Meer kinderen ontvoerd

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Meer kinderen ontvoerd

Berichtdoor Ariel » Do Mei 03, 2012 1:41 pm

Meer kinderen ontvoerd

HILVERSUM - Het aantal kinderontvoeringen is vorig jaar toegenomen. In 164 gevallen nam een van de ouders of een familielid een of meerdere kinderen zonder toestemming mee naar het buitenland. In 2010 gebeurde dat nog 114 keer.

Dat heeft het Centrum Internationale Kinderontvoering donderdag gemeld. Bij de zaken van vorig jaar waren in totaal 249 kinderen betrokken. Het ging om internationale ontvoeringen vanuit Nederland, maar ook naar Nederland.

De meeste kinderen werden meegenomen door de moeder. Volgens de organisatie keerden vorig jaar 17 kinderen terug.

Steeds meer moeders nemen kinderen mee naar landen die niet zijn aangesloten bij het Haags Kinderontvoeringsverdrag. Dat bepaalt dat een kind zo snel mogelijk terug moet naar het land waar het voor de ontvoering verbleef. In de praktijk kan dat proces nogal traag verlopen.

Bij ontvoeringen vanuit Nederland naar landen die wel zijn aangesloten bij het verdrag, neemt Turkije de koppositie in, gevolgd door België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De meeste kinderen die ongeoorloofd worden meegenomen, zijn tussen de 0 en 8 jaar. Vorig jaar ging het om 11 baby's.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1205 ... erd__.html


En dit aantal zal nog groter worden als steeds meer naieve meisjes hun hart , ziel en baarmoeder verkopen aan een bruinogige Islamiet.
Men zou op de trouwboekjes van dit soort huwelijk een stikker moeten plakken .Aan de voorkant... "Dit huwelijk is een gevaar voor uw toekomstige kinderen ", en aan de achterkant..."Trouwen met een islamiet kan veel verdriet voor u en uw kinderen opleveren.

Ik vermoed dat de meeste meisjes die in zo'n relatie stappen nog steeds niet weten dat de mohammedaanse man recht op de kinderen heeft als het huwelijk stuk gaat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten