Pagina 1 van 1

Game time: Speel mee "Minder minder minder"

Geplaatst: ma apr 28, 2014 2:57 pm
door King George
Scoor zoveel mogelijk punten door mega-moskeeën, vliegende Islamisten, bromvliegen en criminelen uit te schakelen:

http://filipdewinter.be/mmm/

Re: Game time: Speel mee "Minder minder minder"

Geplaatst: zo mei 04, 2014 10:19 am
door King George
En wie had er anders verwacht: De slotjesbrigade heeft het alweer druk met meningsjuridisering. Filip Dewinter heeft er weer een aantekening op een aangifte tegen Filip Dewinter pagina op Facebook bij. Niet welgevallige meningsuitingen moeten immers met alle middelen monddood worden gemaakt, nietwaare? Het recht op vrije meningsuiting kan immers niet worden geaccepteerd als iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken, nietwaar?Filip Dewinter gaat een stap verder dan Geert Wilders. Hij maakte het online minder, minder minder spel. In dat spel moet je mos­lims en Ma­rok­ka­nen met een honk­bal­knup­pel slaan om pun­ten te sco­ren. Je moet ook een 'ver­bo­den' te­ken op mos­kee­ën plak­ken. De­win­ter wil mensen inspireren om ze virtueel te laten doen wat eigenlijk in de realiteit zou moeten gebeuren.

Deze boodschap waarin hij aanzet tot geweld en haat mag niet getolereerd worden. Bevolkingsgroepen worden gemarginaliseerd en gecriminaliseerd.

Om een duidelijk signaal te geven dat racisme ons allen aangaat moeten we massaal klacht indienen. Stap naar de Politie, laat een proces verbaal opmaken en dien klacht in tegen Filip Dewinter. Wij willen en zullen niet langer zwijgen want racisme is een zaak van iedereen.


Re: Game time: Speel mee "Minder minder minder"

Geplaatst: zo mei 04, 2014 10:27 am
door Manon
Het is om te gieren!
Jozef De Witte, directeur van het Interfederaal Gelijkekansencentrum, ziet hierin niet meer dan een poging om de campagne ondanks de slechte peilingen alsnog van de grond te krijgen. "Het Vlaams Belang zal van alles en nog wat verzinnen om media-aandacht te krijgen", zegt hij. "Ze zouden niet liever hebben dan dat wij opnieuw een rechtzaak beginnen. Want dat zou hen opnieuw in een slachtofferrol duwen, wat hen stemmen zou opleveren."

Het Interfederaal Gelijkekansencentrum is echter niet van plan meteen naar de rechter te stappen. "Het is voor ons belangrijk dat we het algemeen belang bevorderen", zegt De Witte. "Op dit moment is het niet in het algemeen belang om het Vlaams Belang meer aandacht te geven dan strikt noodzakelijk. Wel houden we nauwgezet elke zaak bij die ons gemeld wordt. Wanneer we voldoende elementen hebben en wanneer wij denken dat het opportuun is, zullen we ons dossier voorleggen aan de rechter."

Of het internetspel juridisch steekhoudt, kon De Witte niet zeggen. "Elke rechter moet dit op zichzelf beoordelen."
http://www.hln.be/hln/nl/17781/Verkiezi ... jgen.dhtml

Wat ik hieruit begrijp is dat het Centrum dus énkel optreedt als ZIJ vinden dat het algemeen belang zou kunnen geschaad worden, dus niet op basis van de aangifte wegens het onwettig zijn van het MMM spel!

Daaruit zou men dus ook kunnen afleiden dat wijzelf wèl zo'n MMM spel mogen online zetten, maar dat het enkel discriminerend wordt (voor de moslimterroristen en criminelen alvast) als FDW hetzelfde doet?

Re: Game time: Speel mee "Minder minder minder"

Geplaatst: zo mei 04, 2014 10:33 am
door Manon
Straks komt Filip De Winter in de 7de dag op VRT.
Hoe is het mogelijk?

Re: Game time: Speel mee "Minder minder minder"

Geplaatst: zo mei 04, 2014 2:23 pm
door mercator
Ik heb het spelletje even gespeeld en met 32 uitgeschakelde moslims is mijn resultaat GOED ( maar niet uitstekend [icon_lol.gif] ). Het is nogal tam vind ik, kosten en moeite werden duidelijk gespaard bij het ontwikkelen. Maar De Winter is een echte humorist. Hij en zijn ploeg komen altijd met net dat "iets" anders.

Game! De Profeet, een bidkleed en boerderijdieren

Geplaatst: ma feb 09, 2015 2:24 pm
door King George
Game! De Profeet, een bidkleed en boerderijdieren

Afbeelding

Afhankelijk van uw nuchtere geest, lidmaatschap van Het Reservaat of vijfmaal daagse bidrichting is er een grappig, onfatsoenlijk danwel superbeledigend we gaan nu hoofden afhakken en mensen in de fik steken want dit kan echt niet spelletje opgedoken op internet, waarin de profeet Mohammed aangestuurd kan worden richting diverse standjes van de Kama Schaapra. Het is géén georganiseerde actie van een groep die ideologisch gedreven is, dus El Forkani hoeft niet in shock bij elkaar te komen vandaag. Gewoon een trollactie van online fuckertjes via 4Chan. (Mirror van de thread.) Gevalletje 'je mág wel zo'n spelletje maken, maar het hóeft niet'. En ze deden het dus toch. Hierboven een onschuldig screenshot uit het spel, van een schaap op een bidmatje in een zanderige omgeving. Geen Profeet te zien. Niet omdat wij dit onderwerp van sektarische aanbidding niet durven te tonen. Maar omdat de handelingen die Mo in het spelletje uitvoert nogal NSFW zijn. Of haram, zo u wil. Voor de vorm zit er een semi-SFW pica in de lees verder. Wie alle levels van het spel wil zien of meteen de hele game wil downloaden, klikke hier (Comic Sans Alert!).

Afbeelding

Afbeelding


GeenStijl