Social justice warriors to the resque.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Social justice warriors to the resque.

Meer en meer worden we op het wreldwijde web doodgegooid met behoorlijk verontwaardige mensen die uitgebreid etaleren bepaald niet over oriëntatief vermogen te beschikken. Hoe meer geluid, hoe minder verstand. Sommigen zien er zelfs geen been in om tot gewelddadigheden over te gaan als de argumenten op zijn. Een oud-Hollands spreekwoord verwoordt dit als: Holle vaten klinken het hardst.

Vandaag een nadere blik op gelijkheid van/voor de seksen.

Women in combat? In reality, feminists only want equality "for the fun stuff"
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door Schepsel »

Oké dan: ik hap. HAP!

Oooh wat begint ie lekker passief-agressief.

En dan het slachtofferschap over ''sanitation workers''. Oh God, want mannen worden door de feminazi's gedwóngen om een schoonmaker of wat ie ook bedoelt te zijn, vervolgens begint baardmans over de tragedies van bedrijfsongelukken: dat die mannen vaker overkomen heeft niks te maken met die dekselse feministen, maar dat ze teruggedrongen worden heeft wél veel te maken met die akelige mensen die sociale rechten en veiligheidseisen afdwingen. SOCIALISM!

Over gemene dingen op YT: '''don't like it, don't read it''. Nou beardy-boy, ga wat leuks doen met je tijd ipv dingen te lezen die kennelijk maken dat je filmpjes gaat maken.

OMG, een seconde erna haalt ie de Eerste Wereldoorlog erbij [icon_lol.gif]

Dat mannen een hoger risico op zelfmoord hebben wijst er niet inherent op dat ''feminisme'' schuldig of fout is (om het maar even over causaliteit te hebben) maar dat er misschien minder makkelijk toegankelijke hulp is voor mannen, de drempel om hulp te zoeken hoger is, (wegens onzinnige ideeën, die precies diezelfde types dan weer in stand houden door te emmeren over ''zwakke watjes'' of metromannen enzo) en je met name in de VS risico hebt op impuls-suïcide; een wapen heb je er zo voor het grijpen, wat helaas ook bijdraagt.

Wat betreft verkrachting van mannen in de gevangenis is het de pijnlijke ironie dat ik met name mannen zie lachen over de verkrachtingen die een veroordeelde man zal ondergaan, en dat het eerder de progressieve types zijn die daarop tegen zijn.

Sommige mensen maken zich druk om Hollywood-films ja, net als van die kereltjes die over de rooie gaan als er een vrouwelijke hoofdrol is want FEMINISME!!1!11! Al met al stompzinnig.

''In the trenches.... digging ditches...'' haha ja, alsof hij daar ooit enig risico op heeft gehad. :rolleyes: Als we zombie-koeien uit de sloot mogen halen, heb ik er een héleboel :wink2:

''Stuff they never had to deal with anyway''- deze man emmert om een aantal zelfmoorden en bedrijfsongelukken. Dat is heel slecht ja, (echt) maar die kaart kan ik met gemak ook spelen. Zij hebben niet te maken gehad met extreem gebrek aan rechten, geen mogelijkheid om aan huiselijk geweld te ontsnappen en of een totaal gebrek aan zelfbeschikking.

Dat het leven vroeger kut was: eens.

Oooh wat is die kale toch slim, al weet ie niet wat ''eugenics'' betekent.

In ieder geval, beardy-boy emmert maar door over die wage-gap. Gaaaaaap... als hij kijkt naar de situatie van vrouwen vóór omstreeks 1960, wat vindt ie dan? Dát telt. Wat de huidige nuances van dat wage-gap ook zijn, laten we wel wezen: vroeger was het bagger voor vrouwen, en hij zeurt over of de argumenten over die centen op de dollar wel waar zijn.

De kale raakt later op dreef, en beweert dat de dames de voordelen van de patriarchie willen bewaren, zoals het als godinnen behandeld worden.

Ehm, nee, dan moet ie zich met z'n knappe hersentje toch wat beter inlezen. (er is trouwens geen lol aan om als ''godin'' gezien of behandeld te worden, serieus niet)

''Shitting on men basically''- en wat zit ie zelf te doen op YT? Wat is er de hele geschiedenis gebeurd? Juist, ''shitting on women''. Ik snap trouwens niet waarom hij gefilmd is, hij kan net zo goed een commenter zijn op nujij ofzo, kijkend naar hoeveel interessants ie nou te melden heeft (al is dat nujij geloof ik opgeheven).

PUSSY-WHIPPED! AHAHA hij zegt dat woord :roll: Hilarisch, dat woord zeg je niet on-ironisch.

Al met al erg saai en vervelend, kan je je mening/eigen idee ajb uittypen ipv die tergend saaie YT filmpjes die in een paar zinnen zijn samen te vatten?

Edit: oh ja, ik heb weinig/niks met ''SJWs'', maar dit soort geneuzel is ook beneden niveau.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8147
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door xplosive »

Schepsel, wat je hier schrijft onderschrijf ik als man (niet dat dat veel terzake doet, maar ik zou het mijzelf kwalijk hebben genomen als ik het niet vermeld had) zeer hartgrondig. Wat niet wil zeggen dat ik nooit last heb gehad van "bitches", "attention queens" en "zeurtrutten" (hoewel ik dat dan meestal in mijn beleving óók nog wel redelijk weet te relativeren, al naar gelang de omstandigheden), maar dat staat daar los van. Al geruime tijd heb ik het in mijn leven als verstandig ervaren om "enig onderscheidend vermogen" te ontwikkelen en om "niet alles op de grote hoop" te gooien.

En inderdaad : enige relevante persoonlijke toelichting van de plaatser van de video zou welkom zijn geweest.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Kom op zeg, ik post hier in de kroeg om te lachen dus een poging tot afleiding door de aandacht naar de boodschapper te verplaatsen valt te zeer op.

Gavin zet hele aardig aangezette stereotypen neer en zijn bewering dat feministen vooral de leuke kanten van gelijkheid wensen staat wat mij betreft recht overeind. In ons land zien we dat misschien ook wel bij rioolwerkers en havenarbeiders maar zeker dagelijks in de stad bij de fietsenmaker waar vooral verwende kinderen en vrouwen hun banden nog laten plakken. Daarmee zeg ik niet dat geen vrouw haar eigen banden plakt ik stel alleen dat ik vind dat de zelfdoeners een stuk minder zeurderig en lange tenen gedrag in de publieke ruimte vertonen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door Ali Yas »

sjun schreef:Gavin zet hele aardig aangezette stereotypen neer en zijn bewering dat feministen vooral de leuke kanten van gelijkheid wensen
Ik heb inderdaad nog nooit iemand horen pleiten voor meer vrouwen in de bajes.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Social Justice Warriors VS Logic


Opmerkelijk: smijten met terminologie zonder daarop bevraagd te willen worden. Gebruik van logica schijnt dodelijk te zijn...
Afbeelding

Ik vind het vooral interessant om te kijken wat er gebeurt, hoe de sociale controle met meekomende processen van in- en buitensluiting binnen zo'n groep zich mani(e)festeren. De reden daarvoor is dat ik zelf ook iets te melden heb maar zeker niet door de roeien en ruiten van SJW's wil gaan omdat dit niet enkel attendeert op maar mijns inziens vooral afleidt van de boodschap. Aangezien ik natuurlijk geen massamedia ter beschikking heb kan ik niet uitgaan van beïnvloeding door voortdurende herhaling en blootstelling langs stompzinnige wegen als spelletjes, quizzen en zeepseries. Op een of andere manier moet het naar mijn idee mogelijk zijn om met conventies te spelen om mensen zelf op ideeën te laten komen over verschillende maatschappelijke issues zonder dramdwingend opleggen van die ideeën. Als mensen zelf tot deduceren van gegevens komen beklijven de resultaten daarvan naar mijn idee beter dan dat iets hen op een presenteerblaadje wordt aangereikt. Dit vraagt van mij aansluiting op verschillende belevingswerelden en veschillende communicatiefrequenties. Ik moet domweg niet denken dat een academische verhandeling volstaat om mensen liefst voor de verkiezingen van 15 maart 2017 te overtuigen dat het bijvoorbeeld heel anders moet op het gebied van immigratie, integratie en islam in Europa. Dat ook hun politieke mandaatverlening ertoe doet en dat nu de tijd aangebroken is om een afstompend en beklemmend tij van islamisering met meekomende groene en rode fatwa's te keren.

Intussen vermaak ik me ook kostelijk met wat ik aan verkramping, beklemming, vormen van goedpraten, afleiden en wegkijken waarneem al was het maar om er ook bij mezelf scherp op te worden. Want hoewel ik wat meer gereedschap ter beschikking heb om zaken op te leuken ben ik natuurlijk aan geboden precies dezelfde menselijke behoeften, spanningen en communicatiespelregels die er zoal in een mensenleven optreden.
Laatst gewijzigd door sjun op di jan 10, 2017 2:31 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door Schepsel »

Ben je bang dat feministen anti-feministen gaan behandelen op de manier waarop anti-feministen vrouwen zouden willen behandelen? :thinking: [icon_lol.gif]
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Ik heb geen idee wat antifeministen voor plannen zouden hebben met vrouwen. Hoewel van sommigen staat er al een en ander op papier dat getuigt van hoe hun meest ideale mens het voorleefde.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door Schepsel »

sjun schreef:Ik heb geen idee wat antifeministen voor plannen zouden hebben met vrouwen. Hoewel van sommigen staat er al een en ander op papier dat getuigt van hoe hun meest ideale mens het voorleefde.
:greeting2:
Volgens mij willen ze vrouwenrechten weer afnemen? Dus vrouwen in strikte, beperkte en afhankelijke rollen?
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het lijkt me heel vervelend om voortdurend voor iemand te moeten denken en initiatieven te moeten nemen. Maar kritiekloze volgelingen van de manipulerende zandhaas die niet gehinderd worden door een vooruitziende blik laten zich de voorschriften van deze psychopaat, sexverslaafde en uitvreter graag aanleunen omdat het aan hun ego appelleert.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door mercator »

sjun schreef:Het lijkt me heel vervelend om voortdurend voor iemand te moeten denken en initiatieven te moeten nemen. Maar kritiekloze volgelingen van de manipulerende zandhaas die niet gehinderd worden door een vooruitziende blik laten zich de voorschriften van deze psychopaat, sexverslaafde en uitvreter graag aanleunen omdat het aan hun ego appelleert.
Zo staat het ook ongeveer in Onderworpen van Michel Houellebecq. Moslim zijn sluit goed aan bij de vrouwelijke psyche omdat het toelaat heel het leven een onverantwoordelijk kind te blijven. Natuurlijk gaat er dan gehuil op aangaande de schrijver die racist, mysogine is en wat al niet meer. Maar iedereen kan met eigen ogen vaststellen dat de moslimvrouwtjes die stelling bevestigen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door Schepsel »

mercator schreef:
sjun schreef:Het lijkt me heel vervelend om voortdurend voor iemand te moeten denken en initiatieven te moeten nemen. Maar kritiekloze volgelingen van de manipulerende zandhaas die niet gehinderd worden door een vooruitziende blik laten zich de voorschriften van deze psychopaat, sexverslaafde en uitvreter graag aanleunen omdat het aan hun ego appelleert.
Zo staat het ook ongeveer in Onderworpen van Michel Houellebecq. Moslim zijn sluit goed aan bij de vrouwelijke psyche omdat het toelaat heel het leven een onverantwoordelijk kind te blijven. Natuurlijk gaat er dan gehuil op aangaande de schrijver die racist, mysogine is en wat al niet meer. Maar iedereen kan met eigen ogen vaststellen dat de moslimvrouwtjes die stelling bevestigen.
Vreemd, want ik ben toch wel zo'n vrouw-monster maar zo'n moslim spreekt me helemaal niet aan.

Ik heb een aardige lading aan van die ''evopsysch'' verhalen gelezen en het is alsof je het hebt over een vreemde diersoort ofzo. Ik herken er niks van. Wat ik wel bij rijen heb gezien: mannen die zich als afhankelijke kinderen naar me gedragen, en totaal irrationeel. Volgens mij is maf gedrag vooral iets menselijks.

Als ik alles zou beschrijven zouden allerlei mensen getriggerd raken wegens ''MISANDRIE!''
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Niet vervelend bedoeld. Misschien trek je het aan of lijk je in gedraging of uiterlijk op de moeder van zulke subjecten. Als iets je steeds weer overkomt kan het iets in jezelf of je presentatie zijn dat er aan appelleert. Maar dat hoeft natuurlijk niet, toeval of verkeren in een gemeenschap waar dat meer gangbaar is kan ook een verklaring bieden. Ga er verder maar niet op in want we zitten in een publiek cafétopic. Wat kan het jou schelen of iemand je misandrisch noemt.

Gauw weer ter zake de draad. War aandacht voor de onderbouwing van uitgangspunten of standpunten.

Laurie Penny and the Festival of Dangerous Ideologues


Je kunt Laurie ook eens onweersproken beluisteren om te beoordelen of ze iets te melden heeft waaraan je een boodschap wilt hebben. Ik vind het vooral een training in de zelfbeheersing om de medegedeelde gedachtenwereld en werkelijkheidsbeleving van Laurie uit te zitten maar laat je daardoor niet weerhouden. Ze heeft in de onderste zeker wat interessants over cultuuroverdracht te melden.

publica 2016 — Laurie Penny: Change The Story, Change The World

http://laurie-penny.com/
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door mercator »

Schepsel schreef:Vreemd, want ik ben toch wel zo'n vrouw-monster maar zo'n moslim spreekt me helemaal niet aan.
Dat is omdat bij jou maar 1 van de 2 voorwaarden om als gehoofddoekt vrouwtjesdier door het leven te gaan toepasselijk is. Je bent wel vrouw maar geen moslim. Je zal toch in je omgeving genoeg Europese vrouwen kennen die wél op moslims vallen. Meestal met alle nare gevolgen van dien. En meestal worden ze dan gelijk moslim ook. Het omgekeerde- moslimvrouw met niet-moslim man-komt haast nooit voor.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

Tijd voor een wat meer serieuze noot in deze draad. Gad Saad schoolt ons bij.

Top Social Justice Warriors of 2016 (THE SAAD TRUTH_327)


en deze

SJW vs LOGIC - GAD SAAD vs YALE STUDENT | Feminist / Social Justice Warriors

:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8017
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Social justice warriors to the resque.

Bericht door sjun »

De mijlpaal voor beter zicht op het fenomeen Social Justice Warrior was wel de verkiezing van Donald Trump tot president van Amerika. Prachtig zicht op gedrag en argumentatie...

Beleef het eens mee:

[SJW MELTDOWNS] Reaction To Donald Trump Victory (Ft. Laci Green)


[SJW MELTDOWNS] Reaction To Donald Trump Victory (2)


Meer volgt om het fenomeen eens goed in beeld te krijgen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie