Geesten bestaan ... !!! Ze zijn onder ons !

Gebruikersavatar
sprot
Berichten: 4147
Lid geworden op: Ma Jan 27, 2003 11:25 pm
Locatie: Hel
Contact:

Geesten bestaan ... !!! Ze zijn onder ons !

Berichtdoor sprot » Di Jan 08, 2008 4:47 pm

112-Fotograaf schrikt van geest op foto

Hij heeft er slecht van geslapen, rampen- en ongelukkenfotograaf Tom Louter uit het Brabantse Veghel. De fotograaf die het 112-nieuws achterna reist, maakte zondag foto's van een een brand in Oss bij voormalig Chinees restaurant Padihoeve.

Toen hij 's avonds de foto's bekeek, zag hij op één ervan de schim van een man. ''Ik ken die man niet'', aldus de 29-jarige Louter, die verzekert de foto niet met Photoshop of andere middelen bewerkt te hebben. ''De verschijning’ staat met zijn ogen gesloten tussen het riet. Ik heb op dat moment meerdere foto’s geschoten – er zat telkens zo’n 20 seconden tussen – en op de foto ervoor en érna is de geest niet te zien. Het kan ook niemand uit het publiek zijn geweest, want er stond daar gewoon niemand.''

Louter, die ook de website 112Uden-Veghel.nl bestiert, heeft vanmorgen zelfs een paragnost gebeld. Die stond echter met de mond vol tanden.

Fred van Vliet van spiritueel centrum 'De Nieuwe Weg', heeft wel een verklaring. Volgens hem komen geestverschijningen vaak voor. ''De trillingfrequentie van de energie is vaak niet waar te nemen door de mens, maar wel door een camera. Meestal is die energie te zien in 'vervelende' bolletjes op foto's waardoor de foto vaak als verkeerd belicht wordt beschouwd. In dit geval heeft zich echter een entiteit waar laten nemen door een projectie aan te nemen zoals deze de laatste keer was geïncarneerd.''


Maar als de 'rede' triomfeert geeft het dit:
Snelle update
Louter kan weer rustig gaan slapen. Inmiddels is namelijk duidelijk geworden dat de 'geestverschijning' op de foto een 'in levende lijve' logistiek medewerker betreft van de brandweer in Oss.

Vermoedelijk heeft een wat langere sluitertijd twee beelden in elkaar samengesmolten en dit bizarre beeld opgeleverd.Oordeel zelf:
[img]http://kliknieuws.nl/html/preview.asp?img=200801/{1BABB46B-DD05-6814-6719-7D1AB36868FD}.jpg[/img]
Soms denk ik juist,soms denk ik fout,maar ik dénk tenminste
Dubitando ad Veritatem pervenimus (Cicero)
Sapere aude!
In het 'Huis van de Vrede' is het steeds Oorlog.

Terug naar “FFI Nederlands Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten