Emigreren of vechten?

OLV
Berichten: 80
Lid geworden op: za mei 14, 2016 9:28 am

Emigreren of vechten?

Bericht door OLV »

Wat zou jij doen? De islamitische ellende in Europa achter je laten en elders 'n leven opbouwen (wat we dan doen door hard te werken i.p.v. het handje op te houden) of terugvechten.

Ik kies voorlopig even voor het eerste. Mijn leven is hier daar ook wel op ingericht. Ik probeer voldoende geld bij elkaar te verdienen om elders een nieuw leven te beginnen met mijn familie. Elders is dan 'n plek waar het gevaar van islamisering niet op de loer ligt. Dat is al een hele uitdaging overigens. Latijns-Amerika is een optie, mits men daar op tijd wakker wordt en de altijd op uitbreiding loerende moslim minderheid tijdig weet te stoppen d.w.z. dat men Europa ziet als een gids van hoe het niet moet i.p.v. hoe het wel moet.

Bij vechten vraag ik me altijd af voor wie en voor wat ik moet vechten. Voor de links-liberale elite, die Europa eerst vakkundig de vernieling in heeft geholpen en heeft overgeleverd aan de islamieten? En met wie moet ik vechten? Met een heel leger alleen metroseksuele en pacifistische mannen met een moeilijke bril op hun hoofd? En wanneer dan? Een keer gaat het los natuurlijk en verdwijnt het spelregelboek even op de achtergrond, maar vooralsnog levert actie je 'n fikse celstraf op en lijk je soms de beweging alleen maar voor de voeten te lopen, omdat het links natuurlijk ook in de kaart speelt en moslims de kans geeft om zich hun geliefde slachtofferrol aan te meten. Zolang mensen in West-Europa een (ondertussen door Arabieren gefinancierde) voetbalcompetitie hebben, doordeweeks met vette snacks soaps en linkse onzin op televisie kunnen kijken en in het weekend hun vrouw kunnen laten uitwonen in de parenclub, is de actiebereidheid erg laag.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Ariel »

Je bent niet de enige die hier weg wil. Iemand van dit forum is ook van plan om te verkassen. Die wil naar Portugal. Lekker warm, en daar zijn nog niet veel moslims , omdat ze daar geen riante uitkeringen krijgen. Ik ben te oud om te emigreren. Maar als ik jonger was, dan zou ik naar een oosblokland willen verhuizen. Daar heerst wat betreft islam nog een gezond verstand. Maar eigenlijk ben je nergens meer veilig. Moslims verspreiden zich over de gehele aarde.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Ali Yas »

Ik las net dat in het Belgische leger zo'n zestig "geradicaliseerde" moslims zitten, waarvan vijf als onderofficier. En wat doet men met die kennis? De jongens in de gaten houden, meer niet. Je zal met zo'n leger maar in botsing komen met een reële (dwz. mohammedaanse) vijand - voor je het weet sta je in de loop van je eigen geweer te kijken. De Belgen kunnen er echter niks aan doen: de grondwet verbiedt discriminatie op grond van godsdienst.

Maar die handschoenen moeten echt een keer uit. Islam is geen vrijetijdsbesteding maar een ideologie op zoek naar wereldoverheersing. Aanhangers daarvan zijn dan eigenlijk in vreemde krijgsdienst, tenminste als reservist.

Toen die vreemde ideologie het nazisme betrof, waren we daar in Nederland snel klaar mee:
Ongeveer 25000 Nederlanders traden in Duitse krijgsdienst gedurende de tweede Wereldoorlog. Hierdoor verloren zij automatisch hun Nederlanderschap.
[1]

Jongens die vandaag de dag uit Syrie komen met de kruitdampen nog in het haar kunnen in Nederland gewoon weer aanschuiven.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Scarlatti »

Rusland heb ik ook gedacht om heen te gaan, maar daar laten ze je niet zo maar binnen helaas...
Polen schijnt idd flink tegengas te bieden...
maar vergis je niet Ariel in die Oostbloklanden, je moet er nog kunnen leven ook...
ik ben bijv afgelopen maart wezen kijken in Hongarije, vooral dat die grenzen dicht zijn trok me nu sterk en ik herinnerde me 2 zomer campingvakanties, Mariska de zigeunerprinses uit mijn jeugd...

en ondanks dat bleek al ras dat ik er niet zou kunnen leven... alleen wanneer 'de toeristen' komen leven in de brouwerij, mensen wat sombertjes...
geen vrolijkheid, veel bedelaars... neee zou ik niet kunnen...

Portugal ken ik ook alleen van toen ik nog heel jong was, dus tijd om 1st te gaan kijken, vooraleer ik daar iets zinnigs over kan zeggen :smile4:

ik zie niet dat er gevochten gaat worden, waarom dat maar niet gebeurt is iets dat ik niet begrijp want zonder de mzlrts uit onze landen te verjagen zullen wij het niet redden... dan gaat het gewoon zoals Joost Niemöller beschrijft en vergis je niet, dit duurt geen jaren meer... 'ze' zitten nu al op allerlei posten waar 'zij' nooit zouden hebben mogen zitten...
ik weet het niet maar er is systematisch hier naar toe gewerkt... dat is voor mijn gevoel een feit...

http://joostniemoller.nl/2016/05/ware-a ... aans-dorp/

http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... nment.html

http://www.openbaring.org/lucid.html
Laatst gewijzigd door Scarlatti op za mei 14, 2016 8:49 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1636
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Pizzaman »

Ach, ik heb ooit eens meer dan een jaar in AUstralie mogen ronddarren. Had daar een leuke baan, kon er blijven.
Helaas jong en dom, ging hier de laatste maand studie afmaken - en vervolgens aan het werk.

Da's al wel 20 jaar geleden, inmiddels heb ik hier een eigen zaak et cetera. Maar een vertrek kan nog wel.
Ik zal het doen ook en houd alle opties open, maar een wegloper ben ik niet. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg, heet dat dan.
Ja ik heb hem gesproken, die Goddelijke Kale. Maar 't is niks geworden, want wat ie voor figuren aantrok... dat werd 'm niet.
Ik heb er echter wel over getwijfeld, en flink ook.

Inmiddels zit ik al zo'n jaar of 10 bij een andere "club" (geenpartij, hahahaha). Daar verricht ik nuttig werk.
Zolang het nog geen oorlog is, en we democratisch zijn, is dat DE manier om 'er iets aan te doen'.

Bij deze dan ook de uitdaging: meld je aan, want Geert kan hulp genoeg gebruiken.
Vooral indien je een HBO hebt in een praktische of technische richting, en het hart op de juiste plaats.
http://www.pvv.nl/index.php/vacatures.html
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
OLV
Berichten: 80
Lid geworden op: za mei 14, 2016 9:28 am

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door OLV »

Dat er systematisch naar toe is gewerkt, lijkt me ook een feit. Zonder systeem of idee er achter, zouden moslims het nooit voor elkaar hebben gekregen natuurlijk.

Waarom er niet gevochten wordt? Mijn idee daarover heb ik weergegeven in mijn openingsbijdrage in dit draadje. Ik denk dat het gros van de bevolking het allemaal wel best vindt. Men mag één keer in de vier een stem uitbrengen, men heeft elke maand wat centen die via allerlei wegen weer terugkomen bij de overheid en men vindt het allemaal wel prima. Heel strijdbaar is de gemiddelde Nederlander ook niet. Ook daar zit m.i. weer een systeem achter. De Kerk is gesloopt, dienstplicht allang afgeschaft en de loyaliteit aan de overheid, omdat veel mensen nu eenmaal niet zonder overheid kunnen. Bijna elke Nederlander krijgt links of rechts wel ergens 'n toeslag of werkt voor de overheid, semi-overheid of een door de overheid overgenomen bedrijf. Ondertussen wordt het ook allemaal maar gepikt dat een conservatieve-moslim burgemeester wordt van de grootste havenstad van West-Europa, van een van de grootste steden in West-Europa (Londen) en vindt ongeveer de helft van de bevolking dat de grenzen wagenwijd open moeten blijven staan.

Alle vervelende doemscenario's die er lagen kunnen door deze "migrantencrisis" jaren en jaren naar voren gehaald worden. In 2015 zijn er miljoenen moslims Europa binnengestroomd. De officiële cijfers mag je rustig keer 2 doen en je mag het nog een keer maal 2 doen als je gezinshereniging meepakt. Dan hebben we het nog niet over de potentiële geboortegolf die deze migranten gaan veroorzaken. Het zijn immers over het algemeen jonge mensen.

Tegen de nazi's had Nederland aanvankelijk ook niet bepaald een weerwoord. Het is te danken aan buitenlandse mogendheden dat Nederland destijds werd gered. De vraag is of dat nu weer gaat gebeuren. Landen met een grote invloed in WO II zoals Engeland en Frankrijk zullen vermoedelijk sneller islamiseren dan Nederland, China zal zich er vermoedelijk niet mee bemoeien en dan heb je nog de VS en Rusland over. De VS gaat hard richting Europa. De VS is in feite qua moraal Europa enkele tientallen jaren geleden, maar met homohuwelijken, links-liberale bedrijven met veel invloed zoals Facebook, Starbucks, etc gaat het hard richting socialistisch, atheïstisch en pacifistisch Europa. De Sovjet-Unie, nu een fors kleiner Rusland, waarom zouden ze de grote vijand de EU gaan helpen? Het lijkt me dat ze zich eerder richten op het veiligstellen van ooit verloren grondgebied. Ze zullen hun handen vol hebben aan het beschermen en veiligstellen van welwillende landen zoals Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Servië, etc.

Hongarije is ook in het Oostblok een uitzondering en 'n apart land. De taal lijkt meer op Japans dan Slavische talen. Hongaren zijn ook erg op zichzelf gesteld en erg nationalistisch. Orban doet het fantastisch en de Hongaren doen wat ze kunnen tegen het Eurabië-spook dat door met name de West-Europese landen wordt opgedrongen, maar een gezellig land om als niet-Hongaar in te leven, is het simpelweg niet. Ik heb er 'n paar maanden gezeten en ik vond het helemaal niks. Dat gold zelfs voor de hoofdstad Budapest.

Natuurlijk is het beter dan een of andere islamitische heilstaat, maar dan ook alleen bij gebrek aan beter. Men zit daar 'straks' natuurlijk ook niet te wachten op hele hordes mensen uit landen die Hongarije hebben willen vernederen, beboeten, het stemrecht willen ontnemen, etc. Mijn blik naar het Oosten is voorlopig even gericht op Roemenië, al belooft zo'n mega moskee die in Boekarest op de planning staat, natuurlijk ook heel weinig goeds. Alternatieven zijn misschien Slowakije, al spreek ik totaal geen Slowaaks of een van de voormalige Russische republieken, al spreek ik ook daar geen talen.

Een stukje verder zijn Oceanië en Zuid-Amerika alternatieven voor me.

Dat er misschien niet gevochten gaat worden, kan velen nog wel duur komen te staan. Veel mensen in Nederland zijn namelijk niet in staat om zonder een overheid die helpt, zichzelf te redden. Niet raar. Dat is de afgelopen 50 a 60 jaar ook het doel geweest van de overheid om zulke mensen te creëren.

Voor nu beperk ik me tot 1) een toekomst creëren voor mijn familie d.m.v. het mogelijk maken van "plan B" (te alle tijden uit kunnen wijken) en 2) het financieel ondersteunen van (politieke) organisaties die me aan het hart gaan c.q. nuttig werk verrichten. Ideologisch heb ik niet veel met Geert Wilders, maar in Nederland is hij wel de enige die de nek uitsteekt en je moet je prioriteiten kennen. De-islamiseren is vooralsnog even prioriteit #1. Vandaar dat ik geregeld wat doneer aan de PVV. Met het Vlaams Belang heb ik meer, die ondersteun ik ook. Verder ondersteun ik was Israëlische doelen en geef ik weleens wat aan de delen van de R.K. die me wel naar het hart staan, zoals bijvoorbeeld de FSSPX.

Voor mezelf vind ik dat een nuttigere actie dan een moskee opblazen of zo. Voor die ene moskee die de lucht in gaat, bouwen ze drie andere, je verdwijnt achter de tralies en het kost de islam kritische beweging vermoedelijk alleen maar draagvlak. Het is pokeren met 'n stalen gezicht. Een keer gaat het los, maar te vroeg is niet goed en te laat is ook weer te laat.

Verder is het vooral zorgen dat ik niet afhankelijk word van de overheid, mijn eigen boontjes kan blijven doppen, elke euro in mijn zak is er eentje, etc.
Laatst gewijzigd door OLV op za mei 14, 2016 5:37 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door mercator »

Idd, voor wie of wat zou je moeten gaan vechten? De jeugd interesseert het geen bal want helemaal gesausd in de multiculpropaganda. En voor oudjes zoals de meesten hier op FFI zal het nog wel duren tot ze dood zijn of helemaal dement. Het zal gaan zoals in Soumission van Houellebeqc. De Islam zal ons door onze eigen bestuurders aangepraat worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
OLV
Berichten: 80
Lid geworden op: za mei 14, 2016 9:28 am

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door OLV »

mercator schreef:Idd, voor wie of wat zou je moeten gaan vechten? De jeugd interesseert het geen bal want helemaal gesausd in de multiculpropaganda. En voor oudjes zoals de meesten hier op FFI zal het nog wel duren tot ze dood zijn of helemaal dement. Het zal gaan zoals in Soumission van Houellebeqc. De Islam zal ons door onze eigen bestuurders aangepraat worden.
Dat denk ik ook. Je ziet in Frankrijk al dat als Le Pen de 2e ronde haalt, iedereen - ongeacht politieke kleur - samenspant. Dat ga je straks overal krijgen. Een autochtone kandidaat a la Wilders, De Winter, Le Pen versus een moslimknuffelaar of een moslim. De eerste kandidaat wint de eerste ronde en krijgt er dan in de 2e ronde amper nog procentjes bij, omdat alles en iedereen van Open VLD/VVD/D'66 tot S.PA/PvdA en van Groen/Groen Links tot SP/PvdA+ samenspant.

En zelfs al zouden lieden als Pechtold ooit het licht zien, dan nog. Waar moet je voor vechten? Voor het homofielen die jarenlang links hebben gestemd of voor linkse partijen in politiek hebben bedreven? Om te voorkomen dat Tofik Dibi van een hoog gebouw wordt geflikkerd? Voor socialistische figuren die defensie hebben wegbezuinigd en onder het mom van socialisme en geen discriminatie overal moslims hebben gepositioneerd?
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door mercator »

OLV schreef:Waar moet je voor vechten? Voor het homofielen die jarenlang links hebben gestemd of voor linkse partijen in politiek hebben bedreven? Om te voorkomen dat Tofik Dibi van een hoog gebouw wordt geflikkerd? Voor socialistische figuren die defensie hebben wegbezuinigd en onder het mom van socialisme en geen discriminatie overal moslims hebben gepositioneerd?
Exact mijn idee. 25 jaar geleden hadden we nog iets aan die allochtonen invasie kunnen doen. Nu is het een volle generatie te laat en ook Wilders of De Winter kunnen daar niks meer aan doen. Het komt er voor ons individueel op aan om goed uit te kijken waar we het meest gevrijwaard kunnen blijven van de overlast door allochtonen die alsmaar erger zal worden.
We kunnen West Europa gerust als verloren beschouwen. Over Duitsland heb ik nog mijn twijfels, het zou best s kunnen dat ze daar nog tot rede komen zoals in andere Oostelijke landen . Die signalen vang ik toch op van daaruit. Ik maak dan ook voorbereidingen om me daar te vestigen.
Ondertussen houd ik me zo veel mogelijk low profile en mijd moslims en al wat links is als de pest. Ik kan dat gelukkig ook doen want ik ben zelfstandig ondernemer en hoef niemand naar de mond te praten om een uitkeringkje of een salaris te vangen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1636
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Pizzaman »

Hahaha zo denk ik er ook ongeveer over.

Ben eveneens ondernemer, heb schijt aan alles wat links of religieus is.
Ik ben nergens van afhankelijk en d'r komt een dag dat ik niet meer hoef te werken.
Intussen is er maar 1 manier om "de oorlog" te vechten en dat is de democratische.

Ik zie geen ander manier dan de PVV op allerlei manieren steunen.
Qua beleid betwijfel ik of iemand hier dat 100% snapt, gezien er nogal wat ruis op het kanaal zit.
Tegen de islam, tegen de EU en verder houdt het snapvermogen bij de meesten wel zo'n beetje op.
Er zit ook een hoop agitprop in de kranten, daar wordt het niet beter van, wat een gelul soms zeg.

In de toekomst wordt 't OF toch nog wat met de PVV, of anders dan donder ik op een geven moment gewoon op.
Ik spreek vloeiend Engels, Duits, Frans en Spaans dus keus genoeg. Wat ook nog kan, heel de handel verkopen,
een fiks zeiljacht kopen en het zeegat uit. De schijt aan regeringen en gedonder.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Scarlatti »

Ondanks dat mijn kinderen er niet bij stil staan zoals helaas VEEL kinderen en àl die vrienden/vriendinnen van ze al net zo min en word mijn binnenkomst als PVV stemmer met lede ogen wordt gadegeslagen.. zie ik t toch als mijn plicht een veilige plek voor hen te creëren dus nu alvast te gaan uitwijken en hopen dat zij op tijd zien dat ze nog snel hun huis moeten zien te verkopen want anders hebben ze dàt ook niet meer...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1636
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Pizzaman »

Scarlatti schreef:Ondanks dat mijn kinderen er niet bij stil staan zoals helaas VEEL kinderen en àl die vrienden/vriendinnen van ze al net zo min en word mijn binnenkomst als PVV stemmer met lede ogen wordt gadegeslagen.. zie ik t toch als mijn plicht een veilige plek voor hen te creëren dus nu alvast te gaan uitwijken en hopen dat zij op tijd zien dat ze nog snel hun huis moeten zien te verkopen want anders hebben ze dàt ook niet meer...
Die van mij, nouja de oudste, heeft al vergaande plannen hier op te hoepelen.
De jongste gaat volgend jaar naar het voortgezet onderwijs. Met 11 jaar hebben we 'm al perrrrfect Engels geleerd.
Beetje veel scheldwoorden, "goatfucker" en zo.... mja... :nietverstaan:
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Scarlatti »

zo mag ik t horen Pizzaman :roll:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door mercator »

Scarlatti schreef:en hopen dat zij op tijd zien dat ze nog snel hun huis moeten zien te verkopen want anders hebben ze dàt ook niet meer...
Daar zit een ononmkeerbare logica in. Om heel dat staatsapparaat en de allochtonen invasie draaiende te houden werd eerst de actieve economie kaalgeplukt . Dat proces is in België al zo goed als afgerond- in Nederland iets minder. Dan zullen de spaarcenten van de mensen eraan geloven. Daar wordt volop aan gewerkt: afschaffing bankgeheim, afschaffen contant geld, verhoging van zowat alle belastingen. Als dat ook niet meer volstaat zal de overheid idd de gronden en woningen gaan confisceren en dan hebben de Marxisten ons waar ze ons hebben willen: iedereen arm en totaal afhankelijk van het collectief.

De Groenen en Roden in België zeggen het al hardop. Iedereen die én een huis én spaarcenten heeft is een gehate "rijke" en is verplicht alles uit te delen aan de "zwakkere" groepen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
OLV
Berichten: 80
Lid geworden op: za mei 14, 2016 9:28 am

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door OLV »

mercator schreef:
Scarlatti schreef:en hopen dat zij op tijd zien dat ze nog snel hun huis moeten zien te verkopen want anders hebben ze dàt ook niet meer...
Daar zit een ononmkeerbare logica in. Om heel dat staatsapparaat en de allochtonen invasie draaiende te houden werd eerst de actieve economie kaalgeplukt . Dat proces is in België al zo goed als afgerond- in Nederland iets minder. Dan zullen de spaarcenten van de mensen eraan geloven. Daar wordt volop aan gewerkt: afschaffing bankgeheim, afschaffen contant geld, verhoging van zowat alle belastingen. Als dat ook niet meer volstaat zal de overheid idd de gronden en woningen gaan confisceren en dan hebben de Marxisten ons waar ze ons hebben willen: iedereen arm en totaal afhankelijk van het collectief.

De Groenen en Roden in België zeggen het al hardop. Iedereen die én een huis én spaarcenten heeft is een gehate "rijke" en is verplicht alles uit te delen aan de "zwakkere" groepen.
In heel Europa heerst die Piketty-hype. Je merkt bij de laatste generatie (de generatie Z noemen ze dat geloof ik) ook wel dat men vooral vindt dat anderen alles voor hen moeten betalen. Het resultaat van jarenlang "socialistische" principes erin rammen op school, bij de vakbond, bij de mutualiteit, op televisie, etc. Dat hele Panama-verhaal is ook weer een middeltje om de aandacht af te leiden van de echte problemen en wederom de "rijken" zwart te kunnen maken, verder werk te kunnen maken van het afschaffen van cash geld en mogelijkheden tot taxplanning.

Voor de gemiddelde Nederlander (of Belg) valt er ook nog weinig te plannen tegenwoordig. Ze liggen volledig aan het infuus voor wat betreft bijvoorbeeld hun oudedagsvoorziening. Tel daarbij op bv. de overgefinancierde woningen en krankzinnige belastingen. Van elke verdiende euro verdwijnt er direct en indirect meer richting de staat dan in je eigen zakken. Met wat je dan nog over houdt, weten de roden en de groenen ook wel raad.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Scarlatti »

Waarom dan nog steeds geen opstand, revolutie, staatsgreep, burgerlijk arrest? En ook niet door n politieke partij zoals de PVV?
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Ali Yas »

Voorlopig wordt er nog lekker gesmikkeld van de gebraden kip met de gouden eieren.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
OLV
Berichten: 80
Lid geworden op: za mei 14, 2016 9:28 am

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door OLV »

Scarlatti schreef:Waarom dan nog steeds geen opstand, revolutie, staatsgreep, burgerlijk arrest? En ook niet door n politieke partij zoals de PVV?
Om verschillende redenen, denk ik:

- heel wat Nederlanders en Belgen liggen aan het overheidsinfuus. Zonder hun toeslagen en subsidies zouden ze het nog geen maand uithouden. Het gros van de mensen heeft al 'n probleem als ze 'n dag niet op het werk verschijnen. De actie zou daarmee beperkt zijn tot hoogstens een lang weekend.
- veel mensen vinden het wel prima. Ze hebben te eten, kunnen hun alimentatie overmaken, kunnen voetbal kijken en in het weekend met hun nieuwe vlam naar de parenclub.
- het pacifisme is in de samenleving geslopen. Oorlog, dat is meer iets voor films en computerspelletjes. De laatste generaties dienstplichtigen zijn nu zo ongeveer veertigers. Alles daar onder heeft nooit militaire training gehad. Wapenbezit in Nederland is ook laag.
- het onderscheid tussen man en vrouw is voor een groot deel verdwenen. Veel mannen vallen tegenwoordig onder de categorie moderne man. Een hippe bril, huishoudelijke taken. Niet echt het type dat met de vuist op tafel slaat dus. En zo'n volk wordt opgescheept met "leiders" als Rutte, Pechtold en Wouter Bos.
- met het verdwijnen van de invloed van de Kerk en het verlinksen van de Kerk na het Tweede Vaticaanse consilium, staat onze samenleving nergens meer voor. Of je zou "alles moet kunnen en mogen" als iets moeten definiëren. West-Europese waarden zijn tegenwoordig slappe hap als het gaat om het bestrijden van criminaliteit, terrorisme en vijanden, het homohuwelijk, het aborteren van kinderen, uitwassen van het feminisme, etc. Je merkt het ook bij veel "filosofische" islamcritici... het gaat ze om het kunnen maken van een tekening, het hand in hand op straat kunnen lopen met iemand van hetzelfde geslacht, niet om de dingen waar het echt om zou moeten gaan.
- een vergrijzende bevolking en lage geboortecijfers. Ouderen nemen de wapens niet op, een groot deel van de jongeren is allochtoon, etc
- nul komma nul organisatie en de neuzen niet dezelfde kant op. Zonder organisatie en eensgezind doel, kan er geen opstand of revolutie plaatsvinden. Je moet iets hebben waar je je tegen afzet en iets waar je naar toe wilt. Dat eerste is er alleen als je "de huidige politiek" accepteert als concreet genoeg als antwoord op de vraag waar we ons tegen afzetten. Je ziet ook dat als Wilders roept "minder Marokkanen" dat dan al PVV-politici de toko verlaten, terwijl dat volgens mij altijd de insteek is van de PVV. De PVV is nooit voorstander geweest van "meer Marokkanen in Nederland".
- de PVV. Ik stem PVV, omdat dit nu eenmaal het minst slechte alternatief is. Om die reden doe ik ook weleens donaties aan de PVV. Laat daar geen misverstand over bestaan. De PVV is echter met handen en voeten gebonden aan de wet. Houden ze daar niet aan, dan is de PVV weg en ben je het enige wat je had (een geluid in de Tweede Kamer en mee mogen stemmen over voorstellen) kwijt. Ik denk dat de PVV zonder Wilders ook een ongeorganiseerde bende is. Verder mis ik een ideologische onderbouwing bij de PVV. Met name "wat dan wel" ontbreekt volkomen. Overigens begrijp ik wel dat Wilders vooral zoveel mogelijk stemmen en zetels wil sprokkelen op basis van de belangrijkste punten: minder islam en minder EU. Je gaat dan niet zetels op het spel zetten door veel aandacht te besteden aan andere punten. Maar toch, de vraag blijft hoe eensgezind de groep mensen die tegen de EU en tegen de islamisering is, daadwerkelijk is.

Je ziet dat ook bij de AZC-protesten bijvoorbeeld. Een deel wil geen enkele gelukszoeker, een deel wil alleen geen islamitische gelukszoekers en 'n deel vindt het best als het er maar niet teveel zijn en het gezinnetjes zijn. Zo vormen atheïsten ook 'n groot deel van de achterban van Wilders. Die wil hij niet voor de voeten lopen, ondanks dat hij als agnost in alle eerlijkheid toch ook wel zou moeten beseffen dat 'n atheïstische samenleving een heilloze weg is, een doodlopende straat. Je kunt van Erdogan zeggen wat je wil, maar vanuit zijn gezichtspunt had hij het natuurlijk goed gezien toen hij op het idee kwam op "een vrome generatie op te voeden".
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1636
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Pizzaman »

Ali Yas schreef:Voorlopig wordt er nog lekker gesmikkeld van de gebraden kip met de gouden eieren.
Nou nee hoor. Ben zelf ondernemer, heb het beslist niet slecht (al zou het beter kunnen...)
en ik ben het volkomen zat, en zo ken ik nog meer ondernemers die het zat zijn.
Het worden er steeds meer, op een gegeven moment komt de omslag.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Ali Yas »

Pizzaman schreef:
Ali Yas schreef:Voorlopig wordt er nog lekker gesmikkeld van de gebraden kip met de gouden eieren.
Nou nee hoor. Ben zelf ondernemer, heb het beslist niet slecht (al zou het beter kunnen...)
en ik ben het volkomen zat, en zo ken ik nog meer ondernemers die het zat zijn.
Het worden er steeds meer, op een gegeven moment komt de omslag.
Met de de kip met de gouden eieren bedoelde ik de middenstand.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
OLV
Berichten: 80
Lid geworden op: za mei 14, 2016 9:28 am

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door OLV »

Ali Yas schreef:
Pizzaman schreef:
Ali Yas schreef:Voorlopig wordt er nog lekker gesmikkeld van de gebraden kip met de gouden eieren.
Nou nee hoor. Ben zelf ondernemer, heb het beslist niet slecht (al zou het beter kunnen...)
en ik ben het volkomen zat, en zo ken ik nog meer ondernemers die het zat zijn.
Het worden er steeds meer, op een gegeven moment komt de omslag.
Met de de kip met de gouden eieren bedoelde ik de middenstand.
Correct inzicht volgens mij.

Voor veel mensen gaat het allemaal nog wel prima, zolang ze met hun dubbele inkomen de hypotheek en andere rekeningen kunnen betalen, twee keer per jaar 'n naar 'n goedkoop all in resort kunnen met de vlieger en hun toeslagen netjes gestort krijgen. Voor de omvangrijke babyboomgeneratie staat de oudedagsvoorziening ook netjes klaar. Even heel generaliserend en zonder iemand op de voeten te willen trappen (ik neem het niemand individueel kwalijk), maar dit is de eerste generatie van wie de overheid van tot de wieg tot het graf alles heeft geregeld en betaald. De aardgasbaten zijn er in recordtijd doorheen gejaagd en latere generaties zijn opgezadeld met een enorme staatsschuld. Dit allemaal om spotgoedkope woningen (premie-A-woningen) dankzij allerlei geldverslindende regelingen mogelijk te maken, een dure rondpompmachine om alle toeslagen en sigaren uit eigen doos rond te pompen en om ongebreidelde import van islamitische gastarbeiders mogelijk te maken, zodat velen zelf die klusjes niet hoeven op te knappen. Die mensen vinden het wel prima, want hun pensioentje staat mooi klaar. Deze mensen komen pas in opstand als hun pensioen er niet blijkt te zijn. Vooralsnog is dat pensioen veilig, omdat er inderdaad nog lekker wordt gesmikkeld door de kip met de gouden eieren. Zowel door een groot deel van deze babyboomgeneratie als door de Facebook-generatie.

Het einde is ook nog niet in zicht, want na de middenstand zijn de mensen met spaargeld en de "rijken" aan de beurt.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1636
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Pizzaman »

Ali Yas schreef:
Pizzaman schreef:
Ali Yas schreef:Voorlopig wordt er nog lekker gesmikkeld van de gebraden kip met de gouden eieren.
Nou nee hoor. Ben zelf ondernemer, heb het beslist niet slecht (al zou het beter kunnen...)
en ik ben het volkomen zat, en zo ken ik nog meer ondernemers die het zat zijn.
Het worden er steeds meer, op een gegeven moment komt de omslag.
Met de de kip met de gouden eieren bedoelde ik de middenstand.
Ik snap dat je dat bedoelt, maar wat ik bedoel: die kip is het behoorlijk zat geplukt te worden.
En die houdt er dus ook een keer mee op, of vertrekt naar een ander kippenhok.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door mercator »

Pizzaman schreef: Ik snap dat je dat bedoelt, maar wat ik bedoel: die kip is het behoorlijk zat geplukt te worden.
En die houdt er dus ook een keer mee op, of vertrekt naar een ander kippenhok.
Het komische is dat de overheid hier juist iedereen oppept om toch maar met een eigen zaak te beginnen. Hoewel je in de meeste gevallen je nek in een financiele strop steekt. Maar ik zie de logica wel: een zelfstandige kost de overheid helemaal niets want die heeft geen enkel recht op al die voordelen waar de staatszuigers een patent op hebben. En zelfs al leeft die ZZPer in bittere armoede draagt hij toch mee aan de belastingen want zelfs op het ene broodje dat hij kan kopen worden 50 % belastingen geïnd.
De bedoeling is duidelijk de socialistische voordelen te beperken tot de vriendjes te weten de ambtenaartjes, de werkonwilligen en de allochtonen, en de zelfstandige ondernemers daar als een soort van slaven voor te laten opdraaien.
Hoe zulke samenleving werkt kan je zien in Franstalig België. Nauwelijks nog economische activiteit, een leger werklozen en een even groot leger ambtenaren. De centen worden opgebracht door de overgebleven industrie in Vlaanderen dat instaat voor 84,6 % van het Belgische BBP.
Eigenlijk verzorg ik als Vlaamse zelfstandige dus een bende Frans- of Arabisch talige lanterfanters over de taalgrens.
Zolang er nog contant geld bestaat kan ik een goed gedeelte van mijn inkomen onder de radar houden. Dat weet de altijd hongerige staatsreus ook wel en daarom wordt er nu keihard ingezet op het afschaffen van het contant geld. Eens dat erdoor is is het helemaal gedaan met alle burgerlijke vrijheden.
Wie nu nog met een eigen zaak begint moet dat goed beseffen. Het woord solidariteit wordt uitsluitend gebruld door degenen die nemen, niet degenen die geven.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door mercator »

Scarlatti schreef:Waarom dan nog steeds geen opstand, revolutie, staatsgreep, burgerlijk arrest? En ook niet door n politieke partij zoals de PVV?
Kort gezegd: omdat de meeste W Europeanen juist leven van het socialistische systeem en er verslaafd aan zijn geraakt.
Dat zie ik constant in mijn omgeving: bij het idee zélf s iets te ondernemen rent de modale Vlaming onmiddellijk naar de dokter om kalmeertabletjes te gaan halen [icon_lol.gif]. En een weekje betaald verlof uiteraard.
Zolang het salaris, de uitkering of het pensioen en alle daaraan verbonden voordeeltjes stipt elke maand worden aangeleverd door vadertje staat komt niemand in beweging. En ALS daar s aan gesleuteld wordt komen ze in beweging voor NOG meer vadertje staat .
Dat is nu volop bezig in België. Heel dat sociale systeem staat op instorten en nu de lauw-rechtse regering voorzichtig probeert de ergste excessen en privileges af te schaven wordt er elke dag gereld en gestaakt voor het behoud van de verworven rechten( in vakbondstaal).
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Emigreren of vechten?

Bericht door Ali Yas »

Pizzaman schreef:Ik snap dat je dat bedoelt, maar wat ik bedoel: die kip is het behoorlijk zat geplukt te worden.
En die houdt er dus ook een keer mee op, of vertrekt naar een ander kippenhok.
Juist. Maar het zat zijn hoeft de reden niet te zijn: zodra de inspanningen een negatief rendement gaan geven (ten opzichte van steuntrekken) is het voor een calculerende ondernemer einde oefening. De rest van de ondernemers wordt gedreven door gemeenschapszin en eergevoel, neem ik aan.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Plaats reactie