Bizar.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 23, 2020 11:35 am

In vroegere tijden kende men pilaarheiligen. Zoals deze:

Afbeelding

Tegenwoordig kennen we dat niet meer. Nu hebben gewoon simpelweg een verwarde man.

Afbeelding
Man van 55 meter hoge schoorsteen van oude steenfabriek gehaald

OOIJ - De politie in het Gelderse Ooij heeft donderdagochtend een man van een 55 meter hoge schoorsteen van een oude steenfabriek geplukt. De politie kreeg donderdagochtend om 06.15 uur een melding dat er een man op de toren van de fabriek even buiten Nijmegen was geklommen.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/383673755/man-van-55-meter-hoge-schoorsteen-van-oude-steenfabriek-gehaald
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Ariel » Za Apr 25, 2020 3:58 pm

:scratch: Binnen een halve minuut moeten kinderen zo'n sommetje met hun hoofd kunnen maken.

Common Core Math vs Old Good Method

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 25, 2020 7:25 pm

Hier nog meer van deze dwaze Algebra (= (from Arabic: الجبر‎ (al-jabr, meaning "reunion of broken parts"[1] and "bonesetting"[2]))

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 25, 2020 7:44 pm

Normale Westerse Algebra:

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20183
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor King George » Ma Apr 27, 2020 6:11 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Za Mei 09, 2020 6:56 pm

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Ariel » Di Mei 12, 2020 7:54 pm

Als het van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) afhangt, moet katje Lee uiterlijk op maandag 11 mei geëuthanaseerd worden. Het straatdier werd vanuit Peru meegenomen door Selena Ali (23) uit Stabroek en haar vriendin Fran De Nyn (21) uit Wilrijk.

Hoewel Selena Lee liet chippen en vaccineren in Peru, blijft er een kleine kans bestaan dat het besmet is met hondsdolheid. Omdat Selena en Fran vervroegd naar België terugkeerden en op 6 april op Belgische bodem landden, kon het katje geen drie maanden in afzondering blijven zoals het FAVV voorschrijft. Omdat het katje niet terug naar Peru kan, moest Selena het bij een dierenarts laten inslapen.

Wat een achterlijkheid. :nietverstaan: Het katje kan toch bij een dierenarts onderzocht worden op ziektes ?

Politie valt woning binnen op zoek naar katje Lee

Afbeelding

De bitse strijd tussen het FAVV en de 22-jarige studente Selena Ali, gesteund door duizenden dierenvrienden, bereikte vanmiddag een hoogtepunt. Rond 17 uur viel de lokale politie van de zone Noord binnen in de woning van Selena, in de Steenlandstraat in Stabroek. De agenten waren vergezeld van een inspecteur van het FAVV.

De huiszoeking was van korte duur. Het katje Lee was nergens te bespeuren. Selena ging daarna met haar advocaat Anthony Godfroid een verklaring afleggen op het politiekantoor.

Afbeelding

Geadopteerd in Peru
De kleine kat Lee werd door Selena geadopteerd tijdens haar stage, in het kader van haar opleiding Toegepaste Psychologie, in Cuzco (Peru). Door de coronacrisis moest zij vervroegd naar België terugkeren. Het meisje beweert dat zij toelating kreeg van de ambassade om het gevaccineerde katje mee te brengen. De ambassade ontkent dat.

Feit is dat het FAVV een procedure startte om het dier in beslag te nemen. Volgens de inspecteurs bestaat er een kleine kans dat het katje Lee besmet is met hondsdolheid. In normale omstandigheden zou de kat teruggestuurd worden naar Peru. Door de coronacrisis kan dat niet en wil het FAVV de kat euthanaseren.

Deze beslissing ontketende een storm van protest bij dierenvrienden. Een petitie leverde in minder dan een dag 20.000 handtekeningen op. Ook Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) steunt het protest. Hij vindt dat Selena misschien wel een boete verdient omdat zij niet alle regels heeft gevolgd, maar het katje doden, dat vindt Weyts een brug te ver.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 13, 2020 12:52 pm

Bezoekers van de Ikea in Haarlem dachten zaterdagavond hun handen te ontsmetten met een fles desinfecterende handgel die bij de ingang stond, maar in werkelijkheid zat er voor een deel riool- en gootsteenontstopper in de fles. Een letselschadebureau stelt Ikea Nederland aansprakelijk voor eerstegraads brandwonden die klanten afgelopen weekend hebben opgelopen.

Volgens de woonwinkel is er sprake geweest van een menselijke fout. ,,Door verwarring bij een schoonmaker is er per ongeluk een deel schoonmaakmiddel in een fles desinfecterende vloeistof terechtgekomen.


Met de schoonmaker die de twee flessen door elkaar heeft gehaald, gaat het naar omstandigheden goed.


Gelukkig maar... :heart: Wat een opluchting.

Hij voelt zich heel schuldig en heeft nooit gewild dat dit zou gebeuren, aldus Ikea. Een woordvoerder van de politie Noord-Holland liet weten dat de schoonmaker de Nederlandse taal niet helemaal beheerst, en de flessen op elkaar lijken.


Kan gebeuren als je als deug organisatie mensen binnen haalt die de Nederlandse taal niet beheersen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Ariel » Do Mei 14, 2020 8:28 pm

Een ezel stoot zich in het algemeen niet tweemaal aan de zelfde steen. Roelof Karel blijft zich stoten.

Bedrogen Nederlander vindt opnieuw geluk met vrouw uit Gambia

Drie jaar geleden ontbeerde hij in Gambia zelfs een slaapplaats. Nederlander Roelof Karel werd daarmee het symbool van door uitheemse liefjes berooid geraakte mannen. Inmiddels straalt hij weer. Zijn Afrikaanse ex-vriendin kan geen aanspraak meer maken op zijn woning. En op zijn 64e is hij getrouwd met een lokale schone van 32: „Zíj is écht geweldig.”

Afbeelding

De 32-jarige Hawa straalt op haar bruiloft met de twee keer zo oude Nederlander Roelof Karel in Gambia. Het geluk lacht Karel nu toe, nadat hij eerder door een Gambiaanse is uitgekleed.


Nu ook Gambia op slot zit vanwege corona, ligt de vroegere uitbater van een dierenwinkel aan de Leidse Steenstraat veelvuldig in zijn zwembad. Dat zijn betere berichten dan die in 2017. Toen werd Karel landelijk bekend door een sneu relaas in De Telegraaf over een Senegalese die hem met valse beloftes in de val zou hebben gelokt.

Zoetermeer
Deze dame, die hij in Zoetermeer ontmoette, overreedde hem een woning te kopen in Gambia teneinde daar te kunnen samenwonen.

De verliefde Nederlander ondertekende een koopcontract waarmee zijn vriendin prompt voor de helft huiseigenaar werd. Kort na afronding van het papierwerk, keerde de vrouw terug naar Zoetermeer, waar ze elk commentaar op de kwestie weigerde. Karel was de wanhoop nabij: „Ik kon Gambia niet uit omdat ik vreesde dat haar overgekomen familie meteen in mijn woning zou trekken. Bij gebrek aan inkomsten moest ik de villa verhuren en belandde ik op straat. Gelukkig kon ik logeren bij landgenoten.”

"Ik vreesde dat haar familie meteen in mijn woning zou trekken"
De rechtszaak over de kwestie sleepte zich jaren voort, zo meldt Karel: „De ene keer kwam er geen rechter opdagen, dan weer rezen andere problemen.” In februari van dit jaar wees rechter Ousman Musale de woning in Bijilo echter volledig toe aan de Nederlander.

Nu, ruim twee maanden later, zijn alle formaliteiten geregeld. De opgeluchte ’winnaar’ kan zijn geluk niet op: „De spaarcentjes van mijn overleden moeder zitten in de woning, dat maakte alles extra zuur.”

Karel huwde vorig jaar een Gambiase die de helft van zijn levensjaren telt: „Hawa is geweldig voor me. Ze is slim en mondig.” Dat laatste blijkt zodra een appje komt met de mededeling dat hij met zijn vrouw heeft gesproken. Plots vraagt de Nederlander 250 euro voor een fotootje met zijn eega bij het zwembad.

Vinnig
De suggestie in het antwoord dat Hawa wellicht toch niet zo’n goede invloed heeft, resulteert in een vinnig berichtje van mevrouw Karel zelf: „U hoeft mij niet te beoordelen op de vraag om te betalen.” Dan maar zonder zwembadfoto: de groeten uit Afrika.


Spoiler! :
Nederlander bankroet door Gambiaanse

De rechtszaak van de door ’liefdesoplichting’ aan Gambia gekluisterde Leidenaar Roelof Karel (61) tegen zijn nu in Zoetermeer wonende Senegalese ex-vriendin Aisha, wordt een kwestie van lange adem.

https://www.telegraaf.nl/images/1540x866/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/7285a5ce-510e-11e7-991d-49e44294a8ee.jpg

Dit is Aisha


Zojuist is in de Gambiaanse stad Brikama een hoorzitting beëindigd over de eis van de Nederlander om zijn woning aldaar geheel in eigendom te krijgen. Bij aankoop had hij het voor de helft op naam van Aisha gezet, omdat zij hem onder valse voorwendselen zou hebben wijsgemaakt dat dit volgens de lokale wet verplicht is.

De zaak wordt pas op 4 juli voortgezet onder voorzitterschap van de Nigeriaanse rechter E. Orgar. „Dan begint eindelijk de inhoudelijke behandeling van de zaak waar ik nu al bijna twee jaar op wacht”, zo verzucht Karel kort na de hoorzitting. Formeel moet zijn gedaagde ex dan vanuit Zoetermeer naar West-Afrika komen. „Er komt een kruisverhoor, dat hopelijk nog deze zomer leidt tot een definitieve uitspraak”, aldus de berooide Nederlander, die zijn relatie moest naar eigen zeggen moest bekopen met een bankroet.

Karel heeft zo zijn twijfels of zijn gewezen vriendin bij het kruisverhoor wel komt opdagen. „Ze heeft steeds allerhande smoezen en wil de boel slechts vertragen”, aldus de voormalige Leidenaar. Aisha weigert categorisch elk commentaar.

De in De Telegraaf opgetekende sneue liefdesgeschiedenis van de Leidse ondernemer leidde tot tal van reacties. Dit verbaast woordvoerster Fleur van Eck van de Fraudehelpdesk niet: „Ook hier hebben we tal van dossiers van mensen die zijn opgelicht nadat ze hun hart waren verloren. De liefde wordt door kwaadwillenden uit bijvoorbeeld West-Afrika of Oost-Europa gebruikt als aas, waarna wordt gevraagd om te investeren in huizen of sieraden en anderszins.”

Volgens de Fraudedesk is het leed vaak niet te overzien. „Slachtoffers zijn niet alleen hun geld, maar ook hun geliefde en het geloof in de medemens kwijt. In Australië hebben de autoriteiten wel eens gezegd dat dit soort drama’s meer zelfdodingen dan verkeersslachtoffers oplevert.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mei 15, 2020 6:43 pm

Even terugkomend op katje Lee, een migrant uit Peru dat hier geen asiel krijgt maar vervolgd wordt.
‘Blijf van mijn poesje’: kattenliefhebber lanceert T-shirts om katje Lee te steunen
[...]
De saga rond katje Lee is nog niet afgelopen. Afgelopen voormiddag besloot de Antwerpse rechter de zaak twee weken uit te stellen. Het FAVV eiste een dwangsom van 5.000 euro per uur dat de kater niet ingeleverd zou worden, omdat hij mogelijk zou lijden aan hondsdolheid. Volgens Geoffrey gaat dat een brug te ver. “Het is echt buiten proportie.”
https://www.topics.nl/-blijf-van-mijn-poesje-kattenliefhebber-lanceert-t-shirts-om-katje-lee-te-steunen-a14392731hln/?context=brand/hln/

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 18, 2020 7:08 pm

Hoera hoera !!
Mooi, mooi, mooi.
Bejubeling !!
En wat doe je dan? Dan ga je applaudiseren.

En dan niet zoals vroeger in het oostblok tijdens toespraken van vette katten: een bord wordt omhoog gehouden met 'Applaus' en alle toehoorders gehoorzamen (want anders...).
Hier zie je wat ik bedoel:

Een week later was hij zo dood als een Dodo.

En dan toen de corona crisis begon zagen we mensen op straat komen die in het luchtledige begonnen te applaudiseren voor 'de zorg'. Geen persoon maar een abstractheid.

En nu verzamelen zich mensen om te applaudiseren voor 5 verdronken surfers in Scheveningen.
Het zal wel een uiting zijn van 'samen' en 'gezamelijk rouwen'.
Maar ik blijf er raar tegenaan kijken. Ik blijf dood zijn geen bijzondere prestatie vinden.
Minutenlang applaus voor omgekomen surfers Scheveningen
https://www.telegraaf.nl/nieuws/597133191/minutenlang-applaus-voor-omgekomen-surfers-scheveningen
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mei 20, 2020 5:16 pm

Kijk, dat past niet: iets vierkants in iets ronds.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mei 22, 2020 10:43 am

Het motortje doet het, het roer ook en er is een loods aan boord.
Badgasten op het Vlissingse Badstrand op de Westerschelde lopen snel weg want het is best wel een heel groot ding dat op je afkomt.

Afbeelding

Video: https://www.facebook.com/rennie.kleeman/videos/2934982813205990/
Containerschip vaart recht op Zeeuws strand af, ‘botsing’ ternauwernood voorkomen
https://www.ad.nl/binnenland/containerschip-vaart-recht-op-zeeuws-strand-af-botsing-ternauwernood-voorkomen~a6fc56ae/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6485
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Bizar.

Berichtdoor Ali Yas » Vr Mei 22, 2020 11:40 am

Mahalingam schreef:Ik blijf dood zijn geen bijzondere prestatie vinden.

En al helemaal niet als dat is gelukt door roekeloos gedrag. Dan is het eerder een prestatie in leven te blijven, maar daar is dan weer geen aandacht voor. :emm2:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Bizar.

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 26, 2020 2:22 am

“blank glas”

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74399
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Berichtdoor Ariel » Di Mei 26, 2020 10:38 am

Pilgrim schreef:“blank glas”


Ik begrijp niet waarom veel mensen "blank glas" een rare naam vinden. :nietverstaan: Het is een normale naam voor glas.

Het woord "blank glas" wordt veel gebruikt
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “FFI Nederlands Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 17 gasten