WK 2018

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

De KNVB is helemaal kierewiet geworden.

Berichtdoor King George » Di Jun 12, 2018 7:15 pm

KNVB stemt op Marokko voor WK 2026

Afbeelding
Van Praag: 'We voelen ons verbonden met Afrika en Marokko.'

De Nederlandse voetbalbond KNVB geeft zijn stem voor de organisatie van het WK 2026 aan Marokko. Bij de verkiezing, morgen op het FIFA-congres in Moskou, neemt Marokko het op tegen het gezamenlijke bid van de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

"We voelen ons verbonden met Afrika en Marokko", zegt bondsvoorzitter Michael van Praag, die samen met secretaris-generaal Gijs de Jong de KNVB vertegenwoordigt tijdens het 68ste FIFA-congres in de Russische hoofdstad. "We willen iets terugdoen voor al het mooie wat Afrika en Marokko ons Nederlandse voetbal in de afgelopen jaren gebracht hebben. We tonen hiermee dankbaarheid voor wat Mike Obiku, Nwankwo Kanu, Kalusha Bwalya, Karim el Ahmadi, Hakim Ziyech, Ibrahim Afellay en alle andere spelers met Afrikaanse roots in ons voetbal hebben laten zien."

Loyaliteit aan samenleving
In een vergelijking tussen beide bids scoorde het gemeenschappelijk plan van VS, Canada en Mexico op de belangrijkste punten die door de FIFA zijn onderzocht beter dan dat van Marokko. "Toch kiest de KNVB voor Marokko", zegt De Jong. "We kiezen hiermee ook voor loyaliteit aan een belangrijk deel van onze Nederlandse samenleving, namelijk aan de in Marokko wortelende gemeenschap."

De voetbalbond vindt daarnaast ook dat het voor 'kleine landen' mogelijk moet zijn om grote toernooien als het WK te organiseren. "Voetbal moet bereikbaar zijn voor iedereen, voor alle landen en continenten", vindt Van Praag, "En ook letterlijk. Marokko is voor voetballiefhebbers eenvoudig bereikbaar vanuit ons land."

RTL Nieuws / ANP


https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/knvb-stemt-op-marokko-voor-wk-2026
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

WK 2018

Berichtdoor King George » Di Jun 12, 2018 7:43 pm

We willen iets terugdoen voor al het mooie wat Afrika en Marokko ons Nederlandse voetbal in de afgelopen jaren gebracht hebben.


Wat is dat dan, al dat mooie wat Marokkanen voor het Nederlandse voetbal gebracht hebben?

Dit soms?

https://www.geenstijl.nl/3250631/nieuwsloten_het_waren_allochto/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72366
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re:WK 2018

Berichtdoor Ariel » Di Jun 12, 2018 8:14 pm

Marokko in actie bij WK: Den Haag neemt maatregelen

De gemeente Den Haag neemt maatregelen om te voorkomen dat tijdens het WK voetbal ongeregeldheden uitbreken. Bewoners van de wijken houden samen met de politie een extra oogje in het zeil. Ook wil het Openbaar Ministerie (OM) strafzaken van mogelijke raddraaiers zo snel mogelijk behandelen door lik-op-stukbeleid

Met de maatregelen hoopt de gemeente een herhaling van de rellen van november vorig jaar te voorkomen. Die ontstonden in de Schilderswijk nadat Marokko zich voor het WK had gekwalificeerd. Elf relschoppers kregen toen een gebiedsverbod opgelegd. Dit verbod geldt ook tijdens het WK op de eerste drie speeldagen van Marokko. Mocht het land verder komen in het toernooi, dan blijven de gebiedsverboden langer van kracht.

Tijdens het WK worden in Den Haag kleinschalige activiteiten georganiseerd, zoals voetbaltoernooien en bijeenkomsten waar mensen gezamenlijk naar wedstrijden kunnen kijken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Wo Jun 13, 2018 11:06 am

De wedstrijden van het Marokkaanse elftal tijdens het wereldkampioenschap voetbal worden toch niet uitgezonden op groot scherm bij het Stadspodium in West.

DOOR: HET PAROOL 12 JUNI 2018, 17:12

De organisator kreeg de financiering niet rond.

De vergunning was er al, het enthousiasme ook, maar de geldschieters bleven uit. Daarom heeft initiatiefnemer Mourad el Otmani besloten het evenement af te blazen.

"Het is geen commercieel evenement, de entree is gratis, en een verdienmodel hebben we niet," zegt El Otmani. "Het gat in de begroting is te groot om het door te laten gaan."

https://s.parool.nl/s-a4599764/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15782
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re:WK 2018

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Jun 13, 2018 1:29 pm

Ariel schreef:
Marokko in actie bij WK: Den Haag neemt maatregelen

De gemeente Den Haag neemt maatregelen om te voorkomen dat tijdens het WK voetbal ongeregeldheden uitbreken. Bewoners van de wijken houden samen met de politie een extra oogje in het zeil. Ook wil het Openbaar Ministerie (OM) strafzaken van mogelijke raddraaiers zo snel mogelijk behandelen door lik-op-stukbeleid.

Het beste lik-op-stukbeleid idee kwam destijds van Wilders. Daar werd hij voor veroordeeld. Hypocrisie ten top. Anderszins eigenlijk best wel begrijpelijk in een land met rechters die steeds meer grossieren in corruptie.

Wat was het briljante lik-op-stukbeleid idee van Wilders?

MINDER MAROKKANEN IN ONS NEDERLAND.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41826
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: WK 2018

Berichtdoor Pilgrim » Do Jun 14, 2018 2:14 am

De voetballers en hun president

Geplaatst op 13 juni 2018

Afbeelding

De Duitse voetbalfans willen zich er niet bij neerleggen dat twee leden van het nationale voetbalelftal zich zo nauw verbonden voelen met de Turkse president. De affaire rond beide voetballers begon ongeveer een maand geleden, toen de beide sporters de Turkse president Erdoğan in Groot-Brittannië hebben ontmoet. Ze gingen met hem op de foto, hebben hem de voetbalshirts van hun clubs cadeau gegeven (Mesut Özil speelt bij Arsenal, Ilkay Gündoğan bij Manchester City FC) en Gündoğan voegde nog in handgeschreven opschrift “Met groot respect voor mijn president” toe. De voetballers hebben misschien gedacht dat de gebeurtenis niet naar buiten zou komen, maar Erdoğan’s politieke partij AKP heeft de foto’s op sociale netwerken gedeeld. In de voorverkiezingsstrijd komt zo’n foto goed van pas en de Turken houden van voetbal.

De foto’s hebben in Duitsland aanzienlijke ophef veroorzaakt. Beide heren spelen voor het nationale elftal en zouden Duitsland vertegenwoordigen bij het komende wereldkampioenschap (in het “nationaal elftal” zit nog een etnische Turk, Emre Can; hij heeft de ontmoeting met Erdoğan afgeslagen). Özil zweeg liever, Gündoğan probeert zijn misstap op een of andere manier uit te leggen, maar het lukt hem niet zo goed.

De journalisten kwamen er achter dat Gündogan niet eens een dubbele nationaliteit bezit, hij is op papier alleen Duitser. Zijn president zou daarom Frank-Walter Steinmeier moeten zijn. Theoretisch. In de praktijk valt zijn loyaliteit tegenover zijn geboorteland waarschijnlijk tegen (hij is geboren in Gelsenkirchen) – en dat is precies de reden waarom hij nu uitgefloten wordt door de Duitse fans tijdens een wedstrijd als hij de bal krijgt.

_______________________________________________________________

Het Europese en het wereldkampioenschap voetbal hebben in de Duitse cultuur een bijzondere positie, want het is de enige gelegenheid waarbij de doorsnee Duitser even door de straten kan rennen met de nationale vlag op zijn schouder, zijn auto mag versieren met de nationale kleuren en even “Deutschland, Deutschland” mag roepen zonder dat hij voor neonazi wordt uitgemaakt. De loodzware last van de Kriegsschuld – het schuldgevoel over het veroorzaken van de oorlogen, wordt tijdelijk opzij gezet. Maar buiten deze sportieve festiviteiten is de moderne Duitsland zeer overgevoelig voor elk vorm van uiting van nationale identiteit. Wie teveel (eigenlijk: zelfs maar een beetje) fanatiek met een vlag zwaait, kan worden verdacht van rechts-extremisme.

Je kunt een bijzonder cultuurverschil ervaren wanneer je met de trein of auto reist van Hamburg naar Denemarken. Tot aan de grens hebt je geen idee waar je je bevindt, de vlag met de Duitse nationale kleuren wappert normaal gesproken niet vaak in Duitsland; de enige keer dat je hem zeker zal zien, is wanneer je een haven passeert met aangemeerde schepen. Dan kom je bij de grens aan en direct na Flensburg zie je een verandering. Vanaf Padborg is het land vol Deense vlaggen; je ziet ze op elke hoek en voor elk huis. Het landschap is hetzelfde, de architectuur is dezelfde (eindeloze reeksen huizen in rode bakstenen zo ver het oog reikt), maar de perceptie van eigen identiteit heeft binnen enkele kilometers een cruciale sprong gemaakt.

Vanuit het standpunt van de Tsjechische Republiek is het goed dat de Duitsers hun Duits zijn niet al te sterk beleven. Telkens wanneer ze dat in de geschiedenis deden, kregen we bij ons in het Tsjechische keteldal serieuze problemen. Ik heb echter het gevoel dat het met de naoorlogse poging om de Duitse identiteit te ontwortelen de zaak nu weer naar de andere kant is doorgeschoten. Een mens heeft een zekere mate van identiteit nodig, en deze behoefte is nog sterker aanwezig bij de kinderen van immigranten. Maar waarin moet zich de tweede generatie integreren als de inwoners van het gastland aan intellectueel minderwaardigheidsgevoel lijden wegens hun eigen geschiedenis?

Ik wil op geen enkele manier Özil en Gündoğan vrijspreken, ze zijn volwassen en ze zouden verstandig genoeg moeten zijn om niet publiekelijk een schreeuwende sultan uit Anatolië te steunen. Maar dit geval toont tegelijkertijd duidelijk aan dat de zelfbewuste, weliswaar wat achterlijke cultuur (en Turkije is – afgezien van de toeristische kust – in de verste verte niet te vergelijken is met het ontwikkelingsniveau van Duitsland) voor hen (immigrantenkinderen) een aantrekkelijker alternatief als identiteit dan de rijke en ontwikkelde natie met zijn obsessie met hun eigen slechtheid en historische zonden. Dat kan dan eindigen met de opkomst van een massieve vijfde colonne, die bereid is om de bevelen vanuit de buitenlandse hoofdsteden te gehoorzamen.

Afbeelding
Deelnemers aan een demonstratie van Duitse Turken in Keulen (31-07-2016).

Nog tot slot: zelfs dat gezwaai met vlaggetjes op de voetbalkampioenschappen, een naar Europese normen relatief onschuldig iets, kan van Duits links niet op begrip rekenen. Bij elk kampioenschap gaat de Antifa de straat op en haalt de nationale vlaggetjes van de zijspiegels en -ramen van de auto’s en dergelijke af. Als men geluk heeft, laten ze de zijspiegel zitten, als men pech heeft, schoppen ze die eraf. Er zijn ook aardige activisten. Die laten de bestuurder (of bestuurster, want gender correct) een voorgedrukte boodschap achter, waarin ze hem/haar uitleggen dat ze de vlag hebben verwijderd, omdat deze aanzet tot nationalisme.

Beste bestuurder
Beste bestuursters

Ik heb uw Duitse vlag verwijderd. Om het even wat uw motivatie is om deze vlag aan te brengen, ze produceert in elk geval nationalisme.
Nee? Jawel!
Deze vlag staat niet voor voetbal of voor een of ander team, maar voor Duitse identiteit.

Bespaart u zich uw geld, ons het werk en de natuur het afval en vervang de vlag a.u.b. niet door een nieuwe!


Afbeelding

Benieuwd wat er met deze gestolen vlaggetjes gebeurt? Brandoffer, wat anders.

Afbeelding

Ook dit is een onderdeel van het moderne Duitsland – een ceremoniële zelfhaat in het linkse maatschappelijke spectrum, rituelen waarvan je koude rillingen krijgt.

Bron: https://kechlibar.net/wordpress

Door: Marian Kechlibar

Vertaald uit het Tsjechisch door: Z.B.

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/13 ... president/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Do Jun 14, 2018 9:36 am

De WK Voetbal 2026 gaan naar Canada/VS/Mexico en niet naar Marokko. Ik moet er niet aan denken dat het WK naar Marokko was gegaan. Dan hadden we gedurende het toernooi en de aanloop er naartoe jubelzang op jubelzang op Marokko en op de Marokkanen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Do Jun 14, 2018 12:23 pm

Nederland zet zich schrap voor Marokkaanse voetbalellende: zelfs een speciaal commandocentrum

Afbeelding
Foto: Op meerdere plekken in Nederland werd flink gereld nadat Marokko zich plaatste voor het WK Voetbal. Bron: Said El Haddouti / Facebook.

Door Lars Benthin 14 juni 2018

Wie denkt dat het multiculturalisme in Nederland zonder slag of stoten zich kan manifesteren heeft het mis. Nederland heeft zich niet gekwalificeerd voor het het WK, maar Marokko wel. Daar probeert de Nederlandse overheid zich op voor te bereiden, want het brengt nogal wat ellende voort vanuit de Marokkaanse jeugd. Rellen, vandalisme, geluidsoverlast, you name it!

  Hij kijkt met enige vrees naar de WK-periode. „Van de Turken weten we hoe ze feestvieren, van de Marokkanen niet. Maar ook zij zijn een uitbundig volk, dus we houden rekening met uitingen.” En dan doelt hij niet op feestgedruis. „Gelukkig is er aandacht en liggen er korte draaiboeken. Wijkteams boren nu al hun contacten in de Marokkaanse netwerken aan om de boel goed te laten verlopen.” Zoals in Utrecht. Volgens een gemeentewoordvoerster zijn medewerkers van politie en gemeente al langs geweest bij gelegenheden waar met name de Marokkaanse wedstrijden worden bekeken. „Door contact te houden willen we overlast voorkomen. Het uitgangspunt is: er is ruimte voor feest, maar als de wet wordt overtreden, wordt ingegrepen.”

Volgens de politie is het vooral morgen een feest, want dan is er de wedstrijd tegen Iran en het Suikerfeest, het einde van de ramadan. Ja dan kan je zeker nogal wat rommel verwachten. Ik woon in Rotterdam en zal het allemaal wel weer langs zien komen. Normaliter heb ik er geen last van, maar ik woon dan ook in een goede buurt. Dat getoeter daarentegen hoor ik al van een kilometer ver. Geen pretje kan ik u vertellen.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72366
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 15, 2018 12:56 am

5-0 voor Rusland...( grinnik)


Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72366
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 15, 2018 1:14 am

Vandaag...Leuk. Ik heb de Marokkaanse vlag al klaar gelegd

Steden alert op WK-feest Marokko:

Afbeelding

'Vier het, maar gedraag je'
In flink wat steden wacht morgenavond een groot voetbalfeest als Marokko op het WK wint van Iran. Maar na ongeregeldheden vorig najaar is de politie extra alert. Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) roept op: 'Vier feest, maar gedraag je'.

Massaal gingen Nederlanders met Marokkaanse roots op 11 november de straat op. Met de winst op Ivoorkust plaatste Marokko zich voor het eerst sinds 20 jaar weer voor het WK voetbal en dat werd uitbundig gevierd, onder meer in de Haagse Schilderswijk, op het Rotterdamse Hofplein, in de Utrechtse wijk Lombok en op het Mercatorplein in Amsterdam-West.

Maar het voetbalfeest liep in Den Haag en Amsterdam totaal uit de hand.
In de hofstad werd een motoragent door een joelende menigte belaagd, in Amsterdam werd vuurwerk gegooid naar agenten, in Rotterdam en Utrecht adviseerde de politie enige tijd om delen van de stad te mijden vanwege de verkeerschaos.

'Geen trammelant'
Alle reden voor waakzaamheid dus, in de steden met een grote Marokkaanse gemeenschap. Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) roept supporters op om de rust te bewaren. ,,Jammer genoeg kleven ongeregeldheden aan het voetbal'', zegt woordvoerster Bouchra Dibi. ,,Dus ik vind het goed als er maatregelen genomen worden. We moeten niet hebben dat supporters bij winst of verlies trammelant schoppen. Dus: vier een feestje, prima, maar gedraag je gewoon!''

De steden nemen harde en zachte maatregelen tegen ongeregeldheden. In Den Haag komt extra cameratoezicht, zijn er bewonerspatrouilles en volgt lik-op-stukbeleid voor raddraaiers. ,,In november kregen elf herrieschoppers een gebiedsverbod opgelegd, dat blijft geldig tijdens de wedstrijddagen van Marokko op het WK'', meldt de woordvoerder van de Haagse burgemeester Pauline Krikke.

In Amsterdam zijn de autoriteiten volgens de woordvoerder van burgemeester Jozias van Aartsen vooral alert bij het Mercatorplein, in Utrecht is in aanloop intensief contact geweest met sleutelfiguren in wijken als Lombok. ,,Er is volop contact, we willen overlast voorkomen. Er is alle ruimte voor feest, maar het moet wel gezellig blijven'', zegt de woordvoerster van de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen.

Marokko, met onder meer uit de Eredivisie bekende spelers als El Ahmadi en Ziyech in de selectie, speelt morgenmiddag om 17:00 uur Nederlandse tijd tegen Iran.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 1:39 am

Ariel schreef:
5-0 voor Rusland...( grinnik)


Spoiler! :
Afbeelding

Afbeelding


Ik grinnik mee. En gaat die Hans v d Mortel toch nog met de juiste uitslag voorspeld aan de haal! Na de ruststand van 1-0 te hebben doorgegeven en de tussenstand na 90 + 1 min. groot 4 tegen 0 te hebben doorgegeven bleef Hans doorzeiken over 5-0 die hij in zijn glazen bol zag jn het restaurant waar wij aten en wijnden. Die 5-0 kwam toch nog uit. En ook ik had er geen enkele moeite mee dat de Russische Europeanen hebben gewonnen van die Islamitische Arabieren. Nu nog weg met Marokko en dat is vanmiddag!
Laatst gewijzigd door King George op Vr Jun 15, 2018 10:49 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 8:14 am

Robbie Williams was van de partij tijdens de openingsceremonie.


  Robbie Williams zorgt tijdens openingsceremonie voor controverse met opgestoken middenvinger

  Het WK 2018 in Rusland is officieel op gang getrapt met de openingsceremonie in het Luzhniki-stadion in Moskou. De Braziliaan Ronaldo (41) maakte zijn opwachting, terwijl de Engelse popster Robbie Williams en de Russische operazangeres Aida Garifoellina het beste van zichzelf gaven tijdens een duet in een korte maar krachtige plechtigheid. Williams, die onder andere zijn klassieker ‘Let me entertain you’ zong, trok de aandacht alvast naar zich toe door uit te pakken met een middenvinger richting de camera’s. Hij deed dat tijdens “Rock DJ”, terwijl hij riep: “Ik doe dit gratis.” De zanger werd voor aanvang van de openingsceremonie veelvuldig bekritiseerd voor het aanvaarden van Russisch geld, om in ruil daarvoor op te treden tijdens de ceremonie.

  Williams kreeg eerder uitgebreide kritiek voor zijn medewerking. Onder meer Bill Browder, CEO en mede-oprichter van het inversteringsfonds Hermitage Capital Management, tweette: “Naast het legitimeren van Poetin door momenteel op te treden op de Wereldbeker draafde Robbie Williams eerder ook al op voor Russische oligarchen als Alisher Usmanov en Roman Abramovich.”

  Vooraf liet Williams optekenen “blij en opgewonden te zijn terug naar Rusland te kunnen gaan om zo een uniek optreden te kunnen geven”. “Ik heb veel gedaan in mijn carrière, maar de Wereldbeker openen in een stadion voor miljoenen mensen over de hele wereld is een kinderdroom.”

  Tijdens het optreden van Williams werden de vlaggen van de 32 deelnemende landen op het veld gebracht. Het gastland opende in het stadion om 17u het toernooi tegen Saoedi-Arabië. Het WK eindigt op 15 juli, wanneer, opnieuw in het Olympisch Stadion Luzhniki, de finale op de planning staat. Er wordt tijdens het toernooi gevoetbald in twaalf stadions in elf gaststeden.

  Ronaldo won met de Seleção de editie van 2002 en scoorde in totaal vijftien WK-doelpunten. Alleen de Duitser Miroslav Klose doet met zestien beter.

  Ter afsluiting opende de Russische president Poetin officieel het WK. “De liefde voor het voetbal verbindt ons allemaal aan een ploeg”, sprak Poetin. “Ik wens alle teams succes toe en hoop dat de fans onvergetelijke tijden zullen beleven.” Ook FIFA-voorzitter Gianni Infantino nam, zowel in het Engels als Russisch, het woord. “In de komende maand zal het voetbal Rusland veroveren”, verklaarde de Zwitser. “In de komende maand zal het voetbal de hele wereld veroveren. Geniet van het grootste feest op aarde. Bedankt president Poetin, bedankt Rusland.”


link
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 8:20 am

Voor de kijkers: Gratis :greeting2:


Laatst gewijzigd door King George op Vr Jun 15, 2018 10:48 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 9:18 am

Voor de liefhebbers van aangenaam klassiek een uitgebreid matinee :greeting2:The 2018 FIFA World Cup opening ceremony from the Moscow’s Luzhniki Stadium

Spoiler! :
At Moscow’s Luzhniki Stadium which will also host the final.

There will also be a concert held in the city’s famous Red Square concurrently with the opening ceremony.

When will the 2018 FIFA World Cup opening ceremony be held?

The 2018 FIFA World Cup opening ceremony will be held on June 14, 2018.

Where will the 2018 FIFA World Cup opening ceremony be held?

The 2018 FIFA World Cup opening ceremony will be held at the Moscow’s Luzhniki Stadium.

How do I watch the 2018 FIFA World Cup opening ceremony live?

The 2018 FIFA World Cup opening ceremony will be telecast live by the Sony Network.

What time will the 2018 FIFA World Cup opening ceremony start?

The live telecast of the 2018 FIFA World Cup opening ceremony will begin at 6.30 pm IST.

Where can you follow the 2018 FIFA World Cup opening ceremony online?

The 2018 FIFA World Cup opening ceremony will be streamed live on Sony Liv. For live updates, you can follow sports.ndtv.com.

What will the opening ceremony involve?
The event will focus on a series of musical acts, with Robbie Williams headlining.

Around 500 dancers, gymnasts and trampolinists will also be performing in an opening extravaganza that will pay homage to all things Russian.

Who will be performing with Robbie Williams?
England will have representation in the opening ceremony in the form of 90s pop icon, Robbie Williams.

Williams, who helped mastermind another edition of Soccer Aid for Unicef, will perform for the capacity crowd inside the Luzhniki Stadium and millions more watching on around the world.

“I’m so happy and excited to be going back to Russia for such a unique performance. I’ve done a lot in my career, and opening the FIFA World Cup to 80,000 football fans in the stadium and many millions all over the world is a boyhood dream,” said Williams.

“We’d like to invite football and music fans to party with us in Russia, in the stadium, or to tune in their TVs a little earlier for an unforgettable show.”

The former Take That star will be joined by celebrated Russian soprano Aida Garifullina.
According to Fifa, the 2018 FIFA World Cup opening ceremony will have a slightly different format compared to previous editions of the tournament, with a particular focus on musical acts.

The show will also take place much closer to kick-off, just half an hour before the start of the match, which is scheduled for 4pm UK time.

Jennifer Lopez and Pitbull were headlines acts at the 2014 opening ceremony in Brazil.

Opera singer Placido Domingo – who famously soundtracked Italia ’90 as one of the Three Tenors alongside Luciano Pavarotti and José Carreras – will also be performing. Peruvian tenor Juan Diego Florez will join him.

“It is interesting that football events are usually opened by opera stars, because classical music is a universal code understood by residents of every country,” said the tournament organisers.

Pianist Denis Matsuev, global opera stars Anna Netrebko, Yusif Eivazov, Ildar Abdrazakov, and Albina Shagimuratova are among the Russian stars on show.

We do know that the official World Cup song is called Live It Up and features Will Smith, Nicky Jam and Kosovar Albanian singer Era Istrefi.

The official song is customarily performed ahead of the tournament’s opening match.

How can I watch it?
ITV are broadcasting the opening match so they will show the opening ceremony live on ITV 1. If you’re on the move, you can follow events with our dedicated live blog and ensure you do not miss out on the excitement.

World Cup 2018 Opening Ceremony Live, World Cup 2018 Opening Ceremony Live, World Cup 2018 Opening Ceremony Live, Watch Warriors vs Rockets, Watch World Cup 2018 Opening Ceremony Live, World Cup 2018 Opening Ceremony Live , World Cup 2018 Opening Ceremony Live Stream
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 10:47 am

Afbeelding Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15782
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jun 15, 2018 10:48 am

King George schreef:
Ariel schreef:
5-0 voor Rusland...( grinnik)


Spoiler! :
Afbeelding

Afbeelding


Ik grinnik mee. En gaat die Hans v d Mortel toch nog de juiste uitslag voorspeld aan de haal! Na de ruststand van 1-0 te hebben doorgegeven en de tussenstand na 90 + 1 min. groot 4 tegen 0 te hebben doorgegeven bleef Hans doorzeiken over 5-0 die hij in zijn glazen bol zag jn het restaurant waar wij aten en wijnden. Die 5-0 kwam toch nog uit. En ook ik had er geen enkele moeite mee dat de Russische Europeanen hebben gewonnen van die Islamitische Arabieren. Nu nog weg met Marokko en dat is vanmiddag!

Ik corrigeer King. De ruststand was 1-0. Toen zei ik tegen King dat het 5-0 zou worden. King meldde later op de avond de eindstand van 4-0. Thuis via de TV vernam ik dat het 5-0 was geworden. Als . . . ik ingezet had met € 10,- op een goksite, had ik leuk verdiend.

Als . . . Als moslims eens zouden willen integreren. NOOIT! We hebben in Nederland nu ongeveer 1 miljoen Marokkaanse vluchtelingen. Een paar zijn ooit hier naar toe gevlucht vanwege de armoede in hun achterlijke moslimland. En toen begon de gezinshereniging die onze jeugd het toekomstperspectief op een betaalbare huurwoning ontnam.

Nog wat. Over Marokko. Die gaan niet ver komen. Marokkanen zijn . . . nou ja, we weten het wel. Vandaar. In Algerije zijn het ook allemaal moslims. Maar daar hadden ze vroeger heel goede voetballers die in Europa speelden. VEEL beter. Een niet officieel erkend 'nationaal' elftal maakte furore in andere landen overal door menige oefenwedstrijd te winnen. De tijden zijn nooit hetzelfde. Nederland is als voetbaldwerg afgevallen. Iedereen in Nederland - vooral Marokkanen - heeft hoge verwachtingen van Marokko. Ik niet. Marokkanen die moslim zijn - en dat zijn ze bijna allemaal zonder uitzondering - gaan niet ver komen. Van mij mogen ze in de halve finale komen, maar niet verder. Ik ben overtuigd dat het doek weldra zal vallen voor het Marokkaanse elftal. Waarom? Dat heb ik uitgelegd. En bovendien is er ook nog Allah. Wat weten we van Allah? Juist ja, die laat 1,7 miljard moslims al jaar en dag in hun vet gaar smoren.

Mocht Marokko vandaag winnen. Ik weet niet eens tegen wie, dan hebben die islamitische eikels dubbel feest: Overwinningsfeest en Suikerfeest.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15782
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jun 15, 2018 11:35 am

Prognose: Spanje en Marokko gaan door naar de achtste finales.

Dit is de prognose van de voetbal-penose van het AD. Maar Hans senior weet beter en zegt nee! Het Marokkaanse elftal mag, na in poel B gespeeld te hebben, direct weer huiswaarts keren naar hun islamitische zandbak in Afrika. Een ronde verder gaat niet lukken. Echt niet! Ik heb het uitgelegd. En zo moeilijk is dat niet te begrijpen. Waarom gaat Marokko niet door? Omdat het elftal uit Marokkanen bestaat!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 11:53 am

Hans v d Mortel sr schreef:Mocht Marokko vandaag winnen. Ik weet niet eens tegen wie, dan hebben die islamitische eikels dubbel feest: Overwinningsfeest en Suikerfeest.


Ze moeten in hun poule openen tegen Shia Iran.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72366
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 15, 2018 7:34 pm

Marokko heeft zijn eerste groepsduel op het WK verloren van Iran. Aziz Bouhaddouz scoorde in de 94e minuut in zijn eigen goal:

0-1.

Oh wat zielig. :cry: Best jammer voor Nederland...Volgende wedstrijden zijn tegen Spanje en Portugal . De Marokko boys worden afgeslacht. :shock:

Voetballen er orginele Marokkaanse spelers in dit elftal ? Aziz Bouhaddouz speelt in Duitsland.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72366
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 15, 2018 7:38 pm

Domper voor Marokkanen

De talloze fans van het Marokkaanse elftal die vrijdagavond nagelbijtend voor de buis zaten in de hoop op de winst op Iran, druipen teleurgesteld af na het verlies tegen Iran. In cafés en woningen in de Haagse Schilderswijk en Amsterdam Nieuw-West was het lang spannend, maar het was een eigen goal van Marokko die uiteindelijk de wedstrijd besloot. De politie is in beide wijken aanwezig om de aftocht in goede banen te leiden.

Voor de wedstrijd was de stemming bij fans van het Marokkaanse en Iraanse elftal opperbest: tegelijk met de viering van het Suikerfeest speelden beide moslimlanden hun eerste wedstrijd op het WK in Rusland. De fans zaten vol spanning aan de buis gekluisterd. Vanwege het Suikerfeest kijken veel mensen thuis, maar ook verschillende cafés – vooral in de grote steden – stellen hun deuren open voor voetballiefhebbers en tonen de wedstrijd op grote schermen.

In Den Haag ontstond halverwege de eerste helft even chaos: in veel cafés viel de verbinding uit, waardoor Marokkaanse fans door de straten van de Schilderswijk renden op zoek naar de plek met de beste verbinding.

Ook in Amsterdam-West was het nagelbijten. Het gratis evenement met filmscherm in Amsterdam Nieuw-West werd twee dagen geleden gecanceld vanwege geldproblemen. Marokkaanse fans konden uitwijken naar bijvoorbeeld Casa Sofia in datzelfde stadsdeel, waar de oeh’s en ah’s door de ruimte schalden, maar de fans ook daar uiteindelijk teleurgesteld afdropen.

De politie houdt vrijdagvond in de grote steden een vinger aan de pols in verband met het duel. In Amsterdam wordt uitgegaan van een zogenoemd evenementenscenario. Als er ergens chaos uitbreekt, staat het korps paraat.

Toen Marokko zich plaatste voor het WK, was het feest groot, maar escaleerde de boel in de Schilderswijk. Relschoppers gooiden met stenen en spullen naar de politie. De politie zag zich daarom genoodzaakt speciale aandacht aan de wedstrijd Marokko-Iran te geven.

Het duel van vanavond had een hoog ‘Nederland’-gehalte: vijf internationals zijn hier opgegroeid of hebben in de eredivisie gespeeld. De Nederlandse/Marokkaanse voetballiefhebbers zagen Karim El Ahmadi (Feyenoord), Hakim Ziyech (Ajax), Nordin Amrabat (ex-psv en tegenwoordig speler bij het Spaanse CD Leganés) en Mbark Boussoufa (Amsterdammer in dienst van Al-Jazira in Abu Dhabi) spelen voor Marokko. AZ-speler Alireza Jahanbakhsh start in het elftal van Iran en geldt als de sterspeler.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39227
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 15, 2018 9:15 pm

Ik zapte op de TV en zag dat er veel voetballen was.
Ik keek even naar Mocro's tegen Perzen.
In de korte tijd dat ik even bleef kijken zag in vier voetballers kreperend van de pijn op het veld liggen.

Wie zei er: ""Ik kijk naar deze wedstrijd vooral voor de blessures."" ?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1590
Lid geworden op: Do Apr 14, 2016 8:43 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Pizzaman » Vr Jun 15, 2018 9:31 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Prognose: Spanje en Marokko gaan door naar de achtste finales.

Dit is de prognose van de voetbal-penose van het AD. Maar Hans senior weet beter en zegt nee! Het Marokkaanse elftal mag, na in poel B gespeeld te hebben, direct weer huiswaarts keren naar hun islamitische zandbak in Afrika. Een ronde verder gaat niet lukken. Echt niet! Ik heb het uitgelegd. En zo moeilijk is dat niet te begrijpen. Waarom gaat Marokko niet door? Omdat het elftal uit Marokkanen bestaat!


He Hans, je had weer eens gelijk hahahahaha :roll:
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Vr Jun 15, 2018 10:12 pm

Het was een eigen doelpunt, maar wel een rake kopbal, was het niet?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor King George » Za Jun 16, 2018 12:47 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15782
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: WK 2018

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jun 16, 2018 5:34 pm

Vraagje. Zijn in Europa nergens rellen uitgebroken van door Marokkaanse soennitische moskee vaders opgevoede rot jeugd, ondanks het verlies tegen de shiieten?

Ik heb het vermoeden dat Marokkanen nog rekenen op de hulp van Allah. Dat zou best kunnen. Waarschijnlijk heeft Allah, om te bepalen wie de wedstrijd zou winnen van Marokko tegen Iran, eerst een muntje opgegooid voor de keuze kop of munt. Nou ja, we weten dat volgens de moslimse wijsheid Allah doet wat hij wil. En meestal liggen wij daarvan in een enorme deuk van het lachen. Want welke keuze Allah ook maakt, hij valt altijd desastreus uit voor de moslimwereld. :roll:

Zodra Marokko na zijn tweede verloren wedstrijd zijn koffers mag inpakken - ze zijn zelfs niet in staat één wedstrijd te winnen - zullen waarschijnlijk overal rellen uitbreken. Niks bijzonders. Onze beschaving moet deze islamitische propaganda voor de Religie van de Vrede langzamerhand wel gewend zijn.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “FFI Nederlands Café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten