Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Jun 20, 2017 1:34 am

EXCLUSIEF: “Vluchtelingen” bekogelen Canadezen met brokken steen en bakstenen

Geplaatst op 19 juni 2017Meer dan duizend Syrische “vluchtelingen” werden in Hamilton, Ontario, verwelkomd. Een jaar nadat de nieuwkomers arriveerden, verschuiven de lokale verhoudingen echter. Twaalf maanden geleden verzamelden in een wijk in Hamilton buren fietsen en tuinmeubels voor de nieuw aangekomen “vluchtelingen”. Ze kochten zelfs aarde om de de Syriërs te helpen een groentetuin aan te leggen. Maar vandaag de dag zijn de relaties in de gemeenschap alles behalve vriendschappelijk:

Klachten over waar de grens ligt, schendingen van privé-eigendom, Syrische kinderen zonder toezicht, die de Canadese kinderen intimideren en de volwassenen het gevoel geven dat zij zich zorgen moeten maken over voor hun veiligheid. Deze week vond er een incident plaats dat de aanwezigheid van de politie nodig maakte.

Een getuige, Andrea, die zich wendde tot The Rebel, rende uit haar huis nadat zij buiten tumult had gehoord. Wat ze ontdekte, was een angstaanjagende confrontatie, waarbij een van de Syrische families uit een naburige straat betrokken was en harde brokken steen en bakstenen naar haar Canadese buren gooide, waarbij kinderen tussen twee vuren terecht kwamen.

Ik spreek met getuigen, vermeende slachtoffers en de beschuldigde “vluchtelingen”, in een exclusief verslag ter plekke dat u absoluut moet zien om het te geloven.

[Video is Engels ondertiteld]

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/19 ... bakstenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 35820
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 23, 2017 8:05 pm

De zomer is weer losgebarsten, de mensen zoeken verkoeling in het water en sommige verdrinken.
Ook nu is er weer wat statistiek over gepubliceerd:
Volgens een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek uit 2016 verdrinken jaarlijks in Nederland rond de tachtig inwoners. Van 1996 tot en met 2015 zijn volgens het CBS 1723 mensen verdronken. Ruim een kwart van hen was van buitenlandse afkomst. Twee derde van hen was van niet-westerse afkomst. Afgezet tegen de bevolking verdronken ruim twee keer zo veel mensen van niet-westerse herkomst als autochtonen, aldus het CBS.

Dit is te lezen bij dit verhaal:
In Waal verdronken jongen (13) komt uit Syrië
De dertienjarige jongen uit Tiel die donderdag verdronk in de Waal is afkomstig uit Syrië. Dat zei interim-locatiedirecteur Bert Otten van het Lingecollege vrijdag na een bericht van Omroep Gelderland. De jongen zat op het Lingecollege in Tiel.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/28461366/__Drenkeling_blijkt_jongen__13___.html
Hij was niet de enige deze week die in Waal verdronk. Er was ook een Pool(dronken?) en een allochtone huisvader.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66086
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 23, 2017 8:21 pm

Mahalingam schreef:In Waal verdronken jongen (13) komt uit Syrië
De dertienjarige jongen uit Tiel die donderdag verdronk in de Waal is afkomstig uit Syrië. Dat zei interim-locatiedirecteur Bert Otten van het Lingecollege vrijdag na een bericht van Omroep Gelderland. De jongen zat op het Lingecollege in Tiel.Heel sneu, maar na de straf van de badmeester en twee badjuffen die zogenaamd niet opgelet hebben toen een syrische meisje in het diepe bad gesprongen is terwijl ze niet kon zwemmen, kan ik niet anders verzinnen dat de Waal af te sluiten off te dempen.

De rechter heeft donderdagmiddag een badmeester en twee badjuffen veroordeeld tot elk 60 uur werkstraf voor dood door schuld. Zij waren in het zwembad 't Gastland in Rhenen toen daar op 21 september 2015 het 9-jarige Syrische meisje Salam verdronk. De twee leerkrachten van de school van Salam die toen ook aanwezig waren bij de zwemles, zijn vrijgesproken.

De badmeesters en -juffen in het zwembad hebben niet specifiek naar Salam gekeken. Zijn zij daardoor nalatig geweest? 'Als ik me te veel focus op het individu, gaat dat ten koste van andere kinderen in het bad', zegt badmeester Jos.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 02, 2017 11:43 pm

Linz: Mohammedaan steekt oud echtpaar dood – FPÖ en samenleving zijn schuldig

Geplaatst op 2 juli 2017

Afbeelding
“Wilde voorbeeld stellen”. Linz: Tunesiër (54) vermoordde echtpaar uit haat op FPÖ.

De “samenleving” en “de FPÖ” zijn er samen schuldig aan dat in Oostenrijk een hoogbejaard echtpaar moest sterven. En dat gaat als volgt: Omdat een Mohammedaan zich slecht behandeld voelde door de Oostenrijkse samenleving, en omdat de FPÖ slecht zou zijn, wilde hij “een voorbeeld stellen”. Dat zag er dan zo uit dat de sinds 1989 in het land wonende Tunesiër twee oude mensen (85 en 87 jaar oud) heel divers met messen, een riem en houten knuppels uit het leven verwijderde. Dat de oude mensen met de samenleving, die hem zogenaamd zo slecht behandelde, slechts indirect en met de FPÖ überhaupt niets te maken hadden, stoorde bij deze Mohammedanen-logica slechts zijdelings.

“Die Presse” bericht:

Hij zou de partij en de samenleving voor veel negatieve ervaringen verantwoordelijk gemaakt hebben – bijvoorbeeld hoe hij volgens hem bij het Arbeidsbureau niet goed behandeld werd of dat zijn basisuitkering werd verlaagd. [...]

Enkele dagen voor de moord in Linz zou hij het besluit hebben genomen om een voorbeeld te stellen aan de samenleving. Als slachtoffers koos hij de 87-jarige en zijn 85-jarige vrouw uit, bij wie hij een verband dacht te zien met de FPÖ, waarvan echter vermoedelijk helemaal geen sprake was. De beide hadden de Tunesiër ook niet slecht behandeld, maar hem zelfs financieel ondersteund.

Volgens Pilsl gaf de man aan dat hij zou weten dat de daad niet juist geweest zou zijn en dat de beide slachtoffers eigenlijk niets aan zijn situatie konden doen. Desondanks zou hij besloten hebben zich te wreken op de samenleving.

De 54-jarige werkte als levensmiddelenbezorger mee in de zaak van zijn levenspartner, een Oostenrijkse bekeerlinge. Tweemaal per week bracht hij spullen naar het bejaarde echtpaar. Vrijdag had hij onder zijn schort een riem, een houten knuppel, een mes en een kleine jerrycan met benzine verstopt. Eerst sloeg hij de argeloze vrouw in elkaar, daarna doodde hij de man met het mes en de knuppel. Toen stichtte hij brand.


Ook het dierenrijk was waarschijnlijk schuldig tegenover hem, zodat hij ook dat een voorbeeld moest stellen. Hierom was hij al bekend bij de politie. Nog een keer “Die Presse”:

De Tunesiër had al heel lang het gevoel niet welkom te zijn als moslim en buitenlander. Daarbij kwam dat hij in 2011 wegens dierenmishandeling werd veroordeeld.

De zaak toont twee dingen aan, vanuit twee verschillende perspectieven. Het perspectief van de Mohammedaan zegt: nooit is hij persoonlijk voor zijn daden verantwoordelijk, wat er ook gebeurt. De anderen zijn altijd schuldig, hoe onbegrijpelijk dat ook mag zijn. Persoonlijke verantwoordelijkheid, kritische zelfreflectie, of men persoonlijk alles goed gedaan heeft in het leven, ontbreken hier volledig (niet voor niets werd vermoedelijk daarom zijn basisuitkering verlaagd).

Het perspectief van “de samenleving”: het ligt aan haar als het bij de illegale nieuwe burgers tot perverse zaken komt, aldus de verbreide eendimensionale linkse kijk op de wereld. Waarbij er in het gunstigste geval nog een verder gaande differentiatie plaatsvindt dat onze pseudo-intellectuelen de samenleving opsplitsen in de goeden (dat zijn zijzelf) en de slechten (FPÖ, AfD, Pegida en tuig). Het valt op dat dit primitieve verklaringspatroon, dat vooral vertegenwoordigd wordt door linksen in het Westen, heel compatibel voor Mohammedanen is. Beide wijzen een persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun leven af en zoeken schuldigen, op wie zij dan al hun persoonlijke zelfhaat kunnen uitleven, die zij ontwikkeld hebben in plaats van zelfrespect.

In zoverre zal er in het links besmette Duitsland rekening mee moeten worden gehouden dat dit door linksen en Mohammedanen aldus begrepen denkpatroon niet alleen “toepassing vinden”, maar ook net zo gerechtvaardigd worden zoals in de zaak in Linz. Dat betekent concreet op Duitsland betrokken: nog meer dan nu zal men het Merkel-kritische deel van de samenleving, en concreter de AfD, verantwoordelijk maken voor alles wat slechts is in deze wereld, net als vroeger heksen of Joden. Men kan in zoverre een desbetreffende toename van de propaganda van politiek en gewillige mediahoeren verwachten naarmate de verkiezingen dichterbij komen. Ook dat toont ons de zaak in Linz. En zoals je ziet, begint deze oogst te rijpen.

Bron: http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/02 ... -schuldig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5510
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 02, 2017 11:48 pm

Pilgrim schreef:
Omdat een Mohammedaan zich slecht behandeld voelde door de Oostenrijkse samenleving, en omdat de FPÖ slecht zou zijn, wilde hij “een voorbeeld stellen”.

Interessant. Zouden gewone Duitsers, die door de ongewilde welvaartsoverdracht zéker slecht behandeld zijn, dit voorbeeld dan moeten navolgen? Dit lijkt mij een loepzuiver gevalletje opruiing.

Verder vind ik dat de Oostenrijkse rechter die zich hierover mag uitspreken óók een voorbeeld kan stellen. De maximumstraf. En daarna uitzetting naar het land waar deze Tunesiër zoveel beter werd behandeld dan in Oostenrijk, want wij in het Westen zijn heel vergevingsgezind.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 03, 2017 11:49 pm

Syrische kapper, ‘voorbeeld van integratie’, steekt Duitse bazin neer met scheermes

Pepijn Woudrichem, 02-07-2017

Afbeelding

Werd eerder in Duitse media als toonbeeld van integratie gepresenteerd

Syriër Mohammed H. werd in 2016 nog in de Duitse regiokrant Lausitzer Rundschau opgevoerd als modelvluchteling: de man, ooit kapper in Damascus, had een baan in een Duitse kapperszaak en was “volledig geïntegreerd”.

Woensdag ging het mis, H. stak de 64-jarige eigenaresse van de zaak in haar nek en buik met een scheermes. Het gebeurde onverwacht, volgens de politie. De vrouw raakte zwaargewond,een 22-jarige Syriër kwam tussenbeide en wist erger te voorkomen.

Eerder had de eigenaresse gezegd dat Mohammed een trotse, maar ook voorkomende man was “die zelfs hielp met opruimen.” H. wordt vastgehouden op verdenking van poging tot moord, de politie zegt dat het motief mogelijk in de arbeidsrelatie gezocht moet worden.

http://nieuws.tpo.nl/2017/07/02/syrisch ... scheermes/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 03, 2017 11:50 pm

Amsterdam krijgt opvang voor overlastgevende asielzoekers

Gepubliceerd: 03 juli 2017

Afbeelding

Overlastgevende asielzoekers kunnen naar verwachting dit najaar terecht in een speciale opvang in Amsterdam. Het gaat om een zogenoemde Extra Begeleidings- en Toezichtslocatie (EBTL) van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met de komst van deze locatie in Amsterdam-West, in een voormalige penitentiaire jeugdinrichting.

In deze speciale opvang geldt een strenger regime voor maximaal vijftig overlastgevende asielzoekers. Door deze groep apart te zetten, wordt het veiliger voor bewoners, personeel en omwonenden van reguliere asielzoekerscentra.

Mensen die in aanmerking komen voor de EBTL zijn asielzoekers die bijvoorbeeld homoseksuelen discrimineren, agressief zijn, zich niet aan de huisregels houden, intimideren of zich schuldig maken aan vernieling.

Overlast
Het Amsterdamse college benadrukt in een brief aan de gemeenteraad dat het niet gaat om personen met ernstige psychische of psychiatrische problemen.

Het is volgens het college ook geen detentievoorziening, wat betekent dat er geen asielzoekers komen te zitten die veroordeeld zijn voor een misdrijf. De gemeente en politie zetten extra mensen in om de overlast in de directe omgeving zo veel mogelijk te beperken.

Het COA wil twee of drie van dit soort opvangplekken openen. Amsterdam krijgt de eerste, die in september of oktober moet openen en twee jaar blijft bestaan.

Door: ANP

http://www.nu.nl/amsterdam/4812648/amst ... ekers.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 35820
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 04, 2017 9:02 pm

Een tijdlijn in screenshots:
Eerst in 2015 toen ze ingehaald werden met feestgedruis.

Afbeelding

En dan komt Gr. Links zich ook aan de juiste ethische kant verklaren, Wel inbeholpen moederstaal(?).
Soms nooit de school afgemaakt?

Afbeelding

En ook D666 was laaiend enthousiast. Ook zij verklaren zich aan de juiste kant te staan met het juiste gebaar.

Afbeelding

En dan de lol die de burgers ervan hebben gekregen tot op de dag van vandaag.

Afbeelding


http://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/criminele-asielzoekers-roofden-binnenstad-nijmegen-leeg~a050d894/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 06, 2017 12:11 am

Minister van Binnenlandse Zaken bevestigt: Moordenaar van oud echtpaar in Linz was aanhanger van ISIS

Geplaatst op 5 juli 2017

Afbeelding

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka, bevestigde vanavond tijdens een persconferentie dat het bij de Tunesiër die afgelopen vrijdag een oud echtpaar in Linz had vermoord, duidelijk om een aanhanger van ISIS gaat.

De dader, die tijdens zijn verhoor door de politie had toegegeven uit haat tegen de FPÖ gemoord te hebben, zou een geradicaliseerde moslim zijn en een duidelijke ISIS-achtergrond bezitten. Dat bleek volgens Sobotka uit de beoordeling van talrijke elektronische databestanden die tijdens een huis-doorzoeking in beslag werden genomen.

Aanwijzingen door ISIS?
Of de dader rechtstreeks aanwijzingen van ISIS voor de moord kreeg, is nog niet bekend. Wel is echter bekend dat de Tunesiër versleutelde communicatie gebruikt zou hebben. Daardoor zou het lopende onderzoek bemoeilijkt worden. Meer details over de resultaten van het onderzoek werden door de minister niet bekendgemaakt.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/05 ... -van-isis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 06, 2017 12:36 am

COA in gesprek met boze burgemeester

4 jul 2017

Afbeelding
Nijmeegse burgemeester boos om overlast.

NIJMEGEN - Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gaat woensdag om tafel met de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls om te praten over de behandeling van overlast-veroorzakende asielzoekers. Bruls liet dinsdag aan minister Stef Blok en staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie weten dat zijn gemeente deze groep niet langer wenst op te vangen.

De burgemeester meent dat het COA criminele asielzoekers 'rondpompt' en noemt dat 'onacceptabel'.

COA-bestuursvoorzitter Gerard Bakker nam nadien telefonisch contact op met Bruls en maakte de afspraak om elkaar woensdag te ontmoeten om verder te praten over de situatie. Bakker is het met de burgemeester eens dat asociaal of crimineel gedrag op of rond een opvanglocatie niet mag worden getolereerd.

Lokale driehoek
Ook minister Blok en staatssecretaris Dijkhoff reageren dinsdag op de ophef. ,,Overlastgevende asielzoekers moeten direct worden aangepakt'', laten ze weten. Ze wijzen erop dat hiervoor vorig jaar een aantal maatregelen beschikbaar zijn gesteld, zoals gebiedsverboden en -geboden, meldplicht en de toepassing van snelrecht.

,,De lokale driehoek kan zo samen met het COA deze groep aanpakken. Daarnaast gelden voor asielzoekers uit veilige landen versnelde asielprocedures, waardoor ze sneller kunnen worden uitgezet'', aldus de bewindslieden.

Dwars
Het zit Bruls dwars dat het COA asielzoekers van wie bekend is dat ze ernstige overlast veroorzaken of crimineel gedrag vertonen, van de ene opvanglocatie naar de andere worden verplaatst. Dat zou gebeuren zonder dat betrokken burgemeesters of politiekorpsen daarvan weten. ,,Door het rondpompen wordt het negatieve gedrag niet alleen in stand gehouden maar in zekere zin ook nog gefaciliteerd en kunnen deze lieden hun gang blijven gaan.''

Meer burgemeesters zitten met criminele asielzoekers in hun maag. In Weert negeerde een groep een uitgaansverbod. Justitie wil de groep echter niet vervolgen, omdat de tekst van het noodbevel niet deugde. Burgemeesters in het noorden van het land luidden eerder al de noodklok. Volgens lokale bestuurders zouden criminele asielzoekers uit veilige landen niet worden vervolgd omdat daardoor hun uitzetting wordt vertraagd.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 06, 2017 12:42 am

Den Haag niet blij met aso-AZC
Gepubliceerd op 4 jul. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3928
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor sjun » Zo Jul 09, 2017 2:15 pm

Buiten de opvallende problemen zijn er ook legio andere problemen waarvan de rekeningen worden doorgeschoven naar gewone mensen die niet ff kunnen verkassen als hun wijk onleefbaar wordt..

Migrant Crisis in Europe - Kalergi Plan?


Afbeelding
STOP EU-ROPE!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66086
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 17, 2017 8:45 pm

Groep valt kermisgangers aan in Oisterwijk Las ik in de Telegraaf. Oei... De slachtoffers waren onderweg van de kermis naar het station toen ze ruzie kregen met twee voorbijgangers. Wat moeten we daar nu van denken.

De slachtoffers waren onderweg van de kermis naar het station toen ze ruzie kregen met twee voorbijgangers.
Er werden over en weer dingen geroepen, maar plotseling kwam er van alle kanten versterking aan. Een groep van vijftien mannen mishandelde het vijftal: twee mannen raakten gewond aan hun gezicht. Van de vrouwen werd een tas gestolen.


Hier worden we niet veel wijzer van. :nietverstaan: Met een beetje giswerk heb je wel een lichtgetint vermoeden.

Maar gelukkig is daar het Oisterwijk nieuws. Die neemt ( nog ) geen blad voor de mond. Alhoewel. Het artikel is een beetje politiek correct geschreven. Want ze doen het niet allemaal, en ze doen dit ook niet altijd...Enfin... :nietverstaan:

Bewoners AZC Oisterwijk vallen vrouwen lastig

Zoals vaker verpesten enkelingen het voor de rest; zo ging het afgelopen vrijdag ook mis, omdat enkele AZC bewoners op de Oisterwijkse kermis vrouwen en meiden zouden hebben lastig gevallen en betast.

Meerdere bronnen laten onze redactie weten dat er vrijdag enkele mannelijke bewoners van het AZC ongepast gedrag vertoonden. Ze waren opdringerig en zouden vrouwen en meisjes hebben betast. Nadat de mannen daarop waren aangesproken zou dit hebben geleid tot ruzies en vechtpartijen. Een AZC bewoner zou gedreigd hebben een mes te gaan halen.

Politie komt massaal af op ruzie in Oisterwijk.
Niet gezegd is dat alle ruzies hierdoor zijn ontstaan, ook is niet gezegd dat alle AZC bewoners zich hebben misdragen en tot slot is duidelijk dat het daaropvolgend afranselen van deze personen niet is toegestaan. ‘Bij het ontdekken van een heterdaad mogen burgers een verdachte aanhouden. Dus als je ziet dat iemand een ruit vernielt of een klap uitdeelt kan de verdachte worden aangehouden, deze bevoegdheid gebruiken beveiligers bijvoorbeeld als een winkeldief betrapt wordt,’ aldus de woordvoerder van politie. Het zou een manier kunnen zijn om iets te doen aan ongepast gedrag, erger te voorkomen, zonder dat een vechtpartij ontstaat. Aanwezigheid en toezicht van horecapersoneel en handhavers zoals politie en de kermisorganisatie (gemeente) kunnen hier aan bijdragen.

De politie wil de identiteit van de verschillende slachtoffers en aanleiding van de vechtpartijen niet bevestigen, noch ontkennen. Eén van de slachtoffers betreft volgens het persbericht van politie ‘een in Oisterwijk verblijvende persoon’. Bij navraag over die toch bijzondere en ongebruikelijk omschrijving blijkt dat de persvoorlichter van politie over de slachtoffers ‘volgens afspraak met de teamleiding’ niet meer mag zeggen. Wel bevestigt de politie dat de twee aangehouden verdachten niet van het AZC af komen.

Zaterdag is er meer toezicht geweest en is het volgens de politie rustig geweest op de Oisterwijkse kermis.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 18, 2017 12:49 am

Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

Marc van Molenbeek, 17-07-2017

Afbeelding

Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen

In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder anderen Tag24 en SWR.

Maarliefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

Toen de polizei de ‘jongeren’ vroeg weg te gaan werd de polizei bekogeld met onder andere flessen. Er moest ondersteuning uit andere gemeentes worden aangevraagd om de meute ‘jongeren’ te kunnen verspreiden.

Bij de aanhouding van een gezochte crimineel bemoeiden omstanders zich met het polizeiwerk en werd de polizei aangevallen. Uiteindelijk was ME-inzet noodzakelijk.

Ook werd melding gemaakt van groepen ‘j0ngeren’ uit naastgelegen plaatsen die naar het dorp trokken. Volgens ooggetuigen waren sommige jongeren bewapend met messen en werd er zelfs “in de lucht geschoten” met een gaspistool.

http://nieuws.tpo.nl/2017/07/17/volksfe ... t-polizei/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 20, 2017 1:09 pm

YES!!!: Geen aangiftes van aanranding in Oisterwijk, omstanders leren mogelijke daders zelf een lesje

Tom Tacken, 18-07-17

Afbeelding
Extra inzet van BOA's en agenten op de kermis in Oisterwijk na vechtpartiijen. © Tom Tacken

OISTERWIJK – Bij de politie heeft niemand aangifte van aanranding op de kermis in Oisterwijk gedaan. Op de sociale media worden handtastelijkheden van jonge “asielzoekers” wel breed uitgemeten.

Drie “asielzoekers” die daarvoor verantwoordelijk zouden zijn geweest, werd vrijdag kort na middernacht een lesje geleerd door een groep van minstens tien man. Het was de eerste van vier op zichzelf staande vechtpartijen die de Oisterwijkse kermis dit jaar ontsierden.

Aangevallen
De drie “asielzoekers” waren op weg terug naar het AZC toen ze ter hoogte van de Lidl op de Gemullehoekenweg werden aangevallen. Twee “asielzoekers” wisten aan het volksgericht te ontkomen.

De derde, een 23-jarige “asielzoeker” die de politie omschreef als een ‘in Oisterwijk verblijvende man’, werd zo hard toegetakeld dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis moest. Verdachten wist de politie niet aan te houden.

http://www.bd.nl/oisterwijk/geen-aangif ... ~a0dbce3a/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 03, 2017 1:07 am

Raadhuis van Rommerskirchen geteisterd door Merkel-gasten

Geplaatst op 2 augustus 2017

Afbeelding
Rommerskirchen.

In de geboortegemeente van Hermann Gröhe (CDU, sinds 2013 minister van Gezondheid in het Duitse kabinet onder Merkel) Rommerskirchen drukten maandagmiddag medewerkers van de afdeling Sociale Zaken in paniek op hun alarmknoppen om de politie te alarmeren. Op de afdeling zetten “vluchtelingen” de boel op stelten en bedreigde de medewerkers. Daarbij zou het niet gegaan zijn om de beruchte alleen reizende jonge mannen, maar om een moeder met haar tien spruiten in de leeftijd van 1 tot 17 jaar.

De al meer dan een jaar in Rommerskirchen wonende vandalenclan verscheen eerst zonder afspraak op de afdeling Sociale Zaken, waar hij vanaf het begin agressief optrad en luidkeels bezwaar maakte tegen de vluchtelingensituatie in het algemeen en de residentieplicht in het bijzonder. De moeder trok met haar bengels informatieborden van de muur, gooide met voorwerpen om zich heen en liep bedreigend op de medewerkers af. Daarbij werd ook een brandblusser gebruikt, waarmee op het personeel gericht werd. Een van onze waardevolle toekomstige pensioenbetalers dreigde er bovendien mee van het balkon te springen.

Om de situatie tot bedaren te brengen waren vijf patrouillewagens van de politie nodig
De beide oudste “goudparels” (zoon 16, dochter 17) werden tijdelijk opgepakt om meer delicten te voorkomen. De gemeente heeft aangifte gedaan van zaakbeschadiging, belediging, bedreiging, poging tot het toebrengen van lichamelijk letsel en huisvredebreuk. Van een Duitse moeder zou men onmiddellijk de als wapen ingezette kinderen hebben afgenomen. Maar op zo´n korte termijn waren er vermoedelijk niet voldoende pleeggezinnen voorhanden.

De vreselijk aardig familie is naar eigen zeggen afkomstig uit Irak en geniet in Duitsland een erkende vluchtelingenstatus. Ze is “decentraal” in een “normale woonomgeving” ondergebracht. Waar zullen de lieve kindertjes van deze bedreiger-clan wel niet naar school en de kleuterschool gaan?

Afbeelding
Reddingsdienst en politie voor het raadhuis van Rommerskirchen.

Op zichzelf staand geval
Volgens informatie van de woordvoerster van de gemeente, Bele Hoppe, gaat het om een “op zichzelf staand geval”, waarbij concreet deze familie al door verbale uitvallen tegenover gemeentemedewerkers opgevallen zou zijn. Een zakelijke discussie zou niet mogelijk geweest zijn.

De medewerkers zijn blij dat er een alarmsysteem in het raadhuis aanwezig is. Dit was na de dodelijke mes-aanval door een Marokkaan op een medewerkster van een Jobcenter in Neuss geïnstalleerd. In het vervolg dienen de medewerkers van de gemeente Rommerskirchen deel te nemen aan cursussen zelfverdediging om zichzelf beter te kunnen verdedigen.

De Neder-Rijn na 12 jaar onder het regentschap van “Mutti Merkel”. Nog leeft 90% van de brave Duitse burgers ontspannen en werkt met succes voor buitenlandse families.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/02 ... el-gasten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 03, 2017 1:57 am

Opnieuw massale vechtpartij in Dresden

Geplaatst op 2 augustus 2017

Afbeelding

Nog maar een week geleden vond er in Dresden een massale vechtpartij op het Centraal Station plaats. Dit weekend gingen daar opnieuw 70 jonge mannen uit overwegend Arabisch gebied gewapend op elkaar los. Een Syriër en een Irakees raakten gewond.

In Dresden gingen het afgelopen weekend tot 70 buitenlanders deels gewapend op elkaar los. Messen en kapotgeslagen bierflessen dienden als wapens. Een 15-jarige Syriër en een 20-jarige Irakees raakten door snijwonden gewond en kwamen in het ziekenhuis terecht.

Bewoners van de Neustadt in Dresden alarmeerden de politie en stelden de agenten video-opnames van de vechtpartij ter beschikking. De deelnemers aan de vechtpartij zouden volgens de politie “ogenschijnlijk merendeels uit het Noord-Afrikaanse/Arabische gebied” afkomstig zijn.

Het is nog onduidelijk waarom het tot de vechtpartij kwam. De meeste deelnemers vluchtten kort voor de komst van de politie de naburige straten en binnenplaatsen van de wijk van de linkse scene in. De politie heeft echter de identiteit van meerdere personen vastgesteld.

Bij een de gearresteerde personen werden drugs en een boksbeugel gevonden. De politie stelt nu een onderzoek tegen hen in wegens landvredebreuk.

Een week geleden al vond er in Dresden een massale vechtpartij op het Centraal Station plaats, waarbij twee uit “migranten” bestaande groepen mannen, bewapend met o.a. messen, honkbalknuppels en een alarmpistool, op elkaar stuitten. Er waren twee gewonden.

Het zou daarbij gegaan zijn om een ruzie tussen twee rivaliserende familieclans. De politie was met 17 patrouillewagens ter plaatse. Elf mannen in de leeftijd van 18 tot 36 jaar werden tijdelijk opgepakt.
(Bron: mdr.de)

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/02 ... n-dresden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 04, 2017 10:00 pm

Stank van verrotting in Essen: illegale slagerij met Afrikaanse specialiteiten

Geplaatst op 4 augustus 2017

Afbeelding
Achter de ramen van dit huis in Essen liggen rottende kadavers opgeslagen – “Afrikaanse delicatessen”, inclusief de keutels van ratten en ander ongedierte.

Donderdagmiddag lieten de afdeling Burgerzaken en de politie in Essen-Katernberg door de brandweer de toegang tot een illegale slagerij openbreken. Omwonenden hadden geklaagd over de stank van verrotting, vliegen, kakkerlakken, muizen- en ratten-keutels. Achter de met vliegen en ander ongedierte bezaaide ramen van het huis vond men meerdere verrotte kadavers van dieren. Zelfs de brandweerlieden hadden moeite met de beestachtige stank. Volgens een uitsprak van een van de buren zou het om een vleesmagazijn voor een Afrikaanse winkel gaan waar “Afrikaanse specialiteiten” zouden worden aangeboden.

