Het verwennen en voortrekken van asieleisers

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 60881
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Ariel » Vr Apr 21, 2017 12:26 pm

Mahalingam schreef:Over bovenstaande foto:
draai de camera naar rechts en wat zien wij?
AfbeeldingEen politiepost. Deze moskee krijgt bescherming van de politie.

But..., er is altijd een but.... Dat hokje kan ook een openbare toilet voor politie mannen en vrouwen zijn. Die moeten ook wel eens naar de WC.

Of...Dat blauwe hokje staat daar om de moskee en de moskeegangers in de gaten te houden, ( slim hoor icon_thumbup.gif ) alleen begrijpen moslims dat niet. Die denken dat het daar opgesteld staat voor hun bescherming.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Mahalingam
Berichten: 32438
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Mahalingam » Vr Apr 21, 2017 1:34 pm

Dat blauwe ding is geen vermomde Tardis van Dr. Who.
Het is zo'n toiletbox voor bouwvakkers en stratenmakers (zie de stapels stoepstenen).
Het kan ook zijn dat die Mohammedanen pas nu ze de moskee in gebruik nemen er achter komen dat de riolering niet is aangesloten, dan wel er niet is.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26925
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 24, 2017 8:21 pm

14 gelukszoekers krijgen GRATIS traineeship van Amsterdam om gemeenteambtenaar te worden.

Kickstart voor getalenteerde statushouder

Esther Walstra, 20 apr 2017

Afbeelding
Hoger opgeleide statushouders beginnen aan hun traineeship bij de gemeente Amsterdam.

Amsterdam ziet potentie in een groep hoger opgeleide jonge statushouders. Na een strenge selectie zijn onlangs veertien van hen begonnen aan een driejarig traineeship om te worden klaargestoomd voor het vak van gemeenteambtenaar. Deelnemers krijgen een ‘kickstart’ op de Nederlandse arbeidsmarkt, maar de gemeente hun capaciteiten van uiteindelijk ook zèlf goed gebruiken. De achtergrond, ervaringen en visie van deze trainees zijn essentieel voor het maken van nieuw beleid in de stad.

Werkervaring

De potentiële gemeenteprofs zijn tussen de 24 en 36 jaar en komen uit Syrië, Eritrea, Iran en Egypte. Slechts drie van de veertien kandidaten is vrouw, volgens projectleider Sara Sheikhi komt dat overeen met de afspiegeling van de in Nederland verblijvende statushouders. 'Vrouwen vluchten zelden alleen, mannen wel.' Sommige van hen hebben werkervaring opgedaan in het land van herkomst, anderen hebben in Nederland al een master gehaald. ‘Maar voor elke kandidaat geldt dat hun leven al een tijdje stilstaat’, legt de projectleider uit, ‘ze zijn jaren van hun leven kwijt door de situatie in hun thuisland en de vlucht naar Nederland’, aldus Sara wiens familie een soortgelijke achtergrond heeft. ‘Maar ze zijn erg gemotiveerd, ook al gaan we er vanuit dat nog 30 procent zal afvallen gedurende het eerste jaar van het programma.’

Vertrouwen in overheid
Opvallend is dat deze voormalige vluchtelingen vol overgave kiezen voor een carrière bij de overheid, niet zelden een instantie waar ze juist voor zijn gevlucht. Maar in de Nederlandse overheid hebben ze 100 procent vertrouwen, zo merkt Sara Sheikhi telkens weer. ‘Deze groep volgt het nieuws en weten heel goed hoe het er hier aan toe gaat. Ze hopen met een baan als ambtenaar op stabiliteit, een mooie carrière en een goede toekomst’, vertelt ze. ‘Een andere reden die ik vaak hoor is dat de statushouders iets terug willen doen voor Nederland. Ze zijn heel blij dat ze hier een nieuwe kans krijgen. Sommigen wilden in eerste instantie zelfs geen vergoeding’, vertelt Sheikhi, ‘iemand zei: 'we zouden jullie hiervoor moeten betalen.'

Integriteit
Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het thema integriteit, die deugd wordt immers niet overal ter wereld hetzelfde opgevat. ‘Maar het is ook belangrijk om de deelnemers te wapenen tegen druk van buitenaf. Mensen die iets van je verwachten omdat je uit hetzelfde land komt bijvoorbeeld’, benadrukt ze.

De trainees volgen het eerste jaar van het programma met behoud van uitkering, daarna stromen ze door naar het traineeship met passend salaris. Ze moeten overigens al vanaf dag één proberen Nederlands te spreken. Een Nederlandse taalcursus is in dit geval niet afdoende, denkt de projectleider. ‘Ze moeten immers ook het vakjargon van de ambtenaar leren’.

http://www.binnenlandsbestuur.nl/ambten ... 2327.lynkx

(Lees eveneens: http://liefdevoorholland.com/ambtenaar )
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26925
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 05, 2017 11:36 pm

Voedselbank in Schotten: Duitsers krijgen datgene wat “asielzoekers” teruggeven

Geplaatst op 5 mei 2017

Afbeelding

Het is gewoon nog alleen maar pure waanzin hoe men Duitsers als tweederangs burgers in hun eigen land behandelt. De voedselbank in Schotten stelt aan Duitsers de spullen ter beschikking die “asielzoekers” niet nodig hebben. Inmiddels zou de voedselbank zijn Facebook-pagina verwijderd hebben. Vermoedelijk was er sprake van een shitstorm op de site. Veel mensen met vragen die gebeld hebben, zouden geen antwoord op hun vragen gekregen hebben.

Hieronder de vertaling van de brief van de voedselbank aan zijn klanten:


Zeer geëerde klanten van de voedselbank,

Sinds kort bedienen wij ook klanten wier asielprocedure werd afgesloten met de status van erkenning. Opdat de levensmiddelen, die deze klanten uit hun voedselpakketten wegens culturele of persoonlijke redenen niet kunnen aannemen, aan de overige klanten ten goede komen, zullen wij de nieuwe asielklanten van ca. 10.25 uur tot 10.45 uur met voorrang bedienen.

Hebt u er dus a.u.b. begrip voor dat –ook al komen deze klanten later in de voedselbank dan u – zij desondanks met voorrang bediend worden. Alleen zo kunnen wij de teruggegeven levensmiddelen aan u ter beschikking stellen.

Met vriendelijke groeten,

Uw team van de voedselbank in Nidda


Afbeelding

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/05 ... eruggeven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26925
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 13, 2017 9:39 pm

Düsseldorf: “Vluchtelingen”-woningen voor € 12,6 miljoen en een feest op kosten van de belastingbetaler

Geplaatst op 13 mei 2017

Afbeelding

In Düsseldorf-Bilk werden vier houten huizen voor 320 “vluchtelingen” gebouwd en werd er een inwijdingsfeest georganiseerd voor toekomstige bewoners, vrijwilligers, buren en belangstellenden op kosten van de belastingbetaler. De bouwkosten van het onderkomen inclusief de kosten voor het bouwrijp maken van het terrein bedragen € 12,6 miljoen. De financiering vond plaats door gunstige kredieten en geld uit het speciale subsidieprogramma “Bescherming in vluchtelingenonderkomens”. In de vier gebouwen is elk plaats voor 80 personen. Ieder gebouw bezit twee wooneenheden voor gehandicapten.

Eén gebouw is voorbehouden aan alleen reizende vrouwen met en zonder kinderen. In dit gebouw werd speciaal een speelkamer voor kinderen ingericht. Diegenen die alleen zijn gekomen, moeten het doen met de standaarduitrusting: bed, tafel, stoel, koelkast en kast in een tweepersoonskamer en een gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen in de gang. Voor gezinnen zijn er wooneenheden met een eigen kleine keuken, een badkamer en slaapkamers.

Een kleine selectie foto´s van de nieuwe huizen en de nieuwe inventaris kan op “report-d.de” bekeken worden.

De bouwkosten bedragen € 12,6 miljoen! Daar komen nog de bedrijfskosten per maand bij en de maandelijkse verzorging van de 320 gasten, opnieuw op kosten van de belastingbetaler. In dit verband moet er steeds opnieuw aan herinnerd worden dat er in Duitsland vele daklozen zijn en dat 10% van de Duitse kinderen ver beneden de armoedegrens moeten vegeteren – ook de kinderen van deze daklozen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/13 ... ngbetaler/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 26925
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 18, 2017 1:46 am

Selm: Illegalen in hongerstaking

Geplaatst op 17 mei 2017

Afbeelding

In de stad Selm in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen gingen onlangs tien “gevluchte” Indiërs in hongerstaking. Ze waren ontevreden. Er waren, tegen de beloftes van hun vorige onderkomen in Leverkusen in, geen door de Duitse mormels betaalde eigen woningen, de catering voldeed niet aan de wensen van de luxe schepsels en bovendien zouden ze liever in Hamm wonen, in de buurt van de Sikh-tempel.

Burgemeester Mario Löhr (SPD) bekommerde zich om de eisen van de illegaal Duitsland binnengedrongen volledig verzorgde “vluchtelingen”. Vanaf dit moment financiert de Duitse belastingbetaler speciaal door de cateraar bereide Indische maaltijden en in kookcursussen kunnen de Indiërs eenmaal per week zelf koken. Alleen dat met die woningen lukt nog niet direct, maar zodra er sprake zou zijn van een verblijfsperspectief voor de “vluchtelingen” zou men snel woningen voor ze willen regelen, aldus Löhr. In ieder geval wordt er eerst geen honger meer geleden, maar Indisch gegeten, tot de volgende chantage.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/17 ... erstaking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 32438
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 18, 2017 10:19 am

Het zijn sikhs. En die zijn in veel opzichten copycat-Moslims.
Dus het gedrag is niet wezensvreemd voor die sekte.
En net zoals bij de Moslims is er ook in hun sekte heel veel radicalisering gekomen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Punjab_insurgency
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast