag is intelligenter dan de schriftgeleerden van toen. Dus ja, je mag die teksten letterlijk nemen en moet daar niet te ver iets achter zoeken, dan een zeer simpele logica.

Het interpretatie argument werd voor het eerst gebruikt door de Katholieke kerk toen ze tijdens de renaissance geconfronteerd werd met theoriën over de aarde die rond is, later de evolutietheorie van Darwin, de aarde die rond de zon draait en niet omgekeerd. Toen heeft het vaticaan zich in allerlei bochten moeten wringen om toch maar uitgelegd te krijgen dat je de bijbelse teksten niet al te letterlijk moest nemen maar "interpreteren".

Zowel in de bijbel als in de koran staat letterlijk dat de aarde plat is, dus het "interpreteren" is niet meer dan een overlevingsstrategie om deze achterhaalde teksten opnieuw aanvaardbaar te maken. Ik speel het interpretatie spel alvast niet mee.
mmm tijd voor nog wat meer scholing
Ik verwacht niet dat u mij op mijn woord neemt, integendeel: Wees kritisch tegenover alles wat anderen (waaronder ik) schrijven en onderzoek zelf.
Rico
Berichten: 8
Lid geworden op: ma dec 06, 2004 8:58 pm

Bericht door Rico »

Patrick schreef:
De enige reden waarom de Arabieren de slavenhandel stapsgewijze afschafte was gewoon omdat ze onder druk werden gezet vanuit Europa.
De Arabieren hebben misschien wel de slavenhandel afgeschaft, Patrick, maar niet de slavernij. Het is algemeen bekend dat in het Midden-Oosten tienduizenden, misschien honderdduizenden mensen uit het Verre Oosten (Filipino's, Thai's, Sri Lankezen e.d.) worden uitgebuit, mishandeld, uitgehongerd en vernederd door hun zgn. 'werkgevers'. Die vaststelling komt niet van mij maar van organisaties als de VN en Amnesty International.
De Arabieren gaan gewoon door met wat ze al eeuwen doen: ongelovigen straffen omdat ze geen moslim zijn, en dit voor het eigen gewin. De morele superioriteit van de blanken heeft dezen ertoe aangezet de slavernij af te schaffen, te dekoloniseren etc, maar vermits vele Arabieren niet over dat soort moraliteit beschikken, en zichzelf nog steeds als een Herrenvolk beschouwen, vrees ik dat ook de westerlingen in de toekomst, willen ze overleven, hun morele superioriteit zullen moeten laten varen. In Nederland beseft men dat waarden als 'verdraagzaamheid' en 'respect' nergens toe leiden, dat er hardhandig moet opgetreden worden en dat de staat haar monopolie op het geweld ook effectief moet gaan gebruiken. In Vlaanderen is dat bewustzijn bij politici nog verre van reeël, wat zeer zure oprispingen bij de bevolking veroorzaakt.
Mag ik er ook nog op wijzen dat de Arabieren niet alleen zwarten tot slaaf gemaakt hebben. Tussen 1530 en 1780 hebben Noord-Afrikaanse Kapers o.a. de Noordzee onveilig gemaakt en meer dan een miljoen blanken uit onze streken (Engeland, Duitsland, Nederland) naar Noord-Afrika ontvoerd, alwaar ze werden verkocht als slaaf. Mishandeling, uithongering, volkomen uitputting, vernedering werd hun deel.
Voor meer info daarover: Robert Davis: 'Christelijke slaven, Islamitische meesters: witte slavernij in de Mediterranee, 1500-1800'
Stephen Clissold: 'The Barbary Slaves'

Vreemd toch dat we dit nooit op school geleerd hebben, hé? Zou politieke correctheid geen synoniem zijn voor negationisme?
zerbino
Berichten: 53
Lid geworden op: ma mar 21, 2005 12:43 am

Bericht door zerbino »

Ok.. goed… je bent boos omdat je schepper zegt dat je doof bent …

Je zou nooit boos zijn als je dit van een vriend hoort….??

Nou… lees eens dit…

*Geef wat heilig is niet aan de honden en gooi je parels niet voor de zwijnen; die zouden ze maar met hun poten vertrappen, zich omkeren en jullie verscheuren* M.7.6

Mensen voor dat jullie juichen lees dit :

*Huichelaar, verwijder eerst de balk uit je eigen oog, pas dan zul je scherp genoeg zien om de splinter uit het oog van je broeder of zuster te verwijderen. M.7.5

en weet dat de vers die boven staat is enkel een druppel in de oceaan…

laten wij samen in respect voor elkaar leven en helpen en begin niet een onderwerp die boven jullie capaciteit ligt.

Ten slot nog dit, in heel mijn lang leven als moslim, heb ik nooit ..ik zeg nooit de indruk gehad dat een niet moslim een minderwaardige is of iets van wat je probeert te verkondigen…want wij begrijpen het eigenlijk anders; en Allah, die je probeert te beschuldigen heeft de moslim beveelt om geen onderscheid te maken tussen mensen ..
unholy
Berichten: 912
Lid geworden op: do dec 09, 2004 11:02 pm

Bericht door unholy »

zerbino schreef: en Allah, die je probeert te beschuldigen heeft de moslim beveelt om geen onderscheid te maken tussen mensen ..
Dit wordt helaas door veel moslims vergeten, toch zal ik de moslims die dit voor ogen houden steunen en altijd op een zo eerlijk mogelijke manier willen benaderen...

Ik hoop dat veel gematigde moslims mee gaan in het verzet tegen het fundamentalisme/consetvativiteit(=fascisme)
stropke
Berichten: 3409
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: Moslims zijn erger dan beesten...

Bericht door stropke »

CroMagnon schreef:Moslims zijn doof, stom en blind, ze zijn als afgedwaald vee.....
Ze zijn als ezels, honden, verachte apen ....
Nee, ze zijn erger nog dan beesten....
Moslims zijn de slechtste der schepselen.


Vindt u deze omschrijvingen schokkend? Onacceptabel? Respectloos? Discriminerend?
Vindt u dit verwerpelijke KuKluxKlan-achtige praat? Haatdragend?
Vindt u dit misselijkmakend Nazistisch gebrabbel?
Vindt u deze teksten misschien zelfs fascistoïde, maar in ieder geval diep beledigend?

Ik hoop van harte dat uw antwoord op al deze vragen een volmondig 'Ja!' is.
Ik hoop van harte dat ieder weldenkend mens bovenstaande omschrijvingen als verwerpelijk beschouwd, omdat een hele groep mensen hier als een soort van 'untermenschen' wordt neergezet.

Er is echter 1 probleem.... Bovenstaande teksten zijn bijna rechtreeks afkomstig uit een zogenaamd goddelijk boek.... 'Bijna' zeg ik, omdat in het bedoelde boek deze omschrijvingen niet over moslims gaan.... In het bedoelde, zogenaamd goddelijke boek worden deze beledigende, respectloze omschrijvingen gebruikt voor NIET-moslims....

U raadt het misschien al.... het is de Koran waar ik over praat... het boek dat op handen gedragen wordt door onze islamitische medemens, het boek dat als absolute waarheid - boven iedere menselijke wet of mening verheven - geldt voor onze moslim broeders en zusters.

Onze moslim broeders en zusters, die eisen dat wij, niet-moslims, hun godsdienst en hun 'heilige' Koran met respect behandelen, die boos worden als wij, niet-moslims, kritiek uiten op de Koran. Onze moslim broeders en zusters die de mond vol hebben van 'belediging', 'discriminatie' en 'islamofobie'....

Onze islamitische medeburgers die maar niet willen begrijpen dat het juist de Koran, en dus hun Islam als godsdienst, is die beledigt, discrimineert en een mensonterende fobie laat zien... een diepgewortelde, beledigende, discriminerende fobie voor niet-moslims.... En dat al zo'n 1400 jaar lang.

Nederlandstalige online Koran:
http://www.gironet.nl/home/imaks/faaiin/koran.htm
 • 2:171. De ongelovigen gelijken op hem, die schreeuwt naar hetgeen niets hoort, het blijft een roep en een schreeuw. Zij zijn doof, stom en blind, zij begrijpen dus niet.

  25:44. Denkt gij dat de meesten hunner horen of begrijpen? Zij zijn slechts als vee - neen, zij zijn verder afgedwaald.

  62:5. Degenen die belast zijn met de Torah en deze niet naleven, zijn als een ezel die boeken draagt. Slecht is de staat van het volk dat de tekenen van Allah verwerpt. En Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.

  2:176. En indien Wij wilden, konden Wij hem er door verheffen doch hij verkoos de aarde en volgde zijn begeerten, hij is als een hond: als gij hem achtervolgt laat deze zijn tong (uit de bek) hangen en indien gij hem met rust laat steekt hij ook zijn tong uit. Dit is het geval van de mensen, die Onze tekenen verloochenen. Vertel daarom deze gelijkenis opdat zij mogen nadenken.

  2:65. Gij hebt degenen onder u gekend, die inzake de Sabbath overtraden. Al zo zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen."

  7:166. En toen zij overtraden, hetgeen hun was verboden, zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen."

  8:22. Voorzeker, erger dan de beesten zijn in de ogen van Allah de doven en de stommen die niet willen begrijpen.

  8:55. Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven

  98:6. Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.
8 engelse vertalingen:
http://quranbrowser.com

Tja wat zou Maroc21 hiervan zeggen. De topic..ik ben boos... die zij\hij plaatste zegt genoeg erover. Boos omdat sommigen flink tekeer gaan tegen de islam met scheld kannonades. Okee ik ben niet voor schelden , maar wie scheld hier tegen ons de kafirs? In een zogezegd goddelijk boek?
Ja wij maar kafferen tegen de islam, maja we zijn toch maar kafirs.
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Ben
Berichten: 27
Lid geworden op: do nov 04, 2004 5:44 pm

Bronnen

Bericht door Ben »

Hoe zou de islam hier eigenlijk aan komen?
Helemaal zelf verzonnen?
Onwaarschijnlijk: zelfs de kreet 'zegel der profeten' schijnt in de derde eeuw al te zijn geclaimd door de Perzische profeet Mani (na alle andere 'apostelen' vanaf Seth, Noach, Abraham enz.), evenals de hoogmoedswaanzin van de perfecti, de ware gelovigen, en met zijn dualisme misschien ook de ontmenselijking van anderen wel.
Zoals gewoonlijk werd de filosofische en spirituele inhoud van zijn godsdienst door de islam genegeerd, zoals ook alle bijbelverhalen volledig ontdaan werden van elke morele inhoud, of het nu gaat om de kennis van goed en kwaad, de tien geboden of de bergrede.

Maar ik heb ook het jodendom, hoe zielig ook in zijn onschuldige slachtofferrol sinds WO II, altijd nogal racistisch gevonden met zijn pretenties als uitverkoren volk en zijn segregatie-regels, en als we Radioislam mogen geloven lijkt de islam ook zijn dehumanisering van anderen ontleend te hebben aan het jodendom: http://www.radioislam.org/nederlands/St ... lmoed.html
(Ik ken de Talmoed niet zelf, maar die werd samengesteld juist in de laat-antieke eeuwen vóór - en van - het ontstaan van de islam en andere joodse, christelijke en gnostische speculaties en sekten)

Citaten uit de Talmoed

Leerstelling van de Talmoed: Niet-Joden zijn niet menselijk
De Talmoed definieert specifiek allen die niet Joods zijn als onmenselijke dieren, en beschouwt speciaal niet-Joden als niet afstammend van Adam. We geven nu een lijst met enkele passages uit de Talmoed die met dit onderwerp in verband staan:

"De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten."
Talmoed: Baba mezia, 114b

"De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood."
Ereget Raschi Erod. 22 30

"Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. "
Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855

"Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier."
Coschen hamischpat 405

"De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd."
Jalkut Rubeni gadol 12b

"Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens."
Schene luchoth haberith, p. 250 b

"Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond. "
Tosapoth, Jebamoth 94b

"Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen.
U behoort tegen de Jood te zeggen: "God zal 'uw verlies' vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven"."
Jore dea 377, 1

"Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren."
Talmud Sanhedrin 74b

Met "Ongelovigen" (Engels: 'Gentiles', Hebreeuws: 'Goyim of Goijim) wordt bedoeld: niet-Joden, met name Christtenen en Moslims.

"Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen."
Sepher ikkarim III c 25

"Het is de wet om iedereen te doden die de Torah ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Torah. "
Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5

"Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden. "
Talmud, Abodah Zara, 4b

"Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offerande aan God."
Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772
Irakees
Berichten: 13
Lid geworden op: zo feb 12, 2006 11:57 pm
Locatie: amsterdam
Contacteer:

ideen van een ex moslim

Bericht door Irakees »

willen jullie luisteren aan het gesprek van een ex moslim

http://switch5.castup.net/frames/200410 ... mv&ak=null
Jezus is de weg
Gebruikersavatar
Hamsa
Berichten: 525
Lid geworden op: za jan 25, 2003 7:45 am

Bericht door Hamsa »

Prachtig, heel moedig van Wafa Sultan. Mijn respect voor zulke mensen uit het Midden-Oosten.
Gebruikersavatar
Firebird
Berichten: 282
Lid geworden op: ma mar 20, 2006 8:01 pm

Bericht door Firebird »

Die rottige islam is het probleem, niet de mensen die vaak niet eens uit vrije wil moslim zijn geworden.

Dus: Afschaffen die islam.

Islam=discriminatie van iedereen die geen moslim is.
discriminatie van moslimvrouwen
gedachtenterreur
Gebruikersavatar
Firebird
Berichten: 282
Lid geworden op: ma mar 20, 2006 8:01 pm

Bericht door Firebird »

Hamsa schreef:Prachtig, heel moedig van Wafa Sultan. Mijn respect voor zulke mensen uit het Midden-Oosten.
Die vrouw heeft inderdaad gezonde opvattingen :?

Begreep dat ze alweer de nodige bedreigingen op haar dak heeft gehad...
Interessant dat die geestelijke expliciet vroeg of ze 'a heretic' was :evil:

Direct weer die focus op afvalligheid, de halsmisdaad. Achterlijke gladiolen.
lastpokemon
Berichten: 1
Lid geworden op: za mar 18, 2006 10:13 pm
Locatie: dublin
Contacteer:

isalm

Bericht door lastpokemon »

Islam !!!

Islam is van ons wij zijn heel blij met onze goddienst, dus bemoei jullie met jullie eigen zaken. honden, apen, beesten en vooral racisten :twisted:
ISALM? It's only rock 'n roll but we like it, yes we do
Dutch
Berichten: 3285
Lid geworden op: ma jan 20, 2003 7:10 pm
Locatie: Darul Hourria

Bericht door Dutch »

Hopla, daar gaan we weer...
TEGEN DE ISLAM ZIJN IS NIET HETZELFDE ALS RACIST ZIJN pokkemonnetje! ISLAM is bij mijn en ieders weten GEEN RAS!!!
Trouwens, in je lijstje dierennamen ben je er nog één belangrijke vergeten : varkens
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 81264
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: isalm

Bericht door Ariel »

lastpokemon schreef:Islam !!!

Islam is van ons wij zijn heel blij met onze goddienst, dus bemoei jullie met jullie eigen zaken. honden, apen, beesten en vooral racisten :twisted:
Welkom lastpokemon.

Fijn dat je het FFI team komt versterken.
Ik zou het leuk vinden als jij jezelf wil voorstellen op dit forum.
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... m.php?f=28

Dan ben jij de eerste die dit nieuwe forum inwijd.

Woon jij in Dublin?

Vriendelijke groet..
Ariel.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Plaats reactie