In het huis zou een zwarte Afrikaan de “delicatessen” voor de winkel gemaakt hebben.

Der Westen” (filmpje) bericht”:

Buurvrouw Anna Fischer kon de stank niet meer verdragen. […] De 24-jarige woont sinds januari op de begane grond, direct naast de illegale slagerij. ´s Nachts bracht de slager zijn spullen naar de binnenplaats: “In vuilniszakken. Vaak stak daar zelfs nog een koeienpoot uit. Toen we hem daar op aanspraken, vroeg hij alleen maar: Willen jullie ook wat? Is Afrikaanse specialiteit.” […]

Steeds opnieuw sprak de moeder de Mülheimer op deze toestanden aan. Zijn reactie: geurkaarsen tegen de stank. Insectenmiddel tegen het ongedierte.


Sinds vrijdag zijn de deuren en ramen nu hermetisch afgesloten. Het vlees echter ligt nog steeds te rotten. Dat zal de komende dagen verwijderd worden.

Als je bedenkt aan welke treiterijen van de afdeling Burgerzaken private autochtone kamerverhuurders of Duitse middenstandsbedrijven in de levensmiddelenverkoop vaak staan blootgesteld en hoe hier de bewoners van het huis al ongeveer twee jaar steeds opnieuw op de toestanden wezen – zonder resultaat – dan werd deze aangelegenheid waarschijnlijk weer heel lang met veel “begrip en cultuurgevoeligheid” aangepakt.

Bron: http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/04 ... aliteiten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 08, 2017 1:18 am

“Terreur van groepen jeugd”: winkeliers roepen om hulp

Geplaatst op 7 augustus 2017

Afbeelding

Mecklenburg-Vorpommern/Rostock – De beroemde/beruchte “jongeren” zorgen ook in de binnenstad van Rostock voor de migranten “flair”, zodat plaatselijke winkeliers en de politie de stad om hulp vragen en het probleem eindelijk aan te pakken. Op goedmenschelijke wijze gaat men er daar van uit het probleem te kunnen oplossen door het inzetten van met belastinggeld gefinancierde “streetworkers”. Het links geregeerde raadhuis wil het probleem echter helemaal niet erkennen.

Sinds de catastrofale beslissing van de Duitse regering om Duitsland voor overwegend jonge islamitische mannen vrij toegankelijk te maken, komen de cultuur en religie gerelateerde problemen ook ongefilterd in Rostock aan.

Rostock en de migrantenverrijking
Zo zorgden ongeveer honderd beschermingzoekers, die tegelijkertijd het migratiekantoor in Rostock bestormden, dat daarop in chaos verzonk, voor een grote actie van de politie. “Vluchtelingen” met zakelijk instinct hadden het principe van het nummertjes trekken in klinkklare munt omgezet en ´s ochtends honderden nummertjes getrokken, die ze daarna doorverkochten aan de andere bezoekers.

Steeds opnieuw duiken er meldingen op over rellende en gewelddadige jongeren met een migratieachtergrond. Zo ook in het begin van dit jaar, toen een autochtone jongere met riemen en knuppels door een horde jongeren met migratieachtergrond door de stad gejaagd werd. Toen andere jongeren de achtervolgde te hulp kwamen, kwam het tot een massale vechtpartij. Sindsdien gaat het “slag op slag”.

De volledig overbelaste verantwoordelijken gebruikten toen midden april weer eens belastinggeld om de plunderende jongeren met migratieachtergrond meer aanbiedingen te doen om te integreren. Het jeugd-, taal- en ontmoetingscentrum MV (JSB) kreeg bovendien uit het, met in totaal € 1 miljoen toegeruste, integratiefonds een subsidie van € 50.000,- van het ministerie van Sociale Zaken.

Nog meer belastinggeld voor de integratie van niet te integreren personen
Vier maanden en duizenden euro´s later roepen de winkeliers in de binnenstad van Rostock nu om hulp: al maandenlang zouden er rondom de Kröpeliner Tor en in de Wallanlagen problemen met groepen jongeren zijn, onder wie ook veel jonge migranten, aldus de “Rostocker Zeitung”. Het zou al meerdere keren tot vecht- en steekpartijen zijn gekomen, aldus de klacht van de ondernemers, die nu genoeg lijken te hebben van de waanzin: “Als zoiets opnieuw gebeurt in de binnenstad, dan is dat negatief voor de hele stad. Het is geen goede reclame voor Rostock wanneer de politie constant voor de winkels staat”, aldus een city-manager.

De stad zou eindelijk moeten reageren en de jongeren met streetworkers moeten aanspreken, aldus de eis uit de gelederen van de goedmenschen, die zich blijkbaar nog steeds in niet gering aantal onder de ondernemers in Rostock en de politie, die de roep om “meer streetworkers” ondersteunt, bevinden.

Stad ziet geen problemen
Daarentegen zouden de problemen bij de stad niet bekend zijn, aldus de “Ostsee Zetung”, die zich beroept op de afgestudeerde politieke wetenschapper en huidige wethouder Sociale Zaken, Steffen Bockhahn (Die Linke) beroept.

Bockhahn, die in 2012 onder observatie van de binnenlandse veiligheidsdienst stond, wist vorig jaar rond dezelfde tijd ook al van de prins geen kwaad, toen het al tot enorme problemen met zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” in het stadsdeel Groß Klein in Rostock kwam, en hun onderkomen bezocht. De linkse wethouder liet hen toen in een geforceerde actie, nadat het o.a. tot seksuele intimidatie door “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” kwam, verplaatsen naar andere onderkomens.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/07 ... n-om-hulp/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 16304
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Wo Aug 09, 2017 1:07 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 16304
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Za Aug 12, 2017 12:04 am

Groep Syriërs mishandelt Nederlandse jongen in Eindhoven, politie doet niets

Afbeelding
Foto: Syriërs zoeken de confrontatie. Screenshot Youtube

Door Paul van der Bas 11 augustus 2017

De asielzoekers sloegen de jongen op zijn hoofd met een fietspomp, waardoor hij een hersenscan moest ondergaan.

Eindhoven staat bekend om Philips, PSV en Brabantse gezelligheid. Maar is de Brabantse stad nog wel zo gezellig? Op 1 juni dit jaar werd Eindhoven opgeschrikt door een brute aanval van Syriërs op een Nederlandse jongen. De jongen zou de Syriërs hebben aangesproken omdat zij een meisje lastig vielen. Daarop begon de groep Syriërs op de jongen in te beuken, waarbij ze hem zelfs op het hoofd sloegen met een fietspomp.De LPF Eindhoven trekt nu aan de bel. Twee maanden ná de brute mishandeling zijn er namelijk nog steeds geen aanhoudingen verricht. Ook weet de burgemeester nog steeds niet over de zaak en over de daders. En dit terwijl de daders bekend zijn bij de politie volgens de LPF. Tjerk Langman van LPF Eindhoven vreest dan ook dat deze zaak in de doofpot belandt.

Juist wanneer het om asielzoekers gaat moet de burgemeester bij de zaak worden betrokken, meent de LPF’er. Dit soort mensen horen immers niet thuis in Nederland. Het raadslid vindt dat de daders linea recta terug moeten naar Syrië:

    “Laat ze hun energie niet gebruiken voor vechtpartijen maar voor het opbouwen van hun eigen land.”Het is uitstekend dat de LPF aan de bel trekt over deze zaak. Het kan niet zo zijn dat asielzoekers een Nederlandse jongen mishandelen en na tien weken nog steeds vrij rondlopen. Op dit soort overlastgevers zitten we totaal niet te wachten. De LPF Eindhoven is de enige overgebleven afdeling van de Lijst Pim Fortuyn. Door aandacht te trekken voor deze belangrijke zaak, laat de partij zien dat ze hun naam eer aandoen.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 15, 2017 1:07 am

Göttingen: massale vechtpartij tussen Syriërs en leden van Libanese clan in de binnenstad

Geplaatst op 14 augustus 2017

Afbeelding

Is er criminele Syrische concurrentie voor de Libanese familieclans in Göttingen? Waar het om ging, is nog niet duidelijk. Ongeveer 200 personen van beide groepen kwamen bij elkaar.

13 augustus 2017, zondagavond, kort na 20.00 uur: bij een vechtpartij in de binnenstad van Göttingen hebben volgens de politie Syriërs en Libanezen op elkaar in gemept. In totaal waren er ongeveer 200 mensen bij elkaar gekomen. Niet alle aanwezigen namen deel aan de massale vechtpartij. Bij aankomst van de tien politieauto´s waren de meeste vechtersbazen al verdwenen, bericht de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Machtsstrijd?
Velen zouden alleen maar hebben toegekeken. Hoeveel mensen er bij de vechtpartij betrokken waren, was eerst nog onduidelijk. Er raakte niemand ernstig gewond, zegt men, hoewel de meeste deelnemers alweer verdwenen waren. De politie was met 25 man ter plaatse. Ongeveer drie uur later was de rust weergekeerd.

Of er een speciale reden voor de vechtpartij bestond, was onduidelijk. Een van de deelnemers werd gearresteerd, maar kort daarna weer vrijgelaten, aldus een woordvoerder van de politie tegenover het persbureau “dpa”.

Bron: www.epochtimes.de

Door: Steffen Munter

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/14 ... innenstad/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 33297
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 15, 2017 2:23 am

Stad Bautzen legt verblijfsverbod op aan Libische veelpleger “King Abode”

Geplaatst op 11 augustus 2017

Afbeelding

Samen met de politie zou de stad Bautzen in de Duitse deelstaat Sachsen hebben besloten om met onmiddellijke ingang een verblijfsverbod van drie maanden op te leggen aan een “asielzoeker”, deelde de stad vanmiddag in een verklaring mee. Als reden voor de beslissing werd de “buitengewone opeenhoping van strafbare handelingen in een korte periode” genoemd.

De stad verwees daarbij vooral naar de gebeurtenissen op de korenmarkt, die in heel Duitsland voor veel ophef hadden gezorgd. Daar was het herhaaldelijk tot ruzies tussen rechtsgerichte personen en “vluchtelingen” gekomen. “King Abode”, zoals de 21-jarige Libiër zichzelf noemt, stond daarbij herhaaldelijk in het middelpunt. De naam van de Libiër werd in de verklaring van het stadsbestuur niet vermeld. Maar een betrouwbare bron bevestigde tegenover “Focus Online” dat het gaat om Mohamed Youssef T. alias “King Abode” (foto boven).

Tegen de Libiër lopen o.a. onderzoeken wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, landvredebreuk, zaakbeschadiging, diefstal en verzet tegen ambtenaren in functie. “Het is onze taak om ons vastberaden tegen een ieder te weer te stellen die met zijn handelen het vreedzame met elkaar in onze stad bedreigt”, zei burgemeester Alexander Ahrens van Bautzen.

Stad Bautzen: er zouden meer verblijfsverboden kunnen volgen
De burgemeester noemde de reactie “onvermijdelijk”, voerde echter wel aan dat de “vluchteling” “blijkbaar onder enorme psychische druk stond” en herhaaldelijk blootgesteld stond aan provocaties. Nog meer verblijfsverboden zou de stad niet willen uitsluiten. Zulke maatregelen zouden ongeacht de herkomst of de politieke overtuiging worden genomen, vulde Ahrens aan.

Politici en burgers hadden in verband met de ruzies herhaaldelijk ook “rechts-radicalen” bekritiseerd, die aanzienlijk aan de escalatie zouden hebben bijgedragen.

De jonge Libiër heeft twee kanten
In september 2016 had een ruzie op de Korenmarkt tussen “rechtsen” en “vluchtelingen” veel opzien gebaard, aan het eind waarvan enkele “vluchtelingen” door een groep Duitsers door de binnenstad werd gejaagd. Eind juli was het opnieuw tot ruzies op de Korenmarkt gekomen.

Afbeelding
Het stadje Bautzen in de deelstaat Sachsen in het uiterste oosten van Duitsland.

De zaak van “King Abode” kwam opnieuw in het middelpunt van de belangstelling te staan, toen de jonge man op 4 augustus op het dak van zijn “vluchtelingen”onderkomen klom en ermee dreigde zichzelf met een mes te verwonden. Specialisten van de binnenlandse veiligheidsdienst konden de 21-jarige ervan overtuigen van het dak af te komen, moesten echter daarna een taser gebruiken, omdat de Libiër weigerde zijn mes af te geven.

De jonge Libiër geldt als getraumatiseerd; o.a. zouden zijn vader en zijn beide broers vermoord zijn. Sociaal-pedagogen van de cultuurvereniging “Steinhaus” noemden “King Abode” een gecompliceerd karakter met “uitgesproken rechtvaardigheidsgevoel”. Anderzijds zou hij “artistiek begaafd” zijn en “met gemeenschapszin” aan projecten hebben meegedaan.

Bron: http://www.focus.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/11 ... ing-abode/

Hier meer:

In de twee jaar die hij Bautzen teistert en terroriseert, heeft hij al 24 delicten gepleegd en zich gekwalificeerd als geschoolde kracht voor criminaliteit. Uiteraard is hem niets overkomen. Bij “Focus” wordt regime-conform de vraag gesteld waarom de integratie van de “bescherming-zoekende” crimineel niet gelukt (let op de positieve noot, in plaats van mislukt te zeggen) zou zijn, in plaats van te vragen: hoe kan het dat hij nog altijd vrij rondloopt en niet naar zijn vreedzame geboorteland werd gedeporteerd?

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/11 ... roriseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 16304
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Di Aug 15, 2017 10:20 am

Tekort op bijzondere bijstand neemt toe door komst asielzoekers

Afbeelding

Gemeenten zien de uitgaven voor bijzondere bijstand de laatste jaren fors stijgen, mede als gevolg van de komst van asielzoekers naar Nederland. Erkende vluchtelingen die een huis krijgen toegewezen, vragen bij hun gemeente een tegemoetkoming in de kosten voor woninginrichting aan, of een lening hiervoor. Deze kunnen zij wegens onvoldoende inkomsten later veelal niet afbetalen, waarna kwijtschelding volgt.
Ook hebben vluchtelingen, net als andere minima, recht op eerst een 'overbruggingsuitkering' en daarna eenbijstanduitkering. Zowel de inrichtingskosten als de overbruggingsuitkering komen voor rekening van de gemeentelijke 'bijzondere bijstand'. Net als de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets of bril.

Meer uit dan in
Volgens Divosa, de vereniging van directeuren van sociale diensten, geven de gemeenten anderhalf tot twee keer zoveel uit aan de bijzondere bijstand en ander minimabeleid als zij aan budget van het kabinet ontvangen. In onder meer Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Weesp gaat er meer uit dan er aan rijksgeld binnenkomt. Tilburg heeft in 2015 bijna € 1,5 mln aan inrichtingskosten besteed, zo'n € 300.000 meer dan in 2014. De trend voor 2016 is dat de inrichtingskosten nog meer oplopen, aldus de gemeenten.
Leeuwarden, dat nu al een tekort op de bijzondere bijstand heeft van € 875.000, zegt dat het kabinet te weinig oog heeft voor de financiële problemen van gemeenten. Delft stelt dat het begin 2016 al € 400.000 extra heeft gereserveerd op de begroting om de kosten rond huisvesting van vluchtelingen op te vangen. Leeuwarden en Delft moeten dit jaar elk driehonderd statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning voor vijf jaar) opvangen.

Versobering
Onder meer Amsterdam en Apeldoorn hebben dan ook besloten hun bijdrage voor woninginrichting te versoberen. De hoofdstad moet tussen 2016 en 2018 jaarlijks 2400 statushouders onderbrengen en is daarom begonnen onder meer leegstaande kantoren om te bouwen tot tijdelijke huisvesting. 'Die huizen zijn vaak kleiner dan reguliere sociale woningen, dus wij denken dat de statushouders toekunnen met minder geld voor stoffering', zegt een woordvoerder. In Apeldoorn krijgen statushouders en andere minima louter nog een lening voor spullen uit de kringloopwinkel.
De uitgaven voor bijzondere bijstand nemen niet alleen toe door de asielinstroom, maar vooral ook doordat de rechter steeds vaker mensen met grote schulden onder een beschermingsbewind plaatst: jaarlijks zo'n 40.000. De kosten voor een bewindvoerder worden eveneens betaald uit de bijzondere bijstand. Volgens Enschede lopen die 'echt de spuigaten uit'. De Twentse gemeente dringt dan ook al enige tijd, samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en Divosa, bij politiek Den Haag aan op een wetswijziging, waardoor er meer maatwerk mogelijk wordt.

Bewindvoerders
'Sommige mensen hebben baat bij een bewindvoerder, maar anderen kunnen wellicht beter terecht bij de schuldhulpverlening van onze Stadsbank Oost-Nederland of andere maatschappelijke partijen', aldus een zegsvrouw. 'Gemeenten hebben geen inzicht in de kwaliteit van de bewindvoerders, want iedereen kan het worden. Ook zit er vaak geen eind aan de begeleiding en daarmee hebben gemeenten geen sturingsmechanisme om te kijken of het geld goed wordt besteed.'
Enschede onderzoekt momenteel hoeveel de gemeente kwijt is aan de huisvesting van statushouders. Vorig jaar moest de stad 269 vluchtelingen onderbrengen, dit jaar 403. 'Wij gaan er vooralsnog van uit dat de in totaal € 500 mln die het kabinet in april voor alle gemeenten tezamen heeft vrijgemaakt, voldoet. Maar we weten dat niet zeker.' Uit recent onderzoek blijkt volgens de VNG dat de kosten voor bewindvoering in elk geval níét binnen de perken blijven. Die stegen van € 55 mln in 2013 naar € 115 mln euro in 2015.


FD
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 16304
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Do Aug 24, 2017 1:05 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten