Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41288
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 16, 2015 1:29 am

Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

Geplaatst op 15 februari 2015

Afbeelding

“Een regering die tegen de wil van het volk ten oorlog trekt, tekent haar doodvonnis.” Op de publieke tribune die Europa heet, zit het volk lamlendig naar de film te kijken die oorlogshitsers als van Baalen, Verhofstadt en Timmermans opgezet hebben. In HDMI-kwaliteit, dat wel. Maar als de atoompaddenstoelen omhoog komen aan het firmament zal de schok groot zijn. Het blijkt toch geen spel, maar de apotheose om van Europa een eenheid te smeden; een verschroeide, verbrande en radioactieve eenheid, dat wel. Het zou goed kunnen dat het volk al eerder tot het besef komt dat de film afgezet moet worden. In Duitsland zit de bestuurlijke elite (samen met haar media) op het deksel van een dampende Pegida- kookpot te roepen dat de pot niet kookt. In alle Europese landen begint de walging en afkeer van de nepelite grote vormen aan te nemen. Het moment komt dat het deksel van de pot vliegt. Wellicht komt bijltjesdag eerder dan verwacht. En dan?

Uitbarstingen
Bij uitbarstingen van volkswoede blijkt het laagje beschaving erg dun te zijn. Een recent voorbeeld is Joegoslavië. Van de ene op de andere dag werden buren elkaars doodsvijanden en moordenaars. Het recht werd door velen in eigen hand genomen en dat is dan meestal het recht van de sterkste. Zeker is dat op zo’n moment de chaos groot is. In onze geciviliseerde maatschappij moeten we echt proberen te voorkomen dat hier toestanden ontstaan zoals in Libië, Syrië en Irak, die zo mooi en oprecht door het Westen werden “bevrijd”. Het is straks onacceptabel dat Timmermans in Zuid-Limburg uit een riool wordt gehaald en standrechtelijk wordt geëxecuteerd. Hij heeft recht op een eerlijk proces. Dat Rutte en Opstelten na negen weken met een lange baard uit een atoomkelder in Gouda worden gehaald en in een kooi door de stad worden gevoerd. Ook zij hebben recht op een eerlijk proces. Dat van Baalen en Verhofstadt op een strontkar door Vlaanderen en Zuid-Nederland worden gevoerd en vervolgens met pek en veren beplakt in de plomp worden gegooid. Ook zij hebben recht op een eerlijk proces. Om deze en soortgelijke problemen te voorkomen, is het zinvol van tevoren gepaste maatregelen te nemen opdat bijltjesdag rustig verloopt.

Politie en leger
Van de politie en het leger is bekend dat de manschappen aan de kant van het volk staan. Voor een groot deel van de leiding is dat echter anders, want dat zijn politieke benoemingen en deze vazallen van de elite hebben bij een opstand niets te verliezen. Het eerste wat de elite in zo’n geval zal doen, is het bevel geven de eigen bevolking aan te vallen. Wanneer de manschappen zien wat ze daarmee aanrichten, zullen ze snel de zijde van het volk kiezen, want zij zijn het volk. Deze tussenliggende periode is verwarrend en kan gemakkelijk aanleiding geven tot groot bloedvergieten. Het verdient aanbeveling vanaf nu aan te vangen met het vervangen van de korpselite en de legerleiding door deskundige mensen uit het volk. Zij zullen geen bevelen tegen het volk accepteren en kunnen dan snel en efficiënt de elite inrekenen voor een eerlijk proces. Dat is ook beter voor de elite zelf. Die kan dan opgesloten worden in veilige, nu leegstaande, gevangenissen en zijn dan ook beter beschermd tegen eigen radicalisering.

Rechterlijke macht
De rechterlijke macht is een groter probleem. Zo’n Pechtold zou meteen vrijgesproken worden door zijn D66-rechters. Maar ook Pechtold moet zijn terechte straf ondergaan. Het meest voor de hand liggend is een volksjury samen te stellen die onafhankelijk van de politiek haar uitspraken doet. Meteen kunnen dan een aantal van die rechters zich verantwoorden voor hun gerechtelijke dwalingen uit het verleden. Zoals de rechter die de mannen met bivakmutsen en doorgeladen wapens vrijsprak, omdat ze nog niets hadden gedaan. Het moge duidelijk zijn dat in dit verband ook de directie van de NPO en diverse hoofdredacties zoals van Trouw, NRC en de Volkskrant ter verantwoording geroepen zullen worden voor moedwillige misleiding en volksondermijnende collaboratie.

Bestuur
Voor het bestuur is geen passend recept aan te geven. Zeker is dat een groot gedeelte van de huidige bestuurlijke elite zich moet verantwoorden, dus er zullen grote gaten vallen die opgevuld moeten worden.

De belangrijkste aanklachten zullen luiden: 1. Het moedwillig bevorderen van de afbraak van de maatschappij terwijl ze gekozen waren deze maatschappij op te bouwen. 2. Het moedwillig wegkijken bij de islamisering van de maatschappij en 3. het vrijwillig aannemen van de status van dhimmi en het misbruiken van macht om deze dhimmiestatus ook voor de overige Nederlanders te bevorderen.

Een groot deel van de elite zal dan naar verwachting voor langere tijd in de bak verdwijnen. Voor Rutte kan wellicht een taakstrafje gelden in het kinderparadijs.

Wie moet het land dan gaan besturen? Daarvoor worden verkiezingen gehouden. Die zullen wel eerlijker zijn dan in het verleden, want de staatsmedia mogen zich er niet meer mee bemoeien. Als iemand méér of minder wil roepen, is dat toegestaan. Maar de kiezers moeten dan wel uit hun luie stoel komen en niet op de Europese tribune blijven zitten gapen. Want bedenk wel:

Ieder volk krijgt het bestuur dat het verdient!

Door: “weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15 ... more-82888

:roll:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71987
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

Berichtdoor Ariel » Ma Feb 16, 2015 1:54 am

Ook ik moest glimlachen toen ik dit artikel las. De schrijver heeft een natte droom, want dit gaat natuurlijk niet gebeuren deze aankomende jaren. Maar wie weet in de verre toekomst ? Wie weet of we dan ooit een volksopstand krijgen. Wij zullen het niet meemaken, en vermoedelijk ons nageslacht ook niet, want onze kleinkinderen krijgen een hersenspoeling op school en universiteit , en deze kinderen weten straks niet beter dan dat de multicul bij Europa hoort.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41288
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 16, 2015 2:06 am

Néééé...! Wij gaan zoiets op een dag wel meemaken en wel in heel Europa. De tijd verloopt tegenwoordig veel sneller dan vroeger. We hoeven hier geen generaties meer op te wachten. :wink2:

(Maar voorlopig zal het allemaal nog veel slechter worden.)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “FFI Nederlands Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten