Mannelijke moslim

Dihya
Berichten: 398
Lid geworden op: di mei 24, 2011 2:16 pm

Mannelijke moslim

Bericht door Dihya »

-
Laatst gewijzigd door Dihya op di apr 03, 2012 5:35 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Voorwaar, het meest waarachtige woord is het Boek van Allah en de beste leiding is de leiding van Mohammad.

Dihya
Berichten: 398
Lid geworden op: di mei 24, 2011 2:16 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Dihya »

Oh en ik was een atheist volgens hem omdat je 1 blote arm kon zien en rode lippenstift op had... echt, hoe dom kan je als man zijn vraag ik me dan af?

Maar even serieus, met argumenten kom je niet ver bij dat soort mensen. Wat zouden jullie doen? Gewoon slaan? Want eerlijk gezegd voelde ik die behoefte wel.. maar dat staat zo raar.... :roll:
Voorwaar, het meest waarachtige woord is het Boek van Allah en de beste leiding is de leiding van Mohammad.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Ariel »

Dihya schreef:Nou, kreeg ik gisteren de ( prententieuze vraag) of ik een atheist ben, terwijl degene wist dat ik een moslima was. En dat alleen maar omdat ik zo uit eten ging. Hoe moet ik in het vervolg optreden tegen zulke smerige mannen? Dit is trouwens een serieuze vraag, he!
Spoiler! :
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
je bent nu een getrouwde vrouw Dihya, dus kan jij als moslima niet meer uit eten gaan zonder je echtgenoot. En zeker niet in gezelschap van andere mannen. of dat nou smerige of keurige mannen zijn. En ik vind de titel atheist een eretitel. Daar zou ik niet mee zitten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dihya
Berichten: 398
Lid geworden op: di mei 24, 2011 2:16 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Dihya »

Maar Ariel, dit heeft niks te maken met het al dan niet getrouwd zijn. Hij kon dat niet ruiken? Ik schrok alleen wel van de achterlijkheid van deze man. Een blote arm staat kennelijk bij sommige mannelijke moslimmannen synoniem aan atheist zijn. Ik heb er redelijk en met argumenten op gereageerd, maar dat heeft hem niet kunnen overreden .. en eerlijk is eerlijk, mijn handen jeukten en wou hem eigenlijk een knal verkopen. Heb spijt dat ik dat niet gedaan heb nu.

Wat is de randstad toch asociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
Voorwaar, het meest waarachtige woord is het Boek van Allah en de beste leiding is de leiding van Mohammad.

Bustedleon
Berichten: 27
Lid geworden op: vr jan 20, 2012 12:36 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Bustedleon »

T´ja,je weet best zelf wat je te doen staat...trek een boerka aan,lees de Koran en bijhorende geschriften en blijf vooral deemoedig ja knikken tegen de superieure macho moslim man.
Als moslima mag je enkel aangezicht en handen laten zien"zegt men"Alhoewel in de koran staat"aangeraden"maar volgens de Hadith en de soenna moet je de voorbeelden volgen van Mohammeds speeltuigjes.In zekere zin heeft jouw geloofsgenoot dus wel een terechte vraag gesteld meen ik,gezien je de gebruiken van de ongelovigen volgt.
Even terzijde,vind het wel smaakvol gekleed..doch die rode lippenstift vind ik niet bij jou passen,een zachtere kleur staat je beter denk ik :razz:
God is a comedian, playing to an audience too afraid to laugh.
Voltaire

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Ariel »

Dihya schreef:
Wat is de randstad toch asociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
Je had moeten zeggen wat zijn moslims in de randstad toch asociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal. Dan had ik je gelijk gegeven, want een Hollandse man kan het niet schelen of jij getrouwd en wel met dit leuke jurkje en rode lippen zonder je echtgenoot uit eten gaat. Die vinden dat namelijk normaal.
Misschien moet je atheist worden Dihya, dan ben je gelijk van het gezeur en geklaag van moslim mannen af.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

SoulShine
Berichten: 51
Lid geworden op: ma jan 24, 2011 7:28 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door SoulShine »

Ik sluit me aan qua antwoord bij BustedLeon.

Over het forum hoor ik je alleen moslima zus moslima zo. Islam is het helemaal.

Wat ik dan niet begrijp dat jij als getrouwde vrouw dan zo uit eten gaat. Je bent zo loyaal aan je religie?
Misschien beter om een voorbeeld te zijn voor je religie en je er naar te kleden zoals je gekozen religie dat van je verwacht.
Men dunkt dat je in menig ander Islamitisch land ergere dingen had kunnen overkomen in een situatie als dit. Dus je mag nou blij wezen om als atheist gezien te worden door deze persoon. Maar feitelijk gezien word je eigenlijk op je vingertjes getikt door je geloofsgenoot.

Dihya mag ik je gewoon eens vragen tot hoever jij er met je hart er eigenlijk achter staat in je religie?? Wees nou gewoon eens eerlijk tegen je zelf en kijk eens goed in je hart.

Ik krijg soms meer de indruk dat je ergens net als niet Islamitische personen wilt meedraaien in de maatschappij. Maar dat word toch niet gewaardeert als je moslim(a) bent?

Je kunt niet van twee tafels blijven eten.

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: di okt 05, 2010 12:10 am

Re: Mannelijke moslim

Bericht door peter calluy »

Oooooh het was een moslim die dat vroeg! dan snap ik het.

Ik ben zelf prominent atheïst, zie je. Het zegt veel over de visie op atheisme. Misschien een lezing organiseren voor moslims.

http://www.h-vv.be/Werkgroep-Atheisme" onclick="window.open(this.href);return false;

ontwikkeling en uitvoering van de lezing ‘Atheïsme, doordacht en doorleefd’ , met Peter Calluy en Peter Algoet.

en ja, wij zijn verzekerd :cool:


Het zegt eigenlijk even veel over de visie op het 'hoe de moslimse vrouw zich dient te gedragen'. Je moet hem niet slaan Dihya, vraag in het vervolg zijn badge van 'religieuze politie'.

Het gaat echt slecht eindigen zo hoor, in het bijzonder voor de moslima's zelve.

Doe vooral verder je zin, als moslima of als atheiste.

Je bent IN EEN VRIJ LAND ! :boxing:


Warme groeten Peter.

Trouwens, je ziet er aales behalve naakt uit én erg mooi, voila :wink2:
http://www.youtube.com/watch?v=tonyptTRHq8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=3oY_Ie_k ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=auEa0MYr ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=qt4WVmwh ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Ozes »

Moslims in de randstad net als Moslims in de rest van Nederland(behalve Limburg), ondanks hun neiging tot straatroof, aanranding en hun hekel aan alles wat Nederlands/Westers is, zijn toch echt een stuk minder asociaal dan de ware moslims uit de dar el Islaam. En dat komt omdat wij ze opgevoed hebben. Ik noem slechts een voorbeeldje, wanneer een Moslima halfnaakt er bij loopt, word er in een echt Moslimland gelijk gezweept of gehakt. Hier vragen ze netjes of je atheïst bent.

Ik denk dat ik weer wat linkser ga stemmen, de multiculturele maatschappij werpt toch zijn vruchten af :smile:
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Bericht door KevinB »

Je stelt, zo stel je zelf, een serieuze vraag, Dihya, maar ik kan je moeilijk serieus nemen. Als ik zo even denk aan het soort vuiligheid dat ik gewend ben van je te lezen, weet ik niet goed wat ik met deze berichten aan moet. Ik krijg meer de neiging om de spot met je te gaan drijven dan om je serieus te nemen.

Nou ja, vooruit dan maar. Hup met de geit. Maar hou die wel uit de buurt van je mannelijke geloofsbroers :P

Nou, nou, Dihya, wat ben je toch stout. Met een man die geen 'mahram' is gaan eten, zonder dat die Shia van jou erbij is. Ik dacht dat dat in de islam zwaar haram was? Want je zou zomaar in verleiding kunnen komen - of die man in verleiding kunnen brengen - om 'zina' te plegen. Foei, foei !

Dat die man jou een atheïst noemt omdat je er zo bijloopt, verbaasd me ergens niet echt. Je bent namelijk niet gekleed volgens de gangbare islamitische regels. Die stellen toch dat je heel je 'awrah' moet bedekken? En ik geloof ook dat die stellen dat je hoofdhaar ook 'awrah' is, en je dus een doek op je kop moet dragen. Ik zie geen kopvodje bij jou, Dihya. Waarschijnlijk vind die kerel dat moslima's een kopvod moeten dragen. Had je maar moeten aan denken. Wat denkt jou mannetje daar trouwens over? Anderzijds, de reactie van die kerel is weer typisch voor moslims. Iedereen die wat anders denkt dan zij of een regeltje anders ziet of doet, is een 'kafir', met andere woorden, ze doen maar al te graag takfir. Typisch sektarisch gedrag als je het mij vraagt.

Ik denk ook niet dat je die mannen overtuigd, want naar islamitische normen denk ik dat jij het bent die verkeerd bezig bent. Hij zal zichzelf wel niet zien als de achterlijke barbaar die hij is. En volgens de islam heeft hij eigenlijk toch helemaal gelijk? Volgens mij moet jij inderdaad het advies van Leon eens ter harte nemen en de Koran, Ahadith en de fatwa's eens doornemen. Wat je daar draagt is zwaar haram hoor! Je ziet er iets te veel uit als een kafir hoer, denk ik, en dat heeft die baardman ook wel gezien. In een islamitisch land zou je niet zo kunnen rondlopen, op straffe van verkracht en vervolgens gestenigd te worden, stokslagen te krijgen, of wat voor anders fraais dan ook. Wees blij dat je in Nederland bent en alleen maar verbaal terecht gewezen bent. Overigens, als je hem geslagen had, had hij je vast bont en blauw geslagen. Doen die moslimmannen maar al te graag, vrouwen meppen. Net zoals hun oorlogsboekje en hun valse profeet voorschrijven.

De titel "atheïst" verdien jij niet, en ik hoop dat je hem ook maar niks vind. Als "atheïst" een eretitel is zoals Ariel zegt, dan bewijzen je berichten op dit forum dat je die niet waard bent. Je mag er dan wel redelijk normaal uitzien, diep in je hoofd zit je nog altijd in het woestijnbarbarisme van de zevende eeuw. En ik betwijfel of je daaruit kunt klauteren. Trouwens, atheïstische meisjes dragen niet zo'n pakje als jij daar draagt. Die doen nog wat minder kleren aan :P . Even serieus nu, volgens mij probeer je zoals anderen zeggen inderdaad van twee tafels te eten. Je bent dus gewoon uitermate hypocriet en naar mijn mening ook achterlijk bezig. Wees eens eerlijk, Dihya, zoals diegenen voor mij hebben gezegd. Kom tot je zinnen, als je die hebt, of wordt een volleerde moslima. Maar hou alsjeblieft op met van twee walletjes te willen eten.

Ik ben als Vlaming niet erg thuis in de Randstad, maar kan me voorstellen dat jou zogenaamde geloofsgenoten het daar aardig asociaal maken, samen met een hoop ander tuig. Niet alle Nederlanders en Vlamingen zijn asociaal. Alle moslims naar mijn mening wel, althans naar de 'kuffar' toe.

Over je foto's heb ik dit te zeggen, Dihya. Waarom gooi je dit op een forum van 'kuffar'? Waarom loop je zo te koop met jezelf? Mijn analyse is de volgende: je bent gewoon een meisje dat de aandacht wilt trekken en dat die ijdele jaren van 'attention whoring' nog niet is ontgroeid. Hoe oud ben je nu, 22-23? Wordt toch eens volwassen, meisje en loop niet zo te pronken. Trouwens, je hebt véél en véél te veel make-up op, dit is echt niet mooi meer zo. En die lippen zijn veel te rood.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Mannelijke moslim

Bericht door H.Numan »

Dihya schreef:Maar Ariel, dit heeft niks te maken met het al dan niet getrouwd zijn. Hij kon dat niet ruiken?
Dat hoeft hij ook niet. Als jij je kleedt als een dame van bepaalde zeden (volgens je eigen religie) dan hoeft hij helemaal niets te ruiken.
Ik schrok alleen wel van de achterlijkheid van deze man.
Waarom, precies? Hij neemt zijn religie ietsje serieuzer dan jij doet. Schijnt meer voor te komen bij mohammedanen.
Een blote arm staat kennelijk bij sommige mannelijke moslimmannen synoniem aan atheist zijn.
Oh, dus je had geluk. Deze man was eigenlijk zeer beleefd tegen je. Een ander zou je gevraagd hebben hoeveel je rekent per uur of per standje.
Wat is de randstad toch asociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
De Randstad en de Nederlanders (de echte, niet de import zoals jij) hebben daar totaal niks mee te maken. Je geloof wel.

Het lijkt echt alsof je ergens op de Wadden eilanden vers uit de klei getrokken bent en net je eerste mohammedaan aanschouwt hebt. Ben je echt zo imbeciel of doe je alsof? Ha, nee. Je plaatst het in het café. Dus het is gewoon een grap. :rolleyes:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Bustedleon
Berichten: 27
Lid geworden op: vr jan 20, 2012 12:36 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Bustedleon »

Ik heb zo´n vermoeden dat ze gewoon provoceert,

Ze wil namelijk graag horen van die kafir dat ze er hoerig uitziet,en zo haar gelijk halen in verband met de kleding voorschriften van de koran.Maar....helaas zo zijn die kafir niet.Die hebben namelijk geen ongecontroleerde seksuele driften zoals haar broeders,en vinden dat zij de vrijheid heeft om zich zo te kleden.Vertel eens Dihya,wat is je volgende zet na deze mislukte poging?Ons ervan beschuldigen dat we hypocriet zijn omdat we tegen de Hidjab en de boerka zijn misschien,en zodoende niet consequent zijn? Laat ik je dan even wakker schudden,de reden waarom men tegen jullie religieuze kleding zijn,is namelijk dat het doorspekt is met politiek en machtswellust, dat het niet dragen van de Hidjab namelijk voor vrouwelijke islam gelovigen onrechtvaardige consequenties heeft.Persoonlijk vind ik dat men zich niet mag moeien met deze materie maar evenmin mag men zich moeien in het beleid van regeringen en bedrijven om dan niet of wel iemand aan te nemen in verband met klederdracht of geloof.Zo zie je maar,de ene hypocrisie vult de andere aan,want zeg nou zelf,een moslima die beweerd de Hidjab te dragen vanwege het geloof en anderzijds beweerd dat het haar eigen keuze lijkt me op zijn minst gezegd heel hypocriet( temeer,indien het niet in de voorschriften staat,zou de moslima hoegenaamd geen hoofddoek dragen) dus,niks eigen keus.Eigenlijk zouden niet gelovigen en christenen gewoon die bedrijven moeten boycotten waar men aan personeel toelaat om een Hidjab te dragen,meer nog,als bedrijf zou ik zelfs overwegen om heel mijn handeltje te sluiten vanwege onrechtmatige bemoeizucht uit de regering en religie die het bedrijf verplicht om positieve discriminatie toe te passen.Enkel al vanwege de discriminatie...gezien andere werknemers niet het recht hebben om vrij te kiezen wat ze op hun hoofd zetten.
Beleving van religie hoort thuis in de persoonlijke levens sfeer,niet in het publieke.En dat is waar jouw religie voor staat...totale macht aan de voorschriften uit de religie,bemoeizucht zowel op het persoonlijke als op het publieke.
Plus dat andere(familie)zich gaan bemoeien met de keuze van partner bv. wat als een moslima verliefd wordt op een kafir(pech,mag niet,en kan men dit ook niet omschrijven als discriminatie?)uiteraard word daar waar mogelijk dit vermeden,niet alleen in het publiek(controle),maar moslim mannen mogen dus wel hun ogen de kost geven aan kafir vrouwen en ze ongecontroleerd bespringen,zelfs moslim vrouwen vinden dit gerechtvaardigd(ze durven trouwens niet anders) De vrije westerse wereld heeft het mogelijk gemaakt om als vrouw en als man een keuze te maken die het best past bij beide partners zonder dwang en doctrine.Voor moslims is dit verboden,namelijk men kan niet bepalen of de persoon hoegenaamd wel past bij hun persoonlijke gevoelens,namelijk het aftasten en het vrij(zonder toezicht) ontdekken van elkaars voorkeuren etc...Ik begrijp enerzijds wel waarom moslim mannen gefrustreerd zijn wanneer na het huwelijk blijkt dat ze met iets onaantrekkelijk(in hun ogen dan)gebonden zijn,dat de vrouw waarmee ze gehuwd zijn helemaal niet voldoet aan hun verwachtingen,maar waartoe ze eigenlijk genoodzaakt zijn bij te blijven voor de eer van familie en omgeving,en die vrouw dan maar gebruiken als...t´ja als wat eigenlijk?Een voorwerp waarmee ze naar goeddunken kunnen rotzooien?
Komt er nog bij,dat een moslima die na het huwelijk geconsumeerd te hebben,en eventueel gescheiden is,nogal moeilijk terug aan de man geraakt(geen maagd meer) moslim mannen willen liever maagden,ze moet ook minstens drie maanden wachten(haar ex niet natuurlijk,en dan nog moet ze oppassen vanwege het macho jaloezie van haar ex)Inderdaad,moslima's zijn sterk vooruit gegaan sinds jullie profeet zijn veroverings-tochten heeft volbracht en naar we kunnen zien de hedendaagse nieuwsberichten nog vrolijk volstaan van respect tegenover de moslima.

Met dit alles jonge dame,blijf ik bij mijn standpunt,trek een tent aan,bedek je hoofd(vagina) en onderga gewoon je doctrine.En laten we hopen voor jou,dat je buiten het fungeren als kweekdier en slaaf,je een heleboel ergernis bespaart blijft. [c045.gif]
God is a comedian, playing to an audience too afraid to laugh.
Voltaire

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Mannelijke moslim

Bericht door mercator »

Dihya schreef:
Afbeelding
[/spoiler]
Je ziet er helemaal Joods uit wist je dat ? In een disco in Tel Aviv zou je veel succes hebben van andere besnedenen!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Dihya
Berichten: 398
Lid geworden op: di mei 24, 2011 2:16 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Dihya »

Mercator, misschien moet je eens wat beter kijken..aangezien ik in de verre verste niet op een Joodse lijk, maar gewoon Noord-Afrikaanse, Berberse en Spaanse gezichtstrekken heb. [c045.gif]

Op de rest kom ik terug als ik uitgebreid de tijd heb en kan nemen.
Voorwaar, het meest waarachtige woord is het Boek van Allah en de beste leiding is de leiding van Mohammad.

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Mannelijke moslim

Bericht door mercator »

Dihya schreef: Noord-Afrikaanse, Berberse en Spaanse gezichtstrekken heb.
Ik zie dat je helemaal "in" de RASSENKUNDE bent, vroeger werd dat ook wel s gedaan. Kon nuttig zijn voor de partnerkeuze:
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Manon »

mercator schreef:
Dihya schreef:
Afbeelding
[/spoiler]
Je ziet er helemaal Joods uit wist je dat ? In een disco in Tel Aviv zou je veel succes hebben van andere besnedenen!
Volledig akkoord Mercator. Ze hoeft zelfs niet naar Tel Aviv, in "moeltiekoeltie" Antwerpen wordt ze steevast tot de joodse bevolkingsgroep gerekend. Wordt wel wat lastig dan, want de joodse mensen proberen zo discreet mogelijk te zijn en niet op te vallen, je weetwel, bijna 30% zijn vredelievende moslims in Allahstad.

Ik zou haar dus maar niet aanraden zonder boerka of niqaab naar Antwerpen te komen. Dat is het zekerste. Ik ga me ook zo'n zwart ding aanschaffen, naar het schijnt hoef je dan geen schrik meer te hebben om beroofd te worden. Is toch leuk meegenomen, zo'n veiligheidsgevoel?

Ik stel dan ook voor om het een veiligheidsgevoelkleed te noemen en het voor iedereen (m/v - we willen niet discrimineren) te verplichten. Scheelt vast een hele slok op de borrel in de crimi statistieken, in de antidiscriminatie-klachten
(hoe zag hij eruit? "zwarte boerka mijnheer" - geen klachten meer bij sollicitatie : zwarte boerka gevraagd - geen achterstelling bij huurders: appartement voor 2/3 zwarte boerka's...) kortom, je ziet wat een voordelen zo'n verplichte boerka-dracht kan geven.
Moslims die zich willen onderscheiden zoals verplicht in de koran, kunnen dan ineens een groen halve maan op hun boerka naaien, kwestie van zich niet te vergissen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Mannelijke moslim

Bericht door mercator »

Manon schreef: Volledig akkoord Mercator. Ze hoeft zelfs niet naar Tel Aviv, in "moeltiekoeltie" Antwerpen wordt ze steevast tot de joodse bevolkingsgroep gerekend.
En dat is logisch ook, de genenpool van moslims en Joden is identiek, ze komen toch allemaal uit dat godvergeten oord in het Midden Oosten ?
Moslims zijn alleen stikjaloers op de Joden, ongeveer zoals je dat in een gezin ook kan hebben: de ene broer studeert goed, heeft een goeie job en geld zat, kortom een goed leven, de andere is een klaploper, gaat om met slechte vrienden en eindigt in de goot, verteerd van haat en afgunst tov de andere broer. Zo eenvoudig is de verhouding moslims-Joden eigenlijk. Met antisemitisme of andere dure woorden heeft dat niks te maken.
Afbeelding
De foto is wat gedateerd, maar de fysionomie is duidelijk vergelijkbaar.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Manon »

De foto is wat gedateerd, maar de fysionomie is duidelijk vergelijkbaar.
amai! nog niet zo'n beetje!

Chaimae zou gerust voor oudere zus kunnen doorgaan.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Pilgrim »

mercator schreef:Moslims zijn alleen stikjaloers op de Joden, ongeveer zoals je dat in een gezin ook kan hebben: de ene broer studeert goed, heeft een goeie job en geld zat, kortom een goed leven, de andere is een klaploper, gaat om met slechte vrienden en eindigt in de goot, verteerd van haat en afgunst tov de andere broer. Zo eenvoudig is de verhouding moslims-Joden eigenlijk. Met antisemitisme of andere dure woorden heeft dat niks te maken.
Natuurlijk wel. Antisemitisme komt juist vooral voort uit afgunst.
mercator schreef:De foto is wat gedateerd, maar de fysionomie is duidelijk vergelijkbaar.
Ik zie het echt niet. :?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Manon »

Pilgrim schreef:Ik zie het echt niet. :?
allez gij! het is echt zeer duidelijk vind ik.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Monique »

Dihya schreef: Dit is trouwens een serieuze vraag, he!
:roll2: :roll2: :roll2:
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Ozes »

De berbers hebben nog een Joodse koningin gekend rond de tijd dat de volgelingen van de pedo-profeet Marokko binnentrok, zo vreemd is het dus niet.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Mannelijke moslim

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef: Ik zie het echt niet. :?
Dan is er ofwel 1. iets mis met je ogen of 2. je wil t moslimgansje Chaimae de schande besparen om met een Jodin vergeleken te worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Schepsel »

Hmm, ik vind Anne er wel veel charmanter, leuker en daarmee ook mooier, op staan.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Mannelijke moslim

Bericht door Pilgrim »

mercator schreef:
Pilgrim schreef: Ik zie het echt niet. :?
Dan is er ofwel 1. iets mis met je ogen of 2. je wil t moslimgansje Chaimae de schande besparen om met een Jodin vergeleken te worden.
De neus is anders, de ogen zijn anders en de mond is al helemaal anders. Het is trouwens helemaal geen schande om met Joden vergeleken te worden. Ik ben ook wel eens met een Jood vergeleken en vind zo iets een compliment. [hypocrite.gif]
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie