Lachen met Islam.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Lachen met Islam.

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 21, 2008 2:54 am

Wie durft te beweren dat er in Islam niks valt te lachen, heeft het faliekant mis.

Ezel cel in wegens diefstal

Egypte, september 2008

Een ezel in Egypte heeft onlangs een celstraf van 24 uur uitgezeten nadat hij een maïskolf uit een akker had gestolen.
Het dier was opgepakt bij een controlepost in de Nijldelta. De eigenaar van de landbouwgrond, een instituut voor agrarisch onderzoek, had bij de politie geklaagd dat geregeld gewassen verdwenen. Een rechter veroordeelde de ezel tot gevangenisstraf. De eigenaar kreeg een boete van 50 Egyptische pond (ongeveer 6 euro). De identiteit van het hoefdier is niet bekendgemaakt.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2173En we zijn het aapje toch nog niet vergeten ? Voor de nieuwkomers komt hier het trieste verhaal van de stoute aap.

Baby-aapje krijgt sharia-straf

Dutisland/Indonesië, juli 2008


In de nieuwe ZDF-serie over bedreigde diersoorten 'Die letzten Zeugen' is de Duitse acteur Hannes Jaenicke te zien op Borneo met een Orang Oetan baby met een afgehakt handje. Volgens de acteur had het mensaapje een sinaasappel gestolen en hakten islamitische inwoners het daarom conform de sharia een hand af. Andere Orang Oetans vingen de apenbaby daarna liefdevol op.
Het programma wordt op woensdag 13 augustus om 23.15 uur uitgezonden.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2083
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Okt 03, 2008 9:36 pm

FOUT ARIEL! Er valt in islam niks te lachen. Moslims zijn saaie dorvervelende onhumoristische melancholieke achterlijke armoedzaaiers in de geest. Zij zijn Mohamed-kontlikkers. Vandaar! En daar wordt een mens niet vrolijk van.

Wat er wel valt te lachen is MET islam! Dus niet IN islam. Want islam kent geen leven. Islam kent daarom ook geen humor. Daar moet je voor bij de joden zijn. Die weten te leven en te overleven. Het arabische allah-gerelatteerde gepeupel kan slechts teruzgzien op nederlaag na nederlaag; vernedering na vernedering; misslukking op misslukking. Die dorre woestijn meute van heidens georiënteerd geloof rest slechts de straf van de ware god. Geen reden dus tot humor. Slechts hoongelach onzerzijds.

Pedofiel of geen pedofiel. Echter . . .

”A dirty mind is a joy for ever.” (Shakespeare)

DAAROM: LANG LEVE PEDOFIEL MOHAMED!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

mercator
Berichten: 18603
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor mercator » Vr Nov 07, 2008 5:30 pm

Ariel schreef:Een ezel in Egypte heeft onlangs een celstraf van 24 uur uitgezeten nadat hij een maïskolf uit een akker had gestolen.


Wanneer de Sharia hier wordt ingevoerd zullen straffen voor ezels en diefachtige eksters ook aan de orde van de dag zijn. Maar omdat wij een en ander toch een meer "wetenschappelijke" invulling wordt gegeven zal de ezel in zijn cel ook bezoek krijgen van een ezel-psycholoog, een maatschappelijk assistent en een straathoekwerker om te kijken hoe dat nou kwam dat de ezel tot die mais-diefstal kwam.
Om uiteraard tot de conclusie te komen dat het door diskriminaatsie door de andere hoevedieren kwam, maw, langoor was slachtoffer van rassiesme.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 39146
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 07, 2008 10:55 pm

Mercator, je holt zo het begrip racisme uit tot het nietszeggend meer is. zoals dit oude dametje doet:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Za Nov 22, 2008 2:19 pm

Deze had ik even gemist. Oud nieuws, maar toch weer leuk om te lezen, en ze horen wel in dit lijstje van gevaarlijke criminele dieren thuis.

'Iran gooit spionerende eekhoorns in de cel'
vrijdag 13 juli 2007

De politie in Iran heeft veertien eekhoorns opgepakt op verdenking van spionage-activiteiten, zo meldt het Iraanse persbureau IRMA.

De beestjes werden aangetroffen bij de grens met Irak en zouden zijn voorzien van afluisterapparatuur. Volgens IRNA zijn de eekhoorns in dienst van buitenlandse inlichtingendiensten.

In een reactie tegen het Britse Skynews zegt de chef van de Iraanse politie dat het bericht hem heeft bereikt, maar dat hij geen ‘precieze informatie’ kan geven.

‘Compleet gestoord’
Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken doet het verhaal af als ‘compleet gestoord’. Mocht het toch waar zijn, dan is het de eerste keer dat eekhoorns worden ingezet door inlichtingendiensten.

Toch is het niet ongebruikelijk om dieren in te zetten in oorlogsvoering. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vlogen duiven belangrijke informatie uit bezet Frankrijk.

Kippen
Ook zijn in het verleden dolfijnen ingezet om zeemijnen op te sporen en in Koeweit gebruikten Amerikaanse mariniers kippen om chemische wapens te signaleren.

In Amerika worden experimenten gedaan met bijen die bommen kunnen ruiken. Amerika werkt ook al een tijd aan robots naar het model van de vlieg. Deze zouden afluisterapparatuur kunnen dragen.

Door Marl Pluijmen


BRON!!!!!!!!


Iran verdenkt duiven van spionage

Veiligheidstroepen in Iran hebben twee spionageduiven gevangen. De dieren bevonden zich vlak bij de omstreden nucleaire fabriek voor het verrijken van uranium in Natanz.

Een van de duiven werd gevangen bij een rozenwaterfabriek in Kashan, vlakbij Natanz. Metalen ringen en onzichtbare draden waren aan de vogel vastgemaakt, aldus een anonieme bron in de krant Etemad Melli.

Eerder deze maand werd een zwarte duif gepakt die ook een metalen ring en onzichtbare draden droeg. De bron zei niets over de huidige status van de duiven of wat er met hen zal gebeuren.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 31, 2008 1:24 am

Moslims zijn echt grappig. :smile: Never a dull moment met Moslims om je heen.
Ik vraag me alleen af waarom de ezels luiers moeten dragen. Zijn ze in Egypte bang dat de toeristen de de ezels zullen verkrachten ?

Ezel krijgt luier om

CAIRO - In de Egyptische provincie al-Wadi al-Gadeed moeten ezels voortaan rondstruinen met een luier rond het achterwerk.

De streek trekt momenteel heel wat toeristen. "Luiers zijn in de winkels beschikbaar tegen een lage prijs", aldus de functionaris.

Eigenaars van ezels die de regels aan hun laars lappen, zullen worden beboet.


http://www.telegraaf.nl/buitenland/2897 ... _om__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Ariel » Za Jan 24, 2009 5:49 pm

Nog meer fun met Islam.

Geit opgepakt voor overval

KWARA - De politie in Nigeria heeft een geit gearresteerd op verdenking van het plegen van een gewapende overval. Een crimineel zou zichzelf na de overval met behulp van zwarte magie in het beest hebben veranderd...

Afbeelding

Burgers hebben het beestje na de overval aangehouden en naar de politie gebracht, meldt de BBC.

Een politiewoordvoerder in Kwara bevestigt dat de geit in de cel zit en dat hij pas wordt vrijgelaten als de onderzoeken voorbij zijn... Maar een andere politieagent heeft tegenover de BBC verklaard dat het beest alleen moet blijven omdat zijn eigenaar zich nog niet gemeld heeft.

Het geloof in hekserij en krachten waarbij mensen van gedaante kunnen wisselen is niet ongebruikelijk in Nigeria.


http://www.telegraaf.nl/buitenland/3082 ... val__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Wat te doen bij koorts?

Berichtdoor hans van de mortel » Zo Mei 03, 2009 5:19 pm

Van koorts weten we dat koorts moet uitwerken. Alleen bij boven de 40 graden wordt het pas link. Had Mohammed dan destijds een temperatuurmeter? Laat ik duidelijk zijn. Mohammed was een heel vervelend eigenwijs mannetje. Omdat bijna iedere analfabete arabier dacht dat Mohammed een gepatenteerde God-licentie had, geloofde zo wat de ene na de andere domme arabier alles wat Mohammed uitkraamde. En dat was niet voor de poes. Dus ook op het gebied van de medische wetenschap meende kamelenhoeder Mohammed zich de wijsheid van een afgestudeerde arts te mogen aanmeten. Immers, zijn wijsheid had hij toch allemaal van Allah geïnjecteerd gekregen?

Dus in geval van koorts beste allahtone islamaanhangers en de niet twijfelende aan het verstand van Mohammed, luistert allen naar de raad van de door de arabische maangod geïnstrueerde wijze Mohammed. Want Mohammed zei:

”Koorts is van de hitte van de hel, dus koel het met water.” (Hadith deel 7:619)

Ik wens alle allahtone islamaanhangers van harte beterschap met wat lauw woestijnwater in geval van optredende koorts! :razz:
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

mercator
Berichten: 18603
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

MOSLIMPOTENTIE

Berichtdoor mercator » Za Mei 09, 2009 12:35 am

Deleted door moderator.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Chaimae » Za Mei 09, 2009 12:40 am

Waar slaat het op dat je mijn naam gebruikt, Mercator? :?
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

mercator
Berichten: 18603
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor mercator » Za Mei 09, 2009 12:46 am

Chaimae schreef:Waar slaat het op dat je mijn naam gebruikt, Mercator? :?


Gewoon hé, ik neem aan dat er nog meer moslima's rondlopen met die naam, Fatima is wat "cliché" niet waar 8) ?
Mijn echte naam is niet Mercator maar Christian, mag ook gebruikt worden in een mopje hoor, graag zelfs!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Chaimae » Za Mei 09, 2009 12:48 am

mercator schreef:
Chaimae schreef:Waar slaat het op dat je mijn naam gebruikt, Mercator? :?


Gewoon hé, ik neem aan dat er nog meer moslima's rondlopen met die naam, Fatima is wat "cliché" niet waar 8) ?
Mijn echte naam is niet Mercator maar Christian, mag ook gebruikt worden in een mopje hoor, graag zelfs!

Als er meer moslima's rondlopen met de naam Chaimae, is het toch ook cliché om die naam te gebruiken?

NB

Mooie naam..
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

mercator
Berichten: 18603
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor mercator » Za Mei 09, 2009 12:54 am

Chaimae schreef:Als er meer moslima's rondlopen met de naam Chaimae, is het toch ook cliché om die naam te gebruiken?In volgend zelf verzonnen mopje gaat Aisha opdraven, dat is BELOOFD ! :smile:
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Ariel » Za Mei 09, 2009 1:30 am

Chaimae schreef:Waar slaat het op dat je mijn naam gebruikt, Mercator? :?


Sorry Chaimae. Ik heb deze post te laat gezien. Hij is nu weg.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Bloodgod
Berichten: 528
Lid geworden op: Ma Feb 23, 2009 1:29 am

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Bloodgod » Za Mei 09, 2009 1:38 am

Ariel schreef:
Chaimae schreef:Waar slaat het op dat je mijn naam gebruikt, Mercator? :?


Sorry Chaimae. Ik heb deze post te laat gezien. Hij is nu weg.


Zoho Ariel, jij doet jouw naam wel eer aan!

En Mercator foei! :oops: Geef die lieve meid liever eens een complimentje! :D
Living on enemy ground, I will not obey your law.

Bloodgod
Berichten: 528
Lid geworden op: Ma Feb 23, 2009 1:29 am

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Bloodgod » Za Mei 09, 2009 1:44 am

Moslima en bloodgod zaten hoog in de bomen,
samen over Hemelse vrede te dromen.....
Toen brak de tak en Paf,
waren ze weer terug op de aardse straf.
:smile:
Living on enemy ground, I will not obey your law.

mercator
Berichten: 18603
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor mercator » Za Mei 09, 2009 1:56 am

Bloodgod schreef:Zoho Ariel, jij doet jouw naam wel eer aan!

En Mercator foei! :oops: Geef die lieve meid liever eens een complimentje! :D


Jaja die wasverzachter!

ja zeg, Mercator zal maar verhaaltjes blijven uitverzinnen ipv zich te verdiepen in de geopenbaarde wijsheden van Koran en hadith, foei zeg, hij zal NOOIT iets van Islaam begrijpen op die manier, wat een pech zeg! Trouwens ,Chaimae kan ermee lachen, Ariel niet.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Bloodgod
Berichten: 528
Lid geworden op: Ma Feb 23, 2009 1:29 am

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Bloodgod » Za Mei 09, 2009 2:22 am

Volgende keer gewoon Chammele pennen!! :D
Living on enemy ground, I will not obey your law.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor hans van de mortel » Za Mei 09, 2009 8:45 am

Om zo maar een paar gerenommeerde ziektes op te noemen:

Geelzucht
Tyfus
Malaria
Kanker
Pest
Lepra
Spaanse griep
Mexicaanse griep
. . .
Wat ontbreekt in dit rijtje?
Ach, maar natuurlijk, de Mekkaanse griep! Jaarlijks vallen daarbij een paar honderd doden van mensen die zich - gekker moet het niet worden in islam - zich blij, bovennatuurlijk en vrijwillig opzettelijk laten besmetten.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Bloodgod
Berichten: 528
Lid geworden op: Ma Feb 23, 2009 1:29 am

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Bloodgod » Za Mei 09, 2009 4:53 pm

Maar wat te vermelden over de 'innerlijke' Ubermensch?
-Cultuurgebonden syndroom :turban:
-Aanpassingsstoornis :bash:
-Aanstelleritis :censored:
-Nagebootste stoornis :oops:
-Denkstoornis :twisted:
-Gedragsstoornis :swordfight:
-Codependence :argue:
-Frenesis barf:
-Hysterie :nono1:
-Jeruzalem-syndroom worthy:
-Persistent sexual arousal syndrome :drool:
-Satyriasis :drool:
-Ontwikkelingsstoornis :wacko:
-Persoonlijkheidsstoornis :king:
-Selffulfilling prophecy :whip:
-Stoornis in de impulsbeheersing :boxing:
-Slaapseks :sleeping:
-Waan 8)
-Zoöfobie :knorrie:

En verder nog aan:

-anti Hematofobie heartbeat:
-anti Sint-Jansziekte :violin:
-anti Weltschmerz :reaper:
Living on enemy ground, I will not obey your law.

Mahalingam
Berichten: 39146
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Mahalingam » Do Jun 11, 2009 2:09 pm

http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2781177.ece/Moslims_dagen_buurt_uit_voor_een_lach.html
Moslims dagen buurt uit voor een lach
Om te weten war het over gaat is hier een link:
http://www.kijkstrijd.nl/
en hier zijn voorbeelden van hun actie in real life:
http://www.youtube.com/watch?v=bA5e7u-WRPY&feature=channel_page
zoals deze:


Oog in oog met een moslimjongere en dan kijken wie er als eerste in de lach schiet. Met deze variant op een oud spelletje hoopt Kijkstrijd de lach terug te brengen in buurten die bekend staan om hun grimmigheid

Buurten bekend om hun grimmigheid? Buurten waar niks te lachen valt want het leven van dhimmies is niet leuk. En de meeste Mohammedanen lachen niet want dat is haram en/of er komt dan een djinn je mond in gekropen oid. De noodzaak van het projekt wordt zo toegelicht:
"Moslimjongeren en niet-moslims kijken wel naar elkaar, maar sprake van contact is er niet", zegt projectleider van Kijkstrijd Annemiek Spronk. "Dat komt door de negatieve media-aandacht.

De media hebben het gedaan, niet de ervaringen van de bewoners. Want die weten dat als er kontakt komt dat er dan ruzie komt en vervolgens geweld. Men is op zijn hoede:
"Soms was de vijandigheid wel voelbaar", zegt Spronk. "Maar meestal werd deze overwonnen. Daarom was deze pilot zeker een succes."

Maar helemaal gratis medewerken van Mohammedaanse kant is er natuurlijk niet bij.
Enkele sleutelfiguren uit de jongerengroepen kregen betaald als zij minstens tien leeftijdsgenoten meebrachten om de lachstrijd te voeren.

Wat verkeerd schiet in diverse keelgaten. De organisatoren vinden dat dit niet het vermelden waard is. Iss negatieve berichtgeving. Iss ons in de grond boren. Iss faut.
Kijkstrijd vindt dit 'een negatieve uitleg van het feit dat jongeren als projectassistenten werden aangetrokken voor geld om ze op gelijke voet met andere professionele betrokkenen te behandelen, ze serieus te nemen dus'.

Hebben die jongens nu in het kader van het gelijkheidsbeginsel, evenveel poen gekregen als de beroepsmatige betrokkenen? En wat moet ik mij bij die 'betrokkenheid' van professionelen voorstellen?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Ariel » Do Jul 09, 2009 4:25 pm

Never a dull moment met onze islamitische vrienden. :smile: Het blijkt dat je in SA nu ook een genie of djin kan aanklagen. Het is niet bekent of de djin ook daadwerkelijk bij zijn proces komt opdagen.

MADINAH: A Shariah court in the town of Mahd Al-Dahab is taking up an important question: Can genies be summoned . . . to appear before a judge?

According to Wednesday’s Al-Watan newspaper, a family has filed a lawsuit against an unnamed genie for stealing mobile phones, sending threatening voice messages through mobile phones imploring the family to move away and pelting family members with stones when they go out at night. The family has been living in the same house for 15 years, but claims that it only recently began to feel the presence of the genie over the past two years.

“We have to look into this case and verify its truthfulness despite the difficulty of its consideration,” said Sheikh Amr Al-Salmi, the head of the local court.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor hans van de mortel » Do Aug 13, 2009 10:20 pm

Toen ene Mohammed zijn joodse buurman verweet weer eens dronken te zijn, antwoordde Moos:
„En u Mohammed, bent een dwaas; maar morgenochtend ben IK weer nuchter.”
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Lachen met Islam.

Berichtdoor Manon » Di Aug 18, 2009 8:07 pm

Een Imam stapt in een bus en ziet een knappe jonge non op het eerste bankje
achter de bestuurder zitten.

Hij gaat naast haar plaats en zegt plompverloren:
'Ik zou graag met je naar bed willen.'

'Maar meneer,' zegt de non, 'vanuit uw geloof weet u dat misschien niet,
maar ik ben de bruid van de Heer en aardse seks is mij niet toegestaan.'

Bij de volgende halte stapt ze uit, spijtig nagekeken door de Imam.

De buschauffeur, die het gesprek heeft gehoord, buigt zich over naar de imam:
'Pssst! Ik weet hoe je seks met haar kunt hebben.
Elke dinsdagavond, dus vandaag, gaat ze naar het kerkhof om te bidden.
Als jij nou een witte burka over je heen trekt en je smeert wat lichtgevende
poeder in je baard en haren, dan zal ze je in het donker vast niet herkennen,
en dan zeg je gewoon dat je God bent.

Uiteraard is het plan goed genoeg om uitgeprobeerd te worden en inderdaad,
als de imam, omhuld door lichtend wit in een burka op het kerkhof komt,
ziet hij uit de verte de non al vol devotie in gebed.

Hij gaat naar haar toe en zegt met galmende stem:
'Ik ben God en ik wil mijn bruid bezitten!'
De non stribbelt geen moment tegen, maar ze heeft één verzoek.
Ze wil toch wel graag haar maagdelijkheid bewaren,
dus vindt God het goed haar anaal te bevredigen?
Geen enkel punt dus zo gebeurt het, maar de Imam is een gemene kerel,
dus als hij aan zijn gerief is gekomen slaat hij zijn hoofddoek terug en toont haar schaterlachend zijn gezicht.

Hahaha! ik ben de Imam! roept hij.

Hahahaha!!! roept de non terug, 'en ik ben de buschauffeur!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Bedrieglijke verhuizing

Berichtdoor hans van de mortel » Wo Aug 19, 2009 10:27 pm

Dezelfde postbode

Ingespannen denkt de imam in de moskee na onder het prevelen van ’Allah akbar’. Eindelijk kijkt hij op en zegt: "Nee, Mohammed, uw vrouw bedriegt u niet, ze is u volkomen trouw."
Waarop Mohammed onbegrijpend en woedend reageert: "Dan snap ik niet dat we nog steeds dezelfde postbode hebben . . . zes maanden geleden zijn we van Amsterdam naar Antwerpen verhuisd."
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.


Terug naar “FFI Nederlands Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten