Gouden Geit en roze kwal Award.

mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Gouden Geit en roze kwal Award.

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef: Maar het wordt een ander verhaal wanneer die zogenaamde Nederlander boos wordt omdat beweerd werd dat Mohammed een dief was en derhalve als Nasrdin Dchar, acteur en Marokkaanse mohammedaan, beschouwd als hedendaagse held in de Nederlandse samenleving, destijds weigerde een rol in een Nederlands toneelstuk te aanvaarden waarin dus Mohammed een dief werd genoemd
Voor dit debiele baardfiguur die bij het ontvangen van het Gouden Kalf vol trots uitbraakte IK BEN EEN MOSLIM ! past maar één ereteken en dat is de Gouden Geit. (Voor Mohammedaanse verdienste).
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77960
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gouden Geit en roze kwal Award.

Bericht door Ariel »

mercator schreef: Voor dit debiele baardfiguur die bij het ontvangen van het Gouden Kalf vol trots uitbraakte IK BEN EEN MOSLIM ! past maar één ereteken en dat is de Gouden Geit. (Voor Mohammedaanse verdienste).

Wat een prachtige prijs voor een Allah baard. :razz: Eigenlijk te mooi om weg te geven. Maar wij zijn niet kinderachtig.
Afbeelding
Hier is de gouden geit prijs voor Nasrdin Dchar
Afbeelding
Zodat hij nu juichend kan roepen....Ik ben een Nederlander met Marokkaans bloed. Ik ben een moslim en ik heb een fucking Gouden geit in mijn handen!",

Volgende maand zullen we deze pracht prijs aan een andere allah baard schenken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77960
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Ariel »

In een ander topic schreef Hans dit.
'Hans van de Mortel' schreef:
Iedere Marokkaan die trots is op zijn afkomst . . . begrijpelijk en aanvaardbaar. Ondanks dat het overbodige informatie is voor iemand die zich graag Nederlander wil noemen. Maar het wordt een ander verhaal wanneer die zogenaamde Nederlander boos wordt omdat beweerd werd dat Mohammed een dief was en derhalve als Nasrdin Dchar, acteur en Marokkaanse mohammedaan, beschouwd als hedendaagse held in de Nederlandse samenleving, destijds weigerde een rol in een Nederlands toneelstuk te aanvaarden waarin dus Mohammed een dief werd genoemd

Ik denk dat dit land aan een verschrikkelijke niet meer te genezen ziekte lijdt. Nou ja, had ik het al niet eerder en vaker aangekondigd dat zeker negentig (90) procent van de mensheid dom is? ZIEKELIJK DOM!

Dit verwerpelijke moslimwezen had ons toch op zijn minst gerust kunnen stellen met de blijde mededeling dat hij geen praktizerend moslim (meer) is zodat hij aanvaardbaar kan zijn voor ONZE kennisbeschaving. Maar nee hoor, hij meende de weg van islam te moeten bewandelen.

FUCK YOU, IDIOT!

mercator schreef heel adrem dat de acteur eigenlijk een Gouden Geit verdiend en dat is voor mij de reden dat ik nu het FFI gouden geit award instel . Het lijkt mij eerlijk als Mercator in november de volgende Gouden Geit uitreikt aan een Allah baard die zijn sporen verdiend heeft in Links Nederland of België…

Ik ken de acteur Nasrdin Dchar niet, ik heb nog nooit iets van hem gezien, en ik kan niet beoordelen of de man de prijs nu wel of niet verdiend heeft of dat het "EEN NEGER omdat het moet" momentje geweest is toen ze hem de prijs toebedeelde. Maar voor hem nou om te zeggen , "Ik ben een moslim. En ik heb een fucking Gouden Kalf in mijn hand," is niet echt islamitisch. Het is eigenlijk heel grappig. Een goeie moslim mag geen afbeelding vereren of in huis hebben. Dat is zo shirk (onvergeeflijke zonde) als de pest.

Gelukkig wisten de linkse elite, die die avond rond het gouden kalf ( het grootste teken van afgoderij ) verzameld waren dat niet , want ze klappen en juichen dat het een lieve lust is op het moment dat Dchar zijn “ontroerende “speech uitspreekt . Uitbundig ging men te keer toen hij de nu al beroemde woorden uitsprak….“Ik ben een Nederlander. Ik ben heel trots op mijn Marokkaans bloed. Ik ben een moslim. En ik heb een fucking Gouden Kalf in mijn hand.'

Deze woorden zijn een Islampropaganda waar de varkens geen brood van lusten. Stel je voor dat een Christen acteur deze woorden uitgesproken had…..

"Ik ben een Nederlander , Ik ben trots op mijn Hollands bloed . Ik ben een Christen ,en ik heb een fucking Gouden Kalf in mijn hand."
Zou hij dan ook een staand applaus gekregen hebben ?
Nee, driewerf nee…De man zou zijn verguisd, en men zou smalend om hem hebben gelachen.

Anywees. De Marokkaanse Moslim heeft zijn extra moment of fame gehad.
Van zijn dankwoord maakte Dchar een spektakel. Aan het einde van zijn speech zei hij een artikel gelezen te hebben waarin vicepremier Maxime Verhagen zei de angst voor buitenlanders wel begrijpelijk te vinden. Dchar: 'Dit Kalf staat ook voor het overwinnen van angsten. Want die heb ik nogal. En afgezien van dat ik die heb, heeft helaas ook Nederland die. We worden tegenwoordig geïnjecteerd met angst. (...) Wat ik heel graag wil zeggen... [muziek ten teken dat hij moet stoppen begint] Nee laat me even man, please.
Een paar maanden geleden las ik een artikel waarbij onze minister Verhagen aangaf dat het heel begrijpelijk is, de angst voor buitenlanders. Nou meneer Verhagen, en met u ook Geert Wilders, en met u alle mensen die achter u staan:

Voor wie het ontroerende moment gemist heeft. Huilen mag.
( zucht ) :(
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
radio6
Berichten: 15
Lid geworden op: ma jun 14, 2010 11:40 pm

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door radio6 »

Gebeurt er eindelijk iets positiefs en een spontane reactie van Nasrdin Dchar,
dan wordt het meteen belachelijk gemaakt!

driewerf bah,

radio 6
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77960
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Ariel »

radio6 schreef:Gebeurt er eindelijk iets positiefs en een spontane reactie van Nasrdin Dchar,
dan wordt het meteen belachelijk gemaakt!
Wat vind jij zo positief aan de reactie van Nasrdin Dchar ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Gouden Geit Award voor Marokkaan met onuitspreekbare naam.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het is duidelijk. Deze man heeft zich in mijn ogen onbeschrijflijk zielig en belachelijk gemaakt. Hij is niet voor niets voor de Gouden Geit Award genomineerd. En een moslim acteur verliest misschien wel de perverse gedachten van de sadist Mohammed uit het oog, maar verliest blijkbaar moeilijk zijn moslimgvoel vanuit het traditionele islamitische erfgoed.

Maar ik weet wel wat het is. Het is hetzelfde als wat je nog bij veel negers tegenkomt: de herinnering aan hun afkomst dat reden schijnt te geven tot een nog altijd pijnlijk verwerkingsproces van het stigmatiserende minderwaardigheidscomplex. Negers komen uit Afrika. Ik kan het ook niet helpen, maar ik heb hier nooit een punt van gemaakt. Ik ga graag met Surinamers om. En zo ligt het ook met de afkomst van moslimwezens. Hoe je het ook wendt of keert, bijna alle Marokkanen zijn van islamitische afkomst. En dat staat nu eenmaal gebrandmerkt als komen uit een achterlijke cultuur met een primitief heidense traditie. En dat steekt. Dat zal voorlopig nog niet wegroesten. Daarom is het zo zielig voor de Gouden Geit Award genomineerde Marokkaanse acteur - die zo nodig aandacht voor zijn minderwaardigheidsprobleem moest opeisen - dat hij hiermee onnodig olie op het vuur van de islam-hysterie moest gooien. Laat islam met rust. Laat God met rust en gedraag je als ongelovige Nederlander. Laat islam maar aan die paar deskundigen van het FFI over. Een forum waar ook onze nieuwe Marokkaanse beroemdheid in alle stilte en onopgemerkt zijn voordeel mee kan doen.

Velen, waaronder Hans van de Mortel zijn met de karwats van de angst uit Rome grootgebracht. Maar ONZE kennisbeschaving heeft de kerk langzaam en terecht doen doodbloeden. Jehovah's Getguigen, de Mormonen en de Zevende Dags Adventisten zijn nog zo'n beetje de enige overgebleven serieuze Godsaanbidders. Maar hoor je daar ooit een wanklank over? NEE! Het is uitsluitend de islam en zijn horde wilde godsdienstwaanzinnigen met een onverwoestbaar geloof in de schijnheilige sadist Mohammed die zo nodig met zijn perverse seksuele afwijkingen in de Arabische zandbak te koop moest lopen. Dankzij deze door roverhoofdman Mohammed ontstane en over het kameel getilde islam wordt dagelijks voorzien in een overdosis aan gratis anti-religie reclame door het niet aflatende geweld uit naam van Allah, de dommekracht die ontstaan is uit het analfabete verstand van de seksueel perverse woestijngoeroe Mohammed.

Want laat één ding duidelijk zijn. Islam bestaat buiten Europa nog altijd uit voornamelijk achterlijke volgelingen met een uiterst kwaadaardige verwarde agressieve geestesgestoorde trots vanwege de bejubelde seksueel perverse spraakwaterval van die Arabische woestijn roverhoofdman met zijn weerzinwekkende sadistisch gedachtengoed. Want hoe anders weten anderhalf miljard moslimwezens dat hij zich een vrouw van zes jaar nam en het hem pas lukte haar te neuken toen zij negen was? Ben ik zo maagdelijk, of is die Mohammed een ziekelijk seksueel gestoorde perverse profeet, gelanceerd door de idem perverse maangod Allah, waaraan al die moslimwezens menen zich te moeten op- of aftrekken? Binnen Europa treffen we hetzelfde probleem aan, alleen in een afgezwakte versie. Tsja . . . helaas, moslimwezens moesten in Europa onze democratie op de koop toe nemen ondanks hun heilige geloof in het heilige koranboekje van de heiligste onder de Arabische heiligen: de seksueel perverse sadistische voor westerse begrippen onaanvaardbare Mohammed.

Islam past niet in ONZE kennisbeschaving.

Dat geldt dus net zo goed voor welke genomineerde Marokkaanse islamitische acteur dan ook in Nederland.

Dan is het niet verwonderlijk dat een lichtpuntje in de duisternis van het middeleeuwse afgoderij spektakel dat moslimwezens islam noemen, door onwetende en vooral onnadenkende angstig zieke linkse Gutmenschen, als ZEER welkom en verfrissend voor de Nederlandse samenleving wordt beschouwd en bejubeld.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Dhana »

Ariel schreef:
radio6 schreef:Gebeurt er eindelijk iets positiefs en een spontane reactie van Nasrdin Dchar,
dan wordt het meteen belachelijk gemaakt!
Wat vindt jij zo positief aan de reactie van Nasrdin Dchar ?

Radio6 komt af en toe overgevlogen om ons de oren te wassen en houdt zich verder verre van enige vorm van discussie. Daarom reageer ik al niet meer op zijn posts.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Dhana »

radio6 schreef:Gebeurt er eindelijk iets positiefs en een spontane reactie van Nasrdin Dchar,
dan wordt het meteen belachelijk gemaakt!

driewerf bah,

radio 6

Je zou bijna denken dat Radio6 het met ons eens is. Hij zal toch ook wel heel wat gelezen hebben en nu eindelijk iets positiefs denkt ontdekt te hebben.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77960
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Ariel »

Dhana schreef:
Radio6 komt af en toe overgevlogen om ons de oren te wassen en houdt zich verder verre van enige vorm van discussie. Daarom reageer ik al niet meer op zijn posts.
:smile: Daar heb je gelijk in, maar ik blijf moed houden. Misschien gaat radio eens met ons in discussie. Het kan natuurlijk ook dat hij geen weerwoord op onze posten heeft.
Wie weet is het volgende Gouden Geit Award voor Radio. We weten alleen niet of hij een allah baard heeft. Nou ja, eigenlijk maakt dat niet uit. Als allah maar in zijn hart zit, net zoals bij de culturele nep moslim Nasrdin Dchar.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Mercator is er trots op de volgende GOUDEN GEIT award te mogen uitreiken. Ere wie ere toekomt, Mercator heeft de prijs in het leven geroepen.We moeten wel wat spelregels opmaken.
Die trofee zal gaan naar moslims die zich door artistieke of wetenschappelijke prestatie verdienstelijk hebben gemaakt voor de Islamisering en dus regressie van Nederland en België. Dus geen politieke zwaargewichten als Abou Jahjaj, Abu Imran, Mohammed Rabbae etc., maar uitsluitend Marokkaanse, Turkse, Somalische etc. potsenmakers en kluchtzangers die in de betreffende maand zich laten horen als wegbereider van de achterlijkheid. Figuren als kader Abdollah, Raymann,dat knaapje van Sjouf Sjouf dus.
Voor oktober hebben we die Marokkaanse paljas al gehad dus.
Ik stel voor dat we in dit topic de laatste week van elke maand de kandidaten verzamelen uit pers en media en dan het felbegeerde-en vanachter alvast geperforeerde-beeldje toekennen.

Parallel hiermee kan een speciale dhimmie-prijs worden ingesteld de roze kwal voor autochtone Nederlandse en Belgische artistiekelingen die zich beijveren voor de Islamisering 1. door moslims op te hemelen of 2. zich zelf als moslim te gaan gedragen. Ik denk hier aan typetjes als Tom Lanoye,Paul de Leeuw, Peter R de Vries.

Bij deze is de competitie gestart ! Dat de beste moge winnen !
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Manon »

Ariel schreef:
Voor wie het ontroerende moment gemist heeft. Huilen mag.
( zucht ) :(
"DEZE" kalf?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

radio6 schreef:Gebeurt er eindelijk iets positiefs en een spontane reactie van Nasrdin Dchar,
dan wordt het meteen belachelijk gemaakt!

driewerf bah,

radio 6
Hierbij heeft dhr:mevr. radio6 zichzelf officieel kandidaat gesteld voor de felbegeerde ROZE KWAL.
Totnogtoe is zijn artistieke verdienste wat magertjes( "driewerf bah") maar als er niks beters zich aandient zal hij de ROZE KWAL wel in ontvangst moeten nemen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Manon »

mercator schreef:Mercator is er trots op de volgende GOUDEN GEIT award te mogen uitreiken. Ere wie ere toekomt, Mercator heeft de prijs in het leven geroepen.We moeten wel wat spelregels opmaken.
Die trofee zal gaan naar moslims die zich door artistieke of wetenschappelijke prestatie verdienstelijk hebben gemaakt voor de Islamisering en dus regressie van Nederland en België. Dus geen politieke zwaargewichten als Abou Jahjaj, Abu Imran, Mohammed Rabbae etc., maar uitsluitend Marokkaanse, Turkse, Somalische etc. potsenmakers en kluchtzangers die in de betreffende maand zich laten horen als wegbereider van de achterlijkheid. Figuren als kader Abdollah, Raymann,dat knaapje van Sjouf Sjouf dus.
Voor oktober hebben we die Marokkaanse paljas al gehad dus.
Ik stel voor dat we in dit topic de laatste week van elke maand de kandidaten verzamelen uit pers en media en dan het felbegeerde-en vanachter alvast geperforeerde-beeldje toekennen.

Parallel hiermee kan een speciale dhimmie-prijs worden ingesteld de roze kwal voor autochtone Nederlandse en Belgische artistiekelingen die zich beijveren voor de Islamisering 1. door moslims op te hemelen of 2. zich zelf als moslim te gaan gedragen. Ik denk hier aan typetjes als Tom Lanoye,Paul de Leeuw, Peter R de Vries.

Bij deze is de competitie gestart ! Dat de beste moge winnen !
Er zijn we heel veel roze kwal kandidaten. Ik zou er toch voor willen zorgen dat onze Kristien Hemmerechts zeker niet ontbreekt.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Manon schreef:
"DEZE" kalf?
Uiteraard. Zoals je ook zegt deze meisje is een goede moslima want zij draagh een hoofddoek. Er zaten trouwens wat van die doeken in de zaal. Zijn moeder of zijn zusters wss.
Verder noteren we dat deze alleraardigste bruine spring-in't-veld ahw geïnjecteerd wordt met angst (hoe het komt weet ik niet maar er dienen zich homo-erotische beelden bij me aan (1)) wat blijkbaar een enorme verdienste is want de zaal begint uitzinnig te applaudisseren.

(1) Dat heeft ongetwijfeld te maken met het onderwerp van de film, een Roadmovie over een reis naar Marokko door 3 jongemannen, en we weten allemaal waar de Marokkaanse kuststeden voor bekend staan. Pim Fortuyn wist dat ook.

Iemand een spuitje angst?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

De winnaar van het prestigieuze beeldje is er wel aan gehouden het trots te hebben over DIT GOUDEN GEIT !
Dit om zijn culturele eigenheid te onderstrepen.
Het links artistiek volkje ziet dat graag, een allochtoon die zijn afkomst niet verloochent.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Manon schreef: Er zijn we heel veel roze kwal kandidaten. Ik zou er toch voor willen zorgen dat onze Kristien Hemmerechts zeker niet ontbreekt.
Zeker. Er zullen er mij nog wel te binnen schieten. Ik stel voor dat de Vlaamse en Hollandse schrijvers hier hun respectievelijke kwallen nomineren. Toevallig kijk ik wel wat naar de Hollandse teevee maar dat wordt in Vlaanderen haast niet gedaan.
In Vlaanderen denk ik nog aan bijv. socialistisch kamerlid dr. Marleen de Temmerman(die maagdenvliesherstel-operaties uitvoert), Bert Anciaux( die een databank met artistieke asielzoekers wilde aanleggen), Rudi Vranckx( de media propagandist die zwijmelt van bewondering voor wijlen Osama Bin Laden), de Inquisitiepater De Witte van het CGKR(die loert op racistische uitspraken), Paul Goossens( de ex hoofdredacteur van het rode voddekrantje De Morgen en bewonderaar van Pol Pot) en Luc Tuymans( de kladschilder die heel zijn zielige oeuvre opvat als een "aanklacht tegen het Vlaams Blok").
Er zullen zowiezo meer kandidaat-kwallen dan geiten zijn, want moslims zijn niet zo sterk in cultuur-en wetenschapsbeoefening.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77960
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Ariel »

Een Roze Kwal Award. Wat een prachtig initiatief Mercator. :D Open jij een nieuw topic of wil je dat ik dat doe.

Wat denk je van deze kwal. Kan deze er mee vandoor?
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Manon »

Kunnen we er niet "groene kwal" van maken? of desnoods - in navolging van de GOUDEN GEIT: ZILVEREN KWAL - al was het maar om onze "roze" vrienden niet voor het hoofd te stoten?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Roze wordt geassocieerd met soft, onderworpen, laf...ik vindt zo iets veel toepasselijker voor een dhimmie dan groen of zilver, zonder daar de "geaardheid" in te betrekken. Alleen Tom Lanoye heeft dan de pech om ahw dubbel roze te zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Manon »

mercator schreef:Roze wordt geassocieerd met soft, onderworpen, laf...ik vindt zo iets veel toepasselijker voor een dhimmie dan groen of zilver, zonder daar de "geaardheid" in te betrekken. Alleen Tom Lanoye heeft dan de pech om ahw dubbel roze te zijn.
ha ja; da klopt dan ook weer.

allez, roos zal het wezen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Gelukkig wisten de linkse elite, die die avond rond het gouden kalf ( het grootste teken van afgoderij ) verzameld waren dat niet , want ze klappen en juichen dat het een lieve lust is op het moment dat Dchar zijn “ontroerende “speech uitspreekt . Uitbundig ging men te keer toen hij de nu al beroemde woorden uitsprak….“Ik ben een Nederlander. Ik ben heel trots op mijn Marokkaans bloed. Ik ben een moslim. En ik heb een fucking Gouden Kalf in mijn hand.'

(
Als die linkse artistiekelingen zo verzameld ziet zou je wensen dat ineens ALLE kunstsubsidies worden afgeschaft en dat ze maar iets nuttigs moeten gaan doen.
Natuurlijk is het juist die linkse elite die die baard tot op het bot vernedert, want die staat daar alleen maar met dat kalf in zijn poten OMDAT hij moslim en Marokkaan is, niet omdat hij iets gepresteerd heeft. Puur racisme, net dat waarvan Wilders beschuldigd wordt.
Die moslimbaard heeft dat niet door, die is "apetrots" dat de witmens hem dat beeldje heeft gegund. Zoals de Congolese negers die leerden lezen en schrijven van de Belgische missionarissen zo een doctoraatsmuts met een kwastje mochten dragen.

Verder heeft deze geëvolueerde moslim zich een plaatsje in de hel verschaft door zich te laten kussen door de halfnaakte Ongelovige Hoer Carice van Houten.
Maar bij de uitreiking volgend jaar zal daar iets aan gedaan worden, mooie Carice zal een hoofddoek dragen als ze de volgende circusaap kust. Uit respect voor zijn Geloof.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Manon »

Natuurlijk is het juist die linkse elite die die baard tot op het bot vernedert, want die staat daar alleen maar met dat kalf in zijn poten OMDAT hij moslim en Marokkaan is, niet omdat hij iets gepresteerd heeft. Puur racisme, net dat waarvan Wilders beschuldigd wordt.
yeps. maak er een ingeweken vlaamse blonde atheist van en er wordt met geen woord over gerept.
Plakt er een baard aan, potje haarverf en een zonnebank, laat hem het onzijdig lidwoord vergeten en lap! dat wint de gouden geit!

Blijkbaar zijn er nog anderen die van dezelfde mening zijn: lees het volledige artikel hier
(.....)
Eén vraagje
Ik vind het ook knap, dat zo’n aardige, vrolijke jongen iets goed blijkt te kunnen. Leuk voor hem en voor zijn ouders. Eén vraagje heb ik slechts: was hij ook zo bejubeld wanneer hij niet van Marokkaanse afkomst was geweest? Had hij dan ook uitgebreid de tijd gekregen om bij Pauw & Witteman zijn woordje te doen?

Ik denk het niet. En daar hebben we weer eens te maken met het mechanisme van het verinnerlijkte blanke superioriteitsgevoel. Dat een Marokkaan ergens goed in is, dat vinden veel mensen stiekem toch wel een beetje verbazingwekkend.

Ik heb er wel eens eerder over geschreven: de prettige schok als een Marokkaanse jongen iets aardigs doet. Dat je soms wel iets hoort in de trant van: ‘Het zijn Marokkanen, maar zulke aardige mensen!’ of verbazing, dat mensen van niet Nederlandse afkomst goed de taal blijken te spreken. Of carrière maken.

Trabant
Dat is eigenlijk niet de bedoeling, die mensen moeten ergens aan de onderkant van de maatschappij blijven klooien en zielig zijn. Kunnen wij ons beter voelen. Het is net als met Polen in een spiksplinternieuwe BMW: daar kijk je toch even naar met een mengeling van afgunst en misprijzen. Die mensen horen toch in een suffe Trabant?

De grootmoeder van mijn chique collega R. noemde dat ‘petit nègre’: tegen een zwarte ging je duidelijk en simpel praten. Anders zou hij het vast niet snappen.

Pauw, Witteman, en al die andere mensen die verpletterd zijn door het toespraakje van deze acteur: ze lijden allemaal aan dat verinnerlijkte meerderwaardigheidsgevoel. Ze vinden het allemaal reuzeleuk dat zo’n allochtoon iets kan waarvoor ze een autochtoon niet eens in hun programma hadden gevraagd. Dat zegt meer over hen dan over deze acteur.

Liesbeth Wytzes
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Het "verinnerlijkt superioriteitsgevoel" van de linkse elite, dat is een goeie omschrijving. Het is hetzelfde racisme als tijdens de kolonisatie, maar het veruiterlijkt zich juist in een rede(n)loos ophemelen van het subject.
Je ziet dat bijv. ook tov mentaal gehandicapten. Er bestaat zo een gesubsidieerd theatergezelschap hier theater STAP dat uitsluitend werkt met laagbegaafde tot debiele acteurs( de schrijvers, regisseurs en boekhouders zijn uiteraard niet debiel, die moeten de subsidie aanvragen kunnen invullen). Het is een tenenkrommend en beschamend spectakel om zo iets te zien maar het linkse hoog-intellectuele publiek vindt het allemaal opperbest en "beter en échter dan normale acteurs" :roll:

Het is net hetzelfde met die prijs voor een moslim . De moslim is wel achterlijk en kan niet eens een normale Nederlandse zin uitkramen (die kalf) maar toch krijgt hij een Nederlandse cultuurprijs over een film mét Marokkanen die zich afspeelt in Marokko .Knoop daar maar s een touw aan vast maar voor de linkse goegemeente is dat allemaal perfect logisch.

En op een lager niveau is het natuurlijk ook gewoon een wraakoefening tegen het kabinet Rutte dat het mes in al die nutteloze kunstenmakerij wil zetten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door Manon »

kan niet eens een normale Nederlandse zin uitkramen (die kalf) maar toch krijgt hij een Nederlandse cultuurprijs over een film mét Marokkanen die zich afspeelt in Marokko .Knoop daar maar s een touw aan vast maar voor de linkse goegemeente is dat allemaal perfect logisch.
ik vond het ook wel leuk dat hij zijn blijkbaar Nederlands-onkundige ouders (die hier toch al jaren wonen neem ik aan?) ook in hun eigen heimweetaal moest aanspreken? waarom?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Gouden Geit Award.

Bericht door mercator »

Mijn subsidie aanvraag aan het Marokkaanse Ministerie van Cultuur is al onderweg. Ik wil graag in Marrakesh een film maken over reilen en zeilen op de Amsterdamse walletjes met de acteurs Jan Decleir, Dora vander Groen en An Peeters en aldus aanspraak maken op de jaarlijke cultuurpris aldaar de Gouden Kameel die elk jaar wordt uitgereikt door Zijne Majestijd Mohammed de Zesde.
Mijn ouders, nonkels en tantes zullen dan in het publiek zitten gehuld in een blauwe kiel, op klompen en met een rode zakdoek met witte bolletjes rond de nek en ik zal ze toespreken in onvervalst Kempisch dialect om ze te bedanken voor hun steun, dit alles onder luid applaus en gejubel van een duizendkoppig gebaard en gehoofddoekt publiek.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie