We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 25729
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 16, 2017 3:48 am

Irakese soldaat zegt dat ISIS Zweden “binnen enkele uren” zou veroveren

Geplaatst op 15 maart 2017

Afbeelding

Een man, die tegen de “Islamitische Staat” vecht, is geschokt over de sociale hulpverlening van het Europese land voor Jihadisten. Volgens een Irakese soldaat, die in Mosul tegen ISIS vecht, zou de terreurbeweging Zweden “binnen enkele uren” veroveren.

De uitspraak werd gepubliceerd door oorlogsverslaggeefster Magda Gad, die op dit moment voor de Zweedse krant “Expressen” verslag doet over de oorlog tegen ISIS in Irak. Gad vertelde de soldaat dat enkele gemeenten in Zweden woningen, werk, een opleiding en financiële uitkeringen aan de uit Syrië teruggekeerde ISIS-strijders zouden geven om hen zodoende weer in de samenleving te integreren.

Linksen in Zweden zouden deze maatregelen ondersteunen, omdat ze vinden dat het beter is om de “extremisten” te helpen dan ze in de steek te laten. De vraag of het een goed idee is om de ISIS-Jihadisten überhaupt het land weer binnen te laten, maakte geen deel uit van het debat.

Als reactie op de mededeling had de Irakese soldaat, die “zijn leven in de strijd tegen ISIS riskeert”, volgens Gad “tranen in de ogen” en zei dat het gesprek “het ergste moment” in haar tijd in Irak geweest zou zijn en zelfs nog overweldigender geweest zou zijn dan onder zwaar vuur door ISIS te liggen.

Gad vroeg de soldaat hoe lang ISIS nodig zou hebben om “Zweden in te nemen”. Daarop antwoordde hij:

“Geen dag. Uren. Binnen enkele uren.”

Gad vertelde toen hoe Zweden een broeinest van ISIS werd. Zweden staat van de Europese landen regelmatig aan kop als het gaat om het aantal ISIS-strijders per hoofd van de bevolking.

Osama Krayem, die in 1992 in Malmö werd geboren, ging in 2014 naar Syrië om voor ISIS te vechten en keerde nu met een vals paspoort en zich uitgevend als “vluchteling” naar het land terug. Daar ontmoette hij Salah Abdeslam, een van de daders van het bloedbad in Parijs, om hem te helpen bij de planning van de aanslag. Krayem nam ook deel aan de voorbereiding van de bomaanslagen in Brussel en zou eigenlijk de tweede metromoordenaar worden. Op het allerlaatste moment kneep hij er echter tussenuit.

Ironisch genoeg deed Krayem ooit mee in een documentaire genaamd “Without Borders”, waarbij het er om ging hoe migranten zich met succes in de Zweedse samenleving kunnen integreren.

Gad noemt ook Mohamed Belkald, een 35-jarige Algerijn, die meerdere jaren in Zweden woonde. Belkald werd tijdens een razzia door de Belgische politie gedood, waarbij Abdeslam werd opgepakt, met wie hij contact had. Twee andere verdachten, Ibrahim en Khalid El Bakroui, die bij de razzia ontsnapten, hebben een week later de bomaanslagen in Brussel uitgevoerd.

Belkald maakte deel uit van een terreurnetwerk in Zweden, evenals een man genaamd Abu Omar, wiens taak het was ISIS-Jihadisten te rekruteren en te financieren, waarbij hij de leider was van de operatie in Stockholm. Omar wordt eveneens in verband gebracht met de aanslagen in Parijs en Brussel. Hij bevindt zich echter nog steeds op de vlucht.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.infowars.com

Auteur: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/15 ... veroveren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 31845
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 16, 2017 10:58 pm

De illegale markt op het Piazza Pitesti in Caserta Italië.
Volop nep-merk spullen verkoop door negers. En niemand die er iets tegen doet. (Net zoals onze Beverwijkse markt.)
Het is ongewenst dat dit in beeld komt. Dus dat wordt vechten.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 31845
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mar 19, 2017 5:42 pm

Na al die aanslagen en andere misdaden door vers geïmporteerde migranten, vraagt men zich af: "Wat laten we allemaal binnen?". Dat is niet bekend. Maar daar komt verandering in, zo hoopt men.
German spies infiltrate refugee centres to snuff out Islamic extremists
In the latest attempt to thwart so-called Islamic State from sweeping into Europe, Germany is dispatching teams of undercover intelligence agents to migrant registration centres around the country.

Germany's domestic intelligence agency, the BfV, has issued orders to "pursue suspected bogus refugees" with renewed intensity, reports news magazine Der Spiegel today.
State spies are going undercover in the regional registration centres where refugees first arrive.

Disguised as secretaries and pen-pushers, the spies are deployed to weed out dangerous Jihadist warriors from true asylum seekers.

The BfV confirmed the operation but refused to disclose numbers for security reasons. According to German media, several hundred agents are said to be involved.

Previously, intelligence agencies had to wait for phone calls from civil servants dealing with refugees before they could act on suspected Jihadist immigrants.
http://www.express.co.uk/news/world/781073/Germany-spies-infiltrate-refugee-centres-snuff-out-Islamic-terrorism-IS-ISIL-extremists
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 31845
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 21, 2017 1:03 amDessau-Roßlau (SACHSEN-ANHALT) zaterdagmiddag. Twee Syrische migranten vallen twee vrouwen lastig. Twee mannen pikken het niet en plegen verzet. Ze worden door de beter bewapende (messen en pepperspray) Syriërs gestoken en zijn zeer licht beschadigd.

http://www.mdr.de/sachsen-anhalt/dessau/polizei-sucht-nach-messerattacke-zeugen-100.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten